Új privát üzeneted érkezett!

Lányok mindjárt indulok a dokihoz, de már nem bírok magammal már kétszer voltam wc-n. Drukkoljatok nekem.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


gabi aztán ha visszajöttél gyere a beszámolóval.... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


GAbi minden rendben lesz.

Csige Te is ma voltál, mész, vagy orvosnál?

annus kismamus hol vagyusz?

timejka
 
 

 
 

tényleg csige is orvosnál van vagy már volt..csige jelentkezzz .....hol vagy???? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Puszedli, bocsi hogy csak most válaszolok. Hát végülis már előbb tudta a párom a pozi tesztet. De azért persze jól jött ki... Ha minden igaz, júliusban születik a bébink, úgyhogy az meg közel lesz a házassági évfordulónkhoz..

Orvos látogatók, nincs még híretek??? Csige, nagyon szorítok neked is!!!

Csucsu, csupa jó hírek! Muszáj babásodni ilyen jó eredményekkel! Akkor kapd el apát ma!!! :oops:

Kép
szilvia80
 
 


szilvi lehet éppen ügyködnek csucsuék a dolgon azért nem ír!!!! :roll: :oops: :lol:
szerintetek mért fáj iszonyatosan baloldalon egész lent a hasam?megvan pé-m nem lehet most...... :roll: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jaja, lehet hogy munkálkodnak a kistesón... :oops: Hajrá nekik!!

Nita, mensid elmúlt már? Nme lehet hogy azért fáj a pocid? Vagy bizti hogy nem valami kajától fáj a hasad?? Küldök gyógyító mosolyt!!! :) :) :) :)

Kép
szilvia80
 
 


szilvi még csak 2. napon vagyok...és csak baloldalon fáj lent..tehát kajához tuti nincs köze..... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok,
Megjöttem a dokitól és ahogy sejtettem, nincs baba. A doki semmit sem látott, azt mondta, hogy amit lát, az egy szép menstruáció előtti állapot. Mondta, hogy ne legyek olyan türelmetlen és nyugodjak meg. Én tudom hogy igaza van, de már egy éve próbálkozunk és már kezdek türelmetlen lenni. Mondtam neki, hogy szeretném ha megnéznénk hogy van e tüszőérésem, mert nem szeretnék potyára próbálkozni hónapokig, holott esély sincs a babára. Azt mondta ok, így ha megjön a menzim, akkor a 10. napon kell mennem hozzá. Valamint megkértem, hogy kövessük végig a következő ciklusomat uh-val, hogy legalább tudjam, hogy mikor van pém és mikor kell próbálkozni. Azt mondta, hogy ok, de akkor sűrűn kell majd mennem. Gondolom ez jó pénzes dolog lesz. Lányok, nektek akinek uh-val követik a ciklusotokat, milyen sűrűn kell menni. Gondolom nekem akkor is magán kell menni és az alkalmanként 8.000,-Ft. De most mit tegyek???!!! Azért bízom benne, hogy nem minden nap kell mennem majd?! Azért megbeszélem majd a férjemmel, hogy mit szól hozzá.
Gabi remélem te szerencsésebb vagy és jó híreket mondott a doki.

KépKép
csige-bige
 
 


csige nagyon sajnálom hogy nem baba...sajna májusba ugyanígy jártam mint te.... :cry:
szerintem nem minden nap kel majd menned és fizetned.csak van benne annyi emberiség hogy nem a magánrendelőjébe hív... :roll:
az viszont rendes tőle hogy megcsinálja a vizsgálatokat amiket kértél!!!
drukkolok hogy sikerrel járj!!!!!
amugy te szedsz vagy szedtél clostit? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csige : sajnálom,de ne keseredj el! :? Én Pécsre járok! Nekem 1 hónapig nézték a ciklusomat,mensi után kellett mennem a 8.napon,mert ha van pé akkor már a tüsző 10-2mm. Aztán a 15.napon kellett mennem,ekkor a tüszőm már 20-22mm volt! Beadtam magamnak a tüszőrepi szurit és a 16-18.nap próbálkozás! Aztán a kimaradt vérzés 5.napján mentem! Ez 4 alkalom 5ezresével! Többször nem akart uh-t,nemis volt rá szükség,ha belegondolsz elég a mensi utáni,ott már látszik,hogy elindult-e valami!
misszike
 
 


Csige: sajnálom, hogy nincs baba. De lesz:9 Ebben biztos vagyok. Hidd el most a doki látni fogja mi újság bent és ha netán valami nem okés azt helyre teszi. Vagy addig már babásodsz is:)

Gabi: Mi volt a dokinál?

Kép
csucsu05
 
 


Csige:Igazából a pét nem látjátok,csak a tüsző nagyságot,azt meg 20mmnél már meglehet repeszteni,ha a méhnyálka is elég vastag! Tüszőrepi szurit nem szoktál kapni?
misszike
 
 


Csige!
Jajjj de kár! Sajnálom hogy nincs baba.. A pozitív tesztre nem mondott a doki semmit?? Szerintem is, a kövi hónapban a doki megnéz uh-val, és akkor minden kiderül.. De biztos nincs baj, ha a mensid rendszeres...

Gabi, veled mizu??? Remélem hozol sztárfotót!

Kép
szilvia80
 
 


Köszönöm a biztatást lányok. Hát bízom benne, hogy most már minél hamarabb meg fog jönni a menzi. Nekem a 10. napon kell mennem a dokihoz majd. Akkor majd megbeszélem vele a továbbiakat, hogy hányszor kell mennem. Én kb. olyan négy alkalomra számítok. Bízom benne, hogy nem kell a négy alkalomért kifizetnem a 8.000,-Ft-ot.
Igen Nitácska én is szedtem clostit, mert rossz volt a hormonháztartásom. Két hónapig szedtem, de nem lettem babás, utána a 10. napon visszamentem a dokihoz és szép négy tüszőcskét látott, akkor azt mondta, hogy nem kell már szedni. Abban a hónapban babás is lettem, de sajnos nem maradt meg. Nem kaptam semmiféle gyógyszert a terhesség megtámogatására, lehet hogy az volt a gond. Az is lehet hogy ikerterhesség volt, mert minden esély megvolt rá és nem sok volt a szervezetemnek.
Tüszőrepi szurit nem kaptam és nem tudom, hogy fog e adni. Én úgy vettem észre rajta, hogy igazából hagyná, hogy egy kicsit még spontán próbálkozzunk, de mivel én említettem így megcsinálja az uh-kat. Ha csak a 10. napit csinálja meg, akkor már nyugodt leszek, mert abból már sokat tudunk. Szerintem gond van a hormonokkal, mert most tiszta ragya lettem. Majd kiderült, lehet hogy ismét closti lesz a vége.
A tesztre semmit nem mondott, csupán annyit hogy az elég halovány. Na mindegy, de nagyon csúnya tréfa volt ez azoktól a hiper-szuper tesztektől.

KépKép
csige-bige
 
 


Csucsu: ügyesek legyetek, minden esélyetek megvan most a babára, ha ilyen szép tüszőket látott a doki.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige: Remélem. Na meg azt is, hoyg most majd ha mész uh-ra látni fog szép tűsszőket és jókor lesztek együtt és jön a gólya:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok

megjöttem:) Látott egy 18 mm vastag nyálkahártyát, benne pedig egy 2 mm-es petezsákot. tehát kb 4-5 hetes lehetek. 3 hét múlva November 17-én (2 nappal a szülinapom előtt) kell vissza mennem hozzá, akkor már szívhangnak is kell lennie.

Dugdosni kell az utrot 2x2-t, elevitet és folsavat kell szednem. És kaptam beutalót vérvételre.

Csige nagyon sajnálom hogy nem látott semmi, de nyugi hamarosan neked is lesz, majd most szépet nézni fogja mi zajlik odabent. Én amúgy csak egyszer max 2 x voltam uh-on egy ciklusban, és nem kellett a rendes vizsgálat árát fizetnem csak konzultációt 2000 ft-ot.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


ja és azt mondta hogy nem a szeptember 24-et vesszük menszi első napnak mert akkor csak tisztasági kellett, hanem a 25-öt és így júli 2 a szülés várható ideje. Anyukámnak szép szülinapi ajándék lesz. 4-én született.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi óriási gratula nektek. Vigyázz magadra és pihizz amennyit csak tudsz. Minden rendben lesz, nyugi.
Hát bízom benne, hogy a következő hónapban talán majd nekünk is sikerül :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


csige sikerűlni fog..szurkolok nagyon!!!!!!!
gabi neked meg gratula a kis pötömhöz!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jó reggelt mindenkinek.
Gabi nem kaptál képet?
Én abbanhagytam az utró szedését. Egyébként nekem azt is mondta a doki, hogy ha nagyon-nagyon pici a terhesség, akkor lehet hogy még ő sem látja uh-val. Azt elfelejtettem megkérdezni tőle, hogy abbahagyjam e az utrót, de nem sok értelmét látom hogy szedjem.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige!
Szorítok neked. Hátha ott lapul a baba, csak később fogant meg,
Ne add fel!!!

Csucsu!
Remélem elkaptad apát.
És két hét múlva együtt zebrásodunk :D

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami
 
 


Pici: el bizony:)


Gabi: Hú 18mm vastag a nyálkahártya ? az szuper:) Szépen befészkelte magát a babus. Amúgy Július 2-án volt az esküvőnk :)

Nagyon szép szülinapod lesz az biztos. :)
Nagyon örülök neked:) Remélem tudlak követni és akkor együtt mehetünk Halásztelken sétálni a kicsikkel:)

Kép
csucsu05
 
 


Gabi!

Szupi hírek!!!Télleg pihengess!!!Had fejlődjön a picike!!!

Csige!
Szernte nem baj ha abbahagytad a bogyót,ha nem jön meg és csinálsz megint tesztet ami ismét +,akkor majd elkezded megint.Én úgy tudom h az 5.hétig kell elkezdeni

Akkor 2 hét múlva ismét + teszteket látunk! Ugye???? :lol: Kikaptok ha nem :wink:

Pont a meddőségről van szó a csak csajokban :roll:

Ma voltam védőnőnél,nagyon aranyos.Jól ki fogunk jönni!Mostmár nekem is megvan a kiskönyvem!Legközelebb dec elején kell mennem!Jövőhéten meg doki!

annus11
 
 


Jaj Annus tök jó. Olyan szépen haladsz, tök jó neked. Az szupi, ha normális a védőnő, sokat számít.
Én is úgy tudom, hogy az ötödik hétig kell elkezdeni a progipótlást és a dokim is azt mondta. Szombaton lesz öt hete hogy meg kellene jönni a menzimnek. Nekem 8,8 mm vastag a nyálkahártya, ami szerintem nem elég egy babának.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok,

Csige, nagyon sajnálom. Pedig tök jó volt olvasni, hogy ennyire Babásodik a fórum!
Nálam sincsenek jó hírek, tegnap voltam a saját dokimnál, aki teljesen kikelt magából, amiért a helyettese nem repsztettem meg a 22 mm-es tüszőt! Menézet UH-on és a jobb petefészkem tök üres (azt mondta, azok megrepedtek), a bal pedig jól becisztásodott ismér. Kész vagyok. Ami idegesít, hogy a bal oldalon látta a helyettesítő doki a 22 mm-es tüszőt...most nyoma sincs. A jobban pedig nem volt domináns tüsző...úgyhogy nem értem én ezt, komolyan nem! És hát úgy néz ki, ez a hónap is kuka... :x Kezdek kikészülni...Komolyan mondom, ha még idén nem jön össze a Bébi, akkor januárban úgy jelentkezem lombikra, mint a huzat. Úgy érzem, felmondták az idegeim a szolgálatot! Bocs, hogy így Rátok zúdítottam mindent...Majd összeszedem magam...
kexi
 
 


Kexi!

