Új privát üzeneted érkezett!

Gabesz,

:D :D
Danika nekem is akkor költözött be a pocakba amikor képes voltam végre rá, hogy ne a nap 24 órájában gondoljak arra, hogy vajon most van-e baba vagy nincs.
Viszont azt bevallom, hogy a 24 órából azért 20-at gondoltam rá :oops: Viszont akkor először nem kerestem és nem is találtam tüneteket, a kisfiam mégis a pocakban van :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ditus olyan jó hogy jelentkeztél. Már olyan sokat gondoltam rád. Tegnap este azon gondolkoztam hogy felhivjalak-e de arra gondoltam talán a pároddal sikerül megoldást találni. Sztem még ez a vázlat amit leirtál nagyon is elfogadható és még ebben a szerencse talán az hogy még nem utálod annyira a gyerkőcöt hogy látni bird. Ahogy én irtam ezt neked én már látni sem birom. De hála Istennek nekem már nem is kell. De tudom hogy nem volt ez igy mindig és igen akár a kapcsolat rovására is de rendet kell tenni. Mert ezek a gyerekek a kényelmet és a jót hamar megszokják, vissza is élnek vele. És rámegy az embernek az élete a boldogsága. Nagyon szurkolok Neked, és kitartás!!!!

Kép
pgsuska
 
 


Gabesz, üdv közöttünk. Nagyon sok sikert kivánok Neked és persze drukkolunk ezerrel. Nálam is akkor költözött be Orsozlán amikor abszolut nem gondoltam rá. De tényleg. Én a 15. napn teszteltem de csak is azért mert a lányok már nyúztak az eredménnyel nem éreztem semmit és biztos voltam benne hogy nem lehet és még is ott volt a rózsaszin csik. Nem is akartam elhinni.


Viki, Monic, jók lettek a képek, Lackó tündérbogár.


Csajok most megyek kardiológiai vizsgálatra. Utána megnéz a doktorbácsim.



További szép napot kivánok,


Zsuzska

Kép
pgsuska
 
 

 
 

Dita,
De jó, hogy jelentkeztél! Örülök, hogy sikerül beszélgetnetek, remélem sikerül egy egészséges kompromisszumot kötnötök, ami mindenkinek jó lesz!

Nem holnap, csütörtökön küldenék sms-t! Amúgy azért küldenék üzenetet, mert amikor beérek, akkor már itt lesz a könyvvizsgáló, és egészen délutánig (kb. 3-4-ig) nem tudnám megírni nektek az eredményt.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Ditusom!
Olyan jó h jöttél!!!!

Nagyon jó dolgokat fogalmaztál meg a gyerekkel kapcsolatban!!! Drukkolok nagyon!
20150601134430
 
 


Gabesz mennyiért csinálta?

Monic vigyázz magadra. Amikor Bencével terhes voltam nagyon sokszor voltam megfázva.

timejka
 
 


Némóci
Ja persze írd meg nyugodtan, gépközelben leszek, így tudom informálni a többieket is!
Nagyon izgulok! :wink:

Köszi a jókívánságokat, majd meglátjuk működik - e egyáltalán a dolog! Benne lesznek mindannyian, mert ha csak egy valakinek nem tetszik a dolog akkor bukott a terv!

Monic, Viki
Nagyon jók lettek a képek! Nagyon csinik vagytok! Lackó meg mindig hozza a formáját ilyen kis fáradtan is!

Csibi
A dokker monnyon le! Mit szólt volna hozzám! 4,5 kilós baba voltam ha jól emlékszem! :lol:

Gabesz
Üdv itt, mielőbbi pocakosodást!

Zsuzska
Éreztem, hogy akarsz hívni, be is vittem a telefonom a szobába, de amikor a megbeszélés folyt addig lenémítottam! :wink:

A többire nem emlékszem, ja még annyi, hogy azért nem adtam fel, hogy átkerüljek a másik "new" topicba! :wink: :lol: Beleolvastam és olyan furi volt! :? :roll:
Remélem Vikihez hasonlóan nekem is a 4. lesz a nyerő, és ezt holnap valszeg. ki is derítem egy 10es teszt formájában. Amúgy nálam is ugyanaz mint eddig, de már rég nem következtetek semmire a jelekből. Tegnap óta mensisen fájdogál a pocim és tegnap annyira görcsölt, meg fel voltam fújódva, hgoy alig bírtam hazavánszorogni, de lehet, hogy valami vírus kerülget, mert a párom is tiszta rosszul érezte magát. De az is lehet, hogy az ideg jött ki rajtunk! :roll:

Várom már az esti beszélgetésünket, hogy mire jutunk, még annak ellenére is, hogy ez csak egy terv, és még van egy pár emberke főleg a főszereplő aki ezeket pillanatok alatt meg tudja dönteni! :roll:

dita75
 
 


Dita szia! :lol: tetszik a terved..tesóméknál is úgy van papíron, (mert ott rugalmas mintkét fél) hogy apja minden második hétvégén viszi a fiát , ünnepekkor az első nap anya,második apáé, a z iskolai szünetekben általában egy hetet ott van, nyáron 2*2 hét az apjáé.. mondjuk ott furcsa felállás van, mert nem az apjához megy a gyerek, hanem az apai nagyszüleihez.. apja kb egy napra lemegy és megnézi és megy haza a családjához!de azért viszi ide oda őt is csak míg a másik fiát síelni, vizitúrára viszi, addig unokaöcsémet nem, csak belföldre és egy naposra ..pedig ő is vérszerinti gyerek...bíróságon meg azt mondták apjánál fog aludni ha felépül a háza, addig mamánál... a ház már egy éve kész....

egyébként ha a nagyszülők nem lennének, apja le se...ez is szomorú de unokaöcsém szereti apja feleségét és a kisöccsét..sose beszélt róla tiszteletlenül és ez az anyjának köszönhető.. meg a mamiék és apja nővére viszi mindenfelé

jó lenen ha párod elbeszélgetne anyukával és akár gyámügyön egy láthatási dolgot leszögeznétek(mint tesóméknál) hogy ő is tartsa valamihez magát)

bocs, hoyg hosszú voltam)

remélem hoyg a mai beszélgetés pozitív eredményt szül... veled vagok lélekben.. kitartás! remélem bébibogyó ott lapul ...
Vendég
 


Dita,

holnap lesz teszt? Nagyon izgulok+++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsuzska,

drukkolok a kardiológiai vizsgálathoz, remélem minden rendben lesz.

Boni,

akkor a testvéredéknél pont a másik véglet van, én ezt is rossznak tartom, mert bizony az ő fia és nem szabadna ennyire elhanyagolnia, az ő vére.
Nálunk pont a középút van, és nagyon jó mindenkinek! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,
Szerintem nagyon jó a terved, nem hiszem, hogy ezen változtatnod kellene. A gyereknek meg ne engedjetek beleszólni ezekbe a dolgokba, mert igaz csak hosszútávon, de ezek a szigorítások az ő érdekeit is szolgálják.
Nagyon drukkolok, hogy a párod is vevő legyen végre a változásra! Most kell meglépni ezeket, mert akkor már késő lesz amikor megszületik Bébi Bogyó!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok!
Nálam 1.cn.
Fel is hívtam a Kaálit, és nov.7-én megyek 11-re uh-ra.

Ditus!
De jó, hogy jöttél! Remélem meg tudjátok oldani a dolgot a pároddal!

Viki!
Nagyon szép Lackó!

Gabesz!
Üdv! Tüneteket meg ne keress, mert nincs konkrét babás tünet, csak olyan ami menzis tünet is.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Eltévedt bárányként jelentkezem. :)
Csak mostanra lett meg a hpv szűrés eredménye, és negatív :) Csak tudnám akkor mitől volt a P4? Megjött közben a mensim is, így a rákszűrés ismétlése csak a jöv héten lesz meg.
Az endokrinológusnál is voltam. A boromkriptinről leállított, mert nagyon rosszul voltam tőle. Jöv. hétre kért egy UH-t, hogy lesz-e a merkformintól önálló peteérésem.

Ha valakinek kell két doboz bromokriptin szívesen postára adom. Nem egy drága gyógyszer, de legalább használja fel valaki, ha már legyártották!

Köetem ám a háttérből az eseményeket! :) Mindenkinek csupa jót kívánok!

Üdv!

hofeherke
 
 


Köszönöm Lányok a biztatást!
Ezerrel azon vagyok, hogy 'visszavegyek' magamból... :D
És persze szorítok azoknak akiknek most kell!!!!

Timejka! 30.000 Ft volt az inszem.

Gabesz
gabesz_83
 
 


Bumikám!
Megy a drukk jövő hétre!

Mara!
Úgy örülök a nega hírnek! A P4et okozhatta egy erősebb gyuladás is sztem. Doki mit mondott?
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Én ma itthon voltam, így nem is tudtam nagyon netezni. A munkahelyen könnyebben megy. Lili éjszaka végig taknyos volt, köhögött, én meg reggel nem is kezdtem munkába készülődni, mondván, hogy beteg, úgyis doktorbácsihoz megyünk, nem oviba. Őt sem keltettem. Mire felkelt, ránézésre semmi baja sem volt, de akkor már nem tudtam elindulni munkába, símán elkéstem volna olyan másfél órát. Elmentünk doktorbácsihoz, azért kicsi nátha van, holnap még itthon leszünk és csütörtöktől újra ovi. Azért jó is egy kicsit, mert így két olyan dolgot el tudok intézni, amit fogalmam sem lett volna, hogy hogyan csinálok meg, úgy, hogy én Pesten, gyerek oviban, és ezeket meg Kecskeméten lehet. Na mindegy, sikerül.

Viki,
remélem igaza lesz Lilinek. Az a fura, hogy eddig élből elutasította a kistesó kérdést, most meg egyből hiányzik neki, sőt hiányoznak, a kislány, meg a kisfiú kistesó. Eddig kisfiúról aztán végképp hallani sem akart.
Lackó nagyon édes a képen, ez a nézés!!! :lol:


Dita,
ez célzás volt????????? :lol: Csináljak holnap tesztet?????????? Még csak 12. dpo-n leszek, és Lilit is olyan soká mutatta ki a teszt.

