Új privát üzeneted érkezett!

Tabati: sejtettem én ezt :) De jó. Nem félj most minden rendben lesz. Gratulálok. :) És nagyon örülök a hírnek:)

Kép
csucsu05
 
 


Tabati,Csucsu:Mikor még Rékával terhes lettem akkor hallottam ezt,hogy,ha ilyen korai stádiumban kézzel megvizsgál a doki,akkor el is mehet a baba.De nekem hátrahajló a méhem és így veszélyesebb az első 12 hét.Amúgy 8 hetesen mentem először dokihoz.
Amúgy a hasi uh nem elég?

Szilvi: :(

Kép

Kép
syl100
 
 


Syl: hasi Uh val ilyenkor még semmit nem lát. Mondjuk az sem mindeg y egy doki kézzel hogy vizsgál meg szerintem.

Kép
csucsu05
 
 

 
 

Csucsu:Hát ebben igazad van,nagyon nem mindegy,hogy vizsgál meg!

Kép

Kép
syl100
 
 


Nem tudok mást csinálni, mint hogy megbízom benne. Inkább elmegyek most (persze ha lesz időpont, de nagyon bízom benne...), mint idegeskedjek még egy hétig. Amikor fáj a hasam, akkor így is mindig kiver a víz, hogy csak nehogy megjöjjön, vagy valami gáz legyen. Jobb a lelkemnek, ha megmondják, hogy jó helyen van.

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati. Értemén mit érzel. Azt hiszem én is igy fogok tenni ha eljön az idő. Persze ez a multunk miatt érthető is. Ne félj nem lesz semmi baj. Bizz a dokidban ez a legfontosabb.
Csak a jóra szabad gondolni:)

Kép
csucsu05
 
 


Tabati
olyan jó nézni a kétcsíkos vonalzódat. :lol: (szerintem a kérdőjelet hamarosan babára, vagy más vidám figurára válthatod. :wink: ) a kézi vizsgálattól ne félj. engem is így vizsgált először a dokim 6 hetes voltam ekkor. emlékszem azt mondta: " a hír igaz"-- vagyis hogy tényleg babát várok, aztán 7 hetesen mentem uhra hozzá. nem lesz semmi baj, tuti.

sajnálom hogy Szilvi leiratkozott. részben megértem. :( de bízom benne, hamarosan visszajelentkezik egy pozitív teszttel. :wink:

képzeljétek tegnap Máté lecsúszott egy vagy két fokot a csúzda létrájáról. csúnyán megsértette a felső ajkát. :cry: :( nagyon vérzett. megijedtünk. mondta hogy fáj-fáj (eddig nem is mondta ezt a szót.---- szerencsére.) be volt duzzadva nagyon a szája. enni -inni alig tudott. tegnap a nurofenes fecskendővel adtam a szájába a vizet, hogy mégis igyon valamit. ma már jobban van. jobb a kedve és a duzzanat is csökkent. a seb még csúnya. az alvás is probléma volt, nem tudott cumizni. tegnap este meg ma délben a vállamon ringattam, úgy aludt el. így le tudtam tenni az ágyba és tovább aludt. (amúgy nálunk sosincs gond az alvással, szerencsére. :wink: ) lányok holnap óraátállítás. :( hamarabb lesz sötét. :evil:

Kép

Kép
syrynx
 
 


Szegény Máté! Olyan kis esetlenek tudnak lenni amikor valamilyük fáj! :(

Kép
Kép
tabati
 
 


Syrynx: Jajj szegény Máté. A száj az nagyon érzékeny és fájdalmas tud lenni. Gyógyuljon meg hamar azt kívánom és sok puszi neki.

Igen mostmár hamarabb lesz sötét etse. ÚÚÚÚTÁLOMMMMM.
Jönnek a hosszú sötét téli napok:( BRRRRRRRRRRRRR

Kép
csucsu05
 
 


Én most semmit sem utálok! :wink: :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati:Azt elhiszem!!! :wink:

Kép

Kép
syl100
 
 


Tabati:nem tudtam jönni tegnap,de tudtam hogy jó hírre jövök ma :D GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hidd el most minden rendben lesz!és pihizz sokat amikor a pocid is fáj!Semmi tánc ám mert dá dá lesz :wink:
Biztosan nagyon boldogok lehettek most!Remélem jól viseled majd a kismamiságot!
Látom 07.01 a szülés várható időpontja,én 06.30-án születtem :lol:

Apa most rakja össze a kiságyat :lol:

KépKép
lyndee
 
 


Tabati: Nem is csoda ha most mindent imádsz. Ha babás leszek én is igy fogok érezni. :)

Kép
csucsu05
 
 


Nem is voltam táncolni, meg nem is tervezem még a 3. hónapot betöltöm, és utána is csak néha megyek lötyögni.
Semmi más tünetem nincs a hasfájáson kívül (az is mintha ritkulna, de lehet, hogy már hozzászoktam :roll: ) Már elmondtuk a szüleinknek (apósomékkal együtt is lakunk ugyebár, úgysem tudtuk volna titkolni), de mindenki még óvatosságra int az előzmények miatt, meg főleg azért szerintem, mert ők még nem ismerik ezeket a teszteket, az ő korukban ilyen nem volt, majd a doki után elhiszik. :lol: De amúgy örülnek, apukám már meg is jegyezte, hogy látszik is, mintha kicsit meghíztam volna. :evil:

Lyndee!

Akkor mi is lesz a horoszkópja?

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: :lol: Apukád megjegyzése. :lol: Ezek az apukák tudnak ilyeneket mondani. Az én szegény apukám egyszer meg azt kérdezte, miután melírozás és vágás után este hazaestem a fodrásztól, hogy "hát te nem fodrásznál voltál?" :D
És rendben lesz minden ne aggódj!

Szilvi: sajnálom, hogy leíratkoztál, megértelek, ha ki vagy borulva, de igaza van Anginak: csinálni kell és meg lesz az eredménye! Sajnos mást nem tudunk tenni, mint hinni abban, hogy végre velünk is megtörténik a csoda. És én hiszem, hogy fogunk még nagy pocival találkozni a dokinál!

Kép
németh
 
 


Syrynx: sajnálom a kis Mátét, remélem jobban van. Máté is leesett a csúszdáról tegnap, de neki hála az égnek nem lett semmi baja, csak én nagyon megijedtem.

Kép
németh
 
 


Kinga!

Nálad mikor is lehet már tudni valamit? :wink:

Férjemnek egy hét múlva lesz a szülinapja. Gondoltam meglepem valamilyen kispapás könyvvel. Nem tudjátok, létezik ilyen? (bár jó lett volna ha el tudom titkolni előle a babát, az lett volna az igazi meglepetés,de ez nem jött össze, ahhoz túl izgatott voltam. :oops: )

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: Nem tudom, hoyg papás könyv konkrétan van e de olyan van , hogy babavárás kettesben ez biztos.

Kép
csucsu05
 
 


Köszi Csucsu, de közben rákerestem a neten, és egy olyat találtam, hogy Kispapa születik. Nem tudom, milyen lehet, de poénnak mindenképp jó, úgyhogy szerintem ehhez veszek még egy olyan könyvet, ami tényleg érdekelheti , és meg is van az ajándék. :lol:

Képzeljétek el, hogy felhívtam a kórházat és nagy naívan csütörtökre kértem időpontot a "választott" dokimhoz. Csak november végére tudna adni, egy másik szimpatikus doki neve is eszembe jutott, de nála sem volt hely, ekkor már azt kérdeztem, hogy egyáltalán bárkihez mikor van hely, de november közepén volt akkor is egy időpont. :shock: Szóval még ezt át kell gondolnom, első körben szerintem megyek az sztk-ba, de utána nem tudom mi lesz, mert anyósom mindenáron szeretné, hogy kórházi dokihoz menjek és fizessünk, mert ő úgy gondolja, hogy csak így látnak el rendesen. :roll:

Kép
Kép
tabati
 
 


Közben felhívtam az sztk-t és az a doki aki eddig volt (egyedül) csak hétfőn 15-18ig rendel. :shock: Hogy a hét többi napján ki van, azt nem tudom. Úgyhogy megyek ma, aztán kiderítem ki az a másik, de borzasztó, ami az egészségügyben zajlik, ezt most a saját bőrömön tapasztalom. Gondolom a kórház sem fogadhat annyi beteget már, azért van ez a tumultus. :x

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: hát ez tényleg hihetetlen! Szerintem is menj az Sztk-ba, aztán tényleg keress egy "normális" dokit. Én teljesen egyetértek anyósoddal.
És tudok ajánlani még egy jó könyvet: Terhesség hétről hétre. Nina Grunfeld a szerzője. Minden hétre leírja, hogy mi történik a babával és veled. Fel van osztva a hét napokra és lehet jegyzetelni. Nálunk Apa írogatott jegyzeteket, pl., hogy ő mikor érezte először a mozgást, meg hogy a 17. héten megettem 4 tányér tojáslevest... :oops: :lol: Olyan jó visszaolvasni ezeket.

Nálam vagy kedd-szerdán derül ki (de az nem jó), vagy a hétvégén lehet tesztelni, akkor telik le a két és fél hét.

Kép
németh
 
 


Akkor reméljük, hogy semmi sem történik még kedden és szerdán, de egész héten legyen nyugi és hétvégén tesztelj egy pozitívat. És akkor szülünk együtt! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Hát azt nagyon bírná a májam! :D

Kép
németh
 
 


Kinga: Hő akkor mega drukkok mennek érted.


Tabati: Az a könyv a terhesséh hétről hétre is nagyon jó könyv.Nekem is megvan. Annak is örülne a párod na megte is. Én imádtam az biztos.
Anyósodnak igaza van ne az Sztk ba járj dokihoz. Szörnyű ez az eű ahogy áll.
DE ma azért jó, hogy elmész.
Izgulok érted nagyon. Este irj.

Mi meg ma voltunk Uh-on. Van szép érett tüszőm nem is egy. Ma vagyok a 14. napon. Remélem sikerül most nekünk is:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Most találtam erre az oldalra és egyből "megörültem" annak (bár ennek nem lenne szabad örülni), hogy hasonló problémával küzdő társakat találtam és erről van kikkel beszélgetni. Nem maradok a problémámmal és a kérdéseimmel magamra.
Rólam annyit kell tudni, hogy harmadik hónapja próbálkozunk a párommal, eddig negatív eredménnyel.

tabati: gratulálok a pozitív teszthez. remélem minden rendben lesz veletek :) :D

Timi
titimee
 
 


Tabati
a terhesség hétről hétre c. könyvről csak jókat tudok mondani, nekem is megvan. (a tesómé volt még 6 éve, az első gyereknél) azóta láttam van új kiadás. egyszerűen menj be egy könyvesboltba és egy halom terhességről szóló könyvet fogsz találni. én a tesómtól 2 éve egy olyan könyvet kaptam (Johnson&Johnsontól) ahol a terhességgről is írnak és utána a baba testi lelki fejlődéséről egészen 3 éves korig. mostanában is elő-elő veszem.
kíváncsian várom mi volt a dokinál ma. hú hát ez a doki mizéria nem egyszerű. annak idején én is elszúrtam, hétfő-kedden rendelt a doki és az ismerősöm rosszul tudta a rendelési időt, így egy hét múlva tudtam csak menni, mert lekéstem. de akkor és abban a kórházban (bm kórház, már megszűnt. :cry: :evil: ) nyugis kis hely volt. úgy hallom most szinte minden kórházban tömegnyomor van. :evil: várom a híreket felőled!

Kinga
drukk a hétvégére a teszthez!!!!!!!!!! de jó lenne, ha te lennél a következő kismami! :wink: :lol: aztán meg 3-3,5 hét múlva én. :oops: no meg Csucsu.

Titimee
üdv itt és mielőbbi babásodást neked is! :wink:

Kép

Kép
syrynx
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan írok híreket, mert még mennem kell kaját venni.

4 mm-es képletet láttunk MÉHEN BELÜL!! :D :D És semmi szabad hasi folyadék, vagy ilyesmi!! :D Ja! És egy kis folyásom van, amiből én semmit nem vettem észre, ezért azt mondta a doki, hogy ha viszketne, akkor használjak Pevarylt, de ha nincs tünet akkor nem kell. Meg valami számomra teljesen ismeretlen kismamavitamint mondott és ragaszkodott hozzá, mert az állítólag uniósan elismert. :shock: Szerintem ez már szőrszálhasogatás. Mindegy, megyek majd még írok!! :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati
ez nagyon jó hír!!!!!!!!!! :lol: GRATULÁLOK! :wink: (vitamin: szerintem szedd azt amit jónak látsz.) annakidején én csak a 12. hétig szedtem. a védő nő szerint utána kétnaponta kellett volna szedni, az utolsó három hónapban pedig csak heti 1-et. persze bólogattam, hogy szedem, de nem szedtem. így is 3900 grammal született Máté. :D

Kép

Kép
syrynx
 
 


Tabati: nagyon örülök!!! A vitamint szerintem is azt szedd, amit akarsz, lehet, hogy a dokinak azokkal van szerződése....

Hát csajok, milyen jó lenne, ha végre kikeverednénk a sikertelenségből és végre mindenkinek sikerülne. Hátha Tabati elindította a pozitív lavinát! :P

Csucsu, Syry nektek is drukk!

Timi: írjál még magadról! És persze drukk neked is!

Kép
németh
 
 


No, visszatértem.

Egy másik topicban ismeri valaki ezt a vitamint, Femibion a neve. Ti hallottatok már róla?

Timi!

Üdv közöttünk! Abszolút ne aggódj, 3 hónap még semmi! Nekem is 9 hónapot kellett várnom, és látod így is spontán sikerült. Állítólag egy évet illik várni mielőtt az ember dokihoz megy. Sok orvos még akkor is puffog, hogy még korai vizsgálódni. De itt nagyon jó a társaság, jó velük együtt reménykedni. :wink:

Köszi lányok a könyves tippeket, már régebben én is összegyűjtöttem pár címet, úgyhogy kiosztom a családnak, így legalább lesz mit venniük karácsonyra. :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


tabati:hűűű,ez nagyon jó hír hogy már dokinál is voltál és hogy minden rendben!Legközelebb ha mész már szívhangot is fogtok hallani :wink:
Ezt a vitamint még nem hallottam,de szerintem ezt az alapján döntik el a dokik hogy ki melyik gyógyszergyártóval áll szerződésben.
Az én dokim pl az elevitet tanácsolja.A védőnőm azt mondta hogy hagyjam már abba,mire a dokim azt mondja végig szedjem....így most kétnaponta szedem :?
Remélem sikerül találni egy jó dokit aki végigkíséri a terhességet.Csak olyat válassz akiben 100%-ban megbízol :wink:

a babócád valószínű rák csillagjegyű lesz ha 06.20 és 07.22 között születik :D

KépKép
lyndee
 
 


karácsonyra sok szép zebrás tesztet kívánok a többieknek is :wink:

KépKép
lyndee
 
 


Tabati: De jó :) Méhen belüli baba:) Ez nagy szó nekem meg neked is hisz már volt méhen kivülink is.És az ember iylenkro feléllegzik.
Én hallottam ezt a Femibion vitamintól. Nagyon jó jobb mint az elevit és gravida. Ez tényleg új és ÚNIOS. szerintem vegyél és ha a dokid mondta szedd azt.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Tabati: köszönöm a biztatást, ez most kicsit megnyugtatott. A nőgyógyászom 4 hónap után akar (majd) mindenféle vizsgálatra küldeni.
Jelenleg az első closty kúrán vagyok túl. 20-án volt ovulációm, úgyhogy most reménykedünk. Hétvégére tervezem a tesztelést.

Erről a vitaminról én sem hallottam, nekem a humafolacidot kell szednem (de már baromira unom) :lol:
titimee
 
 


Titimee: Hú akkor érted is lehet izgulni:) Ki tudja lehet már nem is lesz semmilyen vizsgálatra szükség:)
Gyere majd és mesélj érzel e valamit:)

Kép
csucsu05
 
 


Timi!

Ha már closty-t szedsz, akkor már volt vizsgálatod nem? Különben miért kellene ilyesmit szedned? :shock:

Kép
Kép
tabati
 
 


Szia.

Azért írta fel a nőgyógyász, mert túl hosszúak és rendszertelenek voltak a ciklusaim. Előtte kivizsgált, de ha jól emlékszem (őszintén szólva erre már nem nagyon figyeltem, hiszen úgy gondoltam hogy erre már úgyse lesz szükségem) genetikai vizsgálatot helyezett kilátásba ha nem sikerül babásodnom.

csucsu: köszi az izgulást értem, jól jön. néha kicsit fáj a pocakom, ennyi az egész amit érzek. az elmúlt két hónapban viszont produkáltam a "szokásos" terhességi tüneteket (hányinger, alvás). Aztán rájöttem hogy ezek attól vannak, hogy megpróbáltam száműzni a kávét az életemből :lol:

Timi
titimee
 
 


Titimee: A tüneteket lehet produkálni pszichésen sajnos. Én is jártam már igy. De kivánom, hoyg élesben is jöjjenek azok a tünetek:)

Kép
csucsu05
 
 


Timi!

Akkor hajrá a hétvégére!! :wink: És persze Kinga neked is!! :D

Csucsu!

Ti meg beleadtatok apait anyait remélem! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


tabati: iegn. Kellet is hisz csak igy tudlak követni:)

Kép
csucsu05
 
 


Köszi lányok!

Olyan sokára lesz vége a hétnek...

Timi
titimee
 
 


Titimee: Hát ilyenkor extra lassan mennek a napok, órák percek. De ne izgulj mert ma már kedd van:)

Kép
csucsu05
 
 


csucsu: igazad van. Már kedd van :)

Te mikor fogsz tesztelni?

Timi
titimee
 
 


Na itt vagyok én is. Egyelőre semmi. Viszont szurkál a hasam és nagyon félek. És ez a hét a leghosszabb az egész világon.

Kép
németh
 
 


Kinga!

A szurkálástól (bármi is legyen az :lol: ) ne félj, mert tudod, az utalhat erre is arra is.
Mindenki ezt a szurkálást mondja. Na most konkrétan nekem amikor megfájdul a hasam, olyan érzés, mintha kést forgatnának a méhemben. Persze ez csak pár másodpercig tart, de szurkálásnak nem mondhatnám... :roll: Éjjel is egy ilyen fájdalomra ébredtem. Aztán rájöttem, hogy ha háton fekszem az nem jó, mert talán akkor jobban húzódik a hasam.

Szóval megy a sok-sok drukkk!!!!! Hajrá!!!!

Kép
Kép
tabati
 
 


Kinga: Elhiszem, hogy hosszú a hét.

Titimee: Á még van a tesztig odő. Ma a 15 napon vagyok csak :(

Kép
csucsu05
 
 


Kép


tegnapi pocifotó :lol:

KépKép
lyndee
 
 


Lyndee:De szép pocakod van! :lol:

Kép

Kép
syl100
 
 


Lyndee: JAjj de szép a pocid. Igazi kisfiús hegyes pocak. Nekem a lányommal már egészen oldaltól indult nem hegyes hanem nagyon kerek volt . Lehet akkor ezek szerint benne valami.

Kép
csucsu05
 
 


Lyndee!

De szép!! :D

Csucsu!

Akkor majd nálam találgathattok, mert mi nem tervezzük megtudni a nemét a születéséig! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?