Új privát üzeneted érkezett!

hegyi olasz!-ez jó
Teljesen "normális"nem kissebségi lány ha erre gondolsz!
És ja az ügyeletes doki adott neki vesegörcsre szurit!(ennyit az ügyeletről)

Kép

Kép
katlina

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Olga

Kép
juhaszolga

Olga!
Miylen volt ilyen picurt fogni újra??? Látom Balázs is gyakorol!
Édesek vagytok!

Nem gond az sms-ért, visszaírni sajnos nem tudok,(Gréti valami kódot ütött be kb 2 éve azóta csak fogadni tudok) így itt köszönöm meg!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sztetek hány milliliter egy kávéskanál????????

sos választ várok, mert mindjárt agyonvágom a zuramat!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szerintem kb. 2-2,5 (na jó, lemértem) Zoli szerint 5.

Niki

Kép
Kép
csni

Hát hihetetlen, hyog ezek a pasik!
Nekem is 2,5 Misi szerint 5
Már megint tuti összebeszéltek!!!!!

még valaki?

Judit,
Kép
Kép
bbj

BBJ: Szerintem is 5, nekem az ugrott be rögtön.

DE:

[quote]k írta:ávéskanál = 1/6 amerikai folyékony uncia (kb. 4,929 ml)
kávéskanál = 1/6 UK folyékony uncia (kb. 4,736 ml) (Kanada)
kávéskanál = 5 ml (metrikus)

Olga: Csodaszép baba Norbika! :P Milyen szöszi! :)
jaimee1

1 kávéskanál = 2,5 ml (most mértem!)

Ez tuti! Mi pont ennyi Flavokids-t adunk reggelente Leventének és mindig mérjük (saját kis mérőpohara van).
szilbee

na látom, oszlik a nép!

Jaimee!
Köszi, én is ezt találtam, na persze az ember rögtön vigyorgott, hoyg na ő megmondta

Szilbee!
Neked is kösz

még mindig döntetlen az állás

Judit,
Kép
Kép
bbj

Enyém apa is azt mondja, hogy 5. :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol:
Ezt a fiúknak különórán tanítják????

Mihez kell egyébként? Mert gyógyszerészeti lapokon mindenütt azt látom, hogy 5...5 ...5...
jaimee1

Dorka! Ma mennék/nk a ruciért ha jó. Még nem forrta ki magát pontosan mikor... A ti napotok hogyan alakul? Mikor mehetünk?
Képzeld, most már a 20 "pios" Siesta jó Dávidra és a 20 kis (Norbi féle) szandik! :D
szilbee

Judit! Miért nem méritek le?
szilbee

Jó reggelt,
Szilbee, most lemegyünk sétálni, kb. fél 11-ig, atán itthon avgyunk kb. fél négyig, aztán le kell szaladnom Szabival a dokinénihez (az ujja miatt), de kb. 5 után itthon leszünk!!
Nektek mikor lenne jó?
Dév is nekiállt akkor tappancsot növeszteni :)

Olga, nagyon édes Norbika, micsoda szöszke baba!!!
Tesód is jobban van már?

Katlina, a storyd megdöbbentő.... az anyuka, meg a doki oldaláról nézve is...

Kép
Kép
dorkáék

Jaimee!
lehet nekik szünetben gyorsan leadják.

egyébként gyógyszerhez kell, merthoyg 1 kk.-lal kellene adni, én oylan 2,5-3 körül szoktam, Misi meg 5-t erre én mondom neki, hoyg túladagolja a gyogyót (homeós, túl nagy gondot nem okozna)

azért nem mérjük, mert nekünk nincs csak teás, és mokkás. meg azt mondja Misi, hogy nem egzakt, vagy mi, csak az evőkanál, annak 10 ml-nek kell lenni. persze gondolom gyártó, divathóbort miatt ez sem egyforma.
a teásat lemértem, az volt 5, a kávés az kisebb nem? persze lehet nekünk az sem jó teáskanál.

na akkor jól van, köszönöm a hozzászólásokat!

Szilbee!
Hát ahoyg álldogál, kell is a cipe! és felpróbáltátok viseli is? annyira édesek, ahoyg nézik, hát te meg ezzel mit akarsz?

megkezdődött életem első őszi szünete. de jó lett volna anno nekünk is!

na pussz, majd még beugrok!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Nekünk van idehaza 3(!) kicsi mérő edényünk, ha erre jársz beugorhatnál az egyikért! :)

Mármint, mivel mit akarok? (Nem értem! :oops: )
szilbee

Judit! Ja egyébként lemértem a teásat és az meg pont 5 ml. De ha Misi még így se hisz neked, akkor anyut megkérem mérje le a patikába. ;)

Dorka! Ádám majd telóz, hogy mikor is megy, mert már elindult, mire be tudtam csekkolni ide...

Olga! Tényleg nagyon formás a kis Norbi! :) Nekem nem (vagy inkább sem) tűnik csepp gyereknek! :)
Balázs is milyen édes, ahogy babázik! :lol:

Hja és kíváncsiságból reggel villámkérdésként feltettem eme kérdést apának, hogy ugyan mennyi 1 kkanálnyi cucc... Ő tippre (!) 3 ml-t mondott.
szilbee

Szilbee!
mármint hoyg néznek rágd, hogy anya, ezt most hova akarod rakni, mármint a cipőt. legalábbis nálunk így volt. bár asszem Leti már fogta az adást, ő csak látta, hogy Grétivel szenvedünk, de Grétin láttam az értetlenkedést, utána meg a cipőben az ügyetlenkedést.

egyértelműen hiányzott Ádám ennél a feladatnál. :lol: :lol:

na nekünk is pont 5 a teásunk, na akkor lehet nekem lesz igazam...

Olga!
Hát akkor jól elmérték a hosszát! az majdnem 10 centi!

Jaimee!
Angliában nem is mérik a gyerekek születési hosszát, igaz? ez csak úgy eszembe jutott.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ja éttem! :lol: Nem, nálunk csak a röhögcsélés van, mikor próbálnám ráadni Ő meg húzgálja ki a lábát míg carakodok a cipőfűzővel vagy a csattal. :lol: Legvégső esetben megkerestetem vele a lámpát, de már ez se nagyon válik be. :roll:
szilbee

sehol senki?

Kata!
Egyben vagy még?????

Katlina!
KÉPEK!!!!

Niki!
Még Te sem raktál a buliról!

Judit,
Kép
Kép
bbj

BBJ: Igen, úgy emlékszem, hogy csak születési súlyt tartanak nyilván.
jaimee1

Hali!
Egyben-egyben, csupa szerencsével és jó hírekkel....

Reggel az NST-ben ott ovlt Betti, traccsikoltunk.... anyám, hogy milyen kis törékeny testalkatú csajszi vagy! :shock: :lol: Na és ami még megfogott, a gyönyörűen fehér fogaid... ezzel nagyon le lehet venni a lábamról. Egyébként, ha nincs ott Betti, akkor nem tom, mikor végzek... szokás szerint 1 gép jó, 1 gép rosszalkodó, lassan haladók hada (és most protkós nem is volt... ott, azok most rögtön a 7.-en kezdtek...), aztán meg Dinya nem volt sehol. Felküldtek a 7.-re, ott vártam, aztán vissza a 6.-ra, akkor beadtuk az eredményt (egy másik kisnyanyával), azt "leláttamozta", kiküldte.... de hát ugye nekem strepto...., no beizentem Bettinek... küldje már ki, mert akkor a folyosó már tömve volt, gondoltam, magától nem jön ki... és úgy került elő pár perc múlva.... szóval Dorka, hacsak tavaszig valami nem történik, ne számíts semmi jóra....

Lényeg: 1. streptom negatív mind a két lukon (bocsi). 2. reggeli vizelet: 0 baktérium. 3. utolsó véreredmény: tök jó

Anyám ma itt volt, azt mondta, lement a hasam... mondtam neki, hogy szombatig nem szülök, aszonta: jó :lol:

No majd este próbálok írni most már többeknek, csak hirtelen becsekkoltam... Menek terigetni, anyámmal turkáltunk egy csomó babaruhát, meg B.-nek télre overált, pulcsit, mellényt... itt a Szecskán a Diego helyén hétfőn van bála bontás... hihetetlen jó cuccok vannak... érdemes... Pistinek Reebok felsőt, még nem is használták, nekem melegítő alsót... meg sok mindent...

Csak ennyi: Olga: nagyon fajin a kis trónörökös.. a tesódon meg nem is látszik, hogy "most" szült... Jól van már?

Kép

Kép
szolkata

Kata!
Lejjebb ereszkedett Marci? azta!!!!lehet nem húzod Te ki szombatig!

jaj de izgi!!!

megszűnt a diego, vagy átköltözött? jó ez a bálás info...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ne haragudjatok, nem jövök egy ideig, ma hajnalban Apukám elaludt örökre. Majd ha kicsit összekapartam magam, magunkat, jelentkezem.

donkoaniko

Anikó, fogadd őszinte részvétünket!!
Kép

Kép
Kép
dorkáék

Anikó! :shock: :( :cry:

Részvétem!

Kép
szilbee

Anikó: Nagyon-nagyon sajnálom. Őszinte részvétem. :( :( :(
jaimee1

Anikó! Öszinte részvétem!

Judit! 5 és 10 mililiter között... apa szerint... :mrgreen:
Engem (is) gyakran zavarba hoz ez a kávéskanál, teáskanál, mokkáskanál mértékek. :roll: :oops:

Köszönöm a Norbival kapcsolatos hozzászólásokat. Hugi hááát, a varratok még fájnak neki. Az ülés nem igazán megy még. Fáradtnak nagyon fáradt, bár már Norbika szerintem szépen alszik éjszakánként, 3-4 óránként ébred.

Kata! Örülök veled a jó eredményeknek! :D Ki is fog értesíteni minket, ha Marcika a világra jön? Szilbee?

Olga

Kép
juhaszolga

Ez a hosszelmérés engem meg nagyon bánt, mert kérdeztem hugit, mikor még bent voltak a kórházban, hogy van-e 50-es ruhácskáik. Mondta, hogy nem, csak 56-osok. Igyhát gyorsan vettem 4 bodyt (prince oliver+brendonos), és 4 rugit ( 2 brendonos). 50-es méretben...

Olga

Kép
juhaszolga

Anikó: Nagyon sajnálom. Ószinte részvétem.

Niki

Kép
Kép
csni

Anikó!
Ezzel a pár sorral fogadjátok őszinte részvétünket!
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka! Mi volt Szabi ujjával??
szilbee

Anikó!

Részvétem!

Kép
kbernadett

kata!

Köszönöm a bókokat :-) hát küzdök pedig a fogammal egész tavasszal szinte fogorvoshoz jártam s még mindig van egy rosz fogam! persze csak hátul...

Ha mész legközelebb szólj majd akkor is intézkedem:-D

Amugy egésznap úgy fájt a fejem! Valami borzasztó!

Olga nagyon tündéri a kis lurkó!!!! Olyan picike még:-D

nah megyek mert össze kell szednem amagam

puszika

Kép
kbernadett

Grétinek (bár utólag) nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!

Tényleg na hari, hogy csak ma, de igen elfoglalt voltam a 7végén. Nagyon szép tortája volt, és a zsúr is klassz lehetett! +nagyon szupik a szülinapos képek évről-évre! :D

na még olv. vissza

Kép

Kép
ditke2007

Dorka, de jó, hogy ilyen jól sikerált a kirándulás! Múlt héten én is épp azon gondolkodtam, hogy a 4 naposon el kellene menni Szilvásváradra. Nekünk nem jött össze, de Nektek legalább igen! :lol: Melyik mamit vittétek?
Többiek: én is tanúsíthatom, hogy Dorkának már egész helyes kis pocakja van!

Kata: de jó, hogy ilyen jó híreket kaptál ma! Akkor remélem, megnyugodtál! Bence meggyógyult már?

Olga, Norbika tényleg nagyon kis formás, édes, szép kisbaba! Látom, Balázsnak is nagyon tetszett! :D

Betti, nekem is nagyon fájt a ma a fejem...meg mindig ha csak egy kis front közeleg...annyira rossz..

Anikó, őszinte részvétem :cry:

Ja, az én uram szerint kkanál: 1-2 ml. Teás: 3ml :D :shock: :lol:

Kép

Kép
ditke2007

Anikó: őszinte részvétem...

Kép

Kép
szolkata

Anikó!
Őszinte részvétem!

Judit!
iwiw üzenőfalon kinn van a link,de ide is berakom!Szüreti Bál
Igaz minket nem nagyon látsz rajta

Olga!
Nagyon szép Norbika!
Nekünk is elmérés volt,52centi hivatalosan,de az 50-es rugikat még utána sokáig hordtuk

Kép

Kép
katlina

Jó reggelt,

Ditke, nah, pedig nem is beszéltünk össze, mégs egy irányba mentünk volna :) Kár, hogy ti nem jöttetek, biztos ZSófinak is nagyon tetszett volna!
A kv. programnak a ceglédi fürdőt tervezzük, ár én nem fürödhetek benne, de kikapcsolódásnak jó lesz!
Peti anyukája jött, mert apósom aznap dolgozott, aztán ne legyen egyedül otthon, meg tényle nekünk is sokat segített, most valóban kirándulás jellege volt így a dolognak :)

Betti, Ditke: nekem is fájt a fejem... de ma meg is jött az eső...

Olga, Norbika csudaszép, édes babó, tényleg nem tűnik aprókának, és Balázs is látom barátkozott a kis unokatesójával :)

Kata, szééép eredményeket produkáltál :) Tök jó, minden rendben, célegyenes????

Szilbee, a dokinéni Garmastan-t ajánlott, mert nagyon csúnyán be van repedezve, ill. homeós fájd.csill. és gyull.csökkentőt, mert azt mondta, ez biztos nagyon fáj neki... Hát igen, éjjel többször felsír, néha nappal is, olyan fájdalmasan, de hát csak azt az ujját szopizza: Most be van gyulladva, pénteken kell visszavinni.
:cry:

Ja, még a kanalak: mi a különbség mokkás és kávés közt?
:oops:

Márti, Rami, veletek mi hír??? Hetek óta nem hallunk rólatok, jól vagytok????

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! Szegényke! :( És egyébként mi történt az ujjával? Hogy sérült meg?
szilbee

Katlina!
megnéztem, biztos jól éreztétek magatokat, csini az a ruha is!

Dorka!
Mi történt Szabi ujjával és hol van neki berepedve?

A mokkás az nagyon minyurka, a kávés nagyobb.

Kata!
Gratu a jó eredményekhez! egyben vagy még????már ha így leszállt a pocid...

itt még nem esik, de fog, nagyon el van borulva, pedig menni kellene a baromfiboltba valami husiért..... ki mit főz ma? gyorsat mondjatok!

Ditke!
Köszi, és a kkanál hsz-t is! :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Balwin: ??

Kata: Örülök, hogy jók az eredményeid.

BBJ: gyros görög salival, pita, sült krumpli nyamnyam
holnap lencse leves....és sütni kellene valamit, mondjuk lángost....de nem fogok

Dorka: Ujjacskának javulást!
jaimee1

Judit, mai menünk: tonhal rántva, krumplipürével... de nem én csinálom, még mindig hordjuk a kaját, amíg émelygős korszakomat éljük... :oops
Ha gyorsan akartam csinálni finomat, akkor csirkecomb sülve, különféle fűszerekkel, hagymával... Kb. 5 perc alatt előkészíted, aztán majd megsül magától...

Szabi ujja a cumikázástól felázott, a belső része, a párnácskás, berepedezett, és elindult egy gyulladásos folyamat. Meg van duzzadva neki, piros is. CSak ha fáradt, akkor cumizza, nincs egész nap a szájában az ujja, de mégis így jártunk vele...

Kép
Kép
dorkáék

Szió!

Anikó!
Fogadd részvétünket!

Ja látom méricskéltek......jellemző hogy a fiúk látatlanban is nagyobbra saccolnak mindent :lol: hehehe :D

Idő szar, takarítok , aztán minnyá mensé dolgozni......

Kata! Esetleg addig új képet rólad!!???? :wink:

fanna3

na mán én is kevergetem a bötűket mint Judit......pedig még sosem volt ilyen.... a hatásod! látod!!!!!!

Dorka!
És rólatok is kép? Közelebbi, ha mán sosem futunk össze mostanában..... :( Volt már felvételed, felrakod?

Másik Judit!
MIVAAAAAN???? Hó vagy?

fanna3

Dorka! Remélem gyorsan helyrejön Szabi ujja! :(

Lányok! Rendel vki Evcától? Van 2 cuccom, de nem akarok 2 hetet várni a köv. töltésig. Összeáll velem vki egy rendelés erejéig?
szilbee

Sziasztok!

Dorka, hát Szilvásvárad ügyben tényleg nem beszéltünk össze :lol: ...főleg, hogy Ti eredetileg Pest környékre akartatok menni. Mikor Zsófi a pocakomban volt, májusban voltunk egy hosszú hétvégén Egerben-Szilvásváradon, és annyira jó volt (főleg Szilvásvárad) hogy azóta is visszahúz a szívem. Apát is, főleg a füstölt pisztráng miatt. Tényleg, Ti ettetek?
Jobbulást a kicsi ujjacskának! Majd csak rendbejön...
Holnap jöttök Ringatóra?

Niki, Ti jöttök?

Jaimee, de fincsit főzöl! Lángosról jut eszembe, vettünk ma a piacon, fokhagymás-sajtos-tejfölöst...fincsi volt. :P

Szilbee, nem is gratuláltam még Dévnek az ácsorgáshoz! Mindjárt elindul ő is!

Fanna, Nimi jól van, mizújs Veletek bővebben?

Rólunk: ma sikerült végre így 15 hónappal szülés után eljutnom rákszűrésre. (ahhoz képest, hogy Z. doki azt mondta, fél évvel szülés után menjek...)Mentségemre legyen mondva, próbálkoztam máskor is elmenni, de elég nehéz összehozni, mivel Z. doki délelőtt rendel, (az estit meg nem lehet kivárni. )és amikor mentem volna, mindig elmaradt a rendelés. Úgy izgultam, pedig azt hittem, egy szülés után már meg se fog kottyanni...viszont nagyon jót beszélgettünk a dokival, úgy bírom a stílusát! :)

Kép

Kép
ditke2007

Ditke:
[quote] írta:gy izgultam, pedig azt hittem, egy szülés után már meg se fog kottyanni...

Én is ugyanígy vagyok ezzel. :lol: :lol: Köv.ciklus közepén készülök én is.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.11.01 23:43-kor.
jaimee1

Áve.

Vagyok, csak ritkásan...kivételesen olvasni siccse lehetőségem :oops: De igyexem hamarosan pótolni.

Anikó, őszinte részvétem! :cry:

Dorka, jobbulást a felázott ujjacskának! :( Néztem a képeket, nagyon jó lehetett a kiruccanás :)

Kata, hurrá a jó eredményeknek! :D Szombatig?! Hűh, kezd izgalmasodni a dolog :)

Olga, jó nagy baba Norbika :D És milyen szöszke! Nagyon édes! Balázsnak is tetszett? :)

Jaimee :D Egyébként a döntés megszületett már ótósülés ügyben? Nem baaaaaj, mondta Popiapu, hogy pihiztek :)

Judit, én már rég leütöttem volna azt, aki még mindig nemlétező mértékegységekben adja meg az adagolást :? Szakács/cukrász igazság: nincs "nagykanál, marék, csipet, stb." :)

Én meg megint taknyos dögrováson vagyok :? Unom mán nagyon. Két héten belülmásodszor döglődök :x De legalább Luci tünetmentes már...

Judit
Kép

Kép
balwin

És: orvosilag még nem bizonyított, de én azért tudom, hogy úton van már Kistesó is :) Nincs menzi, és minden teszt pozitív lesz (bár egy hete még halványosak voltak, de vasárnap már erős + ) Remélem ez a sok nyavalya nem árt neki...így az elején...
Nov. 14-én megyek majd dokihoz.

Judit
Kép

Kép
balwin

Balwin! JAJJDEKIRÁLYYYY!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Úgy örülök hogy ti is babásodtok!!! :D :lol: :lol:
szilbee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?