Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

GOrsi,
Petinek nagyon boldog születésnapot kívánunk!KépKépKépKépKép

Zafi,
pikk-pakk megvan a baldachin meg a falvédő isKép. Tényleg, a Kisvakond kész lett?Kép

Solya,
én előmelegített sütőbe szoktam betenni a muffint sülni.

Szila és Hanga
szila

Sziasztok!

Köszönjük a szülinapi köszöntőket!Kép Az ünnepelt éppen most kíséri ki anyukámat a buszhoz apástul.

Andysj
Gyors felépülést kívánok!

BSzilvi
Remélem, te is hamar túl leszel a megpróbáltatásokon. Kitartás!KépKépKépKépKép

Márti
Petinek folyik az orra tegnap este óta, így azt hiszem nem megyünk talizni, ki tudja mi lesz még belőle.Kép Egyébként kutya baja, csak nem szeretném, ha más elkapná tőlünk. Inkább edzünk a szombatra.

Nyuszimanó
Hajrá új fényképező!

Ma reggel én is készítettem muffint, egy nagyon egyszerűt, amit direkt reggelihez ajánlanak és vajjal, lekvárral kenve jó. Szerintem jó lett, de azt hittem, hogy folyósabb a tésztája. Mondjuk a hozzávalóknál nem volt ott a tojás, a leírásban meg mondta, hogy tegyem bele, így tettem. Szóval kb. nokedlitésztához hasonló állagú lett. Az jó, vagy piskótaszerűen folyósnak kéne lennie???

Zafi
Milyen jó, amikor ilyesmiket kell beszerezni.Kép Már én is várom.

Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Petinek mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk! Majd várjuk a beszámolót.Kép

Andysj! Örülök, hogy jól vagy és hogy túlvagy rajta.

BSzilvi!Kép

Nyuszimanó! Jóhogy írtálKép

Zafi! És miket vásároltatok? Amúgy jó bátor vagy a hosszú turnézáshoz fájásokkal. Most akkor mikor jön haza Réka? Ma?

Mi jól vagyunk, Hanna 2 napja felváltva ül a wc-n meg a bilin, de semmi eredmény. ma este viszont egy feles ment beleKépKép Mondjuk mire odaért apához a fürdőszobába az ki is borult, de nagyon büszke volt magára.Kép

Na megyek, mert kiabál, hogy vegyem ki a kádbólKép

Jó talizást nektek!

Pussz

Tikk
tikk

Sziasztok!

BSzilvi! Kép Drukk a holnaphoz, hogy ne legyen szörnyű! Kép

Gorsi! Sajnálom Kép gyógyuljon Peti! Kép

Coryékon kívül jön még vki? Cory! Ti jöttök????? (Pele Bálintja is beteg, így ők is lemondták Kép)

Márti++
márti

Gorsi!

Boldog szülinapot kívánunk Petinek! Lesznek képek az ünneplésről?
Kép

BSzilvi: Kívánom gyorsan teljen el a holnapi nap! Vigyázz magadra! Hajrá jogsi!Kép

Nyuszimanó: nem volt biztosításotok?Kép Annyira bosszantó ez a lopás! olyan jó lenne látni a nevető Petrát és a bátyus Doncit!!! Ilyen hamar kezded a hozzátáplálást?

Zafi: tényleg odaférsz a varrógéphez? milyen mintája lesz a baldachinnak? Réka itt van Pesten vagy vidéken? Mikor kapod vissza, mennyideig van távol, volt már ennyit külön tőletek?

fél kézzel írok, mert a másikkal a harisnyámat fogom, már annyira szorítja a pocakomat.

Márti: azt hiszem nem megyünk talizni hozzátok, mert afp-re kell mennem, utána intézkednem kell, így nagyon rövid ideig tudnánk felugrani, de ha változik a programom, akkor előtte felhívlak, ha mennénk. Remélem nem baj.Kép

Szerintetek Szilviék már otthon vannak a kis Nikolettel?KépKép

üdv:zsuzsi
zsu26

Beja!
Mi van veled, hogy vagy? Írj pár sort!Kép a másik topikból is hiányolunk!

Norci: hogy vagytok? Javulgattok?

Andi: lányokról nem teszel fel egy aktuális képet, legalább egy picit lássuk, mennyit változtak! Még mindig nagy a roham a munkahelyedenKép?

Cory: még régen a látásodról mondtad, hogy homályos, kiderült mitől? fáradtság?

Heni: nem tudsz témát váltani a dolgozatodnál? legalább valami könnyebbet? Barni továbbra is szopizik?

Dzsili: most már jövő hét lesz! Remélem végre tudsz netezni!

Edit: hahóóó! Mikor értek haza??????Kép

Üdv: zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Réka ma jött haza, két éjszakát volt anyunál vidéken. Majdnem ennyit volt a költözésnél anyósomnál is, azzal a különbséggel, hogy első éjjel én is ott aludtam, meg anyósom Pest mellett lakik. De mindenki jól bírta, úgy látom!Kép Azért jó, hogy itthon van megint! Kép Megpróbálom a hátralevő időt maximálisan rászánni, de nem egyszerű, mert ma már durvábbak a jóslóim, de nagyon össze-vissza jönnek.
Bocs, hogy ennyire el vagyok ezzel foglalva, de tényleg már csak befele tudok figyelni, hogy mi is történik odabent.

Tikk! Így utólag én is úgylátom, hogy bátor húzás volt a bevásárlás, de annyira csábított, hogy kapkodás nélkül körül lehet nézni!Kép Főleg kajaféléket vettünk, betáraztunk a fagyiba!
Hannának gratula a bili/WC-hez!KépKép Belejön hamar!

Nehezen bár, de azért odaférek a varrógéphez!Kép Végülis nem csináltam meg a dolgokat, inkább még gyakoroltam egy kicsit, de elég jól sikerült (meg is voltam lepődve), úgyhogy összeszedem a bátorságom és a héten megcsinálom élesben is!Kép

Szila! A vakond 3 nap alatt elkészült!Kép El is felejtettem mondani. Valami normális keretet keresek még neki, aztán mehet a falra!

Én is kíváncsi vagyok Szilvi beszámolójára! Szerintem holnap már mindenképp haza kell menniük, ha nem jött közbe semmi (pl. sárgaság).

Talizásért továbbra is irigy vagyok, nem merem vállalni! De akik mennek, jó talizást!

Zafi
zafi

Sziasztok!
GOrsi Petijének nagyon boldog második szülinapot!
Kép
BSzilvi! Szorítok neked holnapra!KépKép
Márti! Mi még hezitálunk. Rékának nincs holnap tanítás, és nagyon menne, az én orrom viszont ma hajnalra eléggé bedugult, bár napközben elég jól voltam.
Réka bizije csúcs lettKépKép Két négyese van: technika és magatartás. A többi ötös, olvasásból dicséret is.
Zafi! Hajrá!KépKépKépKépKépKép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

GOrsi: Petinek boldog szülinapot!

Menta: Helenának boldog szülinapot!

Márti: én kezdek bekattanni az itthon üléstől, úgyhogy ha nem zavarunk, mennénk.

BSzilvi: Kép Gyors felépülést!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Boldog szülinapot Peti! (Gorsié) Kép Kép Kép
Boldog szülinapot Helena! Kép

Márti!
Ha jól tudom neked is holnap van a szülinapod, nem? Boldog szülinapot!

Bszilvi!
Sajnálom Kép Drukkolok neked, hogy minden rendben legyen és hamar otthon lehess Kép

Andysj!
Jó, hogy túl vagy a műtéten Kép

Zafi!
Jóslófájások Kép , akkor drukkoljunk? Mikora is vagy kiírva?

Tikk! Nyuszimanü!
Gratula a bilizős gyerkőcökhöz Kép

Bogancsi! Borcsa ! Zsuzsa!
Gratula a nagyok bizijéhez.

Mindenkinek köszi a gyógyokat, úgy néz ki megmaradunk Kép Még nem mondanám magunkat gyógyultnak, de már tudunk aludni, enni, senki nem lázas, kapunk levegőt és egymáshoz szólni is képesek vagyunk.
A terhes beteg anya, betegen is magát agyon hajszoló férjjel és egy nyügős beteg gyerkőccel kegyetlen rossz hármasnak bizonyult, de túléltük. Pénteken anyukám, tegnap anyósom jött mint felemntő sereg.

Vilinek meg van az új ágya, gondoltma fokozatosan szoktatom bele, először csak délután aludjon ott, de ő éjjel is ott aludt egyhuzamban 12 órát, ráadás a betegség óta ez volt az első egyhuzamban átaludt éjszaka és (kopp-kopp-koop) u.olyan simán elalszik, mint a kiságyban.
Ne röhögjetek, én éjjel többször felébredtem, azt álmodtam, hogy ott áll Vili mellettem anya felkiáltásokkal, aztám megnéztem és ő az ágyikójában az igazak álmát aludta Kép

Menta!
A szétment hasizmaidat te is meg akarod műtetni, Mit tudsz erről a műtétről? (Állítólag decemberig ingyenes volt, most nem az) Szerinted is fontos az esztétikai okon kívül is?
A peniclin érzékenységgel mit lehet kezdeni? Kinőhető? utána tudok v.hol olvasni a neten?

Zsuzsi!
Köszi a homeopátiás felvilágosítást! Homeopátiás orvost nem a környéken, hanem egyáltalán nem ismerek. Sajnos.

Jó éjszakát mindenkinek!
Norci
norci

Sziasztok!
GOrsi!
Boldog szulinapot kivanunk Petinek!
Kép

Andysj!
Orulok, hogy jol sikerult a mutet! Ezek szerint megis korabban mutottek? Teljes gyogyulast kivanok!

BSzilvi! Drukkolok, hogy minel hamarabb felepulj!

Sziasztok, Danimama
danimama

Norci,
én most fedezem fel a hasplasztika útját. Kép Sajnos hasonlóan jártam, mint Menta, de most, két év után is befér 3 ujjam jóval köldök felett. Nehéz kérdés. Az orvosoknak sincs egybehangzó véleményük. Az egyik azt mondja, várjuk meg, mikormár nemszeretnék több gyereket, a másik pedig azt, hogy a köv. terhességnél jobb, ha be van zárva a hasizom.
Nekem most azt mondták itt a hasplasztika topicban, hogy szült nőknek állja a Tb a hasizom zárását. És el lehet érni, hogy tb-re menjen a bőrplasztikája is, ha megnyúlt. Sajnos nekem igen, bár láttam fotókat, azért annál jobb az enyém. Kép
Amúgy angyjából hihetetlenül drága nem támogatással. Van olyan honlap, ahol 4oo ft-nál kezdődött csak a műtét, a magánklinika hotelszolgáltatását nem is írták ki, mennyibe kerül!
Ebben a topicban a Szt. Imrét és a Tisztit ajánloták.

Borcsa,
De ügyes Réka is! Kép Gratulálok a bizihez! Kép

Nyuszimanó,
miko rlopták el? Én erről sem tudok. Szegénykéim! Kép
solya

Norci! Örülök, hogy jobban vagytok. Mész valamikor dokihoz? Én február vége felé készülök hozzá.Kép
linato

Linato!
Csütörtökön Kép

Solya!
Köszi az infot. Eddig én is úgy tudtam, hogy ingyenes volt a műtét, de csak decemberig. Jan 1-től változott. Legalábbis az említett hármasikres anyuka ezért feküdt kés alá még gyorsan decemberben. Ő is kb. 500ezerFt-os műtétet mondott.
De neked legyen igazad!
Ha azon múlik, hogy mi kinek rondább, no akkor nekem tuti állja a TB Kép Kép Az énm pocim tuti tankönyvi eset lenne. Így terhesen is érdekes Kép Kép Kép
Őszintén szólva engem is a hamradik babó miatt érdekel. Elvileg addigra terveztük mire a nagyok iskolások, csak ha sok pénzért megműtenek utána nem hiszem, hogy belevágunk. Teljesen tönkrement izmokkal meg nem tudom mennyire tanácsos belevágni a 3. baba kihordásába. Ha tényleg nem csak esztétikai okokról van sóz, akkor meg nem hiszem, hogy túl jó ezzel a műtéttel éveket várni.
Ne offoljunk itt, hol az említett topic?

Norci
norci

Norci,
Anyaságról/Hasplasztika
solya

Jaj, és elfelejtettem dicsekedni! Kép
A tegnapi banános muffin isteni lett! Ma már kaptam rendelést a lányomtól egy újabb adagra! Kép
Lehet, hogy azért sikerült, mert majdnem kifelejtettem a banánt? Kép
És nekem is 18-ra jött ki! Kép
solya

Sziasztok!
Irtam jo sokat nektek, es mire elkuldtem volna az egesz elveszett.Kép
Hat nincs mit tenni ujra kell, hogy kezdjem.
Szoval nem azert nem jottem jo sokaig, mintha nem ereztem volna jol magam koztetek, hanem mint a Marti is irta mar, januarban nagyon sokat net-eztunk mind a ketten, ugyhogy nagyon hamar lejart az 50 orank.
Aztan mind a negy lany, beleertve engem is, eleg beteg volt. Ebben az evben ez a virusos hanyas-hasmenes nem kimelt meg minket. Az ejszakak remesek voltak, a nappalok pedig nagyon farasztoak. Szerencsere most mar remelem a nehezen tul vagyunk.
Minden ket eves babanak nagyon Boldog Szulinapot Kivanok:
Kép
Andysj: nagyon orulok, hogy tul vagy a muteten, minden rendben van? Es jol sikerult?
Szilvi: Ma nagyon szoritok neked, remelem minden a legnagyobb rendben fog menni.
Szila: azota nem voltam, ugyhogy mar nem is tudom hova kellene kiegesziteni a tablazatod, de azert leirom ami hianyzott:
anyuka: Gwen
baba: Gwendoline
szul: 2001.11.01.
hely: Saint Herblain (Franciaorszag)
lakohely: Nantes (Franciaorszag)
tobbi baba: Salomé 1996.02.17
Anna 1999.12.30.
Itt a vege, ugyanis negyedik baba (ha nincs semmilyen baleset) sem pociban, sem tervben, de meg virtualis kepen sem lesz.
Szila nincs veletlenul egy mandulas muffin-recepted?
Nekem csak egy hatos muffinsutom van. Haromszorra is lehet sutni, vagy inkabb csak el kell osztani a receptet?
Talisoknak nagyon jo szorakozast, fenykepeket ne felejtsetek el.
Gwen
gwendoline

Sziasztok!

Gorsi!
Peti BOLDOG SZULETESNAPOT!
Kép

Menta!
Helena BOLDOG SZULETESNAPOT!
Kép

Andysj
andysj

Sziasztok!

Márti: innen is boldog szülinapot Kép Nagyon jó volt nálatok Kép Örülök, hogy végül nekivágtam Kép Balu majdnem elaludt hazafelé a villamoson. Az egyetlen neccesebb rész a Deákon volt, mert a metrótól a villamosig a nyakamban utazott Balu. Balu folyamatosan azt mondogatta: "menjünk vissza Mártihoz", meg hogy "aranyos Vilka-baba" Kép

Túl vagyok a vizsgán, 5-öst kaptam Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

GOrsi! Petinek boldog születésnapot kívánunk! Kép

Márti! Neked is boldog szülinapot! Kép

Cory! Gratulálok! Kép

Danimama! Megkaptad a leveleimet?

BMárti

BMárti
bmárti

hCory! Jó, hogy itt voltatok Kép Sokkaol jobb volt veletek szülinapozni, mint egyedül lett volna! Kép Sajnálom, hogy nem készültekfényképek a Balu-Vilka kettősről KépKépKép

Hagyom, írjon Vilka is:bgvhhuhunmjjn6yu................őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő ft666túúgh8u78898uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu7poööööööööööööööööööööööö
-m(U7kkkkkdzzssssssss9öpsaüzddöü

hm... tíy ujjal gépel :+!)45r5

márti++
márti

SZiasztok!

cory: GRATULÁLOK!!! Anyósom direkt felhívott, hogy most már ne izguljak, nagyon jól sikerült a vizsgád Kép

Nyuszimanó: Dani eléggé ki van akadva a bizonyítványa miatt, főleg azért, mert kis jóindulattal lehetett volna néhány tárgyból a jobbik jegyet kapnia, de majd év végén...

Tikk: Hanna Kép

Zsuzsi: félkezes harisnyafogás Kép

Borcsa: gratulálok Réka bizijéhez!!! Örülök, hogy picit megnyugodtál, vagy legalábbis ez jön át az írásaidból.

Norci: néha én is arra riadok fel az éjszaka kellős közepén, hogy hív Tomi, erre rohanok fel az emeletre, berontok, ő meg békésen alszik és egyértelműen még csak meg se nyikkant Kép

Márti: úgy látom, Vilka gépírásversenyes babérokra hajt Kép És boldog-boldog-boldog születésnapot Kép

Ma vettem az Ikeaban Tomi rácstalanított ágyára egy védőkorlátot. Fel is szereltük Zsófival és Tomi nagyon büszke rá Kép Annyira jó, hogy nem kell behajolgatni a rácson keresztül! Meg vettem neki egy paplant is huzattal, de persze jó nagy, majd csak akkor kapja meg, amikor megkapja Dani ágyát, mert a kiságyba vagy ő vagy a paplan fér el Kép
Jó éjt és pusz: bogancsiKép

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Márti!
Ezek szerint jól emlékeztem a süzlinapi dátumra, akkor még egyszer nagyon boldog szülinapot! Kép Kép Kép

Norci
norci

Sziasztok!

Beugrottam kicsit, de annyira hulla vagyok, hogy ma sem tudok hosszút írni. Most megint ez lesz egy ideig, mert az egyik kollégám lebetegedett...
A lányok szerencsére jól vannak, Zsófi is meggyógyult.
Azért pár lemaradásomat pótolom gyorsan:

Gorsi! Petinek nagyon boldog szülinapot!KépKép

Menta! Helenának is boldog második szülinapot!KépKép

Márti! Neked is nagyon boldog szülinapot!KépKép

Cory! Itt is gratula a vizsgához!Kép

BSzilvi!Kép Gondoltam ma Rád....

Zsuzsi! Tennék én fel képet, de sajnos még mindig nincs mivel lefényképeznem őket.... és mostanában nem is lesz....
Azért valami hétvégi talira remélem, eljutunk. Pl most hétvégén ráérünk.Kép

Puszi mindenkinek
Andi és a csajok (akik már szerencsére alszanak)

Andi
andi3

sziasztok!

petinek nagyon boldog születésnapot kívánok! Kép

helenát szintén Isten éltesse szülinapja alkalmából! Kép

márti, neked is nagyon boldog szülinapot! Kép

cory, neked pedig gratulálok a vizsgádhoz! Kép (én a kettesemnek is úgy örültem, mint az a bizonyos majom Kép) most akkor hogy állsz a sulival? végül csak ti voltatok mártiéknál?

lányok, kicsit tanácstalan vagyok. barni az utóbbi 1-2 hétben felvette azt a szokást, hogy szinte mindenre, amit mondok, visszakérdez: anya, mit mondtál? vagy: még egyszer! nagyon zavaró, és főleg az idegesít, hogy komolyan nem tudom eldönteni: tényleg nem hallotta, mert baj van a fülével, vagy csak egy rossz berögződés? néha tudom, hogy bonyolultan fogalmazok, akkor egyszerűbben elismétlem, de gyakran egyszerű tőmondatokat is visszakérdez. elvigyem hallásvizsgálatra? vagy mit tegyek, hogy kiderüljön, miért van ez, és hogy abbamaradjon?

gwen, átérzem, barni dec-ben kapta el ezt a vírust, szörnyű volt, fejünk felett lebegett a kórház réme. meggyógyultatok már? most ugye jössz majd gyakrabban? mit tanít kint a férjed? ideiglenesen vagytok kint, vagy végleg?

én ma sima joghurtos tésztából sütöttem muffint, úgy, hogy szilvalekvárt tettem a közepére. isteni volt Kép holnap vagy túrós-mazsolásat, vagy csokisat csinálok Kép ja, nekem kb 16 db szokott lenni Kép

hasplasztikán már én is gondolkoztam, de ha valóban fizteni kell érte... az nagyon gáz Kép következő babát mi is csak 4-5-6 év múlva tervezünk, de addig mi legyen??? jó, nekem utoljára 12 éves koromban volt lapos hasam, de a mostani még ruhában is rémes, nemhogy meztelenül Kép
tüntessünk az ingyenes hasplasztika visszaállításáért!!! Kép

bmárti, mi van veletek?

puszilok mindenkit,
heni
gesztenye

Márti! Nagyon boldog születésnapot!Kép

Cory! Nagyon ügyes vagy! Gratulálok a vizsgádhoz!KépKépKép

Bogancsi! Édes a kép.Kép

Heni! Tüntessünk!KépKépKép

Gwen! 50 óra, az nekünk a párommal egy hétre sem lenne elégKépKépKép
linato

bogancsi! hú, de nagy fiú lett tomi! és hogy hasonlít rád! remélem, ha lesz nálunk 1 tavaszi-nyári tali, ti is el fogtok tudni jönni majd! Kép

andi! még nem esküszöm meg rá, de szerintem hv-én mi is ráérünk Kép eljöttök???

dzsili, gyere most már, mert nagyon hiányzol, irgundi-burgundi!

h.
gesztenye

Heni!
Igeeeeeen!Kép
Majd szerda-csütörtök magasságában felhívlak, és megbeszéljük.
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

<pre>
Anyuka neve Gyerkőc neve Születési idő Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkőc
Andi3 Luca 01.08.16 Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi (sz.: 1998. december 25.)
Cory Balu 01.09.12 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker. Zsombor (2003. augusztus 31.)
Heni Barnabás 01.09.21 Budapest, MÁV Kórház Szada Boldizsár (2003. november .13.)
Zsuzsa Bea 01.09.25 Kistarcsa Gödöllő István Gábor (1993), Miklós Bence (1995)
Ladányikata Peti 01.10.17 Budapest, SOTE II. Budapest, XIX.ker. pocakban
Szilvi (sztigris) Zsani 01.10.17 Budapest, Jáhn Ferenc Kórház Ócsa Nikolett (2004. január 28.)
Gwen Gwendoline 01.11.01 Saint Herblain (Franciaorszag) Nantes, Franciaország Salomé (1996.február 17.),Anna (1999.december.30.)
Rebi Ildikó CSENGE 01.11.07 Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker. pocakban
Márti Ármin 01.11.15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker. Vilka (2003. május 29.)
Tikk Hanna 01.11.21 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 01.11.25 Helsinki Petra (2003. szeptember 29.)
Laura Romola 01.11.30 Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker. Antal (2003. június 5.)
Zsuzsi Dorottya 01.11.30 Budapest, MÁV Kórház Budapest, XI. ker. pocakban
Beja Bálint 01.12.12 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker. pocakban
Zafi Réka 01.12.18 Budapest, MÁV Kórház Budapest, XI. ker. pocakban
Bogancsi Tomi 01.12.18 Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Danimama Dani 01.12.20 Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 01.12.23 Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 01.12.25 Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Linato Korina 02.01.26 Budapest, István Kórház Budapest, II. ker. Miléna (1999.09.01)
Dzsili Napsugár 02.01.28 Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 02.02.01 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker. pocakban
Menta Helena 02.02.03 Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker. pocakban
SzaBori Bátor 02.02.25 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, XV. ker.
Solya Máté András 02.03.08 Budapest, SOTE II. Ravensburg és Budapest, III. Ker. is Sára Réka (2000. december 11.
Andysj Madison Shannon 02.03.22 Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime (1994 aprilis 25.)
Krita Nelli 02.04.19 Nyíregyháza pocakban
Edit Riki (Henrik Sándor) 02.04.29 Budapest Párizs
BSzilvi Peti 02.05.01 Budapest, II. Ni Klinika Budapest, XIII.ker.
Borcsa Barbara Luca 02.05.24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993),
Norci Vili 02.05.31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. ker. pocakban</pre>

Gwen,
javítottamm a táblázatot, köszi az adatokatKép.

Mandulás muffin (diabetikus!)
Hozzávalók:
25 dkg liszt
2 teáskanál sütőpor
5 dkg őrölt mandula
12,5 dkg vaj
3 tojás
3 teáskanál folyékony édesítőszer
1 teáskanál citromhéj (szárított)
1 teáskanál vaníliaaroma
1 csipet szerecsendió
6 evőkanál tej

Elkészítés:
A sütőt előmelegítjük 190 °C-ra, a muffinformákat papírral kibéleljük.
A lisztet, a sütőport és a mandulát összekeverjük. A vajat a tojásokkal, az édesítőszerrel, a citromhéjjal, a vaníliaaromával, a szerecsendióval és a tejjel habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztes keveréket (kis adagokban!), majd a tésztát a formákba töltjük. A muffinok tetejére tehetünk egy-egy szem mandulát.
20-25 percig sütjük.

(nem próbáltam, csak kiírtam a receptjeim közülKép)

Cory,
gratula a vizsgádhoz!KépKép Nem semmi lehetett Balu a nyakbanKép, Zsoma meg a kenguruban?Kép

Márti,
Vilka remekül írKép. És rögtön milyen hosszú szóval kezdte!Kép És boldog szülinapot isKép!

Bogancsi,
hogy Mikulás óta mekkorát nőtt Tomi...Kép.

Heni,
lehet, hogy csak az idegeidet próbálgatjaKép. Hanga is szokott ilyeneket kérdezni: "Anya, bevihetem a teát a házamba?" "Anya, levehetem a könyvet?" De hogy honnan veszi, hogy ezeket meg kellene kérdeznie....Kép

Én holnap citromos muffint fogok sütniKép, van itthon citromos joghurtom isKép, az is jó a sima joghurt helyettKép. Múltkor az almásat Hófehérből csináltam...Kép

Ja, és tüntetni megyek én isKép.

És egy pocakos táblázat is:
<pre>
Pocakos anyuk Szülés várható ideje

Zafi 2004.február 20
Rebi 2004.február 29
LadányiKata 2004.március 3
Menta 2004.április 22
Norci 2004.május 20
Gorsi 2004. május 1
Zsuzsi 2004.július 17
Beja 2004.augusztus 15
Krita 2004. szeptember 4-5
Linato
</pre>

Hanga mostanában vagy kisördög, vagy bűbájkirálylányKép. Hagyja, hogy két coffba (na jó, inkább varkocs mégKép) kössem a haját (előfordul, hogy sokáig bentmarad a gumi). Megölel és úgy ad puszit, mindent mond, mindenre emlékszik. Van pár fix mese estére (Peti, a pók és a Tábipuding vacsoraKép), amiket mostanában ketten szoktunk mondani (vagy hárman - apja is). Emlékszik régen énekelt dalokra is.
Tegnap balettet néztünk a tévében, szépen kommentálta, hogy néni táncol, bácsi táncol, (közben ő is balettezettKép) és a tánc végén meg kellett (!) tapsolni a néniket és bácsikat. Egyébként arra gondoltam, hogy nyáron elvinném Szentendrére,ott van a Diótörő balettiskolának (Keveházi Krisztina) egy kihelyezett "iskolája", és megkérdezem, hogy mikortól lehet, mikortól javasolják a balett kezdését.

A karácsonyi konyháját még mindig használja, remek dolgokat szokott főzniKép.

Imádja továbbra is a mindenféle fa kirakókat, a tabikat is, de most új sztár került a képbe: Kockásfülű nyúl (ja, az Anyák lapjában van egy cikk Marék Veronikával).

Rebi,
sikerült zöld tabit (Dipszi) venni Csengének?

Zsuzsi,
a pirifát németül mondják a Karácsonyos (biztos ismered) tabifilmben, amikor az elején a kislány fát választ. Úgyhogy halvány sejtelmem nincs, mit jelent.

Na, jó hosszú lettem, be is dugulok.

Szila
szila

Egy kép a fiúkról:

Kép
gesztenye

Heni,
Barni tiszta apjaKép!
Szila
szila

Márti! Boldog szülinapot!KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Cory! Gratula!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Heni: ezeknek a fiuknak mar most nagyon csabitoak a szemeik.
Ami a fulpanaszokat illeti, nalunk a ket kicsi rendszeresen atesik kozepfulto-gyulladason. Volt a Barninak? Mondjuk ha nem is volt az sem jelent sokat, mert a fertozes, vagy micsoda, felgyulhet a dobhartya mogott anelkul, hogy fajna a babanak valamikor is a fule vagy laza lenne. Ezt mind onnan tudom, mert Anna a kiscsoportban esett at ugyanezen, mi azt hittuk, hogy direkt csinalja, az oviban meg volt egy latas es hallas vizsgalat, ott a vedono ajanlotta vigyuk orvoshoz. Ja, ugy lehet a legjobban eszrevenni, hogy nem direkt csinalja, hogy visszakerdez, hogyha "fulbesugosat jatszotok". Akkor direkt az o fulebe beszelsz, es ha ezt sem hallja, az nem veletlen. Mondjuk egy sima dobhartyavizsgalatot mindenkeppen kene csinalnotok ha ez igy folytatodik.
Szila: ma este en is ezt a receptet talaltam meg a net-en, raadasul a virusainkra jo konnyu, nagyon finom, egesz jol sikerult.
Cory: millio gratulaKép
linato: es mi jot csinaltok a het 50 orajaban a paroddal a gep elott?Kép
Gwen
gwendoline

Sziasztok Lányok!

Bogancsi: tudom, hogy már el is felejtettétek a betegséget, de borzasztóan elszégyelltem magam, mikor nem is kívántam jobbulást. Kép És gratula a lányoknak is a bizihez, Daninak pedig szerintem mondd el, hogy az évvégi bizonyítvány sokkal fontosabb, mint a félévi, és egy normális pedagógus ilyenkor inkább lefelé, évvégén viszont inkább felfelé kerekít. Kép
Tomi pedig milyen nagyfiú lett!!! Kép

Szila: köszi-köszi továbbra is az állandó táblázatokról való gondoskodást! Kép Magyarul is vannak muffin-receptjeid, vagy ezeket is németből fordítottad?

Lányok, ha már erről beszélünk: mekkora egy muffin? Nekem uis kétféle méretű kapszlim van: az egyikbe kb. egy nagyobb mandarin fér bele (3,5 centi alul, 6 cm fölül), a másikba pedig kb. egy alma (6 cm alul, 9 fölül).

GOrsi: Petinek 2. születésnapja alkalmából nagyon sok boldogságot kívánunk!!!

Menta: Helenának nagyon sok boldog születésnapot kívánunk! Olyan furcsa, hogy már ő is 2 éves lett!

Magunkról: Anyukám eltörte szombaton a kezét Kép, még jó, hogy együtt lakunk és könnyebben tudom ápolgatni.

Erről jut eszembe: Zsuzsi kérdezted a lakáshelyzetünket: dolgozunk az ügyön de a részletekkel nem untatnám a topicot, a végeredményről majd beszámolok.

Heni: ha mesét, vagy hosszabb történetet mesélsz Barninak, akkor is minden egyes mondatot visszakérdez?

És még millió dolgot szerettem volna írni, de mennem kell.

Sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Menta! Isten éltesse Helenát! KépKépKép

Cory! Balunak boldog névnapot! Kép

Köszönöm mindenkinek, hogy felköszöntöttetek Kép nagyon jólesik!

Most mennem kell, de igyekszem jönni és írni normális mennyiségűt is!

Márti+Ármin+Vilka
márti

Sziasztok!

Gwen,
már meg is sütötted?Kép Szuper!

Laura,
áááá, nem fordítom én le a recepeteket, hanem összegyűjtögettem magyarul is őket (nlc, index, egyéb helyekről). A muffint majd megmérem, nem találom most a centitKép.

Helena,
nagyon boldog szülinapot kívánunk Neked!!! KépKépKép:
Kép

Cory,
Balunak boldog névnapot!KépKép

Szila és Hanga
szila

Sziasztok!
Gorsi-Petijének és Menta Helenájának nagyon-nagyon Boldog születeésnapot kívánunk Beussal együtt.KépKépKép

Márti!
Neked meg nagyon Boldog 20. születésnapot kívánok!KépKépKép

Cory!
Balunak nagyon Boldog Névnapot kívánunk a hisztis Beával.KépKép

Zsuzsa+Bea

beababa

Sziasztok!

Menta: Helenának nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Márti: Boldog szülinapot Neked, kár, hogy nem tudtunk személyesen felköszönteni, de most kapsz egy virtuális fülhúzást!Kép Nem is tudtam, hogy Vízöntő vagy, inkább szűz csillagjegyűnek gondoltalak!Kép

Laura: szorítok, hogy szerencsétek legyen a lakással kapcsolatban! Hogy törte el anyukád a kezét, elcsúszott?Kép

Heni: Szerintem meg Barni tiszta Te vagy és Boldi tiszta apja!Kép Milyen jó, hogy mindenki mást mond!Kép A lényeg, hogy jó pasik!Kép
Szerintem csak szórakozik Barni, próbálj nem reagálni, hátha abbahagyja!

Bogancsi: Daninak mondanám, hogy általános iskolában én végig erős 3-as tanuló voltam, mindig csak egy jóindulaton múlt, hogy 4-es legyek, de sosem volt szerencsém. Aztán a középiskolában utolértem a többieket és jó erős 4-es tanuló lettem, mert az általánosban én becsületesen tanultam, sosem puskáztam (egyetemen sem). Az a baj, hogy sok tanár csak a jegyeket nézi, nem az embert. Engem nem javasoltak az általánosban pl. gimibe, aztán most 2 diplomám van(na jó másfél, mert németből nem akaródzik megírnom a szakdolgimat, és két különböző írány- reál és egy humán).
Bogancsi nekem úgy tűnik Dani sokkal érzékenyebb típus mint a lányok!Kép Talán, ha egy kedves közösségbe kerülne megjönne az önbizalma !Kép
Aztán lehet, hogy rosszul érzem!

Gwen: mi pl. internet előtt ülve beszélgetünk vagy szépen hallgatunk, vagy ami a legnevetségesebb chatelünk egymással a párommal (általában azért van még egy külföldi barátunk a chatben!!!) Különben pedig alig látjuk egymást, ha nem lenne internet, akkor még napközben sem tudnék beszélgetni a férjemmel, mert mostanában napközben nem telefonálok neki a munkahelyére, hanem chatelek vele. Végülis szégyen-gyalázat, de mi chatelve beszéljük meg a dolgainkat, mert itthon már hullafáradtak vagyunk, egyikünk biztosan alszik... De így nincs veszekedésKép
Remélem gyorsan meggyógyultok!Kép Hogy érzitek kint magatokat? Te tudod a nyelvet? Gyerekek is tanulják? Elfogadtak benneteket? Vannak kinti barátaitok? Nagyon elzárt világnak érzem innen Mo-ról Francio.-t, olyan keveset tudok róluk. Múltkor a Travelchannelen láttam egy műsort valamelyik túrahelyükről (direkt kerekesszékeseknek, pedig egy tónál van) és csak ámultam, milyen okosan és ügyesen van kialakítva, gondoltak az öregekre, betegekre és a babákra is!Kép

Cory: gratulálok az 5-öshöz és Balu nyakban viteléhez!Kép Ügyes mutatvány! Boldog névnapot Balunak!Kép

Szila: nem ismerem a karácsonyis Tabit, mi csak a KIKA-n nézzük, ott még nem volt ilyen fejezet. Pirifa??? Mikor mondják? Na most gondolkozhatunk!Kép

Lányok, mi hétvégén Dorottya napozunk Dorka keresztszüleivel utána meg anyósomékkal, így nem hiszem, hogy mi tudunk menni, pedig szívesen fotózgatnék és beszélgetnék veletek!Kép

Hogy van a joghurtos muffin receptje??????
BMárti: és veletek mi újság?

Beja: nincs net nálatok sem?

Dzsili: mikor lesz már net????

Andi: jó, hogy tudtál írni, ha hétvégén mentek a talira, remélem a többiek készítenek pár fotót rólatok!!! Biztos sokat változtak a lányok!

na megyek el, lehet, hogy megyünk egy picit Margit-szigetezni!

Üdv: Zsuzsi(16) és Dorka és kistesó, akit még mindig nem érzem, pedig pocakom az van...

p.S.: gyorsan még leírom, képzeljétek a férjem teljesen kicserélődött baba ügyben, igaz nem sokat segít, de most már mindenképpen szeretne majd egy harmadik babát is, igaz majd csak kb. 8 év múlva, de hogy legyen majd egy pici isKép Nem értem, hogy akkor meg miért a másodikon akadt ki anno???
zsu26

Helena,

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk!
Kép

Tamtamék
solya

Sziasztok!

egy nagyon finom, bár bizarr című recept: vendégségben kóstoltuk és tényleg nagyon finom!

CÉKLÁS-CSOKIS SÜTEMÉNY
Hozzávalók:
1 3/4 pohár liszt
1 1/2 teak szódabikarbóna
1 csipet só
1 1/2 pohár cukor
3 db tojás
1/2 pohár olaj
1 1/2 pohár reszelt cékla
1 tábla keserü csoki
1 cs vaniliás cukor
(1 pohár = 250 ml)

Vízgöz felett olvasszuk fel a csokoládét. Egy edényben keverjük össze a lisztet, a sót és a szódabikarbónát. Másik edénybe tegyük a tojásokat, a cukrot, az olajt. Habverövel
keverjük kb. két percig. Adjuk hozzá a megfözött és lereszelt céklát, az olvasztott csokoládét és a vaniliás cukrot. Utána óvatosan keverjük bele a lisztes keveréket. Jól kivajazott és lisztezett tepsiben 150 fokon legalább 25-30 percig süsük. Célszerü fogvájóval sütéspróbát végezni. Kockára vágva porcukorral hintsük meg.
Süthetjük muffin sütöformában is.

Laura: anyukádnak be is gipszelték a kezét? Mindenesetre jobbulást neki!

Heni: tündériek a fiaid! Kép

Zsuzsi: teljesen igazad van, Dani jóval érzékenyebb a lányoknál. Szerintem függetlenül a bizonyítvány jegyeitől sokat fejlődött az utóbbi időben, és remélem, hogy év végére szépen fog javítani is. Vele az a legfőbb "baj", hogy nem tudja elfogadni az igazságtalan tanárokat és akkor "megbünteti" őket azzal, hogy nem jól tanul náluk Kép
Férj Kép

Szila: nagyon izginek tűnik a muffin recepted! Összeszedem magam és lehet, hogy hamarosan megcsinálom.

Most épp arra szedem magam össze, hogy sétáljunk egyet Tomival, mert annyira szépen süt a nap Kép
pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Menta! Helenának boldog szülinapot kívánunk! Kép

Cory! Balunak boldog névnapot kívánunk! Kép

Heni! Nem próbáltál még visszakérdezni Barnitól, hogy miért kéri, hogy mond még egyszer? Lacikánál sokszor tapasztalom, hogy imádja az ilyen akció - reakció játékokat. Ő csinál vagy mond valamit, amire válaszul én mindig ugyanazt csinálom, neki meg annyira tetszik, hogy nem bírja abbahagyni. Persze ő nagyon más eset, mint Barni, mert még most is alig-alig beszél, lehet, hogy azért élvezi ezt annyira. Én azt hiszem, megpróbálnék nagyon halkan szólni hozzá, olyankor, amikor nem néz rám, és akkor figyelném, hogy meghallja-e. De inkább százszor vigye az ember fölöslegesen orvoshoz a gyerekét, mint egyszer ne, ha kellene... Persze sejtem, milyen nehéz lehet megoldani +1 picikével.

Zsuzsi! Én rendszeresen e-mail-ezek a párommal napközben. Kép Így nem zavarom a munkája közben, ha meg van pár szabad perce, akkor benéz a mail-boxába. Kép

Heni, Zsuzsi! Köszönöm az érdeklődést, nagyon jól esett. Kép Lacika megint nőtt egy ugrásnyit, és persze rögtön ügyesedett is hozzá. Kép Olyan büszke vagyok rá! Kép Szóval eddig az ment, hogy odatolta a széket (vagy mást Kép), és felállt rá. Na, pár napja rájött, hogy a székről tovább tud mászni... Kép Azóta tincsekben őszülök. Egész nap a szemem se merem levenni róla. A konyhában felmászik a pultra, és válogatott nemszabadokat szerez meg, amik eddig biztonságban voltak tőle. De már nincs hova fölpakolnom előle. Hol a kenyérvágó kést kell kicsavarnom a kezéből, hol a kávéfőző kiöntőjében maradt kávét issza meg. Egyik nap gyömbérrel hintette be a gáztűzhelyemet, a másik nap kockacukros doboz aljában maradt cukorcsörmőt öntöte a pucér kukacára, a harmadikon meg a porcukorszórót szerezte meg, és behavazta vele az egész konyhát. Mindezt úgy, hogy már tényleg naphosszat a sarkában vagyok, soronként olvasom amiket írtatok, és WC-re is futva megyek. Leginkább attól rettegek, hogy egyszer a konyhai pulton csibészkedve rájön, hogy hogyan nyílik az ablak... A X. emeleten lakunk... Persze nem csak a konyhában éli ki magát. A nappaliban az iróasztalomat ostromolja, ami egy komolyabb bútordarab, mellette kis szekrényke, az egész fölött polcrendszer. Tv, HiFi torony, videókazik, CD-k, testápolók, deók, ezernyi apró és/vagy törékeny dolog, amiért eddig hiába ácsingózott. Persze, hogy hiába mondom el ezerszer, hogy nem és nem szabad, hiába veszem le újra meg újra, hiába viszem vissza a székeket a helyükre, nem használ. Már a nagy rattan foteleket is el tudja tolni, sőt, a multkor behurcolt egy karton (6*1,5 liter) ásványvizet, és arra állt fel. Szóval nehéz napokat élek... Kép

A hétvégén itt voltak a Nővéremék (a 3 fiával Kép), és még itt is aludtak. Jó kis mozgalmas program volt. Kép Voltunk a Camponában, mindenkinek tudom ajánlani a helyet. Nem is gondoltam volna, hogy már Lacika is élvezni fogja a Tropikáriumot. Akváriumtól akváriumig rohangált, és visítozott a boldogságtól. Kép Utána meg beadtuk az egész bandát apástól a játszóházba, és a nővéremmel kettesben "soppingoltunk" egy jóízűt. Úgy hiányzott már nőtársasággal, gyerek nélkül nézelődni egy kicsit az üzletekben. Kép Annyira más, mint a két pasimmal. Kép Vettem is 2 kismama nadrágot a LaHalle-ban, bár sokáig bizonytalankodtam, hogy megvegyem-e máris, mikor még sehol sincs a pocaklakó, de a Tesóm rádumált, mert amikor majd igazán fog kelleni, úgyse kapok. Lacikával anno az volt a bajom, hogy pici pocakra való nadrágot nem kaptam sehol. Minden kismama nadrágom őrült nagy volt rám a második harmad végéig. Ezek meg olyanok, hogy már most, pocak nélkül is tudom őket hordani. (Illetve hát pocak azért van itt, Lacikával az első harmad végén még nem volt ekkora. Kép) Csípőig ér a "rendes" nadrág részük, és fölötte passzé van. Szerintem nagyon szuperek, és még akciósak is voltak. Kép

Na, most jó sokat írtam magunkról. Kép Lacika fura módon hosszú ideje a popóján ülve legózik. Kép Megyek, és megnézem, mi baja. KépKépKép

Danimama! Mi újság veletek? Kép

Ja, még azt akartam kérdezni, hogy ha valakinek szétnyílik a hasizma a terhesség alatt, azt tuti észreveszi? Mert nekem felülésnél is csak az úszógumi látszik... Kép

BMárti

BMárti
bmárti

BMárti,
feküdj hanyatt, húzd fel a lábad félig, hogy a talpad a talajon maradjon. A köldököd felett vmivel, a hasad közepén próbáld meg betenni egy-két ujjad a hasadba, miközben a fejed megemeled, mintha felülni készülnél. Ha befér az ujjad, szétnyílt a párhuzamos hasizom. Ha nem, akkor nem. Elvileg mindenkinek szétnyílik a terhesség alatt, csak van, akinek jobban, ill. elflejt visszahúzódni.
Remélem sikerül ezen a proffeszionálisnak egyáltalán nem nevezhető leíráson kiigazodni és rájönni a turpisságra! Kép
solya

Sziasztok!

Zafi!
Most már nem árt, ha mindennap bejelentkezel. Mi újság van? Én már izgulok, azért már lehet, aki mindennap jósolgat.

Cory!
Gratula a vizsgádhoz.

Heni!
Csodaszépek a fiúk Kép

Hétvégi tali, nálunk is két esélyes, egyrészt mert nem vagyunk 100%-osan gyógyultak, bár nagyon szeretnénk addigra azok lenni. Másrészt még nem ültük meg családilag az uram szülinapját, jön az enyém, ma van apósomé, és hétvégén van Dorka névnap is (Vili egyik unokatesója), szóval kicsit sűrű lesz a program.

BMárti!
Írigy a kimozdulásért, mi ha végre mindenki meggyógyul kettesben tervezük Vityával egy egész napot, mozival , ebéddel, mindennel.

Laura!
Jobbulást anyukádnak.

Mi itthon minimálprogramon gyógyulgatunk. Ezenkívül Vili imádja az új ágyát Kép . Étvágya nem sok van még mindig, gondolom az antibiotikum és a fogzás is szerepet játszik benne. Tegnap már a nappali elalvás előtt se (már csak ilyenkor szopizott), és ma sem kérte a cicit, egy szó mint száz úgy tűnik leszokott, az altatás pedig gond nélkül megy enélkül is. Kicsit sajnálom, hogy pont egy betegség közepén történt mindez (gondolom a sok szopi miatt is gyógyult máskor jóval hamarabb), mindenesetre ha ő nem kéri most már én sem erőltetem.

Lányok majd v.kitől kölcsönkérhetek egy magyar utónékönyvet? Ha mégis fiú a kistesó, fiőnévben még mindig nem tudtunk megegyezni.

Norci
norci

Sziasztok!
Szila: azert tunt annyira fel a gyorsasagom, mert amikor visszajottem megnezni az uzeneteket, mar meg is sutottem a muffinokat, es az volt a mulatsagos, hogy en is pont ezt a receptet talaltam amit te is irtal. Amugy tenyleg nagyon finom lett, mindenki nagyon szereti.
Heni: meg az jutott eszembe, hogy nyaron voltunk a Heim Pal ful es orr es stb; osztalyan (biztos kell a haziorvostol beutalo, azt nem tudom), aranyos volt a doki neni es ugy tunt jol fel vannak szerelve mindenfele muszerekkel. Akkor pont nem Panninak, hanem Gwendolinenak volt teljesen begyulladva a fule.
Zsuzsi: mar tobb mint tiz eve elunk egyutt a ferjemmel, folyamatosan itt Nantes es kornyeken. egy evben kb 10 honapot vagyunk itt, es 2 honapot nyaron Pesten. Amiota megszulettek a lanyok mar a kisebb szunetekben nem nagyon tudunk menni, bar 2002 karacsonyan meg haza tudtunk menni. A repulojegy igy otunknek nagyon draga.
Amikor kijottem nem valami jol tudtam franciaul, de aztan jartam egyetemre itt is, ugyhogy most mar jol beszelek.
A ferjem francia, csak engem kell elfogadniuk az embereknek. Ami pedig a beilleszkedest illeti, itt a nyugati reszen, Bretagne deli reszen (Franciao. eszak-nyugati) az emberek nagyon baratsagosak, eleg sok baratunk van. Ez az orszag abbol a szempontbol furcsa, hogy minden tajreszenek meg van a maga mentalitasa; mivel legtobben leginkabb a Parizs es deltengerpart mentalitast ismerik, hat csak arrol tudnak velemenyt alkotni. Ott pedig el kell ismerni, ezt peldaul az itteni emberek is "szivesen" hangoztatjak, nem tudod hosszabb ideig jol erezni magad, vagyis en nem nagyon. Az elzartsag szerintem onnan is johet, mert a franciak nagyon nem beszelnek idegen nyelveket, es ha tudnak is pl angolul nem nagyon szeretnek beszelni.
A lanyok sajna fraciaul sokkal jobban tudnak, mint magyarul, itt csak en beszelek veluk, es mivel itt jarnak iskolaba, a szokincsgyujtes egyre nehezebb, es csak a nyarra marad.
Tenyleg megprobalok csinalni egy kis terkepet, megmutatom hol is lakunk.
Laura: anyukadnak jobbulast kivanok
Zafi: mi ujsag? vannak mar biztato jelek?
gwendoline

Zafi,
KépKépKép?
Szila
szila

Sziasztok!

Norci: nekünk van Kép

Nekem is van új képem a fiúkról Kép

Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!
Ma egész nap egy vacak papírért rohangáltam ami a gyeshez kell. Munkáltatótól, hogy fizetés nélküli szabit engedélyez a gyes alatt. 3 éve még nem kellett. Most mehetek a tb-be intézni a gyest, aztán októberben kezdhetem újraKépKépKép

Cory: nagyon édik a kispasikKépKépKép

Dzsili! Most már aztán gyorsan legyen netedKépKépKép

Zafi! Tudósíts légyszi, hogy mi van veletek.KépKépKépKép

Gwen: Édes párom a kazaa-ról zenéket töltögetKépKépKépÉn meg babanetezekKép

Norci: http://www.extra.hu/petika/nevnap.htm

Menta! Nagyon boldog születésnapot Helenának!

B.Márti! Nőcis shoppingért irigy vagyok nagyonKépKépKép
linato

Linato: akkor mar nagyon sok zenetek lehet!
Cory: tunderiek a babakKép
Csinaltam egy jo kis terkepet, csak egy kicsit nagyra sikerult, ahogy latom, na de sebaj
Gwen
gwendoline

Kép
gwendoline

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog szülinapot kívánok akik most öregedtek.KépKépKép

Cory! Nagyon helyesek a srácok.Kép

Bejáéknak vírusos a gépük, Zafiról nincs hír, de szerintem jól van mert nem írt mégKép De lehet nem volt ideje már?Kép Szerintem majd a hétvégi hidegfront....

Rebi! Veletek mizujs? Átköltöztetek már?

Szila! Tök jók a muffin receptek, köszi!!Kép

Na megyek, mert közben főzök, meg fürdés is van.

Tikk
tikk

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?