Új privát üzeneted érkezett!

Na itten vagyok!

Tündi!
Mondtam már hogy milyen szépek a csajok???? Majd jók lesznek a fiaimnak :twisted: :twisted: :twisted:

Gyugyi!
Sajnálom! De nem mondd azt hogy sosem fog járni, láttam én már a rehabon csodát!! És hogy esett ki???? :shock: :shock: :shock:

Viki!
Én lettem volna a 9-es, meg az első fotón a jobb oldali!
De majd ha fent lesznek a jobb képek, gondolom 1 héten belül majd belinkelem!


Gröni!
Köszi Laci nevében is! Lassan túl hordod a babát!!!!! :wink: :wink: :wink:
De Mami is a babákat :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Hahó! :lol:

ha én nem jövök akkor csomót írtok, ha meg itt lézengek egész nap, sehol senki...ezen mindjárt besértődök :( :D

Mofly!
örülök h ezek szerint belevágtok!nekem most nagyon jó megérzéseim vannak veled kapcsolatban :lol:

Krisz!
tök jó lenne ha te lennél Mofly lombikbabás társa, de asszem neked nem fog már kelleni a lombik, hihi 8)

Gröni!
sztem se koraszülött már :D szegénykém.....kitartás 8)

Mami!
jajj, el tudom képzelni, vagyis dehogyis tudom...de együttérzek veled....de mégis irígyellek a kis pöcsös meg puncis miatt :D

Gyugyi!
jesszus! :shock: , de nem kilökték járékból?vagy ivott,vagy hülyéskedtek? :roll: :( ha nincs lebénulva már mér ne állna lábra soha! :shock:

Nati!
én se tudom megnyitni a képet :shock: :?
hányadik lettél? :lol:

Dike!
fsh-lh-t nem tudom.... :roll: de ne beszéld be magadnak előre a pco-t.baci nekünk is volt 2* is, eccer a dokinknál tavaly, e.coli, kellett rá 5 napig antibogyó és attóll lehetett próbálkozni.meg most nyáron lombik előtt is volt e.coli, és akkor is 5 nap antibogyó és ettől még indulhatott a lombik,ezért kell a tenyésztés ami 2 hét, h ,megmondják pontosan milyen baci.ha banális nem lesz gáz. 8) a 80milla nem semmi :wink:

Kata!
én is ezt hallottam B-ről :shock:

Kukac!
már csak 1,5 nap :D :D

Zsu!
hogy vagy? :roll:

Vicky!
30 hetes múltál!!!!! :P

jajj, majd elfelejtettem, most kaptam smst a sejtbanktól h megjött a kombin.eredménye és az interneten megnézhetem!és negatív!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

A vizsgált markerek eredménye:
PAPP-A szint: 841.00 miu/L 0.91 MoM
Szabad ß-hCG szint: 79.20 Ng/ml 2.24 MoM
Tarkóredő vastagsága (NT): 1.20 mm 1.02 MoM

A szűrővizsgálat eredménye: negatív
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 1 700
Kozkázat a 18-as triszómia (Edwards-kór) előfordulására: kevesebb mint 1 : 50 000
Megjegyzés: A Down-kór kockázata, a fogamzás mesterséges elősegítésének (IVF) tényének figyelembevételével került meghatározásra.
Vendég
 


Vicuska!

Udvarhölgy lettem :lol: :lol: :lol: 3. :P Az első helyezett 11 évvel fiatalabb nálam, 2. 5-tel, és egyik indulónak sem volt gyereke, kicsit jó érzés igy:)
Vendég
 

 
 

Natikám!!!! :lol:

gratula :D :D :D

Kép

Fenci!
jajj, köszi az igazi fütyis fotót :lol: csodálkoztam h olyan nagy nem lehet :oops: :lol: , köszi jól vagyok, nem is érzem magam terhesnek :shock: :roll: :lol: neked milyen volt a Down arányod?
Vendég
 


Azta Nati! Gratulálok! :wink: Szuper anyu és dögös csaj vagy! :wink: De persze mi tudtuk eddig is! :wink: Nekem is eszembe jutott, hogy a sors fintora lenne, ha túlhordanám! Nem is bánnám, jól megvagyunk így kettecskén, csak a lepény aggaszt, de mozog rendesen a leányzó, jó a szívhangja is, egyelőre nincs gond!

Vicuska!

Gratulálok a jó eredményhez! :wink: Apácskával jól megvagytok, ugye?

Kép

Kép
gröni
 
 


Gröni!
köszi 8)
ne aggasszon a lepény, ne legyél paramami 8) gyönyörű szép kiscsajszid lesz :D
apával most szent a béka, vagyis a béke :wink:
Vendég
 


Krisz, Kukac!
egyre több a laptetűűűűűűűűűűűűűűtök :lol: :lol: :lol:
lesz itt babaeső :wink:

persze a többieknek is! :P
Vendég
 


Szép estét mindenkinek! :wink:

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Segitsetek!Ismeri valamelyikőtök a bromocriptin tablettát?Ezt írta fel a dokim a lapar után.Már meg kellett volna jönnie a mensimnek de még semmi jele.Ezt most várom,mert akkor nyugszom meg hogy minden rendben és indulhat a babaprogram.
Vendég
 


Vicuska!

Hiányoztak ezek a képek!!!!!!

Gröni!
Már tuti hogy csajod lesz?
Vendég
 


Nati!
akár koccinthatunk is Rád!a kis udvarhölgyre!a topic legszebbjére :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

erre lehet még Gyugyi is előkerül :wink:
(de én csak egy korty pezsit iszok, na jó 2-t :oops: ) :lol:
Vendég
 


krisz

végül kell fizetni a vérvételért? én is megszivtak, amikor anyatejadáshoz kellett aids szürésre menni. 4500 ft volt, plusz akkor még a vizitdij. a drogosoknak meg csajszikáknak meg ingyen volt. ja, és a védönö nem is szervezett senkit, aki elvigye a tejet. igy buktam majdnem 5ezret, d elegalább megtudtam, amit eddig is tudtam magamtol, nem vagyok hiv.

tüncsi

nekem is volt ilyen az elején, hogy ha én fogtam davit, nem tudtam elaltatni, már tök fájt a fejem, olyan álmos voltam. apa meg öt perc alatt elaltatta magán. nem érezte a tejszagot, nem volt evéskényszere.

lili
dike is bromot kapott, kérdezd öt.

zapáné
be tudott menni Andi látogatni a korházba az ismeröst?

ticsi
sebed? felfázás? köldök?

nati
és mi a nyeremény?

zsofi
kihyagytad a tervböl a fagyikat! bár az nem is kell, mert a teso simán jönni fog

vicus
grat a szép eredményekhez, megnyugodtál akkor a szürést illetöen.
Vendég
 


Krisz :D Én mintha már olvastam volna olyat hogy hosszú protokollnál nem jött meg mert baba volt. Drukkolok, hogy ne csak álom legyen! A mai hőd is nagyon fullos! :wink:

Vicky :D Miért csak a háttérből drukkolsz? Gyere sűrűbben! Ti hogy vagytok? Magatokról nem is írsz....

Mami :D Nagyon kérlek tegyél egy pocakos képet, nagyon kiváncsi vagyok mekkorára nőtt!

Gröni :D Hihetetlen, hogy pár nap és betöltöd a 36. hetet! Igen, munkahelyen már tudják a közvetlen kollégák meg a főnök, a többi vak meg majd idővel észreveszi... :lol: Tuti, hogy 2 babónak indult, mert azt már a 7. héten mondta a doki, hogy látja felszívódni a tesóbabát. Csak F-ék nem is kerestek tovább a meddőségiben az első uh-n, megtalálták az első petezacsit és le is táboroztak, nem néztek körbe, hogy van-e ott még valaki.

Vicus :D Hova utaztok? Meg van már az úticél?

Gyugyi :D Ez szörnyűűűű. Mi az, hogy kiesett???? Hogyan???

Kukac :D Lesz ott sok pete, meglásd!! Én is másfél évig hőmérővel a számban ébredtem. Babás görbém meg nincs, előtte raktam le a hőmérőt. :P

Mofly :D Ilyet még nem is hallottam, hogy stimu alatt futni kell. Aszittem már diplomáztam az itt elhangzottakból, de azért ér még meglepetés... Hajrá a hosszú ciklushoz, remélem most sokáig nem fog megjönni! És végre megint együtt a család! Ma bejelentkeztem egy másik dokihoz, jövő szombatra kaptam időpontot. Kivi vagyok megfelel-e majd ÓRIÁSI elvásáraimnak... :lol:

Dike :D Gratula apjuk 80 millájához! Az szuper eredmény! Bacikra meg sima antibogyó megold mindent! Nekem is volt pém mindig, meg pco-t is megállapítottak. Fsh, lh arányom pont ellenkező, oszt mégis. Ja és prolaktinom nekem is magas volt.

Tünde :D Ez a kendő tényleg okos dolog, érzi hogy mellette vagy, mégsem kell szopiztatni non-stop. Nagyon szépen fejlődik Dóri súlyban! :wink:

Nati :D Nekem bejön az oldal, de kép nincs rajta. Gratulálok a 3. helyezéshez! Most már várjuk a képeket! De akkor ki szavazott ha mi nem tudtunk???? :roll: :oops: :shock:

Pompom :D Hajrá barátcserje! Üdv újra itthon!

Vicus :D Gratulálok a nega kombi eredményhez! Kb 2 nappal ezelőttig én sem éreztem magam „terhesnek” (úúútálom ezt a szót). Most máá azért érzem hogy van pocim, meg mintha leheletpicikét érezném esténként már Márkot. Persze ez a hülye második méhlepény bekavar.... pont elől van... na mindegy. Ma voltam pont védőnéninél és mondta akár akkora pocakom is lehet a 2 lepénytől mintha ikres mami lennék. Meg persze a plusz kilók. Ő hálistennek már hallott ilyenről, mégsem jártak felénk az ufók. :lol: :lol:
Nézem az értékeket.

Free b-hcg 44,9 IU/L 1,06 MoM
Papp-A 3,037 IU/L 0,98 MoM
Down kockázat 1:16685, 13+18 triszóma kockázat 1:136867

Lili :D Én szedtem bromocriptint, a magas prolaktinra adják.

Szép estét mindenkinek! Aki épp ott tart, az kövess Vicus képének példáját! :lol: :lol: Mi NAGYON visszafogottak vagyunk... főleg hogy 2-es méhlepény eléri a méhszájat.... :? :oops:
fenci
 
 


Fenci!

Nekem is van Márkom :wink: !
A zsűri, ott volt a polgármester is!

Kata!
Kaptam aranyláncot aranymedállal, egy kis pííízt, meg csomagokat, avon meg ilyenek!

Na akkor egy verseny előtti kép itthonról:
Kép
Vendég
 


Meg egy másik:
Kép

Vicuksa!
Egészségedre! Én Sangriát iszok!
Vendég
 


Natiiii

de dögösneeek teccik lennni :lol: Gratulálooook :)

megvót a ctg minden okés szépen ver a szivüük, méhtevékenység nuuuuuuuuuuuuuuuuuullllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaa...hát mikor akarnak kigyünni ezek a lurkók??? 8)

kiscsaj valszeg megint elficergett a szivhangját a bordám alatt gyomormagasságban találtuk meg, na majd holnap kiderül az uhn....

pénteken újra ctg oszt mgelásssssssukkkkk

pocakfotó lesz, csak mindig annyira bénán nézek ki szeretnék szépen felöltözni és úgy csak ahhoz apuka köll, mer egyedül nem bírok rendesen felöltözni se :) hát nagy vagyok nyaaaa :wink:

puszi mindenkienk
Vendég
 


Nati!

De jól nézel ki! :wink: Ő a férjed ugye? :oops: Hát még nem 100%, lehet kinőt azóta a kuki, amit remélek, hogy nem! Már annyira ráhagolódtunk a lányra! Nehéz így vásárolni is, próbálunk unisex rucikat venni, így szinte minden fehér különböző mintákkal! A másik ok ami miatt bízom a lányban, hogy fiú nevünk a Márton, ami november 11-én van. Kicsit szopi lenne, ha akkor születne! Szegény gyerek! Nekem is elég közel van a név és szülinapom, ami nem épp szerencsés!

Vicuska!

Ejnye, ez a kép! :lol: Örülök, hogy dúl a láv! :wink:

Fenci!

Ha jól gondolom, akkor a te eredményeid is jók lettek! Örülök! Nekem is olyan hihetetlen, hogy már itt tartasz és Vicuska is! Pedig mégcsak most teszteltetek! Innen már repül az idő, észre sem veszitek és már a kezetekben lesz a bébi! :wink: Óvatosan a lepény miatt, nekem is ott volt és asszem Maminak is! De nem lett baj, nálad sem lesz, a lényeg, hogy vigyázz magatokra!

Lili!

Ezt a gyógyszert magas prolaktinra szokták felírni! Néztek nálad hormonokat? Vagy mé' lapar után írta fel? Nem értem az összefüggést! :roll:

Kép

Kép
gröni
 
 


Nati, gratulálok,szép voltál!!!

Gyugyi, Andinak nagy ölelést küldök...szegényke...nagyon nehéz napjai lehetnek.
Annyi fájdalom volt a szemében, amilyent én még nem láttam...
Sokat gondolok a fiúra, tényleg vannak csodák...van már valami javulás?
Vendég
 


Lányok!!!

Köszi! Ez jól esik :lol: :lol: :lol: !
Vendég
 


Gröni!

Igen a "mocsok" uram :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég
 


Gröni, csak nem skorpió-baba lesz?
Felköthetitek a gatyótokat!!! :lol: Én csak tudom... :wink:
Röhögném, ha vasárnap születne! :wink:
Vendég
 


Tavirózsa!

Aszondod? :lol: Nálatok ki skorpió? Asse nem tom mikortól van skorpió! :roll: Nem haragszol, hogy ráduszítottam apjukot? :oops: 8) Köszönöm a rengeteg segítséget! :wink:

Nati!

A múltkori miatt mocsok? Fátylat rá, nagyon szép pár vagytok! :wink:

Kép

Kép
gröni
 
 


Szép jó reggelt! :D

Nati
Nagyon szép vagy! :D Gratula a nyereményekhez!!!

Legyekmami
Hát elhiszem, hogy nem könnyű ekkora " édes teherrel" mozogni...várjuk a képeket! :D

Kata
Elvileg nem kell, azt mondják....de majd meglátjuk mit mondanak a helyszínen.Apa azt mondja, hogy szte a múltkor is úgy volt, hogy a vizitdíjat a helyszínen kellett fizetni de a 14 ezerről csekket kaptunk.Ha esetleg így lenne, mi be nem fizetjük! :evil: De amúgy se...majd ballhézunk!Holnap du megyünk, majd kiderül.
Ma de. intézzük a beutalót. Eddig azt gondoltam, hogy csak betelefonálok a dokimnak, hogy írjon beutalót mert a párom úgyis megy az ő dokijához, aki az enyém mellett renden közvetlenül, de már megint úgy érzem, hogy megint van ez a felfázós ingerem (tegnap nem volt), pedig most pisiltem...úgyhogy lehet még is bemegyek és viszek vizeletet, hogy csekkolják le. Nem lehet ez a deca mellékhatása?...mert már nem tudom hova tenni...mi az, hogy hol van hol nincs ilyen ingerem. :shock:
Veszek már olyan kapszulát...tőzegáfonyát vgay mit...mindjárt visszanézem.
Mai hő 5.30-kor 37,1.Nem aludtam tovább, így nem variálok. :lol: Kép

Pusz mindenkinek..na megyek boltozni, hogy indulhassunk a dokihoz felváltva.
vizkriszisback
 
 


Gröni, én is skorpió vagyok, Anyukám is...sőt, férjem Anyukája is az volt.Éppen elég kibírni velünk, ha valamit a fejünkbe veszünk, arról nem lehet lebeszélni.
Asszem nov. 20-ig van skorpió. :lol: Úgyhogy még van esélyed!

Apjukodnak szívesen segítettem, ez a legkevesebb...
Előbbre jutott???

Krisz, nagyon szép, ígéretes a görbéd!!! :wink:
Vendég
 


Gröni Drága!
Hát nem épp tegnap beszéltük meg, hogy nem parázunk???? :lol: Irgum-burgum! :lol:

Kata!
Fagyibaba benne van a termékenyülős-osztódós aggódásban, hiszen, ha az rendben, akkor mehetnek a frigóba. És amúgy doki szerint tesó jöhet spontán. Endósoknál úgy szokott lenni. :lol:

Vicus!
Na most megsértődtem! Kép
Mofly velem is együtt lombikozik, nemcsak Krisszel! :lol:
Tegnap én is pezsgőt ittam. Nem tudom meséltem-e és néztétek-e, a viasat3-on volt a bár nevű valóságshow, ait a férjem unokatesója nyert meg. Tegnap az urammal jött haza pestről és pezsgővel ünnepeltünk. :lol:
Vicus írok privit, van egy kérdésem. :oops:

Fenci!
A Márk nagyon szép név, nekem tetszik. A lepény meg majd csak összemegy, vagy nem fog? :roll: :shock: :lol:

Mofly!
Mi volt dokinál? :roll: :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Jó reggelt!

Köszi lányok a segítséget.Bár nem tudom miért most írta fel a doki.Nem néztek hormonokat...semmi nem volt.most kéne majd kontrollra mennem,ha megjönne,de nem jön.
Jaj én azt hittem hogy ezzel a laparral vége lesz.de naív voltam:-(
Vendég
 


Szíjjasztok!

Nati,
Nagyon csini voltál, gratula a helyezéshez! :) Jó kis ajándékokat kaptál.

Gröni,
Szuper, hogy ilyen jól állsz, már csak egy kicsit kell kibírni!

Gyugyi,
Szörnyű rémálom ez az eset, nem csodálom, hogy kiborultak a lányok.

Mami,
Ragaszkodnak hozzád a babócák :)

Fenci,
Vizsgáld meg alaposan. :) Most már addig menj, amíg normális dokit nem találsz.

Vicuska,
Jók az eredmények, megnyugodhatsz.
Sajnos nálam nem jól alakulnak a dolgok.

Nem tudok indulni a lombikkal. :( 3 cisztát is talált a doki. Tüszőm is kevés, úgy 2 indulót látott. Meg kell várni, hogy a ciszta felszívódjon, amúgy minden hónapban jelentkezem, megnézzük vannak-e tüszőim. Amikor több van, akkor tudunk kezdeni. Kérdeztem, nem lehet, hogy a két éves stimuláció merítette ki a petefészkeimet? De lehetséges. :( Klassz. Így fogalmam sincs mikor lombikozunk újra. Csak azt magyarázza meg nekem valaki, mitől van három cisztám, ha csak picurka tüszőim voltak és ráküldtünk 2 repesztő injekciót! Azok nőttek volna meg? Jó lenne gyorsan megszabadulni tőlük.

Kép
mofly
 
 


Mofly!
Sajnálom! Krisz hasizomgyakorlatokat szokott csinálni, hogy kipukkadjanak a ciszták. És állítólag jó a sós fürdő is! :wink: :roll:
Kép

Lili!
Ha nem volt hormonmeghatározásod, akkor minek bromot szedni??? Ezt nem értem.
Nem lehet, hogy babás vagy? Van aki lapar után közvetlenül teherbe esik! :wink: Pisilj egy tesztet!!! :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


sziasztok,

Krisz, bizony, tavasszal újra motorozunk apjukkal :lol: Persze csak a ház körül, Manót nem passzoljuk le hosszabb időre senkinek sem :wink: :lol:

Fenci, már simán lehet, hogy Márkot érzed! Én is a 16-17. hét körül éreztem először, pedig a könyvek szerint csak a 20. után lehet érezni. Nem kell elhinni, amit írnak :wink:
Amúgy a terhes szó állítólag nem a teherből, hanem az ősi tereh szóból származik, ami gyönyörűséget is jelent :wink:
Köszi, jól vagyunk, várjuk ezerrel Leventét, aki hihetetlenül aktív, egész nap meg sem áll :lol: Viszont éjszaka alszik egyhuzamban reggelig :lol: Remélem így marad majd idekint is :D

Lili, bromot én is szedtem, magas prolaktinra. Ha nem néztek hormonokat, akkor tényleg nem értem :roll:

Dike a 80 milla / 80% tényleg szuper eredmény! Nekünk sosem volt több 10-20 milla / 20-30%-nál, oszt' látod, mi (ki) lett belőle... :roll: :lol: Remélem a baci semmi komoly, pár nap antibogyó és eltűnnek!

Mamikám, elhiszem, hogy nem bírsz mozogni már...Elképzeltem, hogy kb olyan lehet Neked, mintha én most 15 hós terhes lennék :lol: Babucik viszont úgy tűnik, élvezik a helyzetet, az a lényeg :lol:
A végén még tényleg túlhordjátok Grönivel a babócákat :wink: :lol: De én akkor is csak utánatok jövök (és még Susy is előttem van :wink: :lol: )

Nati, gratulálok!!!!!!!!!!!!! Nem semmi csajszi vagy és nagyon dögös tényleg!!!!!!!!!!!!! :lol: Hú de jó lehetett ez a verseny, gondolom milyen jót tett az önbizalmadnak :lol: :lol: :lol:

Mofly, hatalmas drukk Nektek is a lombikhoz! Sikerülni fog, meglátod!!!! Akkor hármótokért izgulhatunk majdnem egyszerre!!!!!!!!!!!!! :lol:

Gyugyi, ez szörnyű, szegény lánykád, elhiszem hogy kivan! :cry:
Vicuska, gratula a down eredményhez!!! Nemsokára Ti is mehettek 4-d kukucsra :wink: :lol:
Jó ez a kép - éhes disznó effektus? :lol: :wink:

Kata, gratulálok a 3. babucihoz! Nem semmi a történetetek, én is ebben bízom, hogy a tesóbaba majd nem várat 2 évet magára :roll: :lol:

Mindenkinek hatalmas ölelés!

Kép
vickybabe
 
 


Mofly :cry: :cry: :cry: küldök gyors cisztaűzőket!

Zsófi, de jó, már csak 1 nap és indultok! :lol:

Kép
vickybabe
 
 


Pálinkásat :!:
Kép
Ja kérem, szünet van.... :D
Hasogat a fejem. Reggel fél 8 óta törik a sarkon az aszfaltot. :twisted: Hogy alugggyon így a jóravaló pedagógus???? :shock: :lol: :lol:

Tüncsi :)
Mikor olvaslak, mindig eszembe jut, amikor az enyémek voltak ekkorák...... :) De szép is volt.... (...meg fárasztó. :wink: )
Képeket dobjál még! Sokat!!!!

Sleepin :)
Látom, nálatok is zajlik az élet éjszakánként......
(Kinövi! Pár év múlva. :D )

Gröni :)
Úgy örülök, hogy ilyen szépen egyben vagytok még!!! Bár most már alig várom, hogy kibújjon!!!! :wink:

Nati :)
Dögösmami! :D
Szorítottam, mikor írtál. Éppen rétes sütöttem, későn vettem észre, hogy msn.
Apjuk büszke volt? Remélem! :wink:

Vicuska :)
Lemaradtam a pijálásról! :shock: "Helyszínelők" kö
nyvet olvasok és nem tudtam letenni az este.

Kata :)
Nem látogathat, 18 év alatt nem engedik be. Na, meg én sem engedem. Nem kell látnia....... Intenzív osztály..... Én sem mennék be oda. Nem bírnám.....

Tavirózsa :)
Legközelebb forralt bor. :wink: Busszal kéne mennem..... :roll:
Andi tegnap már tudott nevetgélni... Este kapta el a sírógörcs. Azért alakul....

Mofly :)
WAZZ
Kép
A kis genyák. Nem is tudom, mit mondjak....

Fenci :)
Ez a két lepény... :shock: Döbbenet. Nem aprózod el a dolgokat! :D

Krisz :)
Hogy érzed ma reggel? Szép az a görbe. Én már tesztelnék...... :roll: :lol:

Vicky :)
Szépen haladtok Ti is. :)

Mami :)
Egy pocakfotót dobhatnál! Vagy nem fér fel az oldalra? :lol: Mérd mán meg a derékbőségedet!!! Kivi vagyok! :)

Kukac :)
Holnap kezditek a szurikat? Izgi!

Babcsi :)
Merre vagy? Csak nem babázol? :wink:

Köszi az öleléseket, átadtam.
A srácot tegnap műtötték. A tüdejét. Jobban van.
Azt nem tudni, hogy esett ki. Kinézett, mert valaki csöngetett. Egyik pillanatban még az erkélyen volt, a következőben már nem. Ezt csak hallomásból tudom, szerencsére a leányzó nem volt ott. Bár ez csak a vakszerencsén múlt......

Na, iszom még egy kávét.
Kép


(Kit hagytam ki? :oops: )

KépKép
zapáné
 
 


Sziasztok!

VAgyok én is. Igaz nagyon ritkán mert állandó csavargásba vagyunk a lányzóval. :-)
Azért amikor tudom olvaslak Titeket! De írni már nincs idő.

Nem tudok mindenkihez külön szólni. Ezért bocsi.

Ami nagyon megmaradt bennem a mostani olvasás után az az hogy Gratuláljak Gröninek Hogy már itt tartnak és szorítok továbbra is! Nagyon ügyi voltál, voltatok.

Natinak pedig szintén Gratula a versenyen elért helyezésért.:-) Csini vagy.

Mindenkinek drukkolok kinek mihez kell.

Ja és csodaszép babákat láttam. Tünde, Babcsi, Ticsi!
Neketk is mégegyszer Gratula a csodás bébikhez.

Nem tudom már ki írta Gröninek hogy jót mosolyogna ha vasárnap születne a lánykája.

Én is skorpió vagyok (megerősíthetem hogy nem egyszerű eset, ahogy Tavirózsa is írta.) ÉS én november 2-án születtem Halottak napján!! :lol:

Velünk minden oké. Mi nagyon jól vagyunk. Flóra továbbra is egy tündér. Már hangosan kacag. Megtudnám Őt zabálni olyankor. Na jó máskor is. :D És iszonyatosan rohan az idő. Hihetetlen hogy már 4 hónaposak leszünk. :shock:

Ha nem gond mutizok egy két friss fotót!

Puszik.

Kép Kép Ilyen kis formás vagyok. :-) Kép Kép Kép Kép

BOCSI HA SOK VOLTAM! :oops: (de nem tudtam választani :? )
csipcsab
 
 


Csicsab :D
Dehogy sok! Gyönyörű ez a lány! Azok a szemek!!! :)

Fél 11!!!!! :shock: :shock:
Bokros teendőim szólítanak.
Ebéd, hajfestés, bevásárlás..... Be kéne ágyazni. :oops:
Holnap meg buli!!! Megyünk Vinyére a kollégákkal. Ajjajj! :lol:
Kép

KépKép
zapáné
 
 


Csipcsab! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaj, de szépek vagytok!!!

Én is november 2-án születtem, halottak napján, sőt, Anyukám is!
A 25. szülinapjára engem kapott. :lol:

Már akkor is kiderült, hogy nem leszek egyszerű eset, kicsi voltam, gyenge voltam, abban sem voltak biztosak, hogy életben maradok...De a skorpiókban van ám erő és kitartás!!!

Most 3 napig lazsálni fogok.
Ma reggel megvolt a műtétem, van mire fogni a henyélést. :lol:
Vendég
 


Tavirózsa!

Hát ez nagyon szupi hogy Te is akkor születtél. :lol:
Én anyumnak is mondták hogy úristen halottak napján szülni? Erre anyum közölte velük hogy ugyan mit csinálhatna? Tartson vissza, Mert mi van akkor ha halottak napján születünk. Szerintem semmi.

Hát én apum is skorpió, após is. Mikor anyós megtudta hogy én is az vagyok teljesen kész volt. :lol:

Na megyek lányom sikongat a kiságyban kényesen. Nem akar ott lenni. 8)
csipcsab
 
 


Tavirózsa,
Reggel volt a műtét és ilyen kis laza vagy? :) Nem semmi. Hogy érzed magad?

Gyugyi,
Szegénykém. 8) Jellemző! Egyszer tudna aludni az ember, és akkor se hagyják. Itt meg a szünidős kölykök zajonganak a fejem felett már korán reggel. :?

Csipcsab,
Nagyon szépek vagytok! :)

Kukac,
Ilyen időben jól is esne egy meleg fürdő! Most iszogasd ki magad, még 1 napod van. :)

Vicky,
Szépen növögetsz! A 2. babára biztos nem kell neked sem sokáig várni.

Kép
mofly
 
 


Helloka!

Éjszaka detto... no comment... :? De ha jól láttam van 1 kis sebecske az alsó fogacskák mellett, lehet bújik valaki...

Fenci!!! SIMÁN érezheted!!! Én már nagyon korán éreztem, ahogy mocorog, forgolódik. :D Van is képem, amikor kitülemkedik, megkeresem! :D
2007.08.31. (azaz 19. hét)
Kép
Elég rossz minőség (telefon)...

Tüncsi! Ngayon szépen hízik Dóri!!! Szuperek vagytok!!!

Babcsi! Remélem megoldódott a kaki-probléma!!!

Nati! Nagyon szép voltál (persze vagy is!) :D

Csipcsab!!! Tündéri Flóra!!! :D Hány kg-s? Jó kis hurkás!

Nekem Anyukám skorpió, BŐVEN ELÉG!!!!!!!!! brrrrrrrrrrrr....... :D

Gyugyi! Kössz a bíztatást! :lol: Amúgy jó baba szokott lenni éjszaka (is), most az óra + front + fog... ÉLJEN!!!!!! Nade annak örülünk, ami van, nemdebár??????
Remélem fel fog épülni a srác!!!!!!!!!!

Na megyek, mert lassan kel Őfelsége! :D

Kép
Kép
sleepin
 
 


na neeeeeeeeee már megint.......... ööö... kinek aktuális?????????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sleepin 2008.10.29 11:55-kor.

Kép
Kép
sleepin
 
 


mofli :( sajnálom, de fel a fejjel, és bizos sikerül :)

vicuska!! köszi az infót, remélem is h csak banális a dolog, és hamar hat a gyogyi. amugy az is kizáró ok h ha van benne korokozó akkor nem eshetek teherbe? gratulálok a jó eredményedhez :)

nati, Kedves Udvarhölgy gratulálok, és tényleg nagyon csinos anyuka vagy! :D

lili!!! én is szedek napi felet, mivel magas volt a prolaktinom. ha neked nem volt hormonvizsgálatod akkor nem tudom mire kaptad!?

fenci, vicky! köszönöm a gratulációt a párom eredményéhez, és a biztatást!!

mami!! várom én is a fotókat :)

krisz!! babás kell h legyél!!! megfordult már fejedbe h teszteljél? :wink:

csipcsap! nagyon szépek vagytok!

KépKép
dike
 
 


sleepin!!! hááát én pályáztam rá, erre amig irtam a litániát megelőztél!!!

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Na újra itthon :D .Álmos vagyok.... 8) Megvannak a beutalók...holnap megyünk.
Hazudnék ha azt mondanám nem fordult meg a fejemben a tesztelés gondolata :lol: ...de ki tudja, hogy ez a deca milyen tüneteket tud produkálni az ember lányával :shock: ...most hallottam, hogy valakinek késett tőle 3 napot...szóval kivárom én a pénteket...akkor úgyis megyünk a Kaáliba.

Zapáné
Csak úgy kiesett?? :shock: Jó nagy lendülete lehetett akkor.Jobbulást neki!!!


Sleepin
Látszik aminek látszódnia kell. :D

Pusz mindenkinek...eldőlök amíg apa megjön... :oops:
vizkriszisback
 
 


Lili
Tényleg...nem vagy te babás??? :D
vizkriszisback
 
 


Mofly, Gyugyi!
Szurokért holnap megyek, de csak szombaton kell valószínű elkezdenem, akkor lesz 21. cn. :lol:

Krisz!
Na örülök, hogy megvan a beutaló!! Remélem babás vagy!!! :lol: Megmutathatnád, hogy nem csak mende-monda a deca melletti babásodás.

Sleepin!
Tök jól látszik Bende baba kitüremkedése! :lol:

Csipcsab!
Flóra baba egyszerűen gyönyörű!!! Úgy megdögönyözném... :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Sziasztok! :lol:

Gyugyi!
remélem leányzód átvészeli a tragédiát minél előbb :?
jó piálást!hol az a VInnye?ilyenko apjukot is viszed? :roll: :lol:

Tavirózsa!
ma volt a műtét,és hogy vagy?mikor lesz eredmény?drukkolok 8)

Gyugyi!
neked mikor is lesz? :roll:

Fenci!
hűha, te már érzed? :shock: nekem a mellső falon tapad a lepény, és így állítólag később fogom csak érezni :(
hááááát, a te eredméyeid sokkal jobbak lettek, egy nagyságrenddel kisebb a kockázatod!!!!!!!!! :shock:
ez most aggaszt! :roll:

Susy!
hun vagy?

Vicky!
jó érzés ahogy mocorog a kicsi? :D

Mofly!
a ciszták mondjanak le :evil: :evil: avivatorna? :roll:
küldömj a poz.enerdzsiket+++++++++++++++ :)

Krisz!
12 dpo, már én rég teszteltem volna :wink:
drukk holnapra, ügyes vagy a beutalókkal.ja, és TŐZEGÁFONYA!!!! :lol:

Mamika!
neketek is millió gratula!a végén még úgy kell kicsalogatni őket!a viszketés meg epebaj elmúlt? :roll:

Kukac!
ne duzz9ogj, ha nem fogyelmesen olvastál volna, akkor mondom, h azt is írtam, h Kukacnak és Krisznek egyre több a laptetője és lesz itt babaeső :lol: :twisted: :lol: :lol:
privi ment :oops: :wink:

Lili!
teszt? :roll: :P

Nati!
gyönyörűűűűűűűűűűűűűű :lol: , és a pároddal is helyesek vagytok! :D

Gröni!
anyám és öcsém is skorpió 8)
Vendég
 


ja, és ami az éhes disznót meg a makkot illeti,.......mi tegnap ki is próbáltuk amit a teknősök csináltak.... :oops: :lol: :oops:
Vendég
 


Vicuska, ne aggódj kérlek a down eredményen! Kisebb a kockázatod, mint 0,001%, szerintem ezen nincs mit aggódni! A kockázat számításánál figyelembe veszik pl az életkort, súlyt is, sőt lehet Nálatok az ivf-et is. Pár év korkülönbség is sokat számít, amúgy is, ez nem verseny! :wink: :D
Ismerősömnek 1:2 kockázatot hoztak ki, gondolhatjátok szegény min ment keresztül a kromoszómavizsi eredményéig, és a baba NEM beteg!
Én imádom, amikor mocorog, főleg amikor valamit a tudtomra akar adni és jelez, hát az isteni :lol: A birtokháborítást nem szereti, mikor pl ittam a kanapén ülve és picit a pocakomra tettem a bögrét, rögtön felháborodottan rugdosni kezdte :lol: Tegnap reggel meg oldalt feküdtem az ágyban, gondolom benyomódott a kis "szobája" aztán akkorát rúgott lefelé, hogy beleremegett az egész ágy :lol:

Marietta, nagyon szép baba Flóra! Ide nekem, úgy megszeretgetném :lol:

Sleepin, jó ez a kép :lol:

Tavirózsa, örülök, hogy túl vagy a műtéten és ilyen jól vagy :lol: Pihenj sokat!!!

Kép
vickybabe
 
 


Ebéd, vásárlás, hajfestés letudva...... :D
Sütnöm kell holnapra. Vettem dobozos sütiket, pikk-pakk meglesz. :wink:

Vicuska :)
Ja, jön a Zapa is. Együtt iszunk! :lol: :lol:
Műtétem 15-e után lesz. Hétfőn megyek a dokihoz tárgyalásra.
Mennyit "illik" adni egy laparért???? :roll: :roll: HELP!

Vicky :)
A lányom is ilyen volt. Zapa egyszer odabújt a hasamhoz. Andi meg jól fejbe rúgta! :lol: Még fel is kiáltott ijedtében! :lol: :lol:

Krisz :)
Szóval péntek.... Ki se bírom! :lol:

Kukac :)
Lemaradtam... Milyen szuri lesz ez? Csak a 21.cn miatt nem vagyok képben... Kijöttem már az "orvosi" gyakorlatból. :wink:

Sleepin :)
Tök jó ez a kép! Vakargatod ilyenkor a hátát? :D Vagy egy kis popsisimi? :D

Megyek sütni....

KépKép
zapáné
 
 


Zapáné!
:shock: , az mindjárt itt van, 15-e anyum szülinapja 8)
mennyit? :roll: háááát, pénztárca függő sztem...lehet nem is kéne adni :twisted: , tudod, mi bartellban működünk a dokimmal meg az állataival, de a többiek akiket ismerek 15-20 körül adtak...asszem :oops:
sztem hagyd a csudába és vezes inkább hőgörbét :wink:

Csipcsab!
milyen nagy már Flóra baba :D

Sleepin!
nagyon durván jó a pocakos kép :lol:
Vendég
 


Mofly, sajnálom, hogy nem tudtok indulni a lombikkal...
Szorítok Neked, hogy minél előbb rendbejöjjenek odabent a dolgok, és kezdhessetek!!

A műtét nem volt gáz, hamar túlestem rajta.
A doki nagyon profi volt, először volt egy komplett vizsgálat, amit videora vett.Így bármikor vissza tudja nézni az összes előző vizsgálatot.Össze lehet nézni, hogy milyen volt, és milyen lett.
Aztán adott helyi érzéstelenítőt, több helyre, azt mindet éreztem, nekem fájt, de ki lehetett bírni.
Utána vett mintát, két hét múlva lesz szövettan eredmény.
Azután volt a tényleges beavatkozás, olyan volt, mintha leradírozta volna a rossz sejteket.
Abból semmit nem éreztem, pár perc volt az egész.
Végig láttam a kivetítőn. :roll: Fura volt látni magamat belülről...

Ha ezt kórházban csinálják, 3 nap bentfekvés, altatás, pár hét táppénz...és drasztikusabb beavatkozás.

Jó volt ez nekem így. :lol:
Vendég
 


Halihó Csajok!

Tudom régen voltam már, csak arra vártam,hogy Vicuska hiányoljon!!! :P :wink:

Mi megvagyunk, most itt van anyukám, egy hétre jött. Ugyhogy van segítség,meg jokat föz nekem. :D

Mami!
Szuper, hogy még egybe vagytok,de gondolom lassan már kikívánkoznak a bébik! :lol:

Gröni!
En is úgy tudom, hogy betöltött 36 hét után már nem számít korababának! 8) Már minden okés lesz az tuti!! :wink: Varratokat mikor szednek?

Vicuska!
nekemi sokkal magasabb lett a kockázat,mint Fencinek. :roll:
Az egyik 8000 a másik meg 16000 körül.

Fenci!
Gratulálok a kicsi fiúhoz!!! :lol: Lehet már öt érzed, én a 18. hét körül éreztem. :P

Sleepin!
Ilyen fotóm nekem is van,de nekem olyankor bekeményedik a hasam legalább egy percre, mikor ennyire kidudorodik. Szóval velszeg nem a manó dugdossa oda valamiét. :roll:
En anyukám is skorpió, azt mondom, amit te. Böven elég!!! :? :? Mondtam is a pocaklakómnak, hogy nov. 21-e elött ki ne jöjjön,mert nem akarok még egy skorpiót!!!!!!!!!! :oops: :lol:

Csipcsap!
Szépek vagytok Flórával! :wink: :wink:

Mofly!
Sajnálom,hogy mindig van valami gebasz. :cry: A :cry: kis rohadék ciszták!!! :evil:

Zsófi és Krisz!
Most már ti jöttök, nagyon drukkolok. 8) 8)

Vicky!
Az én manóm is felszokott háborodni, ha pl az oldalamon fekszek és neki nem tetszik. Addig rugdos míg kénytelen vagyok megfordulni... :) :)
susy75
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?