Sziasztok
Nem tudlak utolérni Benneteket
Zsuzsó
Ha hiszed, ha nem -és lehet, hogy megköveztek érte- de Bence a mai napig nem alszik el egyedül.
Én az altatást az első időkben úgy oldottam meg, hogy míg Bencénél benn voltam - csak a szobában kell lenni- akkor volt szopitime.
Szopi alatt elaludt mindkettő.
Most, hogy Dorina nem szopizik, még igényli, hogy az ölemben alhasson el, majd félálomban megy a kiságyba. Bence nyugtázza, hogy Dodó alszik, és Ő is lefekszik aludni.
Erre szoktam mondani, hogy a kényszer nagy úr, meg úgy még nem volt, hogy valahogy ne lett volna
Tehát kitartás, és úgyis kialakul.
Ellike
Kevint sajna nem láttam
Írtam a múltkor mailt. Megkaptad? Ha lesz időm, ma is írok.
PsAndi
Bosszantó a helyzet.. Kitarás
PIldi
Én is csak csodálni tudlak
Manó2
Ne szomorkodj, ilyenek az emberek. Minél többet adsz, annál több kell.
Még fogsz nekik hiányozni
Maci 2
Kitartás!!!
Én még megpróbálnék egy harmadik szakrendelőt
Toffi
Gratula az angolhoz
Ügyi vagy!
Timici
Én is csak csatlakozni tudok hozzád.
Éjjel én nem tudok mást meginni a vizen kívül.
A gyerekeknek a "fogsor(s)a" a mi kezünkben van.
Nálunk csak étkezések után van gyümilé, egyébként víz.
Mégis én vagyok a mumus.
A születési súly 3x átlag (3kg) születési súlyra vonatkozik.
Az én Bencém a legropibb itt a topicban a maga 3 évével, és 12 kg-val
Mégsem tömhetem meg.
Évi
Petra még mindig tündéri
Kaska
Viola nagyon aranyos
Üdv az újaknak
Édua
Az új topicnév, amit javasoltál, hasonló problémát vet fel, mint amit írtál.
Én oda nem is írhatnék Manóval Zuluval, Orsollyal, Kangival, és a többiekkel egyetemben.
Kezdetben, amikor a lányom megszületett, és még nem volt ez a topic, én is a "korosztályos" topicunkba írtam, csak sajna rosszkor.
Ugyanis, ott pont az volt a téma, hogy a 2002 májusi anyukákat már rég nem a fejés, és a hasfájás foglalkoztatja, hanem a hozzátápi.
Tehát igazából oda sem tartoztunk.
Akkoriban jött létre a Friss Babák, ahol az együtt pocakoskodó kismamák, majd anyukák megbeszélhetik problémáikat.
Azóta nagyon sokan kapcsolódtak hozzánk, és soha senkivel semmi bajunk nem volt.
Téged is szívesen látunk.
Aki akar, az előbb utóbb idetalál, esetleg előbb megnyit egy-két másik topicot is.
Ez nem egy zárt társaság, hisz sokan más topicokban is jelen vagyunk, és segítünk idetalálni mindenkinek.
PL: 2003 tavaszi kisbabák.
Tehát ha gondolod, írogass ide, várjuk a bemutatkozásodat.
Heni