Új privát üzeneted érkezett!

Zitus Noncsi gyönyörűűűűűűűűűűszép és nagyon ügyes!!! Majd ha elaludt a fiatalúr, írok pü-t, most pörgés van.

Enikő, nekem okésos a tali, megbeszéljük, úgyis akartam írni Annának is, hogy talizzunk. :wink:

Megjött az új babakocsink, délben bontjuk ki, ha apa is hazaért. :lol:

Kép
szilcsi

Anna, nekünk a délután nagyon változó, attól függ az alvása, reggel mikor kel. (tegnap pl. 9-ig aludt, majd apa áthozta közénk és 11-ig aludtunk :oops: , ma viszont fél 8kor már kukorékolt :roll: ). De ő alszik a babakocsiban is, úgyhogy bármelyik du. jó nekünk is.
Lalinak is megállt a fogzás 6 után, aztán kibújt a 7. és most megint semmi, csak ordítás éjszakánként, rágcsálás.

Edit, Lali is ezeket kapta először, most a répa nagyon megfogja a hasát. :? De sztem átlag szeretik a kicsik, mert édes, nem?

Megyek, ebédfőzés rulez. :roll:

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Igen,sztem is hasfogó azért halogatom...,de édes az igaz.
Bár a sütőtök is az volt,(hasfogó)de mostmár bírja.Ráadásul sok szelet csinált neki.De mostmár a körte segít rajta..
Igazándiból sütőtök volt itthon sok,így aztán kézenfekvő volt,mivel kezdjünk.

Mi lesz az ebéd?:)

Zituska!
Nagyon ari Noémi,és szépen ül!!Csak így tovább!
Enyém gyerek még nem kúszik..,és telik az idő.... :roll:

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Edit, tök érdekes, mennyire másképp reagálnak a kajákra. Lali utálta a sütőtököt, köpködte kifele, most meg ezerrel eszi, imádja. A körtétől meg pöttyös volt, vártam kicsit, megint pöttyös lett tőle ősz elején, most meg bírja, semmi baja tőle.
Hamisgulyás leves lesz meg rántott karfiol krumplipürével, ubisalival (húsbolt egyik sem volt nyitva, nemtom miért :twisted: )
Úgyhogy ma ilyen lájtos vegakaja lesz.
Kevin még mindig sokszor kel éjjel?
Lali újrakezdte, most 4x keltem hozzá. :roll:
Gyógytornásszal nem nézeted meg Kevint? Vagy vársz vele?

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Ezt már én is észrevettem,tényleg megváltozhat,hogy hogy bír a gyerkőc egy kaját.Úgyhogy nincs mese;próbálkozni kell. :lol:
Amúgy én gyerekként útáltam a sütőtököt,most meg rengeteget meg tudok belőle enni... 8)

Kevin tegnap 3-szor kelt,most egyszer ill. én keltem hozzá egyszer..
Nem hallottam ugyanis nyöszörgést..
Van remény!!!
Ez azért jobb,mint 8-szor kelni..
De,hogy holnap mi lesz,arra nincs garancia..
Akkor te sem vagy vmi kipihent?? :?

Gyógytornásznak perkálni kellene gondolom..
Sztem nincs nagy gond Kevinnel,csak nehéz mozgatnia a nagy súlyt..
Amúgy szinte állna,úgy kinyomja lábbal magát.Kezei is erősek.
A mellkasa széles,és a kezét így nehezebben tudja mozgatni,úgy látom.Várok még,de résen vagyok.

E.

szilde
Szeged

Nem tudom láttátok-e,hogy a Pharmainvestes patikákban akciós a Babé koszmó elleni sampon,és jár hozzá még egy ajándék Babé popsikrém. :wink:
(okt.25-nov.7-ig)
E.

szilde
Szeged

Dancsi!
Privi ment.Nagyon várom válaszod.:)
E.

szilde
Szeged

Zápor tónál én is szeretek sétálni.Ki szokott még?:)
E.

szilde
Szeged

Edit, itt laktok valamerre a Zápor tónál? :shock: Hogyhogy eddig nem taliztunk?
Mi és Anna Nórival szoktunk arrafelé sétálni. :wink:
Na összehozunk egy sétát valamikor?

Anna tényleg, ti vettetek már babakocsit?

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Megmázsálták Nórit. 9530 g és 76 cm.

Ilcsi: Mg nem vettnk babakocsit, most a mostanit próbálnánk eladni. Anyagilag a szemüvegem elvitte a babakocsi árát... :(
Apa nem nagyon érti miért is akarnék újat venni. Most olyanban gondolkodom, amit majd a tesó is használhat majd (persze még nem most jön) újszülött korától és esernyőre csukható. Ebbe talán majd belemegy, de még nem találtam meg az igazit.

Valakinek esetleg ötlet?

Séta terén elég rugalmasak vagyunk, ha jön valaki a Zápor tó felé (ugyanis a tó melletti 10 emeletesben lakunk) sétálni csak üzenjen és mi már lennt is vagyunk.

Kép

Kép
sznanna

Sziasztok!

Dancsi!
Gratulálok!Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Cseppek!
Látom nálatok is megvolt a szülinapi buli! :lol:

A tali nem lehetne a héten? :oops:
Akkor talán lenne esélyem elmenni, mert szünet van!

Szilde!
Látom figyelsz! :lol:
Most rakok képeket! :wink:

Gábor szülinapján készültek!
Kép
Kép
Kép
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Szilcsi!
Elég közel. :wink:
Nem tudom.Tényleg miért nem találkoztunk??Séta részemről ok.:)
Akár rendszeresen is.

Sznanna!
Akkor lehet,hogy már láttalak is régebben,csak nem tudtam,hogy te vagy..? :lol:
Lakik arra egy volt osztálytársam is,lehet hogy ismered..?

E.

szilde
Szeged

Csajok Lali bealudt, de ha felébred, tömök a fejébe egy kis uzsit és megyünk sétálni, villogunk egyet az új szerzeménnyel. :lol:
Kéne nekem a számotok (Anna bocsi, Lali megszerezte a telefonomat és kitörölt egy-két dolgot, Zitus a te számodat is) :oops:

Kép
szilcsi

Szilde: írok privit.

Csibe: Ez a Gábor baba milyen jóképű lett :)
A tortán azok eper gyertyák??? (Bocs, ha félrenéztem)

Kép

Kép
sznanna

Csajok,csütörtök,vagy péntek este Zituskáék éttermében egy tali???????

Kép
bibi226

Köszi a dicsit Noncsi nevében is! :D

Csajok!
Akkor ki jönne ezen a héten talira??
Esetleg csütörtök???

Szilcsi küldöm a számom!
Milyen az új járgány?? Lalinak is tetszik? :D

Csibe :)
Gábor egyre jobb képűbb!!

Anna :)
A mi mostani kocsink pont olyan, amilyet szeretnél!
PegPerego Pliko P3.
Esernyőre csukható, vízszintesre dönthető, lehet rá mózekosarat és hordozót tenni, és tesófellépője is van!
Szernitem szuper jó kocsi, imádom!

Kép
Kép
zituska28

Hali!

Látom a fürdős tali nem jön be. :) Nem baj, csak egy ötlet volt.

Bibi! Nekem a csütörtök jó lenne! Benne vagyok! :)

Zituska! Nagyon szép a lánykád!

Csibe, Cseppek! Édesek a szülinapos nagyfiúk! :)

Zsuzsu! Örülök, hogy az evés probléma megoldódott! Genetikai uh a klinikán jövő csütörtökön, másnap pedig megyünk Kecskemétre 4D re. Már nem sokáig tudja titkolni, mi van a lábacskái között. :)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Nekem jó a csütörtök, megbeszéltem apával. Majd még Lalival is beszélek, hogy el tudjak szökni és ne kelljen hazarohanni hozzá. :wink:

Anna, asszem Lali fázott, az volt a baja, tiszta hideg volt a keze-lába, mire hazaértünk. :? Remélem, nem fázott meg, legközelebb viszek egy takarót is, bár sztem is sok volt ez a két óra hossza, én is átfáztam. :( Amúgy szuper volt! :D

Zitus, járgány szuper, imádom! Lalinak is bejött, csak a séta végén tört el a mécses, de asszem csak fázott szegény - a bundazsákot még nem tettem fel a járgányra. :oops:

Csibe, Gábor édes, és csodaszép szemei vannak!!! :D Szép a tortája,milyen íze volt?

Jaj nekem meló van.

Kép
szilcsi

Sziasztok.

Ilcsi: Hát tényleg hideg volt már, Nóri is átfázott, rögtön meg is kaptam a magamét a férjemtől... Azonnal raktuk a kádba melegedni. Remélem nem fézott meg. Meg kell szokni újra ezt a beöltöztetéses dolgot.
De jó volt beszélgetni. :)
A járgányotok nagyon tuti, apánknak is elregéltem, áradoztamróla... még a végén mi is olyat veszünk :)

Én szívesen elmennék a csütörtöki talira. :wink:

Kép

Kép
sznanna

Sziasztok!

Na úgy látom, a csütörtök jó a többségnek! :D
Akkor hol?
Foglaljak asztalt nálunk? Vagy máshová szeretnétek menni?

Mi is sétáltunk tegnap délután, hát fél5 körül már én is fáztam, és a csajszika is elkezdett nyűglődni. (Boti meg állandóan vetkőzne, veszi le a sapkáját, kabátját..kiakaszt. :? ) Asszem beleteszem a télizsákot a babakocsiba, az a biztos. Legfeljebb ha melegebb van kicipzározom...
Olyan jó lenne Veletek sétálni, de nekem a Zápor tó k..va messze van.. :( :( :(

Kép
Kép
zituska28

Zitus, kocsival se tudtok bejönni sétálni? Ha meg valami gáz van (peluscsere, cici vagy bármi), fel lehet ugrani hozzánk. :wink:
Hú mi fél 5-kor mentünk le... :)

Anna, a Vaterán meg tudjátok venni, de Karmen tud valami más elérhetőséget is, ahol nincsen jutalék rajta. :wink:

Nekem jó Zitusék étterme, szuperjó hely! :D
Akkor ki jön?
Anna, Enikő, Zitus, Zsuzsi, Bibi, Csibe, Ilcsi...
Többiek???

Kép
szilcsi

Sziasztok,
már kezdtem azt hinni itt a vég. Pocok láza 39 fokig felment, folyt az orra, köhög. A porszívózást nagyon utálja, az anibiotikumot kiköpi, rosszabb esetben kihányja. Annyira keserű, hogy attól tuti én is rókáznék. Vasárnapra egész jól lett, de én csak délig bírtam a kiképzést. Szerencsére lázam nem volt, csak hőemelkedésem, és hétfőre már egész jól lettem. Voltam orvosnál, baba jól van. Ma meg a 16.hetes vérvételen a Stefánián. Hát............. Két karomból vették le a vért, ahonnan többet vettek majdnem nem tudom mozgatni, forgott velem a világ meg elsötétült minden. Szóval jó hogy vittem magammal a fiúkat. Mivel a hétvégén nem sokat tudtam inni, mert az állandó köhögés miatt hánytam is, eléggé besűrűsödött a vérem, szóval ma is kész vagyok. Kóvájgok, mint az a bizonyos gólya... a levegőben. Hát ennyi. A dokival tegnap akadt egy kis nézeteltérésem a havidíj fizetése kapcsán, de mire hazaértem végülis felfogtam, hogy mit nem értettünk egymás között, az is felhúzott, de hála Istennek már túltettem magam rajta, ha megyek a 20.hetes kontrollra, majd tisztázom vele a dolgokat.

Minden betegnek gyógyulást!

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Sziasztok!

Köszönjük a dícsérő szavakat! :lol:

Anna!
Igen, epergyertyák.Eper a jele a bölcsiben.

Szilcsi!
Anyukám sütötte a tortát, olyan volt az íze, mint a dobostortának, csak a tetjére vettem Micimackós ostyalapot.

Cseppek!
gyógyuljatok!

Nekem is jó a tali!Nekem mindegy hová megyünk!!! :wink:

Szép napot! :D

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Cseppek, jaj de szörnyű, gyógyuljatok!!! Mit szedtetek össze, valami vírus???

Csibe, nem is tudtam, hogy lehet készen kapni mintás ostyalapot, azt hittem, csak fotózással - vagy hogy hívják ezt - lehet ilyet csinálni. :shock:

Lalinak bújik a 8. foga. :shock: És már annyira kijött a többi is, hogy tegnap este komolyan elgondolkodtam az elválasztáson, iszonyúan fáj a szoptatás, hiába jól kapja be, a fogai útban vannak. De még bírom. :)

Hú majdnem füstbe ment a csütörtök, apa bejelentette most ebédkor, hogy elutazik a haverjával Zágrábba. :shock: Az a szerencsém, hogy én hamarabb szóltam, hogy megyek, így lemondta. :D

Zitacicu, rég voltál. Sok a meló?

Kép
szilcsi

Csajok van egy nagy gondunk.

Lali két napja nem hajlandó cumisüvegből inni. Csak forgatja-tologatja a nyelvével a cumit és nem iszik. Olyan iszonyú szorulása van, hogy sokszor sír kaki közben, fájhat neki gondolom, és kemény gombócokat tojik.
Avent varázsitatót vettünk, nem tud inni belőle.
Vettünk nagyobb lyukú cumit is, úgy sem kell.
Sportkupakos bébivizet kap most, úgy, hogy az üvegből szinte csepegtetjük a szájába, mert inni nem tud belőle. Így viszont baromi lassú és hosszú az itatás és így is nagyon kevés folyadékot iszik.
Mit csináljak??? Többet kéne innia sokkal, így napi másfél-két decit iszik pluszban a szopi mellett.

Kép
szilcsi

Csibe!
Nagyon elegáns volt Gáborka.Bölcsiben is köszöntötték?
Szereti a bölcsit?

Egyre jobban hasonlít apájára. :lol:

A torta nagyon ötletes.Hol lehet ilyen ostyalapot kapni?Engem is érdekelne..

Cseppek!
Sajnálom,hogy így összejöttek a dolgok!:( Jobbulást!
Szerencse,hogy a baba jól van!:)

Edit

szilde
Szeged

Szilcsi :)
Boti ugyanezt csinálta, egész addig, amíg szopizott. (Pedig a végén az már alig volt pár korty...) Sőt, gyakice egy kortyot sem ivott semmiből! :roll:
Noémi se iszik, csak nagyon ritkán evés után, kb 10-20 ml-t...
Próbáld meg kispohárral! Igaz, fele mellé fog menni, de több megy be, mint így csepegtetve!
Kamillateát adj Neki, az lazítja a székletet!

Na ha mindenkinek oké, akkor lefoglalom az asztalt!
Megint csak azt szeretném kérni, ha vki enni szeretne, próbáljon meg 10-ig odaérni, mert utánna nincs szakács!
Amúgy addig maradhatunk, ameddig jól esik! :wink:

Szerintem jönne Timi is, mindjárt felhívom...
Ők most költöznek az új lakásba, pakolnak ezerrel, netük még nincs.
Puszil mindenkit! :D

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Bocsi, a felőlem érdeklődőktől, hogy nem jelentkeztem, de szept. elején ecsapott hozzánk a villám és elszállt pár elektromos cucc, köztük a laptop is. Talán a jövő hét végére visszaáll már végre minden.
Jól vagyunk... nem gyaloggalopp az élet az biztos (csatlakozva Enikő Dancsinak írt megjegyzéséhez t.i: Nem tudja, mire vállakozik :) )
Enéh eddig a legjobb babám (ő se az eszik-alszik típus, de nem olyan vészes) A hajam nem is miatta meredezik, hanem inkább Hajna miatt, de az más történet.
Réka ovizik, nagyon szereti, most épp azért könyörö, hogy aludhasson ott.
Enéh a tegnapi 2 hós mázsálásnál 6030 grammot nyomott. A doki reakciója erre : " Akkor egyelőre elég az anyatej" - félreértés ne essék, ezt nem poénból mondta, itt úgy tűnik nem dívik a szoptatás.
Hajna maga az anarchia megtestesítője. Bárgyún állok a dolog előtt, hogy mit kéne tennem vele.
Egyelőre ennyi, megpróbálok ezentúl sűrűbben jönni, és tapasztalatokat cserélni.
Vendég

Cseppek! Gyógyuljatok meg mielöbb! Én jövö héten amugy kiprobálom a bölcsit, majd megirom mi volt.

Csibe! Gáborka milyen nagyfiú már! Nagyon helyes kissrác!

Tali. Én most nagyon vissza kell fogjam magamat mindenben, utiktg., meg a bulin a fogyasztás is, és minden másban ami nem szükségszerü, mert apa tegnap elütött egy hülye libát, ma azt mondták, mivel gyalogos volt, nincs felelőség bizt. perelhetjük majd a kárt kifizesse. Na ez most nagyon rosszkor jött. Akkor fizet csak a biztosito ha a tyúknak van lakásbiztosítása, és abban van neki felelőségbizt. is akkor megtéritik a kárunkat, egyébként csak a per marad :cry: Szóval én most minden apró dologban visszafogom magamat, most a sok kicsi is számit.
Elnézést töletek!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Karmen: És mi lett a csajjal? És a kocsival?

Csibe: Nekem már régóta bejön a fiad, ez nem változott :)

Gira: Sajnálom ezt a villámos dolgot :( Várom a részletes beszámolót magatokról :)

Cseppek: Jobbulást nektek!

Szilde: Mi csak 12 hétig adtuk a Konakiont.

Toncsi: Hédi extra ügyes!
Levinél a hozzátáplálás lakul, alakul.... a kezdeti nehézségekhez képest, egyre jobb. Egyre normálisabban eszik.
Kapott eddig: Répa-krumplit, alma-krumplit, sütőtök-krumplit, gesztenye-krumplit.
Ma gesztenyéből 1,6 decit megevett jóízűen. Rekord. :) Lehet, hogy evett volna még többet is, de már Gréti is nyafogott a részéért, így a maradék 50 millit ő ette meg.

Zsuzsu: Köszi, de még nem kaptam meg.

Dancsi: Gratula! Boldog és problémamentes pocakosodást! Reméljük minden rendben lesz!

Csütörtöki talival az a bajom, hogy utána másnap képtelen leszek ellátni a 2 gyereket egyedül (oviban őszi szünet....) normálisan. Akkor is nehéz ha időben lefekszek este. Levi sokszor ébred. És ha nem alszok legalább 6 órát (egyre csökkennek az igények), akkor szenved mindenki.

Viszont van kedve valakinek jönni holnap az Eko Parkba, a játszóházba? Nórusék és mi megyünk mindenképp, ha van kedvetek, csatlakozzatok hozzánk! Délután megyünk, 5-re.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Nekem oké,tuti a tali!!!! :wink:
Csütörtök,hány órára???
Hova is megyünk pontossan(cím,név)??? :oops: :oops:

Kép
bibi226

Gira :)
Végre jelentkeztél!! :D :D
Villám... :( :( :(
Én is várom a részletes beszámolót, hogy telnek napjaitok, és fényképek is jók lennének... :wink:

Karmen :)
Hú basszus...hogy történt???

Bibi :)
Asszem legtöbbünknek csak 9 után jó!
A hely:
Brothers Steakhouse, Gogol u. 20.

Bea :)
Kár, hogy Te nem jössz.. :(
Levi nagyon ügyes!! Noéminél is kb a 1,5 deci a plafon, 1x2x evett kb 2 deci körül, de az véletlen volt.
Ráadásul mostanában visszajött tök sokszor a kaja... :( ugyanúgy, mint anno a tejcsi.
Úgy vettem észre, hogy főleg akkor hányta vissza a kaját (többször is), mielőtt kibújt volna a foga. Merthogy már kettő van! :lol: :lol:

Szilde :)
Tényleg, írni akartam: A mi dokink szerint a Konakiont addig kell, adni, míg csak anyatejes a baba. Ha tápszert kap, akkor csak 4 hónapos korig.

Noémit mázsáltuk múlthéten: 8320 g. Nem hízott sokat, de amennyit pörög, nem csodálom!
Ja, ráadásul be is pánikoltam, mert úgy emlékeztem, hogy 1 hónapja 8420-at mértünk..tiszta ideg lettem, hogy fogyott, aztán megnéztem, és 8120 volt! :lol:
Még mindig nincs akkora, mint Boti félévesen (8620g) :lol:
Na nem baj, hiszen Nőőőőőci! :D :D Csak jót derülök rajta, hogy Botond milyen óriásbébi volt hozzá képest... :D

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Naaaaagyon elegem van a betegségből. :evil: 3 hete kezdett köhögni Marcsi, azóta van valami. Múlt hétfőn-szerdán hányt, szerda éjjel Dóri is, vagy 6x, borzasztó volt, ráadásul apa ugyanakkor keveredett bele, másnap majdnem egész nap ki volt ütve. Én egy nappal később lettem beteg, szerencsére rajtam 24 óra alatt teljesen átment, és nem is ütött ki annyira, na ééés akkor elkezdtek fosni (bocs) a gyerkőcök éjjel-nappal, aminek még mindig nincs teljesen vége, dokinéni szerint ez normális, vírusfertőzés után akár két hétig. :shock:

Dancsi: én is gratulálok, és a 3gyerkesekre reagálva, én nem is vállalkozom!

gira: hogyhogy anarchia? :shock:

szilcsi: Dóri se ivott semmit, de tényleg semmit, aztán egyszer csak elkezdte. Ha szomjas lenne, csak inna, nem? :roll: Kocsi: jól értem, végülis PP Pliko lett nektek is?

Karmen: köszi a képeket. Továbbra sem értem, hogy mi baj a nyilvánossággal, nem az asztal alatt fekszünk :lol: , persze mindenki maga tudja.

Zituska: Noémi tündérke! Súly: nekem is Zsuzsu volt a címzettem, csak a te hsz-odhoz kapcsolódtam be. Orvos: másik Zitától kérdeztem a nevét, mert ő írta, hogy megbízik a hozzáértésében.

Szilde: mi is hozzá járunk, mármint KI-hoz.

AT Zita: akkor most kihez jártok?

Toncsi: ez nem semmi, amit a kiscsaj művel!

A pingvines patikákban a Cebion is akciós, meg még van egy pár dolog, én ma 5ezret hagytam ott.

Tali: nekünk a hétköznap esélytelen, egyrészt azért, a másnap miatt, amit Bea is írt, másrészt a szentséges edzés miatt, az meg majdnem mindennap van, úgyhogy én csak péntek vagy szombat este. Viszont holnap délután 5-kor az EKO-Parkbeli játszóházban találkozunk Beával és Grétivel (én is ideírom), ha valaki gondolja, csatlakozzon! :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Minden szülinaposnak sok boldogságot utólag!

Zitus!
Noémi tündér,tiszta Te!!! :D

EKO parkba mi is menné nk szívesen,csak az 5 óra nekünk nem jó :cry:

Ringatóra kedd délelőtt senki nem jár?mi most voltunk és megyünk is terv szerint minden kedden!Toncsi?Szilcsi?Ti csak szerdán?Nekem késői az 5 óra,Málna akkor apáé 5-től fél 7,7-ig ők kunkorogni=sétálni mennek!!!
20140113113746

A bolond csaj kirohant az útra, amikor 3 sávban is kocsi jött ott. Egyik megállt, a férjem már nem tudott, de majdnem, igy nagyot nem repült. Törése nem volt, csak agyrázkódása, de belső sérülése is lehet, ezt nem tudták még akkor. Hát azért én is elképzelhetőnek tartom, csak eltörte a müa. a kocsi elején, meg a motorháztetőt is benyomta.
Még jo hogy a gyerekeknek van mindig eltéve az ajándékból megmaradt pénzük, igy öket tudom vinni abból játszóba, szinházba stb. De magamon most mindent amit tudok sporolok, amig nem derül ki mennyi a pontos kár és ki fizeti ki nekünk.

Nóri! Nektek is jobbulást!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, basszus sajnálom. :( Ilyen esetben nem a sofőrt kéne büntetni, hanem azt a hülyét, aki kiment az útra az autók elé. :twisted: Norbi hány Prevenart kapott végül? Végeztetek az oltásokkal?

Gira, jó hogy írtál, a talin emlegettünk ám! :D Villám monnyon le! :twisted: Hogyhogy anarchia, ez engem is érdekelne??? A kicsid jó súlyban van, szívesen látnék róla képet!

Zitus, tegnap írtam neked este, mire elküldtem, kilépett a babanet. :twisted: Majd pótolom. :wink: Végre megelőztünk titeket súlyban! :D Lali két hete volt 8,4. kg. Hosszra mennyi Noémi? Gratula a 2. fogacskához!!! Az alsók jöttek ki?

Nórus, sajnálom a betegséget, tudom, milyen, mi 5 hétig voltunk benne, családilag, ha valaki jobban lett, a másiktól rögtön visszaesett, bár nálunk nem volt fosi meg hányás, csak felső légúti mindenféle bajok. Gyógyuljatok! Játszóház nekünk nem jó, messze van, későn van, ringató van...
Ivás: ha önröm üvegből a szájába a vizet, nagyon issza, látszik, hogy szomjas. Gondoltam, talán a foga miatt, fáj neki, ha a cumisüveg cumija hozzáér. :shock:

Anett, nekünk nem jó délelőtt ringatózni, én minden nap főzök, apa jár haza ebédelni, Lali meg 10-11 óra felé kidől másfél órára, ez a napi hosszú alvása. Talira jössz holnap?

Tényleg, akkor ki jön???

Konakion: nekünk is amíg csak anyatejes volt, addig kellett adni heti egy ampullát.

Bea, szépen haladtok a hozzátápival, milyen sok mindent megeszik Levi! Gesztenyéből fagyasztott pürét adsz, vagy milyet?

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Kár! :cry: Nem megyek holnap,nem is mondtam itthon,hogy lenne és mennék,szerintem nem örülnének neki,Málna 10 után már jön át hozzánk aludni és Laci éjfél-1-ig tévézik lent,így nincs aki aludjon vele sajna!Avent varázsitató nagy túró,nekünk is van,azt sem tudta mit kezdjen vele,igaz cumisüvegből nem ivott,így nem csoda,hogy nem tudja,hogy szívni kéne!Vízivás miatt én nem aggódnék,elég a 2 dl ha szopik is még!Szerintem!
20140113113746

Szilcsi! 2 Prevenar volt összesen. Már nem kell több

Nekünk mindig csak 4 hónapig kellett kapni a Konakiont, hiába mondtam olvastam másutt tovább kapják, nekünk nem irta fel. De más orvost is tudok ilyet. 6 hóig mi is csak tejesek voltunk

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok! :)

Szilcsi :)
Írjál! :D
Nem tudom, milyen hosszú Noémi, azt nem mértük. Jövőhéten jön a védőnő, majd vele lemérjük. De szerintem max. 71-72 cm lehet...
Igen, az alsó két fogacska bújt ki! :D

Norus :)
Gyógyuljatok!!!

Ma reggel Noémi felállt a járókában! :D
Nem tudtam lefényképezni, mire elővettem volna a gépet leült, és azóta nem csinálta, gondolom még erőt gyüjt.. :lol:

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
Norus!
Mi ide hordjuk a szatymazi orvoshoz a gyerekeket. De mikor bentlaktunk Szegeden, akkor Márkot a Kovács Mariannhoz, meg az Udvardi Judithoz hordtuk.

Szilcsi, Anett!
Mi a varázsitatót joval később kezdtük Márknál, nem értette, hogy nagyon kell szivni.Várjatok még vele szerintem. :wink:

Zituska!
Édi lehet ahogy áll a börtönben! :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Köszönöm az újabb dícséreteket, átadtam a nagyfiúnak!

Szilcsi, Szilde!
A cukrászdiszkontban vettem az ostyalapot, van sok féle, de ott csinálnak fényképről is ostyalapot!

Szilde!
Igen, a bölcsiben is köszöntötték! :lol:
Majd mondom apájának, hogy azt mondtad rá hasonlít, örülni fog neki, mert nem ezt szokták mondani! :wink:

Karmen!
Sajnálom!Bosszantó lehet nagyon! :(

Zituska!
Már akartam írni, hogy tündéri a kiscsajotok! :lol:

Na, lesz tali?

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Norus, nem PPPlikot vettünk, bár az is nagyon tetszik nekem, de amit kinéztünk, az akciósan volt 56.000 ft. :shock: De ha lesz tesó, tuti olyat veszünk majd, nagyon tetszik és praktikus, nekünk minden igényünket kielégítené, de Lalinak már fölösleges lett volna olyat venni. Így maradtunk a Pierre Cardinnál.
Ilyen a miénk, van hozzá lábzsák is:
http://www.brumimaci.hu/aruhaz/images/p ... 0_Blue.gif
http://bambino.hu/shop_ordered/3968/shop_pic/PS610.jpg

Csibe, sztem lesz tali, Zitusék éttermében este 9 és 10 között! :wink:

AT Zita, várnék én az itatóval, csak Lali nem iszik semmiből, így több mindent kipróbálunk. Most néztem olyan itatópoharat, aminek levehető a csőre és nem lapos, hanem kerek, hátha abból tudna inni. Csak ha nem, akkor meg pénzkidobás újabb fajtát megvenni. :roll:

Zitus eszméletlen, milyen ütemben fejlődik a Nőcid, most jól rákapcsolt! :wink: Ügyes lányka!

Anett, azért gondlom, hogy nem elég a szopi meg a kevés víz, mert alig tud kakilni szegény. :roll: Most rakok minden kajájába egy teáskanálnyi zabkorpát, de így se megy sokkal jobban. :?

Kép
szilcsi

csak gyorsan, mert alig van időm.

Noémi nagyon cúkika és immáron annyi foga van ,ahány füle :wink: :lol: és ügyike, hogy felállt és mégügyibb, hogy le tud ülni(enyim azt még nem, így egész nap strázsálom)

karmen
sajnálom a balesetet. hátha kifizetik!

anett
gyretek szerdánként Ringatóra családostul. mi is úgy járunk(máramikor) és séta helyett/közben.kedden mikor is van?

Norus
joobulást! ez az EKOpark ez mi és hol van?

csibe
nagyon szép kisfiú Gábor!

szilcsi
mi pohárból meg kiscsészéből próbáljuk itatni. 2-3kortyot mindig iszik.persze ha fini őszilé akor akár ml-t is. egész kis ügyi tud lenni, ha akar.

holnapi talira lehet eltudok énis menni. hánykor lesz ott már valaki? ma meg leht, hogy Ringató. de még nem tom. mert még egy félórásat kéne aludnia addig, hogy bírja. na, majd látom

puszipá
toncsi

toncsi80

szilcsi

én úgy tudom, hogy a zabkorpa(és a rostok) csak akkor segítik a széklet távozásást, ha megfelelő(sok) mennyiségű folyadékot isznak hozzá ellenkező esetben mégjobban megfogja a hasat.szerintem
még kimaradt
jégvirág
Levi ügyike. és mikor esztek? én mindig ezzel vagyok bajban. ha nem sikerál szopinélkül elaltatni akkor nem lesz éhes. és akkor --veset eszik. mi délelőtt kb. félalma-egy alma(barack is). délután-4-5 körül, ha api besegít a szórakoztatásban akkor kb egy decifőzit eszik.aztán persze szopi. és gesztenyét honnan szerzel? avyg készbébi kaja?

toncsi

toncsi80

Toncsi, ha Lali felébred és el tudunk időben indulni, megyünk ringatóra ma.
A zabkorpát a dokinéni mondta.
Gesztenye engem is érdekelne, én a Sparban veszem, egészben főtt/héjában sütött változatokban kapható. Kicsit még megrottyantom forró vízben, hogy jó puha legyen és úgy turmixolom. Nincs benne semmilyen adalékanyag, vákumzárású zacsiban van és nem tartósított, felbontás után 1 napig áll el hűtőben, én szoktam megenni a maradékot. 8)

Lali ma végre felült rendesen, támaszkodás nélkül, és bőszen gyakorolgatja a felállással együtt. :D

Krisztáékról valami hír???

Kép
szilcsi

szilcsi

mondom mi is tervezzük a ringatót. csak még nemtom, hogy jó lesz-e. mert még körül fog szerintem még egyet aludni a gyerek. mondjuk mi közel lakunk.na, majd látom.

zabkorpa amúgy okés. én elhiszem, hogy doki mondta, de itasd is!

gesztenyét köszi.

toncsi80

Levi ebédre kapja a kaját.

Gesztenye: jó kérdés, már nem emlékszem hol vettem, ez hámozott, natúr gesztenye, egészben. Azt főzöm meg krumplival.
Szóval már alig van, rég vettem, kéne még. Vagy tesco, vagy cora szerintem amúgy.

bocsi, rohanok játszóházba :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zituska! Hü de ügyes Noémi! Azért a fotón majd potolod ugye?? :lol:

Csibe! légyszi kérdezd már meg anyukádat az ostyára hogyan csinálja a szirupot, mert nekünk még sosem lett rajta olyan mint amit a cukiban tesznek, kennek rá.

Szilde! Dehogynem! A nöt is feljelentette a rendőrség, szabálysértés miatt. De ez engem ugye még nem kárpótol. :(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilcsi!

Nekünk a dokinéni a szorulásra szőlőcukrot mondott, hogy adjunk neki a gyümibe, annak nincs túl édes íze és nekünk bevállt. Ha nem akar inni próbáld meg a gyümipépet kicsit higítani vízzel...
Nekünk se jött be a varázsitató. MI a babylove-os (Núby) csöpögésmentes csőrös poharat használjuk, másból Nóri sem volt hajlandó inni. Nem vészes az ára (999ft)

akkor holnap a talira ki jön???

Karmen: sajnálom a balesetet... :(

Kép

Kép
sznanna

Sziasztok! :)

Akkor holnap Tali!!!!!!
Szilcsi, Bibi, Zsuzsi, Anna, Timi és én tuti!
Szóljon, ha vkit kihagytam!!

Toncsi!! Gyere Te is, ha tudsz!!

A Csajom nem ma produkálta többet magát, ezért sajnos nincs fényképes bizonyíték, hogy felállt! :lol:
De kárpótlásul csináltam a délutáni sétán pár képet Róluk! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?