Új privát üzeneted érkezett!

Pozitív lett a kombinált tesztem, valószínűleg amniora kell mennem majd úgy 2 hét múlva, aztán még min. 2 hét az eredmény, addig meg marad a reménykedés....

Nem hiszem, h lesz kedvem jönni egy darabig.......
Vigyázzatok magatokra!

Zsu
svs
 
 


Szia Zsu!

Neee máááá! :( Sajnálom. De ne add fel, mert ezek a tesztek sem 100%-osak! Miért nem mehetsz előbb amnióra? Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de ez a magzatvíz vételes vizsgálat?
És el ne merj tűnni! Az nem jó! Tudom, hogy nincs sok kedved dumálni velünk, mert ilyenkor minden sz@r, de nem lenne jobb, ha kiöntenéd a bánatod???? Mi Veled vagyunk! Szorítok Neked!

Kép

Kép
Kép
tisa
 
 


Zsu!
Nagyon sajnálom, elhiszem, hogy el vagy keseredve! :(
De hidd el, hogy ez még nem jelent semmi biztosat!
Én amióta megtudtam, hogy terhes vagyok mindent elolvastam az interneten az aminóról és tesztekről stb...
És írták., hogy bizonyos százalékban az afp-nál és a kombinált teszteknél van rossz eredmény, és az amino vagy a születés után kiderül, hogy minden rendben volt.....azt írják, hogy sokszor nem lehet tudni a rossz eredmény okát, valószínű hogy a teszt végzése közben történki valami baki.....

Negatív, jó eredményű kombinált tesztet kapó anyukák most nem figyeljenek!!!!!

Ez pont olyan, hogy a negatív eredmény sem 100 %-os! Ezt meg is mondják amikor végzik....
Tehát szerintem ez fordítva is igaz!!!
Még az aminó is csak közel 100 %-os.....
Szóval ne aggódj, biztos minden rendben lesz!

Én 4-én megyek aminóra, mejd elmesélem milyen volt...
Tudom, nem nyugtat meg , de én is tiszta ideg vagyok.....a korom, gyógyszereket szedtem az első két hétben, plusz valószínű aznap lettem terhes amikor tüdőszűrőn voltam.... :cry:


Küldök mindenesetre egy nagy ölelést! :P

Kép


Kép
tasin
 
 

 
 

Zsu!lélekben veled drukkolunk együtt,hogy csak egy téves riasztás legyen!Kitartás és pozítív hozzáállás,bár tudom,hogy nem könnyű!

KépKép
l.edit
 
 


Látom Tisa egyre gondoltunk!!!!

Kép


Kép
tasin
 
 


Tisa!
Majd mesélj milyen volt a genetikai UH és mit láttak! Én akkor tájt akarom megcsinálni a 4D Uh-t is hátha majd jól látni már a babát....
A talit meg majd megbeszéljük!!! :lol:

Kép


Kép
tasin
 
 


Sziasztok!

Zsu nagyon sajnálom a teszteredményt, de igaza van a lányoknak, és egy másik fórumon is olvastam egy anyukát, aki december elején fog szülni, hogy őt is hogy megijesztették egy ilyen eredménnyel, és el akarták küldeni mindenféle vizsgálatokra, de ő inkább várt, és a későbbi vizsgálatokon derült ki, hogy ok minden a babával, és vele is! én is nagyon megölelgetlek, és kérlek ne tűnj el! rendben lesz minden!!!

Kép
tünemény
 
 


Zsu!

Nagyon-nagyon drukkolok Neked én is és tudom, hogy könnyű mondani, de próbáld meg távol tartani a negatív gondolatokat.

Eda: Sinupret nevű drazsét szedek (ezt kismamáknak is szabad), nem tudom, hogy ettől-e, de sokkal jobb már a köhögés.

Igen, a Nagypapámnak is tetszett a lakás és azért csak a jövő héten foglalózzuk le, mert addig ügyvédet keresünk, meg körbejárjuk, hogyan is lenne a legjobb. De már megegyeztünk a tulajdonosokkal, hogy nem adják másnak :)

Kép

Kép
sildi83
 
 


Tasin! Most hétvégén ugyan leugrunk Dömsödre a mamikámhoz, de nov.1. lévén temetőjáratozás lesz. Olyankor meg nem zavargászik az ember sehol. Majd bepótoljuk!

