Új privát üzeneted érkezett!

Szilde,
nekünk ő a dokinénink és nagyon szeretjük, sztem jó választás :)
Vendég

Dancsi!
A Kovács Ildikó v. a Mariann?
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Kovács Marianna tényleg nem egy "tutujgatós" fajta, de nekem bejön a stílusa! :D Boti imádja, mindig várja, mikor mondom, hogy jönni fog hozzánk! :D Oltás után is megpuszilják egymást, és szent a béke! :D

Bibi :)
Ok, a szerda nekem se jó! :wink:

Zita :)
6 hét után lehet kicserélni a fülbevalót, legalábbis mikor Noéminek lövettük, nekünk ennyit kellett várni!

Kép
Kép
zituska28

Edit! Én nem forráztam le, csak simán turmixoltam a meggyet. A broncho (és utodja a Ribomunil) felső léguti bacikat tartalmaz, ezzel erősít. Prevenart Pneumo okozza. Ebben meg van egyéb baci is:
Hatóanyag
20,0 mg standardizált OM-85 liofilizátum liofilizált baktériumok lizátumot tartalmazza:
Haemophilus influenzae, Diplococcus pneumoniae, Klebsiella pneumoniae és ozaenae, Staphylococcus aureus, Streprococcus pyogenes és viridans, Neisseria catarrhalis
egyébként innen másoltam ki: http://www.drinfo.eszcsm.hu/drinfo/pid/ ... EACCDD1E90

Dancsi! Gratulálok, remélem hamarosan semmi gond nem lesz! Remény meg látod van! Norbival annyira véreztem, ha emlékszel hogy be akarták fejezni a terhességet pedig a baba jol volt! És ime itt van, minden okés:)

Talit még nem tudom, nekünk oviszünet :( , Orsi délben nem alszik, én lehet nagyon lefáradok, nem akarok késö este megint hazavezetni ugy. (multkor éjfél után volt). Hol lenne? Tényleg nekem kajárol jut eszembe Gringo's? A Petőfin van, és bagosoknak bejön:) (én meg nyelek nagyokat:))

Melinda! Te jönnél?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen! Ha nem hétköznap van, szívesen csatlakoznék. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Ezer éve nem jelentkeztem...
A kis betegeknek javulást, akiknél meg aktuális (van, volt, lesz), azokat Isten éltesse! Ne haragudjatok, hogy nem név szerint sorolok fel mindenkit.

Nálunk a család dögrováson, ki jobban, ki kevésbé, Feri még egészséges, de Petinek fülgyulladása van, ma voltunk vele az ügyeleten, aztán a fül-orr-gége ambulancián. Gyógyszer, Nasivin, Panadol, Tantum Verde, nyákoldó. Kész gyógyszertár lesz a gyerekből... :?

Dancsi, gratula a babához, minden jót nektek!

A köv. tali engem is érdekelne, de inkább kevésbé füstös helyen...

Ági és
KépKép
exdeus

Talira javaslom megint a mi kis helyünket, nyugis (főleg, hogy 10 után csak mi lennénk), kaja van, bagósoknak is oké, de nem túl füstös...
De persze nekem ok máshol is, csak lehetőségként mondom.... :oops:

Petinek jobbulást!

Kép
Kép
zituska28

Csajok!
Hol lehet venni csörgős babazoknit? :lol: Tudjátok aminek a végén valami csörgős cica, kutya, virág van. :lol:
Zsuzsu!
Te vettél ilyet Ábelnak mikor kicsi volt, nem?

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Zita! A vaterán is lehet kapni...itt a linkje:-)

http://www.vatera.hu/csorgos_zokni_bebi ... 41215.html

Brendonban horribilis áron kapható..........

Nálunk most a Fifi a kisvirág megy..karácsomnyra azt kap a kisasszony :-)Vannak komplett házak meg minden....

:wink:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Szilde,
Kováts Ildikó, Makkosházán van a körzete

Karmen,
köszi a biztatást :)
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a szülinapi köszöntéseket, mindjárt rakok képeket!
A szülinapon és a PREVENARon túl, épp torok- és arcüreggyulában szenvedünk. 38,2 lázzal, folyó orral és nyállal. Ma voltunk dokinál kaptunk gyógyszert egy patikányit, állítólag 2-3 nap múlva jobb lesz, remélem!

Dancsi, gratulálok, vigyázz nagyon magatokra!!

Én hétfőn megyek a 16. heti kontrollra, kedden meg az 5 ampullányi csapolásra, egy álom lesz. Volt valaki a Stefánián, annál a maszek cégnél vért vetetni? Oda megyek, hogy ne kelljen a fél délelőttöt ott tölteni és hogy a fiúk is el tudjanak velem jönni, mert ez a kifekvős vérvétel (Legalábbis Zolkánál az volt). Bár ha nem javul az állapota a prücsöknek, akkor egyedül megyek, remélem nem lesz gond.

2008.10.16-án, az egyik nagyiékkal:
Kép

Kép

2008.10.19-én, a másik nagyiékkal:
Kép
Kép

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Ági! Petike is gyorsan gyógyuljon meg!

Cseppek! Érdekel még a bölcsi? Mi nov. kezdeni akarunk, a héten felhivom öket ujra, ne hiába utazzak be. Nov. 3 lenne.
Zolka hagyon helyes kispasi, és olyan huncut a nézése!!
Jobbulást nektek is!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen,
jó lenne, de amíg nem gyógyul meg teljesen, addig nem próbálkozok! Köszi.

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Cseppek4
Nagyon szép a kisfiad! És tiszta anyja! :wink:
Sándorfalván nincs bölcsi? oda nem akarod? :?:

M. Kriszta!
Köszi a tippet. Meg is van a zokni! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zitaa, Petinek csörgös "kiscipője" volt, a Tescoban vagy a Corában vettük. Ha nem lenne eldobozolva, szívesen felajánlanám, még teljesen új is van...valahol a garázs mélyén. :?
De látom, közben már sikerült üzletet kötnöd.

Zituska, én nem vagyok a hely ellen. Képzeld, a múltkor valami apropó kapcsán láttam az éttermeteket a tévében, és rájöttem, hogy dolgozik (dolgozott) nálatok egy ismerősöm. :)

Cseppek, Zolkának javulást, nálunk "csak" fülfájás van, épp ma jutott eszembe a fokhagymás csepp, nekem anno bevált, lehet, Petinél is bevetem pluszban.
Hm, kétemeletes torta a kétévesnek, azt hiszem, nálatok öröm lesz évente ünnepelni...mindig egy emelettel nagyobb torta. :D

Ági és
KépKép
exdeus

Szilde! Nekünk is Kovács Ildikó a dokink,nagyon szeretjük.

Dancsi! Gratulálok és gondtalan babavárást kívánok! :) Remélem minden oké lesz a vérzés ellenére! :)

Egy taliban én is benne lennék, valami kevésbé füstös helyen! 10 előtt nem nagyon tudnék odaérni, de gondolom 9-nélelőbb nem nagyon van kezdés. :)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zita!
Ez csak játszóbölcsi, Kármenékkel mentünk volna, csak most napolódik. Az igazi bölcsire még nem gondoltunk, lehet hogy eléggé rázós lesz tesóval az első 6 hónap! Tiszta anyja??? Mi nem igazán tudtuk még eldönteni, csak pici kora óta annyit, hogy a szája az Csépe nagyapáé (azaz az én apámé).

Ági!
Az alsó fele a nagypapa 63. szülinapi tortája volt, csak nem fért oda a 63-as szám, meg igazából lezúztam :).

Hát lányok csak remélni tudom, hogy ez a kór nem a PREVENARtól van. Valakinek valami tapasztalata ez ügyben?

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Sziasztok! Elnézést a zavarásért!
Egy fotoretusálással foglalkozó oldalt szeretnék a figyelmetekbe ajánlani:
http://www.photoretus.mlap.hu/
- régi, megfakult, elszíneződött, rongyos képek felújítása
- képek megyszépítése, rengeteg lehetőséggel
- montázsképek készítése babáról, esküvőről
Kérlek nézz körül nálunk, nagyon korrekt áron dolgozunk!
Kép
photoretus

Csajok,miért nem tudom feltenni a vonalzómat?????????????
töröltem a régit,mégsem sikerül?????????????? :twisted: :twisted:

Kép
bibi226

Cseppek! Norbinak 2 hónap taknyosság után kimosták az arcüregét (felmerült hogy mégis ott lehet valami, bár több orvos is állitotta hogy 2 éves kor alatt még nincs arcüreg) és annak a tenyésztése lett pneumora poz. Gyogyszert kaptunk rá, de visszaesett, 4x kellett átmosni neki és 2 féle gyógyszer volt mire meggyógyult.
Persze azt gondoltam hogy betegen nem jönnétek! CSak szoltam, mert igértem hogy mi elkezdünk járni és ha akarok jöhettek

Kép

Kép

Karmen
karmen

A.T.Zita: nagyon szívesen :-)

Mi annó a Corában vettünk ilyen kiscipőszerűt...malackásat...nagyon tetszett..megis van valahol...ha megtalálom nektek adom:-)

Mesinek tetszett a hangja....és a színe is...megérte az árát..

:lol:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!
Köszi a meggyes, meg gyerekdokis és..

a Pevenar témában való hozzászólásokat!!
Akkor nem 100%-os védelem azért ez sem... :roll:

E.

szilde
Szeged

Karmen!
Köszi,hogy ilyen részletesen utánanéztél a kérdésemnek!
Van ám infóigényem mi? :wink:

E.

szilde
Szeged

Edit! Magamnak néztem utána nemrég :lol: S7óval nem kell nagy hála :D Persze hogy nem 100% a Prevenar sem, ezt sehol nem is irják ugy.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Csajok, ha már így belejött mindenki a talik szervezésébe, mit szólnátok egyszer egy éjszakai fürdőzéshez az Annában? :) Szomszéd csajszi rendszeresen jár a munkatársaival telente, és nagyon bejön nekik! Ez is csak 10-kor kezdődik, füst tuti nincs, beszélgetni lehet. Nem erre a hétre gondoltam, valamikor. Mit szóltok?
Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Karmen!
Most akkor Norbi be volt már oltva mikor megbetegedett? :shock:
Cseppek szerintem arra gondolt, hogy nem e a Pneumo szuritol lett beteg Zolka?!Nem?

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita, Cseppek! Ja akkor nem igy értettem a kérdést. Nem volt beoltva Norbi amikor beteg lett, csak a recept volt már neki felirva, de mivel taknyos volt és nem múlt el, igy nem tudták oltani.

Kép

Kép

Karmen
karmen

sziasztok

sajna nem tudtam jönni, de olvastam mindig :D amít persze jól elfelejtettem!ami megmaradt:

zituska
gratula a fogacskához!(apinak mesélem a te szövegeddel, erre vicces api megkérdezi, hogy "miért mi történt az egyik fülével?" :lol: )

dancsi
kellemes babavárást!

és, hát ennyi. meg valami dokikról meg oltásról értekeztetek.na, majd elgközelebb hátha...

el vagyok veszve, mert a lakást átbakoltuk, kicsit bababarátabbá tettük, meg így muszáj volt takarítani is :? . ugyanis Minimazsolagombóc is mászik ezerrel, ha találvalamit ott feltérdel, majd feláll. (nem örülök nagyon, mert még mászhatott volna egy kicsit, hogy nyugtom legyen, hogy ne kelljen mindig azt figyelnem, hogy el ne dőljön :? )

szilcsi
múlt szerdán voltunk Ringatón. de váratlanul jött, mert délután jól kialudta magát és el tudtunk menni. most sokan voltak így klassz volt.

hozzátápi: nem nagyon haladunk(de lehet, hogy ez így jó, csak én nem vagyok elégedett). kb. fél bébiételes üvegnyit eszik meg. éjjel viszont 2×-3×kel enni.

szilde
nekem védőnő azt mondta, hogy meggyet szűrőn passzírozzam át, így a héja nem megy át. szinte rostos meggylé lesz.

képek bizonyitékul:
Kép
Kép
Kép
az úccsón meg látszik, hogy ülni is szeretne :D
na, lécelek. majd próbálok sűrűbben.
puszipá
toncsi

toncsi80

Sziasztok!

Most cserélem le Mesi ruhatárát és van néhány holmi amit eladnék :-)

Kantáros farmer,vastag meleg.

1.500.-FT-ért

Kép

Kép

Kép

Rózsaszín overál,vastag és nagyon meleg,vízálló.
Ára :2.500.-FT

Kép

Kép

Kép

Kép

Ha esetleg valakit érdekel,akkor szóljon .

Bocs,hogy ennyi voltam csak...

:oops:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

...

Azt elfelejtettem odaírni,hogy mindkét ruhadarab másfél ,kétévesre való....