Ja, valamit nem értek, amikor kaptam progipótlást, akkor is max. 36.9 volt a hőm, meg most is, hogy nem kapok. Nekem ezek szerint nem ért semmit???

Nemoka,
a Levente szép név, nálunk ha Lili fiú lett volna már ő is Levi lett volna. Na de majd most. Levi és La/ora, az utóbbit még el kell dönteni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


kata: 12. dpo!!! Nagyon izgi :D

gabesz: A rendszertelen ciklus utalhat pcos-re is. Nekem is az van, lehet kezelni, csak ki kell vizsgáltatni. Ez is okozhat meddőséget. Én úgy tudom akinél nincs külön ok, annak végig kell csinálni a 6 inszemet. Én is azt hittem, hogy max. 3 és utána mehetek lombikozni, de szerintem nálunk nem fogja javasolni a doki. :( De majd sikerül az inszem és akkor mindegy. Babunál 3 inszem után felajánlotta a doki a lombikot, de ő már 35 éves (persze nem látszik annyinak :) )

desviki: Ez a gyerek.....nem tudok mit mondani. Ezek a hurkák :D Nagyon édi, még mindig csak ezt tudom mondani.

dita: Nagyon örülök, hogy jöttél. Ugye, hogy nem lehet nélkülünk élni? Én mondtam, hogy ha apa is belegondol, hogy neked milyen car, akkor már változtatni is tud a dolgokon. Jól tetted, hogy ezeket elmondtad, ha a gyerekkel be tudjátok tartatni, akkor szerintem az életét változtatod meg! Így nem lenne belőle semmi és ezt az anyjának sem ártana belátni. A gyerek meg ha nem tartja ezeket be, akkor nem kell hozzátok jönni. Szerintem ő azért nem fog olyan könnyen belemenni a dolgokba, de nem kell hagyni, hogy egy 11 éves kölyök döntsön az életetekről. Nem döntési joga van, hanem beletörődési :) Annyira jó, hogy írtál. Drukkolok a mai beszélgetéshez, legyél kemény.

bumi: Sajna az új mensihez. :(

mara: Szia, téged is hiányoltunk már. Örülök, hogy negatív lett a HPV.

Nálunk semmi különös, apa megy csütörtökön BMC-be.



vicky79
 
 


Hello! Hófehérke, tök jó, hogy jelentkeztél, nagyon örülök, hogy jól vagy és a P4 csak átmeneti volt! Hála Istennek!

Ditus, ügyesen megoldottad a dolgokat. Örülök, hogy már jobban vagy!:) És szorítok a baba miatt, hiszen most már ki lehetne mutatni. Jaj, de jó lenne ha sikerülne!

Linácska, neked is szurkolok, Lili biztos, hogy érezte a kistesót!:)

Én a magam részéről holnap megyek dokihoz vérvételre és UH-ra és megmondja mikor lesz az inszemi. Nyomatom a Clostyt, ütős hőhullámaim vannak tőle, de már nem zavar. A lényeg, hogy segítsen a peteérésben.
Hú, most nagyon izgulok, hogy hátha a 3. inszemi lesz a nyerő nálunk, mert három a magyar igazság!
Sok volt most a mélypont nálam két sikertelen inszemi után.
Elég nehéz volt folytatni...
De hát ti is folytattátok, amikor nem sikerült és ti segítetek nekem, amit nagyon köszönök!:))

Desviki, Monic, Nemone és a többiek! De jó, hogy ti ittmaradtatok köztünk és nem pártoltatok el a kismamás topicra! :wink:

Gabesz, ma hogy érzed magad?
Vendég
 


Mara,

nagyon örülök, hogy jó let az eredményed! :wink:

Bumi,

drukkolok a dokihoz és hogy minél előbb kezdődjön a lombik. :wink:

Vicky,

drukk a párodnak a BMC-hez+++++++++++++++++++++++++
Nekünk egyikünknek sem volt semmi baja, a 4. inszem után mégis mehettünk lombikra. Szerintem dokija válogatja, hogy javasolja-e vagy nem.

Twist,

nem szabad soha feladni, mert nem tudhatod, hogy mikor költözik be a pocidba a kisbaba :wink: Hajráő 3. inszem!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Twist!
Köszönöm szépen, de igazából semmi extrát nem érzek...
A Clostyltol nekem is csak úgy jönnek mennek a hőhullámok, na meg a 'kedvhullámok' is!!!! :D

Gabesz
gabesz_83
 
 


Köszi mindent, a hiányolást főleg. :)

Viki: A dokival majd a jöv. héten beszélek, amikor rákszűrésre megyek. De a HPV-vel egy ok kiszűrve. Remélem csak elcserélték a leletem, vagy valami ilyesmi.

Twist: Még nem tudom átmeneti volt-e a P4. Most csinálják majd a második rákszűrést, és remélem az már jobb lesz! Nem sok kedvem van kés alá feküdni megint.