Persze, hogy elmesélem mi lesz az uh-n. Már most megtaláltam azt az internetes oldalt (azt hiszem a mamanet.hu) ahol fel vannak sorolva az átlagértékek...

Pont szegény Zsu kapcsán tűnödöm, hogy szerintetek én megcsináltassam a négymarkeres vizsgálatot?????

A Quartett-teszt olyan vizsgálati módszer, amely az anyai vérből négy marker (jelző) vizsgálatát foglalja magába a terhesség második trimeszterében (15-20. terhességi hetek között). Ezek az alpha-fetoprotein (AFP), egyesítetlen oestriol, inhibin-A (inhibin), és a human chorionic gonadotrophin szabad ß-egysége (free ß-hCG).

Eddig minden vizsgálatom rendben volt. Az "SZTK"-s AFP-mre is azt mondták teljesen jó, aztán meg itt a holnapi...Ha ezek a fizetős tesztek sem 100%-osak akkor megéri elmennem? Bár már én is elmúltam tavasszal 32... :( Azt a fránya cigit meg akkor tettem le amikor megtudtam, hogy itt van Mazsola (két hétre rá, hogy megfogant)!
Akkor most mit csináljak????

Jaa, és kérem szépen, a kiscipőcskék még csörögnek is! :lol: :lol: Ez elengedhetetlen kellék, nem gondoljátok?! :lol: :lol:

Kép
Kép
tisa
 
 


zsu! menj el uh-ra minél előbb!!!! ott majd megnyugtatnak kicsit biztos. simán lehet, hogy valami gebasz történt, nincs 100%-os eredmény! Kívánok neked/nektek nagyon nagyon sok erőt, és kitartást ehhez az egy hónaphoz. Nekem az afp-m lett rossz, amire ugye nem kell túl nagy hangsúlyt fektetni, és mégis nagoyn szar volt, szóval féligmeddig tudom, mit élhetsz át. És azt is tökre megértem, hogy nem akarod az ömlengéseinket és a problémamentességeinket olvasgatni, szívből remélem, hogy egy hónap múlva boldogan és megkönnyebbülten térsz vissza!!! Nagy pusz emmának is!!! (és az egészségügyben a csúszópénz, ismeretség sokmindenre képes, lehet, hogy be tudnak tenni korábbra, vagy gyorsabb eredmény lenne, hátha ismer valakit a dokid, vagy valami ismerősöd...)

Hát, nekem most nem sok kedvem lett írni, inkább holnap.

kikocska
 
 


tisa, én nem csináltatnám meg. A rosszhír ráér. A jó meg elérkezik úgyis.

kikocska
 
 


Zsu!

Fel a fejjel! Csak pozitívan! Ne tűnj el!
Vannak tévesen pozitív eredmények is.
Az amnio úgy tudom biztos, mert ott a baba sejtjeit nézik egy génvizsgálattal. Az majd jó eredményt ad! Csak erre gondolj!

Tasin!

A hivatalos terhesség első két hetében még nincs is baba! Amiatt ne aggódj! És a tüdőszűrő miatt sem!
Ha az első hónapban BÁRMI káros éri a babát, akkor nem marad meg. Illetve nem is veszed észre, hogy terhes voltál egyáltalán. Ezt nagyon okos nőgyógyászok és genetikusok állíthják. Köztük Czeizel Endre is.
És csak nagyon kevés gyógyszer ártalmas valóban a babának. A legtöbbre csak ráírják, mert ezzel védik magukat a gyógyszergyártók. Illetve terhes anyákon nem is lehet kísérletezni.

Tisa!

Dohányzás időben abbahagytad. Csak emiatt fölösleges a plusz teszt. És izgulni is. Erre is érvényes az, hogyha baja lenne, akkor már nem lenne a pocakodban.

Sildi!

Én Egerben is tudok jó ügyvédet. Bár nem annyira profi, mint a férjem, de mi ritkán járunk arra. Inkább csak a családnak szokott Egerben adás-vételit csinálni.

A környék jó lehet. Én a tizesbe jártam általánosba. Ma Kemény Ferenc. Szerettem a környéket nagyon. Már ha a lakás az Érsekkert azon a környékén van.
(A Gólya utcában is laktak unokatesómék, az sem rossz, bár az inkább már az Uszoda környéke.)
Vendég
 


Tisa!

Ha az AFP-d jó, és az Uh-on is azt mondják, hogy minden rendben, akkor szerintem felejtsd el a négymarkeres tesztet!

Hidd el a jó eredményt, és kész! :D
Vendég
 


Zsu!!! Fel a fejjel!!! Nagyon sok rosszat hallottam már ezekről a tesztekről!!! Szerintem minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!

Cat! Nekem is két fiam lesz!! Szóval fütyis ez a picur itt a pocakomban!
Egészséges, minden rendben vele. Nagyon remélem, az Afp is jó lesz!
Majd visszaolvaslak titeket!

Kép

Kép
eda7
 
 


Cat, köszi a tanácsokat! Én is így gondolom, csak itt mindenki szinte megcsináltatta a kombinált tesztet és azon tűnödtem, hogy nem vagyok-e felelőtlen, hogy én nem mentem el.

Neked is köszi Kikocska!

Cat! Veled mizujs? Mostanában nem jártál errefele. Igaz hétvégén eléggé bedugultunk..

És hol vannak a többiek???? :shock: :shock:

Kép
Kép
tisa
 
 


Eda!

Ma voltatok a Kleopátrában 4D-n?
Ha igen, akkor ott szerintem alaposan megnézik a kicsit. Az AFP pedig nem mindig megbízható. Saját tapasztalat és ismerősé is. Nekem magas lett, és Beni egészséges. Egy ismerősömnek alacsony, és a kislánya is makkegészséges, okos...

És a lényeg: gratulálok a kisfiúhoz! Mi lesz a neve?
Vendég
 


Tisa!

Aki a kötelező vizsgálatokat megcsinálja az nem felelőtlen.
Én csak azért mentem el az integráltra, mert a terhességem 7. hetétől inzulint kell használnom. És azt olvastam, hogy így az AFP eredménye félrevezető lehet, ez megbízhatóbb.
Nem volt kedvem megint az AFP miatt izgulni, mint Benivel.

Egyébként mi jól vagyunk.
Beni kicsit köhög és taknyos, de semmi komoly. A közérzete és az étvágya változatlan.
Vendég
 


Zsu: jajj ne már! Nagyon sajnálom. Elhiszem, hogy most egy kicsit szeretnél visszavonulni, de mi itt vagyunk és bármikor gyere, még akkor is ha épp nincs túl jó kedved! Szorítunk neked nagyon!!!!!!!!!!!!!!! Figyelj neked nem korán vették le a teszthez a vért?

Tisa: csatlakozom az előttem szólókhoz. Szerintem felesleges az újabb teszt.

Eda: grat a kis kukacoshoz ;) Képek vannak???

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Eda! Gratula a fütyis picurihoz! És kiválasztottátok már a nevét?
Ha jól emlékszem, november eljére írtad az AFP eredményed. Szerintem hívd fel őket és kérdezd meg,hogy elkészült-e. Talán nem kell annyit aggódnod. Nekem 1 hét alatt megcsinálták.

Ettike? Nem azt mondtad, hogy ma lesz meg az AFp eredményed? Hogy sikerült?

Tünemény! Ahogy elnézem itt egyre több a fiúcska! Bele kellene húznunk, hogy biztos-e nálunk a leányzó? Most már jó lenne pontosítani a Te Lucádat és az én Lénámat! :lol: :lol: A végén még nem tudnak kinek udvarolni ezek a srácok!
:lol:

Kép
Kép
tisa
 
 


Csajok!
Tudja vki, hogy meddig nem lehet lágy (tükör)tojást enni? Egész terhesség alatt vagy csak az első három hónapban nem ajánlott?
Úgy de úgy kívánom: sült bacon, kellemesen lágy tükörtojás, olvadt trapista sajt, sült paradicsom, friss puha kenyér........ :? :lol:
Mondjátok, hogy már ehetek! Léccilécci! :D :D

Kép
Kép
tisa
 
 


Tisa: nem lehet lágy/tükör tojást enni???? Akkor én mondom, hogy én is kívántam és nem is egyszer ettem. Főleg a lágysárgájú tükörtojást imádom, sült krumplival és sült virsivel. Nyami....
Szóval én ettem és semmi bajom.... (nem is tudtam, hogy nem lehet) Sőt a 7végén túróspalit is ettem, amibe ugye nyers tojás van....

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kisvirág! Tetszett, amit írtál! :D Állítólag azért nem lehet, nem ajánlott mert szalmonella veszélyes a dolog! És az a babónak nem jó! Vagy valami ilyesmi! Meg a lágy sajtok is tiltó listán vannak! :( És minél többet beszélünk róla én annál éhesebb vagyok erre! :D

Kép
Kép
tisa
 
 


Tisa: én amit megkívánok meg is eszem. Nem gondolkodok sokat rajta. Ha 33 év alatt nem kaptam szalmonellát a tojástól nem hiszem, hogy most kapnék tőle. :lol: Jó persze az ördög nem alszik.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Szalmonella ellen hőkezelt tojást lehet venni, vagy nagyon alaposan le kell tisztítani.

Étteremben azért ne próbáljátok ki!
Vendég
 


Már megyek is a konyhába! :D Már itt sem vagyok! :lol:
Tök igazad van! Nekem sem volt még semmi bajom! Ettől még nem lehet bajunk... Én is mindenevő vagyok. Bár még nem jellemző a kívánósság. Talán hamarabb vagyok éhes, mint eddig.
Köszi Kisvirág!!! Nekem elég a Te szavad! :lol: :lol:

Kép
Kép
tisa
 
 


Tisa: jó étvágyat!!! ;)

Cat: étterembe nem ennék ilyet. :)


Csajok:
Ti szoktatok gesztenyét sütni? Ha igen ki hogyan csinálja???

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kisvirág! Jól belaktam! Isteni volt! Persze, én sem eszem ilyesmit étteremben! Mostanában meg nem is voltunk.

Én úgy csinálom a gesztenyét, amit szintén nagyon imádok és nagyon nagyon egészséges, hogy: beáztatom egy tál vízbe, ettől megpuhul és a kukacok is kivarázsolódnak. Kiveszem, lecsepegtetem. Mivel már puha a hátán (domború része) egy éles késsel könnyen vágok rá egy ikszet. Nem kell túl mélyen. Aztán vagy tepsibe, vagy sütőtálcán elhelyezem és addig sütöm míg ki nem nyílik szépen a beikszelt rész és a húsa olyan jó kis aranysárgásbarnás lesz. De azt már látni fogod úgy is. Kiveszem, majd egy tálkába teszek fehér konyharuhát, beleöntöm a gesztenyét és bebugyolálom, hogy ne hűljön ki olyan gyorsan. Még egy tálka a kibontott hélynak. Egy jó film. És jóétvágyat!

Kép
Kép
tisa
 
 


Sziasztok Lányok, nemrég jöttünk vissza Bükkfürdőről, visszaolvasok, aztán írok majd :D
leo50
 
 


Sziasztok,

bocs, tegnap nem tudtam jönni, teszek táblát.

Tisa! A dohányzás, stb. ha okoz is bármit (de ha abbahagytad, akkor nem okoz), az nem genetikai dolog, tehát a plusz tesztek feleslegesek.
Csajok, belegondoltatok már abba, hogy mennyit stresszelünk azon, hogy volt 2 szál cigi vagy 2 pohár alkohol vagy 1 szem fejfájáscsillapító, és jaj mi lesz a babáinkkal, miközben "anyukák" ennél sokkal durvább dózisokkal is egészséges babákat szülnek? Persze, nyilván tudjuk, hogy mit szabad és mit nem és mit kell nagyon mértékletesen, de szerintem nem szabad állandóan ezen stresszelni...

Zsu! Remélem, minden rendben lesz! A kombinált teszt sem tuti, és vannak fals pozitív eredmények. Egy alapos UH szerintem is érdemes, legalább kicsit megnyugszol az elkövetkező 1 hónapra!

Kép



Kép

 
 


hééé tegnap írtam egy kész kisregény....hoool van???

mindegy,röviden.

zsu:

drukkolok hogy egészséges legyen a pici.ne idegeskedj,attól csak rosszabb(persze mondeni könnyű,tudom)

cigi,alkohol,gyógyszer:

úgy tudom hogy amíg nincsenek tünetek,tehát az első kb.2 hét addig nem árthatnak a babának az ilyenek mert még nem ágyazódott be.mikor beágyazódok akkor meg az ember úgyis érzi/sejti és leteszi a káros dolgokat.

és pár hete akadtam rá egy cikkre.külföldi orvosok kutatásai szerint a dohányzás(nem napi 2 doboz,csak 5-6 szál)a babának semmilyen kárt nem okoz.a nők 12%-ánál meszesedett a méhlepény
10%-nál pedig az átlagnál kissebb súlyú baba született.
de ez kissebb százalékban megtörtént a nemdohányzó nőknél is.tehát ezért sem csak a dohányzás felelős.

ezzel nem azt mondom hogy cigizzen az anyuka de ha valaki cigizett(pl. én) és mikor megtudta abbahagyta akkor attól a babának semmi baja nem lessz.még ha nem is egyből tette le.

tegnap elmard a szívhanghalgatás mivel nem végeztem a házidokinál.2 órát ültem ott.de legalább megvan.dokihoz így szerdán megyek.

tünemény:

a teát én a vérnyomim miatt iszom,annak nincs köze az AFP-hez.

ja AFP:

13.-án vették le a vért és 14.-én estére megvolt az eredmény.tehát 15.-én mehettem volna érte.ennyit a 2 hétről.

mocorgást érzőknek gartula.
babókám már olyanokat tud rúgni hogy csak na.apa még nem érzi de már várja.

Kép
Kép
ettike
 
 


Cat: Igen, a 10-es suli környéke (Hell Miksa út). A férjem szülei keresik az ügyvédet, nem tudom, hogy találtak-e már.

Eda: Hatalmas gratula a kicsi fiúhoz!! A jövő héten remélem már én is tudni fogom, hogy ki lakik idebent :)

Pocakfotókat kééééérek szépen :lol:

Kép

Kép
sildi83
 
 


Sildi!

A Hell Miksa úton jártam 8 éven át a suliba. :D Az nagyon jó hely.
És ott van óvoda és bölcsőde is a közelben. Legalábbis én még oda jártam, a Tittel Pál utcaiba. :)
És a húgom egyik barátnőjének is volt ott lakása és az egyik barátunk szülei is ott laknak. Illetve régen ott volt a suli napközije is. (Most már beépítették új házakkal.)
Mennyi emlék...

Az újabb, színes házakban vettetek, vagy a régiekben a patakparthoz közel?
A végén még kiderül, hogy abba a házba költöztök, ahol a barátunk szülei laknak. Akkor lehet, hogy össze is futunk majd valamikor, mert hozzájuk felugunk néha.

Arra a környékre én is szívesen költöznék, ha Egerben kellene lakást vennünk.
Vendég
 


Ettike!

És jó lett az AFP eredménye?
Mikor mész genetikai UH-ra?
Vendég
 


Mó!

Ti hogy vagytok?
UH-ra mikor mész?
Olyan kíváncsi vagyok, hogy fiúk, lányok, vagy vegyesen?
Vendég
 


Cat: ez a ház a 90-es években épült, és színes. A patakpartiak tényleg régebbiek. Nekem is nagyon tetszik a környék! Ott az Érsek kert és a játszótér egy köpésre, közel vannak a szüleim és a nagyszüleim is. Alig várom már, hogy beköltözzünk :)

Kép

Kép
sildi83
 
 


Sildi!

Tudom melyikről van szó. :) Ha minden igaz 89-ben vagy 90-ben épült. Akkor voltam hetedikes ha jól emlékszem. Ott laknak a barátunk szülei is. :)
Szerintem jól választottatok!
És a tizes suli is jó, vagy legalábbis régebben az volt...
Vendég
 


A fényképet rátettem a gépre. MOst megpróbálom csatolni. Sajnos elől tapad a méhlepény, így nagyon nehezen lehetett behozni a kis lurkót!
Köszi a gratulációkat. Ma azt hiszem, felhívom a terhesgondozót, hogy megérkezett-e az Afp-m.
Talán Petike lesz. (apa neve, és nagyon szeretné, ha a kis picuré is ez lenne!)
Tojást én is szoktam enni!
Van olyan ismerősöm, aki végig cigizett, és makk egészséges, nagyon aranyos, egészséges jó súlyban lévő babát szült. (sőt, ráadásul ahol dolgozik, mindenki cigizik, és füstben ült egész nap!!!!)
Szóval vannak felelőtlen anyukák!!! :? :? :?

Kép

Kép
eda7
 
 


Sziasztok Lányok!

Eda! Gratulálok a kisfiúhoz! Tényleg most még a fiúk vannak többségben, de hátha belehúznak a lányok is, és akkor már kiegyenlítődünk! :D

Mó én is kíváncsi lennék, hogy hogy érzed magad? mekkora a pocak? kisfiúk vagy kislányok vagy mindkettő?? fotók vannak??? ha nem is rakod a táblázatot, csak irj ha tudsz!

Etti, köszi, akkor igy már tiszta az afp is meg a teaivás is :D tegnap én is ittam a fekete (tejes)teát, eszembe is jutottál :D vérnyomid már jobb?

csütörtök reggel megyek a mávba megint a genetikai uh-ra. én azt hittem hogy a genetikai tanácsadás az nem a genetikai uh, de ide hivtak be... :shock: :shock: mindegy, a Bánhidi dr fogja végezni mint a múltkor, viszem majd a családfákat, és kérem majd, hogy küldjön el amniora..az legalább biztosat mond majd. inkább átesek rajta, és megtudom, hogy minden ok, mint hogy izguljak, és bizzak hogy rendben lesz minden..

Ildi remélem minél előbb beköltözhettek a lakásba, és gyorsan végbemegy az átadás! olyan jó olvasni az örömteli soraidat :D

Kép
tünemény
 
 


Petike 17. hét
Sajnos csak így sikerült

Kép

Kép
eda7
 
 


Eda!

Nagyon édes Petike a képen! Szerintem jól látszik.

Nekem az egyik unokatesóm Péter. :)

Tünemény!

Szerintem ne erőltesd az amniót, csak ha az orvos javasolja. Mi lett az kombinált/integrált teszt eredménye?
Vendég
 


Azért vannak többen a fiúk, és talán még lesznek is egy ideig, mert a fiút biztosabban meg lehet állapítani. Főleg így az elején.
Majd jönnek a lányok is, csak türelem!
Vendég
 


Eda!

Egyem meg, de édes kis pofija van!

Azt hiszem, hogy a 18 hetes uh-t 4 d-ben kérem, valamelyik nap be is jelentkezek időpontért. Én csak akkor fogom elhinni, amit az orvos a neméről mond, ha a saját szememmel, egyértelműen látom. Nem szeretném, hogy az egyik alkalommal ez, a másik alkalommal meg az legyen. Ráadásul az egyik ismerősünknek végül nem is az született, amit végig mondtak...Remélem az ilyen tévedések nem túl gyakoriak.

Kép

Kép
sildi83
 
 


Sildi!

Nem akarlak elkeseríteni de tavaly két ismerősöm is volt, akinek végig azt mondták, hogy lány lesz. Még a szülés előtti utolsó Uh-on is... Szoba kifestve rószaszínre, fodros ruhácskák, nagy nehezen kiválasztott lánynév... És végül mindkettő fiú lett. :roll:
Mindez kb egy hónap különbséggel két különböző kórházban.
Vendég
 


Eda tök édi!! ilyenkor olyanok, minha jól belénkbújnának, bár apa szerint inkább kis szégyenlősek :D

Cat az eredmény negativ lett, 1:35000 a down kórra, és kevesebb mint 1:50000 az edwards kórra. de nem tudom hogy a vérrokon házasság a dédszüleimnél, vagy anyukám vizfejűsége, vagy a testvéreim szellemi visszamaradottsága adhat e még okot más fejlődési bajokra...mert rajtuk viszont nem látszik ránézésre hogy baj lenne...

Kép
tünemény
 
 


Cat: Te jó ég, akkor lehet jobb nem is tudni. Azért ez elég nagy gáz, mert már a pocakban is a neme szerint viszonyulnék hozzá, a nevén nevezném, aztán kiderül, hogy ellentétes nemű... Fiúból gondolom nehezebben lesz lány, mint lányból fiú, de nem értem hogy lehet a kis fütykösét puncinak nézni :shock: :roll:

Kép

Kép
sildi83
 
 


Tünemény!

Majd segít a genetikus. És megmondja, hogy ezek genetikai eredetűek-e és lehet-e egyáltalán szűrni. Fölöslegesen ne csináltass amniót, én még mindig úgy gondolom.

Sildi!

Én sem tudom, hogy lehet ennyire elnézni.
Szerintem inkább csak rámondta, anélkül, hogy valóban látta volna. De többször is?
Nem értem én sem.
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Megjöttem a kórházból!

Tünemény! Míg el nem felejtem, megnéztem Neked a genetikai tanácsadás idejét: MINDEN KEDDEN 10-12 ÓRA KÖZÖTT. (2. emelet)

Az 18. heti uh eredménye:
Egy élő magzat. Lepény mellől.
BDP: 41 mm, THQ: 38 mm, FL: 26 mm.
Átlagos mennyiségű magzatvíz.
Az MSZNUT érvényben lévő szakmai protokollja szerint végzett ultrahang vizsgálat alapján fejlődési rendelllenesség nem látható.

Megint olyan volt, mint a futószalag. Rövid ideig voltam benn. A néni azt mondta minden rendben. Szerinte (az adatok alapján) 17 hetes és pár napos vagyok. Úgyhogy vagy kisebb egy kicsit a babóm, vagy április gyerek lesz! És most jön a lényeg! Megnézte, hogy mi a neme. És azt mondta, hogy ő KISLÁNY-t lát!
És én is azt láttam!

Kép
Kép
tisa
 
 


Eda! Megnéztem Petikét! Cuki! Jól sikerült róla a sztárfotó!

Kisvirág! Sikerült a gesztenye sütés?

Csajok! Köszi a véleményeket az integrált teszttel kapcsolatban, meggyőztetek. Bár én is ezen az állásponton voltam.
Jövő héten már mi is szeretnén elmenni egy 4D-s uh-ra! Talán kedd estefelé. Most már egész kis formás volt a babó!

Én szerintem kislányt hordok a szívem alatt. :D Már egész korán ezt éreztem. Ez a pinus nem fog már kukacot növeszteni! :lol: :lol:
Ettől függetlenül nálunk nem lesz rózsaszínű semmi, és habosbabos sem. Inkább vagány és dögös! :lol:

Úgyhogy most nagyon-nagyon boldog vagyok! A drága Férjemről meg ne is beszéljünk! :D Már most teljesen el van olvadva! :D Engem is elkápráztatott és (el)kényeztetett az első perctől kezdve, szerintetek akkor a lányával mit fog csinálni! :roll: :D Már most látom, hogy sóspuskával fog mellette állni, nehogy valami baja legyen! :lol: :lol:

Kép
Kép
tisa
 
 


Jaj Tisa de örülök, hogy minden ok, és mégis LÉNA lesz!!! ez a név nekünk is tetszett, úgyhogy jól választottatok! :wink: :wink: Apuka meg biztos nagyon büszke lesz a picilányra! :lol: :lol:

És köszi, hogy megnézted a genetikai tanácsadást, ez a hülye nő nekem a telefonba miért mondott mást?? hihetetlen, de nem baj, elmegyek csütörtökön, megkukkoljuk a babót, és hátha mégse kell újra menni kedden...

Cat, köszi, megvárom akkor mit mond a doki, mert ha ezeket nem is lehet kiszűrni, akkor inkább hagyom ezt a magzatvizvételt, de holnapután megtudjuk mi a következő lépés!

apácskának megint munkát kell keresni, mert nem jött be neki a hévvezetés...kicsit csalódott vagyok, főleg, hogy én vagyok, aki az anyagiak miatt izgul, ma is erről álmodtam, hogy a fizumból teszek félre a babadolgokra pénzt, mert apáéból nem lesz semmi...nagyon nehezen viselem a bizonytalanságot, és nem birom sokáig, hogy ő ne dolgozzon, és megint csak az én fizumból éljünk...egyik napról a másikra, főleg most! :roll: :roll:

Kép
tünemény
 
 


Tünemény! Ha mást mondott neked a nő akkor nem akarlak összezavarni. Ugye egy kórházról beszélünk? Máv?
Ha igen, akkor én azt láttam a 2. emeleten, ahol a genetikai ultrahangot csinálják, hogy az egyik ajtóra az volt kiírva amit az előbb leírtam.
Hát csak segíteni szerettem volna...! :? :D

Miért nem jött be a párodnak a meló? Ne aggódj feleslegesen, biztos megoldódik ez a probléma. Az elmondásaid alapján nem hiszem hogy azzal kell megküzdened, hogy maga a munka lenne neki büdös és punnyadni meg könnyebb. Biztos, hogy meg fogja találni a legjobb megoldást, és biztos számíthatsz rá. Bízz Benne!
Nem könnyű ma megfelelő munkát találni. Szóval fel a fejjel, Bébiiii! :wink:

Mó! Láttam, hogy már ki is színezted a soromat. Írd be légyszi a nevét is: Léna. Aztán bízom benne, hogy nem kukacosodik be! :lol:
Hova tűntél? Talán az ikres fórumhoz szegődtél? Gondolom jobban tudtok erről a témáról beszélgetni. :wink: Mi van az ikrekkel? Kiderült már a nemük?

Én is azt mondom mint Ildi, hogy kéreeek pocakképeket!

Kép
Kép
tisa
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: