Új privát üzeneted érkezett!

Alváscsökkentés??? :shock: :shock: :shock: Mi kb. pár hete álltunk be arra, hogy egyáltalán biztosan alszik napközben kétszer 1-1,5 órát. Előtte vagy aludt vagy nem.
Erik kb. másfél éves koráig napi kétszer aludt, csak utána egyszer, de csak akkor álltunk át, amikor már egy héten belül többször volt, hogy nagyon hosszú altatási idő után aludt el csak délelőtt. Mostanában már többször nem volt hajlandó aludni napközben, úgyhogy szerintem hamarosan búcsút mondhatunk a napközbeni alvásának :(.

Pati, Erik olyan 12-14 hónaposan tanult meg azzal a mini autóval közlekedni, és kb. másfél éves volt, amikor már a legkisebb méretű motorral tudott vánszorogni, időnként borulásokkal megspékelve. Szerintem ha leér rendesen a lábuk, akkor akár korábban is megtanulhatnak velük menni.

Kép

Kép
mzx
 
 


Mzx: csökkenti a fene, áll át a gyerek napi ritmusa, így legtöbbször elég neki a két alvás (kétszer másfél-2 óra). Csak azt mondtam, h az átmenet miatt nehéz, mert sokszor a 3 alvás már sok neki, és a harmadikra nehezen alszik el, a kettő viszont kevés. Pl. ma tök jól alakult, mert Flóra barátnője volt itt a húgával, így zajlott az élet, és Marci sem nyüglődött 6 körül, amikor elálmosodott, és sikerült kihúzni negyed 8ig. De hát nem tudok minden nap olyan esztrádműsort prezentálni, amire két, örökké pörgő 3 éves képes.

Kép
KépKép
nebula
 
 


Mona, olyan jót röhögtem a NEMNEMNEMNEM! felkiáltáson :) a papucs felé haladva... nálunk is ez megy.... és Eszternek is pont ilyen az ülés-kúszás tudománya mint Nórinak. De Nóri valahogy jobban csinálja, mert ő már úgy látom kúszva is mindkét lábával teper, Eszter meg csak húzza az egyiket.

Nebula, nálunk is tök változó az alvás, pláne most, hogy náthás
eddig már úgy tűnt beáll a napi 2x1 óra plusz még esetleg egy fél de van, hogy csak 2x van, hogy 4x alszik....
van amikor pl már f4-4kor alszik utoljára és iszonyat kihúzni a 8-as fürdetésig, aludni már nem akar, de tök fáradt - nálunk is valami cirkuszos, showműsorprogram kellene a végefelé...
mondjuk ilyenkor szoktuk előkapni a rugóshintát abban mindig elvan egy 15-30 percet vígan...

Feri, köszi a képeket! Aki esetleg nem ismerné fel a kis kékcsíkos kardigános cukorfalattal mi voltunk! (Attila nyakában is Eszterem)

Kikó, tündéri Zalán!! :)

Kölyök, Máté is iszonyú nagyfiú már!! nagyon édi!

na megyek elfoglalom magam valahogy, Attila ma (hónapok óta először) elment pókerezni meg utána valami rettenet Disco Expressz nevű együttes koncertjére a haverjaival (áll. miskolciak azért ismeri őket és nézik meg, nem mert olyan szuper...) szóval én állom a sarat jódarabig....

csak az a baj, hogy épp elkezdtem betermelni a juhtúrós pogit amit a holnapi vendégeknek csináltam :)
nem leszek így egyhamar újra hastáncos-formában :)

meg amióta pocsék a forint-árfolyam már az e-bayezés sem boldogít...meg tele Eszter szekrénye cuccokkal, komolyan tuti több ruhája van mint nekem....

no jóccakát mindenkinek!

Norton Dominator :) :) :)

KépKép
judit18
 
 

 
 

Sziasztok!

Biribon,
édes Luca, csini rajta a tarka lánc! Barátnőm is mondta, hogy anno rajta hagyta a kislányán éjszaka a láncot, meg Te is, Mona is, úgyhogy Dórin is rajtamaradt és nem volt semmi gond éjjel.
Még nem sikerült elcsípni a megfelelő fotót Dóriról, amin látszanak a fogacskák, de próbálkozunk.
Van elrettentő példa a Bodies kiállításon a dohányzás ellen. Egymás mellé van téve egy egészséges, meg egy dohányos ember tüdeje...a kettő között pedig egy vitrin, vagy doboz van, amibe bele lehet dobni a cigiket, ha valaki úgy döntene, hogy ennek hatására leszokik. A kiállításról majd még írok lejjebb.

Linocs,
köszi a linkeket, egy angyal vagy! :) A receptek összegyűjtését is Neked köszönhetjük. :)
Nagyon cuki Fruzsi, ahogy térdel! :) Ügyi! :)

Fanetta,
köszi a választ a kiállításról, vegyes érzelmekkel indultam el, de egyáltalán nem éreztem sokkolónak.
Kis kópé Nimi, biztos gondoskodik Neked egy újabb feladattal! :)

Kölyök,
köszi Mátéról a képeket, nekem is a hordozós, alvós kép a kedvencem! :)

Kikó,
lehet, hogy inkább a lányokra mondják, de szerintem tündéri Zalán! :)

Juditkecskeméti,
sok, sok +++++++++++++++++++++++ a sulihoz!!!

Nebula,
nálunk is változó, hogy napközben mennyit alszik Dóri, de egyre inkább kezd a 3-ról, 2-re váltani. Az is változó, hogy mennyi ideig alszik, mikor már megszoktam volna, hogy délelőtt fél órát, délután 1,5-2-őt, váltott, délelőtt hosszabbra, délután rövidebbre, aztán meg újra fordítva. Ma például délután sétáltunk a barátnőmmel és a babakocsiban 3 órát aludt. Ilyet már régen produkált.

Mona,
nagyon aranyos Nóri, ahogy ül meg kúszik. Cukorka, ahogy felcsigázta az a papucs. :)


Minden betegnek gyors gyógyulást kívánok!!!


Judit18, Feri
Dóri is így kapaszkodik a hajunkba, mikor nyakba ültetjük. Van is egy ilyen képünk:
Kép

Melinda

Kép
melinda80
 
 


A kiállításról:
Fura volt, hogy nem úgy tekintettem a testekre, hogy azok valaha élő emberek voltak, hanem olyan "tárgyak", amik azért vannak kiállítva, hogy megismerjük a testünket. Egyáltalán nem éreztem sokkolónak, inkább érdekesnek.
Ijesztő volt látni a betegségeket, bemutatták az egészséges szerveket, meg a betegeket. A magzati rész kicsit felkavart. Ott már 5 hetes kortól lehetett látni a babákat, pár hét eltéréssel, hogy néznek ki.
Szóval szerintem elég tanulságos ez a kiállítás.
Néhány idézet a falról, amik megtetszettek és bepötyögtem őket a telefonomba:
A kisgyermekek csontjai tavasszal nőnek a legjobban.
A nőknek már születéskor megvan az összes petesejtjük (kb. 2500 db).
A férfi spermium a legkisebb emberi sejt, a női petesejt pedig a legnagyobb.
A fogantatás után egy fél órát mindenki egyetlen sejtként tölt el.

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Szólt valaki a legkisebb lakótársaknak, hogy hajnalban óraátállítás??????? :shock: :shock: :shock:
éshát illik tovább aludni és este később lefeküdni minden nyügibügihisztiroham nélkül!!!!!

Avagy holnaptól egy órával korábban kelünk és fekszünk? miatúró?????????!!!!!!!!!!

KépKép
kmanna
 
 


Anna, szóltunk bizony, de aztán, hogy este, meg éjjel mi lesz????

Melinda, jó lehetett a kiállítás. Meddig van? Úgy szeretnék én is felmenni. Meg fogom fűzni a férjemet, hogy menjünk el.


Judit18, helyes a férjed :lol: 8) És Eszti is persze :D

Mni, szépek vagytok Lillával!


Mona, el kéne vinnni a Bodies-ra a fiadat, írta Melinda, hogy van kitéve dohányos tüdő is, hátha elrettenti Ákos a bagózástól...
Nóri édes ahogy rávetette magát a papucsra :D

Nebula, az én lányom kb egy hónapja 2 szer alszik napközben. Ez stabil. Egyszer délelőtt 9 kürül (egy óra, másfél) meg du 1 körül, akkor 2-3 órát, ahogy sikerül. Este fél 8 kor van fürdés, 8 kor elég szigorúan fekvés. Ha ezügyben nem lennék szigorú, és következetes, akkor a fiam, még 11 kor is az ágyon ugrálna, és nekünk a férjemmel este se volna egy kis időnk magunkra, egymásra. MIvel ezt eldöntöttem, hogy nekünk jár -egy kis tévézés, netezés, olvasás, vagy ....egymással foglalkozás, így a gyerekeknek 8 kor ágyban a helye. :P
Ráadásul ha Peti nem alszik eleget, nyűgös másnap az oviban. Ha meg nyűgös, akkor kiállhatatlan.
Vendég
 


JuditK, jobbulást Nektek is!!!
Vendég
 


Ti adtatok már sajtot a gyereknek? Állítólag már lehet.

Nektek szokott -elvileg ok nélkül- hasmenése lenni a gyereknek? Nálunk napok óta hígabb a széklet, kap hipp ors 200-at, meg normaflort, de amint ezeket abbahagyom, megint híg.
Ez mi lehet?
Vendég
 


Húúú hát nem volt nagy forgalom ma :(
Vendég
 


Hello!

Kmanna,
kiváncsi vagyok én is, hogy mikor kel reggel Dóri.

Kacika,
december 31-ig lehet megnézni a kiállítást.
Tényleg lehet adni sajtot? Még nem hallottam erről, így Dóri még nem kóstolta. Mindegy milyet?

Ma Anyukáméknál voltunk, azért nem tudtam jönni, holnap meg rokonlátogatáson leszünk a nagymamámnál és unokatesóméknál.

Jó hétvégét mindenkinek!

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Sziasztok!

Ma csodaszép idő volt, így elmentünk az eredetileg csütörtökre tervezett kirándulásunkra. Szécsény volt a kiszemelt helyszín, de ott elég gyorsan megnéztük a látnivalókat, így onnan átmentünk Hollókőre. :) Mindkét helyen nagyon sok szépet láttunk és természetesen sokat is fotóztunk. Amúgy Hollókő nem babakocsi barát, alig lehetett tolni a köveken, csak kenguruval ajánlott felkeresni. :)
Tegnap estére meg a Húgomtól kaptunk NOX koncertjegyet, szuper volt és Lilla is nagyon jó kislány volt itthon. ;) Ahogy beléptünk az ajtón egyből felébredt és annyira örült nekünk. Ilyen boldogságot még nem is láttam az arcán. :)

Kacika, nagyon szuper, hogy ilyen következetes és szigorú tudsz lenni esti alvásnál, én is szeretném, hogy legkésőbb fél 9-kor alvás legyen a későbbiekben. :) Kiváncsi vagyok, mi lesz holnaptól az óraátállítás miatt... :(
Melinda, köszi a részletes beszámolót a kiállításról. Nagyon édes ez a vigyori kép Dóriról. :)
Judit, hogy bírtad a tegnap estét? Én most tanulok pókerezni, Feri telefonjára letöltöttem egy jó póker játékot, azóta fűzöm, hogy cseréljünk telefont. ;)
Juditkecskemét, jobbulást az egész családnak!
Pepike, sikerült valami naptár programot találni?
Kikó, köszönjük a Zalán portrét, már tényleg nagyon rég láttunk Róla képet. :)

Nézitek a Megasztárt? A zsűri véleményétől kiakadok!

KépKép
KépKép
mni
 
 


Nem enged Boti blogjára olvasni. Valami jelszót és felhasználónevet kér most a rendszer. Szerintetek mi lehet???

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Az előző hsz után azért elmondom, mi a pálya. Szóval:

"Nincs baj, Boti jól van. Azért zárt be, mert túl sokan "zaklatták" Őket különböző "segítséggel" és ezt nem szeretné a továbbiakban. A wiwen tette közzé az alábbi üzenetet:

"Bezártam a blogot. Nem küldök meghívót csak annak akit régóta ismerek!!! Ne küldjétek a körlevelet, nem kell nekünk semmi. Köszönjük! Aki nálam linkelve volt, azok küldjék már el az email címüket. Meg akit személyesen ismerek! Köszi""

Remélem, azért....hát nem is tudom mit reméljek......talán azt, hogy az történik majd a továbbiakban, ami mindenkinek a legjobb.

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Pánik Nagyéknál (azaz csak az én fejemben)

Pár napja ülök a földön, és pakolom a helyére Fanni játékait -Nimikém nagy intenzitzással segíti (előre-hátra) a folyamatot, előrekóstolja, nyálazza a csecsebecséket. A "feladat" befejeztével ölbe veszem a kölköt, gyúrom egy kicsit, majd bekukkintok a szájába : (és innentől felgyorsulnak az események) HÓFEHÉR szájpadlása láttán kiver a víz: csaknem szájpenész, mint Andrisnál??? de akkor miért nem pöttyök formájában??? mi a túró ez az egybefügő, fehérség ott??? megnézem mégegyszer, majd roham a másik szobában békésen netező apához: NÉZD!!!! HÓFEHÉR A SZÁJPADLÁSA??? MI LEHET??? Apa nyugisan: nem látom-nincs is ott semmi. DEEEEEEEE NÉZD!!! EZ NEM TERMÉSZETES!!! És addig, győzködöm, és feszítem szét a kölök száját, amíg ő is rendesen bele nem tud kukkintai. ÉS EKKOR SZEMEM LÁTTÁRA LEVÁLLIK A GYEREK FEHÉR SZÁJPADLÁSA - majd újra a helyére billen - kiver a víz -TE JÓÓÓSZAGÚÚ MÁLNABOKOR, EZ MIIIIIIII? NYITOTT SZÁJPADLÁS?? (bár szerintem azt sem tudom igazán, hogy mi az, és inkább nem is részletezem ennek abszurditását), és újra benyúlok a szájába - és egy jókora darabot veszek ki a szájából - azaz fehér papírgalcsint -ezt gyűjtött az én kincsöm a szájába, és anyja rémisztgetésére a szájpadlásán tárolta a komisz. Háááááááááááááááááát..........mindenképpen jó, hogy kijött, mielőtt még komoly baj lett volna belőle. De az a pár másodperc............
Úgy látom rendesen dolgozik a Nimikém védőangyala, bár becs szóra igyekszem nem kísérteni, de dóga az lesz, annyi szent.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanetta 2008.10.26 20:43-kor.

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Fanetta, hogy mekkorát nevettem -ne haragudj! De akkor , ott, tényleg ijesztő lehetett. És bakker még mennyi ilyen lesz :lol:

Nálunk Petrácskámnak kijött a jobb alsó foga. Még csak épphogy, de ujjal érezni :lol: Lehet hogy ezért volt a hasmenés???
Vendég
 


Niki, én már nem nézem a megasztárt, herótom van az egésztől. A műsorvezetőktől, a zsűritől.
Helyette dvd-n a született feleségeket, a legelejétől :lol:

Mennem kell főzni :D
Vendég
 


Sziasztok!ű

Hát pénteken a kórházban kötöttünk ki:(

Az a helyzet h Olikának Obstruktív Bronchitise van..magyarul asztmás hörgőszűkület...ezért nem múlt neki ez a nyavalya már vagy másfél hónapja...orrfolyás ezerrel és ugató szerű köhögés és fuldoklás...kicsit a Kruppra hajaz sajna..vagyis bármikor áteshet abba.Szal kapunk majd olyan befúvókát amin a gyógyszert kell adagolni porlasztva a torkába ha épp megint nagy a baj,meg szteroidos kúpot is..Szedni kell hörgőtágítót és párásítani ezerrel a szobájában éjjel-nappal.Fűteni egyátalán nem szabad éjjel neki.
Az a gáz h a dokink nem vette észre más másfél hónapja..pedig azóta produkálja a tüneteket és én vittem hetente meghallgatattni a tüdejét...szal végül az ügyeletben derült ki mert már nagyon fulladt és köhögött.

A sors fintora h a tesóm kisfiának is pont ez van...valszeg ez öröklődött valamelyik közös őstől...leglább a nővérem már ismerte ezt az egészet és sokat segít tanácsokkal.Hétfőn mennünk kell a Beteshdába a Pulmonológiára kivizsgálásra és h felírják azt a porlasztót kütyüt meg inhaláló gépet.
A jó hír h valakinek soha többet nem jön elő(persze ennek kicsi az esélye),és h kinőhető.

Szal,Mona,nagyon hasonlóan jártunk mint ti.:(

Szal bocs de most nem nagyon tudok reagálni.

A betegeknek jobbulást!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Fanetta, nem semmi amit leírtál... én is szívbajt kapnék, ha fehér lenne Lilla szájpadlása... a papír nekem sem jutott volna eszembe. Ma megnéztem és neki nincs papír a szájában. :lol: Egyenlőre! ;)
Sajnálom, hogy már nem tudom nyomon követni a Botival történteket, nagyon drukkolok a kisfiúnak!
Panny, jobbulást Olikának és drukkolok, hogy többé ne jöjjön elő ez a fránya betegség! Persze Mona Nórijának is drukkolok!
Kacika, én eddig nem néztem a Megasztárt, most is csak a Bencsik Tamarát néztem, mert a múltkori esküvőn ahol voltunk Ő énekelt és szerintem nagyon szépen énekelt.
A született feleségeket én csütörtökön kezdtem nézni, de még csak a 4. évadot nézem, mert kicsit lemaradtam. :(

KépKép
KépKép
mni
 
 


Sziasztok!

Lányaim is betegeskednek nagyon magas láz, és ennyi.
Nem tudom mi lehet.
Panny nagyon sajnálom ami veletek történt Olika remélem hamar kinővi.

Mni!

Mindig irigykedek amikor írjátok mi mindent láttatok. Nekem a kirándulásokra sajna még ötletem sincs, pedig olyan szívesen mennék én is csak nem nagyon ismerek olyan helyeket amit a nagy is élvezne például nagy játszók stb is vannak....ha lenne ötletetek szívesen venném.
Találtam egy naptárprogramot most azzal küzdök ki kell ismernem még....

Jobbulást a betegeskedőknek, további szép napot.

pepike

pepike


Kép

Kép
pepike
 
 


Én nézem a Megasztárt...miért, égő nézni????
Csak mert olyan sokan lefikázzák :?
Tegnap nagyon sajnáltam a Pacsirtát :(
A zsűriből sztem Fridinek semmi keresnivalója nincs ott...nem is ért az énekléshez és még bunkó is.

Panni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára panny 2008.10.26 11:37-kor.

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Pepike!

Tudok sétarepülést Veresen.Csak mert még múltkor kérdezted.
Még érdekel?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny, nem ciki nézni. :) Én nem csípem a TV2-t, meg valami ellenműsort mindig berakott az RTL és inkább azt néztem. :) Feri is nagyon sajnálta Pacsirtát, sajnos pont az Ő előadását nem láttam tegnap. Nekem a Fekete Dávid szimpi még. :)
Pepike, sajna még sose néztem a helyeket egy 6 éves szemével, de mondjuk Szécsényben a kastély mellett volt egy vadi új fa játszótér. A szentendrei skanzen is lehet, hogy lekötné... ott is van játszótér, lehet állatokat simogatni, futkosni, sétálni. Engem nagyon érdekelnek a régi kastélyok, várak, ezért én legtöbbször egy ilyen helyet keresek célpontnak. :)
Jobbulást a lányoknak!

KépKép
KépKép
mni
 
 


Lehet, hogy focista leszek, vagy kézilabdás....

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Netán vízilabdás...

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Itt se az én hátsóm a lényeg. Na hol voltunk?
Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Pumperka, csak nem??? Nem futottatok össze valakivel? Látom a nagy gyerekek jót görkoriztak. :) Zsomb is a szájába akarja venni a labdát? Édes nagyon!

KépKép
KépKép
mni
 
 


Panny,Pepike!
Jobbulást nektek! :(

Fanetta!
:lol: :lol: Persze akkor nem lehetett annyira vicces. :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Panny, egyáltalán nem ciki, csak én már nagyon unom. A celeb vagyok......se néztem, ha lenne új való világ, azt se nézném...stb.
Szerintem botrány, amit a kereskedelmi tévék adnak műsor címén, semmi nézhető. De ez csak szerintem.

Olikának gyors felépülést!!

Pumperka, Öböl? Jó volt? Aranyos a labdás Zsomb.

Pepike, lányoknak jobbulást!
Vendég
 


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pumperka 2008.10.26 15:32-kor.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Niki!
Igen Zsomb is gyömöszölné be a labdát, bár már nem annyira, mint néhány hónapja. :wink:

Kacika!
Jól éreztük magunkat, bár elég hideg volt, egy nyári este biztos még kellemesebb lett volna. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Pumperka, nem semmi! Nagyon ügyesek! Tényleg nem kispályások! ;)

KépKép
KépKép
mni
 
 


Néhány fotó a tegnapi kirándulásunkról:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

(tegnap szerencsére sokkal szebb idő volt mint ma :) )

feri (mni)
 
 


Kinder adventi: tegnap vette Húgom a Pecsában (szombat-vasárnap van ott bolhapiac) 4800 Ft-ba került.

KépKép
KépKép
mni
 
 


Sziasztok,

Most csak gyors vagyok... Mni, Feri, vaterán kinéztem magamnak ezt a fényképezőt, mit szóltok hozzá?

http://www.vatera.hu/panasonic_lumix_dm ... 44110.html

Amatőren szeretnék profi képeket csinálni, de tényleg nem értek hozzá. Elolvastam a műszaki leírást, mintha kinaiul lett volna...

Viszont a pixmánián találtam egy csomó olvasói véleményt, az győzött engem meg, hogy vagy ilyen vagy fz30-as.

Szerintetek????

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


eszterxx: privi ment! :)

feri (mni)
 
 


na, kinek sikerült átprogramozni a gyermekeket az óraátállításhoz ? :)

Niki, nagyon szépek a fotók (Lillának is hasonló a cipellője úgy látom Eszteréhez)

Pumperka, Zsombi jól nyomja! milyen szép kék a szeme, most már az marad ugye?

szerintetek még változik a szemük színe? Eszternek olyan fura seszínű most (szürkéskékesbarnás...)

Panny,

jobbulást Olikának! szegénykém nagyon roszul hangzik...
én sem bírok sokszor ellenállni a Megasztárnak, szerintem az azért sokkal színvonalasabb mint a Celebvagyok megy valóvilág megy ilyenek... még akkor is ha szerintem most gáz a zsűri...

Pepike, nektek is jobbulást! hogy álltok most házügyileg?

Fanetta, háát, megértelek engem is levert volna a víz...
konkrétan szombaton jártam úgy, hogy odaadtam neki a korrektorom játszani amíg az ölemben ült én meg sminkeltem és egyszercsak látom, hogy hiányzik valami a korrektor végéről...
erre rögtön belekotortam a szájába, ettől ő sírt, akkor már tök ideg voltam, hogy nem-e fullad, vörösödött a feje, én meg kétségbeesetten turkáltam a szájában amitől csak mégjobban ordított... aztán végül normálisan vette a levegőt de még mindig ideges voltam, hogy mit nyelhetett le onnan.
hívogattam a korrektorom márkaboltját, hogy nézzék már meg, hogy van-e ott valami...de még 10 előtt volt. szóval idegbeteg voltam amíg eszembejutott,hogy van otthon egy már használt és akkor láttam, hogy csak egy ki papírka van ott, szóval lehet, hogy azt benyelte de attól nem lesz vszínű baja.
de az az pár perc amíg azt hittem, hogy fullad....rémes...

még mindig kínlódom az esernyőkocsi eladással, már babaneten meg babaszobán meghirdettem, de még nem jelentkeztek.
van aki keres Quinny-t de pont nem feketét...
még a vaterát meg teszveszt megpróbálom, de oda tök macera regisztrálni ha eladni akarsz
szerintetek még hol érdemes meghirdetnem?

KépKép
judit18
 
 


Judit!

Én fent vagyok a vaterán is és a teszveszen is, ha akarod, felteszem neked valahova az eladni valóim közé......
Priviben írj, ha érdekel az ajánlat!


Jelentem, Nórinak kocog a felső foga is..................... Pffffffffffff Ideje, mert elég zavaros időszak volt ez, borostyánlánc ide vagy oda....... Sokat rídogáltunk, nyűglődtünk, nem aludtunk!

Naggggyon zombi vagyok!

Ma este!!! MA ESTE AZ ELSŐ KÜLÖN TÖLTÖTT ÉJJELÜNK LESZ!!!!
Sok drukkokt kérek!



Panny!
Olikának jobbulást...... Nagyon rémítő helyzetek ezek! Hogyhogy felírják a párologtatót??????? Vag elértettem valamit???

Judit, Fanetta!
Nórinak kedvence, hogy az Ákos asztalán lévő papír alátétet tépkedi és gyömöszöli a szájába......... Szerintetek, hányszor kaptam a fejemhez?????

Pumperka!
Atyaisten!!! A nagyokhoz hozzá sem tudok szólni! Ez valami félelmetes. Nem félted őket?? De komolyan!!!!! Nórim is kaptt szőlőt, 4 szemet!! Cuppogott ő is ezerrel!!!! Köszi a tippet! Annyira aranyosan elrágogja, harapja, roppantja!!! A kedvenc a kölesgolyó!!!! :)

Mni!
Nagggyon szép helyeken voltatok! Szépek vagytok! Szécsényben én is voltam, és csalódtam, hogy olyan kis kicsi az egész..... De persze magamon kellett állítani, valahogy többet vártam, saját hibás.....


Eszter!
Hogy vagytok?????? Érdekes.............. Mi is Feritől kértünk tanácsot fényképezőgép vásárlás ügyben! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.27 11:03-kor.
Vendég
 


Csajok: mibő gondojátok, hogy Feri ért a fényképezíshez??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Most már azt is tudom, hogy ha valamitől fulladozik a kölök, és már nem lehet kézzel kiszedni a szájából, akkor a lábánál fogva le kell lógatni, és ütni a hátát. Remélem soha sem kell alkalmaznom ezt a cselt. :roll:
Állítólag a Heim Pálban van egy vitrin, és ide vannak kitéve azok az elképzelhető és elképzelhetetelen dolgok, amiket a kölkökből bányásztak ki a dokik.

Pumper: jól vágják a nagyok a görkorit!!!

Vasárnap elűzött a kiváncsiság minket is Bracohoz. Hááát...........
Volt még valaki?

Mostantól megváltozik minden Magyarországon!!!! Mert én is segíthetek ezután Gyurcsi leszavazásában (jó, jó, tudom nem politizálunk, és nem is akarom felkavarni békés topikunk) De levelet kaptam: ideaggyák nekem is a pólgárságot. Mármint a magyart. :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanetta 2008.10.27 11:25-kor.

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


sziasztok ;)

Mni: itt van az ördöglakat ádventikalendárium:
http://www.kidoh.ch/adventskalender-kno ... l?b=032766
meg itt még sok más izgi is van ;) de én ezt megveszem azuram nevenapjára ;) (remélem nem olvassa ;) )

Pepike, sikerült találni naptárprogit?
hogyvan kisPepi?

Nebula, aranyos az új avatarod!!
nálunk napközben is szokott rendesen aludni kb 3szor egy órát.

Panny, most, hogy Máté már kicsit ül/áll jöttem rá, hogy igazad van, így néha könnyebb öltöztetni ;)
milyen volt az őslénykiállítás?
+++++ jobbulást Olinak +++ mennyi idő mig meggyógyul??

Kmanna, ezzel az ari új vonalzóval büntetsz?? ;)
volt gond az óraátállással, mert szerintem egyórát simán lehet napközben csusztatni, legalábbis nálunk ;)


Judit18, sajnálom, hogy nem jött be az új kocsi :( viszont tök jóóóó hogy összefutottatok Nikiékkel ;)
((a képen Eszter véletlenül nem üvölt ababakocsiban, vagy megszerette? ))
Mni, Feri, szépek a fotók. ;)
kicsit irigyvagyok a sok kimenőért, egyszer-egíszer szivesen lepasszolnám pár órára az alvo gyermeket, de nincs kinek.. ha meg az ősök itt vannak velük szeretnénk lenni...


Monácska, milyen szépen ül Nóri, és igen, a papucsrástartolás ismerős ;) :lol:
++++ az estéhez!!!
épp kérdezni akartam, hogy a fogzáshpoz most mi a véleményed a borostyánnyakláncról??


Kikó, köszi a képet ;)

JuditKecskemét, +++ jobbulást az egész családnak és +++++

Melinda, aranyosa kép ;) és köszi a kiállításbeszámolot. télleg kivannak rakva magzatok is??? ez nagyon érdekes lehet... de nem gondolok ele honnan van....

ha vlki tud vmit a kicsi Botiról írja meg kérem!!!!

Fanetta, nem semmi... szegény... de azért én is mosolyogtam rajta... :oops:

Pemperka, nagggyon jóóó a kép Zsombiról!!! és a nagyok.... nemsemmi... én nem bizti hogy lemernék igy menni ;)

Eszterxx még szeptemnberben írtam neked nmailt, megkaptad???

na mennem kell, felébredt a kis gézengúz.... jól rá is harapot a cicimre... brrr

Kép

Kép
kolyok28
 
 


[quote="fanetta"]
írta:
fanettaMostantól megváltozik minden Magyarországon!!!! Mert én is segíthetek ezután Gyurcsi leszavazásában (jó, jó, tudom nem politizálunk, és nem is akarom felkavarni békés topikunk) De levelet kaptam: ideaggyák nekem is a pólgárságot. Mármint a magyart. :lol: :lol: :lol:



GRATULÁLOK!!!!
Őszintén! Ez olyan nagy dolog!!!!!!!!!!!! Ölellek!!!
Vendég
 


Kölyök!

Megharapott??? Enyim is szokott............ Mi lesz, ha kint lesznek teljesen majd a felsők is???? Így az alsóval már faragja a játszizni kapott fakanalat, csörgőt, apa-vagy anyaujját, stb.........

Ti mit esztek már???
Nóri annyira nem akar átállni a kétszeri kanalazásra.... van mikor sikerül simán, van mikro csak a cici a megfelelő táplálék neki! Nem akarok erőszakos lenni vele, szeret szittyózni na! :lol: :lol: :lol: :lol:



Egyébként fogzás: Azt már meg sem merném tapasztalni, hogy lánc nélkül milyen lenne!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég
 


Linocs!!!!!!


Hol és hogy vagytok?????

Bajság van???? Írj már kérlek magatokról!!!!
Vendég
 


Köszi Mona!!! jól vagyunk, csak a 4 napban a szüleimnél voltunk, oszt azt pihenem épp ki :)
amúgy, így vagyunk: http://www.youtube.com/watch?v=cOCrLNsmls4 :)
Meg még nem olvastam végig, mi történt azóta, mióta nem voltam, úgyhogy addig meg nem volt pofám írni.
No, de mindjárt.

Megnéztem az összes videótokat, szuper ez a kis Nóri!!!!

Biribon a tieiteket is láttam, a macskás!!!! nagyon jó!!!
linocs
 
 


És mielőtt elfelejteném: az e heti nyerőszámaink ;)

Sok-sok Boldog Hófordulót az e heti Hófordulósoknak:

erika1 Martin /Kira 2008.02.27
Mni Lilla 2008.02.28
ajsa Sarolta 2008.03.28
rima Leon 2008.03.28
kikó70 Zalán 2008.02.29
beuska75 Alexa Gréta 2008.03.31
enikoe182 Noémi 2008.03.31
tcis Christian 2008.03.31
Kvaszeva Botond Mátyás 2008.03.01
norco Brúnó 2008.04.01
Linocs Fruzsina Tamara 2008.03.02
livike Lilien Hanna 2008.03.02
linocs
 
 


Tényleg: MIKOR LETTÜNK MI 8 HÓNAPOSAK???? Hűűűűű - hát csak most születtünk!!!!!!!! NEM HISZEM EL!!!!!!!!!! Bakker, ez nagyon durva!!!!!!! nyolc hónapos -még kimondva is nagyon sok(k)!!!!!!!

Mona: aranyos vagy :lol:

Linocs: azért az a háttérnevetős se kutya!!! Jól bírja az is!!! (te vagy ??? :shock: )

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Fanetta: aha, már pár perce nevettünk együtt Fruzskával, mikor a Kedves rájött, hogy akár fel is vehetné... Én nevettem Fruzskán, ő nevetett rajtam :) aztán a Kedves sem bírta, úgyhogy néha beremeg a kép :)
linocs
 
 


[quote="monácska"]
írta:
monácska
Ma este!!! MA ESTE AZ ELSŐ KÜLÖN TÖLTÖTT ÉJJELÜNK LESZ!!!!
Sok drukkokt kérek!



Nekünk is. :!: Anyóstól. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YEEEEEEEEEEESSSSSSSSS!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Pumperka: reggel gondoltam Rátok, hogy még mennyi van hátra... akkor már nem sok ;)
linocs
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?