Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.
Az Asiye barátnője vagyok. Megkért, hogy szóljak nincs nete :( ja és az Afraa megérkezett spanyolba.

Szép napot!
Anna

Kép Kép Kép
asiye

Ibici!

Sajnálom a barnát. Bár amíg csak barna, addig van remény. Az első 1-2 hónapban simán lehet a mensi idején.

Nálatok hogy zajlik a beszoktatás a bölcsibe?
Vendég

wow pici: de legalább megrepedt az a fránya tüsző tuti baba lesz ebből annyira kívánom neked :):):):):))

nika70
Salgótarján

Nika!

Szavaztam Gegére.

Pici!

Összejön az a baba... :D

Nemlajos!

House jó!!!!!! Csak nálunk napközben nincs bekapcsolva a tévé, csak ha Beni alszik.
Vendég

Zsuzska!

Fogorvos be fog válni. Az mindig jót jelent. :D
Vendég

Cet!
Beni bölcsis lesz? :D :D Mire vagy kíváncsi?Írd meg és szívesen válaszolok mindenre!!Egyébként 2 hét,folyamatosan növeljük az anyával együtt töltött időt.

Pici!
Drukk++++++++++++++++Édes a kiscipő :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Anna, köszi az infót, reméljük, nem sokáig lesz Asiye nettelen...
Cat, bizony, mi is így tervezzük, nem szeretnénk tévéfüggőt nevelni, de most ugye House-maraton van az AXN-en két napig, úgyhogy most orrba-szájba ezt nézzük 8)

Nagyon el kellene mennem fogorvoshoz az ínyem miatt, reggel ömlött belőle a vér (klassz az ilyet 20 dr House rész után látni), de most sehogyanse tudjuk ezt kispórolni, sztk-ba meg nem akarok menni, mert az egyetemen pl a fogkövemet se bírták leszedni, azt mondták, ezt már lehetetlen, aztán most nyom nélkül leszedték.

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ibici!

Már 3 napot volt a héten.
Először egy órát velem együtt, másnap velem fél egyedül fél óra, harmadnap velem fél egyedül egy óra.
Eddig semmi gond nem volt. Szerinted szerdán már otthagyhatom egy egész délelőttre úgy hogy ott is ebédel? Vagy ezt majd ott megmondják?
Vele inkább az a baj, hogy nem akar hazajönni. Szerinted el tudjuk kerülni, hogy sírjon, vagy ez természetes?
Hetente két egész napot lenne bent, kedden és csütörtökön.
Vendég

Nemlajos!

Ínyvérzés természetes a terhesség alatt. Több vér kering az ereidben. Ha nagyon zavaró, akkor szedj több c vitamint! Emiatt nem kell fogorvoshoz menni szerintem.
Vendég

HÚÚÚÚÚ nem mondom nagyon lerövidítik a veled töltött időt.Én a 2. napon kezdem el fél órát anya nélkül másfelet együtt,3.nap 1 óra nélküled 2 veled,4. nap 8-9-ig együtt 9-től 11.-ig egyedül visszajön ebédeltetni az anya.5.napon 8-9-ig együtt 9től -12.ig egyedül.6.napon reggeli után elmegy anya és ebéd után jön vissza érte.7.napon már csak beadja 8-kor ebéd után jön.Persze ez függ,hogy a gyermek,hogy reagál.Úgy,hogy majd szerintem ők megmondják mikor hagyhatod ott egész délelőttre.Igen,elősször senki nem szeretne haza menni :D Sajnos később jön a sírás.Lelkileg készülj fel,hogy sírás biztos lesz.Kinek kevesebb kinek több,elkerülhetetlen.Ez magán bölcsi vagy állami?

Kép
Kép
a.ibici

Cat, amikor júliusban megcsináltattam a fogaimat (nem sejtve ugyebár, hogy már pocaklakóm van), akkor mondta a doki, hogy ilyen fogínygyulladással nem szabad nekikezdeni babásodni, mert el fogom veszíteni a fogaimat.
Azóta használok Meridol fogkrémet, és Corsodyl öblítőt, C-vitamint is szedek (bár igazad van, ezzel most kicsit leálltam), mégis...
Szóval nem bánnám, ha valami ecsetelőt kapnék rá.
Egyébként meg már látszik is a fogínygyulladás, ha mosolygok is, az meg azért már gáz.
De most néhány napig szedem rendesen a C-vitamint, és visszatérek a fogselymezésre, meglátom, mennyit használ.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!
Én is imádom a Dr House-t.
De most nem tudtam nyugiban nézni.
Pedig szerettem volna.
Majd ha itthon leszek, mint te, és pocaklakót várok, akkor kiíratom és megnézem elejétől végig.
Most az egyik kedvenc filmem meg, A szomszéd nője mindíg zöldebb. Tegnap volt az első rész, ma a második. :D

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Nem lehet jó érzés a vérző íny.Nem semmi amúgy mennyi mindenen kell keresztül mennie egy kismamának.

Csajok aranyosak vagytok, hogy biztattok.
Én is reménykedem sikerül majd most.

Apa szomorú.
Rosszabb a szeme. Már nem fáj neki. De homályosan lát.
Ami baj, hogy hívta a profot, és ő is aggódik :shock: :shock: :shock: :shock: :cry: :cry:

picimami

Most megyek ágybabújok.
Fázom, és köhögök kicsit. Beindult a cucc.
Holnap nem nagyon tudok jönni.
Lehet pinyó versenyre megyünk.
(sajna apa nem játszhat) De ott leszünk.

Szép hétvégét nektek.
Ölelés és Puszi mindenkinek.

Gabi!!
Neked millió drukk.
Várom a szép zebrás tesztedet :!: :!:

És persze a többiektől is. :D

picimami

Siasztok. Megjöttem:)

Gabi: A nagyon halvány is pozitiv s azt még fényképen valóban nem látjuk. De ha te látod akkor az jó:)
Holnap is várlak majd egy zebrával:)

Pici: Az nem jó, ha párodnak rosszabb a szeme.De biztos rendben lezs vele minden.

De mi az a pinyó??

Kép
csucsu05

szerintem pinpong :lol:

Ha már tv, az M1-en ment a magyar dal napja, amin azt hiszem, Caték is voltak :roll:
Biztos nagyon jó buli volt, legközelebb mi is megyünk (vagy majd ha nagyobb lesz a gyerek :wink: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Na arra végképp nem gondoltam:)

Kép
csucsu05

Csucsu!

Elfáradtál?
A pinyó az valóban ping-pong.

Nemlajos!

Valóban a Magyar Dal napján voltunk augusztusban. És élőben nagyon jó volt.

Sajnálom, hogy fogínyvérzésed nem a kismamatünetek közül való.

Pici!

Lehet, hogy csak valami átmeneti dolog van a párod szemével, ami hamar elmúlik valami csepp hatására.

Ibici!

Amikor először mentünk be a bölcsibe, akkor Beni kb. 5 perc után otthagyott, és elment játszani a kert másik végébe.
Remélem nálunk nem lesz sírós időszak.
Azért reménykedem, mert ő igazából csak két napot lesz hetente, és így talán jó bulinak tűnik majd neki.

Viki hogy bírja a sulit?
Vendég

Cat: elfáradtam de most még jól is esik esküszöm.
A holnap meg hamar elmegy ma tovább voltunk, hoyg holnap már 3kor jöhessünk haza.
Igy már nincs sok hátra:)

Kép
csucsu05

Csucsu!

Te legalább úgy fáradtál el, hogy van valami értelme, és pénzt keresel vele.
Én ma nem vettem szinte semmit, de egy csomót álltam sorba és többet költöttem, mint amit Te most megkeresel... Ez hihetetlen. :roll:
Vendég

Cat: Miért mit vettél??

Kép
csucsu05

Jó reggelt mindenkinek!

Csucsu!

Szinte semmit nem vettem.
Beugrottunk a Bau-Maxba vettünk négy kampós csavart és egy fűrészt. Ez nem volt drága, de kismillióan voltak, és fél órát álltunk sorba.
Aztán átmentünk az Auchanba. Ott csak egy ember volt előttünk amikor fizettünk, de egy vagyont hagytam ott. Pedig nem vettem semmi különöset. Mosószer, fehérítő, pár konzerv, olivaolaj, sajt, felvágottak... Tehát egy sima bevásárlás.
Ezután IKEA, mert már ebédelnem kellett. Hosszú de gyorsan haladó sor a kajánál, finom ebéd.
Kifelé vettünk Apának egy asztali lámpát. És talán ez volt a probláma. Közel egy órán át álltunk sorba, hgy ki tudjuk fizetni. :shock:

Tehát elfáradtam, és semmi olyat nem vettem, ami igazán örömet okozna nekem.
Vendég

jó reggelt :):):)

Gabi teszt?

nika70
Salgótarján

Gabi!

Most már ideje felkelni!

Nagyon kíváncsiak vagyunk arra a pozitív tesztre!
Vendég

sziasztok!
Cet!
Bízzunk benne,hogy nem fog sírni.Magán vagy állami bölcsi?Én sem szeretek sorban állni,tovbb tart mint az egész vásárlás!

csucsu!
Mit csináltál,hogy elfáradtál?

GABI!!
TESZT????????????????????????????????????????????????ÉBRESZTŐ!

Kép
Kép
a.ibici

Sajna nekem nincs szükségem a tesztre :( :( Pontosan,hogy még reménykedni se legyen időm,reggel megjött miki :( :(
Ma megyünk anyósékhoz,lehet ma már nem jelentkezem jó hétvégét mindenkinek!!!

Kép
Kép
a.ibici

Jó Reggelt :wink: Sziasztok!!!

Hát a mostani tesztemen nem láttok semmit (nega) :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Most már tényleg feladom, majd jövő héten elmegyek dokihoz, ha tudok :cry:

Mennem kell.
Sajnálom hogy csak hitegettelek titeket. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
minimano74

Igaz még piri sehol. A jövőhéten viszont egyedül vagyok a munkahelyemen és nem bizti hogy el tudok menni dokihoz, mert az csak 2-ig fogad betegeket. :cry: :oops:

Kép
Kép
minimano74

Na leléptem Lányok most nincs kedvem semmihez :roll:

Kép
Kép
minimano74

GAbi nem biztos hogy az nega mert ha erős tesztet vettél az még lehet nem mutattja de ha egy 10 -es érzékenységűvel néznéd akkor már szerintem lenne valami :):):):):

nika70
Salgótarján

Gabi!

Van akinek csak később mutatja ki, mert lassan indul be a hcg termelés. (Mondjuk ebben az esetben jobb, ha ad valamit a doki.)

Ibici!

Nálunk csak magánbölcsi van. :?
De már többen dícsérték, így belevégtunk mi is. Beni már nagyon akarta. Előtte két hétig folyamatosan azt emlegette, hogy bölcsibe akar menni. Néha el kellett mennünk este is és megmutatni, hogy a bölcsi zárva van. :)

Nika!

Apukád jól érzi magát nálatok?
Vendég

cat: szerintem igen mondjuk elég magának való ember de szerintem jól érzi magát :):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!
Ne haragudjatok Drágáim, amiért most alig jövök, de így a hosszú hétvégére kicsit felsűrűsödtek a programok. Ugye nálunk ilyenkor van Simon Júdás vásár, és eljöttek hozzán anyósék meg a sógoromék, így velük foglalkoztam, most elmentek, és hívott anyukám, hogy jönnek haza az 1 hetes ausztriai üdülésükből, beugranának hozzán egy kicsit. Szóval, melegváltás! :lol:
Majd írok bővebben is a vásárról is, ha valaki nem hallott volna róla és érdekel benneteket!
Gyorsan teszek pár képet:
Tegnap este a forraltborozgatás....
Kép

Hála a sok "vendégnek", Dani végre fent alhatott az emeleteságy tetején! Igen élvezte...
Kép

Ma pedig a ringlisen, naná, hogy megint motorra pattant fel :wink: :lol:
Kép

Neki volt a legjobb ma, egy csomó mindent kapott.
Egy Noddy-s lufit, egy vastag télikabátot, egy verdás ágyneműt, egy harisnyát és egy játékmotort.
Majd azokat is lefényképezem, ha érdekel valakit. :roll: :wink:
Ne haragudjatok, hogy megint csak magunkról írtam és már lépek is, de mindjárt itt lesznek anyumék!
Még egy: Gabi! Sajnálom a nega tesztet!!! Fel a fejjel! Majd legközelebb!!!!

Pusszantás mindenkinek! És további csodaszép hétvégét!!!

Kép
oriandy

andy de jó hogy jól éreztétek magatokat engem érdekelnek a képek :):):):)

nika70
Salgótarján

Andy: Jók lettek a képek :)

Gabi: Amig nincs piri nem szabad aggódni. :) Nyugi.

Cat: Igen a hosszú sorban állást én sem szeretem :(

Kép
csucsu05

Köszi a biztatást! :lol: Csak az a baj, hogy gyógyszertárban nem lehet 10-es érzékenységűt venni (legalábbis nálunk nincs). :wink: Amit meg rendeltem a netről az elfogyott. :cry: Majd jelentkezem, de holnap nem bizti hogy csinálok tesztet majd meglátom milyen kedvem lesz reggel. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Hali!
Na, megjöttem az ajándékos képekkel:
Verdás ágynemű
Kép
Kabát
Kép
Noddy-s lufi
Kép
Motor
Kép

Nika!
Igen, nagyon jól éreztük magunkat a napokban, ráadásul anyumék is ki akartak menni a vásárba így elmentem velük. dani maradt apával itthon. Én meg kaptam egy csomó cuccot a szüleimtől. :wink: :oops: :lol:
Kardigánt, pulcsit, én meg vettem pizsit és zoknikat.
Szóval nekem is jutott vásárfia! :oops: :oops: :lol: :lol:

Gabi!
Ne csüggedj, mert piri még sehol! De én a helyedben nem lőnék el több tesztet, inkább menj el dokihoz!!! Az a tuti!

Kép
oriandy

Gabi: Én is most várnék pár napot és csak akkor tesztelnék. Igy nem stresszeled magad a nega tesztekkel. abarátnőmnek is igen csak kéőn mutatta ki a teszt a babát. Tehát a remény megvan még. :) Várjunk most egy pár napot .

Kép
csucsu05

Hoztam az én cuccaimat is....
Bocs, ha sok vagyok egy kicsit! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zoknik
Kép

Pulcsi
Kép

Kardigán
Kép

Kép
oriandy

Andy: nem vagy sok:) Szereted a kockásat ezek szerint:)

Kép
csucsu05

Csucsu!
Igen, szeretem! :wink: :lol: :oops:

Kép
oriandy

Andy: Jó is az :)

Kép
csucsu05

Andy!

Nagyon jó a pulcsi és a zoknik. Én is imádom a káró kockás ruhákat.
És a Dani cuccai is jók. :)
Én Thomasos ágyneműt szeretnék neki karácsonyra.

Gabi!

A hcg szint az elején kb kétnaponta duplázódik. Szerintem is várj hétfő vagy kedd reggelig.
Vendég

Ma főztem életemben először sajtlevest.
És nem is értem, hogy eddig miért nem próbáltam... Olyan egyszerű és én nagyon szeretem.
Jövő héten szerinetm főzök hagymalevest is.
Mostanában folyton levest ennék.
Vendég

és kérdem én, hol a recept? 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szép Jó Reggelt!

Még mindenki szunyál??? :wink: :lol:
Én is aludnék, de Dani ugyebár felkelt, hogy mesét szeretne nézni és kakaót inni. Pedig elég fáradt vagyok. Tegnap este apával (azaz eredetileg én kezdtem) kártyáztunk itt a neten és bejutottunk a döntőbe, ami ma este lesz. :D :D Aztán persze jól megünnepeltük.... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cat!
Igen! Kérjük a receptet!!!!

Kép
oriandy

Jó reggelt!

Az én fiamat sem érdekelte, hogy átállították az órát...

Andy!

Gartalulálok a döntőhöz! Csak ügyesen ma is!

Sajtlevesnek nincs külön receptje. Elolvastam többfélét, és a végén eljészítettema saját verziómat.
Valahogy így zajlott:

Kis vajon megpirítani a lisztet. (rántás)
Felönteni egy liter hideg vízzel, csomómentesen elkeverni. Bele egy leveskocka (vagy kettő ízlés szerinet), só, fehérbors, fokhagyma (nekem fokhagyma garnulátum), kb. 10 percig főzni. Beletenni 2 dl tejszínt, újabb 2 perc főzés. Levenni a tűzről, 15-20 dkg reszelt sajtot belekeverni. Én tarpistát tettem bele.
És a tejszínbe kevertem még egy kis lisztet, mert az én ízlésemnek nem lett elég sűrű.
Tálalásnál még egy kis reszelt sajt a tetejére és pirított zsemlekocka.

Tehát ez valami recept szerű.
Vendég

Nem tudom hogy megyünk holnap bölcsibe, mert Beni beteg lett. Nem súlyos, csak náthás és köhög egy picit. De én így nem szívesen viszem el. Úgyis utálom amikor más szülők betegen viszik a gyereket a bölcsibe.
Vendég

jó reggelt mi is fent vagyunk már egy ideje gergőt sem zavarja az óra átállítás :):):):)): ezetúl 7 helyett majd 6-kor kelhetek :)

andy jók a cuccok :):):

ma megyünk anyóshoz meg aput felteszzük a buszra majd jövüök puszi mindenkinek

nika70
Salgótarján

Nika!

Jó szórakozást mára Nektek!
És egyetek valami finomat. Nekem még ki kell találnom az ebédet.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?