Új privát üzeneted érkezett!

nekem már nagyon mozog :D és meg kell mondjam nagyon aktív baba.. érzem ahogy elúszik egyik oldalról a másikra, és néha meg is rugdos :lol: :lol: :lol:

hmm.. nekem a mellnövekedés folyamatos volt.. úgyhogy Papillon lehet hogy neked most akarja behozni a lemaradást... 8)

KépKép
KépKép
adryn

sziasztok!! mostmár én is egyre többször érzem hogy mozog.

Kicsit ideges napom van ma..Voltam anyukámnál, és a nővérem elmondott valamit amit nem kellett volna asszem..anyám barátnője egy bunkó!! olyanokat mondott a nővéremnek hogy amit az ő gyerekének adott, azt ő ne merje nekem odadni ... semmit amit ő adott a gyereknek...
most nem mintha rászorulnék. de marha rosszul esik :cry: :cry: anyuám mesélte hogy akart venni babaruhát mert megtetszett neki valami és az a nő rácsapott a kezére hogy ne merje :cry: :cry:
én elvileg erről nem tudok csak anővéremet faggattam ki.. állitolag vele ugyanezt csinálta és anyukám beolvasott neki meg a nővérem is készül rá.. csak azért rosszul esik ..és aztán majd jön hozzám jópofizni... :? :shock:

szóval "jó" nap ez a mai :?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi ne foglalkozz vele! Főleg ha nem is kell. Sztem engedd el a füled mellett. Anyud majd úgyis elkezd vásárolni. ;)
Sajnálom, hogy elrontották a napod. Nekem is. :( Apum kitalálta neki nem tetszik a Vanda név sem, és addig mondogatta, míg Zsolti kijelentette, lehet neki sem. Eddig nem volt vele baja. Most a Krisztit és Szilvit emlegeti. Hát én ettől kivagyok. Mondtam írjon össze 10 nevet és átgondolom. Remélem pár nap és lenyugszik. Jó lenne ha Botinak is mondhatnánk már nevet. Ha már pocakfüggő" lett. Ma 2x takarította le, és reggel puszival indított. Bizti a köldököm érdekli, mert már teljesen kint van.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Hehe, nekem is szar napom volt, majd felrobbantam, de aztán levittem a kutyát, feltakarítottam, kimostam, főztem vacsorát és sütöttem palacsintát, most fejeztük be a vacsorát, le is nyugodtam :wink:
Most meg Megasztár!
Jó éjt! :lol:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

akkor látom nem csak nekem volt rossz napom...

kukli biztos nektek is lesz olyan név ami mindkettőtöknek tetszik. Mondd meg neki hogy te valami újabbat szeretnél mint a szilvi meg a kriszti.. biztos megtudtok egyezni.

a vásárlással meg nem is az a gond hogy nem vette meg az a kis ruhát mert nem várom el anyukámtól hogy vásárolgasson.. engem csak az a nő idegesit de nagyon.. volt már egy pár húzása, örülhet hogy szóba áll még vele a család...

nemlajos én is úgy szoktam magam lenyugtatni :D elkezdek takarítani aztán annyira elfáradok hogy már nem is tudok ideges lenni :D
te is nézed a megasztárt? és ki a nagy kedvenc ?:D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

én is nézem! :wink: Fanni már alszik, mert ma 10-kor kelt, és nem aludt napközben.
az én napom is rossz, de engem nem húzott fel senki, csak elkaptam Fannitól a betegséget... :?
ő már egész jól van!

Moncsi
bunkó ez a nő! ha volt már húzása, miért van még képben???

Kukli
a Villő már kiesett a talonból?

Nemlajos
palacsinta! :wink: jó gyógymód! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Off
ööö... inkább azt mondom, hogy a Lüszi még kieshet szívfájdalom nélkül, meg a Karcsi se a szívem közepe (valahogy mindig alulteljesít ahhoz képest, hogy milyen tehetséges), de a többiek... Hát, hamar megszerettem őket :oops: :roll:
On

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

csibb hát igazából nem rajtam múlik anyukámnak meg nem mondhatom hogy küldje már el a pi...ba... :s igazából anyaként tekint rá.. csak régen még nem ilyen volt, mostmár megváltozott és nagyon egy .....nem is tudom mi a jó szó rá.. féltékeny, keverős, hazudós, okoskodós ,.... stb stb lett...

viszont elszakitani ugysem tudom anyukámtól előbb utóbb rájön hogy csak rossz hatással van rá... meg most úgyis jól beolvasott neki aminek persze örülök ...

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

csibb, palacsintával azért óvatosan bánok, már nem forgatom a levegőben, sose lehet tudni, aszongyák, szülésindító.
Jobb félni, mint megijedni :lol:

(off: Lüszike megint alakított... :? Pedig én szeretem a tinisztárokat, elnéző is vagyok velük, na de ez... :shock: on)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hát beképzelt lett ...vagy már ilyen volt nemtudom nekem nem tűnt fel a válogatáson csak igy a döntők során hogy eléggé nagyképű a kiscsaj... mondjuk én be sem engedném a 13 éves lányomat... fejlessze a hangját az iskolai versenyeken de ne itt ilyen fiatalon..

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

nekem az a nagydarab srác a kedvencem, sajnos a nevét még nem sikerült megjegyeznem, a topi macis! :wink:

Karcsival valahogy én is így vagyok...

meg még a musical-es srác furcsa nekem...

Lüszi tényleg gáz volt most!

megasztár kivesézve :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Húúú csajok. Boti most aludt el. 1/2 8-kor szokott. Biztos átáll az órája előre. :lol: Olvastunk 3-an az ágyon (hálózsákban kicsit meg van lőve), és akkora hasrúgást kaptam. :shock: Néztem hol a lábva, hát köze nem volt hozzá. Bent a kicsi csak úgy akkorát rúgot, kezd erősödni. :wink:
Szval mega elejétől lemaradtam. Nekem sajna a zsűri nem szimpi, így kissé megöli az egészet. De akit rögtön kiejtenék, az a Fekete Dávid. Santanas Maci Lacit én is csipázom. :wink:
Jah és Csibb. Én ugyanúgy tartok a lánytól, mint te a fiútól. Szval reméljük kapsz egy olyan problémamentes fiút mint Boti volt (popsija is 1x volt piros), én meg egy olyan csajt mint Fanni. :wink: Na persze mindekinek ezt kívánom. Csúcsszupi skacokat! :)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

OFF
Hé, Dávidot nem bántani, kell nekünk az újabb Bereczki Zoltán és Dolhai Attila!!! :lol:
Bár ő már akkor is az Operettbe kerül, ha most kiesik, de azért valljuk be, Lüszike sokkal hamarabb kerülhetne sorra.
De egye fene, ma levehet a lábamról, ha már eddig nem sikerült.
Nekem komolyan csak az a bajom vele, hogy feszt a korával jönnek, és még egy döntőben sem énekelt tisztán...
ON

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Én még mindig nem érzek egyértelmű mozgást... De hát ugye hájbáj is vagyok (duplahájzsákos, ahogy mondottam egyszer volt), meg elöl tapadó méhlepényem is van, szóval azért nagyon nem aggódom.
Viszont a ciszta miatt egy kicsivel egyre jobban, már alig várom, hogy a dokinő megnyugtasson. :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

én meg mindig megijedek ha sokáig nem érzem ... és akkor elkezdek izgulni...

nemlajos bizti nem lesz baj... főleg hogy sokszor előfordul az ilyen és mégsincs belőle baj... mikor mész dokihoz ??

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

pénteken délután.
Addig majd csak kibírom valahogy :roll:
Főleg, hogy most már tényleg hamarosan jönnek az igazi rúgások és mocorgások 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!
tuti, minden rendben van!!! :wink:

Kuklika
deal!!! ajánlat elfogadva!!! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

(Fanninak sem volt piros a feneke!!! :wink: )

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Ok, nem bántom, tiszteletben tartom, hogy valaki szereti az operettet, én annyira nem... :oops:
dehát én most megint elájultam a kedvencemtől!!! most már a nevét is megjegyeztem! Lakatos Krisztián! húúú, de tetszett...
komolyan mondom, ha még le is fogyna... még így is szívdöglesztő!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ja, és ha még kismamakorban akartok tuti hapsit látni, akkor menjetek el az istenhegyi klinikára, Dr. Lintner Balázshoz...
jó, mondjuk drága nyálfolyatás lenne... :lol: :lol: :lol:
de mivel én úgyis mentem volna, nekem nagyon megérte! 8) :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

na mentem vízszintesbe, mert nagyon bedurrant az orrom, torkom, csontjaim... remélem, holnapra jobb lesz! jóéjt!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb: jobbulást, sok c vitamin és extra kalcium. Nekem ez segített 2 nap alatt átvészelni mikor ilyen köhögős orrfolyásos dologtól döglődtem pár hete.

na.. lüszike kapta a legtöbb pontot... nekem nem a hangjával van a bajom hanem amikor abbahagyja és sztárolja magát.. ha most 13 évesen már ilyen nagyképű mi lesz ha idősebb lesz?
a krisztiánt én is nagyon csipázom, meg nekem a dávid is tecc. a tamara tetszett a múltkor, de a mostanitól nem voltam elájulva.
bajom még a király csávóval van.. valahogy olyan semmilyen nekem.. de az is lehet hogy a huga miatti utálat beszél belőlem... :?

na jóccakát.. éjjeli bagoly lelépett ;)

KépKép
KépKép
adryn

Hát, én még téblábolok egy kicsit a neten...
Megint sikerült összevesznünk a párommal, persze ő már húzza a lóbőrt, pedig az utolsó mondatom az volt hozzá, hogy amint lehet, elköltözöm.
És tényleg meg is tenném néha, ha nem lenne a lakás... Mindenünk benne van, és egy életre eladósodtunk, hogyan tudnám felrúgni egy vita miatt?
Amíg a wc-ben ültem, és azon gondolkoztam, hogy meddig is bírtuk marakodás nélkül, rájöttem, hogy azért ilyen sokáig, mert az elmúlt időszakot én otthon töltöttem, majd együtt mentünk anyóspajtáshoz (de ott ugye nem úgy vagy együtt a pároddal, mint otthon), és kedd óta vagyunk itthon...
Mielőtt megkérdezitek, nem, nem vagyok a terhességtől érzékenyebb. :cry:
bocs, de kijött belőlem :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Olvaslak ám Titeket, csak a napokban nem voltam túl jól.

Gratulálok a Kislányhoz!!!!!!!!!
Sokminden történt, nem is tudok reagálni.

Nekem nagyon keményedik a pocakom és fáj is, aludni se
m tudok tőle, szedem a magnéziumot, de mit tudok még tenni. Segítsetek..

A pocakok szépen nőnek, nagyon aranyosak, nekem is növöget, majd teszek föl újat.

Csibb: nekem a csipkebogyótea, méz, citrom jött be a múlkor amikor szarul voltam 3 nap alatt helyre jöttem.

Puszi.

Kép
milky

Most akkor hány óra is van??? Nem 9???

Kép
milky

De igen, 9, csak úgy látszik, itt nem állítódott át.
Nemlajos, neked kitartást, kívánom, hogy nyugi legyen köztetek.
Szép vasárnapot!

Masut
masut

Nemlajos
:? én veled vagyok! biztos neked van igazad a vitában, látatlanul! :wink:
valahogy a pasik nem tudnak a mi fejünkkel gondolkodni. ebből nekem is sok vitám van a férjemmel. néha olyan érzéketlen tud lenni női szemszögből, és hiába mondom neki, nem is érti... :roll:

c vitamint nyomom, csipkebogyóm most pont nincs itthon, de hársfa teázom. meg néha Fanni orrspray-jéből nyomok az orromba, ha nagyon eldugult...
Adryn hatására iszom egy sandoz kalcium +C-t 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

masut, köszi, ma még nem szóltunk egymáshoz.
Jó, hogy ez volt az év leghosszabb éjszakája az óraátállítás miatt, mert így legalább eggyel több órát forgolódhattam... :?
Reggel 6-ig nem tudtam elaludni. Az új 6-ig!!!
De majd rendbe jön ez is, tudom én.
Ha nem így, akkor máshogy.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

fel a fejjel Nemlajos

KépKép
KépKép
adryn

jobban vagy Csibb?

KépKép
KépKép
adryn

nemlajos néha nálunk is előfordul sajnos... hét elején mi sem beszéltünk vagy két napig mire hajlandó volt odajönni ... bocsánatot azt nem kért, mert nem szokása de hozott nekem fülbevalót, ami azért jelképezte a bocsánatkérést...
előbbutóbb csak rájön hogy hülye volt...vagy nálatok azért nem ilyen a helyzet??
ne idegeskedj rajta mert csak ártasz vele magadnak és a babának is ... én is ezért nem idegeskedtem rajta..néha elsírtam magamat amikor levittem a kutyát és egy kcisit egyedül voltam, de próbáltam ugy tenni mint akit nem érdekel hogy mit csinál... és most ő lépett pedig ez ritka..

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Ez ismerős, ez nálunk is így van, de KÉT NAP???
Az én nagymamám mindig azt mondta, hogy sosem szabad haraggal lefeküdni. És én úgy szerettem volna ezt a szokását tovább vinni, de mostanában egyre több a haraggal átvészelt éjszaka.
Én pedig általában 10 perc után lenyugszom, és békülnék, mert nem bírom a haragtartást, de ha ő már addigra horkol... És hogy mindig én közeledjek...
Szóval most kivártam.
12 óra kellett, hogy most idejöjjön, és megöleljen, és megkérdezze, mit csináljon reggelire.
Persze egyből elbőgtem magam, hogy milyen szerencsétlen is vagyok, hogy 12 órán keresztül hagyott engem tépelődni, és hogy nem is szeret engem...
Lényeg a lényeg, hogy lett valami kibékülésféle, de azt ő még nem is tudja, hogy ennek az átvirrasztott, felzaklatott éjszakának köszönhetem, hogy először éreztem igazán Dömécske mozgolódásait :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na.. teszek fel friss pocakos képet :D
ma vagyunk ugyanis 21 hetesek ;)

Kép 21 hetesen

Kép 21 hetesen

KépKép
KépKép
adryn

a hajam meg ilyen lett :oops: anyum csinálta, kicsit homályos...

Kép új frizu

KépKép
KépKép
adryn

nahát, könnyű annak, akinek egy méter a csipőcsont és az alsó borda közötti távolság :wink: :lol:
Nekem pl 3cm... 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Az új frizu-t meg új FIZUnak olvastam, hiába, mégiscsak a lé határozza meg a tudatot :shock: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

:lol: :lol: :lol:
na.. de azért ugye már nőtt a pocim???

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!
Adryn!
Nőtt bizony, és határozottan fiús! :wink:

Nemlajos!
Az én pocakom is pont olyan, mint a tiéd :D , ezért bíztam benne, hogy nekem is fiam lesz, mikor megláttam a fotót, elcsodálkoztam, hogy Jé, az enyém is pont ilyen, de ezek szerint mégsem :roll: És nekem is mellső méhlepényem van, és én sem igazán érzek mozgást.Vagyis néha mintha, de nem vagyok benne biztos... :?

Kép
Kép
zazzy

nekem is mellső falon tapad és pont egy hete a 20. hetes "szülinapon" kaptam az első határozott mocorgást :D azóta le sem áll :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Adryn
jaj, de édes kis pici a pocid!!! :D nem is értem... pláne, hogy ilyen vékony vagy! a vékonyaknak jól ki szokott állni, mert nincs sok hely... rejtélyes vagy! :lol:
és a hajad is nagyon jó! szuperszexi kismami! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

csibb, az igaz, hogy a vékonyaknak horizontálisan nincs sok helyük, de nézz adrynra, vertikálisan több helye van a babának, mint bármelyikünknél! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

:lol: :lol:
ja ja.. magasra nyúltam :P és a medencecsontom széles.. úgyhogy még van helye Niconak..

köszi a bókot :oops:

KépKép
KépKép
adryn

Nemlajos
igaz...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!!!!

Újra itt. Adryn, irigyellek :)
Nekem meg 2 napja fáj a fejem... Palacsintát pénteken sütöttem :lol: nutellás, nyammm :wink:

A Megasztárt néztem, de nem is tom, senki sem az igazi. A Király csávótol nekem is kifordul a gyomrom, de nem tom miért.

Ma 3 órát plázáztunk a bmőmmel, csizmát kerestünk neki, mondanom sem kell, nem sikerült :shock: viszont a lábam kész.... de neki mégjobban :? örülök, h még ilyen jól bírom.... ki kell használnom, amíg lehet....

Viszont a gyerek már nem engedte meg, h újra megnézzem a "Legenda vagyok"ot, olyan szívdobogásom lett tőle, meg hányinger, fejfájás, kifejezett rosszul lét, abba kellett hagyni :evil: pedig nagyon szeretem..... A Kaptár bélforgatós jeleneteitől semmi bajom nem lett, de a pszichoterhelést már nem bírom :oops: ti hogy vagytok ezzel?

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Nálam is menő a palacsinta.. én is pénteken ettem.. diós lekvárosat :P :P :P
Papillon.: miért irígyelsz?

KépKép
KépKép
adryn

Helló!
Hú Adryn! Tényleg nagyon csini vagy!. Bár gondoltam iwiw alapján is. Azért látszik mára te pocid is. Kis Nico csinálja bent a helyet. :) Bírod még a magas sarkút? Én Előzőleg nem sokáig bírtam… most meg már alig tudom felvenni. Boti után nem tudok rohangálni benne. Elképzelem magam a homokozóban. Mikor utazol? Mire hazaérsz Apuci otthon vár?
Papillon reméljük csak a front miatt fáj a fejed és hamar elmúlik, bár 2 nap is sokkkk. Jön a rossz idő. Én nem is értem, nekem most nem fáj. :o
Nemlajos örülök, hogy megvolt a békülés. Én sem szeretek elaludni így, szerencsére nekem Zsolti bírja kevésbé, mindig ő jön. Mondjuk bocsit viszont én tudok csak kérni. Azért klassz, hogy éjjel Döme erősen jelezte, minden helyzetben veled van. :wink: Én amúgy bizti hüle vagyok, de ha összeveszek vkivel, nem fogadok el egy túró rudit sem békülésként. Nekem az az elvem, ha akr hozzon magától, de ne azért mert megbántson. Vágtam már így pasihoz virágot.
Gabka jön még holnap uh-ra? Én 9-re itthon is leszek. Talán jobb is, hogy téyneég csak msot csinálják. Bizti alaposabban körülnéznek afp miatt.
Csibb jobbulást! Az én dokim is jó pasi (fiatal, magas, vékony, izmos, kék szemekkel, és nem túlzott önbizalommal). Havonta egyszer én is vizitálok. :lol: Ráadásul mondtam barátnőimnek, nem baj ha skacok először idegen emberként egy intelligens jó pasit látnak. Vagy példaképnek, vagy hogy mi legyen a cél a későbbiekben. :lol:
Na lépek. Fiúk Normafáznak, én kitakarítottam, és rendbe ráztam magam ahol csak lehet.
Kellemes délutánt!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

[quote="kuklika"]B írta:kuklikaírod még a magas sarkút?

Bírom.. leginkább az alacsony sarkakkal van bajom... abban megfájdul a derekam. de ez nem nagyon magas. a nagyon magasakban sosem tudtam járni :D

ja.. és apuval 1 óra eltéréssel landolunk koppenhágában kedden, megvár a reptéren és húzunk együtt haza.. már nagyon várom :D[/quote]

KépKép
KépKép
adryn

Ez tök jó!
Nagy happy a reptéren. Mint a filmekben. :lol: Fel kéne venni kamerával.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

kukli: ja.. de ki veszi fel? jössz camerawoman-nek? :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

ehh, én lapostalpúban is kitöröm a bokám, egy exem mondta mindig, hogy soha nem ismert más embert, aki ekkorát tudott nyalni a tükörsima betonon, szóval magassarkúban nem is próbálkozom.
Azért nagy hassal egyre veszélyesebb lesz majd ezeket a bokaficamokat korrigálnom :?
Hiába, túl lazák a szalagjaim :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?