Új privát üzeneted érkezett!

Szezso: mennek a drukkok neked is 1000-el!!! nagyon tetszik az új vonalzód!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok!

Ditus!
Nagyon sajnálom a történteket. De annak örülök, hogy végre megmondtad a magadét, megelégelted azt, hogy semmibe vesznek.
Remélem, hogy észhez tér a párod!
De ha mégsem, akkor is jól döntöttél.
Remélem hamarosan újra köztünk leszel!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Dituli: Nagyon sajnálom a történteket. :( Azért én reménykedem, hátha épp most gondolja majd úgy a Ti kis BébiBogyótok, hogy befészkeli magát a pocakodba :wink: , hogy az általa adott öröm révén átsegítsen Benneteket ezen a nehéz időszakon.

Szezso: Mennek a babatapik! +++++++++ És nov. 4-én várjuk a pozitív tesztedet!

Kata: Hajrá lombik! +++++++++ Nekünk a BMC-ben csak napi 1 szem Gravidát javasoltak a long kezdetétől. De én a stimu kezdetétől szedtem méhpempőt, Aspirin Protectet, C vitamint és 1 szem folsavat is. A beülti után Gravida, folsav, MagneB6 3x1, meg kb. 1 hétig (amíg a 20 szemes dobozzal kitartott) szedtem még az Aspirin Protectet is.

Twist: :( Hajrá 3. inszem! ++++++++

Nekem ma meglett a kombinált teszt eredményem. A terhesgondozóban mondták, hogy valószínű rossz lesz majd az eredmény a felszívódóban lévő tesóbaba miatt, ennek ellenére tökéletes lett. :)
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 27 000
Kozkázat a 18-as triszómia (Edwards-kór) előfordulására: kevesebb mint 1 : 50 000
Kíváncsi leszek mit mond majd rá a doki csütörtökön. :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 

 
 

Sziasztok!
Én új vagyok itt! és igazából az első inszem után, de a 'végeredmény' megtudása előtt! Még 14 nap és tesztelhetek... Nagyon buta a kérdés, de 3nappal inszem után nektek már voltak valami tüneteitek arra utalva, hogy sikerült. Nagyon izgulok. Már két és fél éve várjuk a mi kis csodánkat...

Gabesz
gabesz_83
 
 


Gabesz,
üdv közöttünk. 3 nappal inszem után ne keress még tüneteket. Nem fogsz úgysem tapasztalni semmit, akkor sem ha sikerült, akkor sem, ha nem.
Én már voltam babás, akkor spontán, és amíg meg nem mozdult a lányom, az egész terhességből gyakorlatilag semmit nem éreztem.
Drukkolok, hogy sikerüljön, nekem már csak néhány nap, hogy kiderüljön a "végeredmény".

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Köszönöm Linacska!... De mennyivel könnyebb volna, ha lenne valami 'jel',bár már ez a két hét nem idő, az eltelthez képest! Ha másra nem is , de megtanított az élet várni tudni! Gondolom, mint ahogy itt mindenkit. :wink:

Neked mikor realizálódik a dolog? Megy a drukk ezerrel!!!!

Gabesz
gabesz_83
 
 


Gabesz,
én most úgy gondoltam, hogy szerda-csütörtök magasságában nézek egy 10-es tesztet. Ha jól számolom november 1-én kellene nem megjönnie, 12-13. dpo-n már mutathat valamit a teszt. Most nem kapok progipótlást, ezért is szeretnék korábban tesztelni, hogy ha +, akkor mielőbb elkezdhessem.
Amúgy mikor a lányommal terhes lettem, és még nem tudtam róla annyi volt, hogy a 9. dpo-n elmentünk a Corába, húst akartunk venni, és egyszerűen mondtam a férjemnek, hogy menjünk innen, mert nem bírom elviselni a szagát. De csak akkor ott, egyszer zavart. Meg egyik éjszaka, már nem emlékszem hanyadik nap éjszaka egy erős fájdalom volt a hasamban, olyan hogy fekvésből felrántott ülésbe. De ez is csak egyszer. A vetéléssel végződött terhességemnél még csak ennyi sem volt. A Heim Pálban feküdtem a lányommal, földön aludtam, mert nem volt hely, semmit nem éreztem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


sziasztok,

sajnálom, h ma ilyen nagy volt a pangás! jó lett volna kicsit dumcsizni ! úgy hiányoztok ám!!!
remélem szerdán több lehetőségünk lesz!!

voltam uh-n. Nándi szépen nő, doki szerint kövér. és ezt olyan bántón mondta, h tök szar kedvem van azóta is. méretei szerint 34 + 2 , amúgy meg 33 + 2 . becsült súlya 2382 gr, és doki szerint 3600-3800 lesz (ami szerintem teljesen normális! persze számít, h hány cm is lesz). lábszára viszont kicsi, doki szerint lányos a lába, lába alapján csak 33 hetes. most kicsit bunkónak éreztem a dokit, amikor lekövérezte a babát. pedig súlya alapján szerintem teljesen normális. most magam alatt is vagyok, h mi a szart kellene csinálnom.
egyébként olyan édes volt Nándi, végig grimaszolgatott, de azért mosolygott is!!! rakok fel képet!
bocsi, h én ilyen hülyeségen szomorkodom és traktállak titeket vele, vagytok itt többen, akik nagyobb gondokkal küzdötök. :oops:

kitartást mindenkinek!!! drukkolok mindenkinek!!!
puszi nektek, szerdán gyertek!!!

1225125616.42.doc

1225125643.6777.doc

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinke!
Doki monnyon le!

Lacusom 3750 g született, a doki 4 kg felé tippelte. Ő annyit mondott h nem lesz kis baba.

Csajok! hű, lehet most nem leszek népszerű.....
Szeretnék nyitni egy 1. inszemre készülünk babásai topikot.

Azért mert néha eléggé feszélyezve érzem magam ha a kismamikkal beszélgetek.

Ez nem jelenti h nem fogok ide írni.
20150601134430
 
 


Gabesz,

üdv közöttünk, nekem sem volt semmilyen tünetem, sőt, minden pontosan olyan volt mint a sikertelen 3 évben, és a vérvétel mégis babát mutatott ki. Úgyhogy ne stresszeld magad azon, hogy van-e tüneted vagy nincs, inkább légy nyugodt és laza, a babák szeretnek a nyugodt anyukák pocijába beköltözni :wink:

Czinki,

Mákszem Nándi EGYÁLTALÁN NEM kövér!!!!!! A dokid biztos rossz passzban volt hogy így nyilvánult meg. :twisted:

Dita,

hogy vagy? Legalább annyira jelentkezz légyszi, hogy jól van nem jól. Kérlek!

Kata,

hogy sikerült a zh?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Szia Gabesz. Mi elég közel lakunk egymáshoz. Ki csinálta az inszemet?

Viki engedélyezve ha ide is jössz továbbra is.

Monic hogy vagy? És a többiek?

timejka
 
 


Sziasztok!

Gabesz,
hajrá 1. inszem! Tünetek még nem is lehetnének, túl korai lenne, mert a beágyazódás csak később van, így a tünetek is csak azután jelentkezhetnének.

Csibi,
ne idegesíts magad a doki beszólásán.Ha a képek alapján 1 héttel idősebbnek is látta, akkor sem gáz szerintem. Meg uh-val amúgy is csak saccolnak, nem?

Monic,
nem sikerült a legjobban sajnos, de azért remélem meglesz. A cél egy 4-eslett volna, hogy majd ne kelljen vizsgázni, de ez márelúszni látszik. Hiába, párom tegnap hazajött, én márképtelen voltam tanulni :oops: :wink:

Viki,
hát.....te tudod ezt a topic nyitást. Biztos minden babára várónak van egy olyan időszaka, amikor nem képes ilyesmiről, vagyis más sikeréről olvasni, hallani, látni, de ha ezen átlépünk, akkor meg direkt feltöltenek minket azok a képek, storyk, mindennapi dolgok, amiket a Ti csodás Gyermekeitekről látunk, vagy hallunk. Vagyis én így vagyok ezzel.
Ha ennyire feszélyezve érzed magad, akkor nyugodtan nyissatok új topicot.

i.kata
 
 


Gabesz,
te oroszlányi vagy? Nem is figyeltem.

