Új privát üzeneted érkezett!

Gabi!
Mi a helyzet veled???
Hogy vagy?

Piri?

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Picike az augmentin elég erős anatibigyó vagyis azt akarom ezzel mondani hogy hamarosan megint egészséges leszel gyógyulj meg :):):):)

Gabi nagyon várom a délutánt hogy mit mond a doki :)

nika70
Salgótarján

ja lemaradt

JÓ REGGELT

nika70
Salgótarján

Jó reggelt Nika!
Igen, szedem is mint a kisangyal.

Gege jól aludt?
Párodnak este már jó kedve volt?

picimami

Sziasztok!!! Jó Reggelt :lol: :lol: :lol:

Persze, hogy piri nincs sehol :wink: :roll:
Hát én is kiváncsi vagyok mit mond délután, milyen nagy bajom van :roll: :wink: (csak vicceltem) :roll:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!!
Hát ennek örülök.
Remélem ott lapul a baba a pocakodban!!
Drukk.
Úgy izgulok.
Nekem is telnek a napok.

picimami

Jó reggelt Lányok, Kismamák, leendő Kismamák:)

PIci: Örülök, hogy jobban vagy:) Hányadik napon vagy ma?

Gabi: Kiváncsi vagyok mit mond a doki.

Képzeljétek az LH -m tegnap is nagyon erős pozítív volt.A controll csiknál erősebb volt a tesztcsik . Azért tegnap még tettünk a dologért, hogy rajtunk ne múlljon a dolog.

Kép
csucsu05

Jó reggelt Leendő Kismami!
19 ciklus napnál járok ma.
Örülök, hogy szép erős volt az Lh-d.
Úgy megnézném. :oops: :oops: :oops:

picimami

Pici: Nem tudom felrakni :(
19:) nap halad az idő:) Igaz lassan úgye??
És ti még tesztek az ügyérdekében hátha van kósza PÉ-d?
Szegény férjem tegnap is fáradt volt de mondtam neki ma azért még kellene. KI is akadt, hoyg ő vezényszóra nem tud "dolgozni". De aztán ari volt mert ő kezdeményezett.
Ő is nagyon akarja a kistesót de tényleg szörnyű azért, hoyg ha az ember nem akarja a véletlenre bizni akkor bizony nem lehet elaludni.

Kép
csucsu05

apa már nagyon aranyos volt este sőt akciózni is akart de mondtam neki hogy nagyon szreetem de még a felfázásomból nem gyógyúltam ki teljesen addig meg nem akarom nehogy ő is beteg legyen :) de szerintem holnap vagy ma már jó lesz minden :):):):):)

csucsu,pici,gabi: hajrá lesz ott babab szeriontem :):):):)

nika70
Salgótarján

Csucsu!
Küld át nekem maileben, és felteszem neked.

picimami

Sziasztok! Jó reggelt!!

Hazaértem a bölcsiből, és az úton úgy megkívántam a lángost, hogy vettem is magamnak egyet. Most itt eszem... Sajtos, tejfölös, fokhagymás. :roll: :wink: :lol:

Kép
oriandy

ANdy: ne kinozz minket!!! Imádom a sajtos tejfölös lángost!

Kép
csucsu05

Pici: Oké de mi az email cimed?

Kép
csucsu05

Jajj. Bocsi
picimeli@gmail.com

Andy!
Nekem is hozhatnál egy lángost!!

picimami

Pici elküldtem az LH képét. Na meg szabiról is küldtem. :)Köszönöm:)
Annyi képünk van olyan kár hoyg nem tudok felrakni.

Kép
csucsu05

Jaaaaaaaaaaaaaaaj Andy én is kérek lángost :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Hát én is remélem, hogy mindenki kezd most már babásodni :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: és mindenki ++++++ teszteket hozz!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha nekem nem sikerült :cry: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
minimano74

Köszi. Megkaptam.
Tegyek föl ide belőle??