Kíváncsi vagyok mit szól majd a doki az endokrinológus véleményéhez, meg hogy mennyire tudnak majd együtt dolgozni. Elégedett vagyok eddig mind a kettőjükkel, csak kiváncsi vagyok, mennyire hallgatják meg egymást. :) Bár lassan ideje lenne átmenni a Káliba nekem is. Csak rendeződjenek előbb a dolgaim. Bumi: Ugye beszámolsz majd a tapasztalataidról! :) Remélem csupa ++++ lesz :)

Lina: Remélem ez egy olyan elszólás volt mint Éviéknél :)

Gabesz: Volt már terheléses inzulin vizsgálatod? Ha a bromo nem oldaja meg a ciklusrendezést én csináltatnék a helyedben. Én is hasonló cipőben jártam mint te, sőt még járok is... mert még mindig nem derült ki mi is a sok baj közül a nyerő a rendszertelen ciklus terén, pedig osztottak nekem belőle bőven. Ennek ellenére ma már azt vallom inkább át kell esni minden vizsgálaton időben, mert lehet úgy megpiszkálják a hormonrendszered a stimukkal, hogy több bajt okoznak, mint hasznot. Viszont szakszerű kezelés mellett spontán baba is lehet.

Na ezért az utolsóért lehet megköveztek.... :roll:

hofeherke
 
 


Mottót kerestem magamnak, és találtam is. Remélem nektek is erőt ad ezért idemásolom az egészet!

Antoine de Saint-Exupery: Fohász


Uram, nem csodákért és látomásokért fohászkodom, csak
erőt kérek a hétköznapokhoz.
Taníts meg a kis lépések művészetére!

Tégy leleményessé és ötletessé, hogy a napok sokféleségében és
forgatagában idejében rögzítsem a számomra fontos felismeréseket és
tapasztalatokat!
Segíts engem a helyes időbeosztásban!

Ajándékozz biztos érzéket a dolgok fontossági sorrendjében, elsőrangú
vagy csak másodrangú fontosságának megítéléséhez!
Erőt kérek a fegyelmezettséghez és mértéktartáshoz, hogy ne csak
átfussak az életen, de értelmesen osszam be napjaimat, észleljem
a váratlan örömöket és magaslatokat!

Őrizz meg attól a naiv hittől, hogy az életben mindennek simán kell mennie!
Ajándékozz meg azzal a józan felismeréssel, hogy a nehézségek,
kudarcok, sikertelenségek, visszaesések az élet magától adódó
ráadásai, amelyek révén növekedünk és érlelődünk!

Küldd el hozzám a kellő pillanatban azt, akinek van elegendő
bátorsága és szeretete az igazság kimondásához!
Az igazságot az ember nem magának mondja meg, azt mások
mondják meg nekünk.

Tudom, hogy sok probléma éppen úgy oldódik meg, hogy nem teszünk semmit.
Kérlek, segíts, hogy tudjak várni!
Te tudod, hogy milyen nagy szükségünk van a bátorságra.

Add, hogy az élet legszebb, legnehezebb, legkockázatosabb
és legtörékenyebb ajándékára méltók lehessünk!

Ajándékozz elegendő fantáziát ahhoz, hogy a kellő pillanatban és
a megfelelő helyen - szavakkal vagy szavak nélkül - egy kis jóságot
közvetíthessek!

Őrizz meg az élet elszalasztásának félelmétől!
Ne azt add nekem, amit kívánok, hanem azt, amire szükségem van!
Taníts meg a kis lépések művészetére!

hofeherke
 
 


Mara!

Még olyanom nem volt! Most úgy tűnik, hogy a bromo beválik....(kop-kop-kop) :)

De azért köszönöm a tippet! Majd legközelebb rákérdezek a dokinál, azzal nem veszítek semmit!

Gabesz
gabesz_83
 
 


Mara,

nagyon jó a mottód :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok csajok,


Megjöttem a kardiológiáról ahol két órát töltöttem. Megcsinálták a vizsgálatokat és mivel egy éve volt az utolsó sziv ultrahangom ezért megnézték változott-e a kamrám vagy a pitvarom. Megkértem a kardiológusomat hogyha ma már a szivemmel végzett akkor nézzünk rá Oroszlánra is. Hát megnéztük. Folyamatosan szopta az ujját és integetett. Nagyon cuki volt aztán ahogy nézegettük, meghallgattuk a szivhangját egyszercsak megláttam oldalról a pici pofiját és eszembe jutott hogy ugyanilyen voltam kicsinek. Ugyhogy valszeg az arcát tőlem örökölte eddig. Nagyon hasonlóak voltak a vonások. Olyan meglepi volt ez mára mert nem számoltam azzal hogy láthatom. Ez volt a nap fénypontja. Csüt megyünk 4D-re és akkor jobban láthatjuk a pofikáját.



Mara, örülök hogy jelentkeztél.


Ditus akkor telepátia volt. Gondoltam hogy megbeszélés van ezért hanyagoltam.


Némóka, a Levente név nekem is tetszik. Mikor mentek 4 D-re? Kértél már a 30. hétre időpontot a Sotéra???


Monic ari vagy hogy gondoltál rám :wink:

Kép
pgsuska
 
 


Jó reggelt!

Mara örülök, hogy javult az eredményed.. a preciz orvosok általában mindig több helyről vesznek többször mintát , mert előfordul, hogy mondjuk nem a fertőzött területről vettek..és nehogy baj legyen... remélem az ismétlés ismét negatív lesz...

a teherbeeséssel kapcsolatban..azt mondták isminek is hogy nehéz lesz, de nem lehetetlen.. mert a méhszájból metszettek ki egy darabot.. nemrég tudtam meg, hogy 3 napja az első próbálkozós hónap után + lett a tesztje... :lol:

Linácska++++++++++++++++

Pgsuska örülök, hogy kisoroszlánt láthattad..

:lol: :lol: :lol: :lol: nem romlott a szived ugye? :roll:

SZépséges napocskát!
Vendég
 


Úgy látszik ez nekünk nem jön össze :cry: Legalábbis egyenlőre úgy néz ki. De annyira nem értem, minden adott, és mégsem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Reggelt!

Csatlakozom az előttem szólóhoz! :cry:
Viszont tegnap mindent megdumáltunk, sőt még a párom vetette fel, hogy jöhet kéthetente, de én mondtam, hogy egy hetet lehetne a mamájával meg a papájával, és akkor is találkozunk vele egy fél vagy egy egész napot elmegyünk csavarogni.... egy hónapban egyszer kibírjuk anyagilag is.
Szóval mi ketten már kompromisszumra jutottunk, már csak a főszereplő meg a mellékszereplők véleménye kell. Arra gondoltam lehívom őket hozzánk most szombaton, vagy vasárnap és együtt közösen mindent megbeszélünk főleg a tanulást, mert erről is volt szó, hogy tudom a gyerek hisztizni fog, de mint ahogy nekünk a hét 5 napján dolgozni kell, hogy megélhessünk, és megadjunk neki mindent, az a min. hogy ő ezt azzal hálálja meg, hogy tanul és jó jegyeket hoz. Na meg persze szótfogad a felnőtteknek, nem azt csinálja mindig ami neki jólesik. Szegény párom fogta a fejét, de közöltem vele, hogy mindez csak a gyerek javát szolgálja, és azt is, hogy kell a gyereknek egy rendszer az életében, nem az van, hgoy csak él a nagyvilágba. Igy az egész család törödik vele, mert el van osztva, de mindenkinek van pihenése is. Még mindig nekünk a legkevesebb, de ezt én találtam így ki, ha ez így működik akkor nekem ez megfelel.
Visszatérve a tesztre, pénteken még csinálok egyet reggel..... ha nega akkor nem tudom abbahagyjam-e az utrot, mert nov. 6-ra kell mennünk a BMC-be és sztem rögtön azzal kezdenek, hogy egy 3. napi vv-re el kell mennem, igaz? Akkor viszon jövő hétig szednem kell az utrot, hogy kitoljam a pirit! Vélemény?
Nemone tudom neked az inszemeket is ott csinálták, így megszabadultál elég sok vizsgálattól, de nekem mire kell számítanom, ja és főleg az idő ami érdekes számomra, mert ha most megjön mondjuk a héten akkor lecsúszom a 3. napi vv-ről, meg ki tudja még miről. Decemberben meg felesleges lenne nekikezdeni bárminek is az ünnepek miatt. Akkor januárra tolódna a vizsgálati eredmények beszerzése és februárban lenne a lombik, az meg nekem annyira messzinek tűnik! :roll:
Előre is köszi a válasz(oka)t!

dita75
 
 


Jó reggelt!

Dituli Lina még korai volt az a teszt ++++++++++++++++++++++++++++++++

Dita nagyon drukkolok nektek..
Vendég
 


Jó reggelt!

Ditus!

Örülök h sikerült megbeszélni a dolgokat! Már csak kőkeményen tartsátok be! Főleg a párod!

Most jön a lenyomás!

Bakker! Még nem is tudod h sikerült-e az inszem, és megint a lombikon agyalsz! Szép kis hozzáállás!

Linácska!

Sztem is korai volt még!
20150601134430
 
 


Frankó elszállt a hosszú levelem! :twisted:

Na megint
BONIKO
Nekem ma van a 11. dpo, 10es teszttel néztem, és elvileg ha nem kapnék utrot holnap már megjönne!
Linácskának valóban van még remény, nekem nem hiszem, mert rövidebb a luteáris szakasom!

TWIST
Hajrá inszem!

MARA
Hiányoltalak, remélem láttad! :wink:
Keresztbe mindenem, h. minden leleleted jó legyen!
Tecc a mottó!

VICKY
Aranyos vagy, hogy így a szíveden viseled a sorsomat! (pussz!) :lol: Moniccal van egy közös ismink, és vele is kekeckedtek a BMC-ben hogy végig kell cisnálni a 6-ot, de aztán végül a 3. után mégis mehetnek lombikra!

LINA
No para, neked még bármi lehet! ++++++++++++++++++++

ZSUZSKA
Remélem minden rendben a ketyegővel.
Oroszlán csuda aranyos lehetett! :wink: :lol:

BUMI, KATA
Mennek a drukkhegyek!

dita75
 
 


Sziasztok!

Mara,
Örülök, hogy jó hírrel jöttél, és remélem az ismételt rákszűrés is jó lesz majd!

Dita,
Örülök, hogy közelednek az álláspontok!
BMC-vel kapcsolatban lehet, hogy el kell keserítselek, de az első megbeszélésen szerintem nem fognak semmilyen vizsgálatot csinálni. Ha esetleg megjönne (remélem nem fog!), akkor próbálj meg otthon csináltatni egy frisset, és azt biztos elfogadják majd. Amúgy az a lényeg, hogy ne legyenek 1 évnél régebbiek a leleteid. Nekem a lombiknál már 10. hónaposak voltak, ezért nem ismételték meg, de ezt biztos az orvos fogja eldönteni.

Zsuzska,
De jó lehetett látni Oroszlánotokat! :D
4D-re szerintem 2 hét múlva megyünk majd, a 30. heti UH-ról meg még nem tudok, mert legutóbb nem mondta a dokim, és csak 18-án megyek hozzá legközelebb, majd akkor biztos mondani fogja.

Bumi,
Akkor már nálatok is nemsokára indul a lombik? Drukk!

Képzeljétek tegnap voltam pajzsmirigy kontrollon, és tökéletesek voltak az eredményeim, de erre az 5 perces vizsgálatra 3 órát vártam. :evil: Legközelebb a 33. héten kell mennem, ha akkor is jó lesz, akkor egy jó darabig nem kell újra megszuratnom magamat.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Ditus!
Örülök a megegyezésnek!
Én nem tolnám a ciklusom (amikor ezzel próbálkoztam az ünnepek miatt, akkor mindig tök feleslegesen tettem, mert becsúszott mindig valami), a mostani orvosommal kiíratnám a 3.cnes vv-t. Mindegy az, hogy hol csinálják. Én is a klinikán csináltattam ma is a vv-t, és csak az uh-ra megyek a Kaáliba.


Zsuzska!
Örülök, hogy rendben van a szíved.

Mara!
Remélem a rákszűrésed is jó lesz! A Kaáliról meg be fogok számolni. :)

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Jó reggelt csajok


Boniko, Bumi, csajók köszönöm a szivem hála Istennek nem romlott. A pitvarok megnőttek 5mm-rel mivel a most a több a feladatuk a bébi miatt. A doktornénimmel megbeszéltük hogy már nem dolgozom nov egytől végérvényesen vége van. Pénteken még bemegyek egy utolsó összeröffenésre, és legközölebb 2010. április elsején kezdek.

Oroszlán csuda aranyos volt, és nagy meglepi, és váratlan hogy láthattam. De majd holnap!! Azt álmodtam hogy azt mondták 4D-én hogy mégis lány. :twisted: Kicsit sokkolt minket a hir.



Dituli, örülök nagyon hogy kezd rendeződni az életed, én nagyon drukkolok :wink:

Kép
pgsuska
 
 


sziasztok lányok,

Ditulika: nagyon örülök, h sikerült a pároddal beszélnetek, és nagyon remélem, h sikerül dűlőre jutni az anyukával is. ahogy viselkedik az a nő , nekem inkább tűnik ő mostohának , mint te!!
te jobb anyja vagy a gyereknek , mint ő maga. egyébként, szerintem tök fura, h minden hétvégén végig nálatok van a gyerek.
megy a drukk a megbeszéléshez és a poz teszthez is!!!!!!!!!
+++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!! korai volt a teszt, még ha 10-es is volt!

Linácska: nálad is korai volt a teszt! remélem Lili a pocakodba lát!!+++++++++++!!!!!!!!!!

Némóka: grat a jó eredményhez!! nagyon kiváncsi vagyok , h Levi v egy kislány lapul a pocakodban!!

Monic: jobbulást neked!!

Kata: kitartást ennyi vizsgához!!! nem lesz semmi.

Mara: nagyon tetszik a mottód! kirázott a hideg amikor olvastam. remélem a metformin segíteni fog, és remélem, h minél előbb.

Vikimami: Lackó zabálnivaló!!! olyan édesen tud vigyorogni!!

tudom , h a doki volt bunkó! nem is azon törtem le, h nagy lesz Nándi, hanem , ahogy mondta a doki. mondhatta volna, h nagy baba lesz, husos, v dundi v bármi, de h mondhatja, h kövér. de most már túltettem magam rajta. a párom mondta, h azon kéne izgulni, ha nem lenne elég nagy, most így kicsit nehezebb dolgom lesz, de még az sem biztos. szóval most már jól vagyok. :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


sziasztok, mentem is, mert ma az öcsémmel ebédelek a Dunaplázában.
legyetek jók!! vigyázzatok magatokra és egymásra!
poz teszteket küldje meg vki mindenképp smsben!!
megy a drukk mindenkinek 1000-el!

ja , nem is mondtam , pénteken megyünk Pécsre 4 napos hosszúhétvégére. párom szabit vett ki, h eldorbézoljuk a maradék üdülési csekkünket, ami dec 31-ig jó. most még mehetünk , később már nem igazán. néha így is olyan vagyok, mint egy rozzant öregasszony, csak nyögök és vonszolom magam.