Zsuzska, Timejka, Gabesz,
ti még nem gondolkoztatok azon, hogy "túl sokan" vagyunk Kom-Eszt. megyéből???? Elég nagy arányt teszünk így ki 4-en a topicban. Amikor nővérem kislánya leukémia gyanúval felkerült a Tűzoltó utcai gyermekklinikára, akkor ott is nagyon sok súlyos beteg kisgyerek volt Tatabányáról. :shock:

i.kata
 
 


Kata most tényleg sok beteg volt? Ezen ledöbbentem.

Lehet, hogy a megyében rossz a levegő? Ezen most elgondolkodtam. Egyébként a nővéred gyereke jól van? Akkor csak a gyanúja volt?

Kata veled mikor mi lesz? Lesz most lombik?

timejka
 
 


Sziasztok!

Gabesz, üdvözöllek a fórumon!

Én igazából csak "a milyen tünetek vannak, ha nem sikerült az inszemi" - hez tudnék saját tapasztalatok alapján hozzászólni.
Annyit tudok mesélni, hogy nekem a 4. naptól erősen görcsölt a hasam mindkétszer, mint amikor mindjárt meg akar jönni. És meg is jött mindkétszer időben.
De sok olyat olvastam, hogy mindenkinél mások ezek az érzések....

Kata, lehet valami ebben a Kom-Eszt. megyei dologban. De mondok én mást is, ami érdekes még:
Nekem meg azt mondták sokan, hogy én akkor voltam kislány, amikor Csernobil volt és az árhatott nekem és a korosztályomból sok lánynak is. Nagyon sokan vannak a 30-as korosztályból meddőségi kezeléseken, talán ez is közrejátszott benne. Tehát a környezeti katasztrófa is.

És egyetértek Katával, hogy szeretném, ha lennének itt kismamik is, mert a jelenlétük bíztat minket is, hogy igenis sikerülni fog nekünk is. És sok-sok kérdésünk van, ne hagyjatok magunkra minket! És jó érzés látni az édes babócákat, a szép pocakokat. Nekem nagyon sokat segít, melegséggel tölt el és van erőm folytatni ezt a küzdelmet.
Vendég
 


Katus!
Leszünk itt is;) Képet is hozok majd (félaktot).
20150601134430
 
 


Timejka,
tesóm kislánya teljesen jól van. Amikor bölcsibe ment, sokat volt beteg éselküldték őket vv-re, majd telefonált a gyerekorvos, hogy fogja a gyereket és irány a Tűzoltó utca,mert nagyon valószínűa leukémia. Gondolhatod, mit éltünk át :cry: Aztán 3 nap vizsgálat sorozat után kideült, hogy nem leukémia, hanem valami immunrendszeri betegség, ami szintén nem volt jó, de 1000x jobb, mint a leukémia.Havonta, 2 hetente jártak kontrollra, de nem tudtak javítani az állapotán és nem mehetett közösségbe sem. Aztán ajánlottak tesómnak egy homeopátiás gyermekorvost éspárhónap alatt teljesen rendebette a doki a Lili immunrendszerét. Azóta még csak nem is mondható betegeskedőnek sem.
Amikor tesómék fent voltak a kórházban, akkor volt egy iker lombikos anyuka, akinek az ikrekből az egyik volt beteg és születésüktől be kellett költöznie a 2 picivel és akkoriban derült ki férjem egyik ismerősének kislányáról, hogy ő is leukémiás. Akkoriban tesóm több családról is mesélt, akik a környékről vannak, vagyis voltak. :cry:

Naná, hogy lesz most lombik :wink: VÉGRE!!!! :lol: Most még csak a decapeptylt szúrom, demélem egy hétmúlva indul a stimu is.

Twist,
ez a Csernobilos dolog is simán versenyben van :roll:

i.kata
 
 


Viki,
félektot?! :oops: Na ne hozzatok zavarba! :wink:

i.kata
 
 


czinkeb: Szerintem sz.rjál a dokira. Ezek a méretek mind csak becsültek. Annál a babánál, akiről írtam (azt hiszem itt) azt mondták, hogy nincs 1,5 kiló (sokat lesz inkubátorban) 1 héttel később 2,1 kilóval született, ha jól emlékszem. A te Nándikád nem kövér!!! Aranyos husis baba lesz. :)

desviki: Muti azt a félaktot :)

dita: Gyere légyszi...aggódom miattad.



vicky79
 
 


Twist,

nekem egy régebbi nőgyógyászom egyértelműen Csernobillal indokolta a meddőségemet. És szerintem van benne valami...

Kata,

érthető, ha tegnap nem a tanulás töltötte ki a napod :wink:

Timejka,

köszi jól vagyunk azon kívül, hogy öszeszedtem egy csúnya náthát, már nem csak az orrom és a füleim vannak eldugulva hanem az egész agyam is. De főképp a köhögés zavar, nagyon köhögök és olyankor Danika össze-vissza ráng a hasamban.

Viki mami,

remélem nem adtam nektek a náthából, már Nyíregyházán is lappangott bennem és a férjemben is :oops:

Czinki,

megnéztem Nándi fotóit és nagyon aranyos kisbaba és nem kövér!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Köszi Lányok a biztatást, akkor MÉG nem keresek veszetten tüneteket magamon... :)
No meg az üdvözlést is!!!!
Timejka! Tatabányán egy magánorvos csinálta: dr. Lollok Zoltán
Majdnem csak a kezdetektől fogva hozzájárok és nagyon szeretem.

Gabesz
gabesz_83
 
 


Gabesz,

az első inszem után nagyon izgul az ember, akaratlanul is kresi a tüneteket, én is így voltam vele, nekem sajnos egyik sem sikerült, viszont az első lombik után visszafogtam magam, sokat pihentem és Danika a pocakomba költözött. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Gabesz,
a Lollokról eddig mindenkitől csak jót hallottam. Még kb. 8 évvel ezelőtt voltam nála 1x.
Drukk, hogy sikerüljön ez az inszem!

Csibi,
én el is felejtettem,pedig megnéztük párommal a képeket, hogy Nándi nagyon cuki :lol:

Monic,
te még mindig beteg vagy? :?

i.kata
 
 


monic80,

Szerencsére most nekem is van lehetőségem elég sokat pihenni.
Nagyon megkímél a Férjem. Nem is tudom mi lenne velem nélküle...
Így megpróbálok tényleg lenyugodni, hogy abba se legyen hiba! :)

Gabesz
gabesz_83
 
 


Tényleg csak jót tudok róla mondani! Mind orvos, mind ember! Van benne valami megnyugtató! Elég ritka az az orvos, aki másnap felhív, hogy minden rendben van e... Ő megtette.

Gabesz
gabesz_83
 
 


Gabesz,
na, ez tényleg kellemes meglepetés lehetett a dokitól :lol:
Amúgy mióta próbálokztok? Van valami konkrét ok, ami miatt nem sikerült, vagy ismeretlen? Mesélj kicsit!

i.kata
 
 


Két és fél éve! A páromnak szerencsére semmi baja... Nekem meg tulajdonképpen még lánykoromban is elég rendszertelen volt a mensim és ez visszaütött a fogi elhagyása után is. Az első időkben egy idióta dokim volt, aki csak húzta az időt azzal, hogy 'próbálkozzanak gyakrabban'... :twisted:

Aztán mentem át a Lollokhoz és kb egy hónap alatt kiderült, hogy elég magas a prolaktin szintem, voltam MRI-n, de tök normális a fejem... :D erre bromocriptint kell szednem.Szeptemberben csináltak átjárhatóságit is és az azt köv hónapban (Most) kezdődött a stimu. Ami a múlthét pénteki inszemivel végződött.

Kb ennyi. Nagy vonalakban... :)

Gabesz
gabesz_83
 
 


Czinki,
ne aggódj a méretek miatt, ott fél centivel arrébb teszik a mutatót, és máris mást mutat. Nekem 38 hetesen azt mondták Lilire, hogy "hát nem lesz egy nagy baba", olyan 2800 g. Én úgy voltam vele, hogy nem baj, majd megnő kint. Aztán a kórházban 40+1 hetesen, hétfő du. 15.00-kor voltam UH-n, akkor 3600-ra becsülték, és 10 órával később kedd hajnal 1-kor 3950-nel született meg. Mi lett volna, ha azt mondják, hogy nagy :lol:

Monic,
na ebben az egyben tévedett az Ildi :lol:

Viki,
szerintem ha úgy gondolod, nyiss egy másik topicot is, aztán majd szép lassan mindenki átpártol a babásba... legalábbis szívből kívánom mindnekinek :lol:

Képzeljétek, mentünk este Liliért a tesómékhoz, és ahogy jöttünk le a 3. emeletről egyszer csak megállt, lebiggyedt a szája, és azt mondta, hogy "nagyon hiányzik a kisfiú meg a kislány kistestvérem". És még az autóban is utána vagy 3-szor. A tesóm is mondta, hogy napközben többször emlegette, hogy hiányoznak a testvérei. Vajon mi járhat a kis fejében. Eddig soha nem beszélt róla, sőt, határozottan elutasította a kistesó kérdést.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Kata,

inkább úgy mondanám, hogy újra beteg, a múltkoriból kigyógyultam, és most újra megtalált a nátha. Lehet, hogy a terhesség legyengíti az immunrendszert?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Linácska,

kíváncsi leszek, hogy mi sül ki Lili hozzászólásaiból, nagyon jó, hogy már ő is szeretne kistestvért, így végre ez a gátló tényező is megszűnt.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Gabesz,
akkor hasonló cipőben járunk.
Mi is 2,5éve próbálkozunk és én is bromot szedek éppen, csak mi már lombikra megyünk.

Linácska,
már meg is nyitották az oldalt a "hűtlenek".

Monic,
(te egyik hűtlen) gyógyulj meg gyorsan!

i.kata
 
 


Kata!

Megkérdezhetem, hogy hány inszem után döntöttetek a lombik mellett? Vagy valami konkrét oka van?( hülye kérdés persze, hogy konkrét oka van,a CSODA! de érted, hogy mire gondolok) Nálunk a lombik még nem került szóba. A Doki nagyon bizakodó! és még egyenlőre én is... :P

Gabesz
gabesz_83
 
 


Gabesz,
nekünk 6 inszem volt. Nekem, mint utólag kiderült kicsit magasabb a prülaktinom, vagyis csak volt. A páromnak kicsit gyengébbek az eredményei az átlagnál. Szóval nálunk mindkettőnknél van/volt probléma. Persze ezek szerintem nem egetrengetőproblémák, demár így is sokak ahhoz, hogy ne jönnön spontán a baba, legalábbis ne egyszerűen.

i.kata
 
 


Értem! Nekünk is annyit mondott a Doki, hogy 6 inszem a max...utána lehet máson gondolkozni. Valami olyasmit olvastam, hogy az életkortól is függ, hogy hány inszemet ajánlott csinálni.

Gabesz
gabesz_83
 
 


Gabesz,
nem tudom ezt az életkor dolgot. Minden esetre nincs sok korkülönbség köztünk, ha a 83 a születési évedet jelenti. Hallottam olyanról is, hogy 6-nál tovább próbálkoztak és talán a 7. vagy a 8. sikerült. Olyan is van, aki 3 után lombikozik. Mi a 6. előtt feliratkoztunk a várólistára, de sajna az sem sikerült. Pedig azért szívesen megúsztam volna a lombikot, de a cél érdekében mindent! :wink:

Na én mentem. Jó éjt Mindenkinek!

i.kata
 
 


Amúgy sem nagyon hiszek a statisztikákban...
Igen a születési évem! 25 múltam.

Én is lépek aluszni. Szép álmokat Mindenkinek!
és köszi a kedvességeteket! :)

Gabesz
gabesz_83
 
 


gabesz_83 írta:Sziasztok!
Én új vagyok itt! és igazából az első inszem után, de a 'végeredmény' megtudása előtt! Még 14 nap és tesztelhetek... Nagyon buta a kérdés, de 3nappal inszem után nektek már voltak valami tüneteitek arra utalva, hogy sikerült. Nagyon izgulok. Már két és fél éve várjuk a mi kis csodánkat...


Szia ne izgulj, nekem a 27 hónap sikertelen próbálkozás alatt végig voltak tüneteim :oops: aztán tavaly novemberben nem :oops: és most itt szuszog a szomszéd szobában! :wink:

Nándi biztos nem lesz kövér.. amikor mi voltunk !D-n, a szonográfu nőci azt omndta, jó husban avn a ygerek, duci lesz, majdnem elbőgtem magam..máűr annyiszor mondta, aztán 3340g al és 59cmvel született kis nyulánk fickó lett belőle..persze mára már a jó kis anyatejtől kikerekedett :lol:

Kata ez szomorú egyébként amikor én voltam a terhespatológián akkor ott is voltak többen arról a környékről veszélyeztetve, vagy mert beteg volt a pociban a kicsi :cry:
Vendég
 


Jó reggelt!

Gabesz!

Jó kezekben vagy! Nekem pl. a 4. inszem sikerült.

Linácska!

Azt mondják h a kicsik 3. szeme nyitva van, és sok minden olyat látnak, amit mi nem.

Menj el term.gyógyászhoz. Az én termgy-omnál járt egy anyuka egy kislánnyal, amíg anyukát kezelték, kislány rajzolt. Lerajzolta hányan lesznek még a családba. Bejött ;)

Íme egy félakt korán reggel:
Kép
20150601134430
 
 


Jó reggelt!

Desviki! A kezek miatt nem aggódom!...de minden más miatt... :D
Jaj, de nagyon szépséges ez a bébi! Jó volna minden reggel erre a 'látképre' ébredni!

Boniko! Ha a tünetmentesség jó, akkor sínen vagyok!!! :D [/b]

Gabesz
gabesz_83
 
 


Gabesz!
Próbáld ki iktatni az agyadból az aggódást, és nem figyelni a tüneteket bár mennyire szeretnéd is.
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Czinke,
Biztos csak rossz napja volt a dokidnak. :? Nagyon aranyos Nándi, és nem dundi baba! :D

Denika,
Gratulálok, hogy jó lett a kombinált teszt eredményed! Akkor csütörtökön majd kereslek a váróban!

Gabesz,
Üdv köztünk! Remélem, mihamarabb sikerül nálatok is a CSODA!

Linácska,
Most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok mi lapul a pocakodban! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Jó reggelt!

Némóka,
a héten nálatok is kiderül a baba neme, ugye? :lol: Vannak már neveitek?

i.kata
 
 


Kata,
Bizony csütörtökön kiderül! :lol: :wink: A fiúnév 99%, hogy Levente lesz, de tegnap kiderült, hogy a férjemnek nem igazán tetszik az Izabella, így lánynevünk még nincs.

Tényleg Dita, ha olvasol minket: Azért csütörtökön küldhetek Neked sms-t? :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka,
a Levente nagyon tetszik, de ha bejönnek az álmaid, akkor kereshetitek a lányneveket :lol:

i.kata
 
 


Kata!
Csíp még a deca? Én egyszer szúrtam ilyet, de nagyon nem szerettem

Sok zh-d lesz?
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Némóka
Nyugodtan megírhatod ide is, mert tegnap reggel is, meg ma reggel is végigolvastam a termést, mert abban reménykedtem, hogy Linácska már tesztelt, és + lett!

De akkor holnapig még várni kell! :wink:


Köszönöm akik hiányoltak! Arik vagytok!
Nekem is hiányoztok, de most még a babakérdésnél is nagyobb gondjaim vannak. Az igazat megvallva tegnap már tudtunk beszélgetni a párommal, és az a helyzet, hogy a mai megbeszélésünk alapján fog eldölni, hogy mi lesz-e közös jövőnk.
Elmondtam neki mindent ami a szívemet nyomja, ő keresett kifogásokat, mint pl. hogy az elvált szülők 99 %-ánál ez van (mondtam akkor legyünk mi az 1%) meg hogy hiába neveli 2 napot utána az 5 napban megint elvadul (mondtam, hogy az anyjával ne csak azt beszéljék meg, hogy mikor kapja meg a gyerektartás, meg hogy melyik busszal jön-megy a gyerek) stb... stb...
A vége az lett, hogy nagyon elfáradtam, meg már a férjem könnyei is pörögtek le az arcán, meg érdekes módon most jutott nekem simi.... aztán úgy döntöttem ma folytatjuk a megbeszélést!
Azt akarom felvázolni neki, hogy én úgy gondolom, hogy egy hónapban két hétvégén legyen nálunk a gyerek, egyet az anyjánál egyet meg a párom szüleinél (de mivel tudom, hogy ott hosszú távon nem tud elmaradni, így amikor ott van akkor szombaton átmegyünk ebédelni én megveszem az alapanyagot mama meg megfőzi és utána 5-en vagy hárman elmegyünk egy közös programra, kirándulás vagy valami) De amikor végeztünk nem hozzánk jön aludni, hanem a mamáékhoz! Sosincs náluk, amióta együtt vagyunk kb. 2x volt a mamájánál, de úgy kellett kényszeríteni, hogy ott aludjon, másnap reggel meg már reggeli előtt haza akart jönni. Pedig kell, hogy nagyszüleivel is legyen, kicsit tanítgassák, nevelgessék. Mindketten inteligens tanult emberek, rengeteget olvasnak, és egyáltalán nem gyöpösek.
Egy kiba....tt hétvégét meg az anyja is kibír a saját gyerekével.
Az ünnepeket is meg szerentém osztani. Ne az legyen, hogy szentestétől a munkába jövetünk napja előttig legyen nálunk!
Az egyebekről pedig szeretném megkövetelni azt, hogy mindennap min. 1,5 órát tanuljon, olvasson, mert még az sem megy neki, követelem, h. tiszteljen és szót fogadjon, a szobájában valamiféle rend uralkodjon. Ha kaja van első szóra jöjjön, ne kelljen mindenért órákig könyörögni...... stb....stb..... szóval lesznek változások, és ha ez valakinek nem tetszik akkor sajnálom!
Nagyjából ennyi!

dita75
 
 


Viki,
ajjaj, de még mennyire, hogy csíp. De már nem viszket annyira utána. Kibírható, csak rossz látni párom eltorzult arcát, amikor éppen adom be a szurit magamnak. Megkérdeztem, hogy ha lesz olyan, amit nem tudok beadni magamnak, akkor beadja-e, rávágta egyből, hogy persze, de az arcát elnézve....hát nem hiszem, hogy képes lenne rá :lol:
Amúgy csak azért zavar a csípés, mert akkor elkezd remegni és izzadnia kezem és nagyon csúszik a szuri a kezemben, alig tudom kinyomni az anyagot. :oops:

Még sok zh-m lesz, de végül nem lesz 15, viszont helyette sok 10-15 oldalas esszét kell leadnunk. Hát, nem is tudom melyik a jobb. :?

i.kata
 
 


Dita,
remélem meg tudjátok oldani!

i.kata
 
 


Aggódás KI IKTATVA!!!!
Lefoglalom magam, mondjuk azzal ,hogy kedves emberekkel fórumozok!!! :D :D :D

Gabesz
gabesz_83
 
 


Dita,

nagyon örülök, hogy leültetek és végre előadtad a párodnak ami a szívedet nyomja. És igazad van, nem kell nektek a nagy átlag 99%-ba tartoznotok amikor benne lehettek az 1%-ban is.
Az ünnepek nálunk is meg vannak osztva, és így mindenkinek jó. Sőt a minden második hétvége is jól működik, remélem nálatok is beválik. És azt is remélem, hogy a párod látja, hogy még az új reformokkal is a kicsi fia érdekei vannak továbbra is előtérbe hála a te áldott jó szívednek.
Remélem sikerrel zárulnak a mai "tárgyalások" is és újra visszatér hozzátok a boldogság. :wink:

Kata,

az én párom ügyesen adta be a szurit, szerintem a te párod is hősiesen helyt állna :wink:

Nemone,

nagyon izgulok már, hogy a pocaklakótok kisfiú vagy kislány :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: