Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
Vettem egy csudaklassz vezeték nélküli egeret, eddig szórakoztam az installálással, alig maradt időm...
Vajon mér nem láccanak a képeim? KépJpeg formátumúak, nem is túl nagyok, mindig leellenőrzöm a "nézet"-ben, mielőtt elküldöm.Kép
Topicnévhez csak annyit, hogy már poénkodtunk a talikon is, hogy hol vannak már a babáink a "frisstől"Kép De valahogy senkinek nem akaródzik megválni a jó kis (nem mindennapi!!) névtől. És télleg: ki mondja meg, meddig "friss" egy baba, vagy "picur" stb...?

Timici,
Én sem adok neki inni, pedig én magam is minima 1x felkelek minden éjjel, pisi, víz. Párásítom a szobáját, szerintem okés. Ha így nézzük, én is következetlen vagyok...Csak az a baj, hogy már nem is tudom, akkor is kelnék-e, ha nem kéne? Mert ugye terhesen muszáj volt, meg most is...Kép

Évi
Nájkireklám Petra nagyon édi! Irigyellek, hoyg már tud ülni, alig várom ezt Kevinnél, valszeg sokkal több mindent tud majd játszani, rágcsálni stb...

Nadine
Zsani is husifej, és irigy-irigy az ülésértKép

Maci2,
Háát, egy hét alatt kicsit húzós...Én kb 1-1,5 hónapja próbálom Kevint nem csak cicivel altatni, néha megy, néha nem. De ha már NAGYON fáradt, eldől a szőnyegen is, de többnyire szopiartásban magamhoz vonom, kis tea/víz, hogy menjen a pociba valami, mint szopinál, és aztán cumi bedug... Soxor bejön, de 10ből 3-4x nem, akkor vagy nyűglődés van, majd szőnyegenalvás, (ez kevesbbszer) vagy megadom magam, és szopi.Kép Ma fodrásznál voltam, és apa is el tudta altatni ugyanezzel a karbanfekvős módszerrelKép De hát nekem van időm, a helyedben én is meg lennék lőveKép

Manó
Nagyon sajnállak, ez iszonyú szar érzés, én is versenysportoltam, tudom, mit érzelKépKép


Andi
Köszi a kérdést, kezem még megvanKép. Egy-egy hirtelen "súlyemelésnél" Kép nyilallgat, de már legalább nem fáj folyamatosan, mint 2 hónapja. Meg igyexem vigyázni, pl nem támaszkodom rá. (Férjem már hiányolja AZT a pózt, de ha egyszer fáj...????Kép) Szerintem már nem lesz tökéletes, mármint a kezemKépKép

Klár
SztoriKépKépKép

Zulu
KépekKép Ne haraguggy, de szerintem bömbölő Maca tökédi!!!!!Kép

Na, most próbálok megint 1 képet, ha nem megy, akkor istibizi sohatöbbet, irgumburgum.
Jó éjt,
Pusssz
ElliKép
Kép
ellimami
 
 


Sziasztok!

Manó2: tekecsapatKépCsinálj egy görbe napot a gyerkőccel és a pároddal helyette és juszt se gondolj rájuk!!

Maci2: megkérdeztem a nővéremet ,sajna nem sok jóval. Neki először túlműködött, de ezt sugárzós dolgokkal kezelték, a gyerekeinek közelébe sem mehetett. Aztán a végén túllőttek a célon és most alulműködik és élete végéig gyógyszeres lesz, ezt viszont már lehet szopi mellett is (meg ezzel esett teherbe is). A dolgot még külföldön kezdte, a túllövést már itthon csinálták neki, és bár aranyos a dokinője, de emellett nem tduom-hiszem, hogy érdemes lenne nevet kérnem (délpestikh-ba jár). De annnnyira bosszant a dokik hozzáállása!!!

Urszila, nincs annak olyan vészes cimeKép (Disszipáció BSCCO magashőmérsékletű szupravezetőben), és ezzel el is mondtam róla mindent ami lényegesKép
Julkának jobbulást!!!!

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!
Gyors leszek, mert kevés az időm, ugyanis beiratkoztam egy gyorstalpaló számítógépes tanfolyamra és ott ücsörgök egész héten.

De nagy újság van nálunk, végre fehérlik Dani ínye!!!!KépKép Mi se leszünk fogatlanokKép
Viszont megy a nyügi ezerrel és pont most nem tudok mellette lenni.
Mit írtatok, hogy milyen kúpot jó adni fogzási nyügire?
Mert homebogyót nem akarok most adni, mert szed egy kúrát a szájhúzására, meg egyet nátha ellen, nem akarom nagyon keverni.

Zulu!
Gyerkőcök édesek!!!Kép
Első kép láttán mondtam apának, hogy nézze milyen jó is a kistesó, aztán lejjebb görgettemKép
De annyira aranyosak. És Dávid arcán az a kaján vigyorKép

NAdine!
Informatikus utánpótlásKép

Évi!
PetraKépKép
Küldök én is egy ilyen képet, igaz ez már két hónapja készült és tök szar minőség, de azért megmutathatnád a lánykádnak.

Édua!
Az első bejelentkezésed sokat olvastam és gondolkodtam, hogy az anyukák közül melyikünk 9 hónapos. Mert azt írtad, hogy végre rátaláltál itt a babáddal egyidős anyukákra.
Én többet nem fűznék a dologhoz.

Bocsi, hogy most nem kommentálok többet, de vár az ágyikó és holnap meg a suliKép

És hát itt van az Évinek beígért rocker pajtiKép

Kép

Réka
muki
 
 

 
 

Na, jó, akkor itt a tegnapi másik is, hátha ez is láccik:
Kép
(Apája ugyanígy szokik ülni a tv előtt, csak neki néha sör is van az egyik kezébenKép)
pusza
E
ellimami
 
 


Urszila,
Ha homeos szereket adsz a gyerekeknek, akkor semmi mentolosat nem szabad hasznalni, sot, a bogyo bevetelekor meg tea, gyogytea, kamillas gozoles, kakukkfu-furdo, meg semmi ilyesmi nem javasolt. A Baby Luuf-ban nincs ilyesmi?
Multkor Gyuri magas lazra Pyrogeniumot kapott. Nem tudom otthon lehet e kapni, itt mar a gyogyszergyartok lobbija miatt allitolag betiltottak. Viszont ketsegtelen teny, hogy gyerek bevette, es lement a laza, vissza se jott. (Miki viszont meg lazas, mar tobb, mint egy hete...csutortokig kaptunk haladekot, aztan antibigyo).
Jobbulast Julkanak, neked meg kitartast!
Nem tudom te hogy vagy vele, engem igencsak megvisel a bezartsag a beteg, nyafogo, affektalo, nem evo, ...stb. gyerekekkel.
Miki is csak anyatejen el, de azt kikoveteli maganak mindenhol. Ket kezzel vetkoztet. En meg vagy ot fogom, vagy a ruhamat. Alig bamultak meg az oreglanyok a rendeloben!

