Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Catherine!


körül fogok nézni,én is nézegettem neten de még nem találtam semmi megfelelőt.Városba el kellene indulni,csak minden délután rohanok haza mert rengeteg a tennivaló,úgyhogy ez minidg elmarad.

Köszi mégegyszer:)

KépKép
l.edit
 
 


Sziasztok lányok!

Hát az most egyértelműen kiderült számomra, hogy nem elég hetente egyszer "rátok néznem" :lol: :lol: Nem győztem visszaolvasni a sok új hozzászólást :lol:

Nagyon jó, hogy lassan-lassan mindenkinél kiderül, hogy fiú vagy lány van a pocakjában. :lol: Mi kisfiú pártiak vagyunk, de az érzéseink kislányra utalnak :lol:

Én is voltam 12-heti genetikai uh-on. Ott mindent rendben találtak.
Down: 1:11700
13+18 triszómia: 1:96017

A lelet összességében negatív és engem teljesen megnyugatott.

14. heti uh-on még nem mutatta meg a kis pocaklakóm, hogy mi an a lába között :oops: és legközelebb a 19. hétre hívott vissza a dokim, úgyhogy az még nagyon sokára van... :roll: ahogy olvastalak benneteket kedvet kaptam, h korábban elmenjek vhova 4D-re hátha kiderülne előbb. Este megbeszélem apával :wink:

Én is úgy gondolom,h ha már tudom a nemét is akkor még ennél is közelebb érzem majd őt magunkhoz :lol:

Én még buborékolást sem érzek meg semmit sem sajnos :( pedig már nagyon vágyom rá. Lehet,hogy az az alattomos hájréteg :roll: eltompítja :lol: :lol:

A cigivel kapcsolatban én is sok mindent olvastam, mert sajnos én is éltem ezzel a káros szenvedéllyel és csak a két csík látványa adott elég erőt ahoz, hogy letegyem :oops: , de én is úgy tudom,hogy a lényeg, h most nem szívom :?

Ti mit szóltok a kismama könyvhöz??? Évek óta várunk erre a pici babára és szakmából kifolyólag (munkaüggyel foglalkozom) nap mint nap találkoztam kismama könyvvekkel. Szép színes mama-baba fedőlappal..... Alig vártam, hogy nekem is lehessen ilyen. Erre elmegyek a védőnőhöz és kapok egy átlagosnál is átlagosabb fehér kiskönyvet nagy Egészségügyi Minisztérium felirattal :evil: Meg is kérdeztem a védőnőt, hogy olyan másikat nem kapok? :roll: :roll:

Persze ebben a nagy örömben ez a legelhanyagolhatóbb dolog, de azért csalódott voltam kicsit :lol:

Na lassan befejezem, mert félek elveszik amit írtam. Itt a melohelyen megbízhatatlan a net. Este még felnézek, mert ilyen levéltermelés mellett muszáj lesz :lol: :lol:

Puszi Nektek
Adri

Kép
padri75
 
 


Sziasztok!

Mó: jó hogy írtál. Szupi, hogy jól vannak a babák ;)

Tisa: Ettikén felbuzdulva megnéztem annó mit írtak nekem a 19 hetes uh-s papíromra. Ugyanazok mint neki plusz még: köldökzsinórban 3 ér, jó szívműködés, zárt has és mellkasfal, vesék mindkét oldalon ábrázolódnak, OFD és AC és magzatsúly adatok.
Te a Mávba voltál igaz? Akkor ott nem sok jóra számíthatok.

Ettike: De jó fej a dokid, hogy felhívott. Ritka az ilyen.

Annaszuszi: nem semmi az anyósod. Akkor én nem vagyok normális anya. 1 hetesen már kint sétáltunk Kendével. :lol:

Tici: grat a jó eredményhez!

Ledit: én napjában többször érzem a bubi pattogásokat. :) Elég ficergős lehet a babám. :lol:

Padri: grat az eredményekhez. Szuperek. Hát a kismamakönyvhöz nem tudok mit szólni. Nem tetszik. Kendéjé olyan szép volt, ez meg hát… A védőnőm mondta csomizzam be babás képpel. Lehet megcsinálom, mert akárhányszor ránézek elszomorodom. Meg megmondom őszintén mikor Kendével babás voltam boldogan lobogtattam a szép színes könyvemet a vérvételre várók között, meg a várótermekben, míg vártam a soromra, mert legalább abból látták, hogy kismami vagyok. (mindig kicsi pocakom volt) Most meg ezt lobogtathatom senki nem tudja mi a fene van a kezembe…

Csajok: A Kleopátra házba mennyivel korábban kell belejelentkezni??? Mondjuk olyan 20 hetesen szeretnék menni akkor 2 héttel vagy lehet pár nappal is???

Kép Kép
kisvirág_30
 
 

 
 

Padri: szerintem annak, hogy érzed-e a mozgást nem sok köze van a hájhoz, mert pl. az én hasamon minden van, csak az nincs, mégsem érzem :roll: Ami a kiskönyvet illeti, én is teljesen lehangolódtam, amikor megláttam. A barátnőmnek tavaly olyan aranyos kisbabás borítójú volt...

Mi kislány-pártiak vagyunk, de persze nagyon boldogok leszünk akkor is, ha kukacos a Babó :) Csakhát két öcsi után nagyon vágyok egy kislányra, ha már húgom nem lehetett :D (mondjuk ezt így utólag nem is bánom, nem hiányzott, hogy a cuccaimat lopkodja :lol: )

Kép

Kép
sildi83
 
 


Azaz a fene tudja mit érzek, illetve hogy amit érzek az mi, mert most is mozog vmi, de nem olyan buborékos, ahogy azt olvastam, ezek határozott mozgások. De lehet, hogy csak a beleim, én nem tudom :?

Kép

Kép
sildi83
 
 


Ildi! Én is ugyan úgy vagyok mint Te. Semmi bugyborékolást nem érzek, semmi lepke szárnycsapkodásokat. Semmi. Csak vmi pici puffogásokat. :shock: Fogalmam sincs mit és hol kell pontosan érezni. Talán azt már meg tudom különböztetni amikor majd alulról a bordáimat fogja rugdosni! :lol: :lol:

Kisvirág! Hogy sikerült a gesztenye?
Ne is szívd a vérem :D , hogy mit nem néztek meg rendesen az uh-án. De sebaj! Ma bejelentkeztem a Kleopátrába jövő hét szerdára!
Aranyos volt a hapi a telfonba, kérdezte, hogy hányadik hétben vagyok. Mondom neki. Erre ő: akkor jó, nagyvizit lesz! :lol: :lol:
Már most megnyugtató ez a duma!

Szóval én ma jelentkeztem a Kleopátrába, de már hétfőn is lett volna hely, kedd full tele van. Mi szerdára szavaztunk, mi zárunk mert este 7.20-ra megyünk!

Kismamakönyv: no komment. Egyezik a véleményünk. Amilyen unalmas és egyhangú nem csoda, hogy Tünemény egyfolytában elhagyja! :wink: De nincs szerencséje, mert mindig felhívják, hogy megtalálták! :lol: :lol:

Kép
Kép
tisa
 
 


Első kismamkinál 20. hét környékén érezhetők az első mozgások, úgyhogy nyugi mindenkinek.
A párnázottság viszont tuti elfedi egy kicsit a dolgokat.
Tehát aki hasilag olyan, mint én, az ne akaja túl korán érezni, mert icipici rá az esély.

Kisvirág!

Kleopátrában attól függ, hogy mennyire vagy rugalmas az időpontot illetően.

Nekem első alkalommal mázlim volt, mert délelőtt telefonáltam, és még aznap estére volt egy hely, mert valaki lemondta.
A múlt héten pedig két nappal előtte telefonáltam.

Ha biztosra akarsz menni, hívhatod őket két héttel korábban is, és akkor szerintem még kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb időpontot.
Vendég
 


Kismamakönyv:
Unalmas. De én most nem is nézegetem annyit, mint Benivel. Valahogy hidegen hagy.
Babás képpel becsomagolni jó ötlet. Jobban néz ki és tartósabb is lesz.
Vendég
 


sziasztok.

megjöttem a dokitól.(fél óra alatt megfordultam kényelmes kismama tempóban :lol: :lol: :lol: )
meghalgattuk a pici szvverését.igaz először az enyém jött be de aztán egy kis noszogatásra babuci is hajlandó volt engedni halgtózni.bár ő sem fogja szeretni.Patrik is mindig jó nagyokat rúgott abba a valmibe,na most tesó koma is megtette párszor.de a lényeg hogy szépen ver a picike szive.
kedden megyek uh-ra uttána fel a dokihoz az eredménnyel.remélem terpeszben fog ücsörögni kifele fordulva.

ildi:

lehet hogy a buborékokra fel sem figyeltél mert már nekem sincsenek.én is már kis rugásokat érzek.sőt lefele tud olyanokat rúgni hogy szerintem pár hét múlva már kellemetlen lessz.

de jó nektek hogy ilyen hamar kaptok időpontot 4D-re,nekünk 1 hónapot kell várnunk a bejelentkezéstől számítva.

na befejezem mert magától nem rakja renbe magát a lakás.

Kép
Kép
ettike
 
 


Tisa: fini lett a geszti. Tegnap is sütöttem egy adagot meg ma is. :lol: Most erre vagyok rákattanva :lol:
De jó fej volt a hapsi a :lol: Most már tuti én is oda megyek :lol:

Ettike: a dokid nem csinált uh-t? Én azt hittem az is lesz. De kár. Viszont szupi, hogy jó a szívhangja a babunak. :)

Na akkor azért van hely a Kleopátrába. :) Mondjuk mi nem vagyunk túl rugalmasak az időpontot illetően, mert apa elég össze-vissza melózik. Szerintem akkor időbe bejelentkezek :lol:

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kisvirág! Gyertek jövő hét szerdán este és akkor még össze is futhatnánk. :D
Én is megkívántam tőled a gesztenyét, le is mentem a zöldségesbe, de azt mondta, hogy még nem árulnak mert nincs itt a szezonja. Mondtam, ha megjön tegye félre egy adagot bizti elviszem - a szomszédom a zöldséges.. :wink:

Kép
Kép
tisa
 
 


Tisa: ti este 7.20-ra mentek szerdán? Az nekünk nagyon későn van. :( Tudod itt a 2 évesem és anyum a jövőhéten tuti nem tud vigyázni rá.
Amúgy nálunk már legalább egy hete lehet gesztit kapni. Érdekes, hogy nálatok még nincs. És tudod mit ettem vacsira? Hát mi mást tükörtojást sültsonkával :lol: Jól bezabáltam :lol:

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Helló Mindenkinek!
Nem tűntem el megnyugtatok mindenkit, csak eddig olvasgatni volt kedvem.Napi 4-5 megnézem van -e valami új fejlemény ám :) !
A kis könyv maga a borzalom szerintem is.Én is mindig arról álmodoztam , hogy egy szép kis baba lesz rajta és erre tessék nem is kezdek inkább bele. :evil: .
Képzeljétek én hétfőn megyek Afp-re és annyira izgulok miatta.Tegnap voltam dokimnál a táppénzes papírom miatt és kifaggattam a dologról.Holnap megyek a védőnénihez pisivizitre.Kíváncsi leszek rá nagyon.Abbahagytam kb.3 hete az Elevit szedését és megpróbálom természetes úton bevinni a vitamin szükségletemet.Ha ez nem járt sikerrel az elmúlt 3 hétben akkor vissza az elevithez :(.
Én nem mentem genetikai vizsgálatokra mivel csak 21 vagyok :oops: és nagyon kicsi az esély a Down kórra plussz nincs szellemileg beteg ember sem a mi családunkban sem a pároméban.
Ma vettem Andrisnak egy előkét, egy rugdalózót és egy polár takarót :lol: .Csajok azt hiszem ezt nem jól tettem, mert most beindult nálam az anyaösztön a vásárlással kapcsolatban :x .Tudjátok a párom mondta is, hogy ráérünk még mert a babona :roll: .Na most libbenek és úgy örülök annak, hogy egyre többen tudjuk már a babócánk nemét.

Kép

Kép
gabka7926
 
 


Kisvirág! :( teljesen kiment a fejemből, hogy Te már nem tudsz annyira szabadon mozogni. Pedig de jó lett volna összefutni! Na majdcsak bepótoljuk valahogy ha van kedved. Különben is már régebben feszegetve volt ez a tali ügy, jó pár kismamit érdekelt a dolog. Ne szervezzünk egyet? Mit szólsz hozzá?

Kép
Kép
tisa
 
 


sziasztok Kismamik!

Örülök, hogy a rég elveszett báránykák is előkerültek végre! olvassatok, de néha irjatok is!! Gabka ne hallgass a babonára, ha úgy érzed, vedd meg, legalább lesz egy kis boldogsághormon! :lol: és van mit fogdosni, olyan pindurik ezek a kisruhák :D

Kismamakönyv: :lol: :lol: :lol: :lol: no comment :lol: :lol: :lol: :lol: de ez a másolat még mindig megvan ám!!! :lol:

kiváncsi vagyok csajok a 4d eredményekre, majd irjátok meg az élményt!!! nekem a kleopátrába szerencsém volt, mert reggel felhivtam, és mondták hogy estére mehetünk is!

voltunk a szent imrében tegnap, ott a szoptatásról beszéltek, érdekes volt, bár alig hallottam valamit, utána bekéredzkedtünk a szülőszobára, körülnézni, de valahogy nem jött be...talán a szülésznő aki körbevezetett...nem is tudom, de az tetszett, hogy a gyermekágyas részbe nem mehet be látogató, kitolják az ajtóhoz a babákat, és anyuka kijön, ott bent meg nyugi van.

ma meg az istván kórházban voltunk, ott egy nagyon aranyos szülésznő tartotta a légzéstechnikákkal kapcsolatos dolgokat, és képzeljétek a kitolási szakasznál feltett egy kérdést, hogy a babának hol lehet segiteni, hogy könnyebben 'jöjjön', és apácska mondta a választ, hogy a popsinál, és ez volt a helyes! és mondta a nő, hogy a légzéssel és a rekeszizommal tudsz segiteni neki :D ő is megjegyezte, hogy örül, hogy egy apuka tudta a választ! szóval sokkal pozitivabb volt a légkör, az alternativ szülőszoba tetszett, jó kád volt, és még beöntéshez sincs 'műszerük' (ezt megkérdeztem, mert én akartam volna, valahol ez megnyugtat, de azt mondták, ilyen nincs), és legtöbb szülés gátvédelemmel történik, szóval valahol olyan, mint amit én is elképzeltem, de a gyermekágyas rész az gáz...látogatók bejönnek, közben próbálj szoptatni, vagy jönnek idegenek mint pl most mi, akik meg akarják nézni, szóval ez nekem nem tetszett...de még mindig nem vagyok benne biztos hol is lenne jobb! csak gondoltam leirom, én mit gondoltam

holnap megyünk apácskával a genetikai uh-ra, és kukucskálunk! olyan jó :D

és megkapta az állást az én irodában, ő lesz a portán, a biztonsági őr! egyem a kis szivét, ezt a helyet választotta...remélem ez bejön neki..

na megyek eszek bundás kenyeret meg iszom teát, most ezt kivántam meg nagyon! jó éjt mindenkinek

Kép
tünemény
 
 


sziasztok.

kisvirág:

enyém dokinak nincs uh.gépe a rendelőjében,mert ott van a nőgyógy ambulancia is.de ha ne adj isten gond lenne(mondjuk nem találja a szívhangot)akkor csak egy emelettel kéne feljebb menni és ott az uh.a 4.-en pedig a szülészet :wink: :wink: :wink:

tünemény:

gratu párodnak az újj melóhoz.
jó étvágyat a bundi kenyérhez.én most sült krumplit eszem :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok!

nem annyira van időm mostanában :)

Szupi, hogy derülnek itt ki a fiúk lányok, már nagyon várom én is a következő uh-ot, hétfőn doki, talán megnézi majd, de a genetikain biztos, az is lesz. elvégre a 18. hetet kezdem. Hogy repül az idő...
egyékbént nekem is nayogn sok adat volt a leleten mindig.

és még kertesház. Mi a belvárosban laktunk 5 évet, és ma is, ha megyünk az andrássyn, sóhajtunk, hogy hát, igen, itt vagyunk itthon, és milyen jó volt, de azt is elmondjuk, hogy de bármit megér, hogy a gyerek friss levegőt szív. Mert kezdett már sápadt meg karikás szemű lenni két évesen, mert azért a ligetben sincs jó levegő. És most meg kicsattan. És naponta eszembe jut, hogy konkrétan ezzel a két gyerekkel megőrülnék az izabella utcai másfélszobásunkban, ahogy eredetileg terveztük, most kellene eladnunk, és kertest venni. Vannak olyan gyerekek, akik nem kezdenek el csakúgy szaladni körbe körbe játékból tökegyedül 10 percen keresztül, de nándi ilyen. ott nem férnénk el. Na, férjem most belenézett, és bőszen egyetértett :) hogy már ki is raktak volna minket :D

megyek is, minden mást leírt már valaki, meg ezeket is, de azért valamit akartam :)

Ja, kiskönyv. Én tudom, miért ilyen. Mert azt a kismama fizette, és tele volt reklámmal. És a védőnők egy része kitalálta, hogy ez egy hivatalos dokumentum, és mint ilyenben nincs helye reklámnak. A minisztériumnak meg ilyenre telt. Engem mondjuk nem zavartak a reklámok, igaziból ez sem :oops: Igaziból örülök, hogy van, vártuk nagyon. :oops:

na, lépek tényleg!
jó éjt!

kikocska
 
 


Sziasztok!

kicsit álmitos vagyok,simán elfelejtettem,mit is szerettem volna irni... :oops: terhességi amnézia(kb 31 éve tart :roll: )
na mindegy!
A lényeg,hogy örülök mindenki jó eredményének,és nagyon sokat gondolok Zsura,és biztos vagyok benne,hogy nem lesz semmi baj,mert nem lehet!!!
Nekünk a védönö még a régi fajta kiskönyvet adta,mondván ö nagyon utalja az újat,én meg még nem is láttam,de ez szerint nem vesztettem sokat...
Holnap de megyünk 4d-s uhura,kiváncsi vagyok miot mutat magából Gézengúzguszti,meg arra is,hogy a" nagy és okos" bátyja mit fog szólni a dologhoz,mert hogy az egész család megy :D
Találtam itt ,hozzánk közel,Mátyásföldön egy helyet,mert nekünk a városba bejutás nem túl egyszerü,a közlekedés miatt sem,meg a párom sem szivesen autózik vissza,ha már egyszer végre a hazaér!Kiváncsi vagyok...
Hát most igy ennyi,aztán hátha holnapra eszembejut az is amit irni akartam!
Mindenkinek jó éjszakát!
gizu
 
 


Sziasztok!
Én is itt vagyok, olvasgattalak benneteket :D
Élvezem az őszi szünetet, el is képzeltem hogy nem lesz azért majd rossz itthon! :D
Közben készülök egy nagyon vacak vizsgára, ha ezen túl leszek, akkor könnyebb lesz az életem..... :(

Én egyszerűen katasztrófa hogy mennyire nem tudom mit egyek....semmi nem jó..... :(

Tegnapelőtt mindent megadtam volna egy tál pattogatott kukoricáért, áttúrtam mindent hátha van itthon, tegnap vettem, hát már nem is kellett......
Banánturmixot csináltam, fagyasztott epret mézzel...de egyszerűen semmi nem volt a fogam alá való
Ma szilvásgombócot készítek és krumpispogácsát.
De gondolom mire elkészül az se kell... :(

Nekem is nagyon mocorog a bébi, határozottan érzem már a rúgásokat.
Aludni nem nagyon tudok, mert hason aludtam és most már
kellemetlen ha a hasamhoz ér valami...

Gratulálok a jó eredményekhez mindenkinek!!!
Nekem is izgatja a fantáziám egy ultrahang megint.

Bár kedden az aminó előtt csinálnak egyett, de gondolom az nem nekem fog szólni, hanem , hogy hová szúrjanak :(
Nagyon várom, hogy túl legyek rajta, bár egyre jobban recegek tőle......

Jövő pénteken megyek afp-re a MÁV-ba. A beutalóm a dokim aszisztense beadta a Máv nőgyógyászatára, hogy ne kelljen felmennem csak ezért.
Azt tudom, hogy a nőgyógyászat a 6. van, de azon belül hol?
Tudja valaki ?

A kertes házról annyit, hogy 3 évig mi is éltünk egy kétszobás lakótelepin, amikor még nem itt laktunk, bár az egy kisvárosban volt, és zöldövezet volt rendesen, de nem lehet összehasonlítani a mostani házunkkal..

Most egy 1200 négyzetméteres kertünk van (fűvel zömmel----a párom szokott is mérgelődni amikor 4-5 órát füvet vág...)
És olyan jó, hogy van hintánk, csúszdánk kutyánk, macskánk, a gyerekek nyugodtan bicajozhatnak, fürödhetnek...

Bár tudom, hogy a Pest környéki kertes házak sokszor megfizethetetlenek és akit a munkája vagy a családja odaköt az nem tud válogatni :(

Bár az is igaz, hogy én soha nem éltem Pesten és azt mondom, hogy nem is tudnák, de aki ott nőtt fel az valószínű egész másképp látja.

Na megyek tanulni :cry: :cry: :cry:

UI:én is imádom a gesztenyét...és ennék is :lol:

Kép


Kép
tasin
 
 


Jó reggelt :)

Na, most már szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy a Babát érzem mozogni, mert naponta ismétlődik az érzés és ezelőtt ilyen nem volt :lol:

Tünemény: örülök a párod állásának :)

Gabka: nyugi, nálam már kezd a tetőfokára hágni ez a vásárlási mizéria, tegnap pl. megvettük a hordozót a babakocsihoz. Örültem neki nagyon, mert pont erre való és pont olyan színű és még csak Pestre se kellett felmenni érte :) De már van egy csomó kisruci, ágynemű garnitúra, fejvédő, baldachin (a komplett kiságyhoz már csak a matrac hiányzik, de az még azért nincs itt, mert egyrészt nem tudnám egyedül hazacipelni, másrészt már nem nagyon van szabad helyünk a szobában :lol: ) Nyílt most Egerben egy új darabáras turi, ott is nagyon jó ruhácskákat lehet kifogni. amiket veszek kifogástalan minőségűek, és mivel ezeket hipp-hopp kinövik a gyerekek, így nem kopnak el.

Mindenkinek megy a drukk, aki ma megy uh-ra, aztán gyertek majd mesélni :)

Kép

Kép
sildi83
 
 


Sziasztok!

Csak hogy irigykedjetek kicsit: nekem még a régi kiskönyvem van, az elején egy édes kisbabával (fiúnak néz ki, de nem 100%). Amúgy én is irigykedek rendesen pl. a nemekre, meg a buborékokra.

Én úgy tudom, hogy az első mozgások érzését az is befolyásolja, hogy a lepény hol tapad, mert akinek elől annak a lepény felfogja a pici mozgásokat, így csak akkor érezni ha már erőteljesebbek azok a rúgások.

Friss levegő, meg kisbaba nevelés szempontjából tuti jobb a kertes ház. Viszont gyerekkel, munka szempontjából azért hátrányosabb. Pl. nálunk nincs bölcsőde, az óvoda reggel 7-től délután fél 5-ig van nyitva. Tehát ha nem helyben van a munkahely (amire elég kicsi az esély, mert ez egy nagyközség) megoldhatatlan a munkábajárás anélkül, hogy valaki segítene a gyerekvigyázásban. Remélem, hogy én jöhetek vissza dolgozni a baba (babák) után, mert nekem helyben van a munkahelyem és ha így is maradna az tök jó lenne.

Kép
tici
 
 


sziasztok.

szerintem az hogy hol tapad a lepény az nem befolyásolja hogy érzitek e a babát.max apa érzi később a kezével.de attól hogy a lepény elöl tapad még érezni szerintem mikor rúg,meg nem csak "kifele" rugdosnak a babák.
de ezt csak én gondolom így.

ildi:

húúú de belehúztatok.és még nekünk mondták annó mikor 30 hetesen megvettük a kocsit meg a kiságyat hogy koránn van még ehhez :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
már énis úgy vásárolnék de megakarom várni hogy tudjam tutira hogy mi lessz mert ha lány akkor csak lányos rucikat fogok venni,ha fiú akkor meg szerintem csak egy először ráadom-os rucit kap.(Patriknak is eltettem azt a ruhát ami először volt rajt.)

zsu:

remélem már nem aggódsz annyira.azóta bizti beszéltél a dokiddal,mit mondott.tuti az amnio?

Kép
Kép
ettike
 
 


TÜNEMÉNY!
Képzeld amelyik babakocsit kinéztük a Brendonban (ABC rodeo), már nincs fennt a honlapon, legalábbis a piros.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot és megkérdeztem, hogy miért szedték le, azt mondták nem fogják forgalmazni a terméket??????
Pedig a Brendon nagykatalógusban is benne van, nem is értem???
Nekem is ráérne még, de mi az hogy nem lesz??
Teljesen kiakadtam, mert a hasonló babakocsik jóval drágábbak és még a mózeskosarat is úhgy kell megvenni hozzá....
Próbáltam keresni a neten egy helyen találtam még, 10 ezerrel drágábban, de jelenleg ott sincs!!!!
Úgy érzékeltem, hogy Brendon közelében laksz , esetleg ha mégy valamiért oda nem kérdeznéd meg, hogy mi van ?
Annyira mérges vagyok magamra, mert a párom ott nyaggatott hogy vegyük meg valamelyiket a kettő közül ami tetszett, mert majd nem lesz.......
Én hülye meg nem hallgattam rá..... :cry: :cry: :cry:
Most meg agyalhatok hogy mi legyen....

Kép


Kép
tasin
 
 


Tünemény!
Bocsi hogy így rád rontottam de mérges vagyok magamra......
Elfelejtettem megkérdezni, hogy úgye jól emlékszem hogy Ti is ezt választottátok??? :lol:
Mert tudom, hogy valaki még nézte és rád emlékszem!

Kép


Kép
tasin
 
 


Sildi! Tök jó hogy érzed a babát!

Tici! Akkor megnyugtató, hogy miért nem érzem én még a Babócskánkat mozogni, mivel nálam is azt mondta a doki, hogy elől tapadt meg. Már nagyon várom, hogy hírt adjon magáról... persze lehet, ha majd a bordáimat vagy a hugyhólyagomat rugdossa, akkor már nem teljesen így gondolni.

Tünemény! Kiváncsi vagyok, hogy mi volt a genetikai UH-n?! Nekem az a Bátorfi doki, akinél múltkor voltunk nagyon szimpatikus volt, s én nem éreztem úgy, hogy összecsapta volna a vizsgálatot. Remélem most is jó tanácsokkal lát el majd Téged is!

Tasin! Sajnos én is sokszor érzem ezt a 'jaj de ennék valamit, de még se' állapotot. Ilyenkor nekem legjobban a gyümölcs vagy zöldség jön be....valamikor 2-3 zöldpaprikát elropogtatok magában.

Ettike! Ezek szerint a te dokid is még a hagyományos 'bekukkantós' módszerrel él? Az enyimé is, és végül az anyukánknál is bejött, de azért olyan jó lenne, ha láthatnám is UH-n.

Tisa! Engem továbbra is érdekel a találkozó!
Tényleg, tud valaki valamit a MÁV-os kismama tornáról? Az én dokim azt mondta, hogy az anbulancián kell érdeklődni róla. Akár ez ürügyén is összefuthatnánk?

KépKép
annaszuszi
 
 


Ettike: Én a napokban annyi olyan történetet hallottam, hogy végig kislányt mondtak és végül fiú született, hogy ha az orvos lányt mond, én akkor sem veszek rózsaszín, fodros dolgokat, csak ha megszületett és látom a saját szememmel, hogy lány :) Vagy ha az uh-n egyértelműen látom én is, amit látni kell.
A vásárlással meg úgy vagyok, hogy jobb így, fokozatosan beszerezni, mint a végén kapkodni. Nekünk meg még ott lesz a költözködés is, nem fogunk unatkozni az biztos :)

Kép

Kép
sildi83
 
 


Sziasztok lányok,

egy kis segítséget kérnék. :?

Ma reggelre jó kis torokfájásra ébredtem és már köhögök is. Mit szedhetünk mi kismamaként? Nem mennék ezért orvoshoz, csak valami gyógyszertári vagy homeopátiás szerre gondoltam, hogy ne durvuljon tovább :lol: :lol: Sajnos az én védőnőm nem volt az a nagyon felkészült típus és inkább nem tőle kérdeznék.....

Nekünk nagyon sok ismerősünk van akitől majd kapunk ezt-azt, de már kezdek türelmetlen lenni és én is vásárolgatnék. Persze én is kivárom a 2. genetikai uh-t, hátha megmutatja a picuri,hogy a lányos, vagy a fiús anyukáknál kell-e jobban nyomulnom :lol: :lol:

Babakocsit mindenféleképpen veszünk, mert szeretnénk majd tesót is és akkor már ki lesz használva talán az ára.... Egyébként itt a fórumon is be szoktak jelentkezni használt, de még nagyon jó állapotú dolgokkal, szerintem azokat is érdemes megnézni :lol:

Kép
padri75
 
 


Hellóbelló Kismamik!

Én is megérkeztem, csak előkészítettem az ebédet, már csak sütni kell mire megjön a drága Uram. Elmondjam, mit készítettem? Bazsalikomos, mézes-mustáros pácban sertésszűzérméket, hozzá vajban sült burgonyát brokkolival. Na, hogy hangzik??? 8)

Képzeljétek, nem is meséltem! Tegnapelőtt, mikor megtudta a Drágám, hogy kislánya lesz (ő már hetekkel azelőtt megmondta, mert a saját dokimmal egyetértésben már azt látták) este hazaérkezvén, két csokor virággal állított be és a csajokat kereste!
Én csodaszép hatalmas fejű fehér liliomot kaptam (kedvencem), a kis drágája meg megkapta Édesapjától az első minicsokor virágját.
(annak nem tudom a nevét,pedig azt is szeretem..) Mivel nem fog megmaradni, lefényképeztem Neki emlékbe! :wink: Hát nem szupi az én Férjecském??? Imádom!

Kép
Kép
tisa
 
 


Padri: Én most hagytam abba a köhögést, Sinupret nevű homeopátiás drazsét szedtem. Tényleg viszonylag hamar elmúlt, ahhoz képest hogy mennyire köhögtem a hétvégén....

Tisa: annyira jó olvasni, hogy milyen lelkes és kedves a férjed, minden férfi példát vehetne róla. AZ ilyen gesztusok a nőknek nagyon fontosak, pláne a kismamaság idején :)

Kép

Kép
sildi83
 
 


Tisa: Hát eléggé megéheztem attól amit írtál :lol: Kolleganőimmel épp most készülünk rendelni valami fincsi ebédet, esetleg nálad bejelentkeznénk :lol: :lol: :wink:

A férjednek mennek a +++++++++ pontok!!! :lol:

Sildi: köszi a gyors választ :lol: Gyógyszertárban is be tudom szerezni? Még semmilyen homeopátiás szert nem próbáltam... ugye ezek abszolút természetes dolgok és bizti nem ártanak :roll:

Kép
padri75
 
 


Padri: én is gyógyszertárban vettem, eleve úgy kértem, hogy kismama vagyok és a tájékoztatóján is az van, hogy szedhetjük, veszélytelen a terhesség alatt. Gyógynövények vannak benne. Én is elég kétkedő vagyok amúgy, de a gyógyszerész+tájékoztató meggyőzött, no meg az is, hogy nem hiszem, hogy élvezte a Kicsi azt a nagy rázkódást, amit a köhögésekkor okoztam :?

Kép

Kép
sildi83
 
 


Padri!

Ha elmész a gyógyszertárba, ott is tudnak segíteni.
De amit mi szoktunk:

Influenza szerű tünetekre és megelőzésre: Oscillococcinum
Torokfájásra. Homeogene9
Köhögésre: Stodal szirup

Ezek mind homeopátiásak és jók.
Vendég
 


sziasztok.

anna:

szerintem csak azért nincs nála uh gép mert közös a rendelő.ha mondjuk egy lakásban lenne és csak ő használná valószínű lenne,de akkor szerintem többe is kerülne.(és ezt kompenzálva ha anyuka nagyon szeretné akkor meg lehet vele beszélni hogy küldjön el egy egy extra uh-ra.)

ildi:

én is csak akkor veszek lányos cuccokat ha a saját szememmel látom hogy nunis.és ne adj isten mégis kukacot növesztene a végére akkor sincs gnd mert fiú ruhánk annyi van hogy csak na :wink: :wink: :wink:

tisa:

megríkattál :oops: :oops: :oops: az én párom csak akkor vesz virágot ha valamit akar vagy valamit csinált.akkor is ált szegfűt :cry: :cry: :cry: :cry: nyakamat rá még azt sem tudja mikor van a szülinapom :cry: :cry: :cry:
ebéd bizti fini lessz.én most csak gyors krumpli főzit csináltam.
magamnak meg buci nudli lessz jó sok cukorral :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Patrikot elvitték anyósék élmény fürdőbe,jól megy neki ilyen nagyszülőkkel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: így most pihizek és pocakot taperok.

Kép
Kép
ettike
 
 


Köszi csajok, ezt most én zsebelem be helyette, de ha hazajön elmondom neki az összes bókot. Biztos dagadni fog a mája! :D
Hát igen, én nem panaszkodhatom! Sőt! Nekem nagyon jó férjem van. Az összes hülyeségével együtt. Jó sokára találtam Rá, de megtaláltam!! :lol:
Ettike! Nem volt szándékomban megríkatni. Küldök Neked egy nagy ölelést! :D :D

Padri! Szívesen látlak ebédre! Ha nem lenne elég, akkor előveszem a holnapit a hűtőből, mert már az is pácolódik. Az meg foghagymával tűzdelt, rozmaringos, olivaolajos egybe sült tarja. A köretet még nem tudom mi lesz. .. :wink:
Elég éhes vagy már?? :lol: :lol:

Ildi! Ha tudsz tegyél fel egy pár képet a szerzeményekről? Olyan kiváncsi vagyok!
És már csak egy pár napot kell aludnotok ééééés LAKÁSTULAJDONOSOK lesztek! Hurrráááá!
És senki nem tesz fel nekünk pocakképet! :( Hát így kérjen az ember valamit... :lol: :lol:

Kép
Kép
tisa
 
 


Tisa: jaaaj, még a múltheti kiskabátról sem tettem fel a képet, pedig lefotóztam már. De akkor a hordozót is :) A kiságy lapra szedve lapul a dobozában, majd csak az új helyen állítjuk fel, nagyon szép lesz. Igen, hétfőn kötjük az adásvételit, annyira jó :) De költözés csak akkor lesz, ha a férjem fehérvári lakását sikerült eladni. De sikerülni fog :)

Kép

Kép
sildi83
 
 


Tisa : Ne tedd ezt velem :shock: :shock: :lol: :lol:

Mindig irigyeltem azokat akik ilyen fincsiket tudnak készíteni. :lol: A pocakomat én is nagyon szeretem, de igazából nem vagyok egy házi tünemény :lol: csak akkor főzök ha már nagyon muszáj. :oops: :oops:
Drága férjem abban reménykedik ha majd otthon leszek a picivel akkor már biztos főzni fogok, mert így napi 8-9 óra munka után hál'istennek nem várja el tőlem :lol:

Hát muszáj lesz, mert olcsóbb is mint rendelgetni állandóan :oops:

Cat : köszönöm a tippeket :lol: :lol:

Kép
padri75
 
 


ez olyan aranyos.olvassátok el:

Mert végre lazíthatunk

Kilenc hónapig be se érdemes ágyazni, és ami a legjobb: ezért még elnézést sem kell kérnünk. Érvünk bőven van, hisz szinte minden szervünknek keményebben kell dolgoznia: a szívnek, a tüdőnek, a veséknek. Mintha a nap huszonnégy órájában kocognánk, és nincs pihenő, nincs megállás. Arról nem is beszélve, hogy a kocogás néha átvált gyorsabb tempóba. Aztán a kocogás mellé még kapunk egy kis súlynehezéket is, aki nem elég, hogy napról napra növekszik, de még mocorog is. És még itt vannak a hormonok is, kifejezetten álmosítanak, lassítanak, tompítanak. Ne harcoljunk az élet rendje ellen: lustálkodjunk!

Mert megszépülünk

Az arc – szerencsétlen kivételektől eltekintve – letisztul, a bőr megszépül. A pattanások a múlté lesznek, mintha a létező összes méregdrága mitesszerellenes kezelést kipróbáltuk volna; a ráncok kisimulnak, ezért készüljünk is a magyarázatra, ha a botoxinjekciókra gyanakodnának a kolléganőink. A hajunk pedig… igazi oroszlánsörény. Sajnos a böjtje meglesz a kilenc hónap után: a ki nem hullott hajszálak néhány hét alatt bepótolják a lemaradásukat.
És még hátravan a legfontosabb: a mellméret. Akár három számmal nagyobb melltartók jöhetnek csak szóba. Ami pedig a legjobb, hogy már szinte a fogantatás másnapján dús keblűek leszünk, így néhány hónapig fürödhetünk a bomba nőknek kijáró bókokban, füttyögésekben, udvarlásokban.


Mert végre kiszolgálnak

Reggeli émelygés ellen legjobb az ágyba szervírozott reggeli: langyos pirítós, frissen facsart narancslé, házi baracklekvár, és ezt egy várandós már igazán csak megérdemli. Egy kismamának amúgy is központi helye az ágy, ezért jó előre szerezzünk be a paplanra pakolható kis étkezőasztalt, és rá minden csupa fontos dolgot: mobilt, számítógépet (internetbekötéssel), az összes bulvárt, és persze a tévékapcsolót. Ne csináljunk lelki kérdést abból, hogy jár-e ez, vagy sem, majd a gyerekünk leveri rajtunk ezt a kis kényeztetést. Úgyis vége lesz a nyugodt éjszakáknak, az egyhuzamban elköltött reggeliknek, a sorozatoknak, az újságolvasásnak… ezért élvezzük ki még most, amit lehet!

Mert lehet nyafogni

Epret kérek! Jaj, mégse, inkább hamburgert! Meg mellé egy kis húslevest! Igen, húslevest akarok hamburgerrel! Egyszerre! Fúj, de rossz ez így együtt! Eper van? A nyafogósdiról általában az első percben kiderül, hogy bevehetjük-e a házassági játszmáink közé. Vannak férjek, akik mereven tiltakoznak, mérgelődnek, megsértődnek, ha a mi férjünk is ebbe a csoportba tartozik, akkor ne feszítsük sokáig a húrt. Álljunk meg a húslevesnél! Ha azonban szerencsés csillagzat alatt születtünk, és kedvesünk a sokadik rettentő kérésünket is loholva teljesíti, akkor nyugodtan nyafkázzunk egy kicsit. Mint minden a várandósság alatt, ez is véges.

Mert sírni jóóó

Még csak most kezdődött el a Barátok közt, de már harmadszorra pityeredünk el. A zsebkendő lassan alapcikk, a moziba egy kisbőröndnyivel telepszünk be. És milyen jó! Nem kell lopva törölgetnünk a könnyeinket, mint régen a Love Story után, hanem nyugodtan nekiereszthetjük. Azért ha lehet, kerüljük a túlontúl érzelgős, kisbabákról, kismacskákról, kiskutyákról szóló filmeket, mert ez már a párunknak is sok lehet. Esetleg megrémiszti.

Mert végre ehetünk

Lassan már nem is az a kérdés, hogy mennyit lehet hízni a terhesség alatt, hanem hogy egyáltalán lehet-e hízni. Ha egy boldog, kiegyensúlyozott terhességet szeretnénk, akkor számoljunk le fitneszkismamák négy és fél kiló súlygyarapodásával, és inkább kapjuk be azt a csokikockát, amire vágyunk. Utána jöhet a jól megérdemelt ebéd, uzsi, vacsi… közte pedig a csokikockák, -táblák. Ne ugráljunk naponta többször a mérlegre, nem is tesz jót neki, meg nekünk sincs rá szükségünk. Ha a baba puncsfagyira vágyik, úgyse lehet mit tenni…

Mert sose vagyunk egyedül

Még a legnehezebb, ágyban fekvős, görcsölős, fájdogálós hónapokat is megszépíti a tudat, hogy egy kis emberpalánta növekszik bennünk. Hogy ez az egyetlen periódusa az életünknek, amikor soha nem vagyunk egyedül. Két agyunk, két szívünk, két testünk van, valami mágikus összeolvadásban. Megszokjuk a folytonos mocorgását, halljuk a csuklását, érezzük minden rezdülését. Ezek azok a pillanatok, amiket előbb-utóbb biztosan visszasírunk. A rossz dolgok homályba fordulnak, és marad az érzés, hogy milyen jó is volt ez a várandósság.


tisa:

ölelést áttvetem :) :) és csokiba fojtottam a bánatom :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
ettike
 
 


Meg is mutatom a képeket, hogy Ti is gyönyörködhessetek benne!

Ezt Léna kapta:
Kép

Ezt meg Léna anyukája:
Kép

Kép
Kép
tisa
 
 


sziasztok Lányok!

jó sokat termeltetek ma reggel! most jöttem a genetikai uhról, Bátorfi doktor csinálta, rengetegen voltak előttünk de még utánunk is! hát mindent rendben talált, fejlődésileg ok minden, down kórra utaló jel nincs, a kombinált teszt eredménye alapján azt mondta, erre nincs sok esély, viszont a szellemi visszamaradottságot se magzatvizvételből se uh-on nem lehet kiszűrni, azt mondta, hogy erre sajnos elég esélyünk van, de ezt majd csak jópár éves korában, iskoláskorban tudhatjuk meg...szóval ennyi...valahol kicsit csalódott vagyok, de bizom a babában, hogy rendben lesz vele minden, és egy nagyon okos kislány/kisfiú lesz belőle! piciként vinni fogom babaúszásra, zenére, meg mindenre, amitől fejlődik és később segitheti majd, bármi lesz is!

a baj az, hogy nagyikámnak mikor anya férjhez akart menni, mondta a genetikus hogy ne számitson unokára, mert vagy nyomorék lesz, vagy komoly szellemi visszamaradottsága lesz... és ma is mondta a doktor, hogy erre megvan az esély...de azért pozitiv leszek azért is, hallgatok majd vivaldit meg mozartot, meg beszélgetek hozzá és ez biztos segit majd...legalábbis valahol hiszek benne... bocs, hogy egy kicsit le vagyok törve

majd megnézem a babakocsit, mert lehet hogy hétvége fele megyünk a brendonba vagy afelé! pedig tényleg jó volt az a babakocsi! lehet hogy valami gyári hibája van, hogy nem fogják árulni??? hmmmm majd kinyomozom! és irok!

köhögősök gyógyuljatok meg! buborékokat és rugdosást érzők irtóra irigyellek benneteket! én még nem érzek semmit, de ma láttam,hogy milyen szépen dobogott a kis szive, és ez jó volt!

Kép
tünemény
 
 


Tünemény!
Neked is küldök egy nagy-nagy ölelést! Ne szomorkodj! A pozitívumokra, a jó eredményre koncentrálj! Azok már biztosak!
Biztos van benned aggódás,és ez még hosszú-hosszú ideig így is lesz. Lehet hogy olyan szerencséje lesz, mint Neked.
Úgye jól érzékeltem, hogy veled nincs semmi gond, örökletes baj?
Nehéz ilyenkor bmit is mondani...Remélem azért egy kicsit meg tudtalak nyugtatni!

Küldök Neked egy kis szerencsét!
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tisa 2008.10.30 12:05-kor.

Kép
Kép
tisa
 
 


Tisa gyönyörű csokrok! és párod milyen kis aranyos már most! a picilány az ujjai köré fogja csavarni pillanatokon belül!!! (vagyis már most) :lol: :lol: jaj lesz majd az udvarlóknak!!! :lol: :lol:

Kép
tünemény
 
 


Köszi Tisa, ránkfér!!! :lol: velem nincs gond, bár apa biztos mondana néhány dolgot, hogy néha nem vagyok komplett :lol: sajna tesóim már nem ilyen szerencsések, ezért is van bennem az aggódás...de most ránézek a 4d képre, és ez a kis poronty nem lehet beteg!!! sőt, lehet hogy dr lesz majd a neve előtt! :D :D

és kajáról ne is beszéljetek többet, mert otthon nincs semmi, és most ezeket olvasni...éhezem az irodában! :lol: :lol: bár lehet hogy már a gondolatától jól laknék :lol:

Kép
tünemény
 
 


Tünemény!
Én is küldök neked ezer csillagos nagy boldogság puszit!
És ne aggódj az élet nem lehet olyan kegyetlen, hogy beteg legyen a babád-ahogy a szavaidból kiveszem kemény gyermekkorod után !!!!! :(

Igenis megérdemled hogy a pici egészséges legyen, ÉS MI IS AKI EZEN A FÓRUMON VAGYUNK!!!!!! :) :) :)

Szóval minden rendben lesz!!!!!!!!!


Tegnap én is nyávogtam a páromnak, hogy nem is szeret,a gyereket se szereti, nem is törődik velünk blabla blabla
Ami nem igaz de valahogy tegnap én is valami extra kényeztetésre vágytam......
Persze ma már kétszer felhívott, hogy mennyire szeret és amikor vittem neki a munkahelyére az ebédet (mert annyira rendes vagyok, hogy mindennap viszem a kis főztöm neki)
simogatta a pocim és puszilgatta.....
Az origo babázón olvastam, hogy sok férfi még terhesség alatt nem érzi az "apaságot" csak ha már megszületett a baba.
A párom is valami olyasmit mondott: hogy ő most ezzel még nem tud mit kezdeni egy nagyobb hassal...... szóval biztos hogy ők még másképp látják..... :o

Kép


Kép
tasin
 
 


Sziasztok!
megharcoltam harcom a t-home-mal, és újra van netünk, talán most már esőben is lesz :) kemény volt eléggé, sé még nincs vége, de küzdőszellem vagyok 8) legszívesebben megszabadulnék tőlük, de sajnos nincs itt más lehetőség : :evil:

Ettike, én is így gondolom. A lepénytapadást is, meg a többit is :wink: és köszi a biztatást a lazulásra :D kedves volt,a mit feltettél! komoly alapvetések...

mocorgásban meg tényleg nyugodjon meg mindenki, mert az elsőt félidőben szokták érezni, nagyon kevés kivétellel, régen úgy is számoltak szülési időt, hogy az a félidő, amikor megmozdul. elég tudományos :) akinek már volt mozgolódós baba a pocakjában, az tudja, hogy mit várjon, és a szervezet is emlékszik az ingerekre, jó helyre közvetít. Meg is szívjuk majd az emlékező szöveteinkkel :D :lol: a harmadik harmad kínjai előbb kezdődnek majd.

És csak írjatok a szuperpasikról, jó tudni, hogy még nem haltak ki. Az enyém nem egy udvarlós típus, de cserébe bármikor számíthatok rá, és félredob mindent. Nekem azért ő a szuperpasi :) Azért néha jó lenne egy kis romantika is. Majd 20 év múlva... vagy addigra már eszembe sem jut :D

Tünemény, volt egy műsor a Spektrumon, szerintem most is van még, és biztos le lehet tölteni a részeit is. Ebben születéstől követték különböző környezetben élő gyerekek fejlődését, nagyon tuti kis műsor volt. Én három éves korig láttam, azóta nincs spektrumunk, és ez 4 éve volt...
Szóval abban volt egy hármasiker születés (lehet, hogy iker), és az egyik babó nagyon kis fejletlen volt, én nem tudtam nézni azokat a részeket, amiben még az életéért küzdött, mert bőgtem nagyon rajta, de az ő szülei is vitték úszni, meg fejlesztőbe, és ilyenek, és három éves korára semmi különbség nem volt a tesójától. Pedig teljesen leírták a dokik is, meg minden, de a szülők hittek benne. Nagyon jó fejlesztő házak vannak Magyarországon, ahova lehet vinni őket elég hamar, szerintem ezek kiküszöbölhetők, nagyon sokat számít, hogy mennyire "kapcsolja be" az ember a foglalkozással a csemete agyát úgymond, az adottságokon túl természetesen. Érdemes érdeklődni a Korai fejlesztőnél, a Gekko játszóházakban, akár a Dévény alapítványnál, bár ők inkább ugye mozgási sérülésekkel foglalkoznak, de a masszírozásuk az idegeket stimulálja, lehet, erre is van valami.
Szóval fel a fejjel, és egyébként meg minden rendben lesz, de rengeteg a lehetőség, hogy te is tegyél hozzá valamit, hogy a lelkiismereted megnyugtasd!

Tisa, Léna virágja Asztormélia :) és nagyon szép csokréták! kedves tőled, hogy így dokumentálsz! :)

Padri, a sinupret tényleg nagyon jó, mert felszakítja a váladékot! és a stodal is csodákat tud tenni a köhögéssel, a lányomnak nagyon használ, én viszont ihatom literszámra, semmit. Így köhögésre nekem még a mézes kakukkfű tea, ami borzalmas ízű, de nagyon nagyon hatékony!

mi uniszex cuccokat vettünk első garnitúrának, mivel 56cm-el született, nem is hordta őket sokáig... és néhány lányost a végére. Azért nem bírtam ki. Nekem nem volt egyértelmű lány, de nem kukacosodott be, bár felér két fiúval :) Nándinak simán vettem a fiús cuccokat, neki olyan hegyes kis kukija volt a két kis golyóval, hogy az semmiképp sem lehetett valami más.

Én egy hete libazsíroskenyeret eszem reggel délben este, hagymával vagy anélkül. meg egyszer sült krumplit, ja, tegnapelőtt palacsintát is ettem, de az inkább nass volt :) . meg néha főzök valami levest is. Közben meg főzök a családnak. Nagyon nehéz kitalálni, mit ennék. pedig sosem szoktam válogatós lenni, hát minden terhesség más. De ha olyant eszem, amit nem kívánok, ugyanolyan éhes maradok :(

és borzasztóan fájnak a melleim is. El is felejtettem, hogy ez ilyen kellemetlen tud lenni :( felér egy tejbelövellt mell érzéssel, külön öröm, mikor a kisfiam direkt fejeli :?

na, felébredtek a gézengúzok, itt magyaráz a kis kócos mellettem. mindjárt meg is zabálom :lol:

kikocska
 
 


Tasin:nekem is ez az érzésem néha, hogy nem szeret a párom, de ezt szerintem be is képzelem magamnak.Nekem azt mondta a drágám, hogy ő még nem érzi át mert még nincs szemmel látható eredménye annak, hogy én tényleg babát várok.De remélem, hogy amikor elkezd nőni a pocim akkor beindul benne az apai ösztön.

Ma voltam védőnéninél és jól leszidott mert nem eszem eleget és sokkal többet kellene innom.De én nem bírok többet mert akkor rosszul lennék.Baj van a vizeletemmel is mert van benne genny meg folyás és tegnap egy mili vér volt a pisimben.Szóval most aggódom egy kicsit de majd hétfőn vissza megyek még egy vizsgálatra.Jaj képzeljétek indul szülésre felkészítő tanfolyam jövőhetén és majd lesz szülőszoba látogatás is én már annyira várom.
Az evés nálam kész kabaré mert egyik pillanatban ezt ennék a másikban meg undorodok tőle és inkább nem eszek.Nem is híztam még semmit inkább fogytam de abban bízom, hogy megjön majd az étvágyam.De az is lehet, hogy vérszegény lettem és ezért nem megy .Drukkoljatok!!!

Kép

Kép
gabka7926
 
 


gabka, nagyon nem kell aggódni, ilyenkor van minden... szinte normális. Na, a vér talán nem, de nagyon könnyen van folyás meg fehérje, meg minden benne baj nélkül is. Remélem a behatóbb vizsgálat majd megnyugtat. Engem ilyenkor egy teljes vizeletvizsgálatra küldtek, kétszer volt ilyen, de mindkettő aztán negatív lett.
és van egy ismerősöm, aki 12 kilót fogyott a második terhessége alatt (legalább lement, ami az első után fenn maradt :D ) és teljesen egészséges gyönyörűséges kislánya lett, normál súllyal. Ha a mennyiség nem is sok, a tápanyag viszont bent van, biztos nincs gond! Ha nem szedsz vitamint, szedjél valamit, ha aggódsz, meghozza az étvágyat is, vas is van benne :)
és az én férjem is olyan, hogy nem vesz részt a babavárásban, apukának viszont nagyon jó!!! Nagyon nagyon szupi apuka, és amikor nem mond neki olyant a réka, hogy többet ne gyere haza, csak ha alszom már, mert akkor nem vagyok ilyen nyűgös, akkor jó türelmes is. :)

Egyébként vekerdy beszélgetős hiszti-agresszió kezelése teljes csőd lett a mai próbálkozásban, de legalább nem felhúztam magam, hanem röhögök rajta. Keresek valami mást majd :)
dobálta a ruhákat, amikor teregettem. kértem szépen, hogy segítsen, hogy mást csináljon, próbáltam elterelni, semmi. kértem, hogy hagyja abba. sokszor kértem, hogy hagyja abba, semmi. még mindig nyugodtan kivezettem, leültünk, ölembe vettem - ezen meglepődött, hogy nem az irgumburgumos fenyegetőzés következett - valami büntetés kilátásba helyezése. kérdeztem tőle, hogy miért dobálja a ruhákat, elmondta, hgoy szereti, modntam, hogy ez a ruháknak rossz, és hogy miket lehet dobálni, aztán megszeregtettük egymást, és mondtm, hogy mehet játszani. Ajtóból visszafordul, hogy akkor ő dobál. megyek utána, szanaszét a ruhák (3 méterrel járt előttem) előröl az egész. kivezetés, beszélgetés, ölelés. És már dobálja is a ruhákat. és már láttam rajta, hogy háháááá! valami változás, meddig mehetek el bünti nélkül a rosszalkodásban? És akkor mondtam, hgy jó, ha nem hagyja abba, hazaküldöm a marcit- a barátját. Ez aztán hatott. csak utálom ezt a fenyegetőzést. minegy, van még néhány pszihológus, akinek vannak tippjei :)

kikocska
 
 


Sziasztok Pocaklakósok!

Azért írok, mert lehet, hogy érdekel vkit amit csinálok.

Egyéni kismama relaxot csinálok (Bp.-en 13. ker-ben lakom), és házhoz megyek.

A relax célja, hogy már a babavárás elejétől a pocakon keresztül felvegyük a kapcsolatot a Pocaklakóval, erősítse a baba és a mama közötti kapcsolatot.

Nyitottam is egy topicot erre, Várandósság/Egyéni kismama relaxáció (Bp.) címmel.

Ha esetleg érdekel vkit, akkor priviben írjatok és bővebben is írok róla, meg megadom az elérhetőségeim.


Szeretettel várom a Pocakosokat és Pocaklakójukat!

Niki
csnicol
 
 


Sziasztok,

Cat- tök jó, h tudom, h végre hova kell rakni a vonalzót.

A Kleopátrában én is jártam 3x is, minden alkalommal várni kellett kb 15 percet, de nagyon kedvesek voltak.

Jó lenne tényleg topic találkozót szervezni :-)

Padri – homeopatia.info.hu jobb oldalon van szerkereső, lehet betegség szerint keresni.

Voltam ma Brendonban babakocsit nézni, tanácstalanabbul jöttem ki, mint ahogy bementem………nektek melyik kocsi vált be/néztétek ki? Megkértem az eladót, h mutassa meg, hogy lehet összecsukni az egyiket, kb 5 percig semmire sem ment vele :-), utána nagy nehezen sikerült neki, elképzeltem ugyanezt úgy, h a gyerek ül a kocsiban, esetleg sír és én kint próbálom összecsukni a kocsit……

Tisa - szépek a virágok :-)

Én jövő héten megyek UH-ra, remélem megtudom, h fiú-e vagy lány.

Kép
leo50
 
 


Leo!

Jó a vonalzód! :)

Babakocsi már volt téma párszor. Mindenkinek más a fonot benne.
Ha rám hallgatsz, akkor inkább a Mini Manóba menj el először. Olcsóbb is, és sokkal felkészültebbek az eladók. Legalábbis 3 éve még profik voltak.
Mi úgy vettünk Beninek, hogy elmondtuk mire szeretnénk használni, hol és anyagilag mennyit tududnk kb rászánni. Mutatott 3 tipust, kipróbáltuk, és végül döntöttünk. Igaz, nem azt vettük meg, ami szerinte a legjobb lett volna... És nem azért mert az drágább volt. Az eladó, vagy talán ő volt a tulaj, egy olcsóbbat akart nekünk adni.

Számomra egyébként az a fontos, hogy könnyű legyen, könnyű legyen összecsukni, és kicsi helyet foglaljon összecsukva. És most már az is, hogy egy kézzel is tudjam tolni, mert itt van Beni is. És nekem kell hozzá mózes és hordozó/gyerekülés is.
Nálam 3 típos jöhet szóba: Peg Perego, Chicco és Jané.
Beninek Peg Perego volt, és nagyon szerettük, de a húgoméknak adtuk, így most kell egy új.
Vendég
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Csak nem bírjuk ki! Hétfőn este megyünk a Kleopátrába.
Nagyon várom már!!! Már lement a felfúvódásom teljesen, s csak az igazi pocakom van. Jó ezen is látszik rendesen, de azért mégis kisebb, mint volt. Nagyon kíváncsiak már a mi kis Babócskánkra!

Tisa! Olyan gyönyörűek a csokraitok, a gesztusról már nem is beszélve, hogy elirigyeltem. Bár én sem panaszkodhatok, amíg aludtam, éjszaka olyan gyönyörű tisztaságot varázsolt a konyhánkba az én kedves férjem... igazi jó tündér! :D :D :D
Soha nem jó kedvvel álltam neki a mosogatásnak, de mióta babát várok, egyszerűen utálom...csak nyögve-nyelősen megy.....

Tünemény! Ne aggódj! Azért neked már sokkal kevesebb az esélyed, hogy baj legyen, mint annak idején az anyukádnak, s lásd, Veled is minden rendben! Nem tudom, hogy milyen mértékű, s jellegű a tesóid fogyatékossága, de az tényleg biztos, hogy a korai fejlesztéssel, sok mindenen lehet változtatni.
Vannak állami korai fejlesztő központok, ahol nagyon lelkes szakemberek foglalkoznak a csöpp babákkal, de a Dévény módszerről is nagyon jókat hallottam. A lényeg, hogy korán kell elkezdeni, mert egy újszülött idegrendszere még nem kifejlődött, alakítható.

Cat! A mini Manó a Bocskai úti? Mi múltkor a Lehel téri diszkontban voltunk. Amilyen kicsi az a bolt, olyan sok kocsi volt benne. Úgy látszik egyelőre mi is a chiccot választjuk.

KépKép
annaszuszi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: