Sziasztok!
Kinga, gratula a kisfütyishez! Es jo hogy végre elökerültél! Mire akart 200.000-et legombolni a pasi a bababoltban?
Egcsi!
Müpocak, mücici
Szöszi!
Az evés "problemadat" atérzem teljesen. Még karacsonykor sem ettem szinte semmi édességet, annyira nem kivantam, most bezzeg! Bar én mindent kivanok a csirkecombtol kezdve a Mucska-féle bogracsgulyason at a Raffaelloig, mindent!
Viszont a szenyo mérleg ma reggel megint elkapraztatott, ugyhogy tényleg figyelnem kell. Elkezdtem irni, hogy mit eszek, hatha igy, hogy latom, mit faltam fel, kevesebbet eszek. Majd meglatjuk, hogy bejön-e ez a modszer.(Egyszer egy fogyokuranal bejött, persze ez most nem fogyokura, csak önkontroll.)
Bocsi csajok, hogy mar megint a kilokrol nyavajgok, de azért a tul gyors hizas egyszerüen nagyon ramijesztett!
Bori!
Gyorsan-gyorsan gyogyuljal meg! En szivesen visszatartanam a meleget, hogy Ti ne legyetek otthon betegek! De akkor cserébe nyaron amikor én itt 20 fokban vacogok, küldjetek egy kis meleget!!!
Mindenkire irigy vagyok, akinek kafa nyaraloja van! A mi kis fészkünk a férjemmel, ami nyaraloként szolgal, az egy pesti kis lakas. Nagyon szeretjük!
Pano!
Nagyon aranyos a kép!
Bellana!
Szegény kisfiad! Mielöbbi gyogyulast neki!
Csajok,
tul vagyok egy bögésen. Igaz, most könnyen eltörik a mécses, de nagyon felbosszantottak!
A hülye betegkassza irt egy levelet, hogy nem tudjak vallalni a klinikai tartozkodas költségeit, mert a szerzösésem erre nem jogosit!
Ugy kétségbe estem, ha nekünk kell kifizetni, az egy vagyon lenne! Pont ezért kötöttem fél-privat biztositast, mert tudtam, hogy gyereket akarok és valasztott dokinal akarok szülni. Szoval bögtem, hogy biztos elnéztem valamit, olyan bonyolultak ezek a biztositasok, én meg uj vagyok itt stb....
Aztan elöszedtem a szerzödést és szerintem jar nekem a klinika! Felhivtam Kispapat, hogy legyen szives reklamaljon mar ö, mert én most képtelen vagyok, meg hat ö jobban ért ehhez ez egész itteni rendszerhez.
Még nem hivott vissza Kispapi, de ugy izgulok! Ha nekünk kell kifizetni a klinikat, ramegy a gatyank is! De a dokim csak itt vezet szülést, ha valamelyik korhazban kell szülnöm, akkor dokit kell valszinü valtanom, azt meg elképzelni sem tudom, ezt mar nagyon megkedveltem és olyan nehezen talaltam.
Különben is szerencsétlen vagyok ezzel a betegkasszaval, mert nemrég jelentették be, hogy 2004 végére csödbe mennek. Büzlik az egész!
Szoval szoritsatok, hogy minden renben legyen!
Puszi
Süncsi