Új privát üzeneted érkezett!

Én úgy tudom, hogy 13-ig dogozik, és akkor 14-re odaérhet.
HÉVvel a Borárosig, onnan 12 busszal negyed óra a BAH csomópont. Akkor még ott leszünk. és hátha van aki tovább is tud vagy akar maradni.
Illetve találkozhatunk 11 körül is.

Andy!

Neked van olyan vonatod?
Vendég

egy kérdésem van csak a talival kapcsolatban hogy fognak tudni aludni a gyerkőcök? mert Gergő dél felé szokott aludni eg másfél órát ?

nika70
Salgótarján

Ahogy néztem, most már 212 busz, és nem csak a BAH csomópontig jár, hanem az Apor Vilmos térig.

A BKV ezt ár évekkel ezelőtt kitalálhatta volna.
Amikor dolgozni jártam, mindig le kellett sétálnom az Apor Vilmos térről a BAH csomópontig, mert olyan hülye menetrend volt, hogy nem érte meg 2 megálló miatt 112 buszt várni.
Bezzeg most milyen könnyű dolgom lenne.

De már nem számít.
Innen úgyis csak autüval éri mad meg dolgozni járni, ha ott maradok ahol eddig. de arra még van időm.
Vendég

Nika!

Babakocsiban alszik Gege?
Mert akkor sétálhatunk is a levegőn, és ott tud aludni, ha akar.
Vendég

Juj, én meg gyakorolhatok, meg kipróbálhatok több babakocsit is!!! :lol: :lol: :lol:
Cat, írok privit jogi ügyben megint :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hát idejét sem tudom mikor aludt babakocsiban de én a babakocsit nem viszem de majd lesz ott valakinek gondolom aki bkv-vel jön az babakocsizik :):):):) na majd megoldjuk vagy majd alszik a kocsiban :)csak nem szabad akkor otthagyni egyedűl legalábbis én nem hagyom :)

nika70
Salgótarján

Na akkor ezt megbeszéltük. Akkor a 11 jobb lenne talán. Mert Zsut is megtudjuk várni.

Kép
csucsu05

Cat!
Sajna nekem úgy nincs vonatom! Csak az amit írtam is már! Az 9.48-ra ér be, utána csak olyan van, ami 12.03-ra ér be és az 2 átszállásos!!!

Na, ilyen lett a csiga-biga:
Kép

Nika!
Leírnád nekem az a kakaós tölteléket, amit ti tesztek a csigába? Nekem az mindig kifolyik és leég, ezért csinálom a fahéjasat csak! Pedig mi is szeretjük a kakaóscsigát!
Köszi!

Kép
oriandy

Ne vicceljetek már, lányok, ha valaki 10-re ér be, vagy valaki csak 2-re ér oda, hát csak tudjuk úgy szervezni, hogy valaki ott legyen.
Andy, legfeljebb én 10-től már bulizom Veletek, a többiek meg jönnek 11-re, nem?
Ezért kérek egy fahéjas csigát!!! 8)
Legközelebb én is ezt sütök!
(csak nem sütőpapírral, mert az nekem nem így néz ki sülés után...)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Csajok!
Most akkor szombaton vagy vasárnap lesz? Mert szombaton megy busz is, bár az Dani miatt macerásabb, mivel abban nem lehet esetleg mászkálni. És az a Népligetbe megy. Az oda 10.50-re ér be. Haza pedig 14.45 és 15.30-kor indulna. Hát ha majd fix lesz az időpont és a hely, akkor jobban utánanézek, merre meddig.....

Kép
oriandy

Nika!

Senki nem gondolta, hogy hagyd ott Gegét. vagy kint leszünk, és akkor sétálhatunk, leülhetünk, vagy bevisszük, ha elaludt...

Nekünk jelenleg nincs babakocsink, így azt nem tudok felajánlani.
Vendég

Nemlajos!
Benne vagyok!!!

Kép
oriandy

Andy!

Szerintem gyere inkább vonattal. gyerekkel könnyebb szerinetm. Ott lesz valaki már 10-kor is szerintem.

A gyerekülés fontos? A vonaton mivel kötöd be?Ha nincs bekötve, akkor nem balasetveszélyesebb vele, mint nélküle?
Vendég

Cat!
A gyerekülés csak akkor fontos, ha messzeb lesz a tali és valaki kocsival jön értünk. Nem szeretnék úgy autózni Danival, hogy nincs bekötve. Ha ott leszünk a közelben és valaki esetleg kijön elénk, akkor mi is inkább babakocsit viszünk. Amúgy anyumékhoz mentünk már autósüléssel vonaton, mert ugye ott a 3 nap alatt azért kellet az ülőke.
Így utaztunk:
Kép

Kép
oriandy

Ja, és nem veszélyes, mert annyira nem ment gyorsan a vonat, hogy lecsúszhasson, viszont így még aludni is tud. :D

Kép
oriandy

Andy!

A MOM-ba egy villamossal át lehet menni. Akkor inkább a babakocsi.
Vagy majd valaki kiugrik érted kocsival, amiben van gyerekülés.
Vendég

Csajok: A mai LH -m is olyan sötét erős pozítív mint a tegnapi. Ma a férjem megy focizni 3/4 10re. 11re ér haza. azt mondta ha hazaér felkelt:)

Kép
csucsu05

Gabi most írt nekem sms-t és azt üzeni nem terhes a többit majd reggel :)

Sajnálom és gyere mihamarabb

nika70
Salgótarján

Gabi: pedig anynira biztam benne, hogy baba van a pocidban. Na akkor gyere és meséld el mit mondott a doki.

Kép
csucsu05

Gabi!
Sajnálom! :cry: Reggel gyere és mesélj!

Csucsu!
Ma akkor ismét apára fel! :lol:

Cat!
Ha marad a MOM, akkor talán valahogy megoldom az odajutást. Max egy kis séta babakocsival. Hiszen úgyis előbb felérünk mi!
Vagy az úgy messze van? Mármint gyalog.

Kép
oriandy

Andy: megoldjuk. Ha lefixáljuk mikor hol akkor valaki bemegy értetek.

Még mindig áll az ajánlat aki nem pesten lakik az jöhet pénteken és aludhat családostul nállunk:)

Kép
csucsu05

Gabi!

Sajnálom!
Kíváncsi vagyok a részletekre!

Andy!

A Google maps szerint 1,2 km a távolság a MOM Park és a Déli között, az gyalog kb 14 perc.
Ha sétálni akartok tök egyszerű, mert csak az Alkotás úton kell végigmenni.

Nika!

Köszi, hogy írtad!
Vendég

Tiszta izgalom akkor végre talizunk:) Össze kéne számolni biztosan mennyien leszünk.

Kép
csucsu05

Sziasztok! Szép jó reggelt mindenkinek!

Mindenkinek kezdődjön olyan jól a napja, mint nekünk! Képzeljétek! Túl vagyunk az első pelenka nélküli éjszakán, és..... Nem pisilt be a Drágám!! Mielött lefektettem pisilt, és most reggel is szólt. Ugyan most 6-kor így nem aludt vissza, de bánja a fene, ha ilyen ügyes volt!!!
Na lassan megyek készülődni, elviszem Danit bölcsibe, aztán megyek gyakorlatra!
Majd jövök!

Kép
oriandy

Jó reggelt ! :)

Andy: Gratula:) Én is nagyon örültem mikor szabina az első éjszakán pelus nélkül aludt. Olyan nagy mérföldkő ez:) Megnőtt a fiad:)
Remélem reggel megpuszilgattad? Hihetetlen büszkék tudnak ők is lenni ha valami sikerül nekik.

CSajok tegnap ájjel a férjem 11 után ért haza. és felkeltett:) Igy mi mindent megtettünk a gyerekért. Márcsak jó irányba kell, hoyg vándoroljanak a katonák hisz nekem csak a bal oldal jöhet szóba. Nagyon remélem sikerül is:)

Kép
csucsu05

Jó reggel lányok!!

Csucsu DRága!
De korán keltél ma!!

Gabi nekem is írt!
Annyira sajnálom.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Pici: neked is jó reggelt.

Korán keltem bizony. A férjemmel reggel mindig együtt kávézunk 3/4 6kor. Eygedül a kávé sem olyan finom. És ilyenkor vissza szoktam feküdni. De nem tudtam aludni.

Kép
csucsu05

Csucsu!
Már három nap is full erős volt az lh??

Az érdekes.

De nagyon szorítok neked!!!

picimami

Csucsu!
Már három nap is full erős volt az lh??

Az érdekes.

De nagyon szorítok neked!!!

picimami

Látom menyit írtatok a talinkról.
Hát nekem meg kell néznem a beosztásomat.
És akkor tudok nyilatkozni.
Úgy rémlik, az az egyik vasárnap amikor dolgozom. :evil: :evil: :shock:

picimami

Pici: De mi szombatot néztük Ki :)

Az LH tegnap volt full erős meg tegnap előtt. Most igy a legelső nem is volt olyan erős . Tehát 2napig volt pozítív.
Na de tegnap is belehúztunk:)

Kép
csucsu05

Jajj.
:shock: :oops: :oops:
Elnéztem akkor.

Nagyon szuper!
Este nár biztosan szép halvány lesz.
Nekem is így volt.
Bár nekem egy nap volt csak full erős.
Lehet olyan nagy volt, hogy hamarabb kipattant :lol:

picimami

Sziasztok Jó Reggelt Lányok!!

Na az a helyzet, hogy megvizsgált és csinált hüvelyi uh-t bent minden rendben nagyon szép mindenem!!!! :roll: :roll: :roll: De terhességet nem lát. Viszont gyógyszert még nem akart adni (arra, hogy megjöjjön), mert ha esetleg mégis nagyon korai terhes vagyok, amit még nem mutat ki az uh-sem akkor nem akar vetélést okozni. Így abban maradtunk, hogy ha nem jön meg 4 hétig akkor gyógyszert kapok, ha esetleg megjön akkor a menstruáció 5 napján hormon vérvizsgálatra küld. Hát ennyi történt és 11.000.- ft kértek legalább kettővel kevesebbet. Majd még jelentkezem de most dolgoznom kell.

Puszi Mindenkinek és nagyon arik vagytok hogy igy izgultatok értem.

Amúgy igazából nem tudom miért de nem vagyok szomorú csak jó lenne ha történne valami. Inkább jöjjön meg minél hamarabb.

Kép
Kép
minimano74

Mini: Örülök ,hogy bent minden okés. Pszichésen is lehet, hoyg nem jön meg. DE akkorlehet korai terhesség is netán??

Kép
csucsu05

Gabi!
Sajnálom, tényleg.
Úgy örültem volna, ha azt mondja ott egy szép kis petezsák.
De ne szomorkodj!!
Sikerülni fog.
Most már jó kezekben vagy.

Nekem apa most mondta, ha nem sikerül.
Akkor menjek el Konc professzorhoz, és neki is csináltatunk vizsgálatokat.
Édes tőle.
De bízok benne most sikerül a clositól.

picimami

Pici: a párod nagyon segitőkész.
Mióta is próbálkoztok ti?

Kép
csucsu05

Gabi!

Akkor még bármi lehet.
Akár még az is, hoy ezután lesz péd... Úgyhogy szerintem Apával tegyetek a dologért.
A babtervezők otthonán van egy csomó olyan görbe, ahol nagyon későn volt pé, és mégis baba lett.

Minden rendben van, az a lényeg.
Vendég

Pici!

Akkor a 22. szombat jó lenne neked is a talira?

Apa nagyon aranyos, hogy ennyire benne van mindenben.
De én a 3 Clostys hónapot megvárnám.
És az is lehet, hogy már ott is van a baba a pocakodban.
Vendég

Csucsu!

Hogy tudsz visszaaludni reggeli kávézás után?

Apa nálatok is nagyon lelkes. :D Sikerülni fog Nektek is!
Vendég

Csucsu!
Május óta próbálkozunk.
Ez az első clostis hónap.
Még nem szeretnék menni.
Még várok mindenképpen.
Max januárban megyek csak.

Nem akarom húzni. Ismerek olyanokat akinek azért nem sikerült soha szülnie, mert nem mentek a megfelelő helyre.

De úgy érzem nem lesz szükség rá.
Catnak lehet igaza van, és már ott lapul a pocakomban.

Cat!
9-re megyek melóba. Megnézem a beosztásomat.

picimami

Andy!

Dani nagyon ügyes. :D

Benit még napközben se érdekli a szobatisztaság. Én pedig nem erőltetem. Főleg így, hogy jön a tesó.
Majd leszokik magától a pelusról. Valószínűleg a bölcsi is segíteni fog.
Vendég

Most nézem a híreket.
Úgy örülnék, ha nem vennék el tőlünk a 13. havi fizut.
Ok, akik milliókat keresnek, nem számít nekik,
De akik csak kis fizetésből élnek, azoknak sokat jelent.
8% bércsökkentéssel járna.
Ami nem ok :shock: :evil:

picimami

Andy!
Nagyon guszta lett a csigád!!
Anyukám is szokott készíteni ilyet.
Édes Dani a képeken.
És milyen ügyes!!!!

picimami

Andy!
Nagyon guszta lett a csigád!!
Anyukám is szokott készíteni ilyet.
Édes Dani a képeken.
És milyen ügyes!!!!

picimami

Pici: Hidd el sikerülni fog és nem kell menni más dokihoz.

Cat: Én a kávétól simán tudok aludni. De ha vissza fekszek akkor már nem alszok csak pihizek meg nézem a lányomat :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Én 22-én 14 óráig dolgozom, úgyhogy 3, fél négy felé tudok ott lenni :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna: akkor melyik időpont lenne jó neked??

Akkor maradjuk a vasárnapnál??

Cat: nem baj ha Benit nem foglalkoztatja. Szabina semkezdte túl korán el. Augusztusban egyik napról a másikra szobatiszta lett és ő akarta.
Majd ha ő megérik rá ne félj hipp hopp szobatiszta lesz:)

Kép
csucsu05

Kezdek lányok kikészülni.
Annyi tréningem lesz most, hogy már kikészülök.
:? :? :cry: :cry:

Nov 4.-5.
Nov 12.-13.
Dec 2.-3.Dec 12.
Jan 6.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: :evil:

picimami

sziasztok!

Nemlajostól már kaptam szidást iwiwen hogy miért nem jövök...

csak azért nem tudtam jönni, mert már a kulcsátadás napjától ottlaszunk a lakásban, az albiba csak egy.-két órára jöttünk fel azóta, ami arra volt elég hogy a leveleim megnézzem, meg tegnap felírtuk iwiwre az albit, hogy lehet jönni a helyünkre...

De ma itt vagyunk az albiban, itt is alszunk ma, mert holnaptól rakodunk,költözünk, pakolunk...

A lakás szuper, bár még nincs lift, 2-3 hétig nem is lesz... mindent kis hibát kijavítottak, a sütőmet máris imádom, szép inox gorenje,
fűtés van rendesen, a kásunkban elférünk ketten is, szintén imádjuk, és nagyon-nagyon szerelmesek vagyunk most(egymásba is meg a lakásunkba is)...

Akkor ennyit, rólam, az örömáradatom most eldugítom...

Gabi, azt hittem, arra jövök vissza, hogy már vonalzód van...de ahogy olvasom, még így is lehet, hogy várandós vagy, csak még nem lehet kimutatni...így amíg piri nincs, ne add fel, jó?
Olyan kis stramm, erős nőci vagy!

A tali nekem is jó,a november 22 eddig jó, de nem tudok 100%osat mondani, mert még a novemberünk elég képlékeny...de most 90%ra mondom, hogy jó...hol is lenne?
arwen***

Lányok!

Ha valakit érdekel karácsonyi ajándék ötlet:

https://asp.photoprintit.de/microsite/1659/

Ezt a rossmann oldaláról lehet megnyitni ha igy nem sikerült amit belinkeltem. www.rossmann.hu

Most láttam élőben egy ilyen fotókönyvet nagyon jó minőségű és nagyon szép. Amit láttam "Olaszország 2008." nyaralásról szólt te szerkesztheted az egészet és az a jó hogy ha letöltöd a szoftvert otthonról elküldöd az egészet és 10 nap múlva kész van. Amit én láttam az a négyzet alaku kemény borítós 6.490.-ft-ért. Én ilyet csináltatok a férjem szülinapjára a családról és anyuéknak karácsonyra a Párizsi útról. Ja és szöveget is irhatsz hozzá. Szerintem ez egy nagyon jó ötlet és talán ha ez ennyire jó minőségű akkor a naptár se lehet rossz. Ja amúgy az ismerősőm ott hivatja elő a képeket is az is nagyon jó minőségű és nem utolsó sorban otthonról (netről) intézhetsz mindent és az egyik Rossmann üzletbe amelyikbe akarod ott veszed át (vagy ki is küldük azt hiszem). :wink:

Kép
Kép
minimano74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?