:oops:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

ja, és még:

Kriszta!!!
hazaértetek???? jól vagytok!!! fényképet a kis Teókáról!!!
sajnálom, hogy csak ilyen keveset taliztunk, de mindig van valami...

szóval jelentkezz!

toncsi

toncsi80

Toncsi :)
Tényleg jól el voltál veszve!
Hű, Hédi baba nagyon ügyes!! :D Minnyá elszalad! :D
Vicces Apa: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát nagyon fájlalom, hogy Krisztáékkal nem sikerült összehozni több talit, és Teot meg egyáltalán nem láttuk... :( :( :(

Exi :)
Ki az az ismerősöd?
Jöhet priviben is, ha nem publikus.. :wink:

Tali:
Én több verzióban is benne vagyok, lehet nyugisabb, füstmentes is, de nekem kell egy kicsit füstös is.. :oops: :oops:
Éjszakai fűrdőzés nekem kizárt, nem férek bele egyik fürdőruhámba se, újat pedig nem veszek, mert nyárra lefogyok. :oops: :lol:

Kép
Kép
zituska28

Toncsi!
Hát nem semmi ez a Hédi bébi! :wink:
Állni 6 hónaposan! Tejó ég!!! :shock: :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Cseppek!
Gratulálok Zolkának születésnapja alkalmából!!:)

Csibe!
Raktál szülinapos képeket?Nem láttam még?

Toncsi!
Döbbenet,hogy milyen ügyes Hédike!!! :D

Karmen!
Azért én őszinténszólva elvárnám,hogy egy védőoltás tényleg védjen.

E.

szilde
Szeged

Edit! A pneumonak sok szerotipusa van, Ebböl véd jopár ellen, de mind ellen nem. Én hiszem megvéd a legjobban összeszedhetőtől.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zitus!
Köszi a receptet,nyami,ki fogom próbálni!

Tali nekem nem fog menni szerintem,majd novemberben,mikor megint sulis leszek.
Éjszakai fürdő jól hangzik,de onnan nem tudok pikk-pakk hazaugrani ha gond van,így én azt most még kihagyom!
20140113113746

Sziasztok!

Dancsi, gratulálok a tesóbébihez és drukkolok, hogy minden rendben menjen!!! ++++++++++++++++++++++

Toncsi, én vizsgáztam szerdán és borult az egész napunk, mire mentünk volna ringatóra, Lali elaludt. Most szerdán remélhetőleg eljtunk, szeretnék! Ti jöttök? Hogy szuperál az új ótó?
Hédi iszonyú ügyes, még emlékszem, mikor attól paráztál, nem kellene-e neki gyógytornász. :D

Krisztára kicsit haragszom, annyira vártuk és akkor egyszer taliztunk, Teot nem is láttuk. :( Biztos sok programjuk volt...

Anna fürdős tali nekem sem jó, ott nem lehet nálam telefon, és ha Lali ébred, tipliznem kell haza, csak én tudom visszaaltatni, sőt megnyugtatni is, ha az apja megy be hozzá, még jobban üvölt félálomban. :roll: Sajnálom. :(

Zitus, nálatok szuper volt, oda szívesen elmennék megint!!! :D

Edit, nekünk Lali nyári fülgyulladásakor a fülész kifejezetten javasolta a Prevenart, azért is adattuk be neki. Persze nem 100%os védelem ez sem, de ha már megúszunk még egy ilyen kéthetes fülgyuszit, már megérte. A szívem szakadt meg, amikor félnapos ordítás után megkapta a gyógyszert a fülébe, hazaértünk és ahogy volt, ruhástól-hason fekve a kanapén ájult alvásba zuhant.

Kép
szilcsi

SziasztokSziasztok!

Lányok, akik domaszékiek: mit tudtok mondani Dr. Nagy Aranka gyerekorvosról? Mennyire jó orvos? Érdemes-e felkeresni? Idős vagy fiatalabb korosztály?

Valaki tud esetleg szakmailag nagyon jó gyermekorvost ajánlani (akár magánrendelős is lehet)?

Ha valaki tud valamit/kit javasolni priviben írja meg lsz, mert már hetek óta nincs időm és energiám az oldalt olvasni:((

Köszi:

Vesm
vesm

sziasztok
ilyenkor tudok napra készen jönni :wink:

mindenkinek köszi a dícséreteket. én azért nem szeretem ,ha feláll(mert mindig akar), mert nem tudom, hogy nem káros-e. mert nem jól tartja a lábát, valamikor lábujjhegyen áll meg ilyenek :roll:

szilcsi
és milyen lett a vizsga? nem írtad, hogy miből(vagy nekem kimaradt :roll: :oops: )
persze, azért akartam gyógytornászt, mert nem igazán értettem, hogy miért jár mindenkihez gyógytornász. és azt hittem, hogy az kell.
szerdán szeretnénk menni. de Mininek még mindig nincs(és gyanus, hogy sosem lesz napirendje). ált vagy akkor alszik a lechner téren a hintában, vagy pont nem és akkor eltudunk menni. ez ált előtte egy órával derül ki számomra :oops:
kocsit csak múlt hétvégén használtuk Kecskemétig meg vissza. mert környezetvédőféle vagyok és ahova lehet gyalog vagy biciklivel megyek(mondjuk úgy könnyű, hogy jó helyen lakunk :wink: ) szerintem nagyon másra nem is akarom használni a kocsit.amúgy jó, bár kisebb, kevésbé gyorsul, és hangosabb, mint a corolla volt.

szilde
veletek mizu? Kevinciminci hogysmint? és miket eszik? és mennyit termel be?

jégvirág
és Levi megszerette már a hozzátápit?

karmen
köszike :wink: :D

zituska
fürdőruhában és se vállalnám magam.tali , lehet én is mennék hozzátok.(csak mostanában nagyon változó mikor ébred előszőr, van, hogy már 11kor)

szép estét
toncsi

toncsi80

Vesm! Halovány lövésem sincs a dokinőről -sőt kb ra tudom csak merre van a rendelő :) -, maradtunk a szegedi dokinknál.
Ha gondolod, utána érdeklődök.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Edit! Nekem is azt mondta a fülész, ha oltott lett volna Norbi 80% hogy megúszta volna a betegséget.

Fürdőbe én sem szivesen.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Toncsi, bocsi, tényleg kérdezted, miből írok zh-t. :oops: Magyar szakos vagyok a tanárképző fősulin, szenvedek vele évek óta, már ez az utolsó évem, magyar zh-t írtam, még lesz kettő, decemberben szigorlat, ha az sikerül, júniusban végre államvizsga és akkor végre kézbe kapom a diplomámat, mert a másik szakom évek óta kész (a könyvtár), de csak akkor adják ki a papírt, ha mindkettőn leállamvizsgáztam. :roll:
Figyuka Lali is sokszor pipiskedik még, sztem ez nem gáz, majd látod, egyre többet fogja letenni a talpát is.
És ha ő magától áll fel, az sztem nem lehet káros a gerincére, ha nem bírná el a súlyát, fel sem tudna állni.
Valld be, hogy csak azért nem örülsz neki, mert lassan nem lesz egy nyugodt perced sem! :wink: :lol:

Kép
szilcsi

Toncsi!
Köszönöm kérdésed,jól vagyunk.
Kevinci kétszer eszik egy nap mást.Mostanra megcseréltem és előbb eszik dél körül főzeléket,és utána később gyümölcsöt Sinlaccal.
Úgy vettem észre ez beválik.
Azelőtt ugyanis sokat fájt a főzeléktől Minci hasa és hiába ízlett neki,de néhány napig mégis elutasította a kaját,annyira rossz emlékei kötődtek hozzá.
Így meg belapátol kb. 150-200 főzit és a gázok amik a pociját bántották a gyümölcs segítségével könnyebben távoznak,és a pelusba termelés is jobban megy(előtte ugyanis sokszor nem tudott kakilni)
Szóval jobb így.
Gyűmölcsből is lecsúszik úgy 150ml.Egyébként szopizik,néha tápi.
Ha nem issza meg a tápot,akkor megpróbálom belekeverni a gyümipapiba,úgy elfogy többnyire.

Zituska!
Emlékszem te is így variáltad át a kajálási sorrendet.Mostmár értem miért. :wink: )

Apropo!
K-vitamin pótlás kell a még anyatejes babáknak,v. még kinek kell?
A védőnő kérdezte szedünk-e?? :shock:
Néha nem eszi meg Kevin a tápot,de az annyira gáz??

E.

szilde
Szeged

SZIASZTOK!!

A.T.Zita!

Látom irtak a többiek, és megoldosott a csörgös zokni dolog. Nekünk is cipőcske van és tescos.

Toncsi!
Lehidaltam a lányodtól!! :lol: :o :D

Mi jól vagyunk, Konsti betöltötte az első hónapját.......átléptük a 4kg-t :D Amióta hazahoztuk kb. 400 g-t hízott.
Már a kaksi sem zöld, 15 perc alatt 60-kat szopik, aztán elnyammog még 15 percet és összehozza a 90 g-t.
Ábel egyre inkább megszokja, most már bújik hozzá, szeretgeti.... :D

Dancsi!

Sok örömet, jó egészséget nektek!!!!!!

K.L.Zsuzsi!
Genetikai UH???????

MINDEN BETEG BABÁNAK GYÓGYULÁST!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok! :)

Toncsi :)
Ahogy Szilcsi is írta, ha magától áll fel, az nem gáz, csak direkt felállítani a még állni nem tudó babát nem szabad.
A pipiskedést meg majd abbahagyja! Az is csak akkor gáz - sztem - ha bébikompozik, és ott szokja meg a pipiskedést.
Szóval minden ok, mondjuk elhiszem, hogy nem örülsz neki, én is félnék, hogy nagyokat esik..
Noémi még csak térdre kapaszkodik, és szerencsére nem esik el - óvatos a csaj - még! :lol: Ja, kajamennyiség miatt ne aggódj!
Noncsinak még mindíg madáradagjai vannak, a 2 deci az a plafon! Ha éhes lenne, akkor biztos enne többet is! :wink:

Szilde :) Örülök, hogy Kevinci ilyen klasszul eszik mostmár! :)
Szólnak ők, ha valami nem tecc! :wink:

Zsuzsu :)
Na látod, rendeződik szépen Nálatok is a kajakérdés! :)
Nyelvlenövést megnézettétek?

Tali:
Kinek mikor lenne jó?
Én engedélyt megkaptam: mehetek, csak egyeztetni kéne időpontot, hogy apa itthon legyen! :)

Visszakaptam végre a fényképezőgépem.. Most egyellőre Noncsirol képek:

"börtönben" :lol:
Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Háj, én is mehetek talira apa bevállalta a gyerekeket, a héten éjszakás, de utána jó vagyok :wink:

bocs h csak ennyi nagyüzem van, ősziszünet Viusnál az oviba, nov 3ig.... itthon a 2 kicsi és bontják le a lakást!
arra gondoltam nem fogadunk kőművest majd az új lakásba a falbontáshoz, hanem beeresztem a 2 gyerekemet és majd azok elintézik :lol: :lol: :lol:

remélem mindenki jól van, Dancsinak gratula, nem tudod mire vállalkoztál :lol: :D drukkolok nagyon h okés legyen minden :wink:

Ilcsi tali valamikor? Összehozhatnánk egy közös játszóteres talit valamelyik délutánra Annával meg veled+kölkek persze? A Zápor tó mögötti játszóra? Beszédem van veletek :wink:
Pusza

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zituska: Gyönyörűűűű :D :D :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zituska!
Noémi tiszta te vagy! :lol:
Nagyon aranyos, látom van játék bőven! :wink:

Zsuzsu!
Boriték megjött!
köszi.

Szilde!
Milyen főzelékeket eszik Kevin?

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Enikő: Tali nekünk tuti jó bármelyik nap, tudod. Ilcsi? Neked ?

Mi ma megyünk tanácsadásra, felíratom én is a prevenart Nórinak. Biztos, ami biztos.
Nórinál 2 hónap kimaradás után megint nyálcsorgás van, megindultak a fogai... de még nem látom melyikek lesznek a befutók...

Ilcsi: köszi a köszöntést. :)

Zsuzs: örülök, hogy a zöld kaki ügy rendeződött.

Taliban benne vagyok, nálunk apa enged akárhova, akármikor. :) Csak legyen kis társasági életem. Szóval, talira fel!!!

Zituska, nekem nagyon tetszett nálatok. Legközelebb éhesen megyek, nagyon guszták voltak a pizzák.

Zitacicu: ágy kérdés megoldódott??? HA kell elhozzuk mi az ágyat, ha anyagilag úgy jobban jöttök ki.

Kép

Kép
sznanna

Zita!
sütőtök-krumpli,meggy-krumpli egyenlőre.
Sárgarépát tervezem.Nem tudom sikert arat-e majd?
Gyümölcsben a körte,és a meggy nagyon bejött,alma nagyon megfogta a székletét..Fagyi barackra fintorgott kicsit.Majd gesztenyét is akarok hamarosan kóstoltatni vele.
És ti?Miket esztek?
E.

szilde
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?