Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tök jó volt Győrben, még fürdőben is voltam, persze nem forró vízben, és csak óvatosan. Nagyon szép város, sokat sétáltunk!
A vérnyomásom továbbra is ingadozik, viszont megnéztem a vizeletemet, nincsen benne fehérje, legalábbis a 7. héten nem volt... Miért, az akkor mit jelentene?
Anita, ne aggodj, biztos vagyok benne, hogy nagyon vigyáz magára a párod, és gondolj arra, hogy tetszik neki, jól is keres.
Jovana, neked további kitartást, írj majd nekünk a jó hírekkel, biztos vagyok benne, hogy nem váratnak magukra sokáig!
Hean, Te is hiányozni fogsz nekünk, azért majd próbálj jönni, ha tudsz!
Puszi mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok,

Jó sokat irtatok mióta nem voltam megint

Jovanna, sajnálom én is ami tőrtént és kivánom hogy jöjön mihamarabb majd a baba!

Hean, szurkolunk a holnapi uh-oz, és várunk visza.

Én még mindig nagyon de nagyon roszul vagyok, vuk elég gyakran útolér de legalább aztán elmúlik a roszul lét,

Jázmint holnap viszem dokihoz kiveszik a polipját remélem minden ok lesz!

Nekem meg nagyon kicsi a vérnyomásom.

Szép napot,

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Jovana, én akit ismerek és volt vetélése, utána minden rendben volt a 2. próbálkozással. Remélem velem is így lesz, még 2 hét az UH-ig.
Akkor ezek szerint 3 hónapot kell várnod, nekem csak 1-et kellett, mert nekem nem volt műtét. Akkor hajrá februárban!

Holnap megyek vérvételre, alig várom :-(
Milyen polipot szednek ki JÁzminnak?

Anita
pumuklii
 
 

 
 

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a 4 nap és pihentetek sokat.
Én sajnos nagyon szarul voltam/vagyok. Olyan szinten fáj a hasam és a derekam, hogy állni alig tudok. De hál'istennek nem vérzek. Az elmúlt 1-1,5 héten rengeteget nőtt a pocakom, már csak bandázsos szoknyák jönnek rám. :)
Majd csinálok pocakfotót.
Jovanna!
Szívből sajnálom, hogy mindannyiunk legrosszabb rémálmát éled át. Drukkolok neked, hogy minél hamarabb összejöjjön egy egészséges picurka. Vigyázz magadra és erősödj!

Ki megy a héten 12 hetes vizsire? Mikor kell szorítani értetek?

Kép
mozza
 
 


Pumukli, orr polipot szednek neki, rutin az egész csak hát tudod az anya az aki mindig minden kis apróságért aggódik! :D

Mozza hát akkor csinálj te is egy poci fotót!

Azt nem is mondtam hogy Annus,Eve és Vanni szuper képeket csináltatok!
Én nekem poci még nincs de érzem a hasam alján ahogy a méh ki van kicsit dudorodva, a kilók azok sajna már megjelentek de nekem is a combomra és fenékre jön hamarabb.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Én holnap megyek :oops:
Vendég
 


na nekem kiló még nincs pluszban, de hasam nő ezerrel :lol:
Vendég
 


Nekem meg se a hasam nem nő (alul a méhemnél van egy kis dudor), se a kilók nem szaporodnak. A 4 napos zabálás után azt hittem híztam, de nem.
Még jó hogy rosszul vagyok, megnyugtató.
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Ági,én is mindenen aggódok,de szerintem minden anya ilyen.
Panndi szorítunk!!
Mi nem sokat pihentünk.Apa vasárnap nem dolgozott,de az az egy nap nem volt elég semmire.Most újabb 2 hét meló,mikor csak este látjuk.Holnap mennem kell vérvételre,hát nem várom.A buszom 6:40kor indul,anya jön Grétihez.Pénteken meg belgyógyra kell mennem.
Ma nagyon fáj a fejem,meg szörnyű hangulatom van.Legszívesebben egésznap csak feküdnék a sötétbe.Olyan,mintha depis lennék.
A vérnyomásom még mindig alacsony.Pocak nálam is van,csak nincs ki fotózzon.Majd elkapok valakit,de így nehéz ha mindig egyedül vagyunk.
Na megyek,mert szalad a ház.

Szép napot!!

Anita

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Nekünk jól telt a 4 nap!Sokat pihentünk!!Apcim főzött,szóvl elvoltunk!

Majd dobok táblit tudjuk ki hogy merre!

Nálam még nincs plusz kiló csak kis pocak.Sőt!Fogytam fél kilót az elmúlt 2 hétben....

Jázminnak kitartást a poliphoz!Szerencse h csak egy rutin műtét,bizti hamar túllesz rajta :wink:

Anita!
A fejem nekem is fáj...általában a front miatt szokott....

