Új privát üzeneted érkezett!

dreika nagyon sok boldogságot és jó egészséget na meg sok tejcsit kívánok!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
amethiszt nagyon szépek vagytok a képen!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Dreika!

Én is szeretettel gratulálok Bercihez!!!

tjuca

szia juca..ti hogy vagytok?ha gondolod tehetsz fel képeket a lányokrol!! :lol: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lina!????

Nita!

Itt vannak a hírek :-)

http://kovacs-telekes.org/hu/juca/blog/ ... n-kenubi-8

tjuca

csak érdekességként

Nagyon hasonlít a két csaj, ahogy nől Kata egyre inkább. :shock:

Kép

Kép

itt ugyan csukva van a szemük, de a szemük színe is tök egyforma :twisted:

néha én sem tudom melyik van a képen :wink: na jó de, mert katáról nincs annyi :roll:

tjuca

Monti!

De jó volt olvasni.

Prájvit küldd már el a blog elérhetőségét lécci!

tjuca

juca mozgalamas időszakon vagytok tul..de a képeken valami meseszépek vagytok..gyönyörűek voltak a ruhák és a te hajkoronád is nagyon szép volt!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Juca: jóka képek szépek voltatok. De én most azt emelném ki, hoyg te egy született irónő vagy:) Már máskor is jókat mosolyogtam az irásaidon de ez most nagyon nagyon jó lett:) SZórakoztató , vicces és nagyon nagyon jó:)
Olvastam volna még tovább..........

Kép
csucsu05

lehet jucába egy író veszet el.. :roll: :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Aliz, csodálatosak a gyerekek!!!Micsoda szép szemük van!
Petike már komoly nagyfiú!

Juca, Neked is nagyon szépek a csajaid!
Ha belegondolok, hogy mennyi boldogság vár Rátok...
Minden percét imádtam annak, hogy két lányom van!
Az enyémek is hasonlítanak egymásra, még most is.
Csak a kicsinek sötétebb a haja. :lol:

:lol: Dreika, nagy szeretettel gratulálok, jó egészséget kívánok! :lol:
Vendég

szépjóéjszakát mindenkinek!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Dreika, nagy-nagy szeretettel gratulálok én is Nektek!!!!

Csucsu, tegnap Szabina-nap volt? Ha most ünnepeltek, akkor Nagyon boldog névnapot a lányodnak!

Tavirózsa, Téged pedig jól elfelejtettelek felköszönteni, pedig már jó előre készültem okt. 11-re. Utólag azért Boldog névnapot kívánok Neked! Lassan a szülinapodra is gratulálhatok. :wink: És azért én még reménykedem!!!!!!!!!

Lyndee, még jó pár napja kérdezted, hogy tudjuk-e már, hogy fiú vagy lány. Még nem, mert elfelejtettem rákérdezni legutóbb. :roll:

Monti, Aliz, Juca, csodaszépek a gyerekek!

Én elvileg holnap mentem volna kontrollra, de a doki felhívott, hogy tegyük át a happeninget a jövő hétre. Nem baj, azért így sem unatkozom, jó kis mászkálós napom lesz. Laura pesti Mamázni fog, aminek én külön örülök. Meg persze Laura és Mama is. :lol:

Kép
Kép
ggica

Nem jól jár az óra a Babaneten... :? Még kedd este van (na jó, éjjel). Mindenesetre holnap asszem, kevesebb kávét iszom. 8) :lol:
Jó éjszakát Nektek!

Kép
Kép
ggica

Gica:_ Tényleg jó sokáig fent voltál. Ne igyál délután kávét.
Jövő héten azért kérdezz rá milyen nemű is a babád:)

Köszönjük a köszöntést. Mivel ő decemberi igy nem ezt az októberit tartjuk hanem az augusztusit, hogy nem szinte egyszerre legyen neki névnap , szülinp, mikilás, karácsony.
De ez az igazi Szabina nap ám. Mert amit mi tartunk az csak az utónévkönyvben van benne.
DE ari vagy, hoyggondoltál az én drága rosszcsontomra :)

Kép
csucsu05

Dreika:Sok Boldogságot Kívánok Nektek!Várunk a képekkel :wink:

Amethiszt:nagyon szépek a gyerekek.Teljesen meglepődtem hogy Petrácska már ilyen "nagy".Még csak most született..... :shock:

Juca:Tényleg nagyon hasonlítanak a csajok!Mindkettő olyan mint egy porcelán baba. :wink:

KépKép
lyndee

Kép

egy tegnapi pocikép :lol:

KépKép
lyndee

Lyndee: A másikban márirtam de itt is irok. Szép formás pocid van. És nem is hiztál sokat. Nagyon ügyes vagy:)

Kép
csucsu05

Dreika,
gratulálok nektek. Azért végül nem is lett olyan nagy baba, mint jósolták.

Juca,
vagyok. Jó híreim nincsenek, azt hiszem, nekünk ebben a hónapban sem lesz kistesó. Ma vagyok a 12. dpo-n, 10-es teszt negatív. Lili pedig már nagyon szeretne. Pár napja kezdte mondogatni, és egyből kislány és kisfiú kistesót is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácsak:azért még ne ird le a hónapot. Lehet csak később mutattja ki. Nyugi lehet még össze jött a kistesó:)

Kép
csucsu05

linácska:szerintem sem szabad még feladni :wink:

KépKép
lyndee

@dreika: szivbol gartulalok, nagyon sok boldogsagot kivanok az egesz csaladnak!

@tavirozsa: megertem a fajdalmadat, osztozom benne. Erthetetlen ez a sok fajdalom. Megis hagyni kell a szivet a szepnek es a jonak is megnyitni... Nagyon orulok, h van ket kislanyod, akik boldogsagot adnak nap mint nap.

@ggica: erzem, hogy megy velunk tovabb a vilag es mi is probalunk benne boldogsagot talalni. Csak mindig visszater az emlek es neha melypontra kerulok, foleg a kozelgo szuletesenek idpontjara. Azt hiszem ez egy hosszu folyamat, csak az ido segit, tompitja a sebet.

@csucsu: koszonom a biztatast, remelem hamarosan nekem is vidamabban csengenek a soraim.

@szilvi: az igazsag, h azt mondtak az orvosok, mind bel es mind nogyogyasz, h testileg rendben vagyok. Az erzes, h babara tudok gondolni megis, ugy gondolom gyogyulas mar lelkileg is.

Kerdes: en szinte minden honapban erzem a szurast a petefeszkem felol peteeresnel. Ha napkozben erzem erdemes egyutt lenni este is es meg reggel is??

Kép
zsozsoo

@linacska: nagy drukk neked is es turelem erre az idoszakra!

Kép
zsozsoo

zsozsooo:ha kiszabadul a pete a petefészekből még 12-24 óráig megtermékenyíthető.Viszont a gyakori együttlét sem jó mert nem termelődnek kiskatonák.2naponta a legjobb a dokik szerint... :?

KépKép
lyndee

lyndee gyönyörű szép kerek pocakod van..ilyen volt az enyém is mátéval..de arr készűlj hogy általába az utolsó honapba nő egy nagyot a baba!!!!!nálam legalább is ez volt. :shock: :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

lyndee gyönyörű szép kerek pocakod van..ilyen volt az enyém is mátéval..de arr készűlj hogy általába az utolsó honapba nő egy nagyot a baba!!!!!nálam legalább is ez volt. :shock: :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita:nektek jó volt az 56-os méretű ruha Mátéra?Bajban vagyok hogy milyet vegyek és mennyit.
A doki nagy babát mond,de volt már rá példa hogy nem is lett olyan nagy mint mondták. :shock:

KépKép
lyndee

lyndee pár darab 56-ost mindenképpen vegyetek .a többi meg legyen 62-es..
egyépként nekünk nagyon sokáig jók voltak az 56-os rucik...... :lol:
egyépként nem biztos hogy nagy baba lesz..az uh nem mindíg pontos. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lyndee,
mi 56-osból vettünk pár darabot, hogy legyen mibe hazahozni Lilit, megy egy-két darabot, ami tetszett, azok között volt 62-es is. Aztán mikor megszületett Lili, láttuk mekkora, és a férjem ment vásárolni. Mondjuk az ilyet rá lehet bízni, ő nagyon szeret vásárolgatni, és ízlése is van. Olyan édi rugikat vett végül. Nálunk Lili gazdaságos gyerek, mindjárt 3 éves, és még mindig csak 92 centi, de valamelyik nap egy 74-es szoknyában volt. A 74-es cuccait konkrétan 5-15 hónapos koráig hordta. Cipőt sem kell túl sűrűn újat venni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

nita:én is ezt gondolom hogy az UH nem mindig pontos.KB 5 héttel nagyobb értékeket mondott a doki.
Mennyi az a pár darab 56-os?nem tudom elképzelni hogy a 62-sel indítsunk egyből :shock:

KépKép
lyndee

Linácska:Lili is nagy baba volt?mennyivel született?

KépKép
lyndee

lyndee nem kell rögtön a 62-essel indítani..de 56-os bol elég mindenből 2-3 db..rugi..bady meg hasonlók..hamar kinövi..de azért ugyis fogsz venni közbe ha meglátsz egy édes kis rucit...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lyndee: Az utolsó hónapban minden baba súlya megduplázódik szinte. Tehát fog még nőni a kicsi:)
Én Szabinára 62-es bodyt vettem. 56-os nem is volt jó rá mert 56cm volt születésekor. Szerintem ha egy kicsit nagyobb még az sem baj. veygél 62-est és abból baj nem lehet.

Kép
csucsu05

a szomszédomnak 57 centivel született a kisfia és ők is sokáig hordták az 56-os rucikat..de jobb ha 62-ből többet veszel.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

köszi csajok,nagyon sokat segítetek :wink:

KépKép
lyndee

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lyndee!

Kata 54 centivel született, de volt rajta 50-es rugi is. A számozások nagyon eltérőek. A C&A szinte mindig nagyobb, mint a többi, a kengurus meg kisebb. Bodyból vegyetek pár kisebbet is, bundazsákból nyilván nagyobb kell, meg hálózsákból is.

Nagyon szép a pocakod.

Lina!

Mi a túró lehet a baj? :cry:

Amethiszt!

Petra totál az apja. :lol: :lol: :lol: A fiad pedig inkább vegyes, de több van benne a te vonásaidból. A lényeg, hogy mindketten nagyon szép lurkók.
puszi

tjuca

jol kibeszéljük a méreteket... :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lyndee: Az sem baj ha egy kicsit nagyobb az a ruha. Hisz az elején még jól is jön. Az első napokban az ember nem meri még úgy a kicsit forgatni mint pár hónaposan és a nagyobb ruhába egyszerűbb.
De ez csak az én véleményem. nekem a védőnő mondta anno, hogy a 62ruha ha nagy is de nem nagyon viszont a kicsi ruha az rosszabb lehet.
vegyél 1-2kicsit 56-os is aztán a többiből meg vegyél 62-es.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Lyndee: kis méretű ruhából (56-osra gondolok) nem érdemes sokat venni. Inkább a 62-ből kellene többet venned.

Petrácskáról még pár darab kép, amit elfelejtettem tegnap felrakni:

Kép

Kép

Kép

Lányok!

Veráról tudtok valamit?
amethiszt

Lyndee,
Lili 52 cm volt, de 3950 g.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Amethiszt: Petra tündéri.

Veráról közvetlenül semmit csak amit msn-en kiir na meg Nita tartja a kapcsolatot vele. Szóval még egyben van. :) Bár úgy hallottam már sok keményedése van.

