Új privát üzeneted érkezett!

Syasztok!

Reni:Hát ezzel én is így vagyok,ha sokat állok,elégé fáj nekem is a hasam.Meg ha sokat megyek elnehezedik!Úgyhogy engem is megvisel,de azért igyekszem tartani magam! :lol:
Főleg hogy együtt lakunk növéremékkel akinek van 2 kisfia akiket imádok és igyekszem neki segíteni a kicsikkel,mert imádok velük játszani és ők is sokszor vannak velem!
Majd értesíts a fejleményekről! :lol:

Kép
alexa116

Alexa:Azért ugye pihensz is? :D Okés majd értesítelek :D

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Timi kisfia, Sanyika megszületett, ma 16,20-kor, 2750g, 48 cm. Gyors, ügyes szülés volt, 15.00-kor kapott puhító kúpokat,utána kezdődtek a fájások, 16,00-kor vitték be a szülőszobára.

:D :D :D :D :D :wink: :wink: :wink: :wink:

Ügyes volt a Timi! :wink:

Kép
flóra 11

TIMI! HATALMAS GRATULA A KISFIADHOZ!! NAGYON ÜGYESEK VOLTATOK!!!

Kép

Reni
Kép
Kép
rennye

Timi Hatalmas gratuláció neked ügyes voltál!!!Mondtam én,hogy minden rendben lessz!!! :D Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok neked!!!Majd várjuk a képeket és a beszámolót is!! :D

Kép
Kép
reni_24

Pocimaci :!: :!: Hol vagy :?: Hogy vagy :?: 3 napja voltál utoljára. :shock:

Reni
Kép
Kép
rennye

Timi!!

Nagy nagy gratula!!!!Bizti nagyon ügyi voltál!!!Várjuk a képeket!!!

Pocimaci lehet már megszült :lol: Mondtam én h front jön! :wink:

annus11

Sziasztok!

Timi: gratulálok

már alig várjuk a képeket és a beszámolót :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Syasztok!

Timi:Gratulálok és nagyon sokk tejcit kívánok! :lol:
És persze jó egézséget mind a kettőtöknek! :lol: :lol: :lol:

Timi:Persze hogy pihenek,de remélem azért te is!Majd írj! :lol:

Kép
alexa116

Sziasztok!

Itt volt a rokonság gyerekestül, azért nem volt időm jönni... :?

TIMI!!!!!!HATALMAS GRATULA!!!!!!! SOK-SOK TEJCSIT!!!!! én is ilyen gyors szülést szertenék.. :D gyere majd és mesélj, ha már itthon leszel! :D

Neeeem, sajnos MÉG MINDIG 2in1.. :cry: :cry: :cry:
ma voltam ctg.+vizelet+vérnyomi...minden o.k., nem rövidültem, nem nyílok. ( C:2000) holnap ismét, sőt...mától minden nap de. ez a program, mert túlhordós vagyok... :cry: kisasszony marhára jól érezheti magát... :D végül is, ha belegondolok: ingyen kaja, pia, medence, peace and love... :lol: :lol: :lol: a fene akarna kijönni... :lol:
doki jövő vasárnapig hajlandó várni, utána indítja... :? vazze.... okt.1-én volt 3kg, vajon majd 1 hónap alatt mennyit hízhatott??????? (4kg felett császi, nincs kec-mec :cry: )
nagyon fájnak már a térd és bokaizületeim a + súly miatt, hisztis vagyok és semmi fájás... :cry:
Bocs lányok este jövök, visszaolvasok és reagálok, csak most megyek szundizni 1 kicsit, végre hagynak... :lol:

Kép
pocimaci

Syasztok!

Pocimaci:Akkor biztos jól tarthatod odabent,ha ennyire nem akar kijönni. :D
Na akkor már nincs sok,de szerintem még magától is ki akar majd jönni.De ha valami adódna addig azt majd írd meg!Fájások,stb...... :lol: Addig is drukkolok! :lol:

Kép
alexa116

Pocimaci!!

Hogy lehet az, hogy 4 kg felett császár :?: :shock: :?: :shock: :?:
Nem értem én ezeket a dokikat :oops: Hát én ezerrel drukkolok, hogy neked is hasonló, gyors és viszonylag fájdalommentes szülésed legyen. Az, ha indítják, nem annyira gáz, mert azok a szülések az esetek igen nagy százalékában gyorsabbak :D Úgyhogy amiatt no para!!!

Lányok, kik a 36-37. hetet tapossátok. Ti még ne akarjatok szülni :lol:

Ja, és persze Flóra 11!!! Köszönjük az infót. Nagy örömömben meg is feledkeztem róla, bocsi :oops:

Reni
Kép
Kép
rennye

Sziasztok!
Nagy gratuláció a TIMINEK!!!Én is ilyen gyors szülést szeretnék!

Kép
mné zsuzsi

Sziasztok!

No, a mi ctg is megvolt. egy órán keresztül szenvedtünk a nővérkével, mire összejött egy értékelhető ctg... :lol: merthogy aludt a lány.. :lol: szegény, mindig rázogatom ilyenkor, meg nyomkodom, hogy utálhatja,h mindig felkeltem... :?
azon gondolkodtam, h azok a kismamák, akik kis falucskába laknak és túlhordósak, vajon hogy a halálba járnak naponta ctg-re???? szerintem sehogy. annyira kifáraszt már ez az egész, a mindennapi vizsgálatra járás, h muszáj du. aludnom....mint egy jó óvodás.. :P
4kg felett azért császi, mert jó eséllyel lehet pályázni 25-30 öltésre és feltáró műtétre, ha hüvelyi úton menne... :? főleg első szülésnél... :?
dokikám 1hét+1napot hagy túlhordani max...na és az milyen nap????? hát persze,h nov.1-je!!!! :lol: na ne már, annál csak az gázabb, ha valaki ápr.1-én születik. :lol:
ÚÚÚÚÚÚÚ, most nézem: reni, alexa, zsuzsi, ti majdnem egyszerre fogtok babázni... :lol: már nektek sincs sok hátra!!! :)
Mint a forma1...ki lesz az első?... :lol: :lol: :lol:

Kép
pocimaci

Pocimaci!

Tesóm 3 gyereket szült természetes úton!Ja és mind 4 kiló és felette volt!A 2.baba volt neki a legkönnyebb szülés a maga 4,5 kilójával :lol:
Szóval nem értem mért kéne 4 kiló felett császár....na mindegy,ő tudja :wink: Amúgy kisebb babánál is simán szakadhat az ember :roll:

annus11

Hát igen, pont erre gondoltam én is, hogy ez az ok. Én gátvédelemmel szültem meg a 4100-as kisfiamat, nővérem a 2980g-os kisfiával szanaszét szakadt, mert a picurka a kezét a feje mellé tette, úgy bújt ki. Úgyhogy ennyi erővel, mindenkit meg lehetne császározni. De a lényeg, hogy baba-mama egészséges legyen.

Annus, nem semmi a tesód!!!

Reni
Kép
Kép
rennye

Annus: igen, én is furcsáltam először a dolgot, de a doki szerint mindenki más, nem biztos, hogy nekem olyan rugalmasak a szöveteim...gondolom ő ehhez jobban ért...legalább is bízom benne... :lol: hát gratula a resódnak! nem semmi! :shock:
Rennye: bíztatólag hat rám a dolog, remélem nekem is sikerül... :) (mármint, h te gátvédelemmel szültél)

most néztem a híradót. AZ A NYAVALYÁS ORRSZARVÚ IS ELŐBB MEGSZÜLT MINT ÉN!!!!!!!!! :lol:

Kép
pocimaci

Syasztok!

Pocimaci:Ne izgulj!Nem sokára neked is ott lesz a kezedbe,csak ne akarj semmit sem sietettni!Úgyis akkor jön amikor ő akar!
De te csak nyugodj meg és majd értesíts a fejleményekről!
Kitartáss!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
alexa116

Pocimaci!

Az jó, ha bízol a dokidban :D Az orrszarvúnak meg gratulálok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reni
Kép
Kép
rennye

Pocimaci: nemsokára kezedben tarthatod a kicsit :wink: már nagyon közel vagy hozzá :D , amíg pedig nem bújik ki - tudom könnyű mondani - addig próbálj még pihizni, meg lazítani, meg energiát begyűjteni :)

Rennye: a gátvédelemért én is irigyellek :roll: - nekem mindkét fiú gátmetszéssel született, szerintem most is arra számíthatok :?

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Syasztok!

