Új privát üzeneted érkezett!

Sziaszok!

Megjöttem. Étteremben fantasztikus volt. Húsleves után az első, amit kértem, a Louloukám által ajánlgatott hortobágyi húsos palacsinta volt. Megettem belőle vagy annyit. Aztán ettem rántott husit, gombát, karfiolt, gombamártást, füstölt husival, hústekercset, sültkrumplival, rizzsel. Ezután görögsalit-csak az egészséges táplálkozás végett :D . Mindezt leöblítettem 2 pohár sörrel és egy kis gyümölcssalival. Hát jóllaktam, szó se róla. Mielőtt még elhűlnétek, mindemellé 170 cm magas vagyok és 48 kiló. Szóval hála Istennek, egy büdös deka nem jön rám, pedig enni IMÁDOK!!! :oops:

Ezután elmentem anyuval és a hugommal egy nagyot sétálni, közben egy-két butikba betévedtünk, vettünk ezt-azt. Nagyon klassz délutánunk volt.

Van most itt valaki?
bikfy
 
 


Nem mondjátok, hogy laptető!

Még a végén novemberben nekem is összejön a gyerek. :wink:
bikfy
 
 


Irdab!
Én a nyelvem alatt mérem a hőmet, de szörnyen kuszának tűnik. Viszont! Én minden este iszom 1 pohár vörösbort. Szerintem nagyon egészséges. Viszont azt írja a hőgörbés oldal, hogy az alkohol fogyasztás tilos, mert utána a hőgörbe fűrészfogas képet ad. Hát az enyém tipikusan ilyen. Most akkor mi van?
Lehet nem is olyan nagy a gáz, csak nem kellene innom? Ájjáj... :oops:

Az a legjobb, ha kedden ellátogatok dokihoz. Már értem, miért írtátok, hogy a hőmérőzés totál stresszessé tesz. Viszont nekem most tuti nem volt pé-m. Se nyálka, se jó görbe, se semmi. Mi lesz így velem?
bikfy
 
 

 
 

Sziasztok Csajok!

Alig bírtalak visszaolvasni titeket, annyit írtatok :D

Nita örülök, hogy megjött végre az a fránya piri és nem kell dokihoz menned :lol: Nagyon drukkolok neked :lol:

Nem volt jó olvasni ilyen elkeseredett hangulatú hozzászólásokat. Ne keseregjen senki, mindenkihez jön a gólya. Csak várni kell rá bizalommal. Nyugi!

Edi megértelek ha nálad sok volt ez a két év :( és azt is megértem, ha nem akarsz jönni egy kicsit, de ne tűnj el végleg.
Egyébként én sem tudlak itthagyni titeket végleg, pedig ez volt a szándékom :oops: De 3-4 nap elteltével mégis visszahúz ide a szívem.

Adri tök jó lehetett, hogy taliztatok Juccal :lol:

Ranita próbálj nem törődni ezekkel a beszólásokkal. Tudom nehéz, de az emberek nagyon érzéketlenek tudnak lenni. Sajnos.

Én mostanában nem nagyon gondoltam a babásodásra. Tegnap buli volt nálunk, Barnus le volt passzolva anyuékhoz. Én meg el voltam foglalva a menü összeállításával. És képzeljétek nagy sikert arattam :lol: Csináltam kolbásszal töltött karajt, sajt salit és zöld salit meg csoki darabkás sütit. Nagyon meg voltam dícsérve, hízott is a májam.

Kép
nyanya77
 
 


Húúú de rég írtam. A négy nap gyorsan elszállt, amiből kettőt szinte a wc-n töltöttem, újabb klotyómanót küldve a halálba. Ha nem hari, nem olvastam el a kajás részeket a hozzászólásban, mert „hála” elég intenzív fantáziámnak rögtön minden szagot azonnal érzek.

Én be vagyok egy kicsit tojva, mert a doki novembertől táppénzre írt, de hogy a fenébe mondom meg a főnöknek, hogy bocsi ez az utolsó hét. Dühöngeni fog azt bizti. Reméljük két és fél év alatt lehiggad és nem fog elküldeni.

Rodnak meg a terhesség alatti házastársi khm szóval a terhesszexel van problémája. Kívánós az angyalom, de be van rezelve, hogy hátha baj lesz, Pocok biztos nem fog elmenni stb stb. Néha annyira beparázik, hogy bizony engem is a frász kerülget tőle. Így aztán röhej, nem röhej de szept 22 óta csak kétszer voltunk együtt :(

Ácica: akkor nekünk jól kialakult vadászkutya szaglásunk van. Én már majd mindennap ecettel sikálom ki a hűtőt, de a fürdőben ugyanúgy szagmintát veszek, főzni alig bírok, és drága férjem mosogat, mert ha megérzek valamit rögtön indítom magam a mellékhelyiség felé.

Nyanya77: Öröklődő asztmám és hypertóniás betegségem van. Sajna mindkettő automatikusan hozza magával a veszélyezettséget. Úgy 28 éves koromban az akkori orvosom megmondta, hogy nem javasolja nekem a babát. Mondjuk akkor még nem volt meg Rod. Így nem igazán érdekelt. Igazán idén márciusban feküdtünk rá az ügyre, orvos orvos hátán vizsgálatok stb. De sikerült, boldogan vagyok rosszul. A 40 kilós eladóval kapcsolatos ellenszenveddel egyetértek. Szombaton elmentem két várossal! odébb melltartót venni, kifejezetten kismamaboltba. Úgy 70B méretet mutogattak, amibe talán egy alma elfér, én meg csak néztem hülyén, mert már most 95E a méretem, és ez sajna még csak a kezdet. Fogalmuk sincs a kismamaságról, vagy férfi a beszállítójuk.

Nitacska007: Hajrá most már igazán sikerülni fog! Apára fel, babára készülj

Euonymus: Nem tudsz esetleg olyan helyet a fővároson kívül, ahol árulnak nagy méretet? Az Anita típusból a neten is csak C kosárig lehet rendelni, bugyiból pedig m méret a legnagyobb. Már bejártam Veszprém és Fejér megyét és semmi. A tesóm szerint (lány) csak megesett tinilányokra lehet kismamaruhát és fehérneműt is kapni. Majd beájultam xs és s méretű nadrágok, legnagyobb is m.

Ranita1979: Én pedig téged irigyellek egy kicsit. Néha tényleg bálnának érzem magam. Persze ilyenkor jön api és nyugtatgat, hogy én az ő termékenységistennője vagyok és nem cserélne le senkire. (Csak amikor rámjön a hisztiroham akkor menekül minél messzebb)

Princzike: jobbulást, propoliszos mézes tea csodákat tesz.

Mára befejezem, lassan kéne valamit harapni, jön a gyógyszerek ideje :( Meg az újabb szenvedés.
Vendég
 


Irdab
Ember kendozik, de nem főállású sportoló :) Igazából tinédzser kora óta csinálja :)
És milyen volt lányok a lehalászás? Ettetek valami jó kis hallét vagy valami más halacskásat?

Bikfy
Na ez aztán a délután. Szerintem kell is ilyen :) Csak csajok. Mi a barátnőimmel 3-an szoktunk ilyeneket csinálni, de elég ritkán tudunk így összejönni, hogy csak lányok legyünk és mindenkinek jó legyen az időpont.
Gondolom, akkor most teljesen feltöltődtél :)
Hát hogy hol mérd a hődet... van pár :oops: Szoktál lent :oops: , ha érted mire gondolok (erről hallottam), szájban vagy hagyományosan hónaljban. Én megmondom őszintén, hogy a hagyományos módszernél maradtam :oops: :roll:
De kinek mi a jó vagy a bevált :)

Nyanya
Gratula a szuper parti menühöz. Kész kis konyhatündér vagy :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Anuk
Azért nem semmi, hogy api ennyire fél a dologtól. Én annyit olvastam erről, hogy persze lehet ilyen áldott állapotban is kekszelni, de vigyázni kell. Nem szabad durván és a tisztaságra is ügyelni kell. Na ez most elég hülyén hangzik. No nem a lakás tisztaságára gondoltam :lol: :oops:

Kép

Kép
princzike
 
 


Sziasztok!

Nita! Figyeld meg, tényleg te leszel az első zebrás köztünk!!!

Anuk! Én a bálnák közé tartozom :oops: :oops: :oops:
Ruhákat a Corában találtam és a koleganőm ajánlotta ezt az oldalt, ahol megrendelésre varrnak (nézd meg, hátha segít):

http://elenorkismamaruha.gportal.hu/

Ezen kívül még a C&A-nak vannak emberibb méretű kismama ruhái, meg kínai boltban is ki lehet fogni...

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Princzike!
Én magánrendelésre járok és mindig néz UH-al is.

Irdab!
Én szájba, nyelv alatt mértem.
A férjemmel nincs gond úgy közöttünk, csak piti dolgokon kapunk össze (pl. tegnap szerinte hangosan telefonáltam, a gyerek meg aludt), én meg hajlamos vagyok most mindenen megsértődni. Most valahogy nem vagyunk egy hullámhosszon, bár ma már jobb volt a helyzet :D . Vannak ilyen napok :D
Ez a terhesség dolog meg nem tudom hogy pattant ki :P . Valaki elkezdte, hogy terhes vagyok, aztán ment tovább a pletyi. De már kb 2 hónapja is hallottam.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Hali!

Hát, rengeteget írtatok, amióta nem voltam, így csak kiragadva egy-két dolog. (Ja, és nyugodtan hívjatok Euo-nak! :wink: )

Princzike,
felfázásra vörösáfonya lé vagy kivonat (Cran-C vagy Biocran) nagyon jó! És napi 3 liter folyadék, mert az jól kimossa a bacikat. És zsurló ülőfürdő.
Terhességi tünetek: ez annyira változó, nálam a harmadiknál olyan szinten nem volt semmi, csak az elmaradt mensi, hogy 9 hetesen elmentem a dokihoz, hogy ugyanmár csináljon egy uh-t, hogy tényleg van-e bent valaki. (Amúgy még nem akartam akkor menni, minél többedik gyerek, annál később megy az ember lánya, legalábbis én igen... :oops: )

Edi,
megértem, hogy két év várakozás felőröl benneteket, nem könnyű ilyen sokat várni! Drukkolok nagyon, hogy összejöjjön! Mikor mész átjárhatóságira?

Bikfy,
és bejönnek ezek a megérzéseid? Mert az tutijó érzés lehet! Hát, a mi babónknak már csak 10 hónapja van, ha akar jönni (utána babaprojekt vége, akkor is, ha nem jön), remélem, azért nem várat ilyen sokáig... :roll:
Atyaég, mennyit tudsz enni! :shock: :lol:

Jucc,
jobbulást! A kötős kenguru nagyon jó, de újszülöttet nem tud annyira szorosan megtartani, mint egy kendő, én inkább csak 3-4 hós kortól ajánlanám, amikor a babó már jól tartja a fejét, és a többi tagját is. Addig egy jó kendő sokkal több tartást ad (főleg egy rugalmas kendő, hát az valami fantasztikus találmány, csak a harmadikamnál fedeztem fel, de rögtön totális rajongója lettem, az első pár hónapban szerintem az a legjobb, utána meg lehet válogatni a sok-sok egyéb hordozó között).

Nita,
örülök, hogy megjött! :) És most akkor babára fel! :D

Ácica,
hát, ez tényeleg nem lehet valami jó, hogy ilyen összevissza a beosztásotok a pároddal egymáshoz képest! :? A hízástól szerintem nem kell félni, 10-14 kiló az átlag, ezt mondják a dokik is általában, és ha több, akkor meg mi van? Persze 30 kilót nem kell felszedni, de szerintem az én 14, 17, 17 kilóm még teljesen rendben volt, tekintve, hogy honnan indultam (elég vékony vagyok). Nem is paráztatott sosem a védőnő.

Anuk,
én találtam a neten olyan rendelhető melltartót, ami nagyobb méret, pl. itt: http://www.fehernemufutar.hu/kismama/co ... Itemid,31/ , meg itt is: http://www.brendon.hu/shop/browser.aspx ... smelltarto . Mondjuk nem tudom, hogy próba nélkül mennyire lehet eltalálni a méretet... És ezeken az oldalon bugyik is vannak, nagyok is.

Úgy látom, mellügyileg én vagyok a legrosszabbul eleresztve a 80A-val. Erre sem könnyű ám melltartót találni, a szopis melltartókról nem is beszélve, azokból majdhogynem csak B kosártól gyártanak. Vicces amúgy, hogy a 85 centis mellbőségem az első terhességem végén 94 centi volt, a tejbelövellés után meg 100 centi (ekkor 85C-s melltartóért kellett elküldeni a páromat, mert arra nem számítottam, hogy ennyit nő :lol: ). Nem is csoda, hogy becsíkosodott... Azóta meg jól visszament. A többi terhességnél már nem lett ekkora. És ezt is egyéne válogatja, van, akinek nagyobb marad a szopi után, másoknak meg kisebb lesz.

Tényleg, egy könyvet akartam ajánlani a babásoknak, Ingeborg Stadelmann: A bába válaszol. Nagyon jól leírja a terhességi dolgokat, és a lehetséges problémákat is, és javasol rá gyógyteás, illóolajos és egy kicsi homeos megoldást is. A szülésről is ír, meg a gyermekágyi szakaszról, mindhez jó segítségeket ajánlva. Szerintem nagyon jó (szoptatós részről kicsit másként gondolkodom ugyan). A szüléshez van még egy nagyon jó könyv, de arról majd később... :wink:

No, megyek, még teregetnem is kell...

Jó éjt!

Mindjárt tesztelőknek drukkok mennek!

Ja, és szóljatok nyugodtan, ha túltengek tanácsadás szempontjából, mert akkor inkább visszafogom magam! :oops:

E.
euonymus
 
 


Euo
Köszönöm :) Szerencsére a napi 3 liter megvolt. A végére már úgy éreztem magam, mint egy átfolyó vízmelegítő :)
És jobb is lett 2 nap alatt.

És persze mindenkinek köszönöm a hasznos tanácsokat :)

Egyébként miért kötitek a babát max 10 hónapos próbálkozásra még? Persze ha nem indiszkrét a kérdés. :oops:

Kép

Kép
princzike
 
 


Sziasztok!

Jó régen nem voltam :oops: :oops: :oops:
Egy napo késett és annyira örültem, próbáltam nem elbízni magam, de nekem soha nem szokott késni.
Aztán csak megjött. Furcsa volt, hogy a barnázás helyett egyik nap több, másik nap kevesebb (alíg egy pötty) vérpecsét volt.
Hát ez van. De most nem tudom mit akar a hőm, mert még mindig 36,7 és most vagyok a 2. ciklusnapon. Korábban két hónapban mértem és mindig a 12. napon leesett és lent is maradt peteérésig.

Anita, olvasom, hogy Neked megjött babásan? És rendes vérmennyiség volt?

Mondjuk nincs miért reménykednem, mert tényleg rendesen megjött. Csak valahogy ez a hő. :roll: :roll:
Na jó, hülye vagyok.


Kisedi, Nitácsak, el ne menjetek! Én is el tudok ám keseredni, de össze kell szednünk magunkat. A Pozitív hozzáállás fél siker. A párom mindig mondja, hogy ha jobban bíznék, talán könnyebben sikerülne. Szerinte sokminden agyban dől el. Úgyhogy hajrá november pozitívan!
Lehet, hogy elmegyünk az Optimális családtervező Központba a Boglárkék utcába. Csinálnak egy váérvételt, meg spermavizsgálatot és legalább az alapokat megtudjuk. Mondjuk még rá kell szánnom magam, hogy bejelntkezzek.
Ott legalább nem hajtanak el, hogy 2 hónapi próbálkozás után megyünk. Mert ott azt javasolják, hogy menjünk el még a próbálkozás elkezdése előtt 3 hónappal, hogy felkészítsenek és megnézzék, hogy nincsenek e alapvető problémák.
Szerintetek?

Mondtam apának, hogy én olyan hatalmas nagy csodának tartom a fogantatást és a kisbabát, hogy nem tudom elhinni, hogy velem is megtörténhet. :oops: :oops:
:oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
luli
 
 


Luli
De rég nem voltál. De jó téged itt látni :)
Szerintem van értelme, hogy elmenjetek ebbe az Optimális Családtervező Központba. Szerintem jó, ha az elején kiderülnek a dolgok. Meg nem neked kell találgatni, hogy most minden ok vagy van valami gáz :)
De reméljük nincsen semmi. Szerintem egy próbát megér.

Hő ügyileg megfogtál.... Hülyeséget meg nem mondanék, de majd megnézem majd az enyémet.

Kép

Kép
princzike
 
 


Köszi Princzike!
Hú, elég zizi így a vonalzód. Jó lenne látni, hány napod van még tesztig, de ha jól gondolom, még 7?!
igyekszem táblát is gyártani.

Na itt a hőgörbém:

Kép

annyit még hozzá kell tennem, hogy csak az utóbbi egy hétben vártam két csippanásig a digi hőmérővel. És úgy általában még ment egy fokot fel. Így viszont akkor lehet, hogy nem eléggé megy fel a hőm a PÉ után. nem tudom. Mindenesetre múlt hónapban Péig 36,3 és 36,5 között mozgott a hőm. Mostmeg 36,7 :roll: :?:

Princzike, feldobod a Tiedet is?

Bikfy, azért berakta Neked a Pé a program!!!! Úgyhogy nem olyan rossz ez. Egyébként ahol én vezetem a fertilityfriend.com-on tudsz keresnia Tiedhez hasonló görbéket. Számtalan dolgoz be tudsz írni keresési feltételnek.Szerintem nagyon jó oldal. Kár, hogy csak angol. De ha segíteni kell, szólj!

Kép

Kép
luli
 
 


loulou a tábli=tábla csak rövidítettem :oops: :wink:
lányok annyira mondjátok hogy én leszek a következő hogy már kezdek hinni nektek!!!!!! :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska, a táblát én szoktam, nem Loulou!:)

Kép

Kép
luli
 
 


luli bocsi elírtam.....nehari,....... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Dehogy haragszom! :lol: :lol: Elég itt követni az eseményeket! :)

Kép

Kép
luli
 
 


Húúúúúúúúú köszi a fehérneműset

Nah megnéztem. Hát egy kicsit mellbeütött (sajna attól sem csappantak meg), hogy 12-13 ezer ft egy darab cicifix, amit talán két hónapig fogok tudni használni.

A második linken meg már nincsen E és annál nagyobb méret, legalábbis nem rendelhető, csak ki van írva. :( Vásárló megtévesztése. Cörnyű

Reggel bejelentkeztem a védőnőnél, nagyon rendes volt, hétfőn megyek. Kér citológiai eredményt, hát olyanom nincs, mert nem adott a doki. Szuper :( újabb 8000 ft hogy adjon.

Este fél hatra meg viszem a malackámat orvoshoz. Valami csomó van a bőre alatt. Egyébként is vinném kicsi pucákat oltásra, hogy se a baba, se ők ne kapjanak el semmit egymástól. Az is szép összeg lesz. Komolyan mondom, ide az isten pénze sem lenne elég.
Nah nem morgok, megyek vissza "dolgozni"-tanulni.
Vendég
 


anuk sajna mindenhol a pénz az ur és aból sajna elég kevés van..most mi is a padlon vagyunk..nemsok pénzünk van köv fizuig.. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok Csajok!
Bocsánat, hogy csak magamról írok...csak kevés időm van, majd este jövök hosszabban. Ma reggel óramű pontossággal megjött... :cry: :cry: :cry:
Persze bőgtem egy sort szokás szerint... Ebben a hónapban irány a doki. De ez az egész annyira elkeserít. Talán jobb lesz megtudni végre miért nem sikerül nekünk. Őszintén, nagyon szomorú vagyok. Csak két órát tudtam bizakodni, reggel héttől kilencig, és persze betéttel mentem el otthonról...
Puszilok mindenkit és bocsi hogy nem reagálok!
ui Szép az új vonalzóm?
Vendég
 


loulou majd adoki kideríti mért nem jöt eddig a bab..és miután megvan a gond ha van akkor utána lesz gyönyörű babótok!!!!!!!!!!!!!!
szép az uj vonalzód!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Sajnálom piriket, tényleg!
én is anno állandoan azt akartam tudni, hogy miért pont nekem nem sikerül???!!!
Lh, hő, tea mindent bevetettem. Egyszer elmentünk nyaralni a nyáron és se tea, se hő se semmi ja és 5 napig szex se. Majd hazajöttünk, pont akkor volt pém apával jot hancuroztunk és akkor terhes is lettem. De pont akkor nem számitottam rá. Szülinapomon löttem atesztet és két csikos lett.
Nektek is ezt kivánom, hogy igy összejöjjön!!!
encike 2
 
 


Luli
Szerintem nem gázos a görbéd. Ciklus első felében lent volt, utána meg fent. Jelölte is neked a PÉ-t.

Kép

Remélem jól sikerült feltölteni. :)


Loulou
Franc piribe. Pedig úgy reménykedtem, hogy meglesz :x
Viszont nagyon jó az új vonalzód :)

Encike
Már gondoltam rád tegnap, hogy miért nem akarsz nekünk írni.
Tessék mesélni, hogy mi van veletek! Van képed a babáról? Nem akarsz nekünk küldeni belőle? :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Princzike, igazad van!

Na itt a táblicsku, de az adatokért most sem tudok felelősséget vállalni! :lol: :oops:
Kép

Kép

Kép
luli
 
 


Sajna ahova járok uh-ra nagy betükkel ki van irva, hogy videot, képet NEM készitünk. Annyira szemétség.
Anno a két csajszirol kaptam.

Köszi a táblát, de milyen jo sokan vagyunk.
encike 2
 
 


Loulou!
Igen, nekem megjött, 1 napra. Először normál mennyiség volt, aztán mintha elvágták volna.
Nekem mindig aznap esik le a hőm, amikor megjön. Ha vannak kétségeid azért csinálj egy tesztet.

Loulou!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Fel a fejjel. Menj el szépen a dokihoz, aztán majd kiderül, hogy mi a sikertelenség oka. Ha van egyáltalán. Meglátod akkor majd megnyugszol.

Pénz :arrow: apáéktól ma 5 embert küldenek el :( (a 18-ból :shock: ), kicsit ideges vagyok :( . Nem is kicsit :( .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Az első Lulinak szólt, bocsi :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Szörnyü ez a világ!!!
Izlandon a 0-rol kezdenek mindent, mert ott már káosz van.
Itt is az lesz, mi lesz a ft-tal????
Könyörgöm mi ez a 25ezer ft gyes is?????
Ha egyedül nevelném, miből fizetném a rezsit?????

Bocsi, de ezen elgondolkodtam.
encike 2
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek érzem a babót. Olyan kis buborékpukkanásokat. :) Tök jó, úgy örülök. :)

Jucc: jobbulást neked! Hát egy ici pici pocika már látszik. :) Kezdek nem beleférni a ruháimba. :lol:

Nita: piri miatt :( Mennek a drukkok erre a hónapra!

Princzike: köszi mi jól vagyunk, csak ez a lakásfelújítás egy kicsit kifárasztott. De lassan átlendülök rajta. Meg ma tök jó éjszakánk volt. Kende átalundta. Juhééé.
Én annó minden hónapban a magánrendelőjébe voltam a dokinak és uh-zott, hogy van-e pém.

Ranita: Jujj de útálom a pletykákat. Mert ha igaz lenne akkor még ok, de így csak elszomorít téged. :( Mi pont most vagyunk így apával. Elmegyünk egymás mellett. Alig beszélünk. Ezt el is mondtam neki tegnap. Remélem változik nálatok is a helyzet!
Szerintem igen azt jelenti, hogy kiszabadult a petéd. Nekem is mutatta már a doki a fekete foltot és mondta itt volt a petém.

Bikfy: mennyire emelkedik a hőd a luter fázisba??? Kíváncsi vagyok rá!
Hű milyen menüt ettél te végig :)

Ácica: enyém apa is fog karikor melózni. De még nem tudom melyik napokon. :( Látom elértek az első tünetek. Azért ez annyira jó nem? :lol:

Anuk: ne foglalkozz a főnököddel. Azt tedd ami neked a legjobb!!! Mi egyszer sem voltunk együtt amióta teszteltem. Jó pár hét. És szerintem nem is leszünk. Nekem gond volt az első babánál és most nem merek kockáztatni.

Loulou, Luli: :( :( Drukk novemberre!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kisvirág! De jó lehet a babát érezni! :) :)

Szex: én még a ciklus második felében is félek, nem is tudok igazán ellazulni. :oops: :oops: Félek, hogyha valami elindulna, akkor ártunk neki.
De ugye ez hülyeség? Én nem szeretnék heteket szex nélkül lenni. elég lesz majd szülés előtt után azt a jó pár hetet.

Kép

Kép
luli
 
 


Ranita
Nálunk is ma mondták meg, hogy kiket küldenek el a cégtől. Szerintem most mindenhol ilyen a helyzet :(
Így már csak abban reménykedem, hogy a múlt hét hétfői mutatványom sikeres volt és van odabent valaki.

Kép

Kép
princzike
 
 


Kisvirág!
Hát igen, enni azt tudok. De én mától candida diétán vagyok. Hátha a gombák ürülése elősegíti a jobb peteérést.

Azt, hogy már a második fázisban vagyok, még csak megmondani sem tudom. Tojcsi 1 milligramm volt, ha az az volt a 15. napon, azóta semmi, arról, pedig hogy hány napos ebben a hónapban a ciklusom, még csak gőzöm sincs. És akkor neked is megmutatom a görbém:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8 ... 65600_.png

Mit szólsz? :wink: Ritka randa, mi?
bikfy
 
 


Kisvirág!
De jo már néha én is érzem, olyan, mintha belülről hozzám bujna és nyomja magát kifele. Szerinted ez már a baba lehet?
Meg néha, mintha megrángatná a köldökzsinort, de ez kicsit kellemetlen is.

Ugye, hogy kismama vagyok nem mondhatnak fel?
encike 2
 
 


encike simán lehet a baba..te már hamarabb érzed a babaát hisz nem az első.. :oops: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hát sziasztok Lányok,
olyan furcsa, hogy elég hasonlóan gondolkozunk... pl. én is elhatároztam, hogy addig nem jövök ide, amíg nem tesztelek majd egy pozitívat, de hát nem jött össze :wink:
azzal kezdődött ez az elhatározás, hogy szerdán voltam a nőgyógyásznál. egyrészt, mert már több mint egy éve voltam nála utoljára, másrészt meg kíváncsi voltam, hogy minden oké-e a gyerekvállalás szempontjából.
megvizsgált, és mindent abszolút rendben talált (10 mm nyálkahártya hála Bikfynek - tavaly csak 7 volt). DE! látott egy 21 mm átmérőjű tüszőt, ami csodaszép lett volna, ha a ciklusom első felében tartok és nem a vége felé. így viszont azt mondta, hogy jól éreztem (tudjátok írtam nektek is, hogy nulla hüvelynyák, plusz az lh-teszt sem mutatott semmit), és akkor ez a tüsző majd a mensi alatt felszívódik, és akkor ebben a hónapban tényleg nem volt peteérésem.
mondta, hogy másnak ajánlana esetleg valami szurit vagy gyógyszert, ami megindítja a tüszőrepedést, de nálam szerinte minden oké, ezért az csak cisztákat okozna nálam. szóval ő biztos volt abban, hogy ez pszichés.
és akkor elmeséltem neki vázlatosan a helyzetem (kb.10 éve vágyom gyerekre, a férjem mellett olyan 3-4 éve. most végre rábólintott ő is a gyerekvállalásra, de hát gondok vannak a szex-szel.). és megkérdeztem, hogy ezek után mégis hogy a fészkes francba ne görcsöljek rá. tényleg, ha valaki megmondaná, hogyan kell nemakarni, akkor esküszöm csinálnám...
na, szóval arra gondoltam, hogy ez durva, ha ennyire lehet pszichésen ezeket a dolgokat befolyásolni, és akkor lehet, hogy az, hogy nap mint nap itt lógok ezen a fórumon tényleg nem tesz jót. és nehogy most a kismamik itt ezt magukra vegyék!!! szó nincs róla, csak lehet, hogy nem kéne folyton erre gondolnom...
de látjátok nem sikerült betartanom....

a férjecskémmel is durvul a helyzet. kezd iszonyúan ő is rágörcsölni erre az egészre, úgy meg rohadtul nem lehet.

Bikfykém,
mint látod megvárlak én ezzel... ne aggódj, hogy beelőzök.

Enci, Virág, Anuk, Ácica
vigyázzatok magatokra! és meséljetek sokat, hogy milyen!

drága Többiek,
ti meg ne aggódjatok, mindenkinél eljön az idő, csak türelem kell hozzá. addig próbáljunk annak örülni, ami van...
és szerintem aki teheti azért menjen el egy dokihoz, az ártani nem árt...

mindenkit ölelek,
mimi
mimilee
 
 


mimilee örülök,hogy visszajöttél..... :lol: :lol: :lol: :lol:
én már voltam dokinál és kaptam is gyogyszert hogy legyen pé-m........ :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


köszi, Nita :)

jól tetted, hogy elmentél szerintem. így legalább úgy érzi az ember, hogy tesz valamit, és nem csak ölbetett kézzel vár...
mimilee
 
 


Hello csajok!
Euo- az átjárhatságim novemberben lesz, de már nem mondom biztosra. a dokim azt mondta a ciklus 9.napján kellene csinálni. hát remélem nem jön közbe semmi.
Luli-sztem mindenképp menjetek el ebbe a központba. ha a környékünkön lenne ilyen én is elmennék, tuti. sztem csak hasznos lehet.
Loulou :cry: :cry: :cry: sajnálom pirit. A vonalzót viszont szupi!
Encike- Kisvirágtök jó érzés lehet, hogy mozog a pici. azért jöhetne hamarabb mint a szülinapom, mert az nekem augusztus :roll: , de a névnapommal kiegyeznék (február)vagy karácsony :roll: :wink:
Képet nem kaphatunk a pocikról?
Hát a szex nem nálam nem függőség(mondjuk mostanában már egyre többet vagyok rajta én is :oops: ), de azért nagyon sokáig nem szeretném nélkülözni, mondjuk ha a baba egészsége a tét, akkor játszana api a MIss kézivel :lol:
Bikfy!hát olvasni is belefáradtam ebbe a kajasorba. az igen!! nem semmi huzatod van :lol: . mondjuk én alapból nem vagyok vékony, inkább dagi, de én ezt kb 2 napig ettem volna, komolyan.
Mimi igen sztem is lehet benne pszichés. de én is beleegyeznék ha valaki megmutatná hogy kell nem rágondolni.
bocs ha valakinek nem reagáltam :oops: de nem győztem jegyzetelni.

KÉpzeljétek ma bejött egy csaj az irodába, hogy igazolás kell neki. Kérdi a kolléganő,hogy mihez. erre ő hát kaparáshoz. :twisted: :twisted: azt hittem ordítok!!! miért van ez így :?: :?: :?:

Kép
kissedi
 
 


Nita! tök jó a dokid. akkor mostmár célegyenesben vagy. nemsokára babázol, ne izgulj!!!

Kép
kissedi
 
 


loulou reméljük, hogy jót mond a doki, és jövő hónapban te is babásodni fogsz.

Én egész tűrhetően vagyok. A mai szent nap megundorodtam a kakaótól is. Halleluja. Mindegy.

Viszont van jó és rossz hírem is. Kezdem a rosszal.

Voltam állatorvosnál Zsóka malackámmal. Még csak 3 éves, mégis daganatot talált nála a doki. :( Persze erőszakkal akarták lefogni, rögtön oda is kapott, úgyhogy a vizsgálat további részében inkább én fogtam, szépen tűrte is a bigyózásokat. Csütörtök reggel viszem vissza műtétre, akkor derül ki, hogy jó vagy rosszindulatú-e. Ha minden rendben délután munka után hozhatom haza. Most itt fekszik mellettem, és nézi hogy írok. A legszebb tengerimalacka, több szépségversenyt is nyert. Tudom, hogy ez hülyeség, de tényleg nagyon kötődöm hozzá.

A jó hír. Bementem hazafelé az egészségügyi speciális segédeszköz boltba, és mi történt? Jéééééééééé van nagy méretű kismama melltartó, bugyi, harisnya, hastartó minden ami csak kell. Kár, hogy ruhák nincsenek. Ráadásul a neten 9-13 ezer forintos cuccok "csak" 4-5 ezerért. Úgyhogy csütörtökön oda is visszamegyek, már eltetettem ami kell.
Vendég
 


anuk örülök hogy megtaláltad amit szerettél volna!!!!!!!!!
kissedi rendes tényleg a dokim..délután felhívtam hogy mennyi ideig kell szednem a clostit és elmonda meg az utrot is...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Luli: én is úgy vagyok, hogy közép idő után nem szexeltünk. Mindig bennem volt a félsz, mi van ha baba van. :) Úgyhogy nem hülyeség, hogy félsz.

Bikfy: hűha nem semmi a görbéd. Nagyon nagyok az ingadozások. Nem tetszik ez nekem. Ez az első hónap hogy méred ugye?

Encike: tuti a babát érzed! Ha bejelentetted, hogy babát vársz akkor nem mondhat fel a főnök. Véd a törvény!

Mimilee: örülök, hogy okés volt minden a dokinál. Bár az a tüsző előbb is jöhetett volna! Hát nagyon nehéz nem rágörcsölni a dolgokra. Én már csak tudom. Elég sokáig görcs voltam. Mindkét terhességem előtt. De most júliusi mensim után azt mondtam apának nem kell a tesó, és maradunk hárman. És egész hónapban lazultunk. Strandoltunk, koncerten voltunk, kikapcsoltunk és a neten sem lógtam annyit (bár a fórumokra jöttem), és meg lett az eredménye. Bár nekem azért könnyebb, mert ugye itt volt már a fiam, és így könnyebb lemondani a második babáról.

Kissedi: apával csináltatok majd képet. Bár már van egy, de az nem netképes (remélem érted). :)

Anuk: szegény kis malika. :( Drukk neki, hogy okés legyen a műtét.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

Már ezer éve intéztétek hozzám a kérdéseket, de most olvasok folyamatosan vissza. Úgyhogy bocsi a kései válaszokért.

Először is köszi a szuris válaszokat. Én még mindig nem tudom beadatom-e az influsat.

Princzike
: Szóval nekem a closty 7 mm-re vékonyította el a mhnykámat. Ezt a 14. napom mérte a dokim és a 21. napra csak 10 mm lett. A következő hónapban mikor már nem szedtem: a 10. napon lett 13 mm. Aztán egy hónapot kihagytam a dokinál és utána hónapban a 15. napon 12 mm volt. Azt követő hónapban meg a 20. napon 16 mm. Most mikor babás lettem nem voltam középidőben, de mikor uh látta a petezsákot akkor volt 22 mm.
Most olvasom, hogy megvolt az inszem. Hurrá. Mikor mész vérvételre? Tesztelsz előtte?
A felfázás tünet babás tünet. ;) Egyébként antibiókat lehet terhesség alatt szedni. De azért jobb az óvatosság.

Rantia:
Én most lemondtam a gyesről és elmentem táppénzre. Szülésig azon leszek. Aztán tgyás/gyed. Apa meg a 8 órás meló mellett megigényelte Kende után a gyest így most az apa kapja. Csak majd időben le kell mondani apának a gyest, hogy én kaphassam majd a tgyást. Egyébként ha már pocakos leszel érdemes átrágni a témát. Én majd egy hónapig rágtam hogy járok jól. Mert sok buktató van ám!
Egyébként szemed meggyógyult? Hanna lány nagyon helyes csajszi!

Jucc:
voltál uh-n? Vagy mikor mész? Apával mikor mentek dokihoz? Nagyon helyes a kislányod!!!

Nita: nagyon vagány Máté a képen!

Pruci
: helyes a kis Petra!

Judi
: mizu veled? Mész holnap dokihoz??? Jelentkezz majd!

Luli:
mamád hogy van?

Edi:
megkaptad az álmaid állását?

Anuk, Ácica:
örülök, hogy minden okés a babókkal.

Fertis hőgörbe feltevéséhez egy kis segítség nektek:

A chart oldalon (ahol a naptár és a görbe is van) van egy olyan szöveg, hogy „home page setup” Katt rá, bejön egy másik oldal és a legaljára menve ott van a Published Charts. Itt kiválaszthatod a jobb oldali „Available Charts”-ból hogy melyik hónap legyen publikus. Ha rákatt egy hónapra és utána az „add chart” akkor az átkerül a bal oldali kockába. Ha vissza akarod vonni akkor a jobb oldali kocka alatti deletre katt.
A többiekkel meg csak egy linket kell megosztanotok, ami a lap tetején a Your Charting Home Page Web Address: alatti kockába van. Mindenkinek saját ilyen linkje van.

Felteszem az enyémet: http://www.fertilityfriend.com/home/1dd900

Bocsi, ha valakit ezzel untatok, de lehet valakinek hasznos. :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


virág hol és melyik képre gondolsz???? :roll: :oops: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Virág! azt az állást nem kaptam meg, vagyis nem tudom még pontosan, mert állítólag a héten még keresnek. ami nem igazán jellemző a munkáltatóra, így sztem én hívom majd hét vége felé.
Ma is kb 5 helyre telefonáltam.lesz megint olyan számlám... :roll: csak már lenne eredménye ennek is. én már ebbe is úgy beleuntam. állandó interjúra járni, keresgélni, stb...
úgy látszik nekem ez adatott, mindenre várni kell, és várni, és várni.....

Kép
kissedi
 
 


Nita: hát visszaolvastam azt a rengeteg oldalt amióta nem voltam és Jucc tette fel még okt 16-án Máté képet. :) Olyan kis drága a kis karmester. :)

Edi: én is a várni-várni kategóriába tartozom. Tudom ez nem vigasztal, de ez van. Én kb fél évig kerestem állást, mire kaptam egy viszonylag jót.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kissedi,
milyen állásokban gondolkozol? csak hátha tudok segíteni...
mimilee
 
 


ja tényleg már emlékszem.épp az apukájánál voltunk a buszon..és vezénylet neki..az a kedvenc képünk!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mimi a végzettségem óvónéni, de jelenleg önkormányzatnál vagyok adminisztrátor. úgyhogy elég tág a kör.
jó lenne ovi, de lehetetlenség nálunk ovónői állást találni. adminisztrátor is jó lenne, de az sincs. köszi ari vagy. Te hol dolgozol?
Virág te most mit dolgozol? :oops: lehet hogy már írtad, de össze lehet itt zavarodni egy kicsit.
Vernike????

Kép
kissedi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?