Új privát üzeneted érkezett!

Cat!
Összeszedem.
Csak fáradt vagyok, és ennyi.
Végra ha már nem köhögök, majd jól kialszom magam és minden jó lesz.
Apa nagyon édes velem, ápolgat nagyon,

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Pici: laptetőd van:)

Kép
csucsu05

Csucsu!

Ez jó!
Most biztosan volt tüszőrepedés! És ha még tettetek is apával a cél érdekében, akkor tuti lesz egy pozitív teszted két hét múlva. :D
Szerintem a Clostytól erősödtek fel a tünetek.

Nemlajos!

Sajnálom, hogy megint összekaptatok Ti is.
Biztos nem a párodat fogják elküldeni. Mérnökként azért könnyebb jó munkát találni. (Milyen mérnök? Gépész?)
A munkalehetőséget sajnálom. De talán jobb is így, hogy most kiderült, hogy megbízhatatlan és nem csak később.
Vendég

laptető :D :D

Csajok a köhögéstől izomláza van a hasamnak :oops: :oops:

picimami

Pici!

Mi sem aludtunk jól ma éjjel.
Beni negyed négykor felébredt. És négy körül át is jött hozzánk, hogy tévét akar nézni. Aztán Apával visszament a szobájába, és együtt elaludtak.
De én is nagyon sokszor felébredtem. Most nagyon fáradt vagyok.
Vendég

Pici: vegyél eg ymély levegőt. ha stresszelsz vannak félelmeid az nem jó. Csaj a jóra szabad gondolni. ahajhullás pedig ősszel természetes. Nekombinálj. élvezd az életet és gondolj arra picurka most fészkeli be magát. :) Na ettől jobb a kedved úgye??

Cat: akartam kérdezni milyen aloe gélt iszol? Én a Berryt iszom. És állitólag nagyon sok jó hatása van.

Kép
csucsu05

Nekem is másabb volt most. Volt egy kis halvány rózsaszínes valami a tisztasági betéten. De nem hittem a szememnek.
És az Lh m egy napig volt erős csak. És láttam végig ahogy erősödik, majd halványodik.
Izgulok nagyon.

picimami

Nem stresszelek. Csak nyűgös vagyok. :D :D
De most hoztam egy habos kávét. És gondolok a kicsikémre, hogy már alakulgat szépen odabenn.

picimami

Cat!
Én is már 5-kor mentem ki teát főzni, és apának piritóst. Azzal ébresztettem.
Ő meg aggódott miért nem pihenek, és ő hozna nekem teát..
Édes volt.

Holnap korán jövök melóba, akkor bezzeg biztos aludnék majd :D

picimami

Cat: na látod ügyes vagy. Egy habos kávé mindig jót tesz:)
Ügyes kiscsaj vagy. Na akkro örülök ha neked is volt rózsaszines "dolgod"
Jó lenne ha sikerülne.
Mert akkor még az életet is szebbnek látnánk :):)

Kép
csucsu05

Csucsu!

Sajnos én nem ihatok habos kávét... :(

A sima gelt iszom. Régebben én is a berryt ittam, mert az jó a vesére és több benne a vas, ha jól tudom. Az most a Benié. Esténként ő iszik belőle. Olyan pohárból, amiből Apa kávézni szokott. Ez az ő kávéja. És mivel "szöszös", török kávénak hívja. :D
A berryt most nem ihatom a cukor miatt. A sima gel a zöld tablettával együtt viszont jót tesz a cukornak. Bár nem olyan finom.
Vendég

Cat: Nem baj , hogy nem finom a fő, hogy hasznos. És habos kávét ha most nem is ihatsz de a baba elég boldogsághormont termel neked most:) És a szülés után már ihatsz habos kávét is:)
Szabina is issza velem a Berryt. MOndjuk én adom neki a gyerek vitamint is. Hálistennek nem is beteg a lányom.
Én meg mellete szedem még a Macát a multivitamint kifejezetten babásodésra ajánlják és szedem a mégpempőt. Nálunk tiszta aloe raktát van már :)
Na és persze szedem mellé az E vitamint.

Kép
csucsu05

Csucsu!

Én most már csak a Calciumot szedem a halolajat, a zöld tablettát és a sima gelt. De még van itthon egy pár dolog.
Benivel is ezeket szedtem, és egészséges, nyugodt baba lett.
Vendég

Ma reggel néztem, hogy még mindig nem híztam. :D
3 kg-val vagyok kevesebb, mint amikor a tesztet megcsináltam. :D
Olyan jó lenne, ha ez nem változna... Vagy max annyi lennék a végére, mint amikor a tesztet megcsináltam.
Vendég

Cat: Én is nagyon bizzok benne, hogy nem véletlenül ajánlják ezeket.
Igaz énmár be is léptem mertigy nem macerás mindig rendelni. Most rendeltem egy krémet ami szintén nagoyn bevállt nekem. Oylan puha tőlle az arcbőrőm:)
Na demost a legnagyobb reményebb ezekben a kifejezetten babásodásra ajánlott vitaminokban van:)
Szabina is szereti ami érdekes mert ő amúgy semmilyne vitamint eddig nem szedett be. De a gyerekvitamint már reggel magától kéri. és a berryt is. :)
De hálistennek a ygerekorvos csak oltásokkor látta még. azóta sem. :):)

Kép
csucsu05

Csajok: Mit főztők ma?? Adjatok valami ötletet mert semmi nem jut az eszembe.

Kép
csucsu05

Csucsu!

Nálunk tegnapi maradék lesz.
Krumplipüré hússal.
Pár szelet húst befűszerezni, kivajazott tepsibe vagy jénaiba tenni. Rá császárszalonna vagy bacon, őszibarack vagy ananász karika (konzerv). Egy kis tejszínt önteni a tetejére és be a sütőbe. A végén egy-egy szelet sajt a húsokra és rásütni. Nagyon finom lett.
A hústól függ, hogy meddig kell sütni.
Vendég

Csucsu!
Én krumplis tésztát gondoltam ma készíteni.

Én nem iszom az aloe cuccokat. Bár méhpempőt én is akartam venni.
De már annyi mindent szedek hogy félek abból lesz a baj.

Cat!
Én is szoktam ilyen husit készíteni.
Isteni finom

picimami

Csucsu!

[quote]C írta:at: na látod ügyes vagy. Egy habos kávé mindig jót tesz:)
Ügyes kiscsaj vagy. Na akkro örülök ha neked is volt rózsaszines "dolgod"
Jó lenne ha sikerülne.
Mert akkor még az életet is szebbnek látnánk

Ezt szerintem nekem szántad. :oops:

picimami

Cat!
Nagyon ügyes vagy, ha még nem híztál. Sőt fogytál!!
Gratulálok.

picimami

Pici!

A fogyás az elején volt, amikor elkezdtem a diétát. De ez a ch mennyiség pont annyi, amitől fogyni már nem lehet, de nem is hízik az ember. Tehát szerintem kb ennyire van szükségem. És ez szerintem jó.
Vendég

Picimami és Csucsu!!!!!!!!!!!!!!!!

Megy a drukk ezerrel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (bizti már alakul a bébi :lol: :lol: :lol: )

Én ma rakott karfiolt csinálok :wink:

Kép
Kép
minimano74

Pici: Neked szántam bizony. :) Nagyon elvagyok kalandozva össze vissza irok. Na de csak rájöttél:)

Kép
csucsu05

Cat!
Akkor is ügyes vagy. hogy tartod magad ilyen szépen.
Nagy akaraterő kell hozzá.
Én is szeretnék majd ilyen ügyes lenni. :D

Gabi!
Köszi a durkkot!
Mi meg érted aggódunk és szorítunk.
Finomat főzöl te is.

Csucsu!!
:D :D :D

picimami

Már beszéltem apával reggel rámcsörgött de elsőre nem értette mi van aztán mondtam neki és azt mondta hogy dehogy haragszik ő rám és szeret ne legyek szomorú:):):):):):):

én ma tojásos galuskát csinálok magunknak a gyerekkel gabinak meg maradt még bableves azt mondta azt megeszi :):):):)

Gabi megy a drukk ezerrel holnap minden kiderűl :):):):)

picike,csucsu,: nektek is megy a pozitív drukk :):):)

többiek merre vagytok?

nika70
Salgótarján

Nika!

Örülök, hogy Apával minden rendben. Ilyenek ezek a férfiak. Néha észre sem veszik, hogy megbántanak. :evil: Vagy gyorsan el is felejtik.
Vendég

Nika: na látod. Nincs is harag. Szeret és ez a legfontosabb.

Képzeljtek: Most csöngettek be, hogy a kutyánk kint van. Na ezt nem értem mert még kint sem voltunk. A férjem reggel elment dolgozni akkor kimehetett. Na de volt a kapunál kutya piszok anélkül ő nem megy el, hoyg nem szedi össze. És a kutya piszok friss volt. Rejtély hogy ment ki . KInyitni nem tudja a kaput mert az elektromos kapu nem nyilik csak ki magától. A szomszéd kutyája nagyon ugatós és sokan kivannak rá bukva. A gond az, hoyg meg akarják mérgezni már mert senki nem tud pihenni még a legyeket is megugatja. Na most a mi kutyánk egy nyugodt valaki (magyar vizsla) És mivel a szomszédunk lehet véletlenül ő kapott mérget mert 3napja hasmenése van a kutyánknak. Most figyleem mi van vele mert annyira megy a hasa. Ha délután sincs jól akkor kihivom az orvost.
Arról nem beszélve, hoyg aludni sem lehet a szomszéd kutyától. Na meg a keritésünket is szétrágta már. Tiszta idegbajos. csak nehogy a mi kutyánk lássa kárát.

Kép
csucsu05

Csucsu!

Nálunk is vannak harcok az utcában a kutyák miatt. :(
Én inkább nem avatkozom bele, mert bnekem egyikkel sincs bajom. A szomszédban van egy bobtail és egy roti. Minket már sem ugatnak. Ha mégis, akkor beni odaszól, hogy Foltos, Nelli, sssssssssss! És csend lesz. És éjszaka sem vészesek szerencsére. Viszont az idegent jelzik, így megnyigtató a jelenlétük.

Remélem semmi komoly baja a kutyátoknak! Én is sokáig akartam vizslát. Szerintem nagyon aranyosak.
Vendég

Cat: Most néztem bent fekszik a házában . Ki sem jön. Most vittem neki friss vizet kicsit megsimogattam. Aza baj, hogy sokan mondják , hogy ami kutyánk miylen nyugodt. Egyáltalán nem ugatós. De a szomszédé igen. Lehet van aki azt hiszi a mi kutyánk ilyen idegbeteg.
De egy vizsla?? Ő még szilveszterkor amikro durrogtatnak akkor is halálosan nyugodt.
A baj, hogy a szomszéd kutyája tényleg egy örült. Nekünk hátul van a házunk igy nem annyira halljuk ha ugat de azért ha valaki jön hozzánk alig mer becsöngetni mert a szomszéd kutya rázza a keritést. És sokan nem is mernek akapuba állni igy meg semmi értelme a kaputelefonnak.
Sosoem látom ki jön mert az emerek elugranak a kapuból. mostazt találtuk ki a másik oldalra áttesszük a kaputelefont. Na de nem olyan egyszerű ez.
És a szörnyű, hogy a szomszéd azt mondja mindenkinek a mi kutyánk sokat ugat. Mondjuk van aki már ezen nevet. Hát nem tudom mi lesz ennek a vége hisz ez igy nem jó az biztos.

Kép
csucsu05

Nika!
Örülök, hogy apával kibékültetek.
Nagyon finomat főzöl te is.

Csucsu!
Remélem nem lesz semmi baja a kutyusnak.
Nem semmi mi folyik arra felétek

picimami

Csucsu!

Mi ezek miatt nem szeretnénk még kutyust.
Illetve a kerítés sincs teljesen kész. Na meg egy kis kutya ugyanannyi törődést igényel, mint egy kisbaba. Erre most nemlesz időnk.
Vendég

Most beszéltem egy asztalossal.
Jövő hét csütörtökön kijön felmérni a babaszobát és ad árajánlatot a bútorra. Kíváncsi leszek mennyit mond.
De nem készülök arra, hogy olcsó lesz. ahogy mondta, Blum pántokat használnak... Ez már ismerős a konyhából. :roll: :shock:
Vendég

De izgi!!
Már itt tartunk, készül a babaszoba.
Szuper

picimami

Pici!

Még nem készül.
Csak kijön felmérni a pasi. Úgyis csak jövőre tudják vállani, mert idén már nincs több kapacitásuk. És általában 3-6 hét alatt készül el.
Én az árára vagyok nagyon kíváncsi.
Szerencsére ruhát most nem sokat kell vennünk, és a babkocsi téma még nincs lezárva.
Bár múltkor Apa már beleegyezett, hoy menjünk el babakocsit nézni... :shock: :D
Vendég

Tudom még nem készül.. csak megnézetitek.
De beindul majd szépen lassan.

Nekem most úgy megtetszettek nevek:
Szonóra :D
Dorka :D

picimami

Pici: Szonóra?Még nem is hallottam. Biztos a Nóra bővitett kiadása.

Cat: Kiváncsi vagyok mennyit mond az asztalos bár szerintem sem lesz olcsó. Mert amit bútorboltban árulnak az úgye futószalagon készül. Ez meg úgye egyedi darab lesz.

Amúgy a mi kutyánk 5éves elmúlt már kezd is öregedni. Őszül a kis pofija:)

Kép
csucsu05

megint hívott apa hogy minden rendben van e és hogy szeret nyugodjak meg :D:D:D:D:D:D de már jól vagyok :):):):)

én is akarok már babaszobát nézegetni :D

nika70
Salgótarján

Nika. Nyugi nemsokára te is fogsz nézegetni:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Én is vagyok, csak ha éppen nem gyakszin vagyok, akkor az itthoni (ház körüli) teendőim foglalnak le nagyon.

Nálunk az ebéd:
pinkáns húsos krumpli (receptes füzetből), elvileg így kéne majd kinéznie, de szerintem az enyém máshogy fog. De sebaj! Ha fini lesz, bánja kutya, hogy nem hasonlít a képre! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
oriandy

Ja és a recept, ha valakit érdekel:
Kép

Lusta voltam beírni. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
oriandy

Sziasztok csajszik :D

Aki el van keseredve annak fel a fejjel,akienk meg jó kedve van legyen még jobb :lol:

Annyira szép az idő,hogy most zavartam le a fiamat biciklizni,mert ha tehetné itt ülne egész nap a gép elött:)
MEgyek majd utána..én majd a kutyával sétálok...

Mi is a tegnapi pörit esszük,holnap meg fetás sali lesz rántott pulykamellel.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Szia Andy, Törpiri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tényleg elég jó idő van kint.
Törpiri te merre laksz Budapesten?

Kép
Kép
minimano74

Kőbányán....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Én is kitaláltam. akartam venni marha húst hogy csinálja gulyás levest. Zöldség van hozzá itthon hús viszont nem volt ahentesnél de volt szép májas hurka meg véres. Ogy ma az lesz dinsztelt lilakáposztával és sós vizben főtt krumplival. Majd holnap lesz gulyás leves.

Kép
csucsu05

Milyen kutyád van???? Nekem egy havanase (ha jól irtam és imádom)
Megmutatom: Kép Kép

Igaz ezek még kicsi korában készültek, de most sem sokkal nagyobb :lol:

Kép
Kép
minimano74

Nekem egy fekete közép uszim van...tavaly találtuk....
Nagyon kis dilis :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Az is nagyon édi lehet. :lol:

Kép
Kép
minimano74

Tényleg ma van a kutyám névnapja:) meg is puszilgatom akkor :) Simon a becsületes neve. De nagyon illik rá. Olyan igazi komoly név neki.

Kép
csucsu05

A barátnőmnek is az volt csak neki szürke, de sajna már nagyon öreg volt és el kellett altatni. :cry: De most már neki is egy havanasse van az ővé karácsonkor lesz 2 éves és fekete fehér. :wink:

Kép
Kép
minimano74

A barátnőmnek is az volt csak neki szürke, de sajna már nagyon öreg volt és el kellett altatni. :cry: De most már neki is egy havanasse van az ővé karácsonkor lesz 2 éves és fekete fehér. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?