Pocimaci:Kitartás!!!! :lol:

Kép
alexa116

Sziasztok!

no...ma se szülök. még mindig teljesen zárt vagyok. egyetlen jel, h távozgat a nyákdugó. aszittem, h ez ilyen barnás pirosas cucc, mint mielött rendesen megjönne...de nekem nem. :shock: tök sárga és olyan mint a takony.. :lol: bocsi, nem tudom finomabban leírni... :oops:
holnap ismét a szokásos: ctg+vizelet+vérnyomi+doki vizsgálat...és holnap megtárgyaljuk a dokival, h mikor indítsuk a szülést.. :oops: vagy péntek v. szombat....
ne hari,h nemjövök gyakran, de a klinikán a fent említett procedúra 4 óra alatt van meg kb.....plusz bkv oda meg vissza...magyarul vagy 7 órát házon kívül vagyok, utána meg totál kidőlök... :roll:
ha van vmi, jelentkezem!
pussz

Kép
pocimaci

Syasztok!

POcimaci:Hát nem egy kellemes dolog lehet ez nyákdugó.De legalább jelezz valamit!Vagy mit mond a doki erre?
Na az jó,de azt majd írd meg hogy,miben maradtatok a dokival.Nagyon kiváncsi vagyok és nagyon drukkolok!
Majd jelentkezz.! :lol:
Sok pussy és kitartásst! :lol:

Kép
alexa116

Pocimaci: holnap reggel új nap kel fel... :) ha már távozgat a nyákdugó... :roll: hátha beindulnak a fájások is :wink: drukkolunk nektek :!:

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Sziasztok!
Tegnap voltam CTG-n de még mindig semmi!A kis drágám egyfolytában elmocorgott,hol tudták nézni a szívhangját hol nem!Nekem kellett azt a korongot odafogni!
Megjött a tenyésztész eredménye,szerencsétlenségemre találtak valami gombát.Kaptam rá kúpot!Remélem elmúlik!
Az én kislányom nagyon jól érzi bent magát!Nem akar kibújni,pedig én már úgy babaáznék!
Napok óta éjszaka alig alszom!Ezzel ti is így vagytok?
Meg mostmár nagyon húz a derekam!

Kép
mné zsuzsi

Syasztok!

Ettike:Hova tűntél?Rég hallottam rólatok!

Pocimaci:Kitartás!Én drukkolok!

Mné zsuzsi:Milyen tenyésztés eredménye jött meg?Vagy hogy érted?
Én is babáznék már,de tudom hogy még nincs itt az ideje!Legalább még ezt a hetet bent kéne töltenie és akkor minden ok lenne.
Éjszaka én is többször felkelek,de csak wc-re általában.
Nekem nem a derekam húz inkább a hasam nehéz már!
Amúgy hogy érzed magad?
Látom csak 1 nap van közöttünk! :lol:

Kép
alexa116

Szia Alexa!
Hüvelyváladék tenyésztést szoktak csinálni,hogy nem e van valami fertözés meg gomba mert azt a szülésre kikezelik,nehogy valami baj legyen!Neked nem csináltak?
Nagyon fáj a derekam,alig birtam most is kivárni állva hogy felforrjon a víz de itt ülve is fáj
A méhlepény még mindig II.
Flow pedig 2,4

Kép
mné zsuzsi

Pocimaci!
Az nyugtasson h most már kevesebb van hátra!El is telt az a 40 hét!!!Nem semmi!

Azért a 37 hét se semmi!Most már hamarosan nektek is meglesz a baba!!!!

annus11

Szia Annus!Te hogy viseled?Tudod hogy mi lesz?

Kép
mné zsuzsi

Áhhh,még nem tudjuk!Jövőhéten megyek dokihoz!Most már egész jól vagyok.Elmúlt a hányingeres időszak,kicsit másképp is érzem magamat pár napja.Remélem h csak a közérzetem javult emiatt és nincs semmi baj :wink:
Tegnap már a konyhát is végignyaltam,eddig bemenni se nagyon tudtam a szagok miatt :lol:

annus11

Syasztok!

Mné Zsuzsi:Nekem nem csináltak,de lehet hogy azért mert én magán dokihoz járok!Ő viszont nem csinált! :roll:
Hát azt elhiszem,mert ha sokat állok nekem is fáj a hasam és a derekam!

Annus:Hát már tényleg nincs sok hála istenek!De neked örülök hogy jobban vagy és hogy elmúlt a hányingeres korszakod.Az csak jó ha jobb lett a közérzeted,mert akkor a baba is biztos jól van. :lol:

Kép
alexa116

De azért nagyon vigyázz magadra!Pihenj is!Vagy ha tudsz segítséget kérni akkor inkább kérj minthogy megemeld magad vagy valami legyen!

Kép
mné zsuzsi

Sziasztok!

pocimaci:Kitartás!!Már tényleg nem sok van neked hátra nemsokára babázhatsz vagy már babázol is ? :D Remélem minden rendben van.

zsuzsi:Örülök,hogy minden oké.Sajnálom a gombát.De bizti mire mész szűlni minden oké lessz.Hát mostanában én se alszom valami fényesen.Tegnap is kb.aludtam olyan 4 órát.Meg rajtam van az állandóan ehetnék is :oops: Nekem a hátam meg a derekam meg a hasam alja szokott nagyon fájni.

annus:Örülök,hogy már elmúlt a hányingeres időszak.Biztos,hogy nincs semmi baj a babóval.Szépen növekszik :D

Rólunk:Tegnap voltam CTG-n minden oké.Egyszer volt egy 30-as fájás,de ennyi.Még tuti nem szülök a héten :D Holnap megyek UH-ra ha minden jól megy.Kíváncsi vagyok rá,hogy már mekkora a picurom :D

Kép
Kép
reni_24

Syasztok!

Reni:Örülök,hogy jelentkezel!Már kezdtünk hiányolni! :lol:
Örülök hogy minden rendben van veletek!Majd írd meg hogy mi volt uh-n! :lol:
Pussy

Kép
alexa116

Sziasztok!

Köszi a bíztatásokat! :D Jól esett olvasni. Ma is minden o.k. volt, és mivel még mindig teljesen zárt vagyok, doki elküldött uh-ra, hogy megnézzük miért nem akar ez a gyerek megszületni...úgyhogy holnap 1re uh, utána ctg, majd doki vizsgálat.....pénteken pedig megyek befeküdni, és szülésindítás.... :? de majd a holnapi uh után tud konkrétumot mondani...meg kíváncsi is vagyok,h mekkora...okt.1-jén volt 3068gr, mostanra vagy fél kilót tuti hízott.. :) legalább is gondolom, mert már szanaszét repedt a hasam.. :lol: :lol: :lol:
Holnap jövök és beszámolok!
37 hetesek! Tessék pihenni! És minél kevesebbet hajolgatni! Mert innentől már csak jobban fog fájni a derekatok... :roll:
Annus: várjuk a híreket majd! :D

Kép
pocimaci

Sziasztok!

Alexa:Aranyos vagy,hogy hiányoltál :D Holnap majd jövök a hírekkel.Hogy vagy?Jóslóid vannak?

pocimaci:Örülök,hogy minden oké veletek is.Kiscsajnak üzenem,hogy mostmár tessék kifelé jönni :D Majd gyere a hírekkel,hogy mi volt a vizsgálatokon.Bizti csak jól érzi magát bent a kiscsaj :D Hát pihenek én csak már néha sok.Nem vagyok az az otthon ülős tipus.Most is csak mennék,de már nem bírok :cry:

További szép estét kívánok mindenkinek!!

Kép
Kép
reni_24

sziasztok. haza jöttünk.
holnap du. megpróbálok jönni közétek.
dobok fel 2 fotót a kicsi fiamról

Kép
Kép

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi!

Gyönyörű szép a kisfiad :P :P Még egyszer gratulálok hozzá, sikeres szopit kívánok!!!

Többieknek: Kitartás!! :D

Szerintem ezek után Emmácska nov 1-én fog születni :lol: Barátnőm kisfia is akkor született, és tüneményes kisfiú :P Egyébként nekem is sárga takony volt a nyákdugó.....

Reni
Kép
Kép
rennye

Sziasztok!

Timi: örülök, hogy minden rendben, és máris otthon vagytok :D
Gyönyörű szép, kis formás a kisfiad :!: :!: :!: :D :D :D :D Várjuk, hogy gyere, ha van egy pici időd :) És pihenj a picúr mellett, amennyit csak tudsz :wink:

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Timi!!

Nagyon szép baba!!!Várunk vissza a beszámolóval!! :wink:

annus11

Syasztok!

Timi:Gyönyörű kisfiad van!Nagyon gratulálok hozzá! :lol:
Most már még jobban várom az én babámat!
Sok pihit,és sok pussy a kis aranytalpunak is! :lol: :lol: :lol: :lol: :!:

Kép
alexa116

sziasztok.

timi:

GRATULÁLOK!!!nagyon édes a kisfiad.és jó gyors szülés volt.

mi megvagyunk.tegnap voltam dokinál,babu nagynehezen engedett halgatózni,közben mint annó Patrik is nagyokat rúgott abba a valmibe.kedden megyek uh-ra.már TŰŰŰKÖN ülök.

pocimaci:

a nyákdugó annó nekem is ilyen sárgás takonyszerű izé volt.de nekem szülés előtt 2 héttel ment el.azt mondják ez nem jelenti konkrétan azt hogy másnap szül az ember lánya.én is tök zárt voltam még akkor is mikor be kellett feküdnöm 5 nap túlhordással.és ugye milyen rossz azt hallani hogy teljesen zárt a méhszáj.én mindig elkenődtem.

Kép
Kép
ettike

Sziasztok!!!

TIMI GRATULÁÁLOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sokat írtatok amióta nem voltam....

aidával mizu????Nem tudtok róla vmit????
Úgylátom sokan egy időben 1-2 hét eltéréssel szültök :)
De jó Nektek :)
Szép Nappot Mindenkinek

Kép

Kép
nyuszitappancs

Syasztok!

Ettike:Örülök hogy jól vagytok.Rég hallottam rólatok!Mi a helyzet?Ha van időd majd írj!Addig is pusssy és a Patriknak is! :lol:

Kép
alexa116

Syasztok!

Nyuszitappancs:Igen régen voltál!Mi a helyzet veletek?
Remélem meg vagytok! :lol:

Kép
alexa116

alexa116

Velünk semmi különös....1 hét múlva terheléses vércukor:S
Babám szépen növekszik és márr nagyon rugdos :)
Ja és voltam Védőnőnél.....ott is minden ok,csak sokat hízok (ami amúgy megsem látszik csaka mérlegen szörnyedek el )
Veletek mi a helyzet???

Kép

Kép
nyuszitappancs

Syasztok!

Nyuszitappancs:Hát a cukorterhelésről nincsenek jó élményeim,de jó hogy túl leszel rajta.
Jó neked!Nekem nagyon látszik hogy híztam,és tele vagyok csíkokkal is!
Ma megyek,dokihoz délután.Amúgy jól vagyunk.Tegnap este fájt a derekam és görcsösen a hasam is!De kb csak hajnali háromig!
Ma már jól vagyok!
Örülök hogy jól vagytok!
:lol:
Majd írj hogy mi újság!

Kép
alexa116

Sziasztok!

Timi:Nagyon aranyos a kisfiad :D Majd gyere a beszámolóval.És az újabb képekkel :D

ettike:Örülök,hogy jól vagytok és,hogy minden okés.

nyuszitappancs:Végre jelentkeztél :D Örülök,hogy nálatok is minden oké.

Rólunk:Ma voltam UH.Pont akkor volt fájásom jó nagyot is néztek az UH-s csajok :lol: Aztán mondta a csajszi,hogy már útra készen áll a picurom :D És a magzatvíz átlagos,de látszik,hogy már kezd apadni vagy mi :D Így mondták is,hogy már lassan szűlni fogok :D Már nagyon várom :D

Méretei:
BPD:90mm
HC:326mm
Th:96mm
AC:339mm
Fl:73.5mm

És a súlya:2890gramm :D

Úgy,hogy hál istennek minden rendben van velünk :D Asszem holnap már bepakolom a kórházi csomagomat. :D

Kép
Kép
reni_24

Syasztok!

Reni:Örülök hogy minden rendben van veletek!És hogy nincs sok hátra! :lol: Drukkolok neked! :wink: :!:

Én most jöttem a dokitól és mondta hogy,már nyitva vagyok egy kicsit,és hogy lejeb van a méhem.
De már van bármikor jöhet!
De valószínű hogy császár lesz a vége!Erre már felkészített! :oops:
Kedden megyek nst-re és akkor megvizsgál,ha addig nem lesz valami!De remélem nem lesz valami,de nem szeretném ha lenne még!

Majd írj a fejleményekről!
Vagy hogy mi van veletek!
Én drukkolok!

Kép
alexa116

Alexa:Köszi a drukkot :D És miért lessz császár? :cry: Szurkolok,hogy minden úgy alakuljon ahogy szeretnéd.Okés majd írok :D Én is drukkolok neked!!

Kép
Kép
reni_24

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?