Nagyon édes Szabina!!!

picimami

Andy: Ezzela lángossal felbolygattál minket :evil: :lol: :lol:

Kép
csucsu05

Pici!

Várjuk a képeket amit Csucsu küldött én is nagyon kiváncsi vagyok ám :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
minimano74

Csucsu fölteheti, ugye????????????????????????,,

Kép
Kép
minimano74

Pici: igen tedd be szabit :)

Kép
csucsu05

Tedd be hátha a fiús anyukáknak megtetszik mint menyük:)

Kép
csucsu05

Lányok amúgy most néztem, hogy lesz a Mekibe is lángos, kiváncsi vagyok milyen lesz???? :roll: :roll:

Kép
Kép
minimano74

Gabi: tényleg??Én ezt nem ishallottam. Hát biztos nem az a piaci fajta lesz nem??

Kép
csucsu05

Csucsu: hát szerintem sem de egy próbát megér, legfeljebb többet nem veszünk :wink:

Kép
Kép
minimano74

Tegnap láttam a neten reklámként: magyaros ízék és kis lángos

Kép
Kép
minimano74

Többiek: merre vannak??

Kép
csucsu05

itt vagyok:):):

én már nem vásárolok lángost a piacon :):):) apa szokta ezt is csinálni ettünk is mikor apukám itt volt sajtos tejfölös fokhagymás :):):) nyami nyami :)

nika70
Salgótarján

Nemlajos!!!!!!!

Ezt neked találtam gyomorégésre:

Mit tehetünk ellene?

A gyomorégés, bármilyen mértékű legyen is, sok kellemetlenséget okozhat. Számos kismamát akadályoz az utolsó hetekben amúgy is nehezen kivitelezhető pihenésben, alvásban.

Kezdetben figyeljük meg, hogy csak bizonyos ételek fogyasztása után jelentkezi-e, vagy folyamatosan. Előbbi esetben elég elkerülni a "bűnös ennivalót"; utóbbiban az alábbi praktikákkal próbálkozhatunk:

A napi 2-3 nagyobb étkezést osszuk fel legalább 5-6 alkalomra. Sokszor együnk keveset, és alaposan gondoljuk meg, mit fogyasszunk. Sokan ajánlják - akár étkezések között is - kekszek, kétszersült rágicsálását.

A gyomorégés elkerülése érdekében nem ajánlottak a fűszeres, zsírban sült ételek, a koffein és szénsav tartalmú italok, az alkohol. (Természetesen a dohányzás sem.)

Lehetőleg ne együnk a lefekvést megelőző 2-3 órában. Étkezés után közvetlenül ne feküdjünk hanyatt, de hajolgassunk, és semmikor ne emelgessünk nehéz dolgokat. Ha valamit fel kell vennünk, azt ne lehajolva, hanem guggolva tegyük.

Kedvező hatással lehetnek a magnézium tartalmú zöldségek és gyümölcsök (szelídgesztenye, málna, barack, paprika, stb.), vagy egy magnézium pezsgőtabletta.

Étkezés után, valamint a nap folyamán kétszer-háromszor lekortyolgatott édeskömény, borsmenta vagy cickafark tea is sokat segíthet.

A népi gyógymódokból ismert nyers krumpli leve is széles körben alkalmazott, természetes és hatásos módszer. Reszeljünk le héjastól néhány darab krumplit, egy konyharuha, sűrű szövésű textília segítségével nyomjuk ki a levét, ezt kortyoljuk el naponta kétszer-háromszor. Héjában főtt krumplit is fogyaszthatunk naponta néhány alkalommal - étvágygerjesztő valószínűleg nem lesz, ám annál hatásosabb.

Általánosan elterjedt ellenser a tej, ám ez amennyit segít egyeseknél, másoknál annyit ronthat a helyzeten. Tapasztaljuk ki, nálunk beválik-e, és ha nem segít, ne erőltessük.

Legtöbb szakember azt javasolja, kerüljük a magas savtartalmú zöldségeket, gyümölcsöket. Egyes ajánlások szerint azonban ilyenkor furcsa módon éppen azok lehetnek szolgálatunkra. Egy próbát megér - együnk narancsot, ananászt, paradicsomot, és figyeljük meg, kerülnünk kell-e ezeket egy darabig, vagy javult-e tőlük a közérzetünk, mulasztották-e az égető érzést, vagy még jobban fokozták azt.

Segíthet az esti tortúrán, ha ágyunk fejvégét megemeljük 10 centivel, hogy ne csak a fejünk, de felsőtestünk is magasabban legyen gyomorszájunknál.

Kép
Kép
minimano74

Nika: apa mondom én, hogy főnyeremény:)

Kép
csucsu05

picike hol vannak a képek hátha gegének megtettszik szabina :):):):)

nika70
Salgótarján

Máris Máris.
Csak számláznom kellett :oops:

picimami

Kép

Szabina!!

picimami

Pici: Első a munka :)

Kép
csucsu05

Ez reggeli mai kép. Szabina imádja ha fényképezik.

Kép
csucsu05

Kép

picimami

Csucsu!
Nagyon szép erős az lh teszted valóban.
Már izgulok.
Remélem sikeres lesz a hónapunk

picimami

Pici: Köszönöm, hoyg felraktad a képeket:) Ari vagy.

Kép
csucsu05

Csajok: Olyat reggeliztem amit már régen ettem. De nagyon jól esett. Vajas -pirosaranyas kenyeret:)

Kép
csucsu05

Szívesen!
Máskor is csak szólj.

Én is imádom , sokat szoktam csinálni én is.
Nagy kedvenc :D

picimami

Én most virslit reggelizem, rozskenyérrel, kefírrel

Mc ibe lángos? Hú de jó lenne. Biztos finom lesz

picimami

Csucsu!
Nagyon édi a lányod :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Jó reggelt!
Gabi, köszi a tippeket, hát gondoltam én, hogy a legegyszerűbb megoldás kerülni azokat az ételeket, amiktől ég, de hát én nem vagyok az életmódváltás híve :oops:
A tej jót szokott tenni nekem, úgyhogy az marad, meg a kibírhatatlan ízű Maalox szuszpenzió :?

Cat, amiket felsoroltál, azok újonnani árak, ennél azért használtan jóval olcsóbbak, de ennyiért tényleg nagyon megérte!
És még a babakocsira se licitált nagyobbat senki! (5500Ft jelenleg:D)

Az este nyugodtan telt, ugyebár viharban az ember csak azt látja, hogy kár éri, de csak a vihar után tudja értékelni a dolgokat, és nagyon örülünk, hogy nem hagytuk magunkat, bár még mindig aggaszt minket, hogy hogyan fogják megoldani (tudod, a kavicsréteg miatt)
Ígérem, utoljára nyaggatlak benneteket ezzel, de itt egy kép, hogy hogy is állnak a dolgok, és egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy hogy lesz a beugró teraszunk meg a nappali duplaajtó előtt 10 cm-es szegély...
Valakinek ötlet?
Kép

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

és Pici, hol a Csucsu lh-tesztje? Mert én seholse látom... :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: És el lesz kerítva a ti részetek? Tehát ki tudtok tenni sztáradni ruhákat vagy asztalt netán? Mert ha igen akkor nagyon hangulatos lesz az biztos:)

Kép
csucsu05

Nemlajos!
Azt nem tudom föltehetem-e??

picimami

Pici: Persze azért küldtem át. :)

Ma én kelkáposzta főzeléket csinálok. Ki mit főz ma?

Kép
csucsu05

Gabi: Jó a vonalzód de nagyon:)

Nemlajos: Most hogy megint megnéztem a házatokat hát valóbana legjobb a kővezés lenne.

Kép
csucsu05

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?