Új privát üzeneted érkezett!

Amúgy jól beszélni magyar....... :oops: :oops:

A Csajom MA MÁR NEM produkálta többet magát................

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Érdekelne esetleg valakit 5000ft értékű kontaktlencse vásárlási utalvány??? A szemüvegem mellé kaptam, de nincs rá szükségünk. November 4-ig váltható be.

Anna

Kép

Kép
sznanna

Hát ez gyorsan ment. :) A lencse kuponom már el is kelt :)

Nagyon várom már az estét, kimozdulhatnékom van, de nagyon...

:)

Kép

Kép
sznanna

Anna nekem is nagyon kimozdulhatnékom van, bár a tegnapi ringató határozottan sokat dobott a hangulatomon.
Toncsiék is ott voltak, Lali imádta Hédit, Hédi sajna annyira nem Lalit... :lol:

Toncsi, jövő héten tutira nem tudunk menni sajna, lakógyűlésünk lesz és mennem kell kiverni a balhét. :roll: Pont fél 6-kor kezdődik az is.

Zitus, ez milyen zsák, amiben Noémi van? Mi a neve, hol és mennyiért lehet kapni? (bár nemtom, Lali mennyire maradna meg egy ilyenben) Noémi már kiflit rágcsál? Én még nem adtam Lalinak ilyesmit.
Boti is édes, hogy vigyorog! :lol: Új bébjárgányotok van?

Anna köszi a szőlőcukkeros tippet, gyógyszertárban veszed? Kipróbáljuk mi is.

Kép
szilcsi

Szilcsi :)

Ezt a zsákot még Botinak vettem a neten.
Nagyon jó, mert bármelyik babakocsiba betehető, meg vannak rajta lyukak az 5 pontos biztonságiövhöz. És szuper meleg, vastag, és nagyon jó kényelmes, puha. Csak ajánlani tudom! :wink: Megkeresem a linket,ahol vettem....
A babakocsi a PP Pliko P3, amit most vettem kb 2 hónapja! :D Tudod, mondtam, a teszveszen vettem, használtan! :)
Kiflit tegnap adtam Noncsinak először, nagyon tetszett neki, nerm sokat evett belőle, inkább szopogatta! :D
Botinak én sem adtam ilyen hamar. De mostmár lazább vagyok! :lol:

Én is várom már az estét!!!!!!! :D :D :D :D

Asszem, Csibét hagytam ki tegnap a felsorolásból!
Bocsi Csibe!!!!! :oops: Azé' gyere!!!! :D

Kép
Kép
zituska28

Ilcsi: bármelyik boltban lehet kapni por alakú szőlőcukrot, én mégis gyógynövényboltban szoktam venni. érdemes megnézni több helyen, mert az árak nagyon változóak.

Kép

Kép
sznanna

Szilcsi :)

Ez az:
http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... ts_id=3762

Szőlőcukrot én dm-ben vettem...

Kép
Kép
zituska28

Jó mulatást estére csajok!

Toncsi!
Családilag? :lol: Ez jó!Majd mondom Lacinak,jót fog derülni rajta :lol: SZóval,én erre rá nem tudnám venni,hogy sok nő meg baba közé eljöjjön " kornyikálni" ,de nem is kérem meg rá! Meg az a kettőjük ideje délután,nem veszem el tőlük!De klassz az ötlet! :lol:
20140113113746

Helló!
Megyek este a talira, ha nem üt be valami (tegnap pl. nem akart Dénes elaludni este, két napja hisztis-nyűgös, nem tom mi van, talán a hülye időjárás, meg az óra átállítás, vagy ki tudja...), de 10-nél előbb sztem nem érek oda.

Zituska! Ügyi a csajod! :)
Zs.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Nem tudom ma este menni talira, de lélekben veletek leszek.
Apa kivan készülve idegileg és betegeskedik is, hulla fáradt, így nem merem itthagyni Nórit. Ha bealszik ágyúval sem lehet felkelteni... :(

Ilcsi: a kupont majd holnap megoldjuk valahogy, ok? Esetleg sétálunk arra felétek délelőtt...

Kép

Kép
sznanna

Sziasztok!

Zituska: Nagyon ügyes Noémi és gyönyörű is! Botinak nagyon huncut szeme van :)

Zsuzsu: Megkaptam, köszönöm! :)

Milyen volt a tali? :) Képek? :D

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Ja, tegnap voltunk tanácsadáson, Levi 8700 gramm és 72 cm. :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

cső

azta Levi m egkora! :shock: :D , na, őt már nehéz lehet cipelgetni.

Anna
sajnálom, hogy nem tudtál jönni.

szilcsi
Lalikával mi van? aggódok

tali jó volt, csak sajna kevesen tudtunk elmenni. de tényleg jó kicsit dumcsizni.
én már éjfélre otthon voltam, de csak fél 3kor tudtam elaludni, szopi után :shock: :roll: .
most meg itten nyüzsög a gyerek.jáj

puszipá
toncsi

toncsi80

és ha jól tudom nem készültek képek

toncsi80

Csak nagyjából tudtam visszaolvasni.

Zsuzsu!
Nagyon sok szeretettel gratulálok Konstantin érkezéséhez :)

Dancsi, Timika!
Nektek erőt és kitartást,de legfőképp boldog babavárást :wink:

Hajna anarchiájára kérdeztetek többen. Nos, "tiltakozunk a fennálló rend ellen, de nem ismerünk jobbat" valahogy így hangzik az anarchia definíciója. Hát a kiscsaj is ezt testesíti meg. Mindenre NEM a válasz, de ha én mondok nemet valamire, akkor mindenkit elver (Réka, Enéh, anya) és iszonyú üvöltésbe kezd, úgy hisztizik, hogy reszket belé. :shock: Bevallom, ez új nekem, Réka egy angyal (egy sumák csínytevő egyébként). Hajna nem sumákol, ő direkt csinál rosszat, és büszke rá :roll: Falfestés zsíkrétával, biliből kiönteni a pisit a padlóra, kiszakítani az etetőszék huzatját, összegyűrni a könyvet, felébreszteni a kistesót... mind mind az én bosszantásomra csinálja. Aztán pedig büszkén meséli apának. De ha rákédez, hogy "Én ébresztettem fel a kistesót?" és én azt mondom, hogy nem, akkor csalódott, és igyekszik, hogy legközelebb ő verje fel. Persze tudom, türelem és szeretet lenne a kulcsszó, de a türelemnek most nagyon híjján vagyok :(

Kár hogy nem tudtam menni a talira :( Nagyon jó lett volna ott lenni...

Na megyek, mert én balga megengedtem nekik, hogy vízfestékkel fessenek :shock:
Vendég

Norus!
Privi ment.:)

Zituska!
Szépek a gyerkőcök!

Bea!
Levi jó súlyban van.Mi is megyünk nemsokára tanácsadásra.

Szilcsi!
Lalika hogy van?Éjszakáitok?
Én már megint alig aludtam.
Olyan rapszodikus a helyzet...

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Gira!
Uh,hát nem lehet könnyű... :shock: :shock:
E.

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok!!

Gira!
Köszi! :lol: :lol: :lol:
Hajna: :o :o :o Hallottam olyanról, h a "középső" gyermek a leginkább figyelemet igénylő, de ez a viselkedés meglepő. KÉPEK??????

K.L.Zsuzsi!
Várom a híreket az UH-k ról és persze képeket is! :)

Zitus!
Ha nem irnád, h Noncsi, tutira Botinak nézném.két tojás.......GYÖNYÖRŰEK!!!!!

BETEGEKNEK GYÓGYULÁST!!!!

Bea, A.T.ZIta
!
Szívesen!!! Időnként küldenek kuponfüzetet, vagy hogy van ez??????

Mi a jövő héttől hárman leszünk itthon, Bence visszamegy dolgozni. Van még 5 nap szabija, de azt megtartja vészhelyzet esetére. tanácsot kérnék, h Ti hogyan oldottátok meg, h nagytesó ne rosszalkodjon, amíg a kicsit szoptatjátok??????

Ábel egyre jobban elfogadja a tesót. Baby, bebebe így hívja. Pár napja mindenre visszakérdez, h neki szóltam-e. Mutat magára... Pld. mondom: megyünk a játszótérre, akkor mutat magár és kérdi: Ábi?? aztán apára, rám, tesóra... mindenkit megkérdez, h ki megy... IMÁDOM!!! :) A beszéddel lassan, de biztosan haladunk, megmutattam ma a Tornyos Dr. nak, nincs lenőve a nyelve, szerinte is majd beszél, nyugi....

Voltunk csípőszűrésen. Teljesen rendben van Konstantin, két hónapos kortól lehet kenguruba vinni, tornáztatni és három hónapos korában kontroll. Van egy pici köldöksérve, de nem igényel kezelést. A nyelve viszont tényleg le volt nőve.... 10mp alatt megoldott a doki, nem vérzett és nem is sírt az én HŐS KISFIAM!
(Amikor megérkeztünk, adom a beutalót az asszisztens csajnak és mondom: Újszülöttel jöttünk (előreveszik a pici babákat) . Mire a csaj: szia Zsu, szültél még egy babát?? Képzeljétek Ő Éva , aki szobatársam volt, amikor Ábel született. :lol: :lol: :lol: Nagyon örültünk egymásnak dumcsiztunk kicsit. )

Amikor hazajöttünk Kincsem szopizott egy ciciből 90g-t és beájult..... Remélem most már elkezd Ő is gyarapodni....

Bocsi, h csak magunkról irtam ennyire futotta most...

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Gira!
Lehet, hogy Hajna igy reagálja le a kistesót, nem?
Megviseli a kis lelküket az új jövevény, mindenki másképp reagál rá. :o

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zsuzsi! Igen, küldik majd postán a kuponokat. Én is sokmindent kiváltottam, szerintem nagyon jó dolog. Csak amiket most irtál, azok most nekem sem kellettek, azért nem reagáltam én is rá. De a kuponfüzeten kivül is jön néha levél tölük, abban is van kedvezmény, most 21% 1db bármelyik, nem akciós termékre.
Szopi. Én mindig elvonultam Norbival v. Orsitól elfordultunk a baba nem öt nézze amig eszik, legyen az addig csendes, meghitt dolog. Orsinak meg elmagyaráztam hogy a baba most eszik, csendben kell lenni, ö már nagy, ezeket megértette.

Gira! Hü ez elég nehéz lehet:( De én is arra gondolok amit Zita irt.

Kép

Kép

Karmen
karmen

most csak képet rakok.
tegnap anyósféléék hoztak habtapit.
Kép és kellemes halowen estét 8) :lol: Kép [img]

toncsi80

Zituska! szuper ez a zsák! Nekem is volt egy itró meleg, belül vastag szörös, de mivel azon nem volt lyuk a pántnak igy sosem tudtuk használni. Végül a Karitásnak leadtuk. Pedig tényleg irtó vastag volt, sajnáltam is kicsit megválni tőle

Bélelt (belül polár), virágos koptatott farmernadrág, új állapotban
Kb.92-es a pántja állítható.
Nadrág külső hossza: 48cm, elejétől ülepig: 32cm
A vállpánt max hosszától az ülepig: 49cm, a szára aljáig 73,5 cm.
Ár: 1e ft
Kép Kép Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok! :)

Szerintem is tök jó volt a tali, csak kár hogy ilyen kevesen lettünk végül...

Szilcsiékről:
Lali tegnap megrágta a szobafikuszt, a benne lévő kumarin véralvadásgátló méreg. Ezért bevitték Lalit az ügyeletre. A gyomrocskáját nem mosták ki, de bentfogták őket megfigyelésre. Ma nézték a laborját, ami szerencsére jó lett, este mehetnek haza.

Gira :)
Nem írigyellek, nehéz lehet most Neked!

Bea :)
Levi nagyon jó súlyban van! Kis szumóharcos! :lol:

Toncsi :)
Csajszi bunkert épít? :D
Tökjó ez a mécsestaró! Te csináltad??

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

A tegnapi "kalandos" esténk:
Elindultam dokihoz este 7-re, apa vigyázott a gyerekre. Mikor kijöttem a rendelőből, látom, apa keresett. Felhívom, mondja: nagy baj van, Lali megevett egy levelet. Telefon anyunak, milyen növény ez, rohanás haza. Már a lépcsőházból hallom, hogy üvölt Lali, felérek, az apja hisztérikus állapotban anyázik, Lali zokogva sír a kezében. Kiderült, a levélevés után lecsapódott a biztosíték, akkor ijedt meg a kicsi, üvölteni kezdett. Le kellett menniük a lépcsőházba a villanyóra szekrényhez is, de a két lépcsőházrészt elválasztó ajtó rájuk csukódott, negyed órát álltak az üvöltő gyerekkel a hideg lépcsőházban.
Megnyugtattam a családot, apa megtépte a fikuszt, Lali vacsorázott, de csak nem hagyott nyugodni a levél. Felhívtuk az ügyeletet, azonnal vigyük be a gyereket. Berohantunk, beutaló a gyerekklinikára, semmi baj, de éjszakára bent kell maradni megfigyelésen.
Hát mit ne mondjak ,baromi jó éjszakánk volt. :roll:
Reggel vizitkor az ügyeletes szinte leüvöltött, hogy mért nem mosták ki a gyereknek a gyomrát este?
Akkor telefonáltak a toxikológiára, hogy milyen méreg van ebben a rohadás fikuszban. Nem este, mikor bevittük, másnap reggel!!! :twisted:
Kiderült, véralvadásgátló hatású méreg, na azonnal vérvétel, néztek teljes labort meg alvadást is, szerencsére Lali jól volt végig és most este hazajöhettünk.
Persze pelenkázó nem volt a szobánkban, és kaját sem kapott a kicsi, úgy hozattam be apával. :roll:

Na de én úgy lecsesztem apa fejét, basszus egy órára bízom rá a gyereket, erre ez fogad. :twisted: NAgyon mérges vagyok rá.

Köszi az aggódást, Zitus neked külön a sok sms-t! :D :D

Kép
szilcsi

szilcsi

már tegnap is sajnáltalak. nálatok mindig van valami :? apidat jól le kell cseszni!!! azért kicsit figyelni kell. mi egész nap ezt csináljuk, nem? nekik meg csak pár órát kéne.
azért jó, hogy nem lett baj!

neked mi jót mondott a doki? mert remélem legalább ő valami jót mondott!

toncsi

toncsi80

tököt én gyártottam. mindig szoktam. ezt most elsiettem. több foga szokott lenni, de most nem cifráztam. kalapjátmeg megeszi holnap a kölök(vagy nem)

KRISZTA!!!!
hol vagy???? és hol van a kis TEO????? már hiányoztok meg a képek meg minden!!!!! tessék legalább egy hazaértünket írni(meg egy képet :wink: )

toncsi

toncsi80

Toncsi jót mondott a doki, egyelőre nem kell műteni, de mivel nagyon csúnya a heg, ha már nem akarok többet szülni, kéne majd egy hüvelyplasztika. :roll: :? De ez még a távoli jövő, addig nem is agyalok rajta.

Hja igazad van totál, némely pasi képtelen ilyesmit megcsinálni, mint vigyázni a kölökre. :? Az apja mellől esett le az ágyról Lali anno... :roll:

Megyek, bedobom a szundit, ki vagyok purc, apjukkal meg duzzogósban vagyok... :roll:

Kép
szilcsi

JÓ estét :)

Ilcsi bakker, hogy mindig van valami.... :cry: emlékszem Bogim evett anyuéknél a diffenbaffiának a leveléből, (vagy hogy kell írni), hányt is utána rögtön, tejet itattunk vele, de nem lett baja hála.....
Hát örülök, hogy "ennyiből" megúsztátok. apátok nincs a helyzet magaslatán ha vigyázni kell a gyerekre a mienk se :? ezek a pasik pancserek.... 8) :shock: :evil: :cry:

Toncsi édes a csajod :)

Gira: Kitartás, nekem mindkettő ezt csinálja/ta!

Milyen volt a tali?

Én felmondok (kinél is??? :lol: ) Zazának larhingitise van vírusos hangszál és gégegyula hétfő óta lázas és carul van. Krupposan ugatósan köhög. félelmetes hangok jönnek ki ebből a kicsi babából :cry: :cry: :cry: A Vius kiidegel, múlt hét szerda óta őszi szünet van az oviban, úgy vároma hétfőt mint a messiást..... Nincs életterünk, unatkozik, nem tud mit kezdeni magával, megőőőőőőőőőőőőrülök...... Najó nem, csak úgy érzem mintha, de nem :lol:

Ohh egy barátnőmnek van egy eladó tesófellépője: Vadiúj
Lascal buggy board maxi a márkája. a Brendonba 19 900 ft.
Ő 10 000árt adja!
Kép:
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Bocsánat, hogy így ismeretlenül idetörök. Áprilisra vagyok kiírva és a Klinikán fogok szülni. Mivel ketten vannak :), az orvos be akar fektetni már pár héttel a kiírás előtt. Terhespatológiáról van vkinek infója? (a nőosztályon feküdtem már párszor, az ágyak ott igencsak cserére érettek) Szülésznőkereséssel egyelőre várok, ha a babák úgy feküdnek majd, akkor úgyis császár lesz a dologból, de ezt tudni fogom, mire befekszem. Elég akkor keresnem valakit? Egyáltalán: érdemes szülésznőt fogadni? Gyerekeknek kell majd bevinnem ruhákat, pelust, stb., vagy ők adnak?

Bocsi a sok kérdésért, próbáltam visszaolvasni, de itt már nem ezek az aktuális témák... priviben is jöhet a válasz... köszönöm szépen!

Karmen! Mi ismerjük egymást (mindjárt megírom, hogy honnan :)), hülyeliba miatt grrrrrr... amúgy múltkor volt arról szó a tévében, hogy ha pl. olyan baleset történik, hogy a vétkesnek nincs kötelezője, a vétlen kárát a biztosítószövetség megtéríti és majd ők próbálják visszanyerni a pénzt a vétkestől. Sztem ez teljesen hasonló szitu, nem??

Kép

Mó! Grat. a babákhoz, sejtem ám nagyon hogy ki lehetsz! Akartam már gratulálni csak mindig elmaradt, bocsi :lol: :lol:
Baleset. Más ha autos okozza, akkor ugy van ahogy megirtad. De gyalogosra azt mondták nem. De még nem tudtuk a csajt sem megkeresni, nem tudjuk ki lehet, várjuk a rendörség behivja azuramat ott biztosan megtudja, csak kap valami jegyzőkönyvet
Ha császár akkor felesleges a szülésznő.

Szilcsi! Jaj hogy veletek mindig történik valami! Nagy szerencse hogy nem lett baja! Nálunk is vannak virágok, nekem egyszer Orsi vette el Norbitól a krotont (az is mérgezö) azota a gyerekszobában nincs gaz. Itt lent van most hogy jön a hideg beköltöztek, fikusz is, de most már nagy Norbi, nem mászik a levelekre. De azért amugy is ajánlott szemmel tartani. Mama már otthon van?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Halihó!

KArmen, mi az összes virágot száműzzük ezek után a lakásból, egy marad csak meg, egy pálma, de az is el lesz kerítve. :? És végre a baleset hatására apa megértette, hogy a pókot is el kell paterolni, hazahoztuk tesómnak.

Mó, gratula az ikrekhez!
Pelust kaptok majd odabent, bár nekünk valahogy elfelejtettek adni, én sajátba pelenkáztam Lalit. Ruha is kincstári lesz a kicsiken, bár Zitus bátor volt és vitt sajátot, csak nem vigyáznak rá, elhagyják fürdetésnél, ezért nem érdemes sztem sajátot vinni. Patológiára készülj lelkileg, szörnyű hely, barátságtalan nővérekkel és ügyeletesekkel, szar kajával. De jó társasággal ki lehet bírni.

Itthon vagyunk anyuéknál, holnap estig, nem leszek a hétvégén. Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
szilcsi

Szilcsi! Én rettegek a póktól!! :x

Lányok, még mindig gyüjtöm a Delikát zacsikat, hátha valaki éppen most tud nekem szerezni, csak megint szólok :lol: :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen

sziasztok

szilcsi
azért jó, hogy nem most kell műteni!

enikő
Zazának jobbulást! hétfőn meg gondolom ovi kezdés :D rég láttam képet(bár gondolom el vagy foglalva nagyon)

jaj, de jó, hogy jöttél. én éppen mondtam apinak, hogy nincs új kismama a fórumban(persze egygyerekes újra várandósok felhördülnek. szóval vannak itten, csak nekik már van egy. ergo nem tesznek fel cúki kérdéseket)
szóval gyere sűrűn meg mesélj meg panaszkodj és hozz pocakképet is! én olyan szívesen olvasnék ilyeneket. amúgy van itten ikres is(Zitacicu).
pelust meg adnak bent(mármint, ha bekakilt bent a csecsemősök kicserélik, de ha nálad van és ottkakkant, akkor szégyenszemre csak nem viszi be az emberlánya, hogy bekakilt tessék már kicserélni, holnaptól, ha hazamegyünk úgyis én fogom :lol: :lol: ). szóval vigyél te is!rucit nem kell. max.sapit meg kesztyűt(enyimnek hosszúkörme volt és imádta kaparni az arcát vele)

puszipá
toncsi

toncsi80

ja, és még az jutott eszembe, hogy már több, mint egy éve írogatok hozzátok. és szeretek ideírni. meg kaptam csomó jó választ meg segítséget... szóval jó itten szegedi anyukák fórumtagnak lenni :D :D :D :D Kép
puszipá
toncsi

toncsi80

Háj :)
Toncsi mi ez a szeretet kitörés? :D Nekem is szok néha ilyen lenni :lol: Nemtom mévanez? :lol:
Kép majd....most nem :D
Ahh igeeen, holnap ovi, végre :D Boginak nevelés mentes munkanap avagy nem lesz ovija.....

Mó: Gratulaaaa :) Nem irigyellek az ikrek miatt :shock: eccerre 1 is bőven elég, előre is le a kalappal előtted :D . majd Zitacicu mesél (van mit) hisz ő ikres anyuka :) hja mos látom Toncsi is írta volt.... :lol: Bocs késő van és már alig látok, nemtom ménem fexem le inkább???? :lol:

Karmen: delikát zacsi rulez, remélem sikerülni fog, majd széjjelnézek, de mintha rémélem, hogy van egy...de majd honap..... csak szólj rám msn hogy el ne feledjem :)

Hjajj csajok megvan a kulcsunk az új lakáshoz :) Minél többet vagyok ott annál jobban tetszik :) vannak ötleteim a felújításhoz... alig várom.... :D
Na jócakát, pusza mindenkinek :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ja, igen, én is a kistesóra fogom ezt... Hiszen előtte ő volt mindenkinek a kis dédelgetett kedvence :roll:

Mó!
háááááááát :shock: sok erőt és kitartást!!! No meg örömöt is :wink:

Enikő!

Gratula a lakáskulcsokhoz :) Felújítás? Hmmmm.... jó is az :twisted:

Szilcsi!
:shock: :shock: :shock: Anyááám! Hát igen, apával én se bátran hagyom itthon a porontyokat. De láttam már az én uramnál vadabb apát is! Barátnőm férje ült a Dugó téri szökőkút mellett egy padon, a másfél éves fia meg behajolt a víz fölé (mi mentünk volna a barátnőmmel teázgatni). Mondja a barátnőm neki, hogy "Hé, figyelj már a gyerekre!" Mire az apja: "Áááá, nem esik az bele!" Bevallom, még engem is a frász kerülgetett. De hát az apák már csak ilyen lazák. Ha gond van, nem nekik kell elvinni a balhét :?

Zsuzsu!

Képek majd akkor lesznek, ha az a nyamvadt laptop végre visszajön a szervízből.
Vendég

Sziasztok,

Lali iszonyat nyűgös, hisztis, egész nap nyekereg, esik-kel, folyton beüti a fejét mindenbe, próbálkozik felállni, hááááááááááát eléggé kivagyok, nincs egy nyugodt percem sem, állandóan lesni kell.
Mindenki azt mondta, hej de szép időszak lesz, ha már feláll meg ül meg lépeget, hát nekem jobb volt, amíg megmaradt egyhelyben, nem stresszeltem ennyit. :roll: Tudom, ez a normális, de akkor is... :shock:

Csajok, tali? Tudom, most volt, de megőrülök itthon, már nagyon nem bírom a bezártságot meg az egyedüllétet. :( :oops:

Volt itt a gyógytornász, mindent rendben talált. :D

Anna bocsánat a kupon miatt, ha át is venném ma, nem tudok csak szerdán bemenni beváltani, akkor meg már nem lehet, az ötödike, asszem. :(

Gira, persze nálunk is könnyű volt apának cirkuszolni, mikor a tali miatt cirkuszoltam, hogy nem tudok elmenni, nem neki kellett bentmaradnia Lalival a klinikán. És persze ő bulizott a hétvégén... :?
Mondjuk nekem nem a buli hiányzik, csak egy ksi kiszakadás az itthoni környezetből, a kicsi mellől, valami MÁS program...

Enikő, nagyon kíváncsi vagyok az új kéróra!!! :lol: Képet nem teszel fel??? Zaza meggyógyult?

Kép
szilcsi

Sziasztok!

szilcsi: Szegénykéim, tényleg mindig történik veletek valami… :cry: Marcsi is megrágott egyszer egy levelet, gyorsan utánanéztem a neten, az nem volt mérgező, na azóta nincs gaz elérhető helyen, amiről tudom, hogy mérgező, az meg a szekrény tetején van. Más: Dórinak NUK itatót vettem, kerek és kemény a csőre, szelepe kivehető, könnyű tisztítani (ahogy az Avent varázsitatót lehetetlen), jól zár, nem folyik egy csepp se ki! Ja, és a Brendonban 300 ft-tal olcsóbb, mint a Tesco-ban! (1400 volt) A pohár része szimpla pohárként is használható, van teteje is, nekem ez is fontos volt, hogy be tudjam tenni a hátizsákba. Szorulás: kecskeméti szilva, Laevolac szirup, sütőtök, kamillatea?

toncsi: EKO-Park a volt KISZ-tábor Újszegeden.

zituska: klassz a kocsi! :wink: A gyerekek meg gyönyörűek. A zsákra én is kíváncsi vagyok, milyen márka? És Botival meddig használtad? Én is lazább vagyok a kajákkal, különös tekintettel az édességekre, nem is lehet másképp szerintem a nagy mellett… :roll:

gira: jajjjj… Tényleg, a szobatisztaság hogy alakult nála? Emlékszem, hogy egyszer csak egy wc-s szerepjáték után adhattál rá bugyit, úgymaradt?

Enikő: legyen nagyon szép lakásotok! Jobbulást Zalánnak! A fellépő nekem jöhet, írok privit!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Köszönöm szépen a kedves fogadtatást és a klinikás tanácsokat is :) Próbálok majd még jönni, de egyelőre még dolgozom, napközben nem tudok írni, estére pedig eléggé kifacsarodik az agyhelyem...

Amúgy ééééérdekes: az ikrekre a gyerektelenek óriási lelkesedéssel reagálnak, hogy tök jó / én is ikreket szeretnék, stb., az anyukák pedig hát, nem irigyellek / kitartás / csak az első évet kell túlélni :)
Nem értem, miért... :roll: :lol:

Kép

Sziasztok!

Mó: én is üdvözöllek közöttünk. :)

Mivel Szilcsi nem tudja felhasználni a kontaktlencse kuponomat, még utolsó pillanatban beváltható holnap, ha valakit érdekel. 5000 ft-os kuponom van az ofotértbe, nov 4-ig váltható be.
Ha kell írj privit és megbeszéljük hol tudom átadni.

Kép

Kép
sznanna

Ilcsi,
ne hibáztasd a pasit, ez veled is megtörténhetett volna! balesetek mindig voltak és lesznek még durvábbak is.... örülj, hogy nem lett komoly baja
sosem lehetsz ott mellette mindig
Boldi nyáron pl. úgy fejreállt a játszótéren (pedig ott voltam mellette), hogy mentőt kellett hozzá hívni :(

Gira,
Boldizsár is nehéz korszakát éli :) én bízom benne, hogy 3-3,5 éves korára túl leszünk rajta, mert a dackorszak embertpróbáló tud lenni
Vendég

MÓ!!!!

Nekem is ikreim vannak és én azt mondom most hogy nemcsak az első év kemény,na persze sokkal könnyebb most velük ,mint amikor egy évesek voltak és egyébként meg jó ha befogom a számat ,mert angyal tünemény gyerekeim vannak.
Szülésznőt érdemes keresni és orvost is,mert jó ha ikerterhességnél van egy biztos ember aki nagyon vigyáz rád.Nekem is volt és nem bántam meg...
Befektetés:elvileg ha nincs probléma a 28. héttől be kell menni,de saját felelősségre maradhatsz otthon.Persze ez kizárólag teljesen normális terhességnél van.Nekem nem volt lehetőségem az itthonlétre elég hamar elkezdetm "élvezni a klinika"vendégszeretetét.
Pelust adnak bent és ruhát is,bár az én gyerekeim sajna egy nappal születés után kórházba kerültek nem lehettem úgy velük ,mint az időre született babákkal,de Mátét (ő a nagytesó)nem vitték el és onnan tudom hogy adnak a klinikán mindent.
Amit az ikreknek vinni kellett újszegedre az csak cumisüveg volt ,miután már tudtak enni .Utánna meg már mehettem be szoptatni őket.
Egypetéjű ikrek?Milyen neműek???

GIRA DANCSI!!
Teljesen átérzem a dolgot Niki valami hihetetlen változásokon ,ment keresztül és nem jó irányba sajna!Mindenre nem a válasz reggelente nem engedi hogy öltöztessen hanem ő akar egyedül,de persze csak szórakozik ,meg hurcolja a maciját ,dobálja a ruhákat és mire nagynehezen ráadom a nadrágot visít hogy ő szoknyát akar vagy épp fordítva.Harapja a Norbit lökdösi minden ok nélkül.Nagyon dacos lett,de sejtem én hogy hol a hiba és tulajdonképpen sajnálom ezért soha nem mutatom neki hogy haragszom,mert ez csak egy válasz az őt ért sérelmekre(anya apa dolgozik később hozzuk el őket a bölcsiből vagy ha mégis időben jönnek haza akkor vagy a papa vagy apa van velük)és a Niki hiper anyás szóval tutira hiányzom neki és emiatt van ez a "dilis" korszaka.egyébként meg hihetetlen okos csajszi és ha épp nem hisztizik nagyon sokat lehet vele beszélgetni.Mindenhez van mondandója és szépen tisztán beszél szóval büszke vagyok és most jön a DE nagyon nehéz időszak ez.na mindegy majdcsak túl leszünk rajta valahogy és tényleg másképp nem lehet csak türelemmel(bár úgy érzem hogy szétdurranok néha olyan feszült vagyok ,de ezt neki,nekik nem szabad látni)

TAlis Csajok!!

Kár hogy én nem tudtam elmenni bár nem volt energiám még netezni sem nemhogy "csavarogni"de legközelebb megyek.

Na lépek szokás szerint házimunkázni,mert holnaptól dolgozom ,ma kivételesen jó dolgom van.

Kép
Kép
zitacicu2

Zita,
akkor mesélek én is pár Boldi hülyeséget :D :D
- nem vesz fel olyan ruhát, amin gomb van
- nem vesz fel kantáros nadrágot
- csak a csíkos sapkáját veszi fel
- ha nem adok rá kardigánt, ordít
- nem hagyja, hogy etessem, de azt sem, hogy segítsek neki
- szobatisztaság rémálom, mert csak akkor vesz fel kisgatyát ha láthatja.... de hideg van, így nem lehet nadrág nélkül
- csak én öltöztethetem, csak én köthetem be az autóba, stb.
- velem alszik és hozza a kincseit: 10 db plüss állat, mágneses rajztábla, egy hatalmas busz, az összes fa vonat (a sínekről sikerült lebeszélnem :), legoból amit aznap épített. na ezeket vagy fél óráig rendezgeti, mire hajlandó lefeküdni
- nyár óta ugyanazt a kib...tt mesét kell neki olvani és ugyanazokat a hülye kérdéseket teszi fel minden egyes mondatnál
- állandóan piszkálja, direkt bosszantja Jozsót
- hajnali 5-6 közt kel és direkt felveri Jozsót meg az apját
- rosszullétig tömi magát túró rudival és banánnal ha nem figyelek oda.
- este nem akar fürdetni, aztán nem akar kijönni a kádból
- reggel sötét van, nem látok nyervogásba kezd, lámpa fel, akkor mama, belevilágít a szemebe, kapcsold le, és akkor megint sötét van nem látok, vagy 15 percig ez megy....... a végén persze összeveszünk

Ha valami nem úgy van, ahogyan ő elképzeli, iszonyatos hisztibe kezd. most már lelkiismeretfurdalás nélkül zárom be büntetésbe, a fürdőszobába és rázárom az ajtót, ez többnyire segít, napi 1 órát tuti minden nap bent tölt...

Jozsó sosem volt ilyen, persze esélye nem volt rá, mert kicsi volt még, amikor Boldi megszületett.
Vendég

Sziasztok Lanyok!

Bocsi mindenkinek, hogy nem hallattam hiremet, de egy kicsit a beka feneke alatt volt a hangulatom.... Hazajottunk, tulsagosan hamar, csutortokon volt egy tali (amire nem mentem ugye, mert lett volna egy programom, de az embernek szetfurtak a szakjat...a fogorvos, igy mindene csak faj...tipikus beteg pasi, gondolom mindenki jol ismeri....), nos a fogorvos annyira kikeszitette, hogy nem birta tovabb, ugy dontott vasarnap utazunk (marmint apa).....en csak pestig bogtem....nem volt tulsagosan megerto a parom, probaltam is megerteni, de nem nagy sikerrel. Nem tudom o miert nem tudta felfogni, hofy azert en ket ev utan mentem haza....es igy sem volt idom szinte semmire...ratok, no es a baratnoimre sem....Igy osszesen 10 napot maratdtun, amibol 3 napig a kocsi javitasan ugykodtunk (mert ugye az is bekrepalt) es 3 napig csak a fancsali kepet lattam mert a fogorvos kikeszitette...no es a lakas szerinte elviselhetetlen vol (a celra megfelet, nem egy luxus....)
Mindegy.
Most szantam ra magam, hogyirok, nem olvastam vissza, asszem tul sok lenne....
Jo volt latni, megismerni egy kicsit benneteket, igaz azt terveztem, hogy tobb idot tolthetunk majd egyutt. Mindenki nagyon szimpi es nagyon sokat gondolok ratok....
Az Enikore....., hogy vegul, hogyan is alakultak a dolgok...mi lett a pasival aki miatt elmentel a talirol.
A Zsuzsira es a Hedi babara....5 ora korul lelekben en is veletek hintazok....
Zituska...hogy nem talalkoztunk, es a Noncsit nem tudtam megbabusgatni.....Szilcsi, veled kulonosen szerettem volbna dumcizni.....Karmen.....es mindenki.....Bea......no meg a tobbi babat sem lattam. No es irigykedve olvasom az oldalon, hogy ti talizgattok.....en meg itt poshadok a levemben egyedul!!!!!!!

Mas....bocsi a depis hangulat miatt!
A Teo egyre dogosebb....es egyre gyorsabban szalad a kis huncut....jol van egy kicsit kohog.....en is jol vagyok egeszsegileg...csak a lelkem faj!

Kriszta es Teoka

KépKép

sziasztok
matteo0808

mó,
én a nőosztályon voltam mindkét fiú születése előtt, sztem szépek voltak a szobák, bár lehet ott is vannak lepusztultak
Vendég

Dancsi! nem irtad hogy vagytok most! Remélem már nem vérzel! Hát Boldi rigolyáin én csak hatalmasat nevettem, de vélhetőleg neked már az agyadra megy, amig meg tudok érteni. Akkor én nem szolok, mert nekem egyiknél sincs semmi. Igaz volt egy rövid idöszak amikor Orsi csak ugy aludt el ha mellette voltam, de ennyi.

Kriszta! Sajnálom hogy igy alakult a hazajövetel, a párod tényleg megértöbb kellett volna legyen!! De örülök hogy tallkoztunk, azt ugyan sajnálom hogy Teot nem láthattam:(

Én régen ikrekre vágytam, de aztán Orsival olyan nehéz volt ez a nem evés, folyton alvás, bukás hogy beleörültem volna :lol: Norbi totál más, vele elbirtam volna 2vel is egyszerre :D

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,
az elmúlt egy hétben egy alkalommal volt vérzés, egy hete UHon azt látták, hogy 2 kisebb haematóma van, ami arra utal, hogy szívódik fel :)
Vendég

Dancsi! Ennek örülök, ez szuper! Valamennyit be is fektettek amugy?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Dancsi, hú tejóég, ez a dackorszak??? :shock: akkorkössem fel a gatyámat??? Nem semmi, amiket művel Boldi. Plána nehéz lehet várandósan elviselni. Kitartást hozzá!!! Jó, hogy szívódik fel a hematóma. :) Szopihoz hogy állsz hozzá (csak mert emlékszem, gondok voltak anno a fiúkkal).

Karmen, hogy álltok a balesettel? Biztosító? Hülyetyúk rendbejött?

Kriszta, nagyon sajnálom a történteket. :( És hogy nem találkoztunk többször és Teot nem láttuk. :cry: Próbáld meg rávenni a férjedet, hogy nyáron gyertek el megint! Kezdd el neki mondogatni már most, hátha beválik. :wink: És fel a fejjel!!!

Mó, ikrekre én sosem vágytam, asszem be lettem volna tojva rendesen, ha ikreim lennének. :roll: Nekem bőven elég egy gyerek egyszerre, mivel nincs segítségem - na jó, apa fürdet, de ennyi. Másnak meg nagyon megy az "ikrezés", csak irigyelni tudom őket jó értelemben. :wink: Dokik közül választottál már? Kihez jársz most terhesgondozásra?

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Sajnos nem tudtam menni a talira múlt héten... :( Persze "beütött" valami. A hidegburkolók, akik szerdára voltak bejelentkezve garanciális javításokra, végül csüt. délután jelentek meg. Vágták a csempét a fürdőszobában, mondjuk szóltak, hogy a flex nagykoszt csinál, hordjuk ki a törölközőket stb., de utána még a falakon is vastag por volt, le kellett mosni mindent, falat, kádat, polcokat stb. A port persze széthordták az előszobában és a konyhában is, :evil: ahol meg fugát cseréltek. Egész késő délután és este takarítottam, szerencsére apa segítségével, de így is kidőltem... Altatás után akartam indulni, de bealudtam a gyerekkel, 10 után ébredtem fel Dini ágyában :). Felhívtam Timit,aki közölte, hogy most ébredt fel Kristóf ágyában, és ő se megy. :):):) A pocakosoknak valami délutáni talit kell szervezni, vagy hétvégi játszóházat, mert bealszunk! :)

Dancsi, Gira, Zitacicu: A dackorszak nálunk is megy ezerrel! A bölcsitől rosszabbodott, a bölcsiben agyondicsérik, hogy ott jólnevelt, szófogadó, udvarias... itthon meg kitombolja magát... ha valami nem a kedve szerint történik, hiszti van, ha dolgom van, és nem érek rá vele játszani, akkor csinál valamit, ami miatt muszáj odamennem, mondjuk leönti magát az innivalójával. :shock: Szerencsére hosszú nyugis periódusok is vannak. Ez engem legjobban kiakasztó dilije: nem húzhatok fel új cipőt, új ruhát, másik kabátot az átmeneti helyett stb., mert elkezd sírni, hogy ezt nem szereti nézni, és előráncigálja a régit...

Szilcsi: Örülök, hogy nem lett nagyobb baj! Mi már Dini születésekor kiraktuk az összes mérgező növényünket, többit meg magasabbra pakoltuk. Szerencsére Dénest egyáltalán nem érdeklik a cserepesnövények, sose próbálta megkóstolni egyiket sem...

Nem tudom ki kérte, de itt a pocak fotó. A képen 18 hetes, azóta kicsit nagyobb lett.

Kép

Mindjárt dobok képeket Diniről is!

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?