Kép
csucsu05

Juca,
hát jó lenne tudni, mi a túró van, mert ugye ami biológiailag kell egy kisbabához, az adott nálunk, és másfél éve semmi. Lehet, hogy csak a hit, bizalom hiányzik, mert az már elég kevés van bennem. Most ezen próbálok változtatni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: Tényleg ez a része nem könnyű. Hisz ha eltellik bizonyos idő akkor nehezebb bizni abban hogy összejön. De hidd el össze fog jönni. Nem szabad feladni. Bár tudom nem adod te fel!

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Ahogy olvasgattalak Benneteket, úgy látom inkább babás topic lett ebből.
Ami nagyon jó is, hogy sikerült a missed ab után újra babát vállalnotok.
Ezért kicsit félve írok, hogy ne szakítsam fel a sebeket.
Én most 8 hetes terhes vagyok. A dokim hétfőn látott babát a petezsákban, csak szívhangot nem, de azt mondta kisebb a terhesség. Kedden este enyhe vérzéssel bementünk a Klinikára, ahol azt mondta az ottani doki, hogy valami van a petezsákban, de szerinte nem a baba csak a szikhólyag és jövő hétre mondta a műtétet. Ma voltam laborban, várom az eredményeket.
Már jobban vérzek és enyhén fáj a hasam, szinte folyamatosan.
Nagyon fáj ami történik, csak ülök és folynak maguktól a könnyeim. Nagyon sajnálom a babát és egyben felfoghatatlan is. Tanácsot szeretnék kérni, hogy mire számíthatok műtét előtt és műtétkor. Azt mondták benn kell maradnom 24 órát, azaz éjszakára is.
Ha elmegy addig magától, akkor is kell a műtéti befejezés?
Tudjátok, nekünk Ő véletlenül jött össze és nagyon örültünk neki mert magunktól nem lett bátorságunk ahhoz, hogy bevállaljunk egy harmadik gyereket is. És ezek után még kevésbé lesz. Így nekünk már nem lesz több és félek, hogy éppen ezért nem fogom tudni feldolgozni.
Ági

Kép
jpne

jpne: Sajnálom, hogy itt kell megismernünk. nekem is volt vetélésem de pl engem nem kellet műteni mert kitisztultam a sok vérzéstől. Igaz nem voltam 8hetes.
Semmi esély arra, hoyg a baba ksiebb ezért még nem volt szivhang??
Hallottam sok ilyet és mikor vissza mentek a dokihoz mégis volt szivhang. Persze nem akarlak áltatni csak kérdezem ez nem valószinű??
Amúgy azért annyira babás topic nem lett ez. Sokan vagyunk akinek vetélés óta nem jött össze még a baba vagy a kistesó.
Gyere ha ki akarod önteni a szivedet mi meghallgatunk és tudjuk mit érzel.
Amúgy ha műtenek akkor tényleg 1napot bent szoktak tartani megfigyelésre.
Sok puszi.

Kép
csucsu05

Bocsánat, annyira nem olvastam még bele, csak az első és utolsó oldalt...
Egészen pontosan szeptember 16-án fogant a baba, mert úgy alakult, hogy azóta nem voltunk együtt. Mivel nem jött meg a mensesem és pozitív lett a teszt, inkább nem "zavartuk", hogy nehogy baj legyen.
Így a babának most már 6 hetesnek kellene lennie, de még a dokim, aki azt mondta, hogy ott van, még Ő sem mérte, csak a petezsákot és nem talált szívhangot. Pedig szerintem már kellett volna. A Klinikán egyértelműen mondták, hogy nincs baba és műtét, de adnak esélyt jövő hétig, hátha mégis van. De csak az én megnyugtatásomra.
Viszont már olyan darabosan vérzek, mint mikor mensi alatt lökődik le a nyálkahártya. Olyan átlátszós nyúlós vércsomókkal. Ne haragudjatok, hogy így leírom. :oops:
Persze reménykednék szívem szerint mert egyik doki azt mondta, hogy van baba hétfőn, kedden a másik azt, hogy nincs. Így két ellentétes állítás között vagyok és elegem van abból, hogy nem tudják eldönteni, hogy most mi van! Végülis a gyermekemről beszélünk!
De én már érzem, hogy nincs velünk. Már nincsenek tüneteim sem és ez a vérzés megrémiszt. Kórházba még nem szeretnék bemenni, főleg nem hétvégére.

Kép
jpne

Jpne!

Ha vérzel, akkor valószínű magától beindult a vetélés, érdemes lehet várni. Hol van a dokid? Attól függ pl. hogy altatnak, kábítanak. Neked, mivel már szültél nem kell tágítani a méhszájad. És pölö nekem a második vetélésnél is beígérték a 24 órát, "kihisztiztem", hogy csak papíron voltam benn. Az elsőnél lazán elengedtek délután.

És ez a topik azért van, hogy ide lehet jönni a bánattal, aztán remélhetően az örömhírrel is.

Ha ez a gyerek véletlenül jött, jöhet másik is. :wink:

Csak érdeklődöm. Nem szoptatod még a kisfiad? A szoptatás melletti teherbeesés gyakrabban végződik vetéléssel. :cry:

tjuca

Lina!

Lombikot nem próbáljátok meg? Tudom, hogy nem zárkózol el ettől sem.

Az a baj, hogy az optimizmus szvsz nem programozható. Minél több a kudarc annál inkább nem. :cry: Hú de szar ezt így leírva látni, de tudom, hogy Te is ezt gondolod.

tjuca

Kedves Juca!

Beletaláltál, mert tényleg szoptatom még a kisfiam. Naponta kb 3-4x szopizik és nagyon szereti és én is szeretem szoptatni. Még mindig sok tejem van.
Mintha én is hallottam volna róla, hogy a szoptatás veszélyeztetheti az embriót. De ha nincs szívverése, akkor azt gondolom, azt talán nem a szopi okozhatja. Inkább fejlődési rendellenesség. :cry:
Bár úgy lenne, hogy jönne a következő! De a férjem határozottan elzárkózik. Már a másodikra is egy év kellett, hogy rábeszéljem, rengeteg vita árán. Félt, hogy nem tud megadni mindent kettőnek. Ő úgy tervez, hogy ha felnőnek tudjon valamit a kezükbe adni. Nem egy házat, hanem csak egy kis indulótőkét.
A mostani teszten egy kicsit be is pánikolt, de sosem lenne képes elvetetni ha már jönni akar. Így együtt tervezgettük a nevét stb...
Úgy látom, izgul most Ő is nagyon, de jó neki ez így is, hogy nem lesz harmadik.
Bocsánat, hogy állandóan csak magamról beszélek és még nem olvastam vissza, hogy közétek rázódjak. De olyan jó most megbeszélni valakikkel és kiönteni a szívem. Senki sem tudott a babánkról, csak mi. Meg szerettük volna várni a szívhangot, mielőtt elmondjuk bárkinek is. Így most nincs kivel megbeszélnem. Két barátnőm tudja csak, de az egyik babát, előttem jár két héttel pocakosságban és tudom önzőség, de olyan rossz lenne most Vele találkozni. A másik 3 gyermekes boldog anyuka, Vele pedig ezért. És ők nem tudják milyen ezt átélni...
Ági

Kép
jpne

Még annyit hadd kérdezzek, hogy a Női II-esben lesz a műtét. Nem tudjátok ott konkrétan mi az eljárás? A műtéthez nem akarok dokit fogadni. Remélem azért még rendesek lesznek velem.
Hányan lesznek bent a műtéten? Ugye letakarnak, nem fog ott mindenki nézegetni?
Ha az altatásból felébredek lesz velem valaki? Úgy értem nővér?
Hány ágyas szobák vannak és ugye nem raknak össze és nem vesznek egy kalap alá az abortuszosokkal? Mert akkor biztos összetörök, hogy én így akartam a kicsit, ők pedig megölték önszántukból a saját pici babájukat!

Kép
jpne

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?