Új privát üzeneted érkezett!

Pici!

Őt nem nagyon viseli meg a betegség. Vagy csak annyira még nem volt beteg. :?
Egyszerűen csak a dackorszak, és hogy ellenkezhet velem.
De hát gyerek, nem is várhatok mást. Nem egy idomított állat vagy gép... Csak így küzdeni kell vele néha.
Vendég

Cat!
Méred még a cukrodat?
Naponta többször?

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Pici!

Cukrot naponta négyszer mérek.
Reggeli előtt, reggeli után, ebéd után és vacsora után.
Általában minden érték jó szokott lenni.
Nagyon ritkán magasabb, mint kellene. De ezek megmagyarázhatatlan esetek. Ugyanis nem csak az aszámít, hogy mit eszek. Néha ugyanattól a kajától magasabb lesz, néha alacsonyabb. Valószíűleg az időjárás, stressz és bármi egyéb is közrejátszhat. Legalábbis az orvos szerint.

Mostanában rendszeresen iszom az aloe gelt és szedem a zöldségtablettát. (FLP) Ez valahogy rendben tartja. Már sok helyen olvastam.
Vendég

Nika!

Remélem sikerült elkapnotok ebben a hónapban és Neked is poztív lesz a teszted!

Andy!

Rosszullét a baba miatt? :D
Vendég

Tali:

Akkor próbáljunk meg egy időpontot kitalálni még novemberre!
Szerintem Asyie is szívesen jönne.
Vendég

Cat!
Nem lehet jó érzés. Mégha pici szúrás is az egész.
Én kiskoromban mindíg féltem a cukorbetegségtől.
Hogy szúrnom kell magam.
De már nem félek.

picimami

Pár hónapja nekem is magas volt.
Azóta normális.
Nem tudom mitől volt.
Fiszont csajok.
Már nem jók rám a 25-ös nacik.
45 kg lettem :D :D

picimami

Nincs semmi gond csak nincs semmihez kedvem. :cry: :oops: Még mindig kerülget a sirás inkább nem csinálok semmit. Majd reggel jelentkezem.

Puszi
Mindenkinek (Arik vagytok :lol: )

Kép
Kép
minimano74

Megértelek Gabi!
Fel a fejjel. Minden rendben lesz.
Ölelés neked

picimami

Nemlajos próbáld meg hogy feljebb teszed egy fokkal a rácsot és akkor nem ég meg az alja :):):):) nekünk is sima gázsütőnk van de nem szokott odaégni semmi igaz nem is van magasan a rács lehet kissebb lángon kéne süöütnöd:)

Gabi csak pozitívan :):):):):):)

cat: remélem én is hogy azért nem volt tojásfehérje mert nem volt ideje a petécskémnek mert elkapta apa katonája ezért nem lett :):):): nem éreztem :)

Sziszivel beszéltem a fogászatra jár most de azt mondta lassan visszafog jönni csak lelkileg rendbe kell jönnie :)

nika70
Salgótarján

Gabi!

Fel a fejjel!

Lehet, hogy csak kevés a hormon és pótlás kell! Majd a doki segít!

Várunk reggel! És ránk számíthatsz.

Pici!

A szúrásokkal semmi bajom. És az elején sem volt. Nem tudom miért.

Az jó, ha hízol. :D Legalábbis a Te esedben.
Én az utóbbi két hétben fix súlyon voltam, erre mára híztam 40 dekát. :roll: Remélem reggelre visszaáll.
Én nem szeretnék hízni a terhesség alatt. Van rajtam így is fölösleg bőven. Abból tud lakmározni a csemete.
Legalább valami érelme legyen a diétának.
Vendég

Nika!

Nyugtasd meg Sissit, hogy a fogászat jó! Már bejött másnak is. :D

Nemlajos!

Én olyat is hallottam, hogy egy pár csempét kell lerakni a sütő aljára és akkor nem éget annyira.
Vendég

nika, legfelül volt, és majdnem a legkisebb lángon sütöttem direkt.
Mondjuk, tényleg csak a legszéle (gyakorlatilag a morzsa) pörkölődött meg, de azért annak se kéne...
Vagy lehet, hogy a tepsim nem a legjobb? :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Namlajos!

Szerintem a tepsi nem nagyon befolyásolja. Bár én nem vagyok egy szakács vagy cukrász zseni...
Vendég

Kinéztem ezt a babakocsit, de biztos, hogy nem az enyém lesz...
Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!
A cserép az tényleg jó ötlet.
A nagyim sütője volt úgy.

Nagyon szép a babakocsi.
Hajráááá
Mennyibe kerül?

picimami

Remélem Sisinek a fogászat babát hoz majd.
És remélem lelkileg is hamar helyre jön, és jön majd hozzánk.
Márk már biztosan sokat nőtt. :D

picimami

Egyelőre 5e, de a villámár 20E. Biztos megy fel rendesen az ára, de azért rákérdeztem, hogy kopott, vagy csak annak látszik a második képen.
Sebaj, ha nem ő lesz a miénk, az a lényeg, hogy képben legyek, mire venni kell :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

HCG (humán gonatropin hormon) a beágyazódás után kezd el termelődni az anya szervezetében. De nézzük csak a dolgokat sorjában!

1. Először is a spermiumok bejutnak a szervezetedbe és ott várják, hogy találkozzanak a petesejttel. Előfordulhat, hogy akár 2-3 napig is várnak rá, mert éppen nincsen peteérés. Ha félidőben történt az “akció” akkor jó eséllyel 1 napon belül összetalálkoznak a spermiumok és a petesejt és megtörténik a fogantatás.

2. Ezt követően 7 napig vándorol a megtermékenyült petesejt, és a fogantatástól számított 7 nap múlva megkezdődik a beágyazódás. Innentől kezdve már lehet HCG a véredben. Ha a ciklus kezdetétől fogva mérted a testhőmérsékletedet, akkor most azt tapasztalhatod, hogy megemelkedik a testhőmérséklet.

3. A beágyazódás 5 napig tart, tehát a 12. napon fejeződik be, innentől kezdve rohamosan nő a HCG mennyisége és a 14. napon már kimutatható a vizeletből is (ha rövidebb a ciklusod, akkor már 1-2 nappal hamarabb is). A baba ekkor már 0,5 mm-es.

4. Innentől kezdve rohamos hormonváltozások indulnak meg a szervezetben, tehát innentől kezdve érződnek az első igazi terhességi tünetek: mellfeszülés, álmosság, szédülés, émelygés, hányinger stb. A baba szíve a 16-22. nap körül alakul ki, innentől kezdve már nemcsak terhességi teszttel, hanem ultrahanggal is biztosan ki lehet mutatni a terhességet. A szív kialakulása előtt csak a petezsákot látja az orvos, ezért korábban nem érdemes elmenni hozzá.

Fontos, hogy a fenti értékek (napok száma) a fogantatástól számítva értendő, tehát a ciklus félidejétől, ugyanez az előző menstruációtól számítva +14 nap (attól függ, milyen a ciklusod), ez adja meg a terhesség korát. Tehát a fogantatás időpontjában a terhesség már 2 hetes, a beágyazódáskor 3 hetes, mire beágyazódott a petesejt, 26 napos a terhesség, azaz már csaknem túl vagy az első hónapon a 9-ből.

A megtapadás ezek szerint csak az, amíg a Picike megtalálja a helyét.

picimami

De ez sem rossz, csak nem értek hozzá, nem ismerem ezt a márkát:
Kép

Az előző peg perego venezia.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Remélem látszik valami a táblázatból!

A piros azt jelenti, hogy valakinek nem jó, a zöld azt, hogy igen. Időpontok magukért beszélnek.
Kérek a többiektől is lehetőségeket!

Kép
Vendég

Ez is jó!! :D
Na lányok. Szép estét nektek.
megyek ágybabújok, gyógyulni.

Pusszantás nektek.

picimami

Picike!

Gyógyulgass!

Nemlajos!

A Peg Perego tuti jó. A Bébé Comfort nem tudom. Mert ugye a másik az?
Vendég

Nem, ez jane carrera pro, ami ugyan jó árban van (24E-ért elvihető egy-két óra múlva), de most tudtam meg, hogy nem átfordítható a tolókar. Akkor meg már inkább a Graco Mirage.
Szóval egyelőre a PP fut, majd nézegetem :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Janéról csak jókat hallottam. Én most vagy azt veszek majd, vagy Peg Peregot.

A Graco nagyon nehéz általában.
Nézz utána az adatoknak a Brendon vagy a Bocskai úti bababolt oldalán!

Átfordítható tolókar fontos?
Vendég

hát, jó volna...
Bakker, nekem ennyiszer nem jó a tali? :shock:
Egy ilyen táblázatot az életben nem csinálnék meg géppel :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

viszont most el, zuhi, tévé, alvás 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos jók a babakocsik csak azt is számold hogy amig nagyon picike addig vizszintbe kell tenni a kocsiban meg márciusban még hűvös van legyen lábzsákja is :)

most jól felbosszantott a főbérlőm még jó hogy írom hogy mettől meddig fizettem be a csekkeket stb
jön a gáz elszámolással hogy fizessek 13 ezret én meg mondom neki hogy hogy hogy ? én számításaim szerint 24 ezret visszakéne kapnom .most utánanéztem nincs is nálam az összes befizetés mert egy ideig számlán fizette vagyis levonták neki otp-ben én meg adtam neki a pénzt de van róla papír pont emiatt :) és 4 számlám hiányzik szerintem amikor gebasz volt hogy nem vonták neki stb akkor ő nem fizette be sz össszes számlát most mondtam neki hogy hozza át majd az ő számláit meg az enyémet is nézze át mert ez igy nem kóser ő meg visszakapott sacc forintra annyi összeget mint amit kiszámoltam szép mi? az én pénzemet kapta vissza ő meg gőze sincs mennyit fogyasztott meg fizette be:) de nem hagyom magam :):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!
Megnéztem csajok az időpontokat, és mivel én azért elég messze vagyok hozzátok, igazából a hétvége lenne jó. És az is úgy nov 15-15 vagy a 22-23-ai hétvégén! Ugyanis a férjem akkor utazik el Kínába, és akkor amúgy is anyuméknál leszünk Danival Veszprémben, ami már közelebb van Pesthez! :wink:
Hogy képzeltétek a talit? Gyerekekkel? Nem tudom Dani mit szólna egy másfél óra oda, ugyanannyi vissza vonatozáshoz meg az ottani kevergéshez.... :roll:
Ja és még 1 kérdés! Ha felmegyek/gyünk a talira, valaki ki tud jönni értünk a vasútra és vissza is tud vinni? Mert én aztán egyáltalán nem vagyok ismerős arrafelé!! Kocsival meg el sem indulok oda. :roll: :oops:
Még Veszprémbe sem vezettem le egyedül tőlünk. De most hogy utazgat a férjem muszály lesz, ha nem akarok egész hétvégén itthon ülni egyedül a gyerekkel.

Amúgy megint egyedül maradunk, mert most a héten (csüt-pént) Ukrajnába megy, jövőhéten meg Japánba. Szóval elegem van.... :roll: :oops: :cry:

Hogy lesz így kistesó????? :roll: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
oriandy

nika, furcsa, hogy pont ez történik veled, mi is éppen csekkeket kutatunk, mert nincsenek meg a gázszámlák...
Tavaly úgy jöttünk el, a másik helyről, hogy még xE Ft-ot kellett fizetnünk, aztán fél évre rá megtaláltam a befizetett csekkeket.
Szóval akkor megfogadtam, hogy ezentúl jobban odafigyelek, de most se sikerül :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Csajok: Nekem a tali bármikor jó majd úgy intézem, hyg akkro ne legyen programom. Szóval velem most nem lesz gond:)

Andy: Ha jössz melyik vonat állomásra jön be a vonatod??

Kép
csucsu05

nemlajos én anyutól tanultam hogy el kell tenni a csekkeket mert mindig lehet gixer:):):):)de főbérlő csak dobálja egy dobozba azt sem tudja mit fizetett be mit nem

én nekem is mindegy picikémtől függög és a gyerek nélkülit is meg tudom oldani de ha jön velem az sem gond :):):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!
Bocsi, betolatokodtam a 2006. nyáriaktól.

ORIANDY:
Várjuk, hogy írj két sort magatokról, vagy akár csak Daniról! Ennyire nem felejthetsz el minket......
El sem köszöntél....

Erika

Kép
viera

Jó reggelt lányok.

Hogy aludtatok?
Én megint nem tudtam.
:shock: :shock:
Már kikészít ez a köhögés.

Gabi!!
Hogy vagy ma??
Piri??

picimami

Nika!
Nem semmi amit a főbérlőd csinál.
Én is elteszem a csekkeket.
Muszáj.
Velünk az Émász szórakozik.
Ki küldtek 150 ezer számlát. :shock: :shock:
2 éve nem működik csak az egyik óra.
Már ezerszer szóltunk nekik. És ennyi. Minden évben szívroham.
De sok asztalracsapás és rendeződik

picimami

picimami

Sziasztok Jó Reggelt :lol: :lol:

Pici!

Hát piri még sehol sincs :wink: Ma is elég magam alatt vagyok, talán azért egy kicsit jobb. :roll: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!
Ha piri nincs, akkor még van remény.
Mikor és mész dokihoz??

Már annyira izgulok érted!!
Ne légy szomorú
Minden rendben lesz.

picimami

Picimami!

Gyógyulj meg :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nika!

Tényleg nem semmi a főbérlőd :evil: :evil: :evil:

Lányok rájöttem, hogy igazából most a pénz hiány miatt vagyok magam alatt. :oops:de majd túlteszem magam ezen is :wink: :roll:

Kép
Kép
minimano74

Pici!

Holnap 17.45-re megyek a dokihoz.

Kép
Kép
minimano74

Most már 12 napja nincs piri :roll:

Kép
Kép
minimano74

Jó reggelt

gabi izgulok ám érted :):):):):):)

tegnap összekaptunk apával reggel megkért hogy vegyek neki munkás nadrágot a piacon vettem neki egy sima nacit meg egy kantárosat 3 ezerért szerintem nem volt drága de őlecseszett hogy miért vettem meg ilyen drágán stb mondom neki hogy anyós tukmálta rám én meg nem akartam leórdítani a haját a piacon mások előtt mert én nem akartam megvenni a kabátot hozzá csak a kantáros gatyót azt odaadta volna a csaj 1500-ért de anyós rámtromfolt én meg most itt ülök se puszi se pá a gyerekkel is kiabált tegnap tudom hogy megnyugszik mire hazajön csak nagyon rosszul érzem magamat:( mert én csak jót akartam neki ő meg úgy éreztette velem mintha még ezt sem lehetene rám bízni

ne haragudjatok hogy leírtam de muszáj volt sajnálom :(

nika70
Salgótarján

Gabi!
Minden helyrejön majd, meglásd!!
Szorítok neked.

Nika!
Sajnálom nagyon, hogy összekaptatok.
Szerintem nem voltál hibás.
Tudom fontos a pénz, stb. De rá költötted szeretetből.
És nem elherdáltad a pénzt.
Ölelés neked.
Ne légy szomorú

picimami

Egyébként én is olyan hülyén érzem magam.
Már egy hete beteg vagyok. És kikészít. :cry:
Pedig jobban voltam. És megint rosszabb.
Éjszakánként nem alszom a köhögés miatt.Pedig szedem az augmentint.

És félek mindentől..

A gazdasági válság, a melóhelyem, a nagyim, a szüleim.
Hullik a hajam..
Félek nem sikerül a baba.
Szóval nem tudom mi van most, de mindenki szét van csúszva kicsit

Nekem ma lesz megbeszélésem a vezetőimmel.
Plusz még beindulnak a képzések.
Ami két naposak. És nincs kedvem menni. De muszáj.
Egyik a Balcsinál lesz a másik Kecskeméten.
http://www.granada-konferencia.eu/

picimami

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Nika!

Sajnálom, hogy összekaptatok a pároddal!
Hívd fel, vagy külj neki sms-t!

Pici!

Gyógyulj meg végre!
Vendég

Jó reggelt!

Nika: A férjed majd átgondolja és lehiggad. Végülis nem akartál rosszat és lehet még örölni is fog a kabátkának.
Estére már megbékél biztosan.

Csajok: Nekem olyanom volt mint még sosem. Szóval tegnap az LH -m is bizonyitotta amit az uh-os néni mondott. Erős két csikom volt. Elmentem wc-re és a nyák is bizonyitotta aminek lennie kell. Na de mekkorra?? Nekem még nem volt ilyen mennyiségű sosem. Jó ez??
Ja és etse egy kicsit szines is volt. Bocsánat ha igy részletezem de én még igy nem jártam. Kicsit be volt rózsaszinesedve. Jó ez??
Este azért tettünk még az ügy érdekében. Ez lehet a clostitól van?

Kép
csucsu05

Bakker, lányok, ha csak a topicon kutatnék, akkor is doktorálhatnék a "gazdasági válság hatása a közérzetre és kapcsolatokra" témában!!! :shock:
Mi is üvöltöztünk tegnap, (de most hamar elnézést kértünk), és aztán megint beszélgettünk egy nagyot, és kiderült, hogy bizony az ő cégénél is lesznek elbocsátások. :?
Mivel ő keres mérnökként ott a legkevesebbet, remélhetőleg nem őt rúgják ki (vicces lenne, ő a jóhülye a cégnél, aki képes 3 napot bent lenni egyfolytában egy termelés miatt).

És emlékeztek még a halasztott titkomra? Pénteken volt egy hete, hogy az új találkozó meg volt beszélve. A srác nem ment el, és azóta sem lehet elérni... :shock: Kiment N.o-ba a cég ügyeit intézni, és azóta se híre, se hamva... Ennyit a szerencsénkről :cry:

És most megyek a SINOSZ-szal Állatkertbe :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pici!

Szedd össze magad! Így csak a rosszat vnzod be, és akkor egyre rosszabb lesz!
Találj ki valamit ma, ami biztosan felvidít!

Gabi!

Ha nincs piri, akkor még bizakodhatunk.
Fel a fejjel!
Vendég

Csucsu!
Az jó, azért volt, mert megrepedt a tüsző, és azért volt rózsaszínes.
Hurrá!!!
:D Sikerülnie kell!!!
Lh tesztet fölteszed??

picimami

Csucsu, hajrá, remélhetőleg pár nap múlva újra rózsaszínes lesz, ami a beágyazódásos vérzés! :lol:

Gabi
, drukkolok. 12 nap az 12 nap, annak oka van.
Mikor is mész orvoshoz?

Na léptem, du jövök!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?