Hát akkor tudom már hogy mire számíthatok.
Én az orvosi rendelőben voltam eddig, ami ott van az Oázis felé, de nagyon rendesek voltak. Én egy pasit választottam háziorvosnak, mert úgy ajánlották, a neve nem jut eszembe. Pont szabin volt a vetélésemkór, így a helyettese egy hölgy volt, nála voltam kétszer és amikor a táppénzes papírért mentem vissza csak akkor volt ő. Nagyon rendes volt, többszőr megkérdezte, hogy nem szeretnék e még otthon maradni és ha bármi gondom van, akkor azonnal menjek vissza.
A határ úti ügyelethez eddig kétszer volt alkalmam. Az első esetben a vetélés után véreztem és akkor mentem be, mert Ergam cseppet kellett felíratni. Nagy nehezen sikerült kiharcolni, bár előszőr úgy kezdték, hogy menjek vissza a kórházba. Mondtam nekik, hogy nem egy hilton így kihagynám. Nagy nehezen kibuliztam hogy írják fel, mert beszéltem a dokimmal telefonon és ő mondta, hogy szednem KELL.
A következő alkalom most szombaton volt, amikor utróért mentem. Nem akarták felírni, amit nem értettem, mert lényegében ez egy ártalmatlan gyógyszer. Mondtam is a dokinak, hogy max szakállam nől tőle, ne szívózzon már. Nagy nehezen húsz perc után felírta, de közölte, hogy csak úgy tudja felírni, hogy nem lesz rajta támogatás, így teljes áron kell megvennem. Mondtam neki, hogy nem érdekel, csak írja már rá arra a nyomorult receptre.
Vérvételen még nem voltam, de már látom mi vár rám
Felháborító, hogy mennyit vesznek le a fizudból tb néven és ezt kapod érte.
Amit veled csináltak Csucsu az is hihetetlen. Te megteszel mindent hogy babád legyen és akkor így viselkednek veled. Semmi együttérzés, semmi empatia.