No szép estét! Húzom az időt reggelig...
Bbj: Grétinek nagyon boldog szülinapot kívánunk!!! Hihetetlen rózsaszínes-csajos parti volt ma nálatok. És az a torta! Hol készült? Ez is Zagyvás talán? Mit kapott Gréti?
Dorka: milllyen vagány.... fotóssal mentetek kirándulni...
a hátulról jövő fény... képen meg mintha már gömbölyödnél
Milyen a közérzeted?
Szilbee: Úúú, de ügyes Dávid! De cuki lehet. Levente szokott segíteni Dávidnak menni? Megfogja a kezét például és húzza? Vettél cipőt, csizmát? Nem korababásakról olvasok, csak a novemberi topicosok között volt kettő ilyen. Velünk már nem lehet túl nagy baj. 3 kiló körül biztos megvagyunk. Annyi nekem elég is lenne. Ja, amúgy kitaláltam, hogy a jövő vasárnap egészen ideális lenne szülni... betöltöm a 38. hetet szombattal... onnantól kezdve sokáig úgysem akarnám húzni. Bár ma elég sokat keményedtem... szinte egész nap egyben voltam, azért remélem, hogy csak valami front-hatás.
Betti: ok, hétfőn megyek.(lehet, hogy a kisbarátnőmmel leszek) Minek kell 7-re menned? Akkor még nincs is uh... ja ha csak azt nem nézzük, hogy minden doki külön-külön viszi be a kisnyanyáit... A hivatalos uh 8-kor kezdődik, nem? Tök jó, hogy van lehetősége Bettikének, hogy nptáncra járjon. A vizsgálataidnak az eredményeire kivi vagyok, kitartás, nem lesz ott semmi problem.
Katlina: a másikban írtál egy kis vicceset.... a nem tudta, hogy terheses és megszültes...ről jutott eszembe, hogy az én szülőfalumban meg egy csaj a 2. és 3. gyerekét szülte úgy meg, hogy nem tudta, hogy terhes... egyébként vékony testalkatú, szőke, kék szemű fehér... és az 1. gyerekhez járó védőnő sem vette észre....
Vagy bálozni? (ráérsz holnap válaszolni
)
Jaimee: szánom-bánom a blogoddal most egy kicsit le vagyok maradva
Úú, én meg tartozom a gyerek szoba képekkel... no ha el nem felejtem, akkor holnap.