Ja holnap megyek a védőnőhöz!!!

annus11
 
 


Sziasztok!

Panndi, szorítunk holnapra!
Mozza, várjuk a fotót!
Jázminnak is nagyon drukkolunk a holnapi polipkivételhez!
Anita, sajnálom, hogy rossz hangulatban vagy. Próbáld magad meglepni valamivel, amitől jobb kedved lesz. A vérvételen tuti minden ok lesz.
Annus, én a jövő héten megyek beutalóért, és akkor tudom meg, pontosan hanyadikán megyek a 12 hetesre, addig szerintem hagyjuk a köv. vizsit üresen nálam.
Az én hasam még mindig nem nő :( , és nem is híztam... :)
Puszi nektek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Hát nem könnyű titeket olvasásban utolérni! :-)

Olvasom, hogy többen is rosszul vagytok. Én is nagyon küzködök és várom már hogy abba maradjanak ezek a fránya tünetek. Már minden praktikát kipróbáltam, hogy az egésznapi hányinger, fáradság egy kicsit csökkenejen, de hát nem. Ha eszek azért, ha nem eszek azért van hányingerem. De azért tűröm hősiesen! :-)

Egy kicsit megnyugtattatok, mert nekem is a vérnyomásom elég ingadozó, ilyen alacsony és magas még soha nem volt. Ezek szerint ez is egy szokásos tünet. Szerencsére a vizeletem rendben van.

Szerintetek a 12. heti UH nem korai még 12+1 naposan? Mindent látni fognak már amit kell?

Zsuzska!

Én is ebben a helyzetben vagyok a munkahelyemen. Még nem volt bátorságom bejelenteni, pedig éppen most akarnak még egy munkakört (jelenlegi mellé) átadni nekem. Kínos szitu. De a GYED után számítok a helyemre, úgy hogy muszáj lesz minél előbb kíméletesen közölni velük. Drukkolok, hogy neked is minden simán menjen!

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


Zsófinál én a 16. hét után mondtam csak el benn, akkor már pár hete itthon voltam, de nem tudták miért.. nem siettem el :)

Vuk engem még mindig megtalál két-háromnaponta :?
Vendég
 


Panndi!

Én is korainak tartom bejelenteni, de nem akarok egy újabb melót megtanulni, hogy aztán azt is átadhassam az engem helyettesítőnek. Úgy érzem nem lenne túl korrekt dolog.
Sajnos a számos vizsgálatot is főként munkaidőben tudom megoldani, ezért muszáj az orrukra kötnöm a dolgot. Másképpen nem menne.

Szerencsére a vuk-ra nem vagyok hajlamos, de néha már azt érzem inkább lenne, akkor talán elmúlna az állandó hányinger.

Esetleg tudna nekem segíteni valaki abban, hogy a vonalzom helyett miért a cím jelenik meg?

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


Én kénytelen voltam hallgatni, hogy kivédjem a cég esetleges inkorrektségét, de ez egy hosszú történet :D

Na megyek tanulni, Zsófi alszik.
Vendég
 


Csadra,

én is hasonló szituban voltam. 8-9 hetesen hívott a főnököm, hogy rám gondoltak egy nagy cégcsoport vizsgálatánál, én meg még nem tudtam viszakozni, pedig nyilvánvaló volt, hogy nem tudom megcsinálni a munkát, mert tavasszal szülök, amikor az aktuális lenne.
Aztán egy másik munkatársam, akinél már publikus volt a terhesség, rámsózott cégeket, amiket bevállaltam, aztán pár hét múlva továbbpasszoltam, hogy ne legyek már terhesen túlterhelve... :-)

Az url-es címet kell bekopizni.
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Nekem a jövő héten hétfőn, 11+1-en lesz egy megbeszélésem a két főnökömmel, én akkorra tartogatom a "bombát". De még megkérem őket, hogy a 12. heti vizsgálatokig tartsák titokban.
Legközelebb ugyanis csak egy hónap múlva találkozom mindkettejükkel hatszemközt, addigra nyilván látszani fog, telefonon meg nem szeretném. Szeretnék ugyanis belevonódni abba, hogy hogyan pótolnak, és hogyan tudok majd visszajönni.
Csadra, szerintem korrekten mondd el a főnöködnek, díjazni fogja, de kérd a diszkrécióját, ha még nem akarod nagydobra verni.
Üdv,

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Csadra!
Szerintem tökéletes 12+1 en menni a 12.heti uhra!

Szofi!
Oké,majd ha van időpontod akkor beírjuk!

Nekem most a következő problémám van.Szörnyen zsírosodik a hajam....én a hormonokra fogom,mert nem szokott ilyen lenni.2 nap után úgy nézek ki mint aki 2 hete nem mosott hajat!Apcim mondta h büdi is :roll: De nem tok vele mit kezdeni,már bevetettem mindent...vkinek vmi ötlet esetleg?Vagy hasonló panasz?

annus11
 
 


Ja még jó h nincs munkahelyem,így nem is kell bejelentenem senkinek :lol: De nem egyszerű az biztos.....sok sikert hozzá mindkettőtöknek!!!


Többiek?Még a hosszú hétvégét pihenitek? :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!
Nem, én nem pihenek, a hétvégén is jöttek a diákok hálistennek... nagyon gyűjtök, mert parázok, az autórészletet előre félrre kell tennem arra az egy évre, ami majd már baba mellett ketyeg... de jó is lesz, ha már nem kell fizetni! :) újat nem veszünk, akkor lesz 5 éves, még elmegy egy pár évet a kicsike:)


Nekem kezd egyre dudorodni a pocakom, ez már tuti nem felfújódás... megnyugtat, mert biztos, hogy nő odabent a cseppem. Párom is ráparancsolt, hogy tessék nőni, mert májusban lejár a bérleti szerződés, Én meg hozzátettem, hogy felmondani pedig tilos előtte!

Lassan tényleg csak elmradnak a kellemetlen tünetek. Pl kíváncsi vagyok, hogy a pocak feszülés elmúlik -e. Gondolom nem, mivel egyre nagyobb lesz... de az a kellemetlen érzés belül csak elmúlik?

Szofi, bátor, tudatos nő vagy! Szuper! én nem mondom a diákjaimnak, majd látják, ha nő a pocim...

Annus, próbáld kia wu2 sampont, az nagyon természetes, és talán helyreállítja a faggyúmirigytermelést.

Pumukli, a könyvvizsgálóknál valahogy mindíg tudták pótolni az embert. És amint visszamész, ismét annyi munkád lesz, amennyit csak akarsz. Még többet is, ugye? Legalábbis a PwC-nél ez így van.

Anita, megértelek abszolút. Egyedül nem jó lenni. Próbálj társaságot szervezni magadnak! Ott ahol laktok csak van 1-2 ismerős... kezdeményezz, meglásd, jót fog tenni!
vanni
 
 


Jó reggelt!!
Mégsem ma mentem vérvételre,mert a belgyógy csak pénteken tud fogadni.Így csütörtökön és pénteken intézek mindent.Meg így legalább hugom eltud kísérni,mert ájulós tipus vagyok.
Annus nekem a head and shoulders vált be.De sokan dícsérika babe termékek zsíros hajra való samponját is.Mi abból a fürdetőolajat használjuk,mivel Grétinek ilyen időben előjön az ekcémája.
Vanni,ez egy kicsi falu és hát...Anyuékon és 1-2 rokonon kívül nem sok a normál ember.Szomszéd,csak idős van,meg olyan aki már épp csak fekszik.Meg sok a kissebbség,de sajna nem a rendes fajta.Akkor nem lenne gondom se velük.Lopnak csalnak,verekednek.Még nappal is zárkózom.Képesek a postám is ellopni.
Felkelt Gréti

Szép napot

Anita

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Annus!
Régi bevált trükk: ha már nagyon zsíros a hajad, pár órával hajmosás előtt szórd be a fejbőrt HINTŐPORRAL, masszírozd bele és utána jól fésüld ki a hajadból. Sokkal később fog zsírosodni pár ilyen kezelés után!
Nekem meg nagyon száraz a bőröm, a hajam. Kenem magam ezerrel, ezek a hormonok...:(
Csadra, Szofi!
Főnök téma nem szerencsés. A volt munkahelyemen néha behívtak állásinterjúztatni, és a szakmai kérdéseken túl a főnököm megkért, hogy ha nő az illető jelölt, akkor szépen kérdezgessek rá, hogy szereti-e a gyerekeket, biztos vágyik már stb...undorító! Persze mondanom sem kell, hogy mi volt a 'helyes válasz'...Remélem azért a ti munkahelyetek 'baba-barátabb'! :)
Panndi!
Megy a drukk neked a mai vizsihez! Majd írj, hogy mi volt!!!!

Kép
mozza
 
 


Sziasztok!!

Na itt!Voltam védőnőnél,télleg nagyon kedves.Szimpatikus volt nagyon!Majd dec elején kell visszamennem hozzá.Mondta h menjek el fogorvoshoz,illetve EKGra a háziorvoshoz.40 perc alatt végeztünk is!Beírt mindent a kiskönyvbe,adott ilyen reklám újságokat stb.Vérnyomásom oké volt,súlyom is.Mondta h helyes h nem híztam még :wink: Mondta h eddig nem sportoltam akkor nem javasolja a kismamatornát,mondtam h ez a veszély nem fenyeget h én tornázzak :lol: És mondta egyek amit megkívánok,ne eröltessek semmit,azt hiszem ezzel se lesz gondom :wink:


Köszi a sampon tippeket,én eddig is a head and shoulderst használtam.Most ökonetes sampont vettem,az is természetes és helyreteszi a a dolgokat...persze gondolom nem egyik napról a másikra :wink: remélem h használni fog vmi...

annus11
 
 


Sziasztok!

Nálunk minden oké.

Mh-es téma: kb 8 hetesen rákérdezett a főnököm, aki férfi, hogy babát várok és már akkor elmondtam neki. Jövőhéten kezd is a menye, be kell tanítanom, itt egyedül én vagyok adminisztrátor és mindent meg kell mutatnom neki, legalább lesz valaki helyettem, ha otthon akarok maradni 1-1 heteket :)).

Annus nekem a hajammal pont az ellenkezője történik, már 1 hetet is kibír mosás nélkül, pedig eddig 2 naponta mosnom kellett :)

Lassan nekem is vennem kellene kismamanacikat, de még a bandázzsal és a régi nadrágjaimmal el vagyok egy db-ig.

téli kabáton gondolkoztatok már? mindenki újat fog venni? nem fogunk bele férni a régibe :))

amúgy szinte minden nap olvaslak titeket, csak ritkán jutok oda, hogy írjak is valamit :)

Főnököm ma megkérdezte, hogy fiú lesz vagy lány? mondom fiú, de a doki még nem tudja :))

annus éjszakánként fel kell még kellned pisilni, nekem most volt az első, hogy 5 óráig bírtam :))

üdv mindenkinek

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Kép
Kép


Edua!
Hát változó,van h arra kelek fel h szorít a hólyagom,de szerencsére már nem minden éjjel jön elő.De napközben is sokat járok pisilni :wink:
Én úgy gondoltam h addig amíg jó rám a télikabát nem veszek.Mivel úgyse tudom h mekkora pocim lesz,milyen hideg lesz a tél stb.Szóval kivárok,nem akarok sokat rászánni,úgyse kell sokáig!
A kismamagatyókról meg azt olvastam h érdemes minnél elöbb venni,mert legalább minnél tovább hordod és megéri h megvetted :lol: Hát innen is lehet nézni a dolgokat :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Fontos: ma felhívtam a magzati diagnosztikai központot az ingyenes kombinált teszttel kapcsolatban, amiről már volt szó korábban. Tényleg létezik már nagyon sok kórházzal a szerződés. A 12. UH lelet kell a vérvételhez. Ha megvan, a lelet, akkor Maczkó Anikót kell hívni vérvételi időpontért a Diagnosztikai központban a 273-0794 számon. Ha van a kórházzal a Központnak szerződése, ingyenes a plusz vérvizsgálat, ami kiadja a kombinált tesztet (uh+vér)!

Ildi, nekem a gimiben volt egy abszolút "malaclopó" design-ú télikabátom! Kicsit kopott, de kitisztíttatom, és remélem, hogy jó lesz!

Mozza, ez felháborító! Én mindig megtiltom a kollégáknak, ha velem interjúztatnak, hogy bármi ilyen kérdést feltegyenek. Pl. mikor szeretne gyereket? Felesleges: akinek van egy kis esze hazudik, ráadásul a cégről is meglesz a véáleménye!

Vanni, köszi a bókot! Aranyos vagy. Pedig csak szeretném kihasználni az előnyeit annak, hogy HR Vezetői pozícióban vagyok! :wink:

Szép napot nektek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Üdv Mindenkinek! :)

Kissé elmaradtam, de hazajött egy hét után a párom, és hát egymásnak örültünk, már nagyon rossz volt nélküle.

Csadra,
én lassan már túltettem magam ezen a munkahelyi problémán, és ebben sokat segített a családorvosom nővérkéje. Szóba került ez is egy adott alkalommal, s azt mondta, hogy minden jóérzésű embernek gratulálnia kell hozzá… Aztán, hogy tetszik vagy nem, azt mondhatják a hátad mögött, de azt te úgy sem hallod és tudnod sem kell róla  Fura mód, hogy hallottam ezt egy vadidegen embertől megnyugtatott. Pedig otthon százszor eljátszottam magamban, mi van akkor ha ezt mondják, mi van akkor ha azt stb. Most már nem érdekel, a legnagyobb örömmel fogom velük tudatni, hogy mi a helyzet hátha ez egy jó stratégia…
A jövő félévi tantárgyfelosztást beszéljük meg és nem lenne fair tőlem, ha most elvállalnám az órákat, aztán februárban bejelenteném, hogy köszi mégsem, és akkor majd kapkodnak, hogy ki mennyi túlórát vállaljon… Egy kolléganőm ezt tette és hát láttam a reakciókat, ezért szeretném ezt elkerülni … A szülés előtt azonban meg kell szereznem a doktorimat, ha ez meglesz után vígan mehetek bárhová :wink:

Az újabb ruhák kapcsán én nagyon el vagyok keseredve: már semmi sem jön rám, de még nincs pocakom, így kell vennem valamit, de még nem kismamaruhákat. A téli dolgokra még nem is merek gondolni :(
Nekem nem teljesen világos, hogy mi az a bandázs... :oops: lehet hogy jó lenne most már az átmeneti időszakban???

Annus, a táblázat egyre nagyobb lesz és ettől teljesen elérzékenyültem. Annyira jó, hogy ennyien összegyűltünk és mind ebben a hónapban hozzuk világra majd a kisbabánkat... Én sem nagyon sportoltam eddig, de én nagyon szeretnék járni kismamatornára. Most nem nagyon rá van időm, de ha leadtam a dolgozatot nagyon szeretnék elmenni Aquanatalra is. Ezt gondolom a védőnővel vagy az orvossal kell majd átbeszélnem...

Többen írtátok a fejfájást, nekem most hogy letelt az első trimeszter kezdenek újabb tüneteim lenni: szédülés, fejfájás... Ma reggel a családorvoshoz vérvételre kellett volna mennem, de nem tudtam elindulni, annyira szédültem...

Csütörtökön pedig "babalátni" megyünk, újra megnézhetjük, hogyan növekszik a kicsink, remélem minden rendben lesz.

No, ennyi jutott az eszembe, pedig amíg olvastalak Benneteket, rengeteg mindent szerettem volna írni, de aztán elillant valamerre... Mennem kell írni a dolgozatom, este még benézek. Addig is kellemes napot mindenkinek: nagynak kicsinek egyaránt:)
Zsuzs

Kép
kovzsuzska
 
 


Sziasztok, csak gyors beköszönés:

Kistesó 7 cm-es, egészséges, és szerintem nagyon szép baba :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Jaa, és szerintem pár nappal idősebb, mint amit a vonalzóm ír :wink:
Vendég
 


Panndi örülök,hogy minden rendben!!!Képet kaptál??
Hú,téli ruhatár??Én talán szerencsés vagyok,mivel Grétit is májusban szültem,így most minden ugyanakkor van
Kabátom van egy ego,abban voltam Grétivel is.Meg a szövetkabátom is még decemberig bírja,mert olyan fazon.Aztán meg lehet kérek uncsitesómtól.Ő az itteni benetton gyár főnökének a felesége.MA délután jönnek is hozzánk,neki is van egy 2 éves kislánya.
Általában onnan van kabátom,Giuseppe szokott adni.
Van pár terhesgatyám is,meg tunika is.Bandázsom nincs,akkor még nem nagyon volt.De azt jövőhét végén szerintem veszek.Megyünk úgyis vásárolni Debrecenbe és majd ott.Csizmát is kell vennem.Na meg Grétinek téli cuccokat,nagyon sokat nőtt tavaly óta.
Na megyek,mert Gréti ma nyafis......Mesét kell olvasnom!

Szép napot!!

Anita

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Képet most sem kaptam, szegény babáról még egy sincs... :( De most nem volt ott Zsófi, és teljesen végig csak a kicsire tudtam figyelni :)
Vendég
 


Panndi!

Gratula a babához!Az csak természetes h szép baba!!!Mikor mész legközelebb uhra?Fogsz azért vhol képet is kapni?Csak h megnézhessük mi is,na meg emléknek se utolsó :wink: :lol:

Anita!
Na igen!Akinél már van baba ott rá is kell gondolni!Olyan gyorsan nőnek....

annus11
 
 


Sziasztok!

Na tegnap este eljutottunk 4d-re. Nagyon örültem, hogy bejelentkeztem, mert hétvégén volt egy kis riadalom: barnázgatás, görcsölgetés. Kis haematomát találtak.
Így most örültem, hogy láthattam a babát. 5,3 cm-es, 12+0-nak mondták. Nyaki redő 1,2 mm, és mindent rendben találtak. A haematoma még megvan, de már kisebb, remélem már nem fog gondot okozni.
De a dokim szerint maradjak itthon egy darabig, úgyhogy a héten megint nem megyek dolgozni. Eddig Patrik volt beteg és ezért maradtam itthon. Lassan Nekem is színt kell vallanom a munkahelyemen, ahol most, október elején kezdtem újra a munkát GYES után, nem hiszem hogy nagyon örülni fognak. Bár tudnak arról, hogy szeretnénk kistestvért.
Szerintem erről soha nem könnyű beszélni a munkahelyen, mert Nekünk ez életünk legfontosabb történése, de nekik egy probléma amivel foglalkozniuk kell. Ha valahol nem így fogják fel az nagyon jó dolog.

Sajnos képet még nem tudok feltenni, pedig kaptunk, és van közte egy ami nagyon jól sikerült. Majd megpróbálom feltenni. Vizsgálat közben felébredt a Babácska és nagyon mocorgott. Olyan édes volt :)
Ja és a dokinő szerint ha fiú lenne, már valaminek látszódnia kellene, de Ő nem látott semmit. Hát majd meglátjuk, a 18 hetesen kiderül. De az a lényeg, hogy minden rendben van Vele.

Én holnap megyek a védőnőhöz, miután múlt héten nem ért rá. Állítólag nagyon sok kismamája van. Ami jó dolog.

Panndi: gratulálok Neked is. 7 cm-es, már jó nagy baba. Szerintem is az valamivel nagyobb, mint ami a vonalzódon van.
A 2. trimesztertől pedig már nem egyformán fognak nőni a manócskák. Csak növekedjenek és hízzanak az a lényeg :D

Szép napot mindenkinek

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


Panndi!
Jó nagy a babád már! 7 cm az ülőmagassága? :) Nyaki redő mennyi lett?

Kovzsuzska!
A bandázs kvázi úgy néz ki, mint egy csőtop. A pocakodra kell húzni a ruha fölé. A funkciója kvázi annyi, hogy alatta hordhatod kigombolva a nadrágodat (ha még nincs terhesgatyód), vagy ha már túl rövid a felsőd, akkor ez védi a derekadat.

Edua!
Ha télikabáton gondolkodsz, akkor a Vörösmarty téren lévő H&M-be érdemes elmenni, tök jó kismami télikabátok vannak, absz. normál árakon, ráadásul csinik is! De jókor vagyunk terhesek :), mivel most szinte minden nagyobb cég kismama fazonú téli kollekciókat árul! Zara, MNG, Bershka, nekem sajnos sikerült már beújítani pár új cuccot... szakmai ártalom, főleg fashion cégeket accountolok. :)
Anita!
Irigykedem a Benettonos uncsitesód-ért! :) Hol van a gyáruk? A varróüzemük van Magyarországon, ha jól tudom.

Kép
mozza
 
 


Madame szofi, Mozza, Zsuzska!

Köszi a bíztatást munka ügyben. Remélem jól fogadják majd a bejelentést. Lehet, hogy csak túldimenzionálom a helyzetet. Bár most sajnos a bank szektorra rájár a rúd rendesen. Egy kicsit jó érzés, hogy legalább kirugás ellen védve vagyok. :) Azt hiszem egy-két fontosabb személynek szólok, aztán nov.6 után (12. heti ultrahang) már szabad a terep. Folyamatosan agyalok hogyan tegyem a bejelentést, de azt hiszem hallgatok rátok és jó kedvvel, jó hírt viszek majd nekik. Rajtuk áll, hogy hogyan reagálnak, az én boldogságomat úgy sem vehetik el. De azt hiszem a "zabszem" azért a helyén lesz. :D

Annus!
Megnyugtattál, attól tartottam, hogy a 12+1 nap még egy kicsit korai az uh-hoz. Remélem már látni fogom minden kis porcikáját. Úgy várom! :)

A ruhákkal én is bajban vagyok. Főleg a pocak részénél, már a régi teltebb időszakból származó nacik is kényelmetlenek. Pedig azt hittem kihúzom egy darabig velük. Úgy hiszem egy egész ruhatár váltásra lesz szükség: nadrág, felső, kabát, pizsi, stb. Nem hogy a pocaklakónak gyűjtenék! :? Lehet hogy elkezdek listát írni a szükséges dolgokról.

Pumukli!
Köszi a vonalzós segítséget, úgy látom működik! :D

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


Sziasztok!

Panndi, gartula a szép kisbabádhoz!!! :)

Jázmin, drukkolok, hogy minden rendben menjen!!!!!!!!!

Annus, nekem is nagyon zsírosodik a hajam, viszont a bőröm meg durván száraz. :shock: Én is a hormonokra gondolok, és várom, talán van valakinek jó ötlete.

Anita, sajnálom a fejfájást és a rosszkedved! :( Én továbbra is nagyon türelmetlen és ideges vagyok, egyszerüen minden vacak felzaklat! :( Remélem ez nem tart 9 hónapig :twisted: Jobbulást kívánok neked!!

Zsuzska, a bandázs összefogja a nadrágot, olyan mint egy széles gumiszalag. Amikor már nem tudod összefogni a nadrágod, ez megtartja. Vannak egyébként olyan kismami ruhák, amik már teljesen lapos pocaktól hordhatók szülésig. Érdemes körülnézni!

Szofi, köszi az infót!! A malaclopó kabátodat szivesen megnézném! :wink:

Móni, Reni??

Mindenkinek jó egészéget!

Pusz: Évi

Kép
Kép
evemama
 
 


Örülök,hogy mindenkinél minden rendben.
Mozza,a gyár,mert itt úgy hívják,alapjában véve szerintem varróüzem.Csak mindenki még ők is gyárnak hívják.Itt van Biharnagybajomba,ez Debrecentől 60km.Rengeteg dolgot csinálnak.Sokan dolgoznak ott.Innen viszik ki Ukránba,ott is van üzem.Meg a kereskedőknek.Olaszból jön a sok anyag meg minden,meg oda is viszik a kész árut.Meg persze a tulaj is olasz.Ő az uncsim férje.
Ma kimondottan lusta vagyok,legszívesebben aludnék
Annus ez már csak így van,ha már van egy baba.De majd Te is észreveszed milyen gyorsan repül az idő.Még Grétike is nemrég született és már olyan nagy csaj.Egésznap fecseg,olyan édi.

Szép napot!!

Anita

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok,

voltam ma vérvételen, nagy élmény volt... Sokat kellett várni, régen ez pik-pak ment, akkor 2 nő vett vért, most meg csak 1. Mind1, túléltem...

Vanni,
a PWC-ről jókat hallottam, oda sok kismama vissza tud menni. Most ment át egy régi kolléanőm (1 gyerekes), mert ott jobb a kismamiknak.... Szerencsére én tudom, hogy várnak vissza, a kérdés már csak az, hogy akarom-e :-)

Panndi, a 7cm nem semmi, jó nagy baba lesz :-) Ha jól emlékszem azt mondtad, h te is magas vagy. Bár lehet ilyen korán még nem lehet ilyen következtetést levonni.

Én múltkor ápr végén szültem és nem vettem másik télikabátot. Bár nekem csak a kocsiig kellett elgyalogolnom, addig meg nem fáztam meg. Luxusnak tartottam azért a 2 hónapért egy újat.
Most meg a boltba, játszótérre jó lesz a columbiám, az meleg is, bő is.
Én amikor már szűkek voltak rám a rendes gatyáim, de terhesgatyákat még korainak éreztem venni, akkor vettem egy számmal nagyobb, 38-as, nadrágot. De nem szerettem hordani, mindig lógott rajtam, nem volt az igazi. Inkább már akkor terhesnadrágot kellett volna vennem.
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Én ilyen bandázsról még nem is hallottam soha, de nagyon praktikusnak tűnik. Hol lehet ilyesmit beszerezni?

Egyébként kismama nadrágban van sportos, meg elegánsabb kivitel is? :? (banyek, annyira nem értek hozzá, nem vagyok nagy vásárolgatósdi - bocs ha hülyeséget kérdezek)

Annus!

Olyan szívesen látnám én is magam azon a diadal táblán. Megoldható hogy felkerüljek? (27 év, Piliscsév-en élek már másfél éve, Margit kórházban fogok szülni, Nov. 6-án megyek legközelebb vizsgálatra, május 19-re vagyok kiírva, a babám neve (hol is kezdjem) pocaklakó, bogárka, csillagocska, stb. Könnyebb lenne azt felsorolni hogyan nem szólítottam még... :D

Szép napot mindenkinek!

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


úgy gondolom meggyőztetek, (főleg te annus) felhívom majd a csajszit, aki tervez és varr kismamacuccokat, nekem azért már lenne mit beleraknom, mégha a fele a felfújódás miatt van még mindig :))

panndi, gratula a gyönyörű babádhoz :)

annus köv Uh nekem dec 3. :) és Tiszaújvárosban lakunk :)

mozza azért csak nem megyek Pestre, ma felvettem a szövetkabátomat, amit még a lányom születése után vettem 44-es méret, (mostani méretem 38-40-es) szóval egy db-ig ebben kihúzom :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Csadra,
nekem vannak élre vasalt elegáns kismamagatyák, elegáns ruha meg szoknya, meg térd alá érő gatya. Ezen felül meg sportos farmernaci, meg kordbársonynaci, ezek voltak a kedvenceim. Nekem még kellett munkábajárós elegáns, meg hétköznapi ruah is.

Bandázsok a brendonban:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... ry=bandazs
2500.ért már kapható.
Vannak itt is kismamiruhák, de nagyon drágák.
pumuklii
 
 


Szerintem nem lesz nagy baba, csak idősebb a koránál, mert 27. napon már nagyon pozitív volt a teszt :wink: (Szerintem szülés után még nem úgy állt vissza a menstruációm.) Amúgy 172 cm magas vagyok, Zsófi egy hét túlhordással volt 3250 gramm és 53 centi :lol:
Annus, Te pontosan mikor voltál 12. heti UH-n, mensi alapján mi volt a kódod? és mekkora volt akkor a CRL?

Aham, a 7 cm az ülőmagassága, nyaki redő 1,5 mm.

Hát lesz majd róla kép, legkésőbb a 4D-s UH-n. Apa azt mondta, Zsófiéból egyet kiveszünk, majd azt mutogatjuk a kistesónak :lol:
Vendég
 


Kabátot én sem veszek, reménykedem, hogy beleférek a meglévőbe majd :wink:
Fogytam megint egy kilót :?
Vendég
 


Edua!

Én télleg javasolni tudom mindenkinek a kismamagatyót!Ha megjön a fizu varratok mégegyet,mert kellene váltásnak.Nagyon kényelmes,és mivel állítható a gumi benne így egyáltalán nem esik le!Alul ahol még nincs akkora domborulat lehet h lazább kicsit,de pár hét és megtelik úgyis!
Sajna a bolti cuccok olyan drágák...én nem akarok 10ezerért gatyát venni,úgyis ugyan az lesz a sorsa neki :wink:

Csadra!
Természetesen van minden féle gatyó.Melegítőtől kezdve az alkalmiig!A lényeg h nem gomb és cipzár van a derekadnál hanem egy rugalmas anyag!És semmi nem látszik belőle,mert takarja a felső!Szóval ma már nagyon csinin felöltözhet egy kismami!!!!És jobb is mintha 2 számmal angyobb ruhákat vennénk :wink: Szerintem fontos h az ember komfortérzete milyen!Ilyenkor meg pláne!!
Tábliba beteszlek téged is!


Mozza!
Te így is nagyon csini vagy!Mondjuk akinek a munkája miatt is csininek kell lenni!Szerencsére a suliban kutyát se érdekel mi van rajtam :wink: :lol:

annus11
 
 


Panndi!

Nekem 5.8 cm volt a CRL,és uh alapján 12+2 t írt ki a gép.De én azt hittem még csak 11+4en vagyok,mert 35 napos ciklussal számoltam.De valószínű h elöbb volt akkor pém!Lehetséges is h elöbb fogant,házassági évfordulót ünnepeltünk :lol:

annus11
 
 


Jaja, ez a baba sem 12+4 :lol: Mi nyaralni voltunk, szerintünk ott készült :wink:
Vendég
 


Panndi!

A mienk is nyaralós baba. :)

Annus!
A H&M-ben én 4500-ért vettem élrevasalt kismamagatyót, és 2700-ért kismama tréninggatyót. Absz. normális áraik vannak. :)
A Brendon tényleg brutál drága, ráadásul szerintem kevés kivétellel nincsnek jó cuccok. Bosszantó, hogy azért mert szűkebb a kínálat ennyire felnyomják az áraikat. :x

Csadra!
Szerintem rablás 2000-3000Ft egy bandázsért, ami kvázi egy anyagdarab. Én a régebbi polóimból varrattam. (karöltőnél levágták és kész)

Édua!
Sorry, nem néztem hol laksz.
Neten lehet utánvétel rendelni több online boltban is: www.bboom.hu.
De itt találsz többet is:
www.kismamaruha.lap.hu

Kép
mozza
 
 


Mozza!

Igen,vanak kivételek!Majd én is benézek a H&M be,de sajna 99%a a kismamaruháknak drága...mert h úgyis megveszed :twisted:

Hát azt hiszem nem véletlenül vagyunk ennyien májusra!Mindenki szabin vlt augusztusban :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Egy csomó mindenkinek szeretnék reagálni, de sajna csak egy gyors bekukkra van időm.
Örülök, hogy nem én vagyok az egyedüli, aki még nem jelentette be a babavárást a munkahelyén! Pedig én már a 14. hét felé haladok... előbb-utóbb muszáj lesz, de előbb pár dolgot még szeretnék letudni.
Bajlódunk a lakáshitellel, a férjem beteg lett, tegnap egész éjjel fenn voltunk, nekem nagyon fáj a torkom, megfáztam valszeg... Szegény babóm, remélem nem nagyon érzékel semmit az anyukája rossz hangulatából!!!

Zs.

Kép
zsüci
 
 


Sziasztok csajok!

Kövzsuzska, szerintem többek közt nekem akartad megírni, hogy miből és hol PhD-zol!
Panndi, Sissy! Gratulálok, gratulálok tiszta szívemből, ezek már számomra hihetetlen méretek... Bárcsak már én is ott tartanék...
Nekem a hajam még nem zsíros, a bőröm még nem száraz, de az ajkam olyan cserepes, hogy az uram meg is jegyezte, hogy egy terminátor puszija hozzám képest kiss from the rose... :lol: Pedig non-stop kenem!
Annus, Panndi, Mozza, A mi gyerekünk is nyaralós :oops: . Valszleg. (Törökország)
Evemama, a malaclopó tök cuki! Bő az alja, és szerintem nagyon nőies a hangzása ellenére. Szép bársony a kapucnibélése és a mandzsettája, rejtett gombolású. Majd teszek képet!
Puszi mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: