Új privát üzeneted érkezett!

Na most már írok, de volt kötelező telefonom.
Ahogy elnézetem a doki nénitől senki nem jött ki mosolyogva. Kezdtem aggódni. Bemegyünk, mondom neki, hogy lassan már orvosomnak is megfogadhatnám, mert nem tudom elkerülni. Innentől vigyorog. 17 kép helyett 34 kápet rögzített, van ohova odaírta, hogy nyaka, hasa, térd,....stb. Az asszisztens meg is volt lepődve, mert nem szokott ilyet csinálni!

Amin háborgok, az az, hogy délelőtt pénz nélkül miért nem lehet 1/4 ennyire viselkedni. Azt is elmondta, hogy ma 8 esetben találtak olyat, mint nekem. Ugyanúgy 1,5 mm folyadék van ott, mivel semmit nem vátozott felfele így 100 %, hogy fel fog szívódni! Az infuenzám okozta.

Az biztos, hogy 30 héten újra megyünk. Nekem nagyon megérte, mert csodálatos élmény. Én még soha nem láttam ilyet, csak egy két képet a babaneten. Mindenkinek ajánlom teljes szívemből.
Itt a Anna hátulról látható:

Kép

Puszi és ilyen örömet mindenkinek!

Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


Szöszi!
4 dimnziósnak hívják zárójelben valósidejű 3 D.
Pusza:Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


Mucska, teljesen fel vagyok dobódva a képek láttán és azon amit írtál, hogy milyen nagy élmény volt. Így már nem tudom hogy bírom ki szombatig.

Én szívesen néznék még képeket Annáról. Kép

Remélem volt már pezsgőnyitás !!!

Pusza,
Chello
chello
 
 

 
 

Chello!

Mutatok még neked fülvakarós képet, mert ugye ha viszket akkor vakarni kell:

Kép

Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


Hát igen, mi is meg szoktuk vakarni ha viszket. Kép

Olyan édes !
chello
 
 


Sziasztok!

Gratulálok a babákhozKép

Egy kis panaszkodás :-)
A fonokom nagy felidegesitett, viszem neki a munk. igazolást,- 3 hete tápénzen vagyok- töltse ki (eddig ok) majd a lelkem elorukkol, hogy mi lenne ha fizetés nélkuli szabadságra mennék, mert ő ugyan nem akarja fizetni utánam havonta azt a bizonyos x osszeget.KépNa erre varrjak gombot!!
Aztán, még egy ilyen várost nem láttam egyetlen egy kismama ruhabolt van a városba de ott is milyen árak brrr gatyó 7e ft, együttes- nagyon cuki- 14e ft, nyári ruha szintén 7 e.
Más
Szerdán megyek én is AFP-re, pénteken meg uh-ra már alig várom annyira jó lenne ha megmutatná milye van
Kép

Timi
btímea
 
 


Timi!

Ne hagyd magad! Most nem tudom pontosan hogy van e hátránya, de szerintem Neked az nem igazán jó. Ezt most csk gondolom, de holnap beszélnem kell a könyvelővel és akkor megírom!

Zsuzsa!

Nyárára a boldog kispapa átvállalt mindent a főzéstől a mosogatásig!

Zsuzsi!

Nem szúnyogos egyáltalán. A szabadtéri játékok miatt írtják és mi beleesünk abba a körbe. A panelban sokkal több van!

Süncsi!
Remélem jóra fordul a dolgotok!

Pusza: Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


Mucska!

Gyönyörű kislányotok lesz,nagyon irigyellek,hogy már tudod.Bevallom --suttogva,hogy Pöttömke meg ne hallja--én a lányom mellé még egy lányt szeretnék.Igazából teljesen mindegy,de már van egy "földreszállt angyalkánk",és jó lenne ha lenne még egy.
nanda
nanda
 
 


Nanda!

Ari vagy! Pöttömke meg úgyis meghallja, az enyém tényleg igazi kiscsaj, mert hallgatózik rendesen!
Hülyeség, de sose gondoltam, hogy ez ilyen érzés lehet. Mint aki bekábítozott...... Én aki, már elfogadta, hogy nem lesz.És azt mondogatta, hogy lehet baba nélkül élni. Itt repkedünk Lacival a szobában!
Kívánom, hogy teljesüljön a kívánságotok! Kép
Pusza: Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


Mucska: gratula. Ezt is eltaláltam? Kép
Amúgy ha tiszta anyja, akkor aggódok miattad! Kép
Amúgy tényleg jó lehet.
Emlékszem, anno a genetikai UH-ról hazaérve térdelt le elém a férjem, átölelt, és közölte: ő is jön velünk szülni...
Erre ma átölelt, és közölte: lassan át sem ér, akkorák vagyunk, mint egy 2-ajtós szekrény...
Közben eltelt 3 és Kép

BTimi: annyira nem is drága az a cucc!
Szurkolok a vizsgálatokhoz!

nanda: elárulom neked, hogy én ugyan fiút érzek, de a múlt héten volt egy ilyan beszólásom:
"ha majd a lányaink felnőnek..."
Na, erre kössetek csomót! Freud alapján azt mondanám, lányt akar a tudatalattim???

Jó éjt!
Zsuzsa
zerko
 
 


Zsuzsa!

Nem hittem, hogy van ilyen, de én meg "lekisfiamoztam" a múlt héten és akkorát rugott belém. Mondom neki, hogy Anna vagy, arra semmi reakció. Régen azt mondtam volna, hogy véletlen, de mint írtam , hogy a kutya a szememfénye akkor is rúgott, amíg elnézést nem kértem. Érdekes dolgok ezek!
Ja ha tiszta apja lenne sem volna jobb a helyzet, mert mind a ketten oroszlán jegyűek és ugyanolyan szörnyű természetűek vagyunk. Tipikus oroszlánok és totál egyformák. Csak az a szerencse, hogy Anna nem ilyen jegyű lesz, mert akkor kimennénk a világból! Kép

Jó éjszakát!
Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


Mucska,Zsuzsa!

Én a Mayánál végig ,amíg meg nem tudtuk mi lesz,fiút éreztem.Most meg lányt érzek.HÁÁÁT???

Nanda
nanda
 
 


Nanda!

Lehet, hogy fiad lesz? Érdekes dolgok ezek. Azt, hogy mit éreztem azt igazán nem tudom, csak hogy én mindig kislánypárti voltam. 2 nővérem van, (féltestvéreim és sokkal idősebbek nálam), az egyiknek három lánya és most született a lány unokája.... A pároméknál 4 fiú testvér. Egy tesójánál van gyerek és lány.
Pusza: Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


Sziasztok!

Koszi mindenkinek az erdeklodest, aggodast, de javulgatunk. Vegul is nem vettem kohogesre semmit, mert mulik es nem akarok annyi mindent beszedni. Viszont meg kiirattam magam erre a hetre, mert ma el kellett mennunk kifizetni<az ablakaink arat (amik majd a hazba lesznek beepitve) es allandoan el akartam ajulni, leizzadtam, szoval nagyon gyenge voltam, ugyhogy meg pihennem kell, sajnos nincs mese. A gyerekek meg megvarnak, talan nem felejtenek olyan sokatKép

Mucska, Kinga!
Mindkettotoknek gratulalok! Barcsak mar mi is tudnank a nemet! De ugye, ami kesik, nem mulikKép

Na, puszi mindenkinek!

Orsi
12+3

avocado
 
 


Jó reggelt lányok!

Süncsi!
Örülök, hogy már jobb a kedved és megoldódik ez a betegkassza dolog.Én egyébként örülnék, ha már mi is ott tartanánk, hogy nálunk is ilyen rendszer lenne.

Zsuzsi!
Nekem az Andor is tetszik meg az Emma is, szerintem ne foglalkozzatok a rokonok véleményével, majd megszokják, hogy ez a neve és kész.

Zsuzsa!
A ti neveitek is tetszenek, különösen az Edina. A Dániel is tetszik, csak nekünk az már elég sok van a családban.

Mucska!
Nagy, nagy gratula Kovács Annához!!!!
Olyan képed nincs, amin az látszik, hogy lány? Mert én az ilyen UH képeken mindig csak azt látom, hogy igen, ott látszik, hogy fiú. De még olyan képet nem láttam, ahol az látszik ilyen egyértelműen, hogy lány.

Orsi!
Jobban jársz, ha teljesen meggyógyulsz és csak akkor mész vissza dolgozni, nehogy visszaess!

Panó
panó
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Panó!

Hát rakhatok fel szex képet Annáról, de abból kinézni, hogy kislány! A két nyilacska jelzi, hogy ott vannak a szeméremajka ( de ez 2 dimenziÓs):Kép!

Gyerekek! Verik szét a konyhámat! Ennek azt hiszem most örülnöm kéne!
Puszi és szép ébredést mindenkinek!
Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


sziasztok!

Orsi: vigyázz magadra, és ne könnyelműsködj! Majd otthon gyakorolnak a porontyok (vagy nem) Kép

Nanda: Zsófinál én is, és a férjem is lányt éreztünk, így a meglepetés elmaradt! Most fiút tippelünk, de ha lány lesz, akkor is hazahozzuk! Kép
Kép

Mucska: kitartást, a takarítás rosszabb lesz Kép
Én Zsófival a 6-7. hónapban voltam, amikor mázoltak. Na az volt csak élvezet!
Hát, én nem látom azokat az ajkakat! A Zsófié a 26. héten már nagyon szépen látszott! De ha lány, akkor lány! Pusszantom Annát!

Panó: a Dániel tudom, hogy gyakori, mint ahogy a Zsófia is, de a Dánielnek családi okai vannak, és nem választottuk. Az Edina meg nem tuti. Kép

Zsófi ma hajnali 3/4 6-kor felkeltett minket, hogy kakilnia kell. Persze vaklárma volt, de mi azóta nem alszunk Kép A Pocaklakó sem. Kép Bezzeg ő!!!

Szép, napos napot mindenkinek!
Mi volt tegnap a macikkal? Állítólag péntektől megint jön a vacogás. Kép Élvezzük ki a tavaszt!

Zsuzsa
zerko
 
 


Zsuzsa!

Én sem látom, csak tudom, hogy a két nyilacska jelzi . A doki néni szerint teljesen biztos, hogy lány, mert ennél lányabb szerinte nem is lehetne! Mit tud csinálni az ember lánya: hisz!

Zsófi csuda pofi lehet! Kép
Reméljük, hogy már nem lesz tél! Bár ha jól láttam akkor még 6 hét hideget mondtak.

Orsi!

Tessék vigyázni magadra!!!!!!

Ma legalább főznöm nem kell,mert gáz nélkül ugye még nekem sem megy.... De mit fogunk enni? Anna az bizony már korán szólt, hogy adjak neki enni!

Pusza: Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


Sziasztok!

Chello: igen ,üres hólyag kellett végül az uh-hoz. Lehet, hogy neked nem kell olyan sokat várnod, mert többen bementek soron kívül, ha saját dokijuk csinálta meg az uh-t.

Zsuzsa: köszi a kifogós infót. Most már emlékszem, hogy korábban is írtál már erről.

Nanda: kicsit korábban értünk oda a 4D-s uh-ra, kb 5 percet vártunk, de mire kijöttünk már 3 pár várakozott. Egy sötét szobában csinálják, csak a doki asztalán van egy kis fény, halk zene szól, ami az aláfestés lesz a videón. Az ágy felett van egy nagyobb monitor, amit csak Te nézel, a doki asztalán van egy másik, amit ő és a hozzátartozó(k) néznek. Mindent elmutogat, válaszol a kérdésekre, és úgy éreztem, hogy a doki is "élvezi" a baba látványát, mert egyáltalán nem láttam rajta, hogy futószalagon dolgozna. Kb. 15 perc volt.

Kinga: gratula a kis kukacoshoz!

Mucska: örülök, hogy minden rendben, és gratula neked is a kislányhoz. Én mondtam, hogy ez a 4D igazán nagy élmény volt nekünk 13 hetesen is. 12-én megyek megint, kiváncsi vagyok, hogy mit mondanak az AFP-m ismeretében.
Dokihoz 26-án kell mennem, nem akartam csak 1-2 héttel később, de azt mondta, hogy muszáj 4 hetente menni. Nem lesz se vérvétel, se uh, csak biztosan jól megnyomkod!

Bocs, hogy ilyen sokat írok reggelente, de ilyenkor olvasok vissza, és jegyzetelek, hogy mihez akarok hozzászólni.

Szép napot mindenkinek!

Csicsóka
Csicsóka
 


Szia Csicsóka!

Szép és boldog reggelt Nektek is! Kép

Nekem is az az érzésem, hogy a dokik nagyon élvezik ezt a fajta uh-t. Mi is bent voltunk 1/2 órát. Forgatta a babát a képen mindenhogy, ha kérdeztünk akkor mutogatta azt is. Egyébként meg teljes részleteséégel látszik a videón minden!
Hol 2d, hol a 3d képeink vannak. Leginkább 2 D kereste ki és mutatta 3D-ben. Direkt kérdeztem, hogy mikor érdememes még és menni is fogunkj a 30. héten.
Tuti érdekes lehetett a 13 héten is. Sajnálom, hogy nem mertem menni.
12.-e még messze van nagyon.....

Puszil: Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


Mucska, én sem látom, hogy kislány csak a nyilakat de fő, hogy az lesz és kész. Kép

Azért remélem nem fogtok éhen halni mert csinálják a konyhát. Kép

Csicsóka, kíváncsi vagyok mennyit kell várni az uh-ra. 4D-n a Praxisban voltatok? Mi oda megyünk.

Zsuzsa, sajnálom, hogy ilyen korán keltetek. Engem ugyan nem ébresztett senki de már 7-kor fent voltam.

Chello
chello
 
 


Sziasztok lányok!

Mégcsak a tegnapi termést tudtam végigolvasni nagyjából. Kép Tudtok termelni rendesen. Kép

Először is: Mucska: nagy-nagy gratula a kislányhoz!!!!!!!!!!
Kinga: neked meg a kisfiúhoz!!!!!

Csicsóka: a gatyákért holnap megyünk, egyszer voltam igazításon. Kapaszkodjatok meg: 500.-Ft-ért varr 1 nadrágot!!! Úgyhogy összesen 5000-ből lesz 2 naci és ebből 1000 a munkadíj....

Panó: nagyon szépek a gyerkőcök! Anyósommal jól elvolt Dani, de ahogy elment átváltozott kisördöggé. Én nem is értem. ha velünk van, néha rémes, de anyósoméknál, vagy vele sosem adja elő magát.

Süncsi: hogy áll a lkinika ügy?

Zsuzsa: mikor lesz a tali? Úgy tűnik arról előbb írtatok. Próbálom visszaolvasni, de a "kisfőnök" nem hagy. Kép
Írd meg légyszi.

Puszi mindenkinek:
Bellana
bellana
 
 


Lanyok!Kép
A meleg aldasos hatasa minket is elert...Kép Nalunk is elkezdodott!KépHajnali negy ota semmit sem aludtunk, agynemucsere,Coldrex forroital es a ferjem nagyon lazas. Sajnos nagyon el sem tudtunk kulonulni,mert most kit koltoztettem volna a foldre:ot lazasan vagy magamat pocakosan? Most a meloban ram szakadt az o resze is, otthon szalad a haz,kupacokban az izzadt agynemu, zoldseglevest kellene fozni, venni sok-sok gyumit es apolgatni...azt sem tudom,mihez kapjak!
CSak remenykedem,hogy a sok vitamin engem megved...
Gondoljatok rank is!Es barmilyen jotanacsot szivesen veszek!
szoszi 16+2
szoszi
 
 


sziasztok!

Mucska: ki mondta ezt a 6 hetet? Az elég sok! Akkor márc. közepéig megfagyunk???
Kép
Amúgy a kislány elsőre szerintem nagyon jó! Az én férjem is imádja a lányát. Nem kell neki sok, hogy az ujja köré tekerje. Kép

Erről jut eszembe, kaptam egy viccet! (csak nagylányoknak!)
Felfigyelnek az adóellenőrök, hogy van egy olyan nő aki sehol nem dolgozik, férje nincs csak egy kisfia, s mégis luxusvillában lakik drága autóval jár. Elhatározzák, hogy egy titkos ügynököt küldenek, hogy kiderítse miből él. Ráragad az ügynök s kérdi:
- Asszonyom, mondja maga miből él?
- Én?, fogadásokból
- Milyen fogadásokból?
- Tudja én férfiakkal fogadok, hogy nem tudják utánozni az 5 éves kisfiamat és én mindig nyerek.
- Ilyen nem létezik, hogy én ne tudjam azt amit egy 5 éves gyerek? -neveti ki az ügynök, - na próbáljuk ki. Felmennek a nő lakására mire a nő levetkőzik anyaszült meztelenre, s lefekszik az ágy közepére.
- Na kisfiam vetkőzz le! - mondja.
A férfi csak nézi.
- Ne nézze, vetkőzzön, mert elveszti a fogadást!
Levetkőzik.
- Na, kisfiam most feküdj anyuka mellé, s maga is ha nem akar veszíteni.
- Na kisfiam most puszild meg anyukának a nyakát!
Mindketten megpuszilják.
- Na most a melle között.
Megint megpuszilják.
- Na most a köldökit!
Azt is megpuszilják.
- Na most itt a pucája mellett a combját!
Megpuszilják.
- Na most tekerd az ujjad köré a fütyidet!
Kép Kép Kép

Csicsóka: szívesen. Kérdezzetek csak bátran, ha van valami!

Bellana: akkor olcsón leszel nagyon csini Kép
Kép
Én ebből azt vonnám le, gyakrabban kell Danit Anyósra bízni! Kép

A tali tervezett ideje március 20, vagy 27 (szombatok) 11 óra, és helye (csak teli gyomorral nézendő!): http://free.x3.hu/marcello/index.html
Eddig Panó jelezte, hogy neki a 27. lenne jobb!


Szép napot mindenkinek!

Zsuzsa
zerko
 
 


szöszi: hatalmas drukk neked, és gyógyulást a betegnek!
Kép
Tanács? sok szellőztetés, orrmaszk (gyógyszertárban kapható) mindkettőtöknek, esetleg kvarcolni a levegőt is! Gyakori kézmosás!
És ha gondolod homeopátiás influenza elleni szer neked megelőzésként!

Zsuzsa
zerko
 
 


Na, végigolvastam. Közben lejárt a mosógép, Dani összefirkálta a padlót, szétrámolt és senki sem mosogatott el. Kép

Szöszi: jobbulást!!!!

Süncsi: ari a pocid!
Ildikó: Dani 19 hónapos

Panó, Zsuzsa: köszi a hiányolást!
Mucska, neked is és az ellenőrzést is. Kép
Zsuzsi: nagyon bájos a kislányod!
Bori: jó az a kép a hapsiról és a cicáról!

Magne B6: én 2-szer 2-őt szedek, de magánszorgalomból és azóta jobb a pocim.
Viszont Elevitet csak 2 naponta, mert nem bírom.

Zsuzsa: a gyes, gyed témában én is el vagyok kavarodva. Danival június 27-én jár le a gyed, aztán 1 hónap valami és utána gyás. Azt az 1 hónapot megkéne játszani, hogy ne gyes legyen, mert az bakfity. Táppénz? Nálunk a munkaügyisek kőbunkók, tőlük kérdezni se merek...

Tali: nekem mindkét időpont jó. Én a nyugatiba érkeznék vonattal. Onnan merre kóvályogjak? Jön valaki még a nyugatiból???

Pusza, megyek elintézem a restanciáimat.
Imádlak benneteket:Kép

Bellana
bellana
 
 


Bellana!

Én is a Nyugatiból megyek. Valamennyire ismerős vagyok Pesten, majd lefőljebb talcsizunk a pályaudvaron.
Mucska

ui:
konyha berobbantva

Andi
Kép
mucska
 
 


Sziasztok!

Én újpestről a nyugatin keresztül megyek a Barók Bála utra. Ha nem nagyon ismeritek az utat szivesen megvárok ott bárkit és segítek átkelni a városon.

Z,zsuzsa! Nekem mind a két időpont jó!

Vali
17+2
C.Vali
 


A Nyugatiból pl. a 6-os villamossal a végállomásig, és onnan egy kicsit gyalog a Bartók B úton. Ez a léegkevésbé bonyolult. De lehet metróval a Deák Ferenc térig, és onnan 47, vagy 49-es villamos. És még van vagy ezer módszer!
Bartók Béla, Bertalan Lajos utca sarka kb a hely. ( a pipos nem ott van!!!)
Kép
De ajánlom a http://www.terkepbank.hu/ oldalt is!

Ha kérdésetek van még, állok elébe!

Zsuzsa
zerko
 
 


C. Vali:
Köszi a segítséget, és vettem a visszajelzésedet is.

Zsuzsa
zerko
 
 


Már megírtam ezt a levelet, de küldés időpontjában elszállt az internet, most írhatom újra!

Mucska! Megértelek a konyha átalakításával kapcsolatban. Mi vasárnap festettük ki a leendő hálószobánkat, mivel a férjem kitalálta, hogy az kicsi lesz gyerek szobának, és nekik bizony a legnagyobb szobánkat kell megkapniuk. Ezért az egész lakást át fogjuk rendezni. Gyakorlatilag minden más hová kerül.
Elég büdös volt a festék, minden helységben szellőztetünk. Tomi (Kispapi) pedig bezavart a jelenlegi háló szobánkba, hogy ne szagoljam.
Színt is kevertettünk. A mintáról kiválasztottuk a legvilágosabb sárgát, olyat akartam ami már nem fehér, de meleg sárga, szóval egészen világos pasztel sárga. Felkenve a falra (hát) nem rossz végül is, de nem az amit választottunk, sokkal-sokkal erősebb. Mondtam is neki szerintem maradhat, mert végül is ez sem rossz, de legközelebb mi keverjük ki, vagy csak fél adagot kevertetünk ki és a másik felére fehéret veszünk, majd ezek összekeverését követően kenjük fel a festéket a falra. Csak azt nem tudom ezek után mire is jó a szín kikevertetés.
Sajnos eddig még nem találtunk szalag parkettást sem, mi meg még nem tettünk le ilyet soha, pedig nagyon szeretném, ha az lenne ott nem pedig padló szőnyeg. Sokkal egészségesebbnek és tisztábban tarthatónak tartom, mint a padló szőnyeget. Azt fontolgatjuk, hogy veszünk egy „csináld magad” könyvet, elolvassuk és utána magunk rakjuk le a szalag parkettát. Ez sem rossz megoldás, csak azt nem tudom, hogy mikorra fogunk így a szoba renoválás végére érni.

Ja majd el felejtettem így másodszorra. Nagyon jók az UH képek!

Szöszi! Sajnálom, hogy téged is utolért az influenza. Próbálj meg pihenni sokat és gyógyulj meg hamar.

Timi! Én is utálok már lépcsőzni. A múltkor gyalog mentem fel a negyedikre, mert elromlott a lift, én is megálltam egyszer-kétszer.

Kinga! Gratulálok a kisfiatokhoz. Én is alig várom már, hogy megtudjam az ikreink nemét.

Nanda, Panó! Nekünk is ott van a nyaralónk a környéken. Pontosabban Pákozd Sukoró felőli oldalán. Imádunk kint lenni. Tavasztól őszig alig van olyan hétvége, hogy ne menjünk ki. Mi is úgy tervezzük, ha megszületnek a babák kiköltözünk, mert csak jobb ott nekik a friss levegőn mint itt a pesti dzsungelben.

Na vissza jött az internet, megpróbálom most elküldeni a levelet.

Sziasztok!

Vali!
C.Vali
 


VAli!

Köszike!
Eddig örültem a szétverésnek, de most hogy az egész lakás úszik a porban......Kép
Már átkozom magunkat, hogy mibe kezdtünl. Már éppen rend volt a fürdő felújítás után....

Zsuzsa!

Köszi! Így tök egyszerű odatalálni.

Szöszi!

Jobbulást Nektek!

Bellana!
Pusza.
Mucska az égnek álló hajú

Andi
Kép
mucska
 
 


Ne idegeskedj Mucska!
Legalább szépek lesztek. Hajrá!
Vali
C.Vali
 


Hello Csajok!

Nagyjából végigolvastalak Benneteket!
Nem sikerült mindent rögzítenem magamban, de azért pár dolog megragadt!

Mucska!

Gartulálok a kiscsajhoz!Kép Külön öröm, hogy ezt akartátok!
Nálunk Kispapi fiúban gondolkozik. Szerintem is az lesz.Kép De még csak KisBalázsnak szoktam szólítani, nehogy megsértődjön.KépKép

"Örülök", hogy másnak is gondjai vannak a lépcsőzéssel.Kép Akkor nem egyedi a probléma. Csak nálunk az a probléma, hogy esélyem sincs a liftezésre.Kép CSak, ha építek egyet!KépKép

Na, mennem kell, mert ismételten kiderült, hogy kollégám jelenti a főnöknek, hogy mit csinálok napközben! Gáz! De majd kibabrálok vele!!!Kép

Timi+KisBalázs
hmmm
 


Chello!

Elküldtem az e-mail címedre a Raffaival kapcsolatos dolgokat.

Vali
C.Vali
 


Mucska, kitartás! Gondolj arra milyen szép lesz ha kész lesz. Addig is ezt küldöm neked:
Kép
Tali: nekem úgy háromnegyed óra vonattal. Ha esetleg egyeztetnénk, hogy ki mikor ér oda, örülnék ha elötte taliznánk a nyugatiban, akár töben is. Egységben az erő, no meg a bátorság. Kép

Timi: nekünk sincs lift, nagy élmény volt cipelni a 13kg-ós lurkót a negyedikre. Amúgyis hát még így. Mostmár nagyjából feljön. De utálatos felmászni ide.

Betegek, hogy vagytok??? Jobbulást!
Kép

Bellana
bellana
 
 


Sziasztok!

VIDÉKRŐL ÉRKEZŐK!
Feljánlottam tegnap,hogy szívesen elmegyek értetek bárhová.A Nyugati jó.Rajtam kívül,még 4-en férünk be a kocsiba.Meg tudom oldani,ne a villamoson zötyizzetek.

Csicsóka!
KÖSZÖNÖM A 4D-S INFOT.

Bellana!
A kedvesem ma elutazott a tengeren túlra,úgyhogy szombatig szalmák vagyunk a Mayával.Már most teljesen kiakasztott,nem fogad szót,csak az apját akarja,nekem nem hajlandó semmit megcsinálni,egész de.veszekedtem vele.Mi lesz még?Most megtervezem az összes napot,és nem hagyom magam.Kifárasztom őkelmét,úgy hogy legalább aludni hagyjon!

Zsuzsa!
Zsófid hány éves?Gondolkodtál már az ovin?

Vali!
Nagyon jó lenne nyáron összehozni ott is -akár nálunk is -egy talit.Remélem meleg nyár lesz,és mi is sokat ott lehetünk.Nálunk nagy kert van bárkit szívesen várunk!

Szöszi!
Vigyázz magadra!A párodnak jobbulást!Tényleg jó a maszk ötlet,a homeos bogyoKépSCILLOCOCCINUM!Te is nyugodtan szedheted,ez nem gyógyszer.

Timi!
szerintem nyugodt lelkiismerettel ,idegeskedés nélkül pihenhetnél otthon már most is,és nem pedig az irigy kollegáid szemétkedései
miatt hallgatnod a főnöködtől.

Mucska!
Akikor most hol fogod főzni a finomabbnál-finomabb kajákat?Az erkélyen,bográcsban?

Nanda
nanda
 
 


Lányok köszi mindenkinek!
Nagyobb kosz már nem tud lenni.....
A vége szép lesz, csak ilyenkor megfogadom, hogy soha többet mester, aztán kezdődik minden előlről.
Na húzok tovább pakolni, majd később olvasgatlak benneteket.
Mindenkit puszilok.
Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


Nanda!
Apárom is ezt mondta, hogy behozza a kis gázpalackot. Én meg mondtam valami kedveset neki. Így maradt a házhozszállítás. De azt mondták, hogy a tűzhely holnap délután a helyén lesz, a többi meg ne zavarjon, oldjam meg. Férfi....
Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


Nanda!

ÉN már jelntkeztem fentem a felajánlásra, de én a Népstadionhoz!? érkeznék!!! Busszal mennék. Meg, ha összejön, akkor Egcsivel mennénk busszal!

Timi
hmmm
 


Nanda, akkor én örömmel jelentkeznék egynek a tütübe!
Gyerkőc ügyben megértelek, én is félig már ősz vagyok...Kép

Mucska, hajrá! Tessék egy kicsit mosolyogni,
remélem nem túl merész, én jó derültem rajta:

Kép


Bellana
bellana
 
 


Timi!

Ok!Megoldunk mindent!Ha a párom rendes lesz és odaadja az ő kocsiját,akkor 7-en is elférünk majd!

Nanda
nanda
 
 


Sziasztok Lányok,Asszonyok,

Most értünk haza,csak mielőtt bekapcsolódtam,muszáj volt ledőlnöm az ágyra,mert hulla vagyok.
Tegnap voltam a dokimnál,AFP rendben,macskakór nincs,terheléses vércukor csütörtökön,szerencsére ő a régi módszer híve:zsemle+pohár tej otthon, egy óra múlva erősen dörömbölni a labor ajtaján, hogy lejárt az egy óra pluszmínusz 10 perc.Ma pedig megcsinálta a gen.uh-t,videókazettát benyomta,apát berendelte maga mellé a kisszékre,és pár perc múlva megvolt a majdnem biztos eredmény:

LÁNYUNK LESZ!!!

Dorka erősen széttárta a lábát (ezért majd 15 év múlva számolunk!),és világosan kimutatta, hogy ő egy nőci.Egyéb méretek rendben,de a gép a szülést az adatok alapján áttette június 28-ra,a terhesség korát viszont csak egy nappal ítélte fiatalabbnak,így ma vagyok 20+1.
Javasolta, hogy most ejtsük meg a sokdimenziós uh-t,szóval mindjárt előszedem a Megatoys számát.

Mucska,
Annyira örülök, hogy Annátok lesz.Ma meséltem pont Karcsinak,hogy annyira Annás pocakról beszélsz mindig,remélem,nem "rontja el" az örömöt, ha mégis fiú.De hát lány lett!Ez szuper!

Szöszi,
Mi is vírusban utazunk,a torkom kegyetlen,remélem,máshová nem terjed át.Párodnak jobbulást, neked kitartást!

Vali,
Parketta ügyben nem gondolkodtatok még lamináltban?Szerintem szuper,és nem kell párévente csiszolni,lakkozni,színválaszéka pedig hihetetlen.Lerakni pedig tényleg gyerekjáték.Elnyúzni is lehetetlen.

Timi,Egcsi,
Én is kocsival jövök a talira,és nagyon szívesen megyek értetek a Népstadionhoz.Rendkívül rugalmas vagyok!
Mivel b...gat a kollégád?Hogy sokat netezel velünk?!

Most mennem kell,anyukám érkezett,hogy kifejezze örömét a kislány-unoka felett,a fiúk is hamarosan hazaérnek az úszásból,farkaséhesen, addigra elő kell szednem a hűtőből min.egy lovat!

Ma voltunk a Madrinában,kaptam egy tündéri sötét farmergatyót kis tunikával hozzá,meg egy itthonra való kezeslábast,de azt hiszem,ez utóbbit visszaviszem, mert meggondolatlan voltam vele kapcsolatban,és inkább veszek belőle egy marék rugit.Azért azt is vettünk egyet,egy csupa rózsaszínt,56-os,abban fogjuk hazahozni és az első napi rokonlátogatásokra is jó lesz,addig nem nőheti ki...

Üdv mindenkinek!

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.
 
 


Kinga,
Örülsz Bendegúznak?Remélem,happy vagy!Én fiúra voltam beállva,bevallom,de tökéletesen boldog vagyok Dorkával is.A család összes többi tagja egyébként is kislányt akart.Azt mondták, kellene a családba még egy olyan, mint én...Hát tessék nekik.Tényleg, mi van kispapával?Van vele egyáltalán valami...?
Most akkor "szabin" vagy,dolog nélkül?Élvezed?

Szia
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.
 
 


Bori, gratulálok a kislányhoz ! Kép

Én is én is szeretém már tudni a baba nemét !!!

Vali, köszi, hogy írtál de egyelőre nem tudok belépni, vacakol a freemail.

Chello
chello
 
 


Bori!

Gratula! Meg van a topic 2. kislánya. Azt hiszem ugye 2 fiúcska is van. Dömperke és Bendegúz.
Remélem nem maradt ki senki!!!!! Most már minden nap fognak jönni ezek a hírek, hol egy édes kislány, hol egy édes fiúcska! Szuper!

Lányok, hogy tudok fényképet felrakni? Tegnap Annát felraktam, de most jött a fényképezőgép, de ha azt felrakom akkor az hatalmas. Nem is rakta fel, mert csökkentenem kell a kép nagyságát. Hol csökkentsem vagy mit csináljak?
Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


Szia lányok!

Nem vettek fel...
Elég hülyén érzem magam, bár éreztem, hogy nem lett valami jó. Nyáron töltöm a 29-et és mégcsak el sem kezdtem fősulira járni. Az életben nem lesz diplomám. Hülyén halok meg. És az a borzasztó, hogy én már egyszer jártam fősulira, de családi okok miatt addig halasztottam míg elúszott az egész. Másfél évem lett oda és négyes átlagom...Istenem már rég meglehetne a diplomám.
A munkahelyemről ma 60 embert tettek lapátra, úgyhogy nem sok esélyem van egy szimpla érettségivel. Ráadásul alig kerestem valamit. Azt hittem majd leteszek valami sulit és akkor van reményem valami normális állásra, de nem megy. Diploma nélkül meg nem sok esélyem van másra.
Nagyon levagyok hangolva, sírhatnékom van és valahogy kevesebbnek érzem magam azoknál akiknek van felső végzettségük. Pedig azt hiszem hülyébb azért nem vagyok.
Ráadásul jó lett volna kimozdulni, társaságba kerülni, mielött becsavarodok.
Biztos van valami megoldás, de egyenlőre egész kicsire mentem össze, most nem látom még mihez fogjak.

Bellana
Kép
bellana
 
 


Bocsánat Bori! Neked azért nagy gartula a lánykához!
Kép

Bellana
bellana
 
 


Bellana,
Ne törj össze! Megértem, hogy el vagy keseredve, a kudarcot elviselni nagyon nehéz, de át kell lépned rajta, mert lehet, hogy ennek így kellett lennie! Én mindenről azt gondolom, hogy "felsőbb döntés", magyarul kimondva: Isten akarata.Neked az van megírva, hogy felnevelj két (vagy több?)csodálatos kisgyereket,és átadd nekik mindazt a tudást, ami benned van.És persze szeretetet meg tisztességet,és hasonló dolgokat.
Fogadd el a történteket, lehet, hogy később lesz ilyesmire alkalmad,ha igen, azt nyilvánvaló jelekből fogod tudni.
Dani hogy van? Remélem, minden oké lesz nálatok nagyon rövid időn belül!

Mucska!
Kaptál a kamerádhoz szoftver lemezt?Abban biztosan kell legyen egy funkció, ahol a fájl méretét le tudod csökkenteni.De ha akarod, küldd át nekem a postámba a nagy képet, és én lecsökkentve visszaküldöm neked, addig is, amíg nem igazodsz ki a programodban!Ne tarts minket fotó nélkül, látni akarunk!!!(Tényleg szívesen segítek,egy pillanat az egész.)
Vagy még egy megoldás:a kamerán kell legyen menüválaszték, ahol a kép méretét beállíthatod: itt választd a legkisebb felbontást!Holnap hajnalig rengeteg időd van még, addig türelmesen várunk!!!

Jó éjt mindenkinek,Mucskának jó munkát!

U.i.:Említettem már, hogy van egy kis táblázatom rólatok...? Abba máris beírtam Annát, Dömperkét, Bendegúzt és Dorkámat.Jesszusom,ugye nem hagytam ki senkit?!

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.
 
 


Bori!

A pocakom 20+6, de amin aaz az okos fejecském is látszik, az csak holnap hajmosás után..... Mert még rémálmaitok lesznek. Egyébként csak a gépen tudtam csökkenteni, a lemezen nem találtam ilyet.(egyenlőre, de nem adom fel!!!!!) Kép

Bellana!

Ne keseredj el, az apróság majd azt a kevés idődet is elveszi ami még maradt a másik mellett.

Pusza: fejnélküli Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?