Megértelek!!!Ezek a helyettesítő dokik...én anno ezért nem mentem az átjárhatóságira,mert a dokim épp szabin volt.na mondom inkább köv hónap,de akkora már ott volt a baba :wink:
Ilyenkor mondjuk nem kéne konzultálni a te dokiddal?Hogy repesszen vagy ne?Csak ő tudja jobban,hisze ő kezelt eddig :twisted: Akkor tulajdonképpen nálad mi a baj?A peteérés nem stimmel?A domináns mért nem repedt meg?(vagy PCOd van és csak én vagyok a feledékeny :oops: ) Szóval a kérdése arra irányul h mivel kezelnek,megvan e az oka h mért nem jön össze?
Amúgy mehetsz rögtön lombikra vagy elöbb még pár inszem?

Húúú de sok lettem :oops:

Csige!
Én sajna nem értek a nyálkahárytához,nekem sose mondták h milyen vastag,bár ha Gabinak 18,akkor lehet az a 8 neked kevés...de passzolok inkább :wink:

annus11
 
 


Sziasztok

kexi nagyon sajnálom:( De ahogy én ismerem magam, tuti felhívtam volna azt a dokit aki helyettesített és beolvasnék neki. Tudom hogy ez nem segít de legalább kiadja magából az ember a mérget. És ez nagyon bosszantó tud lenni mikor nem a saját hibádból maradsz le róla:( Teljesen megértelek, de biztosan hamarosan te is pocakos leszel. Én minden esetre drukkolok.

Lányok én ma ha lehet még jobban álmos vagyok mint eddig szoktam, már azon gondolkoztam hogy lefekszem, de nem tudok mert főznöm kell ebédet, már odaraktam, csirke pöri lesz tésztával, tegnap úgy megkívántam. Remélem tudok is enni belőle, mert ugyan nincs semmi hányingerem, de ha éhes vagyok és neki állok enni, pár falat után azt érzem hogy nem bír lemenni több és olyankor inkább kifelé jön.

Az a baj hogy olyan soká lesz még 17-e és akkor dö el hogy van szívhang vagy nincs, jó lenne előtte még elmenni valahova, de én még sose voltam más doinál, meg gőzöm sincs hova mehetnék.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi!

Nagyon egyszerre írtunk!

És a te dokiddal nem tudsz beszélni h mehess 2 hét múlva?Vagy egyszerűen SZTK,kórház.Ahol tudnak fogadni.Max azt mondod h görcsölsz stb.De szerintem ne parázz!!!Az a bizti! :wink:

annus11
 
 


Gabi: A baross utcai klinikán van egy uh csaj aki végez uh. Nekem a dokim ajánlotta 3000-4000Ft ot illik neki adni. Ő a legjobb a szakmában. Csak annyit kell neki mondani melyik doki küldött hozzá. És annyian mennek hozzá hogy nem is tudja ki kivel van. tehát a dokival nem egyeztet. Ez valahoyg félig maszekba megy. Mert a taj számodat felirja arra ad igazolást. Mivel mi úgyis oda tartozunk igy nem gáz. Igaz az én dokim a II Női klinikán van mégis én ehez a nőhőz jároik UH ra.
És nagyon profi. Ha gondolod menj el hozzá.

Kép
csucsu05
 
 


Ja főzés!
Hát én sokszor hozzákezdtem volan,de nem bírtam..kinyitottam a hűtőt és be is csuktam rögtön...enni se magyon tudtam.De apcim kis ügyi ,megcsinálta magának!Én is pont így voltam,hétvégén tojás volt reggelire,apcim csinálta azt is :lol: de 3 falatnál többet nem tudtam enni belőle...szegény azt hitte h rossz vot,pedig nem.Isteni volt,az a 3 falat :wink: :lol: Most kicsit jobb már,főzni is többet tudok.De estére hulla vagyok...

annus11
 
 


Kexi: nagyon sajnálom és megértem az elkeseredésedet. Tényleg érthetetlen, hogy miért nem repesztette meg a doki a tüszőcskéket. Én azt tapasztaltam, hogy sokszor fel sem fogják az emberek, hogy mit jelent egy elszalasztott hónap. Havonta csak egyszer van esélyünk, ami ugye azt jelenti, hogy évente 12 alkalommal. Szóval hiába mondják nekem, hogy legyek türelmes, ez annyira kevés. Nem úgy van, hogy most nem sikerült, a jövő héten majd fog. Azért ne keseredj el, következő hónapban bizti odafigyel rád a dokid és sikerülni fog. Akkor neked is követik uh-val a ciklusod? Milyen gyakran kell menned és mennyit kér a doki alkalmanként? Próbálok tájékozódni, mert rám is ez vár. Én két hónapig szedtem a clostit, de nem kaptam mellé tüszőrepit és nem lettek ciszták, tehát úgy tűnik, hogy sikerült megrepedniük, mert baba is lett a végén. Szerintem ha követi is uh-val szurit akkor sem fog adni a dokim. Kíváncsi vagyok hogy van a pém, ami már az első alkalommal ki fog derülni, mert vannak kétségeim affelől, ugyanis akkora gyilkos pattanások jöttek rajtam egy hete, hogy azért ezt már túlzás.
Én már megnyugodtam és beletörődtem, hogy nekünk is elúszott az első hónap, de már csak arra gondolok, hogy rögtön itt a következő és akkor már mindent látunk uh-n. Ez egy kicsit megnyugtat. Kexi én nagyon drukkolok neked.
Gabi: ha kívánja a tested a pihit, akkor dőlj le egy kicsit. Most nagy szükséged van rá.

KépKép
csige-bige
 
 


annus hát azt mondta hogy mivel nem pont félidőben fogant, jobb ha inkább 3 hetet várunk és akkor már tutira kell lennie szívhangnak is, nem kaarja hogy kétszer bolygasson ha nem muszáj
Csak én nehezn bírom ki. De ő nagyon nyugodt volt, nem úgy mint az előzőnél, ott már az első uh-on látta hogy valami nem stimmel, most mondta hogy minden ok.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Csucsu: neked ki a dokid, megírnád nekem akár priviben is? Az én dokim is a II-es Klinikán van.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige: Dr. Ruscsák Mihály . és neked?

Kép
csucsu05
 
 


Gabi: szerintem próbálj megnyugodni egy kicsit, mert az valóban igaz, hogy nem tesz jót a babócáknak, ha ilyen apró állapotukban sokszor bolygatják őket. Lehet hogy nem kellene piszkálni most. Próbálj megnyugodni egy kicsit, minden rendben lesz.

KépKép
csige-bige
 
 


én Dr. Kisfalvi Istánhoz járok.

KépKép
csige-bige
 
 


csige az lesz, próbálok. És folyamatosan mondogatom magamnak hogy minden rendben van, dobog a pici szivecskéje:)

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi: Ha a dokinyugodt akkro te is legyél az. Hidd el ha valami nem stimmelt volna rögtön meg is mondta volna. De most minden oké. Ha nehéz várakozni majd mi segitünk. :)

Kép
csucsu05
 
 


És az én dokim is a SOTE IIn van :wink:

Gabi!
Hát akkor hallgass rá!Amikor én voltam az első uhn,akkor volt 5mm a petezsák,tehát picit nagyobb volt a terhesség mint most neked.Engem 2 hét múlva rendelt vissza,akkor már volt szívhang!De ha nem lett volna...lehet h elkeseredtem volna nagyon,hiába mondott volan bármit is :roll: Meglátod olyan hamar elmúlik ez a 3 hét!!!!

annus11
 
 


Annus: Na akkor hajrá II. nőis dokik:)

Kép
csucsu05
 
 


:lol: :lol:
Azért jó messziről jártok be ide...nem semmi!Nekem akkora megnyugvás h 5 percre van akórház!

Reggel is mentem a védőnőhöz,8 elött 10 perccel még itthon voltam.Erre öcsém megkérdi h nem kellett volan elindulnom? :lol: Mondom itt van az is 2 utcányira,csak odaérek 10 perc alatt :wink: :lol:

annus11
 
 


na azon aggódtam én inkább hogy csak két mm, de azt mondta hogy ez normális, egyrészt nem pont középidőben fogant, és ilyenkor még a két nap is számít, éppen ezért még nem voltam 5 hetes, inkább 4,5 hetes

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi: Ne izgulj lesz szivhang is:)

Kép
csucsu05
 
 


Gabi!

Szerintem teljese jó a 2mm!!!Mert amikor nekem 5 mmt látott,így utólag kiderült h nagyobb terhesség volt!Szóval nyugi!!!!!

annus11
 
 


Voltam ma bent a kórházba,vártam feleslegesen 2 órát mivel a dokim nem jött be rendelni helyettesítő volt helyette.Csütörtökön megyek megint, beszéltem vele mobilon.Szar mert 40 km-r kocsikázni ,ma meg potyára mentem meg vártam!Mind1!
Csütörtökön már a 16.cn-m lesz,szerintetek késő lesz már tüszöt nézni?Ma délután csinálok egy Ih tesztet,kíváncsi leszek rá,mert még sosem csináltam!
Ugye, csak az első 5 percben értékelhető?

Kép

Kép
syl100
 
 


Sziasztok!

Csige!
Sajnálom, hogy a doki sem látott babát, de valóban, várjunk még egy kicsit, hiszen piri sincs még, ugye??

Gabi!
Szuper, hogy ott van az a kis babó!! És meglátod legközelebb úgy fog dobogni a kis szivecskéje, hogy csak na!! :wink:

Kexi!
Felháborító, hogy mit művelnek manapság az orvosok!
Nekem a saját dokimmal vannak gondjaim. A legutolső találkozáskor megkérdeztem tőle, hogy ha már van rendesen peteérésem, és mégsem jön össze a baba, akkor nem lehet hogy az a baj, hogy nem reped meg magától? Erre a válasza: de, lehetséges!
És ezzel a téma le volt zárva! Nem az lett volna alegésszerűbb, ha azt mondja ad szurit?? A fenébe is! Ezeknek mi csak 1-ek vagyunk a sokból! Neki nem "sürgős" az hogy nekünk minnél ekőbb kisbabánk lehessen!
Teljesen megértelek!!!!

Annus!
Gratula a kiskönyvhöz! Legközelebb ha mész UHU-ra hozz ám képet a babóról!!

Kép
oriandy
 
 


Jól esnek a bíztató szavak!! :)
Annus: Igen, PCO-m van és amit júniusban csináztak műtétet, az úgy látszik, ennyire volt elég, most ugyanúgy visszajöttek ezek a szemét ciszták!! Az egyik petefékszem még rendben van, de naná, hogy nem abban látták azt az egy használható tüszőt. Kíváncsi vagyok, hogy mit talál ki a dokim a legközelebbi találkánkra. Jajj Lányok, úgy el vagyok keseredve.
Csige: ige, kezdődik előről az egész, megint UH-val figyeli majd a peteérést. Nekem úgy szokta csinálni, hogy kb. a 12.napon megyek először , aztán 2 naponta. Általában a 16.napon repeszti meg, addigra már elég nagy. Csak a clostival nálam az a baj, hogy valahogy olyan szinten kitisztít a vérzés, hogy tök lassan épül föl a nyálkahártya és elég vékony egy-egy clostizás után. Amúgy meg teljesen egyetértek azzal, hogy fel sem fohgják, mit jelent egy-egy nem sikerült hónap! Annyira padlóra tud küldeni!! De persze reménykedem, hogy majd csak összejön és közben mindenkinek szorítok nagyon!!!
kexi
 
 


Sziasztok Lányok,

Nagyon rég nem írtam ide, de szoktalak olvasni benneteket.
Ezúton gratulálok minden kimamának. Annus nagyon megy az idő. :D
Gabi, Szilvi szívből gratulálok, minden rendben lesz ne izguljatok. És a többieknél is.
Illetve mindenkinek mielőbbi babásodást.

Mi elmentünk egy meddőségibe, ahol kiderült, hogy van pár apró bibi mindkettőnknél. Azért fasza, hogy 2 év alatt ezek a dolgok senkinek nem tüntek fel. Simán hagytak minket próbálkozni.
De legalább mostmár jó helyen vagyunk. :) És tudom, hogy nemsoká összejön a baba.
:wink: Puszi

Kép
gmelcsi1
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?