Új privát üzeneted érkezett!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

és ráadásul a 3000. hozzászólás :lol: na ügyi vagyok?? :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Milyen kis konyhatündérek vannak itt :D :D :D . Nálunk még volt spagetti, este meg kocsonya lesz, már alig várom (anyós csinálta) :D
Voltunk délelőtt vásárolgatni, meg visszavittem a fülbevalót, valamit állítottak rajt. Este meg osztálytalálkozóm lesz.

Princzike!
Szerintem az égvilágon még semmit nem kell, hogy érezz, de az a szúrkálás azért jó jel is lehet. Jó, hogy nem szedted be azt a gyógyit :x :x .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Loulou!
A vonalzó biztos úgy számol akkor, hogy mikor meg kellene jönnie, arra írja a tesztelést.

Princzike!
Hát nekem nem lett nagyobb a mellem szülés után. Maradt a 75B :) .

Edi!
Sajnálom, ha nem jössz egy darabig, de megértelek, ha kell egy kis kikapcsolódás. Azt tényleg nem szabad hagyni, hogy rámenjen a kapcsolatotok.

Kép

Kép
ranita1979
 
 

 
 

Tiszta szita az agyam :oops: :oops: :oops: .

Princzike!
Nekem az égvilágon semmi tünetem nem volt, még az elmaradt mensi se, mert nekem első nap megjött. Aztán elmúlt. Nem is teszteltem jó sokáig, mert azt hittem valami bajom van. Aztán elkezdtem fogyni, egy hét alatt a 60 kg-ról 55 kg-ra, na akkor már biztos voltam benne, hogy itt komoly baj lehet, adtam magamnak egy évet :D . Aztán a munkahelyemen addig b******, amíg csak csináltam egy tesztet.
De utána se volt soha semmi bajom. Se hányás, se hányinger, se mellfeszülés, se semmi :oops: :oops: :oops: Ja, de, az álomkór.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


kissedihez hasonlóan már én is gondoltam rá hogy nem jövök egy ideig..mert sorra babásodik mindenki vagy legaláb "normális"an van menzije...
de nem tudnálak sokáig itt hagyni titeket..ezért van az hogy 1-2 napig nem jövök így kicsit kikapcsolódom... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok Kislányok!

Na már csak az kéne, hogy eltűnjetek innen csajszikák! Azért mert egy hónap alatt nem jött a gyerek? Akkor én mit szóljak? Eddig még nem is próbálkoztunk, mert apinak könyörögtem.
És most :?: :?: :?:
Elkezdtem mérni a hőmet, hát besz...nátok. Ha rájövök, hogy kell felrakni, megmutatom. Ez alapján se peteérés, se kutyafüle, se semmi. Plusz a progeszteronom is alacsony, mint a fene. Szóval ebből biztos, hogy doki lesz nálunk. Vérvétel, miegymás.

Nitám!
Segítesz hőgörbét elemezni? Bár ezen nem sokat kell értelmezni, mert totál gázos szerintem. Na majd mindjárt, ha tudom, felteszem.
bikfy
 
 


bikfy megprobálom neked elemezni.. :lol: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitám!
Csá! Most már csak abban segíts, hogyan kell ezt ide feltenni!
bikfy
 
 


probáld meg a melléklet feltöltésnél.. :wink: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8 ... 92800_.png

Ez így gáz? Várj megpróbálom! (Azt hiszem, engem hiába taníttattak anyámék... :twisted: )
bikfy
 
 


Na szóval, Kedves Mindenki!
Annak adok engedélyt elkeseredésre, aki az enyémnél szarabb görbét tud ide feldobbantani. :twisted:
Mindenkinek buksisimi, ne tessék ám lelépni, inkább kéretik az olyan szerencsétlen flótásokat vigasztalni, mint amilyen én vagyok. :wink:
bikfy
 
 


bikfy nem is olyan vészes!gondolom én.. :roll: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Amíg elemeztek, vagy inkább röhögitek a görbémet, gyorsan írok néhányotoknak:

Euonymus!
Azt hiszem, te kérted azt, hogy álmodjak nektek a babásodásról. Hát jó... Én megmondom őszintén, nagyon erősen érzem azt, hogy ki az, aki hamarosan pozit tesztel és ki az, akinek egy kicsit többet kell majd várnia. De egy biztos!!! MINDENKINEK LESZ BABÁJA :!: :!: :!: Csak kitartás!

Loulou!
Köszi, hogy hiányoltál!!! Nem volt semmi gond, csak azért nem jöttem, mert éjjel-nappal kellett dolgoznom. Amúgy tényleg minden rendben.

Luli!
Úgy irigyelem a görbédet, olyan jó neked!!! Ajánlom figyelmedbe az enyémet. Mindegy, én nem vagyok hajlandó elkeseredni, tudom, hogy NEKEM IS LESZ GYEREKEM! De azért a tiéd akkor is tankönyvbe való...

Mimilee!
Remélem, holnap már leszel, nagyon hiányzol. Meg kellene beszélnünk valamit. Láttad a görbémet? Figyu! Én nem biztos, hogy novemberben terhes leszek. De te nehogy megvárj! Te tartsd magad az eredeti megállapodásunkhoz! Max. előbb szülsz és a gyerek ruháit majd kölcsönadod nekem, ha ti már kinőttétek. Na jó lesz így?

Tudjátok melyik az az oldal, ahol pédagörbéket tudok nézegetni? Mi a babatervezők.otthona pontos címe? Nekem most nem jön be, biztos valamit rosszul írok be.
bikfy
 
 


bikfy neked is sikerűlni fog a babó!!!!!!
nekem is megálmodhatod még mennyit kell várnunk a kistesóra!!!!! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita!
Hol itt a peteérés? Hol a megemelkedett hő, ami a második fázisra jellemző? A lutheális fázis hője nem mehetne a peteérés előtti hő alá egyeltelán. Ráadásul nem lehetne fűrészfogas. Az enyém természetesen ilyen.
Úgy vagyok vele, hogy ezzel legalább nyugodtan elmehetek a dokihoz. 'oszt mondjon rá valamit.
bikfy
 
 


Nita!
Nyugi, te jövőre babázni fogsz. A jövő évben legalábbis pozit tesztelsz. Ezt 1000%-ra érzem. De ha akkor eltűnsz, jaj neked! Mert akkor nekem még lehet szükségem lesz a bíztatásodra. Nagyon szorítok, kitartás!!!
bikfy
 
 


bikfy ez nagyon jó amit érzel..magadnak is álmodd meg a babót!!!!!!!!
majd adok rucikat is!!!! :lol: :lol: :lol: :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita!
:D Hát az a baj, hogy magammal kapcsolatban nem érzek semmit, mármint babaügyileg, de a ruciknak nagyon fogok örülni. Puszi érte előre is. :D :D :D
bikfy
 
 


szivesen!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Na hello!
Nem igazán könnyű lelépni innen ám! rendesen elvonási tüneteim lettek. Köszi annak aki máris hiányolt. Arik vagytok, puszka nektek!
Bikfy!Sajna nekünk nem egy hónap alatt nem jött össze... kemény 2 éve próbálkozunk. pontosan 2 éve van ebben a hónapban. :cry:
remélem nem haragszol, hogy megjegyeztem. :oops:
és mit érzel, ha megkérdezhetem, nekem van esélyem a közeljövőben babásodni?

Kép
kissedi
 
 


kissedi tuti babás leszel te is!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jajj Nita! tudom hogy mindenkinek van gondja, de én már nem sokáig bírom. ti hogy lábaltok ki ha ennyire padlón vagytok? én mindig sírnék, olyan céltalannak érzem magam, és abszolút reménytelennek. :cry: :cry: tudom, hogy bízzak, és higgyek, de meddig még?
bocs, ha kiakasztok valakit :?

Kép
kissedi
 
 


kissedi most énis kicsit a padló fele vagyok.e néha vannak ilynjeim nekem is..nekem az tett be most hogy sorra jönek a pozitív tesztek aminek persze örülök nagyon..csak kicsit nehéz...
szóval ki lehet lábalni belőle..de azal nekem nemmegy hogy nem gondolok a babóra..mondjuk speciel engem ami bosszant most hogy nem jön meg a menzim... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hát akkor jótól kérdeztem :lol: :wink: :lol:
És mikor mész orvoshoz, vagy még nem tudod? remélem nem lesz semmi bajod. hiányoznál innen.

Kép
kissedi
 
 


hát mikor megyek?hát max még 1 hetet várok és ha addig se jön meg akor muszály mennem megint...mert nem potyára vettük meg a clostit+utrot.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Aha! az utrot miben segít? már olyan sok mindenki írta, hogy használja, de nem tudom mihez kell pontosan :oops:

Kép
kissedi
 
 


utro. bocs elírtam. :oops: már írni se tudok. :?

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Lányok! Nem ám elkeseredni!!! Hov atűnt az optimizmus??? Mindenkinek összejön a baba, csak kinek előbb, kinek utóbb. Nekünk is Petra 2 év után jött össze (úhogy Edi nem elkeseredni!!!)

Bikfy! Szerintem se gáz ez a görbe, bár én nem értek hozzá. Sztem az enyém gázosabb... Amúgy neked is ott lesz a baba nemsoká, és én is szivesen adok rucikat :lol: :lol: :lol:
Én biztos a többet kell várni kategória vagyok (amilyen béna vagyok még ebben is)... :roll:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Hello Csajok!

Érzem az elkeseredettségett néhányatókon. Nem szabad, mert csak kiegyensúlyozott lelket rejtő testben fogan meg a baba. Úgyhogy kitartás! Bár tudom, nagyon nehéz nem gondolni rá, és ilyenkor lassan telik az idő. Én is tisztára kivoltam májusban, amikor a doki megtiltotta, hogy próbálkozzunk. Bőghetnékem volt, azt hittem, sosem ér véget a nyár... És most itt vagyok. Babásan :D , úgyhogy fel a fejjel! :wink:
Pruci!
Köszi a gratulációt, nektek is hamarosan összejön, én érzem! :wink:
Loulou!
Köszi a bicajos tippet, én is így gondoltam, de esküszöm, nagyon kifáradok már az első kilométernél, pedig tök jól edzésben voltam. Meg kicsit félek a döccenők miatt (mondjuk felemelem a sejhajom :oops: , bocs).
Szorítok, hogy piri elkerüljön. Valahogy azt érzem, Te leszel a következő kis zebrás! :D
Küld fény post egy kis hortobágyi palacsinta, ha maradt! Imádom!
Princzike!
Örülök, hogy jobban vagy. Jól tetted, hogy nem vetted be az antibiotikumot. Szerintem a dokinak gőze sem volt, mi az az inszem, csak nem akart lebukni előtted, hm? :shock:
A méhszurkálás az gyanús, szorítok! De még lehet, hogy korai a tüneteket lesni. Jönnek majd azok maguktól, meglásd! :lol:
A mellnagyobbodás miatt én is aggódok. A gerincem így is nehezen bírja, következésképpen rossz a tartásom, de a baba mindent megér!! Bevállalom a G-s méretet is, ha kell... :lol: :roll:
Edi!
Sajnálom, hogy egy időre itthagysz minket. Lazítsatok, ha tudtok utazzatok el egy-két napra, és már jöhetsz is majd a jó hírekkel.
Nita!
Itt ne merj hagyni Te is bennünket! Hiányoznál! Lehet, hogy inkább nekem kellene lelépnem ebből a topikból, hogy ne bántsalak benneteket - még ha akaratlanul is - az örömömmel.
Bikfy!
Kis boszorkány! Engem éreztél, hogy babás leszek? Szerintem mivel olyan régóta akarod a babát, és most végre a párod is hajlandó, ripsz-ropszra meglesz. Én nem foglalkoznék a görbével, csak idegesíted magad.
Na jó sokat írtam, remélem, nem untok meg!
Pussz mindenkinek![/b]
ácica
 
 


Kissedi!
Azért írtam, hogy ne tűnj el, mert nekem pl. máris hiányoztál. Meg ne próbálj lelépni! :twisted:
NEKED IS LESZ BABÁD!!! Tessék szépen elhinni. Te miért is szeded a Clostit? Az mire is jó? Peteéréet serkentő? Ezt leírnád? Tudom, hogy már olvastam, de elfelejtettem. Bocsi! :oops:
Járjatok szépen el dokihoz, majd fog az segíteni. Ma már minden problémára van megoldás, csak elég kitartónak kell lenni. Szóval minden rendben lesz, csak nyugi! :wink:
bikfy
 
 


Hello Prucikám! hát az én görbém is inkább hullámvasútpályára hasonlít. na én sem maradok bénaságban a sor végén.

Képzeljétek most olvason a házipatikán, hogy a férfiaknál a clostit napi 1x kell szedni 6 hétig, annál a gondnál ami nekünk is van.
Erre apinak 12 hétig kell szedni napi 3x. na milyen katonáink lesznek? mint Achilleus :lol: :lol: :lol: de jó lenne :roll:

Kép
kissedi
 
 


Ácica és Mindenki!
Na most már aztán elég legyen! :twisted: Senki nem lép le sehova! A babásoknak örülünk, a nem babásoknak pedig szurkolunk. Nekem pl. kellenek a pozitív példák. Attól, hogy nekem még nem jött össze, nem utálom azt akinek már sikerült. Én mindig örömmel olvasom Ácica és más Kismamijaink szavait, engem feltöltenek. Biztosan más is így van ezzel, persze azt is megértem, hogy 2 év után már nehezebb happy-nek lenni. Ez így is van rendjén. De ne felejtsétek el, ha bikfy néni azt mondta, hogy mindenkinek lesz gyereke, akkor az így is lesz.
Látom, nem szabad napokra eltűnnöm, mert akkor hajlamosak vagytok búbánatba esni. Csajok, CSAK POZITÍVAN!!! (Nem felejtettétek el ugye, hogy a babák csak a boldog mamik pocijába kéreckednek... :wink: )
bikfy
 
 


Ácica! Köszi, úgy legyen!!! :wink:
Azért vigyázz a bicajjal!!! Nehogy eltűnjél! Ilyen butaságot h az örömöddel megbántanál minket... A pozitív példa csak jó ha van előttünk!!!

Edi! Hajrá Achilleus katonák!!! :lol: :lol: :lol:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Bikfy!nem haragszom. sőt!nagyon jól esik a lelkifröccs! ismeretlenül és kicsit személytelenül, de sokat segít!! kösz.
a clostit nem én szedem hanem api, és spermaszámnövelésre kell, sajna ez a bajunk :( , vagyis eddig ennyi derült ki.remélem nem is fog más, mert akkor :twisted:
Ácica dehogy mész sehová. szeretnénk ha beszámolnál az eseményekről, hogy érzed magad, és mizu a kis pocilakóval.
Jah és én azt hallottam, hogy vigyázni kell a bicajozással, úgyhogy óvatosan!!vigyázz magatokra!

Kép
kissedi
 
 


hajrá lányok!!!!!!!!!!babákra fel!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita!
Tudod mi jutott eszembe mostanság? Az, hogy mi lehet az első kismaminkkal, Szöszkével? Tudsz esetleg róla valamit?
bikfy
 
 


Kissedi!
Lelkifröccs ismeretlenül? Te miről beszélsz? Szerintem, mi már barátnők lettünk. Gondolod idegenekkel megosztanám azt az infót, hogy éppen milyen a hüvelynyákom? :D :D :D
bikfy
 
 


Bikfy! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kissedi
 
 


bikfy nem tudok róla semit.. :cry: :cry:
valamikor nem rég írtam neki privit hogy mi van vele ..de semmi válasz nem érkezett.. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszi, lányok a marasztalást! Reméltem is, hogy erőt merítettek a hülye szónoklataimból a pozitív hozzállással kapcsolatban.
Edi! CSak akkor maradok, ha Te is. :D
Bikfy!
Jót röhögtem a hüvelynyákos dumán :lol: :lol: , néztek rám a munkatársaim, de végül is igazad van! Szerintem sem vagyunk már idegenek egymásnak, egy csomó minden bensőséges dolgot tudunk a másikról.
A babánkról is csak Ti tudtok Apin meg rajtam (ja meg a dokin :D ) kívül. Szóval érezzétek magatokat megtisztelve! :wink: :D
ácica
 
 


ácica köszi ..már megis vagyok tisztelve... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Ezer éve nem jöttem. Bocsi. Mostanában mire géphez jutok elalszok. Lehet ez délután is. :)

Remélem mindenki jól van. És a legfrissebb kismamik is voltak már dokinál és remélem minden okés náluk.

Azóta lett újabb kismami? Mármint Ácica és Judi óta?

Most nincs időm visszaolvasni. Cirka 12 oldal lemaradásom van, mert annyit írtok hogy jujj :)

A mostanság tesztelőknek millió drukk!!!

Igyekszem pótolni a lemaradásom, és jönni is ha nem bánjátok :)

Puszi: Viri

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Jó Ácica rábeszéltél (nem volt nehéz) :lol:
Most elköszönök, de csak holnapig, mert még megbeszélni valónk van. na jó éjt nektek!pusz

Kép
kissedi
 
 


kissedi jó megbeszélést!!!!!!
virág jó hogy jötél ..gyere sűrűbben..
ha nagyon álmos vagy és nem tudsz sokat írni pár betűt pötyögj ide hogy tudjuk jol vagy!!!!! :wink: :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szia Kisvirág!

Jó, hogy jöttél! Ti hogy vagytok?
Mi remekül, ha majd visszaolvasol, látni fogod, hogy voltam már dokinál is.
Judinak sajnos csak álzebra volt :cry: :cry:
Azóta még nem tesztelt pozitívat senki, de most mindnyájan érezzük, hogy beindul a zebrásodás megállíthatatlanul. azt hiszem, most Loulou a soros először is! Sőt én még Nitánál sem adtam fel. és Princzike is gyanús! :D
Puszi!
Azt hiszem, végre mehetek haza. Jó éjt mindenkinek!
ácica
 
 


Nita: örülök, hogy örülsz, hogy itt vagyok. Ígérem nem tűnök el már ilyen hosszú időre. Millió drukk, hogy a karifa alatt ott legyen a baba első kis uh-s képe!

Kisedi: hüpp-hüpp hogy nektek se jött össze. Lassan mentek dokihoz. Nagyon szorítok!

Judi: nem is tudom mit írjak. Annyira megdöbbentem. Nagyon-nagyon sajnálom. Az a fárnya teszt, nem is értem miért mutatott fals eredményt. Bár azt hiszem annó Nita is így járt. Borzasztóan sajnálom. Nagyon nagyot csalódhattál. Buksisimi neked és nagy ölelés!

Ácica: örülök, hogy veletek minden rendben!

Most csak ennyi, de folyamatosan olvasok vissza ám!!! ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisvirág_30 2008.10.25 21:01-kor.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


ácica köszi ari vagy hogy még most is gondolsz rá hogy lehet baba..de a tesztnek már kikéne mutatni ha volna..nem?????
arról lemaradtam akor hogy judinak állpozitív volt a teszt...... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: neked még ugye nem jött meg csak a teszt nega? Ne adjuk még fel!!!!!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


virág igen 3 teszt is negatív..2-ő délutáni 1 reggeli..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


És mikor nem kéne megjönnie, vagy még mindig nem állt be a ciklusod?

Kép Kép
kisvirág_30
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?