Új privát üzeneted érkezett!

Cat: MOst sajnos sokan vannak akik betegek. De ha "csak"kicst beteg az nem fertőz. Ha nincs láza szerintem mehetne. Bár ha nem mész sehova akkor inkább jobb nem elvinni nehogy betegebb legyen.
Multkor Szabinén is kijött ilyen és 1nap alatt átvészelte. Meg is lepődtem. Hátha Beni is igy jár majd.

Kép
csucsu05

Olyan szép vonalzót csináltam tegnap, csak nekem már nem fér be.
Azért megmutatom:

Kép
Vendég

Csucsu!

Szerintem nem fertőz. De én akkor sem szeretem, hiszen igazából nem tudhatom.
És szerintem itthon hamarabb meg is gyógyul. Ő nem nagyon szokott beteg lenni. És igazán a közérzetén sem lehet észrevenni. Több teát iszik, mint máskor. Valahogy nála nagyo működik az öngyógyítás.
Vendég

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nagyon várom már a karácsonyt. Tavaly nem nagyon volt idő foglalkkozni vele, mert egy héttel karácsony előtt költöztünk, de most lesz. :D
Mindenhol feltűnnek a kirakatokban a karácsonyfák, egyre korábban sötétedik...
Azt hiszem el is kezdem ma a karácsonyi ablakdíszek gyártását.
Vendég

Cat: Szabina is ilyen. De ha csak gyenge betegség és igy átmegy rajta akkor talán el viheted bölcsibe.

Tavaly én sem nagyon akartam karácsonyozni mert akkor már árultuk a házunkat és fél lábbal már nem éreztem a magaménak. Már el is volt adva illetve megegyeztünk a vevőkkel , hoyg ünnepek után megyünk az ügyvédhez. Igy márinkább mentem voln onnan.DE most itt az új házban hát már most nagyon várom. :)

Kép
csucsu05

Cat!

Hát nekem meg most nem lesz olyan a karácsonyom, amilyen eddig volt, mert tanulnom kell. Januárban lesz valamikor a vizsga, így a karácsonyfa alatt is tanulnom kell majd. :cry:
Emlékeztet a fősulis évekre, és nem jók az emlékek. Így nem lehet igazán a karácsonyra összpontosítani, ezért nem is akartam tanulni többet, aztán most meg tessék....

Kép
oriandy

Mi meg idén költözünk, még azt sem tudjuk, hol karácsonyozunk.
Eredetileg úgy volt, hogy megyünk megint családozni, de kérdem én, biztos, hogy jó ötlet egy héttel a beköltözés után a félig üres lakóházban egyedül hagyni a lakást??? :shock:
Meg hát különben sem tudom, mi lesz addig, tegnap megint összevesztünk, ma még nem szóltunk egymáshoz... Nem szeret ez engem. :?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Biztosan szeret! És a babát is!
Csak még rendeznie kell az érzéseit és a gondolatait.
És talán más is motoszkál a fejében...

És még egy, amit csak félve merek megemlíteni... ha olyan vagy mint én, akkor lehet, hogy kicsit túlérzékeny vagy mostanában a hormonok miatt.
Vendég

Andy!

Lehet, hogy nekem is tanulnom kell majd.
Most próbálom kideríteni, hogy el kell-e készítenem a szakdolgozatomat két-három hét alatt.
Ha igen, akkor február-március környékén államvizsga.
Vendég

Cat, ennek semmi köze a hormonokhoz. Inkább a tudathoz, hogy terhes vagyok, és ez ennyit jelent neki. Persze ebből ő semmit nem érez, ő azt hiszi, hogy az érzéseit én látom anélkül, hogy kimutatná...
Most ugyan kibékültünk, de nálunk ez kb olyan, mintha Orbán meg Gyurcsány kezet fogna...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Cat, a szakdoli ennyi idő alatt húzós!!! :shock:
Tudom, mert én mind a kettőt egy hét alatt írtam meg :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Ha ez megnyugtat, az én férjem is úgy viselkedik az esetek nagy részében, mintha észre sem venné, hogy terhes vagyok.
Pedig már a második a gyerek, és még mindig van egy csomó dolog amit el kell magyaráznom. (Érzékenység,fáradékonyság, ingerlékenység...) És én már másodszor csinálom végig, mert Beninél ugyanígy magyaráztam mindent.

A szakdolgozatomnak a bővített vázlata már kész van.
Az utolsó két félévben ugyanis gyakorlati jegyet kaptunk rá. Igaz, aktualizálnom kell, de akkor is könnyebb így.
Vendég

Azt még elmesélem nektek, hogy a tegnapi veszekedés arra volt jó, hogy Dömécske éjjel beinduljon. Most már egyértelműek a mozgolódásai :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Az jó, ha már érzed! :D

Nekem ma délben Beni nagyon sikoltozott és ugrált, erre Marci is rúgott egyet belülről... :D Úgy látszik már most is játszani akar a bátyjával.
Vendég

Cat: Biztos fantasztikus érzéd volt a mozgása:) Kivül eg ygyerekl belül egy gyerek szórakoztat:)

Nemlajos: biztos szeret téged a párod csak meg kell biztos szokni az új helyzetet. Hisz mostmár nem csak ő lesz a középpontban.

Kép
csucsu05

Nemlajos!
Úgy van, ahogy Csucsu írta! Sok férfi elég nehezen tudja feldolgozni, hogy eddig ő volt a nő életében az első és most "versenytársat" lát a bébiben! Szóval fél, hogy elveszíti a pozícióját. Aztán majd később rájönnek, hogy nem lesz sokadik a gyerek mellett, hanem a nő figyleme és szeretete oszlik majd el. Legalábbis legtöbbször így van! Úgyhogy nyugi! Szeret a párod, és meglátod kenyérre lehet majd kenni, amint meglesz a kisbabátok!!

Kép
oriandy

Örülök, hogy mindkét bébike beindult és ad már jelet magáról odabenn!!! :wink:
Én nagyon izgultam végig a terhességem alatt, hiszen nem akármilyen helyen dolgoztam, de amint elkezdett rugkapálni, tudtam, minden a legnagyobb rendben van odabenn!! :wink: :D

Kép
oriandy

Halihó!
Igen eltűnt mindenki csajok! Látszik, hogy hétvége van! :wink:

Apa sajna hamar kiesett a póker döntőben, de sebaj, majd megint megpróbáljuk a jövő héten.

Kép
oriandy

Sziasztok!

Itthon vagyunk már :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Zsu!
Jó az új vonalzód!

Kép
oriandy

Nika!
Én is szavaztam Gegére.

Pici!
Naggggyon édes a kicsi cipellőcske!!!!
Apa szemének jobbulást!!!! Remélem,hamarosan rendbe is jön majd!!!

Anna!
Köszönjük a jelentést Asiye-ről és Afráról!!!

Cat!
Gondoltam, ha nálad bevált, akkor nálam is beválhat
Jobbulást Beninek!!!

Gabi!
Fel a fejjel!!!!!

Andy!
Nagyon jók a képek!!!
Nagyon jó kis rucikat kaptál!!!4

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Andy!
azt hittem, nincs itt már senki.
Köszi a vonalzóm nevében :wink: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

:D

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó reggel lányok!

A hétvégén nem tudtam jönni.
Szombaton versenyen voltunk, ahol párosban megnyertük és aranyérmesek lettünk.
Ami még ennél is jobb, hogy Klampár Tibor írta alá az érmet és az oklevelet.
És vele is lehetett játszani.

Rólam annyit, hogy most nagyon köhögök.
És elvileg ma már mennem kell dolgozni.

Andy!
Nagyon szépek a képek!!

Zsu!
Szép az új vonalzód!

Gabi!
Szorítok neked ezerrel.
Ismerem, mit érzel.

Nemlajos!
Sajnálom, hogy a pároddal megint összevesztetek.
Jó lenne ha kicsit ő is megértene téged.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Péntek este már nagyon halvány volt az lh-m.
Apa még akkor elkapott.
És most pihi van.
Várok.
De nem érzek semmit.
Örülnék ha sikrülne végre ebben a ciklusban a kicsinek megfogannia.

picimami

Jó reggelt mindenkinek!

Zsu!

Jó az új vonalzód!
Mit csináltatok hétvégén?

Pici!

Gratulálok az aranyéremhez!
Milyen verseny volt?

Nem kell semmit érezned, ha összejött a baba. ilyenkor még nagyon korai.

Andy!

Én még lettem voltam tegnap este, de a gép háromszor is kikapcsolt amikor megírtam amit akartam. Pont a küldés előtt. Így feladtam.
Vendég

Apának reggel eszébe jutott, hogy meg kellene rendelni a szülinapi tortámat. És ez eddig is tartott, mert nem tudta mire kell odafigyelni. Mondtam, hogy csak az a lényeg, hogy ne leyen benne cukor és minél alacsonyabb legyen a ch tartalma.

Beni még mindig beteg. Köhög és folyik az orra.
Ha szerdáig sem múlik a természetes gyógymódoktól, akkor irány az orvos.
Vendég

Cat!
Asztalitenisz versenyen voltunk, szombaton.

Szegény Beni!
Jobbulást neki.
Én most épp köhögök. De annyira, hogy aludni sem bírtam.
Most megyek veszek Stodalt, az homeos.

Apa azt mondta, ha nem köhögtem, akkor nyöszörögtem :shock:

picimami

Cat!
Mikor lesz a szülinapod??

picimami

Most olyan sokan babásodnak.
Annyi kismami van.
Bízom benne végre a mi topikunk is beindul majd.

picimami

Drága Csucsu!
Nagyon Boldog Névnapot Kívánok Szabinának!!! :D

Hogy vagy?
Erődösik már az lh?
Mikor mész uh-ra?

picimami

Nika!
Apukád, jól éreztem magát a hétvégén?
És nektek hogy telt??
Anyós?? Rendes volt?? :D

picimami

Jó reggelt !

Pici: Ma megyek délelőtt uh -ra.
És én is kezdek betegeske lenni. Kapar a torkom remélem nem leszek most beteg.
MA vagyok a 14napon amúgy. Tegnap este az LH -m negativ volt. Viszont már volt nyákom ami peteéréskor szokott lenni. Mindenesetre együtt voltunk a férjemmel. Biztos ami biztos. Ezek szerint a closti előrébb is hozza a PÉ-t. Mert nekem mindig jóval a félidő után szokott lenni pár nappal.
Köszönöm a lányom nevében a névnapi köszöntést:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Kidobott az ágy :?
Az én párom is beteg volt a hétvégén, csak remélni tudom, hogy nem elkapós, hanem az otthoni favágás (egy szál pólóban) tett be neki...
Este még volt egy összezördülésünk, amikor fel is öltöztem, és elindultam, de aztán (mivel otthon hagytam a pénztárcám) csak üldögéltem egy picit a lépcsőn, majd visszamentem.
Na, akkor volt a nagy kibékülés, de változásban nem reménykedem...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Viszont igazatok volt, az végre kiderült, hogy az nyomasztja, hogy minden az ő nyakába szakad (szerinte), és hogy erre kell pénz meg arra kell pénz...
Ebben viszont én is hibás vagyok, úgyhogy a költözést januárra tervezzük, és semmiféle sarokülő, csak a konyhaszekrény és az étkező lesz egyelőre, aztán majd apránként lesz függöny is, karnis is, ajtó is, szekrény is... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Na látod csak kiderült, hogy valami nyomasztja.
Erről jut eszembe: Ha nem haragszol meg én szivesen tudok nektek adni függönyöket. Van egy pár. Szép fátyol függöny nem is gagyi csak ebben a lakásban más méretűek az ablakaink és mivelitt jóval több ablakunk van hát nem tudtam hasznosítani. Mert van egy pasztell sárga és egy narancs függöny. Van egy szatén szerű csak vastagabb kék sötétitő függönyünk is. Ha gondolod szivesen oda adom neked. Max ha nem jó a mérete átvarrod vagy varratod. 2évet használtam csak.
Na mit szólsz??ÉS akkor függöny meg lenne oldva:)
Szivesen oda adom mert csak a padláson van fent egy zsákban. Ja és van két szép fehét is. És mind be is van varrva felül ráncosra te állithatod milyne nagyságú legyen. Legalább tudnám, hoyg hasznos helyre kerül és nem porosodna fent.
Postán is elküldöm neked szivesen ez amolyan baba ajándék lenne:)

Kép
csucsu05

Jó reggelt hát az átállítás miatt én már tegnap este 9-kor aludtam reggel Gergővel 6-kor keltünk :):):)

én egy kicsit felfáztam gőzöm sincs hol van valami jó ötlet mi lenne rá a legjobb?

apu jól érezte magát tegnap hazament :)

köszike a szavazatokat :)

Zsu jó az új vonalzód :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok Jó Reggelt :wink:

Sajna a mai tesztem is nega lett (most már végkép nem láttok egy halványka csíkot sem :cry: ) Na mindegy ma felhivom a dokim, hogy mikor menjek hozzá, vagy mit csináljak, csak az a bibi nem tudom mikor tudok hozzá menni. :cry:

Igazából csak az dühit, hogy ha mégsem vagyok terhes akkor mért nem jön már meg és legalább tudnám, hogy minden rendben és kezdhetek előről mindent :oops:

Kép
Kép
minimano74

Nika: Én is megérzem eg ykicsit az óra átállítást ám. Ma alig tudtam felkelni 7kor.

Kép
csucsu05

PIci: gratula az aranyéremhez tényleg jó lehetett hogy egy híres pingpongos írta alá :):)

ja a baba meg tuti megfogant:)

nekem még nem volt pés nyákom vagy ........ esetleg már megvfogant a baba és nem is lesz újjabb pém ki tudja:):):):)):
bár volt mensim de nemlajops példáján okulva bármi lehet lehet nem is felfázva vagyok hanem baba miatt járok sokat pisilni passz:)
Nemlajos remélem minden szépen rendeződik nálatok :)

nika70
Salgótarján

Csucsu drága, édes vagy, de tényleg nem azért mondtam... :oops:
Most zavarban vagyok :oops:
Mindenesetre megvárjuk a költözést, aztán, ha összehozunk egy topictalit (nem akartunk? :shock: ), majd megbeszéljük :roll:
Postán semmi esetre sem, miattam ne verd magad költsége, azúristenit!!! :evil:
Köszönöm, hogy ilyen vagy! :oops: :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt mindenkinek!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nemlajos: Ha nem gondoltam volna komolyan akkor nem is ajánlottam volna fel. Igy legalább nem veszik kárba az a sok függöny. Válogathatsz is ám:)
Jó lenne egy topic tali. :) DE ha nem lesz valami miatt akkor bizony az nem lesz költség ha feladom postán neked.Annak súlya nem sok van:)
És most csak verem a fejem a falba. Mert amit áprilisban eladtunk házat ott hagytuk a sok karnist ami szintén 2éves volt. Mondván itt sokkal több ablak van meg nem is olyan méretű biztos.Pedig ha tudtam volna elhoztam volna hisz neketek meg pont jó lett volna. akik meg megvették a házunkat nem érdemelték meg mert nagyon erőszakosak és gonoszak voltak. Mindenkiben csak a rosszat látták.
Ja és az ősszes lámpát ott hagytuk mondván ha nem olyan lámpát vesznek akkor a plafonon meg fog látszani. mert ők még festenis em festettek ki(amit én azért csak megtettem volna) mondván minden olyan szép.
Mikor is költöztök amúgy??

Kép
csucsu05

Nemlajos!
Örülök, hogy pároddal sikerült beszélned :!: :!: :!: :!: :!:
MAjd megoldódik minden :wink: :lol:

Pici!
Gratula az aranyhoz!!!!!!

Cat!
Apa ablakokat cserélt csütörtök-péntek, aztán péntek este lementünk a Balcsira anyuciékhoz. Kertészkedtünk, bográcsoztunk, kemencében malacot sütöttünk, víztelenítettük a kerti csapokat és nagyon jókat ettünk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nika!
Jobbulást neked is!!!!!!
Hátha tényleg nem felfáztál :wink: :wink: :wink:

Gabi!
Sajnálom, hogy még mindig nega a teszted. De ha nem tudsz elemnni a tiedhez, keresd fel azt a dokit, akihez Csucsuval járunk, neki itt van magánrendelése és este ráadásul!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jaja, Csucsu!
IGen, tényleg nagyon jó lenne végre egy topic tali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna: Kemencében malacot ??? ÁÁÁÁ ez nagyon jól hangzik ám:)

Kép
csucsu05

Csucsu!
Bizony :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem egyben volt a malacka, hanem már fel volt darabolva.... és raktunk hozzá almákat is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna: akkor is jól hangzik ha fel volt darabolva:)
megcsináltuk a video filmet köszi mégeygszer a segítséget. amúgy szuper lett ma adom fel postán nekik. Amúgy nem az apukámék aranylagzija volt ám hanem apukám unokatesójának az aranylagzija. DE mindegy is a fő, hogy sikerült megcsinálnia a férjednek a képeket.

Nemlajos: Most melyik kerületben laktok pesten és melyikbe fogtok költözni??

Kép
csucsu05

Szerdán megyek a magánrendelőjébe a dokimnak :cry: nem értem mért nem a kórházba. De aztán gondolkodtam bizti azért mert ott ő tud nézni uh-t a kórházban meg nem :roll:

Kép
Kép
minimano74

Remélem, a meglepi tetszett neki :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?