Maci2,
Pliiiiiz, Csakany dokival konzultalj! Egyebkent ilyen hirtelen elapasztani kesz ongyilkossag! Ugy tud fajni az elapasztas, mint a nyavalya!

Kepek mindenkirol nagyon jok, Vilcsirol, Danirol, Zsankarol, Huszti testverekrol, Petrarol...


Ma van a szulesznom kisfianak a szulinapja! Emlekszem tavaly ilyenkor "be volt tiltva" a harmadikan szules! Kép

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Elli!
Most látom édi bédi KEvint!!!!KépKép
Nagyon husiKépKép És nagyon szupi a hintája!!!
Ausztria miatt meg ne bánkódj, mert lehet, hogy rossz a kedved, de a lelkiismereted nem.
Jöttök pénteken usziba?

Réka
muki
 
 


maci2!

Én csak azért gondoltam hogy muszáj tápszerre váltanod ha ababhagyos a szoptatást, mert nálam Emmamég mindíg igényli reggel és este, pedig 16 hónapos. és mivel 10 hónaposan tehén tejjel nem válthatod ki, í rízstejre meg egyéb alternatívákra meg a sok baba nem vehető rá, így sajnos marad a tápszer.
Én nem szoptattam így nem tudom hogy megy az elapasztás, de szerintem nagyon durva lenne hétvégére,a végén összeszedsz valami mellgyulladást, az meg ahogy hallom 40 fokos lát stb, úgyhogy csak óvatosan, ha már muszáj. Bár megjegyzem én is gyöngyösr ejártam fősulira és napont alejártam, pesten laktam közben és nagyon jó voltKép De nem hiszem el hogy Pesten nincs olyna orvos aki nem csak ezt a radikális módot tudja.Kép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Urszila,
Szegény JulkaKép

Elli,
Kevin képekKép Szóval csak a sör hiányzikKép

Manó,
Doki bácsi tápszert javasolt (Beba2-t), és ne én adjamKépKépKép
Persze azt nem mondta, hogy mennyit adjak belőle.
Elapasztani nem egy hét alatt kell, csak Roni nem kaphatja meg.

Tényleg, hol lehet kapni Beba2-t? Kb. mennyiért?

PIldi,
Sajnos csak ilyen "jól" tudják kezelni. Vagy kiújjul, vagy alulműködik kezelés, műtét után. Pont jó a legritkább esetben lesz.

Réka,
Rocker pajtiKép

Maci_2
maci_2
 
 


Andi! Mi az a megtakarítási számla? Egyszer én is be lettem zárvaKép

Maci! Sajnálom, hogy nem találtál más megoldást. De ne emészd magad! Most látom: micsoda doki! Hát tényleg lehet, hogy próbálkozhatnál még. Ezt a hozzáállást!
Köszöntést köszönjük!Kép

Manó2! SzegényKépKép Tényleg rád jár a rúd. Kitartás! Bújj a lányodhoz!

Évi! Én is viccnek szántam.Kép Magyarul: egyáltalán nem alszik el egyedül. Régebben előfordult, de ma már egyáltalán nem.

Pildi! Te történetiségében is ismered a babanetet?Kép

Zsuzsi! Nálunk megint szörnyű lassú minden. Pedig napközben már jó volt.

Nadine! Sosem találtam volna ki!Kép Nagyon édes a kis vigyori!

Urszila! Szegény Julka! Milyen sokat betegeskedik! Jobbulást neki! Puszi a kis buksijára!
Ha már az unokáinkat várjuk, megint aktuálisak leszünk!Kép

Elli! Ééédes!

Réka! Gratula a fogacskához! Rocker Dani szuper, szerintem Kangi le fogja stoppolni Julcsinak! Édua első bejelentkezésénél én is hasonlóképpen gondolkodtam. Jó sokáig, hogy vajon mit is akart mondani. Kép

Beu
beu
 
 


Sziasztok!

Na itt vagyok. Sikerült összepakolnom, még fel is mostam a lakást (pedig én ilyet csak reggel szoktam, de csak akkor ha muszáj) A gyerek is elaludt egy zokszó nélkül, igaz lefekvés előtt a felesleges vacsit még visszaküldte a pólómra, de sebaj van mosógép. Kép

Zulu
Elképzeltem mit csinálhatot Malackád Macóval a végkifejlett előtt. Hát nem irigyellek. (pedig mi is a tesót tervezzük, így legalább tudom mi vár majd rám)

Évi
Petra, kis Nike fun Kép

Réka
Danikád is csudiédes a kendőben

Na azért is egy kendős tőlünk

Kép

Elli
Én csak most tudom értékelni azokat az időket, mikor Zsani még nem csinált veszélyes dolgokat, mint pl ülés, felállás, álás közben tapsikolva eldől mint egy zsák. Naponta x-szer esik akkorákat, én meg mindig mondom neki, hogy "El fogsz esni ne csináld!" Általában mire kimondom már túl van rajta, akkor jön a bömbi, majd fél perc múlva az újabb érdekes, egyben veszélyes dolog felfedezése. (ma az ajtót csapta rá majdnem a kezére, csak a lábamnak köszönheti, hogy nem. Mióta mászik általában én is a WC-ben, a fürdőben, a kutyakosaránál (régi ruháskosár) a tűzhely és a radiátor között, a szemetesnél találom. Tudom ha csend van, akkor biztos rosszat csinál, vagy épp kakál Kép Így visszasírom a szép időket, amkor még behatárolható volt, hogy merre jár, hol ül fel (ahol felültettem) De ne aggódj lehet hogy holnap már csinálja (Zsanett is délelőtt felült, délután már mászott is, és attól kezdve nem csak a kiságy rácsaiban kapaszkodva áll fell, hanem bárhol ahol egy kis kapaszkodót talál)
De Kevin írtó aranybogár, ahogy ül a székben... És látom a hurkák még megvannak Kép

Maci_2
Hát... Mit is mondhatnék, előttem már elmondtak mindent. Kép

Na megyek lassan csicsikálni, holnap délelőtt jön egy barátnőm, délután meg "sétaösszeröffenés". Ja meg, meg, meg ....... Kép El leszek havazva

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


Senki nem adott tanácsot babakocsi vásárláshoz. KépKép
Beu
beu
 
 


Nya repussz csajok Kép

Urszi : Drosétux-ot én szedtem terhesen, akkor már annyira fuldokoltam, hogy szinte hányásig tudtam volna köhögni - de ez elmulasztotta. És millen fincsi hmmm KépKépKép

Csucsuuuu.... javított táblicskut én sem kaptam a végén, pedig küldtem még adatokat is Kép

Elli, millen cinit vettél ? Logitech-et ? Kép
Hintás kép naonn huseeeeee Kép

Ikertesómami Kép
Nappalra elég a Dentinox... és ahogy az első fogcsücsi kinn van, el is hagyható, utána ugyanis már nem fáj. Éjjelre meg Panadol.
Jaaa.. Éduához intézett megjegyzésed naonn frappáns... büccke vagyok Rád Kép
Danin sem semmi az a kendő Kép

Nadi...
Csajod KépKépO

Macika, Beba2-t tart a DM is meg a Rossmann is, árat ne kérdezz, de ezerötön felül van, ha jól emléxem. Bár Tesconak is kéne, hogy legyen...

Beu,
Attól függ, milyet szeretnél. Holnap mondjuk de. nem megyek sehova, tehát szívesen értekezem veled babakocsi ügyben. DE amiket feltettem anno linkeket, nézd meg te is, aztán ami pluszt esetleg tudok még (esetleg másutt olvastam), azt szívesen leírom Kép
http://www.babashop.hu/babashop/babakocsik.php
http://www.sztistvan-kozg.sulinet.hu/~konya/
Meg néha itt a
http://www.babaszoba.hu/services/smallad
lapunkon is szoktak jók lenni Kép

Na most menek, mailek, hirdetések, tej és vízszint Kép

Ciao :

Klár
clarissa
 
 


Hali,

Beu,
PP Plikot megvenni izibe`!Kép Nagyon jó kis kocsi, sok kölket kibír! Használtnál nézd meg jól a kerekeit. Ha nyikorog, az nem baj, csak meg kell fújni szilikonnal, inkább a kopásra koncentrálj. Nézd meg a fékeket, nincs-e letörve a műanyag fogacska, nagyjából ennyiKép.
Malacfej: ha visítás van, soha nem kell kérdeznem semmit, mert ha Malac követett el vaalmit, az a képére van írvaKép.

Elli,
mekkora nagyfiú lett Kevin!Kép A kis pofija is úgy megváltozott, mióta nem láttam, döbbenet, hogy pár hét alatt mennyit fejlődnekKép. Életcsászára kép rulezKép.

Nadine,
Zsanka igazi csaj, egyik pillantban a gépet szedi atomjaira, aztán pedig ártatlanul vigyorog a kis kendőjébenKép. Tündéri!

Évi,
nájkibébi szuperKép.

Urszila,
jobbulást a srácoknak!Kép Remélem homeok gyorsan hatnak.

Réka,
de ugye a családtervezésetekre nem hat ki ez a kis délutáni idillünk?Kép RokkerDani szuper!Kép

Manó2,
tekecsapatKépKépKép.

PIldi,
lécci ne káromkodjKépKépKép! Őszinte tiszteletem, sőt Apasasé is, aki igen tiszteli a fizikához értő nőket. (nem is értem, miért engem vett feleségülKép)

Csucsuka,
reggel küldted? Mert akkor volt egy kis gubanc a hotmélemmel. (bár az utóbbi időben ezt inkább bazi nagy csomónak titulálnám, napok óta szaraxikKép)

Na pusszancsm mindenkinek, megtérek nyoszolyámra

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok!

Orsoly,
köszi a szülinapi torta receptet, ezer bocsi, hogy eddig nem köszöntem meg!

Psandi,
kulcsos sztori: minden jó, ha jó a vége! Kép Tényleg szörnyű lett volna bent maradni ebben a szép időben!
Szegény barátnőd Kép.

Klár,
karifás sztori Kép

Zulu,
fotósorozat KépKép. Már előre félek, Beki milyen nővére lesz a kistesójának...
Mail ment.

Nadine,
kis informatikus ari Kép.

Maci2,
én nem értek ezekhez a cukros dolgokhoz, úgyhogy segíteni nem, csak drukkolni tudok!!! De azt nagyon Kép. Remélem minden rendben lesz!

Urszila,
Julkának jobbulást!

Elli,
Apa nagyon ügyi, hogy álomba tudja ringatni Kevint! Kép Képek aranyosak!

Pildi,
ez a disszip...-izé nagyon jól hangzik Kép. De most komolyan, le a kalappal, 4 gyerek mellett...

Réka,
íme a recept:
Bundás alma:
Hozzávalók 4 személyre:
- 3 zöldalma
- 1 tojás
- 100 g liszt
- 1,5 dl tej
- 1 csipet só
- 1 citrom leve
- 5 dl Bertolli Extra Vergine olívaolaj
- kristálycukor
Elkészítési ido: 20 perc
Elkészítés:
Helyezzük a lisztet és a sót egy tálba. Adjuk hozzá a tojást, majd a tejet. Habverővel keverjük jól fel. Hámozzuk meg az almákat, csutkázzuk ki, majd vágjuk 1 cm vastag szeletekre.
A megbarnulás megelőzése érdekében locsoljuk meg a szeleteket citromlével. Melegítsünk olívaolajat egy nagy serpenyőben.
Panírozzuk be az alma szeleteket, majd süssük ki mindkét oldalukat a forró olajban.
Itassuk le az olajat papírtörlővel, majd szórjuk meg kristálycukorral, és tálaljuk forrón.
Variációk: a panírozás előtt marináljuk az almaszeleteket bármilyen röviditalban (konyak, rum, grappa) egy órán át, vagy a tej helyett a panírhoz használjunk világos sört, illetve adjunk egy csipet sáfrányt a bundához.
(Én napraforgó olajjal csináltam, fini lett Kép)

Rocker pajti aranyos! Kép Kép
És mail ment.

Zsuzsi,
én is gyakran gondolok rá mostanában, hogy milyen volt egy évvel ezelőtt... Kép

Manó2,
teke ügy Kép. Remélem jobb belátásra térnek a sporttársak.

Évi,
Petra tisztára olyan ebben a kendőben, mint egy élsportoló aerobikos Kép. Nagyon édi!

Zsuzsó,
engem is érdekelne "Hogy lehet a második, stb. gyereket rászoktatni arra, hogy egyedül aludjon. Ugyebár a nagy már alszik, a kicsit meg hagynád egy pár percet sírdogálni, de akkor fölébred a nagy". Mi is egy szobában szeretnénk majd altatni a leendő testvérkéket, úgyhogy plíííz írjanak a többabások!

Andi28,
elég rossz lehet, hogy ilyen gyakran ébred a babód Kép. Sajnos a panaszok meghallgatásán kívül nem tudunk segíteni, de együttérzünk!!! Kép

Kaska,
Vilcsi aranyos, mint mindig! Kép

Pusz
Miszike
miszike
 
 


SZIASZTOK!

Már egy fokkal jobban vagyok.
De csak tényleg 1 fokkal, lelkileg nagyon padlóra tenni az embert, de szerencsére vannak sokkal de sokkal jobb dolgok a világon.
Dorka babának szép csöndben kinőtt az egyik alsó fogacskája, már csak azt vettem észre, hogy kocogtatja össze. Én meg benyultam a kisújjammal a szájába, hogy megnézzem, hogy tényleg kinőtt a fogacska, erre úgy meghatapott hogy tutira fájt..

A tekével kapcsolatosan, most azon vagyok, hogy bebizonyítsam, hogy nem is vagyok hasznavehetetlen játékos. Lehet, hogy egy kis időbe bele telik, de leszek még nélkülözhetetlen játékos. Az tény nagyon bánt a dolog, de ne legyek ennyire önző, végülis legalább nem ÉN rontom el a többi 5 játékos eredményét.
Legalább most tét nélkül szurkolhatok, nem kell idegeskednem. A hétvégi szabad program elmarad, mert tartaléknak le kell menni, mert össz vissz 7 en vagyunk "A" csapatos játékosok.
Így valaki mindig kimarad most rámkerült a sor, jó persze a jóbb játékosok mindig játszanak. Eddig akkor a jobbak közé tartoztam, most meg a kevésbé jók közé, így legalább újra vannak e téren céljaim, úgyis uncsi volt, csak játszani, olyan természetes volt, már épp azon gondfolkoztam úgy 3 hónappal ezelőtt, minek kell edzésre járni, úgyis jól játszok, na tessék...
De jó lenne ezt lelkileg is ilyen könnyen túllépni...Ehhez ég egy kis időre van szükségem.

Aranyosak vagytok, hogy vígasztaltok.

Manó:szerintem holnap elnézek felétek, de pontosat majd este, vagy holnap írok, elmehetnénk a bölcsibe, szerinted a nem járó 5 fogú Dorka tud valamit ott csinálni, vagy csak gyepálni fogják a nagyobb gyerekek?

Jók legyetek
Manó2+Dorottya

Kép
Kép
dorka2
 
 


Zsuzsó! Este fürdés után nagyon ügyesen elalszik egyedül. Kép Csak ez a hajnali gyakori ébredéseket nem tudja feladni. Kép Tudod a második babó nemét?
Gombóc! Akkor jól emlékeztem. De a lényeg, hogy a vége jó lett, ugye? Kép
Psandi! Igy már mi is jártunk. Próbáltam viccesre venni a dolgot. Remélem azóta Te is megnyugodtál. Kép
Manó2! Ez iszonyú piszokság! Kép
Urszila! Jobbulást Julkának!
Csucsuka! Akkor valamikor megy a mail. Kép Köszi!
Miszike! Már az is sokat segít! Kép Kép Kép

Szép napot!
Andi
andi28
 
 


Sziasztok!

Édua, és a többiek Kép
Én valahol megértem Éduát, mert azért jellemző egy bizonyos korcsoportú gyermek erre a topikra. De gyakran előfordult, hogy valaki azért jött ide, mert tanácsot kért mint friss babás, és mi tudtunk neki segíteni. Ez viszont tök jó. És a topik cím alapján lépett be ide. Kép

Maci2
Drukkolok, hogy minden jóra forduljon!!!

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Ikertesómami!Kép
KösziKép
Kicsit hüle vagyok, annyira nem értek a gyógyszerekhez, mert Dani még nem kapott a Germiciden kívül semmit. A Dentinox az fogíny ecsetelő? És a Panadol az szirup vagy kúp? És mennyit adjak?

Valaki abban tud segíteni, hogy a gyerkőc teste mitől tiszta kiütés? Lehet a hirtelen jött meleg ellenére túlöltöztettem? Mert uaz a mosópor, öblítő... mint régen, nem evett semmi újat, tejterméket meg pláne nem. Most hintőpor ezerrel és várom a hatást. Ha nem múlik irány a doki.

Miszike!Kép
Köszi, köszi, kösziKép
Mélt is megkaptamKép

PsAndi!Kép
Szörnyű ami a barátnőddel történtKép Annyira tipikus, hogy amikor azt hiszed ennél rosszabb már nem lehet, akkor kiderül, hogy DE!!Kép
A férjed védelmében szólnék annyit, hogy nálunk én vagyok a nagy kulcsbegyűjtő és NEM direkt csináljukKép

Beu!Kép
Köszi a gratulát, bár még csak fogkezdemény. A férjemnek meséltem büszkén, aztán amikor meglátta, azt mondta, hogy ennyi??? Ez kisebb mint egy pattanás! FÉRFIAK!!!!

Zulu!Kép
DE! Családtervezésünkre nagyon is kihatott!!!Kép Jöhet a kistesó!!!Kép Már várom nagyon amikor Dani is ilyen vigyorral nyugtázza a történteket és világgá megy kistesóvalKép

Nadine!Kép
Kendős ZsaniKép És azok a szemekKép

Maci!Kép
KösziKép
Drukkolok, hogy problémamentes legyen az elválasztás!+++++
Hallottam már elválasztást segítő tápszerről is. Esetleg kipróbálhatnád. De lehet, hoyg hülyeség.
Dani Sinlacot szokott inni, nagyon szereti.

Most megyünk kacsákat etetni, remélem nem ázunk meg nagyon. Aztán meg suli, lehet onnan majd jelentkezem, ha tudok.

Mindenkinek szép napot, betegeknek gyors gyógyulást, bár ez a nyálkás idő nem éppen a legjobb nekik, mert a bacik ilyenkor élednek.

Réka
muki
 
 


Teljesen magammal voltam elfoglalva, így elfelejtettem írni, hogy a barátainknak (párom kollégái) megszületett a kisfiukKép Holnap megyünk meglátogatni. Már váromKép

Beu,
Azt a "kedves" dokit inkább elkerülöm messziről. Maradok a réginél, ráadásul ez 2 in 1.Kép
Babakocsi vásárlásban nincs nagy tapasztalatom.

Nadine,
Kendős kép szupi, a mosollyal együttKép

Klár,
Köszi az infót. Az ár csak sacc/kb. érdekelt (hogy mennyit vigyek magammal).

Miszike,
Bundás alma jól hangzikKép

Manó2,
Gratula az új fogacskáhozKép
Hát igen, az eszével hamarabb megért az ember dolgokat, de a lelke még fájdogál egy darabig. Hasonló cipőm van.

Réka,
Láza nem volt előtte (3 napos)?
Bocsi, de nagyon nem vagyok képben tápszerekben. A Sinlac receptre kapható? Gyerekdoki a Beba2-t mondta.
Suliban mit tanítanak? Netezést?Kép Az már megyKép
Remélem nem áztok el!

Maci_2
maci_2
 
 


Pildi,
mért nem lehet a gyerekek közelébe menni ha sugaras kezelésekre jár az ember?

Maci2,
valamelyik reklámújságban láttam akciósan Beba2.
Tescoba is láttam már, de paitkában tuti van.

Kangi,
most sül a tejfölöscsirke.Kép

Réka,
hol etettek kacsákat?

Manó2,
teke.Kép

Régebben írtátok, hogy meggyet is lehet adni a babának. Hogy kell csinálni? Meg kell hámozni? Hülye kérdés?Kép

Csucsuka,
én nem kaptam semmit.

Elli,
nagyon jók a képek. Milyen hintában van Kevin?

Tina
tkriszta
 
 


SziasztokKép

Nincs időm visszaolvasni Kép

de ezen az oldalon a képeket megnéztemKép és annyit azért láttam, hogy Évi Petráját is meg kell valahol kukkolniKép

Ezerrel házimunkázok, amíg anyukámnál voltunk, enyém Apa nem csinált semmit, csak szennyest termeltKép (még a vízóra állást sem volt képes kiírni, csengetett a csajszi, de ő nem ment ki, mert nem várt senkitKép). Lehet, hogy a mosógépem is feladja, már harmadik napja nyúzom, és még holnapra is marad szegénynek.

Még nem is reggeliztem...

Gyerkőcös képek nagyon jóóókKépKép (mi gépünk 1 hónap alatt nem lett készKép)

Eszek, olvasok, jövökKép
Toffi + erkélyenalszik Zsombi
toffifee
 
 


sziasztok,

elli,
ha-ha...nehogy azt hidd,hogy Kevin üléstudásával megint felszabdulsz egy kicsit. KépMár több,mint fél éve gyakorló anyuka vagy és még mindig nem tanultad meg,hogy ezek a gyerkőcök minél több mindent tudnak,annál veszélyesebbek magukra nézve. Kép Kép Kép Egy pillanatra sem tudom levenni a szemem Petráról,ha ül,mert ha puffanna,mint egy zsák akkor biza nagyot koppanna a buksi,aztán bömbi,vigasztalás és kezdősik minden előről. Kép Kép
De azért remélem Kevin is hamar megmutatja eme tudományát. Ücsörgő és hintázó pasi csudaédes és tényleg sokat változott a pofikája. Kép

Réka,
Dani nyert Petránál!!! ezennel le is stoppolnám magunknak!!! Kép...hát és az a kitolt nyelv,hallod-e?!?!? tud ez a krapek valamit. Kép Kép Kép

Nadine,
kendős Zsanka Kép Kép Kép ja és a kis informatikus palánta se semmi,főleg,hogy ilyen ügyesen ácsorog. Kép

Pildi,
bocsi,de én ebből a címből semmit sem értek.Nem vagyok aluliskolázott,de miért van az hogy a diplomacímek általában mindenki számára(na jó) a legtöbb ember számára tök érthetetlenek. Kép
Anno az én diplomacímem a következő volt:Óriásplakátok érthetőségének kvalitatív vizsgálata Kép Kép Kép

Zsuzsi,Miszike,Myssnia,
nemsokára PARTY lesz nálatok. KépHúúúú de izgi.....ti vagytok az első anyukák,akiket tavaly felfogtam,hogy szülnek és nemsokára (Junius)én is szülni fogok. Kép KépKépTimicire és Gombócra (január) még nem emlékeztem tavalyról. Kép úgyhogy ilyentájt lehetett mikor csatlakoztam a friss mamákhoz. Kép Képde régenis volt....
Tavaly ilyenkor kezdtem el kismama tornára járni és babanetezni és rátaláltam Ellire,aki később (március-április)csatlakozott a kismama tornához és ott kibeszéltük,hogy most meg a Toffi szült meg a babanetről.Emlékszel Elli?Úgyhogy Toffi,Zsombi megszületése is egy nagy mérföldkő kismamás emlékeimben. KépKépKép

Zulu,
én belegondolni sem merek,mi lehet a be nem mutatott képen,mert ha jól megnézem a felső két képen még rendesen áll a 2 szék az asztal mellett a háttérben és a szőnyeg is,de az alsó képen,már nagyobb a zűrzavar. Kép Kép szegény Maca. Kép Dávid egy csibész kópé.Ejnye-bejnye. Kép

Éjjeli bagoly lányok,
hogy bírtok ti még éjszaka is a gép mellett ülni.Én este max 10-ig bírok fentlenni,de akkor is már fekszem az ágyban, és ez fordul elő ritkábban. Ált-ban ilyenkor már aludni szoktunk.Ti mit csináltok addig,hogy még hajnali 1-kor is jönnek üzik?!?!?!?Ezt sose fogom megérteni...Kép....én tuti kipurcannék. Kép

na puszika mindenkinek
Évi+Petra

ülésből elpuffant Petra,akinek szerencséje volt,hogy az ágyon ücsörgött Kép

Kép
Évi24
 
 


ÉviKép
Nekem is most jutott eszembe egy csomó minden. Hogy megy az idő... És látod Petra is már milyen nagy, és cukorbogár!

m
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!

most csak gyorsan

Tina
azt olvastam, hogy a meggyet kicsit főzni(?) kell. Én pici vízzel pár percet párolom/főzöm, és utána turmix. Ma is azt fogok csinálni krumplival meg husival. Nem hámozom

Réka
a Panadol az szirup Kép 1 kanállal lehet adni este lefekvés előtt vagy ha nagyon nyűgi a foga miatt.

Beu
van megtakarítási számla és folyó számla. A megtakiról nem lehet pl. utalni, viszont lehet rajta gyűjtögetni és lekötni. Mekem a KHB-ban vannak a számláim, Dani nevére még nem lehet külön, az enyémről különítettem el neki egy részt.

na megyek, mert 12 és 18 óra között (jó kis intervallum) jön a mosógépszerelő (az alig 4 hónapos gép bedöglött) és még el kell pakolnom a fürdiben.

délután jövök

Andi

Ui. Képek megint marha jóóóóók Kép
psandi
 
 


Sziasztok!

Tina: azért mert ami sugároz, az káros, legyen az atombombától, atomerőműtől, röntgentől, vagy jódizotóptól. Káros sejtmutációkat csinálhat meg durvábbakat is, lásd sugárbetegség. Természetesen ezeknél a gyóygszereknél nem ennyire durva dolgokról van szó, de úgy működnek, végül is, hogy aj jód(izotóp) beépül a pajzsmirigybe és ott roncsolja azt, ezáltal csökken a működése. Kis dózis, de gyerekre minden veszélyesebb. Huh, ezt nagyon elnagyoltam, azért remélem a lényeg átmegy.

Beu:babanet, hát igen, 1 hónapos volt a babanet, amikor elkezdtem idejárni, ennek most már 3,5 éveKép. Vannak emlékeim.
Babakocsivásárlásba nem tudok segiteni.

Évi: szerintem ez még egy olyan cim, amiből mondjuk egy középiskolai szaktanár is érti, szóval azért nem olyan vad (a páromét nem értené). De igaziból csak Urszilának irtam, mer ő val. érti, lévén eredetileg szintén fizikusKép.

Kendős képek, hintás Kevin nagyon aranyosak!

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Olvasok, közben magamban fogadásokat kötök, ma meddig alszik ZsombiKép

Manó
Értettem a szekrényes szitut, csak tetszett, hogy Emmának már ifjúsági szekrénysora vanKépKép Egyébként ha sikerül idén lakást vennünk, Zsombi is azt kap a szobájábaKép

Zulu
Nehogy itt hagyj minket!!!
Szegény Mac, de tényleg nem semmi a kispasi arcán a kajánságKép Mindent elárulKép

Évi
Nagyon édes a kendős PetraKépKép
Útlevél tényleg gyors volt. Mi annak idején éppen egy dömpingkor csináltattuk, azt mondták, kb. egy hónap, és szűk két hét alatt megvolt (nem volt sürgős)
"Semmirekellő" anyaKép, Te ilyeneken gondolkozol?
Tegnap nem látszott, mit csináltam egész nap, mert Zsombi után pakoltam. De ha nem csinálom, az meglátszott volnaKép.
A Te diplomád címét legalább értemKép
Mérföldkő, ez jóKép (fel is ébredt, most a porszívót szereliKép) én is el szoktam ilyeneken merengeni (ment a "verseny", ki szül 03-03-03-án, ugye Beu és MomoKép, aztán Momo nyert)


Beu
Most kétféle narancshéjproject fut párhuzamosan, remélem, legalább az egyik sikerülKép
Zsombi már cicin sem alszik el (este), délelőtt beleteszem a babakocsiba, abban akár lemegyünk, akár az erkélyre tolom, 5 percen belül elalszik (ma kb. 2 perc volt)
14 kilós Lőrinc, szép lenneKép Zsombinak "csak" 12,15-nek kellene lenni.
Tied Apának boldog névnapot Kép

Andi
KulcsmizériaKépKép

Maci_2
DokimizériaKép
Hétfőig nem sok időd vanKép, nem akarlak elkeseríteni, de ha még napközben van cici, valószínűleg nem fog menni ilyen gyorsan. De azért próbálkozz, valameddig csak eljuttok, esetleg kérsz még 1-2 hét haladékot (lehet?)
Fejfájásom elmúltKép, kösziKép

Manó2
TekecsapatKép, szerintem ez senkinek sem esett volna jól.
Nézd a jó oldalát: több idő a családdal, a gyerkőccelKép
Gratula a fogacskáhozKép

Timici
A kurzuszáró azért lehet, hogy bikább lesz, ámbár ez a csoport gyenguszabb, mint az előző, lehet, hogy itt bematricásodok???Kép

Heni
KösziKép

Klár
Karácsonyfás sztoriKépKép

Nadine
Zsani nagyon helyesKép Jó kis segítségetek vanKép

Zsófi
Szandi és az ovi: nem akarom elkiabálni... (kopp-kopp-kopp)
Fejfájás tán elhussantKép

Urszila
Julkának és Andrisnak jobbulást!!!
Narancshéjast kösziKép

Elli
Kevin pasi édes, mindkét kép nagyon szuperKép
Milyen sokat változott, amióta nem láttam!

PIldi
Na, én ebből a címből annyit értek, hogy magashőmérsékletű szupravezetőbenKép

Réka
Gratula a fogacskáhozKép
Rocker pajti édesKép
IskolaKép

Megyünk, porszívózunk egyet, mert aztán kajaidő lesz megintKép
Toffi + Zsombi
toffifee
 
 


Ja, igen, mindig elfelejtem, többgyerekesként az egyedül elalvás: na ezt én nem tudtam, nekem 1-2 évig egyik se aludt el egyedül. Aztán amikor már meseolvasás közben elaludtak, akkor az már eredmény volt. Tkp bőven ovisok voltak, mikor egyedül aludtak....khmmmm hát ez van, nem vagyunk tökéletesekKép
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Na pussz csajok Kép

Ikertesómami : Nálunk sincs nagy gyógyszerforgalom, mi is csak a fogunk miatt vettük a Panadolt, meg a Dentinoxot.
Dentinox létezik ecsetelőben és gélben is, talán inkább az utóbbit ajánlanám. Borsónyit az ujjadra/fülpucolóra/pelusra nyomsz, ahogy tetszik, és be kell vele óvatosan dörgölni az ínyt. Mentolos, Lidocainos, ezért napjában csak háromszor használható. De sebaj ... elég is szerintem, ugyanis általában du. meg este szokott csak kelleni (legalábbis nálunk ) Kép.

A Panadol az szirup, eperízű (kicsit gyógyszer mellékízzel, de annyira nem förtelem), láz- és fájdalomcsillapító. Az adagolás rajta van a dobozon, nálunk összvissz éjszakára majdnem egy teljes adagolókanálnyi csusszan le. De mivel a fog iccaka nő... szerintem nappalra nincs is értelme adni. Épp tegnapelőtt szereztem be ebből a kettőből újabb adagot, és fizettem valami 1600 Ft körüli összeget.

Viszont ma éjjelre pl. nem adtam Panadolt a Sajtkukacnak, mégis végigaludta az éjszakát, vagyis betaláltam - ma nem nagyon fájt neki valszeg Kép

Amúgy pedig amikor bekented Danit a Dentinox-szal, utána 10-15 perccel tessék megmasszírozni az ínyét. És adni neki rágnivalót.

Na most olvasok tovább, és majd írok, csak mindjárt kell a csajomnak ebédet főzni, utána kaja, majd esetleg alszik, és du. megyünk tanácsadásra Kép

Addig ciao :


Klár
clarissa
 
 


PIldi,
Én is így tudtam. Képzeld a második helyen a doki azért (is) mondta, hogy válasszam el Ronit, hogy tudjanak izotópos vizygálatot csinálni. Nem is tudom, hogy gondoltaKép

Kellene képet is feltenni. Persze előbb a gépre, aztán kicsinyítés után ide. Na, ha sokat alszik Roni (álmodozom), akkor erre is sort kerítek.

4. kerületi lányok, vagy akit érdekel,
Megint lesz bababörze. Február 7-én 9-től 13-ig az Újpesti Gyermek- és Ifjúsági Házban, 14-én 9-től 12-ig a Káposztásmegyeri Közösségi házban.

Lelépek ebédet gyártani.

Maci_2
maci_2
 
 


Toffi,
NA és ki nyerte a fogadást?Kép
Már ez is +1 hét haladékKép

Most már tényleg elhúztam.

Maci_2
maci_2
 
 


Kicsit off

Elli
Hülyeséget mondtam, a szóbeli középfokra 3700 Ft, az írásbeli 5800 Ft.

Többiektől bocsKép
Toffi
toffifee
 
 


SziasztoK!

Sajnos, én elég ritkán tudok jelentkezni, a két manó nagyon lefoglal, meg suliba is járokKépKépKép

De azért igyekszem. Átfutottam, amit írtatok, de nem lett volna időm írni, ha mindet elolvasom. A gyerekek nagyon szépek, a babakocsis jelenet nálunk is megy, csak Bencit bekötöm, így ne mesik ki, bár Annának így is sikerült felborítaniKépKépKép

Alvásról: Ezzel kapcsolatban ne sokat tudok mondani. Annát a hugomat mindig kézben altattuk, és két hetes kora óta átalussza az éjszakát. 8 v 9 hónapos volt, mikor áttértünk arra, hogy az ágyában egyedül aludjon el. Mindig kefírt ivott elalvás előtt.

Bencém 6 hetes koráig üvöltött éjjel-nappal, majd fokozatosan átaludta az éjjeleket ő is. Először csak éjféltől hatig, aztán 8 hetesen aludt este nyolctól reggel fél 10-ig. (mit ne mondjak, jól rámijesztettKépKépKép)
Azóta általában este 9-től reggel 7-ig alszik, eszik, és visszaalszik 9-ig. 11-től alszik 2-ig, majd 5-6-ig, fél 7-ig.
Őt elejétől fogva úgy altattam, hogy letettem az ágyába, és kész.

Próbálok feltenni képet, de ha nem megy, akkor majd felteszem ftp-vel, és belinkelem a címet. Vmiért a babanetre nem sikerül ált. a feltöltésKépKépKép

Az a kérdésem lenne hozzátok, lányok, hogy taknyosodásra milyen homeo-bogyót tudnátok ajánlani. Bence a tél eleje óta taknyos, és nem tudunk mit kezdeni vele. Semmi más baja nincs, nem is beteg. Csak ez.

Kép
Kép

Pusz: Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Hű, jó nagyok lettekKép
Bocsi!

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Maci_2
Nem fogadás volt, csak ha jól emlékszem, mindketten akkor szerettek volna szülni, egyébként Momo "nyert"KépKép

Toffi
toffifee
 
 


Manó2!

gyertek!

Szerintem fog tudni mit csinálni, van más nem járó 1 évesünk isKép

És sose vagyunk túl sokan, van hogy csak 1-2 gyerek van hogy 5-6, de az a ritkább. Bár ma épp 5-en voltunk.
Mi 10 körül megyünk le. Ebéd most palóc leves lezs, rízyfelfújttal, vagy a csecsemőknek zöldbbabfőzelék vagy van még lencsefőzelék ha jóé emlékszem, Ha esetleg ott akarnátok enni.
Ha szeerncsénk van nem lesznek sokan és tudunk dumcsizniKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Maci 2!

Tápszerrel kapcsolatban kérdezz csak nyugodtan, Sajnos tudok róla sokatKép

beba2 bárhol kapható, gyógyszertár, DM, Auchan, tesco, Cora. Emma szerti. Más tápszerk is jók, cska azokat általában cska gyógyszertárban lehet kapni pl Humana2. A Nan 2 szintén kapható Dm-ben, tescóban stb., bifiduszos, a Humana prebiotikus, talán kicsit modernebb tápszerek mint a Beba. Én azért a helyedben leht hogy anyatej után inkább azzal próbálkoznék, bár tény és való hogy abeba a legelterjedtebb, mert mindnehol árulják, jól is oldódik, csak épp eza mostanában felfedezett prebiotikus hatása nincs. Amiről tul képp még nem is derült ki hogy jó e, de jól hangzikKépKépKép Ja, és bebából lehet kapni kis csomagosta is, próbának jó az is. Az ár: A nan oylan 2000 Ft, a beba ennél olcsóbb, d epontosna nem tudom. Ezer feltt az biztos.

van még olyna tápszer hogy Beba 2+, az ízesített, vanílisás, 2600 Ft körül van, ez táplálóbb. Emma reggel nan2-t eszik, este Beba 2+. A Beba 2+-al átaludja az éjszakát, a sima kettes tápszerrel nem.

Adagolás: 30 ml vízhez 1 adagoló kanál tápszer.
Ez az alap, egy 10 hónapao bab egyzseri adagja kb 180 ml víz és 6 kanál tápszerpor.
Este Emma 210+7-el eszik. Én általában kicsit hígabbra is csinálom, teheát 10-20 ml vízzel többet tezsek hozzá, így könnybeben issza.

A Beba 2+ adagolás kicsit más, sz rá van írva a dobozra, ott 190 ml vízhez 7 kanál tápszer kell, 210-hez 8.

Ha vanet üveged van akkor a nan2-es az a 2-es cumin is átmegy, az hígabb, a többi 2-es tápszer az a 3-as cumin jó nálunk, a Baba2+ is átmegy a 3-as cumin, de pl majd később a 3-as tápszerek, amiben már gabona is van és így laktató (pl milumil 3-as ), ahhoz már a főzelékes cumi kell.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


ManóKép

Nem gyűjtöd a Nestlé-s vonalkódokat?
Szerintem Neked megérné, hisz a Beba 2+-ért 10 pontot adnak, és egész jó ajándékaik vannak.

Heni
heni1979
 
 


Heni!

De gyűjtöm!

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


ManóKép

Akkor jó, mert szerintem pazarlás lenne nem gyűjteni.
És mire hajtasz?


Heni
heni1979
 
 


Pildi,
köszi. Azért kérdeztem mert a barátnőmnek az anyósa jár valamilyen sugárkezelésre mert rosszindulatú daganatot találtak. 25x kell mennie 5 héten át. Én mondtam neki, hogy úgy tudom nem a legjobb ha a gyerekekhez megy pár napig de azt mondta, hogy nem veszélyes. Akkor ez másfajta kezelés lehet?

Tina
tkriszta
 
 


Mégegy.
Az hogy lehet, hogy Ti látjátok az üzenetemet én meg nem? Már azt hittem elszált de hát Pildi válaszolt. Nem értem.

Tina
tkriszta
 
 


Sziasztok!

Manó2! Gratula a fogacskához! Örülök, hogy egy picit pozitívabban látod a tekés dolgot.

Miszike!
Remélem, fogod élvezni az új kérót. Kerti partira meg már készülök!Kép Jófeleségjóanyavagyok project megy még? Hogy bírod?

Réka! Kiütésekre nincs ötletem. Megvannak még? Egész testén vagy csak bizonyos helyeken? Férjed reakciója tényleg tipiusKép Sinlacot te szoktad tejszerűre hígítani?

Maci! Sinlac receptes. Bepa2 talán a Cora akció keretében van. Nézd meg az oldalukat.

Tina! LátunkKép Én meggynek levét szoktam adni centrifugázva.

Toffi! Jól le vagy strapálva! Fogadást megnyerted?Kép (Meddig alszik Zsombi)
Tényleg, ez a 03.03. már ki is ment a fejemből. Meg hogy Zsebié lett a jó szám.Kép Köszöntést köszönjük.

Évi! Puffanós Petra édes. Lőrinc pont így szokott kinézni, de ő direkt dobja hátra magát. Valamint a kék könyv (a tengeri kirándulás?) és a katica is ismerős.Kép

Andi! Meggyet héjával együtt turmixolod? Á, látom. Ki fogom próbálni.

Beu
beu
 
 


Sziasztok!

Tina, második kérdést nem tudom, én látlak.
Elsőre: az a különbség, hogy az egyik esetben besugározzák a beteget, ez akkor és őt éri, de utána kész, őbennek sugárzó dolog nem marad. A másik esetben viszont beviszik a szervezetbe a radioaktiv jód izotópot, ami ottmarad a szervezetben és folyamatosan sugároz. Ennek (is) van ún felezési ideje, ami alatt a mennyiségnek kb a fele elbomlik, és ez a felezési idő határozza meg, hogy meddig nem mehet kisgyerekhez vele az illető. Amig jelentős mennyiségű le nem bomlott izotóp van a szervezetében, addig nem mehet, mert addig ő maga sugároz. Ahogy telik az idő, lebomlanak (ezek néhány napos felezési idejű izotópok, szemben a csernobilivel meg hasonlókkal amik több tiz év alatt (70?) feleződnek), és amikor már kritikus mennyiség alatt van, akkor már nem veszélyes.
Jó igy?

Toffi: disszipáció meg annyit tesz, hogy energia elnyelés. Ugyanis ugye a szupravezetőt azért hivják szupravezetőnek, mert úgy folyik benne az áram, hogy nem nyel el energiát (nincs ellenállása). Viszont ez csak bizonyos körülmények között van, bizonyos más körülmények között ez az anyag is tud ellenállást produkálni (ettől még mindig szupravezető, mert a szupravezetőség fogalmát nem csak a nulla ellenállás adja meg). Na, erről szólt amű. A BSCCO meg egy rövidités, egy anyagnak a neve, azt nem "kell" ismerniKép.

SZiasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Dr.PIldi,
Kép Tegnap a ferjemnek felolvastam a disszertaciod cimet, tokre virult a feje!
En viszont szomoruan konstataltam, hogy nem emlekszem a szakdolgozataim pontos cimere...azert a temajara meg igen!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Ildi,
jó, köszi.Kép

Tina
tkriszta
 
 


Sziasztok!

Naná, hogy akkor írtok a legtöbbet, amikor elmegyek Heppihez látogatóbaKép De legalább itthon már nem volt gondom a gyerekeim élelmezéséreKépKépKép

Heppi,
te se győzöl olvasni?Kép
Mélt megkaptam, örülök, hogy Timi mancslenyomata nem zaklatta fel a férjedetKép

Igyekeztem mindent végigolvasni, de kicsit felületes voltamKép

Elli,
üdv itthon, Kevin nagyon sokat változottKép
Távollétedben elképesztettem az egész bandát, olvastad? Ha nem: párommal legyártottuk a 3. csemetét, most már csak a neheze van hátraKép

Miszike,
nálunk külön szobában alszik a két csaj, nincs ötletemKép Én is azon izgulok, mi lesz, ha össze kell a 3. miatt költözniük, mert teljesen mások az alvási szokásaikKép Új kéglihez jó belakást kívánokKép

Toffi,
te egy nyelvtehetség vagy, még órára se kell járnod egy jó teszthezKép

Urszila,
Julkának jobbulást! Nagyon sajnálom, hogy megint elkapott valamit szegényKép

Maci2,
tényleg nem érné meg Gyöngyösre járni? Az elapasztásnál akkor most neked még hetekig fejned kell??? Ez szörnyen hangzik, mintha annyira ráérne az ember egy kisgyerek mellettKép

Rólam csak annyit, hogy a tünetek azért utólértek, egész nap émelygekKép Olyan rossz így főzni, de a bébikajákat se merem megkóstolni. Az ütődött nagylyányom meg időnként ezt-azt végiglocsol a lakásban (öblítő, szagtalanító...), amitől meg végképp hányni tudnék (bocsiKép) Hát kellett ez nekem?Kép

Bocsi, de mennem kell, mert Timi bűzölög és férj nincs a közelbenKép

pussz
Momo


Momo
momo
 
 


Odavan a lelkem Kép

Az én jókajás és mindig jókedvű babám ma előadta magát tanácsadáson : méreckedéskor elkezdett üvölteni, és egészen hazáig, amig mellre nem tettem (majd 1 órával az ideje előtt) és el nem aludt, torkaszakadtából üvöltött.
És az utóbbi 2 hétben (pedig teljesen jól evett) mindössze 5 dekát (max. 10-et) hízott Kép (pont méreckedés előtt tette tele a pelust).
Tudom, jól néz ki, szép nagy, meg mozog ezerrel, sőt, a fogunk (bal felső 1-es csücske) is kinn van mára éppen... de ez nekem sok volt, ilyet még sosem csinált Kép

Uhhhh Kép
clarissa
 
 


Klár,
az én Timim is kb ilyen idős korától masszívan rühelte a méretkezést és a gyerekorvos vizsla tekintetétKép Fel a fejjel, kinövi! És az is lehet, hogy csak a csillagok állása nincs rendbenKép
A súlya meg: nagy súlyú babáknál gyakori ilyenkor a stagnálás, hát még ha mozogni is kezd! Az én nyeszlett Zsebim is megállt a fejlődésben, amikor versenygiliszta üzemmódra kapcsoltKép Most viszont időnként már istenes mennyiségeket zabbant és hízik is rendesenKép

Ne búbánatoskodj mán, mert kénytelen leszek még valami hülye viccet is keríteniKép

Lányok,én már kívánós is vagyokKép Tegnap Heppinél ittam rostos ananászlevet, ma el kellett mennem a boltba venni, különben megpusztulokKép Nem korai ez még??? Így lőttek a karcsúságomnakKép

pussz
Momo


Momo
momo
 
 


Momo, ari vagy Kép Csak rettenetesen rossz, hogy még így nem jártam.
De a hülye vicc az jöhet Kép

Viszont azt sem mondhatnám, hogy a Sajtkukac nem eszik eleget : 5 * szopik, a kanalas kajája alles zusammen kb. 400gr-ra jön ki (nekem is böcsületemre válna egy ekkora adag kaja elfogyasztása együltő helyemben Kép)
Mondjuk mozog annyit, hogy ihajja Kép Csak lenn a tanácsadáson, amig vártunk, megcsinált kb. 80 guggolás-felállást Kép Anya is combosodik ám rendesen vállban Kép

Egyébként ne sirasd a karcsúságodat... majd ha megszültél, szoptattál, utána megyünk majd tornázni Kép Jó, nekem előbb kell... de majd csatlakozol Kép

Tudtommal a korai émelygésen segít az Elevit is állítólag... Igaz, a kilók felszedésének is kedvez Kép

Na egy kör... utána jövök..


Klár
clarissa
 
 


Hát rajtam eddig se segített az Elevit, a B6-vitamintól meg zabálokKép Az émelygés olcsóbbKép
Torna 3 gyerek mellett? Majd úgy 10 év múlvaKép

pusssz
Momo


Momo
momo
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?