puszi mindenkinek!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Lehet, hoy korai volt a teszt, nem tudom, nekem ez a 12. dpo, amúgy 29. cn. Lili 25-ös teszttel a 32. napon még negatív volt, de ugye ott nem tudjuk mikor fogant, de max. 17-18. napon lehetett az együttlétek alapján. Vagyis ha a 32. napon a 25-ös teszt negatív, akkor a 29-en még a 10-es sem lett volna pozitív. Na mindegy. Most nem kapok progipótlást, ha akar, szombaton megjön, na meg a hőm is irányadó lehet, akkor elvileg holnap már csökkenne. Nekem két nappal előtte már szokott.
Amúgy ez az első olyan negatív teszt, ami nem hatott meg annyira, még csak nem is sírtam. Lili meg ma is tesózik ezerrel.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Dita most elmegyek dokihoz, mert megint úgy barnázok, mint a múlt hónapba. 2 hét múlva megyek, már bejelentkeztem. Amióta írtad, hogy ez nem normális, azóta nem hagy nyugodni, de azért abba bíztam, hogy a mostani mensi normális lesz ha lesz, de nem úgy néz ki.

Dita ügyes csaj vagy a családot illetően. A + tesztbe meg reménykedünk.

timejka
 
 


Hitelesek!
Nekem most jött meg az OTP-től a papír, és kiszámoltam úgy 14.000- ft-tal fogok többet fizetni mint eddig! A személyi kölcsönnél ha jól emléxem 23-ról 27-re emelkedett, a kocsit még nem tudom, mert évente egyszer van zárás és hát nemrég vettük, de már fenemód félek attól is!
Vazze ez már rablás! :roll: :twisted:

Hol van mindenki?
Fogadok átpártoltatok!
Na most már egyel több ok, hogy bebabásodjak! :lol:

TImejka
Jól teszed, hogy beszámolsz róla, mert sztem valami hormonális dolog lehet benne! Vizsgáltasd ki magad rendesen, mert az idő csak megy!
Gondolom Bence nem 20 éves korára szeretne tesót és te sem a nyugdíj alatt szülni!

Linácska
Nem hajt a tatár, megnézed te is pénteken.
Én azért sietek megint mert nem akarok ismét lecsúszni a BMC konziról, úgyhogy a héten már ki is kérem a beutalót, hogy egy hét múlva nyugiban tudjunk indulni, ma a szabikat is kiírtam mindkettőnknek a cégnél!
Drukkolok, hogy Lili a vesédbe lásson, ill. a méhedbe!
:lol:

Csibi
Érezzétek jól magatokat, és köszi az együttérzést!

Némóci
Grat a jó eredményekhez!

Bumi
Köszi a tanácsot, gondolom minden intézményben ugyanazokat kérik a 3. napi vv-nél, azt meg itt a helyi kórházban is kérhetem, csak elfogadják és nem marad le semmi! Esetleg ha ráérsz azért leírnád neked miket néztek?
Nekem: FSH, LH, TSH, FT4, FT3, prolactin, oestradiol, progesteron, testosteron. Köööööööösssssziiiiiiiiiiiikeeeeeeeeeeeee!

dita75
 
 


Dita,
szerintem csak szombaton nézem meg majd. A hőmet mérem, az is lehet azért irányadó.
Lili nem tudom mit lát, de ha hiányzik neki a kistestvér, akkor még nem láthatja, hogy ott van, mert akkor nem hiányozna, nem? Most olvasom a Titok c. könyvet, érdekes gondolatokat ébreszt bennem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska
Akkor legyen szombat. Eddig úgysem jött be a közös tesztelés, most próbáljuk meg külön! :)
Én épp most néztem meg a fiókot, hogy még 2 db 10-es és egy 25-ös tesztem van, feláldozom mindet! :wink:

Miről szól a könyv?

dita75
 
 


Linácska,

nekem is megvan a könyv, a lombik előtt kaptam, végül nem kezdtem el olvasni, viszont akik olvasták nagyon jó dolgokat idéztek belőle.

Dita, Linácska,

drukkolok, hogy a következő teszt mindkettőtöknek + legyen.

Timejka,

ehhez a barnázás dologhoz nem értek, nekem a lombik előtti ciklusban volt ilyen és a dokim azt mondta, hogy azárt van mert nem szedtem a Clostit és a szervezetem hormonelvonási tüneteket produkál.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
a könyv gyakorlatilag a pozitív gondolatok erejéről szól, a hitről, arról, hogy igenis bízni kell abban, amit el szeretnék érni, és valóra válik. Ahogy olvasom a könyvet egyre azon veszem észre magam, hogy sokkal több negatív gondolatom van, mint pozitív. Mindig aggódok valamin, tartok valamitől, főleg attól, hogy a napi Pestre járkálás közben nehogy valami bajunk legyen..., na ezeket ki fogom űzni a gondolataimból, legalábbis megpróbálom.

Képzeljétek, ma olyan aranyos volt Lili: még bent ült a hátsó ülésen, vagyis már állt, kiengedtem a gyerekülésből, de én a csomagtartóban pakoltam még valamit. A kalaptartón keresztül azért csak néhány 10 centire voltunk egymástól. Megint elkezdte, hogy neki annyira hiányzik a kislány meg a kisfiú testvére. Én meg mondtam neki, hogy hidd el, anyának és apának is nagyon hiányzik, és mindent megteszünk, hogy sikerüljön, de valamiért nem sikerül. Aztán rám nézett, és csak annyit mondott. "Anya, sikerülni fog". Úgyhogy innentől ez a gondolat lesz a mottóm: Anya, sikerülni fog!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Egy gyors helyzetjelentés:

Ureaplasma kúránk 2. részénéll vagyunk.... ezerrel reménykedem!

Óriási pé-m volt, és hiába.... a gyogyi miatt :evil:

Ha vége lesz a kúrának, jelentkezem!

Ölelés és drukkhegyek!!!!!!

babszika
 
 


Linácska,

nekem egy nagyon kedves munkatársam írt ki a könyvből egy mondatot, aminek az a lényege, hogy bármit el tudunk érni a bízunk a sikerben. A papírt kiragasztottam a munkahelyen az asztalomra, és ahányszor láttam mindig elolvastam és elgondolkodtam rajta. Ez a lombik előtti pihenő hónapban volt, és a lomik sikeres lett.
Nagyon aranyos kislányod van, és ha ő mondja akkor biztos sikerülni fog! :wink: Ha nem most akkor a novemberi lombikkal meglesz a hugi és az öcsi ikerpár neki. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


monic: Hát remélem nálunk is felajánlja majd a lombikot a doki, de szerintem amíg ennyire félek tőle, addig ragaszkodni fogok az inszemhez. Majd csak legyűröm végre ezt a pánikot.

hófehérke: Szerencsére az én endós dokim ajánlotta a nőgyógyimat, tehát elég jól együttműködtek. A tanítványa volt. Miért akarsz átmenni a Kaáliba?

linacska: Nyugi, még van időd. Az, hogy Lili tesózik csak akkor lesz car érzés, ha mégsem lesz pozitív a teszt. De azért aranyos ez a "Sikerülni fog." :)

dita: Itt is hali! Szerintem próbáld kitolni a mensit és akkor januárban mehetnénk együtt stinuzni. Kicsit sem vagyok önző, mi? :D Kíváncsi leszek, hogy mit mondanak nektek a lombikra. Örülök, hogy apának megjött az esze. Tudtam, hogy majd megpróbál azért mindent, hogy ne veszítsen el. Egyébként itt is kitérnék a közjegyzői papírra. Hogy csinálhattak neked inszemet enélkül? Nálam megmondták, hogy nem csinálják meg annélkül. Ez valami jogszabály azt hiszem.

babszika: Persze gyere ide is.



vicky79
 
 


Vicky,

a Kaáliban is házassági anyakönyvi kivonat vagy közjegyzőipapír a feltétel, viszont a SOTE-n az inszemeknél a kutya nem kérte tőlünk a házassági anyakönyvi kivoatunkat. Érdekes...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


monic: Hát az...nekünk meg 15.000-be volt. Persze ezt nem azért mondom, hogy másnak is legyen rossz, csak furcsálom.



vicky79
 
 


Sziasztok!

Ma voltam vérvételen és Uh-on. E hónapban is jobboldalon van egy szép nagy tüszőm és hétfőn lesz az inszemim. Ez még csak a 12. nap, de a doki szerint előrehaladott állapotban vagyok:))))
És kiderült, miért éreztem úgy, hogy gyulladásom van: felfáztam és csúnya hólyaggyulladásom van. Kaptam rá antibiotikumot és még inszemi előtt be kell szednem. Nagyon örülök, hogy el fog múlni ez a gyulladás-érzés! Nagyon szenvedek tőle, meg félóránként járok pisilni.

Amíg vártam kint a dokimra, a lányok beszélgettek és mind nagyon dícsérte a dokit, hogy mennyire aranyos és kedves és milyen lelkiismeretes. Nagyon jó volt hallani:))))) Tényleg velem is nagyon rendes volt mindig is és ma is. Jó érzés volt, hogy a gyulladásra is odafigyelt és általában mindenre! Klassz fej! :wink:

Dituli, én úgy megijedtem a válság miatt, hogy gyorsan kb. 1,5 hete kiváltottam mindkét devizahitelemet egy forinthitellel. És még kevesebbet is fizetek havonta 20 000 Ft-tal. Ez ilyen fix havirészletű dolog, nem fognak meglepetések érni. Az meg jóóóó!
Vendég
 


Vicky,
mi házastársak vagyunk, de inszemeknél a kutya sem kérdezte, bár a férjem vezetéknevét felvettem, tehát egyértelmű, főleg ilyen névvel, de papírt nem kért senki.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Máshol is úgy van, hogy minden inszemi előtt közös nyilatkozatot kell aláírni a férjjel, hogy beleegyezünk az inszemibe?
Minden alkalommal a páromnak is bele kell egyeznie, csak úgy nem lehet odamenni!:))))
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: