Új privát üzeneted érkezett!

kutyfül: nem akarlak ijesztgetni, de Botinál is lázzal indult, aztán 3 nap semmi után jött ez a hétvége... :?

Ildi: egy nagy favonatot már vettem neki, és 3 könyvet, majd még vmit lehet nézek... :wink: Nagyitól építőkocka, meg sztem vmi autó...
Vendég
 


Sziasztok!

Én is kilábalok lassan a betegségből. Szerencsére a lányok nem kapták el, legalábbis eddig semmi jele neki. Remélem most már nem is lesz.

Mi meghosszabbítottuk a 23-i hosszú hétvégét és már tegnap lejöttünk a nagyiékhoz, Balatonra. Esztikének ez az első kirándulása. Eddig szerencsére jól viseli, sőt tegnap is és ma is szinte egész nap a hangját sem hallottuk, sokat aludt. Biztos a levegőváltozás jótékony hatása...Amúgy már nagyon kis ügyes, aranyos Eszti. Sokat nézelődik, visszamosolyog ránk, sőt hason fekve a fejét is ügyesen emelgeti, tartja. Majd ha lesz kis időm, hozok képeket is. :D

Vicsok: Andriskának utólag is nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk! Várjuk a képeket az ünneplésről! :D

Babett: Botinak jobbulást!

Ildi: Valahonnan ismerősek ezek a produkciók. :wink: Zsófi is zokott táncolni az asztal közepén, ha nem vesszük észre időben.

Panndi: Hogy vagytok? Minden rendben veletek?

Kutyfül: Ez a koncert jópofának tűnik. Ilyen rendszeresen szokott lenni ott vagy csak egy egyszeri alkalom volt?

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Sziasztok!

Babett, az ajándéknak biztos sikere lesz. :lol:

Eperke, hát Zsófi se semmi! Milyen hajmeresztő dolgot tud még, csak hogy legyen időm felkészülni. :wink: Eszti ügyes baba, ha a nagyiéknál is ilyen jól alszik Veletek.

Kutyfül, Barnának is jobbulást kívánunk. Egyszer én is voltam Lilluval ilyen koncerten(kb. 8 hós volt), neki is nagyon tetszett. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 

 
 

Sziasztok!

Senkinek sem kellenek a kuponjaim? :shock: Mert akkor felajánlom őket egy másik topikon.

Kutyfül: Tegnap leadtuk a meningitec receptet a gyógyszertárban, ma lehetne már értemenni, de holnap fogunk. Le sem merem írni neked, hogy milyen összeget mondott a gyógyszerész :D Remélem aztán tényleg annyi lesz............ (1.920,-Ft)
lamme
 
 


Lamme, nekem köszönöm szépen, nem kellenek most ezek a kuponok. :wink: Ha a gyógyszerész azt mondta, biztos annyi lesz az oltás ára. Jó, hogy a ti dokitok figyel a részletekre. Magyar egészségügy szégyene, hogy nem mindenkinek ennyi :cry:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ildi: Most már 1 perc nyugtom sincs Zsófitól. Rájött, hogyha a székeket odatolja, akkor akárhova fel tud mászni. :shock: Eszterkéhez a kiságyba már rutinból bemegy és onnan fel a pelenkázóra. Ez különösen akkor jó, mikor Esztit pelenkázom. Ilyenkor még 6 kéz is kevés lenne, nemhogy 2.

Lamme: Köszönjük a felajánlást. Nekünk még van 1 adag okt-novemberi Pampers kuponunk, szerintem többet nem váltunk be.

Eszterkének a bababónusszal ismét kaptunk kuponfüzetet, úgyhogy nekünk is van Libero, Babylove pelus kuponunk, meg talán Huggies is. (utóbbiban nem vagyok biztos). Ha kell valakinek szívesen elküldöm.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Lilla is a székről mászok mindenhova taktikát alkalmazza :shock:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Eperke: Ha netán más nem jelentkezik érte, akkor a Huggies és/vagy Babylove kuponokat én elfogadnám :)

Nem semmi, hogy milyen furmányosak ezek a babák, Lillus és Zsófi :D :wink:

Kutyfül: Mégiscsak ma váltottuk ki a Meningitec oltást, és tényleg 1.920,- Ft volt :shock: :lol: :D
lamme
 
 


Sziasztok!

Megvagyunk mi is, csak zajlik az élet... vasárnap megharapott egy kutya, oltási könyve nincs, mától két hétig megfigyelik, hogy beteg-e, és kell-e oltást kapnom.

Amúgy jól vagyunk, hányás gyengült, de még van, a súlyom ingadozik, hízok egy kilót, fogyok egy kilót, hízok egy kilót, fogyok egy kilót :D Jó játék :lol:

Jaa, és úgy néz ki, abbahagyom az egyetemet. Egyik szemem sír, a másik nevet miatta :?
Vendég
 


Mi az a Meningitec oltás? azt is ajánlották Nektek? már nem bírom követni ezt a sok oltást.... :x

Panndi: mi van a sulival? besok(k)altál?
Vendég
 


Hát, kiderült hogy jóval több időt venne igénybe, míg teljesülne az álmom (9 évet kéne tanulnom), és ez szülésekkel megszakítva legalább 12 év lenne... Na meg rengeteg pénz... 12 év múlva nem szeretnék pályakezdő lenni. Szóval elég lesz nekem egy diploma is :lol:
Vendég
 


ügyvéd akartál lenni vagy orvos? esetleg könyvvizsgáló :wink: ? ezeknél kell ennyi év...
Vendég
 


Hát az élet nálunk is zajlik. KisLilla is beteg lett. Most nem mászik sehova szegény, csak alszik, meg fekszik és nagyon elesett. :cry: Hurutos köhögése, piros, gyulladt torka, zörejei vannak. Antibiotikumát is most váltottuk ki. Szegény most kap először. :cry:

Hát Panndi megértelek. Pszichológia nekem is nagyon tetszik, én hasonló okokból nem kezdeném el. Már kicsit ezt a doktorit is megbántam, örülök, ha ezt befejezem egyszer, többet tényleg soha, csak nyelvtanulás. :lol: Szerintem jó szakmád van, jó helyen dolgoztál, nem vagy elveszett másoddiploma nélkül sem. Ez csak az én véleményem, én így is csodállak, hogy Zsófi mellett ennyi vizsgára volt erőd. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ildi: Lillunak jobbulást!

babett: pszichológus akartam lenni. 3+2 év az egyetem, aztán négy év a klinikai szakpszichológusi képzés, ami alatt mér a szakmában kell dolgozni, de kevés a hely, szóval a többség vagy minimálbérért, vagy önkéntes segítőként teljesíti a gyakorlatot. Hát köszi :shock:
Azt hiszem, elég lesz nekem egy diploma :lol:
Vendég
 


Panndi: Fú, durva ez a kutyaharapás. :shock: Remélem, hogy nem lesz semmi gond :!:

Babett: A Meningitec oltás a meningococcus okozta agyhártyagyulladás ellen van. Több oltóanyag is van, Vivi pl. a Neis Vac-ot kapta. Ha esetleg szeretnéd beadatni Botinak, akkor még a szülinapja előtt írasd fel, mert akkor olcsóbb (több rajta a támogatás), viszont a szülinapja után adasd be, mert akkor csak egy oltásra van szükség. Ez egy teljesen általános taktika, szinte mindenki így csinálja. Nekünk anno a gyerekorvos és a védőnő mondta, és azóta is így hallom mindenhonnan :wink:

Ildi: Jobbulást kívánok Lillusnak!!
lamme
 
 


köszi a jobbulást mindenkinek Lillu nevében, szegény tiszta kész van, egész délelőtt alszik, hol a helyén, hol csak a kezembe hajlandó :cry:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ildi: Lillunak jobbulást!

Lamme: Örülök, hogy nektek ennyi volt az oltás. Nekünk manjugetet írt fel a dokinéni. Lehet amiatt drágább. Nem tudom. Pedig én is direkt azért írattam most fel, hogy 1 éves kora előtt olcsóbb.

Barna hétfőn megint lázas volt, tegnap teljesen jól volt. Ma meg egész nap nyűgös, sír, nem tudom mi van vele :cry: :cry:

Andi: ez a kutyaharapás durva :cry: Hogy harapott meg?

KépKép
kutyfül
 
 


Eperke: legközelebb nov. 17-án lesz ilyen koncert. Jelentkezni kell rá, a MÜPA honlapján fent vannak az infók. Azt mondták januártól 2 hetente lesz majd. Nekünk nagyon tetszett, megyünk a novemberire is :wink:

KépKép
kutyfül
 
 


Szegény Barna, jó lenne, ha hamar meggyógyulna.
Lillu is belázasodott, tiszta nyűg, szóval átérzem Kutyfül a helyzeted. Legalább Lillunál kiderült mi a baj, remélem Barna a hétvégére már meggyógyul :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ildi, Kutyfül: Jobbulást a gyerkőcöknek!

Panndi: Te szegény! Nem irigyellek a kutyaharapás miatt. Remélem nem lesz semmi gond!!!!!!!!!

Lamme: Persze elküldöm a kupont, ha hazaértünk. Írd meg mégegyszer a címedet légyszi, mert nem biztos, hogy megtalálom.

Megyek, mert Esztike megéhezett. Ha lesz még kis időm a nap folyamán, hozok képeket!

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Eszterke
Kép Kép
Kép

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Zsófi

Kép Kép

Kép

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Eperke: Eszter nagyon édes, kis vigyori:)) Milyen sokat változott már! Zsófi is nagyon szép! Olyan gyorsan megy az idő, nem???

Képzeljétek, az előbb hívott a védőnénink, hogy akarjuk-e a prevenalt beadatni Barnának, mert akkor jövő héten mehetünk. Annyira meglepődtem, hogy elfelejtettem megkérdezni, hogy ez nem úgy van, hogy 1 év alatt ebből is kettő kell? :oops: Vagy nem? :oops: Remélem addigra meggyógyul. Nem tudom mi van vele, de nagyon nyűgös, sírdogál, de nincs láza. Ilyen még nem volt...

KépKép
kutyfül
 
 


Hát Eperke, nagyon szép kislányaid vannak. :lol: Zsófi tiszta huncut, mintha Lillát látnám, Eszti meg olyan kis elégedett, mosolygós... büszke lehetsz rájuk :wink:

Kutyfül - 7 és 11 hónap között kettő, majd a második életévben egy ismétlő. 1 éves kor felett úgy tudom kettő kell csak.

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Eperke: Gyönyörűek a lányok!!! :lol: Esztinek az a harmadik vigyorgós képe, az fantasztikus :wink: Még a párom is megcsodálta :D Zsófi meg nagy huncut, le se tagadhatná :D Köszi a kupont, priviben megírom a címemet.

Kutyfül: Jobbulást Barnának is!! Úgy van az oltási rend, ahogy Ildi írta :wink: Mi is Niki szülinapja után adatjuk be, így csak kettő kell ebből.
lamme
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket! Hát, Zsófinak egy kis huncutságért tényleg nem kell a szomszédba mennie. Mindig valami huncutságon töri a fejét. :D

Kutyfül: Tényleg gyorsan repül az idő. Eszti is már 6 hetes múlt, pedig még csak most volt, hogy izgultam, hogy mikor kell már menni szülni. :)

Lamme: Akkor jövő héten valamikor küldöm a kupont.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Sziasztok!

Lányok édesek :)

Most értünk haza, hulla vagyok.

Egy körkérdésem lenne: kinél hogy alszanak el a gyerekek?
Vendég
 


Andi: nálunk napközben beteszem Barnát az ágyába, kimegyek, ő meg elalszik. :wink: Este általában bealszik a cicin, de ha nem, akkor ugyanaz a forgatókönyv, mint nappal. Szóval semmi extra. Így értetted a kérdést?

Na, én is tiszta nátha lettem...

KépKép
kutyfül
 
 


Így-így, köszi :)
Vendég
 


panndi: nálunk is úgy van, mint Barnánál. Napközben kb egy hónapja 90%-ban teljesen egyedül megy az elalvás - jelenleg még 2x naponta, a többi esetben meg vissza kell mennem, helyretenni (lefektetni-betakarni-cumi a szájba), és kb 1-2 percig simogatni és elalszik. Este egyre többször nem alszik már be a cicin (korábban szinte mindig az volt), így leteszem, elköszönök pár mondatban, puszi, és elalszik egyedül.

Mi még mindig beteg vagyunk. Vagyis már megint. Kicsit javult a hét elején, és most a 4 napos ünnepben teljesen visszajött a nátha. Láz nincs, de nagyon hurutosan köhög és folyamatosan folyik az orra, porszívóval semmi nem jön ki. Akkor honnan jön??? Holnap megyünk vissza dokihoz, mert már ez nem normális...!!! :cry:
Ja, én is náthás vagyok... de ez a legkevesebb bajom..:(

Kérdés-szoptatás helyett: Mivel Boti egyenlőre nem választódik el magától, így le akarok állni a reggeli szoptatással (aztán még idén az estivel is). Mit adjak helyette, na és miben? Boti kb 2 hete már ivópohárból iszik, így a cumisüveget már nem használjuk. Térjek vissza megint arra? Nem hinném, hogy 200ml-t egyből meginna ivópohárból. Szerintetek?
Kutyfül Te hol tartassz a szoptatások elhagyásával???
Vendég
 


Babett: Jobbulást nektek! Nem tudom mi ez a nyavalya, de rajtunk is kitört, én ki sem látok a náthából. Barna egész éjjel köhögött, meg eléggé szörcsögött az orra. Úgyhogy délelőtt nálunk is ment a porszívó. Többen mondták, hogy betegek és mindenkinek jó sokáig tart. Hol visszaesnek, hol jobban vannak. Szóval nem sima nátha. :(
Szopi-elhagyás: A reggeli szopit már el akartam hagyni, de mikor kérdeztem a dokinénit, hogy mit adjak reggelire, azt mondta tápszert. Úgyhogy úgy döntöttem, marad még a szopi. Szerintem kb. 2 hét múlva elkezdjük a kenyér-kalács és társait + tea és akkor ezzel váltom majd ki a reggeli szopit. Aztán picit később majd tej. Viszont hajnalban olyan 5 körül még mindig kel Barnus és szopizik. Erről nem tudom hogy fog leszokni. Boti ezt már elhagyta?

KépKép
kutyfül
 
 


Jó reggelt!

Zsófi is taknyos, szerencsére tud orrot fújni, így nem kell porszívózni. Jó, hogy megvettem, egyszer sem használtuk :roll: Tegnap a templomban Zsófi kivett egy zsepit a babakocsiból, belefújta az orrát, és nagy büszkén odavitte egy kisfiúnak, aki el is fogadta tőle :lol: Nagyon édesek voltak :D
Vendég
 


Minden kis beteg takonypócninak jobbulást kívánunk :wink: Mi nekünk is holnap kell visszamenni a doktornénihez. :cry:

Panndi!
Nálunk Lilla szobájában van egy alvó szivacs sarok berendezve, mi oda fekszünk le ketten este. Általában tíz perc énekelgetés/imádkozás után Lilla elalszik. Ha nem, akkor onnan nagyon nehéz dolgom van. Végszükség esetén szoktam a sportkocsiban kicsit tologatni, ő arra tuti bealszik. Tízből általában egyszer van szükség erre az esti produkcióra. Próbáltam a mesélést, de nálunk nem jött be, Lilla nagyon szereti és hamar felébred tőle, és még hoz könyvet. :lol:

Nappali alvásról Lilla sosem volt híres. :cry: Ha bealszik, akkor átlag beájul valahol és úgy, napközben nála minden altatás csődöt mond. :shock:
Amúgy ő korábban mindig cicin bealvós fajta volt. Magában az ágyban altatni nulla esély. :roll:

Babett!
Én biztos nem vagyok a legjobb és legeredményesebb szoptatásról leszoktató, de leírom, hogy hogy csináltuk. Lilla szerintem nem jött volna le magától, ha én nem kezdem el. Lehet érte elítélni, mondjuk nem hiszem, hogy a 14 hónapi szopi kevés lenne.
Mi egy évesen napi 5x szopi-nál tartottunk. :lol: Reggel kettő, délben, este kettő. :lol: 12 hósan vettem el a déli szopit. Ez volt a legérzékenyebb, pedig nem gondoltam volna. Hetekig volt visszaesés, mindenféle szopi könyörgő mutatvány. Ehhez képest a reggel és esti pikk-pakk ment. Először a 2-2 szopit egyre összevontuk. Aztán 13 hósan reggeli után-majd előtt elkezdtem adni a Milupa junior Italt neki. Majd két hét múlva elhagytuk a szopit. Tök simán ment. Ugyanígy az esti is 14 hósan. Ha nem szeretnénk annyira Kistesót, én még hagytam volna, de szopi mellett esélyünk se volt... (még így sem :cry: :wink: )
Lilla Avent csőrös itatóból iszik. Jobb napokon 100 ml-t, máskor annyit sem. Ő 13 hós koráig nem látott cumit, akkor nem akartam a szájába adni. Még van másfél doboz Junior Italunk, többet nem veszek, mert annyira nem szereti, hogy ilyen mennyiségben a tej sem fog megártani neki, ráadásul ugye lassan 18 hósak leszünk. Remélem segített, a többiektől bocs a hosszú leírásért. :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ildi: köszi, Zsófi is így alszik el, csak ő a mi ágyunkon, de ugyanez van, és 10 perc alatt elalszik ő is :lol:

Szopi kiváltásban én nem tudok tanácsot adni, mert Zsófi minden új kajára vevő volt cici helyett :lol: A napppali szopikat direkt váltottam ki, a reggeli-esti meg olyan gyorsan ment, hogy észbe se kaptam :shock: Nem bánom, hogy így alakult, mert őt picit sem viselte meg. Kapott tápszert is, akkor még cumisüvegből, egy éves koráig abból ivott, most már pohárból iszik :lol: Jaa, és már tejet :wink:
Vendég
 


Köszi lányok az infókat. A napközbeni szopielhagyás nálunk sem volt gond sosem, ahogy én terveztem, úgy volt. Csak még vacilálok, h mi lenne helyette a jó. Én is úgy érzem, h 12 hó szoptatással már nem vagyok "rossz" anya, szóval ennyi elég volt, és én úgy látom, hogy Boti már nagyfiú, nem egy csecsszópó kisded. Kutyfül, nálunk a hajnali fél5ös szoptatás 2 hete áttevődött 5,45re. De még így is alvás van utána (szerencsére), szóval nálunk a reggeli (kalács, stb.) ekkor még szóba sem jöhet. MIndenképpen innivaló kell helyette. Meg azt is írják az okosok, h kell 4-500 ml tejalapú vmi egy ekkora gyereknek. Én is a Milupa junior italt néztem ki eddig, meg a HIPP babatejet. De egyenlőre még nem próbáltam ki egyiket sem. Most először megvárom, h elmúljon a betegség.
Ja, szimplán náthás Boti. Orrcseppet írt fel neki. De tény, h jól elhúzódik. És se úszás, se ringató... :cry:
Panndi: Zsófi hogy tud már orrot fújni? mi a trükköd?? :wink:
Vendég
 


kutyfül: az is lehet, h inkább vhogy le kellene szoktatni a fiúkat a kelés előtti ébredésről, akkor lehetne az első a reggeli. Na, ezt nem tudom hogy lehetne megycsinálni.
Vendég
 


Kicsi kora óta fújjuk az orrát. Vagyis eleinte csak "kipiszkáltam" (bocs :lol: ), ha volt ott valami, aztán nyáron megtanítottuk fújni, aztán mivel a zsepit megszokta, összekötöttük a kettőt, és így ki tudja fújni az orrát. Orrszívó meg pihen a dobozában.
Vendég
 


panndi: én is szoktam "piszkálni" :wink: , na de most dől belőle a cucc... :cry: Azt hittem, erre az orrfújásra később érnek meg, de akkor Zsófi jó példa, én is elkezdem súlykolni... :lol:
Vendég
 


Babett!
Mi is csak akkor porszívózunk, ha nagyon dől a cucc. :lol: Lilla is fújja az orrát, ha meglátja a zsebkendőt. Még nem olyan hatékony, de azért jó, hogy reggel és este kell csak porszívózni így betegség idején is. Szerintem Botinak is tetszeni fog a fújkálás, aztán majd lesz eredmény is. :D Addig meg a porszívó elintézi a piszkos munkát. Enélkül most Lilla se kapna levegőt. :cry:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


képzeljétek, a meningococcust felírattam ma, és nem volt olcsóbb, állítólag nyáron megszűnt a támogatás rá.
Vendég
 


Sziasztok!

először is nagyon köszönjük a szülinapos köszöntéseket!! :lol: nagyon szalad az idő...

még egy hirem van: valószinüleg jön a következő baba :roll: eddig 2 tezsten túl, és mindkettő szerint igen :lol: egyrészt nagyon örülök, másrészt meg tele a gatyám..már bocs, de úgy látom, többen megbirkóztok ezzel a dologgal, majdcsak menni fog nekem is.. :wink:

eperke, nagyon szépek a lányok :lol: és hogy megnőttek már :lol:

meningo - hát nem tudom, h hogyan x-elhet át a gyógyszertáros, de megtette...elküldtem postán a barátnőmnek és ő váltotta ki nekünk, már be is adattam a múlt héten, 3 napig nagy piros folt :cry: de egyébként semmi.
egyébként jól vagyunk, most folyik az orra picit Banducnak, de jól van.

ez a koncert nagyon jól hangzik!!

Panndi, sajnálom az egyetemet, de teljesen megértem.. :cry:

alvás - napközben beviszem, iszik egy kicsit, picit a vállamon ringatom, beteszem és elalszik, nem rögtön, de megoldja egyedül :roll: Este viszont még tápszer cumisüvegből, és úgy alszik el.. :?

nem tudom, mikor és hogyan kell/lehet elhagyni a reggeli / esti tápszert... :roll:

hjajj, és hogy álltok az óraátállással? Banduc új idő szerint fekszik, de régi szerint kel.. :?

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 


Vicsok: Nagyon gratulálok!! Meg fogjátok oldani, bár elhiszem, hogy tele a gatya :lol: :lol:

Babett: az orrfújást mi is gyakoroljuk. Azt szoktam, hogy én is mindig kifújom az orron és akkor utána ő is. Odateszem a zsepit és mutatom, hogy fújja. persze még nem megy, de majd lassan :wink: Addig marad a porszívó.

Andi: Ti már választottatok neveket?

Ja, Barna mostanában sportkupakos üvegvől iszik. A nyáron kaptunk rá, és ebből tök szépen iszik. Pohárből is szokott. Vizsont a csőrös poharat már nem is használjuk. Cumiből meg csak pár hetes korában kapta a lefejt tejet, ha el kellett mennem.

KépKép
kutyfül
 
 


Sziasztok!

Vicsok: Gratula!!!!! Ez szuper :D Mikor mész dokihoz? Az óraátállítás óta nálunk is ez a helyzet: új szerint fekszik, régi szerint kel :? Ma pl 5:25-kor szopi 5:43-ig, azt hittem ennyivel megúsztam, erre rá 20 percre kipattantak a szemei :? De még 6:50-ig azért sikerült vízszintben tartanom, bár a mi ágyunkon :?

Babett: Hihetetlen, hogy a meningococcus oltás ennyire más mindenhol :?

Alvás: Nikivel kicsit macerásabb, mint anno Vivivel volt. Nappal kifejezetten nehezen megy, este még jónak mondható. Cicin bekómázik, és vagy annyira mélyen elalszik, hogy észre sem veszi, hogy beteszem a helyére, vagy kicsit kinyitja a szemeit, körbepislant, aztán legtöbbször alszik tovább magától. Ritkán van, hogy totál felébred, akkor replay :?

Beteg babóknak jobbulást kívánok! :)
lamme
 
 


Milyen ügyes orrfújó gyerkőcök vannak itt :D Emlékszem, hogy Vivi eleinte úgy fújt orrot, kb. olyan idősen, mint most Panndi Zsófija, hogy odatettük, vagy odatette ő a zsepit a nózijához, de a szájával fújta a levegőt :D:D:D Neki még most sem megy tökéletesen, mert nem tudja erősen fújni, így csak a nagyon laza dolgokat tudja kijuttatni :D
lamme
 
 


Lamme: Nálatok hogy lesznek a szülinapok? Jó közel van egymáshoz a lányok szülinapja.

KépKép
kutyfül
 
 


Vicsok! Nagyon gratulálunk és drukkolunk Nektek :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Kutyfül: November 9-én tartjuk a csajok szülinapját, együtt mindkettőjüknek :D Ekkor lesz Niki első szülinapja, és az elsőt mindenképpen a napján szeretnénk tartani, ahogy anno Vivinél is, pedig akkor az hétfőre esett :D Szerettem volna, ha Niki 17-én, vagy azután született volna, hogy több idő legyen köztük, de hát nem jött össze, így kénytelenek vagyunk egybe tartani nekik. De most már nem zavar :D Sőt, a harmadik bébit egyenesen november 12-ére szeretném időzíteni :D:D
lamme
 
 


Lamme: A nov. 12. jó nap, akkor van az én szülinapom is :lol: :lol:

KépKép
kutyfül
 
 


olyan hihetetlen, hogy a kisbabáink lassan egy évesek lesznek... már itt van Boti, Niki és Barna szülinapja is mindjárt :lol:

Kutyfül Te most mennyi idős leszel? olyan sok még bizti nem, hogy ne lehessen kérdezni :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Pár napig nem vagyok és micsoda jó híreket olvasok! Vicsok Nagyon örülünk Nektek, gratulálunk! :D
Ilyen hírek hallatán mindig vágyódok én is egy követkető babára, pedig Eszti még csak most született. Hiába, az a 9 hónap és a szülés is maga a csoda...Tegnap voltam a 6 hetes kontrollon az orvosomnál. Ő is azt mondta, hogy 3 év múlva jöhet 2 kisfiú. :D

Babett: Voltatok orvosnál Botival? Reméljük már hamarosan kilábaltok a betegségből és a szülinapra kutya baja sem lesz.

Találka: Szó volt már többször egy találkáról. Most a babakoncert kapcsán jutott eszembe, hogy az egy jó alkalom, program lenne erre. Mit szóltok hozzá?
Amúgy 1 évesnél nagyobb gyerkőcöt mennyire lehet bevinni a koncertre? Én is gondolkozom, hogy elmennék rá, de Zsófit nincs kire hagynom hétköznap és ő ugye már bőven elmúlt 1 éves.

Lilly: Rég nem jártál erre. Hogy vagytok? Minden rendben?

KépKép
KépKép
eperke21
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: