Új privát üzeneted érkezett!

Húúúú, Hajni, én nem tudok válaszolni Neked... de remélem minden oké. Otthon van veled valaki? A következő napokban jó lenne egy kis segítség Olivérrel, meg a vizsga miatt is... Telefonos segítség nincs (Kaáli, saját doki)?

dkata
 
 


Hajni

gratulálok a 15 petesejthez, nem kellene most bemenni kórházba?

Kép
zsuzsi73
 
 


Hajni,
remélem jobban vagy!Milyen folyadék?Milyen fehérje?Bocs,de ezt nem értem!15 petécske nagyon jó!Drukkolok,hogy szépen osztódjanak!
Budaörsön van játék nagyker?Vagy a belvárosban?Fiúknak alig van játékuk,mindegyiket "kinőtték"!

Kata,
Azért nem próbáltam még meg a rajzolást,mert az enyémek még a kajálást is alig tudják végigülni az asztalnál!Tuti,hogy nem lesznek irodakukacok!

Orsi,
én is úgy emlékszem,hogy csak tavasszal költöztök!Ezért nem irigyellek,de az új ház miatt nagyon!
Boldog szülinapot kívánok a fiúknak!

Bandika,
köszi!

Angel,
:lol: :lol: :lol:

Andi
Kép
aanda
 
 

 
 

Hajni!
Ki a dokid? Ha Krizsa, őt nyugodtan felhívhatod!
Mérd a hasad, mennyit nő... de ha alig kapsz levegőt, inkább kórház!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


hát én bizony jól emlékszem, hogy én is majd kidurrantam és hívogattam a Krizsát, hogy ez jól van így?! és mindig nyugtatott, hogy ennek így kell lenni, amin nagyon csodálkoztam, de nem lett végül is semmi baj... remélem, Hajni, neked sincs semmi komoly.
És a haspuffadásra is emlékszem, az első időben volt akkora, mint 5 hósan, aztán meg visszament szép lassan.

orsi,
mikor a Lili-project volt, hány petikét ültettek vissza? A fiúknál kettőből kettő volt az arány, ugye?

aanda,
Ennyire mozgékonyak a fiúk és anyukád bevállalja őket? Én nem merem anyura hagyni őket, mert gyorsabbak, mint ő. Mire elmondja, hogy nem szabad, már rég megcsinálták (mármint Bencsi). Szerencsére Norina azért némiképp ellensúlyozza a kispasit. Nemtom, a kétfiúsak hogy bírják...

képzeljétek,
ma láttam, hogy a pompomlányt pomponlánynak kell írni! :roll: :oops: :oops: :oops: Na mindegy, én már így maradok... 8)

KépKép
pompomlány
 
 


Pompi, tökmindegy, hogy Pompom vagy Pompon, Te úgyis Pompi vagy! :lol: :lol: :lol: Jó, hogy megint itt vagy!

Bandika! Vegyél már rozslisztet!!! :lol: :lol: :lol: (Egyébként is jó, ha van otthon, én szoktam csempészni pl. sztrapacskába, kenyérbe, krumplilángosba belőle...)

dkata
 
 


Orsi, boldog szülinapot a fiúknak!

Erika, boldog szülinapot Áronkának!
Vendég
 


Hajni?????????????????

Andi
Kép
aanda
 
 


Na, vagyok!

Elég rossz éjszakám volt, csak ülve tudtam aludni vmit, azt is csak egyenes háttal. Doktornő ugyan hétfőig nincs, de Sajgó doki adatott infúziót meg kaptam fehérjét is. Egyébként reggelre már jobb volt, de levegőt még mindig nehezebben kapok.
Azért mennyire brutál, hogy ennyire kevés gonáltól (900 NE ) 15 petesejttel is hiperstimus lettem! (És ezt meg rossz előjelnek veszem, mert nálam 3 stimusból 2-nél lépett fel hiperstimu, eddig, és az az egy lett sikeres, aminél meg nem. :( )
Beszéltem a biológussal, 6 petesejt termékenyült meg, 1-2 -ből még lehet vmi. Beülti hétfő vagy szerda, úgy tűnik kedden vizsgázhatom nyugodtan... (Már csak vmi gatyát kéne szereznem, ami beér :lol: )

Aranyosak vagytok! :oops:
20140901102739
 
 


Hajni

örülök, hogy jobban vagy, szuper a 6 embrike.
Ne rossz előjeleket keress, minden stimu más és más, ne keress összefüggéseket :wink:

Kép
zsuzsi73
 
 


Hajni! :lol: :lol: :lol: Szerintem se hasonlítsd össze, sikerülni fog és kész. :lol:

dkata
 
 


Lányok, az utro ugye csak a transzfertől kell, nem a punkciótól??? :?:
20140901102739
 
 


Én nem tudom, mert ugye én nem lombikoztam... De a Duphastont a tüszőrepesztőtől szedtem!

dkata
 
 


Elfelejtettem válaszolni:

Fanni,
Kováts doktornőhöz járunk, ő úgy hiszem nem ad mobilt, legalábbis nekem nincs meg.

Pompi,
a hiperstimu segítheti a megtapadást, biztos azért örült neki Krizsa. De nekem pl. az elsőnél úgy volt, hogy elmarad a beültetés is, mert a terhesség ront a hiperstimun, felerősíti azt.

Zsuzsi,
szerintem nem olyan szuper, de nem is nagyon számítottam többre. (Bár ennyiből lett Olivér is. )

Anda,
hiperstimuláció lép fel, ha a hasban felgyülemlik szabad folyadék. Ez a folyadék nyomja a belső szerveket, így a tüdőt is, ami nehezíti a légzést. (Súlyos esetben megcsapolják a hasat, hogy leszívják a szabad folyadékot. ) Sok folyadék-bevitellel, fehérje-evéssel lehet segíteni a dolgon. A Kaáliban pedig fehérje-infúziót szoktak adni annak, akinek sok petesejtet szívnak le. (Én mondjuk tegnap nem kaptam, de a 15 az nem is extrém sok. )
Budaörsön van játék nagyker, asszem a Régió. Közvetlenül a Brendon mellett van a Tesco oldalán. :D
20140901102739
 
 


Hajni!
Örülök, hogy jobban vagy! :D Csak pozitív dolgokra gondolj, nem az számít, hogy hogyan volt korábban. :D Utro csak transzfer után kell.

Kép
jud71
 
 


Hajni
nagyon szép teljesítmény, hogy 6 kicsike van!!! nagyon szorítok továbbra is!

Kép
Kép
emma1976
 
 


Jud, Emma,
köszi! :D Közben megnéztem a lapomat, azon az van, hogy punkció utáni naptól. Úgyhogy bedugtam. :D

Erika,
boldog szülinapot Áronnak! :D Képet kérünk!!!

Nem is írtam, Olivér mától ünnepélyesen menetiránnyal megegyezően utazik! :D Már nem tudtam hogy hajtogatni a lábait, úgyhogy elérkezett az idő! Ő persze nagyon élvezi! :lol:
20140901102739
 
 


Hajni,
jó ég, hogy bírtátok eddig? mi 10 hónaposan váltottunk....

Z megbetegedett, pont 1 héttel a 15 hós kötelező oltás után, 38 fok és más semmi... se nátha se egyéb, egész virgonc, csak hisztisebb az átlagnál... Tapasztalt vki ilyet?

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma! 15 hós oltás után 7-12 nappal lehetnek tünetek. Nem kaptál róla tájékoztatót? Nekem adtak. Bálint 2 napig volt lázas és pöttyös is volt (rózsahimlő elleni), 10 nappal az oltás után. Figyelgesd, lehet hogy csak ennyi.

dkata
 
 


Hajni! :)
Látom, már meg is válaszoltad magadnak az Utro-kérdést. De azért leírom: tuti, hogy kell az Utro, mert emlékszem, én annak idején azon vacilláltam, hogy vajon az ET napján reggel is be kell-e dugni, mert az olyan ciki, ha kifolyik. :oops: :roll:

Kép Kép
kismokus
 
 


Emma,
Olivér az oltásra rá pont egy hétre lett lázas, ami kb. 2-3 napig tartott. Ezen kívül semmi más baja nem volt! Ez egy ilyen szemét oltás! :twisted:
Ülés: Cilu nem bánta, hogy a nyakában viseli a lábait, én meg nem erőltettem ugye a biztonság miatt. Meg ha má' ilyen ülésünk van, hogy hátrafelé is lehet használni, akkor használjuk ki minél tovább!:D

Kismóki,
télleg-télleg, emlékszem! :lol:
20140901102739
 
 


Hajni

tényleg jó soká fordítottad meg az ülést, Olivér 1 éves korától utazik menetiránnyal megegyezően. mondjuk a mi ülésünket nem is lehet máshogy bekötni. neked milyen van, hogy be tudod kötni háttal?
amúgy hogy vagy? elmúltak a panaszaid?

Lányok

már teljesen megijedtem ettől a 15 hós oltástól, Olivér eddig minden oltástól lázas lett. Akkor ettől is az lesz biztosan. Szerintetek beadassam a pneumo ellenit egyszerre a 15 hóssal vagy menjek 1 héttel később és egyszerre 2 szurit inkább ne? Erről írjátok meg léci a véleményeteket, aztán megírom majd, mit mondott a doki, és teljesen mást gondolok erről.

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi,
aprica az ülésünk, még Anikó ajánlotta. Tényleg Anikó, írj már, ha olvasol!!!
A hasam nem ment le, de ez már csak akkor fog, ha nem maradnak meg az embriók. (Emlékszem, még az első lombiknál Harcika mondta, hogy addig örüljek, amíg ekkora a hasam. Amint eltűnik, nincsenek babók. Hát, eltűnt a hasam kb. a 7-8. napon ET-hez képest... ) Amúgy már sokkal jobb, köszi! :D
Szerintem beadathatod egyszerre, mert a pneumonak nem nagyon szokott mellékhatása jelentkezni. Egy hét múlva viszont semmikép se adasd be, hisz a 15 hósnak ha van mellékhatása, az 7-12 napra rá jön ki, ahogy Kata írta. Vagy azonnal pöttyös lesz, ha allergiás a tojásfehérjére.
20140901102739
 
 


Zsuzsi, én 2 oltást nem adatnék egyszerre, de 1 hét különbséggel se. A 15 hós után 1 hónappal adatnám.
Bálint soha, egyetlen oltástól se lett lázas (beleértve a nem kötelezőket is), de a 15 hóstól igen.

dkata
 
 


Zsuzsi
semmiképpen ne adasd be egyszerre! És az 1 hét különbség sem elég, épp az itt említett ok miatt - akkor jönnek ki a tünetek! Én a dokimmal azt beszéltem meg, hogy a 15 és 18 között félúton, vagyis 6 héttel a 15ös után kapja meg a pneumot.

Kata
nem kaptam tájékoztató füzetet. Megkérdeztem, azt mondta láz nem jellemző, pöttyösödést említette 1-2 héttel oltás után :?

Kép
Kép
emma1976
 
 


Köszi, hogy írtátok a véleményeteket az oltásról, ugyanezt mondta a doki is.
Én meg úgy gondoltam, hogy jobb egyszerre túlesni rajta, 1 szúrás vagy 2 az már úgyis mindegy, így viszont mehetek újra pár héttel később. De akkor ti is így gondoljátok, ahogy a doki, nem adatom be egyszerre.

Kép
zsuzsi73
 
 


Hajni,
örülök,hogy jobban vagy,szorítok továbbra is!
Így,hogy írtad a hioerstimu tüneteit,már emlékszem,hogy 1x én is kaptam valami infúziót,csak nem tudtam,hogy mit,mert nem mondták meg,és akkor még nem olvastam a fórumot!
Tudtál tanulni a vizsgára?
Anikó pár napja írt nekem privit,mert sokszor hiányoltam,jelentem élnek,minden oké velük,szokott olvasni!

Emma,
hogy vagy kismama?

Andi
Kép
aanda
 
 


Zsuzsi
szerintem pár nap különbség nem elég - de ezt már írtam :)

Aanda
Köszi, hogy kérded! holnap genetikeai uh - izgulok, mert z-nél sem volt egyszerű a nyaki redő-dolog...
meg az az igazság, hogy idegesebb vagyok a szokásosnál, mert a kisfiúnk ki van 1 hete fordulva magából. Nagyon sokat rosszalkodik, és ha nem engedem, akkor csapkodja magát úgy hisztizik... Soha nem hittem volna, hogy ilyen lesz ő.... kicsit szomorú vagyok, és csak remélni merem, hogy sok szeretettel meg következetes neveléssel majd javítható a helyzet.........

Kép
Kép
emma1976
 
 


7-en fejlődnek szépen, holnap reggel 9-kor derül ki, hogy holnap vagy szerdán lesz a beülti. :D (Sugalltam a biológusnak, hogy picit jobban örülnék a 3 napos beültinek fagyasztással, mint egy 5 naposnak 2 embrióval, és 0 fagyasztással.... ) Orsi tudom, hogy neked sikerült blasztokat fagyasztani, én egyszer se voltam ilyen szerencsés!:( Télleg Orsi, hol vagy? Írhatnál már vhonnan, emlékszem egyszer telefonról is írtál! :D

Emma,
Zalánnál biztos csak átmeneti rosszcsontkodás! Vagy kezd kialakulni a természete! :lol:

Anda,
köszi a híreket Anikóról, úgy sajnálom, hogy nem ír! :(
Amúgy tanulgatok, és itt inkább a ragon van a hangsúly... :? (És sajnos én nem az a típus vagyok, aki mondogatja, hogy nem tanult, majd a végén 5-öst kap, én ha azt mondom, akkor az tényleg szumma 0!) Te hogy állasz most? Mennyi vizsgád van még hátra?
20140901102739
 
 


Na, akkor majd írok egy kicsit én! :lol:

Szóval csak annyit akartam, hogy apa miatt elszaladtunk a Westend-be, és a szökőkútnál volt egy játszósarok tökjó játékokkal. Olivér végre gyerekek között volt, nagyon élvezte, és odavolt a játékoktól is. Megnéztem a honlapjukat, nem is drágák. Fölteszem, hátha érdekel vkit!
www.jatektenger.hu
(wow játékok )
20140901102739
 
 


hello csajok :D
nem az új házba költöztünk, mert az csúszik a pü válság miatt. Szakmeberként sem tudok hitel mellett dönteni, így inkább majd tavasszal folytatjuk.
Egy házba költöztünk át, mert ez jóval nagyobb, kényelmesebben elférünk.

Hajni :D
drukkolok nagyon nektek!!!

nálunk a fiúknál 3ból 2 tapadt meg
Lilinél 2ből 1

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Hajni

jó ez a honlap nagyon. rendelsz tőlük valami játékot?
Ti nem szoktatok Olivérrel gyerekek közé járni?

Kép
zsuzsi73
 
 


Hajni! Nekünk van wow-os traktorunk. Nagyon cuki, csak a férjem annyit tologatta normálatlan módon, hogy kipusztult szegény. Bálint meg mindig mutogatja, hogy nem megy rendesen a traktor. :lol: :twisted:
Mit találtam?
http://www.jatektenger.hu/index.php?opt ... 4&Itemid=1


Orsi! :lol: De jó, előkerültél! Ezek szerint Nektek egyáltalán nincs hiteletek? Akkor én nagyon irigy vagyok....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dkata 2008.10.26 20:56-kor.

dkata
 
 


Emma! Nekem a védőnő hozott egy papírt a 15 hós oltásról, alá is kellett írnom. Abban voltak a mellékhatások. Mondjuk elég furcsa, hogy a láz a dokid szerint nem jellemző, mert Bálint semmitől nem lett lázas, de ettől igen, és még 4 kisgyerek kapta mostanában az utcában, és mind lázas volt utána.

dkata
 
 


Emma,
biztosan rendben lesz holnap minden az uh-n!És ha a kistesó is úgy akarja,megtudhatjátok,hogy milyen nemű lesz!
Zalán jó korán elkezdte ezt a fajta hisztit,de nagyon következetesnek kell lenned,mert ha engedsz,a gyerek összezavarodik.
A családom szerint sokszor szigorú vagyok,szerintem meg lehetnék következetesebb is.Szerintük korai a gyerekeknek szabályokat felállítani,de ezzel nem értek egyet.
Régebben furcsán olvastam az Orsi által írott nevelési elveket,mostmár én is ezek alapján kezelem a dolgokat,és működik!Persze a fiúk állandóan tesztelnek,próbára teszik az idegrendszeremet,és asszem egyre jobban veszem az akadályokat!Szerintem is a szeretet az egyik legfontosabb dolog és nekem a problémák 90 %-ban a figyelemelterelés vált be,most már pedig olyan okosak,hogy mindennek megmagyarázom a következményét is,és értik!

Hajni,
holnapra nagyon szorítok neked is!
Keddre meg egy nagy kalappal!Nem is baj,ha nagy a hasad,én a helyedben még ki is hangsúlyoznám,akkor talán nem kötekednének veled!Aztán remélem,hogy egyre nagyobb lesz a pocakod!
Nekem még rengeteg vizsgám van hátra....!Az előbb fejeztem be egy házidolgozatot a múlt heti gyakorlatról.3 jogszabályból és még vagy 50 oldalból kellett összeállítani a 4 kérdésről a választ.Csak remélni tudom,hogy a tanár is azokat a doldokat tartja fontosnak megemlíteni,amiket én is.11 oldal lett,1-est nem adhat,a 2-es már jó lesz!Aztán az is lehet,hogy 5-öst kapok! :shock:
Minden téma után vizsgánk van,és még közben ezek a hülye házi dogák!
Ja?És köszi az infót a budaörsi játéknagykerről!

Andi
Kép
aanda
 
 


dkata írta:Orsi! :lol: De jó, előkerültél! Ezek szerint Nektek egyáltalán nincs hiteletek? Akkor én nagyon irigy vagyok....

de van :D
de MOST nem tudnék mi mellett dönteni, és az építkezéshez most kellene felvenni hitelt.

Lili pont a 7. napon lett lázas a 15 hós után.

együttoltás: papírforma szerint.
Élő oltóanyagot tartalmazó oltással mást kombinálni nem lehet, következőt 4 hétre rá lehet adni. Elölt oltóanyagokat bárhogy lehet kombinálni.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


aanda írta:szerintük korai a gyerekeknek szabályokat felállítani,de ezzel nem értek egyet.
Régebben furcsán olvastam az Orsi által írott nevelési elveket,mostmár én is ezek alapján kezelem a dolgokat,és működik!

:lol: :lol: ha nem is első naptól, de úgy gondolom, hogy a csecsemőkor után már kellenek a szabályok - persze mindig a gyerek maga szintjén -.

Az én nevelési elveim is változnak azért. Sok dologban, amiben sarkos voltam, már nem vagyok az, és erre egy szakember világított rá.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,
milyen szakember?

Andi
Kép
aanda
 
 


Orsi,
köszi! :D Írhatnál újra gyakrabban! :D

Zsuzsi,
nem szoktunk gyerekek közé menni sose, csak a tesóm gyerekeivel találkozik. De most főleg miattam szív, mert azért vmennyit ugye muszáj volt tanulnom, de holnaputántól vége! Viszem játszóházba, kipróbáljuk a Gekkot is.... Amúgy imád itthon lenni, mindig amikor el akarom vinni vhová, cselhez kell folyamodni, de sokszor akkor is üvölt!
Szerintem majd a Mikulás hoz neki egy markolót vagy egy darut - még nem döntöttem! :D

Kata,
jót találtál, de szerintem az én fiam ennyire még nem ügyes. Elég picik azok a lukak.:roll: Szerintem az első sikertelen próbálkozásnál hozzám vágna mindent!:lol: Bálint meg tudná csinálni?

Anda,
akkor ez a suli egy állat, ha ennyit kell tanulni! :twisted: Jól bírod! :D Mikor jöttök Pestre (Budaörsre )?
20140901102739
 
 


Kata, Orsi, Zsuzsi,
Olivér is pont a 7. napon lett lázas, és soha azelőtt semelyiktől se, pedig kapott már pár nem kötelezőt is... :roll:
20140901102739
 
 


aanda írta:Orsi,
milyen szakember?

pszichológus :D
(nekem van egy állandóm)

hajni777 írta:Olivér is pont a 7. napon lett lázas, és soha azelőtt semelyiktől se, pedig kapott már pár nem kötelezőt is... :roll:

Lili is ugyanígy járt, korábban ő sem semmitől se, de ez 1.5 napos lázat okozott nála.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Hajni,
csütörtökön,30-án megyünk a kórházba még egy utolsó vizsgálatra a műtét előtt,hazafelé megyünk be Budaörsre játékokért.Már Karácsonyra is vásárolnánk a nagyszülők nevében is,és ugye 5 hét múlva szülinap!
Te is tervezel arra menni?Összefutunk?

Andi
Kép
aanda
 
 


Hajni, nem tudom, mekkora ez a fűző, amit én vettem Bálintnak az rendes vastag cipőfűző a fűzője. Én tartom a fűzőt, Ő ráteszi a gyöngyöt, és mikor látja, hogy kikandikál a fűző, akkor nagy örömmel mutatja és áthúzza. De egyedül is ül mellette és szorgalmasan gyakorolja. Neki ez már nagyon kellett, mert a szandiját és a cipőjét is állandóan fűzi. :lol: :lol: :lol:

Orsi! Lakáshitel fel nem vételt értem. :twisted: Nekünk forintalapú kamattámogatott van, ami még most is magasabb részletekkel bír, mint a már megemelt devizahitel - és akkor most még ugye majd megemelik a jegybanki alapkamat emelés miatt... :twisted: :twisted: :twisted: (Ja, és hova menjek majd vissza dolgozni, hogy fizetni tudjam?!)

dkata
 
 


Anda,
Budaörs felé csak akkor tervezek menni, ha ember is tervez (az autó miatt ). De embert most kérdeztem, ő nem tervez, most pont Pest másik felén dógozik. :?
De egyébként szívesen találkoztam volna az Anda gyerekekkel és az Anda családdal! :D

Kata,
enyém még sose fűzögetett, úgyhogy ki is próbáljuk! :D
20140901102739
 
 


kata :D
köszi!
A mi hitelünk is devizaalapú, a francba! :evil:

anda, orsi és sarkos nevelési elvek:
nálunk ha rászólunk keményebben a kisfiamra, elsírja magát, ezért én nem szeretem a kiabálást, a férjem viszont ki van tőlem, hogy hiába szól rá a gyerekre, ha én utána megvígasztalom. Most már én vagyok teljesen összezavarodva...
Ráadásul nekem tök rossz kedvem lesz, ha kiabálok velük, vagy ha állandóan csa
Figyelemelterelés: ja, a nap 24 órájában kéne foglalkoztatni őket... én már kezdem magam egy kicsit művelődésszervezőnek érezni! 8)

hajni,
hogyhogy nem viszed gyerekek közé??? Ő nem szeretné vagy Te? Nekünk a legjobb "figyelemelterelés" a játszótér, ahol a legjobban elvannak, sokszor csak azzal, hogy figyelik a többi gyereket.
Beülti: nagy drukk Neked! +++++++++++++++++++++++++++

15 hós oltás: mi 10 napja kaptuk, egyelőre nincs tünet (kopp-kopp!), maradjon is így!
Viszont a Prevenartól - amitől állítólag soha senkinek semmi baja nem lett - Bencsi kiütést kapott, természetesen Húsvétkor, úgyhogy ráadásul megjártuk az Ügyeletet vele. Azóta semmilyen oltást nem adatok egyszerre.

Anikóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! :o :?:

KépKép
pompomlány
 
 


Pompi

hogy hogy csak ilyen későn kapták meg a gyerekek a 15 hós oltást?

Hajni

írj, hogy mikor lesz beülti!
Olivér is biztosan jól érezné magát, ha vinnéd rendszeresen gyerekek közé.
Én alig várom mindig a keddet, hogy menjünk a ringatóba.

Kata, Hajni

én csak olvasom, amiket a játékokról írtok, Olivért semmilyen játék nem érdekli, csak a szaladgálás , pakolás. pedig annyi szép játék van, próbálok vele játszani, de elszalad. az egyetlen, az autó, de az is csak úgy érdekli, hogy fejre állítja és pörgeti a kerekét.

Kép
zsuzsi73
 
 


Pompi,
hát azt hiszem, hogy én sem vagyok az a sarkos szülő. Vagyis inkább úgy mondanám, hogy szélesek a határok! :lol:
Gyerekek közé szerintem leginkább az én önzőségem/lustaságom miatt nem viszem. Meg amúgy is azt gondolom, hogy elég az neki, amennyit gyerekekkel találkozik, majd lesz elég ideje rá az oviban tömegekkel találkozni. :roll: Látott már gyereket, a társas kapcsolatait majd később gyakorolja. De egyébként tényleg úgy terveztem, hogy a vizsgám után kicsit többet viszem gyerekezni. Amúgy meg kicsit antiszociális anyuka lettem az egyik igen embert próbáló melóm óta, és nincs sok kedvem idegen emberekkel beszélgetni, jópofizni. Eleget csináltam, mikor muszáj volt. Megvannak a magam barátai, örülök, ha velük tudom tartani a kapcsolatot, nem kívánkozom újabb barátokra szert tenni.
Na, jól megválaszoltam! :lol:

Zsuzsi,
biztos van olyan játék, ami érdekli a fiad! Vagy lehet, hogy még keresi a leginkább neki valót! Az én fiam továbbra is a mezőgazdasági gépek bolondja, úgy látszik apám vére csörgedezik benne! Ráadásul amúgy sem túl bő szókincse mára leszűkült az apára és a papára, amit viszont mindig hajtogat, percenként 3X! :? :lol:

Szerdán kell mennem, továbbra is 7-en vannak! :D Úgyhogy elkezdem a hajrát holnapra! Most már nagyon egyben van a gyomrom! (Ami annyira azért nem látszik a kilencvenvalahány centis pockomtól... :oops: :lol: )
20140901102739
 
 


Hajni

közösségbe mi sem azért járunk, hogy én barátokat szerezzek, hanem, hogy Olivér babák között legyen. én meg csak ülök és nézem, milyen jót játszik.
Olivért az igazi munkagépek érdeklik. Pl. ma is séta közben megláttunk egy betonkeverőt, megálltunk és fél óráig nézte szájtátva.
Holnap nyugodtan tudsz vizsgázni, de látom, most se tanulsz :wink:

Kép
zsuzsi73
 
 


Hajni
nagyon ügyesek a kicsikéid! :D
(Zalán is blasztócskaként kezdte pályafutását, vagyis még kint volt akkora :) )
Z szókincse se mutat bővülő tendenciát. Stabilan 4-5, ha hozzájön új, akkor nem használ vmi eddigit.........

Orsi
pszichodoki nekem sem ártana, főleg gyereknevelés terén...
Tudsz ajánlani vmi könyvet tesó-érkezős, hiszti-kezelős témában?

Jelentem kisebbik gyermekünk nagyon jól van. Mindene a helyén, 1 mmes tarkóredője, 6,2 cm es ülőmagasság, és 2,1es fejátmerő.
Nagyon jó volt látni!

Kép
Kép
emma1976
 
 


Zsuzsi,
jó, persze-persze, elvileg nagyrészt a gyerek miatt mennek az anyukák, de azért csak kell kisbeszélgetni! :roll:
Na látod, hogy szeret vmit Olivér! :D
Hát igen, tanulok is, meg nem is - csúnya, lusta Hajni! :oops: :twisted: :lol:

Emma,
örülök, hogy minden ok! :D
20140901102739
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: