Új privát üzeneted érkezett!

Némóka!
Majd megtudod! ;)
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Az elmúlt két napban csak olvasó üzemmódban voltam mobilról, de rendesen végigolvastam mindent. :lol:

Kata,
eredetileg vásárolni szerettünk volna Ausztriában, de hogy ilyen rossz volt az euro már annyira nem érte meg. Másrészt meg nem voltak most jó akciók, elég drága volt amúgy is minden. A férjemnek vettünk egy gatyát, Lilinek egy Barbie lovat, ugrálókötelet, meg egy hálózsákot, amit persze nem használ.
Az igazi cél amúgy az volt, hogy anyukámat kivigyük, mert szerette volna már nagyon megnézni a Schönbrunn-i kastélyt.

Ma nagyon rossz délelőttöm volt, most először komolyan haragudtam a lányomra. Tegnap mondta, hogy lovagolni szeretne, én mint jó anyuka mit csináltam, gyorsan kértem időpontot, hogy ma délelőtt tudjon lovagolni. Ahova szoktam vinni, ott igazán egy olyan paci van, ami alkalmas arra, hogy Lili is ráülhessen, mind méretben, mind természetben. Tényleg birkatürelme van annak a pacinak. Erre vége lett a fél órának, és utána olyan balhét csapott a lányom, hogy ő a fehér lóra is rá akar ülni, hogy magán kívül örjöngött. Elterveztük anyukámmal, hogy lovaglás után együtt elmegyünk kávézni, elintézzük a dolgainkat, és meghívom őket ebédelni. Na ebből semmi nem lett, mert Lili már majdnem hányt a kocsiban, így a kávé is kimaradt, minden, kaját meg dobozban vittem haza. Na mindegy, aztán felhívott, és mondta, hogy ne haragudjak. Olyan rossz, próbálok mindent megadni, és semmi sem elég.

Viszont volt jó is a napban: délután felkelt, és ráfeküdt a hasamra, és mondta, hogy ő megvédi a pocakomat. Szerintem mondjuk csak hallotta most a kistesó dolgot, meg UH-ra is jött velem.
Na meg mind a két barátnője beteg, és mondta, hogy akkor a kistestvérével menjünk a játszótérre, mert ő nem beteg. Na ha tényleg sikerült ez a mostani inszem, akkor ezek a kistörpék tényleg tudhatnak valamit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,
akkor azért nem jöttetek haza üres kézzel :lol:
Ezek a Lilik már csak ilyenek :wink: Unokahugom is Lili és sokszor elviselhetetlen az akaratossága. Tegnap este már azért jöttem haza anyuéktól, mert tuti megint egész este hisztizett volna valamiért. Tegnap azon akadt ki a kiscsaj, hogy miért nem vártuk meg anyuval, hogy ő is süthessen velünk almás pitét. Ezért bőgött 20 percet, pedig nem volt előre megbeszélve a sütés. Aztán szerda este kértem külön paplant anyuéktól, mert egy naggyal alszik tesóm meg a kislánya, erre felhúzom magamnak és már kezdi is a hisztit, hogy az neki kell :evil: Valahogy mindig az kell neki, ami nekem. :roll:
Azért remélem a megérzésejól működik Liliteknek! :lol:

i.kata
 
 

 
 

Némóka,
közben megtaláltam neten a mellékhatásokat, de eddig egyiket sem tapasztaltam. Mondjuk még csak ma adom be a negyediket. Miután leírtam, akkor jutott eszembe, hogy tegnap este szuri után 1-2 órával eléggé rossz volt a gyomrom. De ez szerintem még elviselhető.

i.kata
 
 


Kata,
tudom én, hogy minden gyerek valamilyen szinten hisztis, és ez most amúgy is "életkori sajátossága", de akkor is piszok rosszul esett. Most van abban a korban, hogy mindig szerete valamit, de alapvetően nem hülyeségeket, és ezért próbálom is megadni neki. Általában nem tágyakat, játékokat kér, hanem programokat, menjünk el ide-oda. Mi amúgy is nagy kirándulósok vagyunk, hát miért ne. Most a legnagyobb kívánsága egy ugrálókötél volt. Tudom, hogy nem tudja még használni, de olyan boldog tőle, olyan jó látni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,
az tök jó, ha a programok jobban érdeklik. Uncsihugom nem ilyen sajnos.
Van egy barátnőm, akinek van 2 kisfia. Na, ők minden hétvégén mennek valahova és a 2 kissrác nagyon élvezi, és baromi kiegyensúlyozottak. Azért ehhez is sok energia kellhet. :roll:

i.kata
 
 


Jajj, párom mindjárt leszáll Milánóban, de sajna csak holnap fog onnan hazajönni :cry:

i.kata
 
 


Sziasztok!

Zsuzska ari a poci.

Szezso gratulálok, biztos sikeres lesz.

A madagaszkárra már a Bence is nagyon rá van izgulva.

Mostanában ritkán jövök, de azért gondolok rátok, bár senki sem hiányol, azért nagyon szorítok mindenkinek.

Dita jövő héten tesztelsz? Egy jó nagy ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++-at!
Ez egy kicsit hosszú lett.

timejka
 
 


Nem is lett olyan hosszú.

timejka
 
 


Sziasztok!
Jó volt otthon csak hiányzott az itthonom! Szóval értitek.
Elgondolkoztam, hogy azért tök jó, hogy egy szaros 11éves kölök elüldöz a saját házamból. Jól fel is idegesítettem magam ezen meg a párom beszólásán, mert a múlt héten még azt mondta, hogy nem lesz itt szerda du-tól vas. estig, hogy legyen valami pihenésünk nekünk is ne csak az anyja héderezzen örökké. Erre fel tegnap amikor beszéltünk telefonon mondott valamit a férjem, hogy ha majd vas. este megy haza a gyerek, akkor .......... hát jól felment bennem a pumpa...... és ha lett volna még nálam egy napra való utro akkor csak vasárnap este jöttem volna én is haza! Amúgy az elindulásom sem volt zökkenő mentes igazán a mi családunkra volt jellemző. Amikor itt a gyerek én rohadt feszült vagyok, még az is idegesít, hogy levegőnek néz, pedig lehet, hogy még jobb is így..... na de azért könyörgöm....... reggel kijövök a szobámból az a min. hogy odabökök valamit a másiknak, öcsém ott állok a nappaliban és azt se mondja fapapucs amikor elmentem akkor sem köszönt, gondolom tök örült egyből rávetette magát a laptopomra! Na és akkor valamit kértem tőle, asszem, hogy vegyen sapkát vagy valami ilyesmi, mert nagyon hideg volt reggel..... és úgy tűnik ezek szerint nem csak láthatatlan de hallhatatlan is vagyok, mert mintha a falnak beszéltem volna rámcsukta az ajtót...... jó van gondoltam leszarom tabletta én úgyis megyek haza anyuékhoz aztán kit érdekel ezek mit csinálnak...... szóltam a páromnak vigyen fel az állomásra, ő meg nekiáll hepciáskodni, hogy jókor szólok........ kérdem én mikor kellett volna szólnom ha egyszer most indul a busz! Hát én jól megsértődtem végül és gyalog mentem fel az állomásra ami megj. baromi messze van, egy órás késéssel indultam és végig álltam pestig több mint két órát, azt hittem már elájulok, rogyadoztak a térdeim!
Átkoztam az egész Gy. családot, ha egyedül lettem volna hangosan szídtam volna az összes felmenőiket és lemenőiket! Olyan fáradt voltam mire kiértem anyuékhoz ráadásul az utrot is több órás késéssel tudtam csak feltenni, de mondjuk egész estig csak feküdtem!

Na jó most már kipanaszkodtam magam, most megyek visszaolvasok!

dita75
 
 


Na gyorsan visszakukkoltam amit írtatok, látom más gyerekkel is vannak problémák, biztos front van. A nővérem gyerekével utaztunk most hazafelé, mert anyuék hazahoztak kocsival és eljött nővérem is meg a lánya velünk.
Végig az mp4 a fülében volt és bármit beszéltünk hozzá nem válaszolt..... egyszer csak dumálunk, hogy nővérem ki akar menni a férjével egyik alkalommal olaszba (kamionozik) még karácsony előtt, és hogy a Vivient nem viszik........ kitépte a füléből a dugattyút, és rárikácsolt az anyjára, hogy NEEEEEEEEEEEEEEEEM MÉSZ SEHOVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ NÉLKÜLEM! Persze ami érdekelte azt meghallotta a dugattyúval is a fülében!! :lol: :lol: :lol:

Na szóval amit Linácska is írt, hogy a saját kislánya aki ráadásul még csak 3 éves lesz csinált olyan dolgot, hogy rosszul esett neki, akkor én mit szóljak, mikor egy lakli 11 éves kölök aki ráadásul nem is az enyém nekiáll hisztizni nekem..... és a szerelmemet mindig szembefordítja velemm! Csoda h, most is inkább leléptem itthonról??? :roll: :roll: :roll:

dita75
 
 


Kata,
Remélem, ezután sem lesznek tüneteid!
Nagyon tetszik az új avatarod! :D

Dita,
Ennek a gyereknek a viselkedése tényleg minősíthetetlen már! :shock: :? :twisted:

Linácska,
Sajnálom, hogy Lili hisztis volt, de ez a pocak dolog nagyon bíztató! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


NEMONE
Ebben az egészben az zavar, hogy mindenki azzal jön, hogy ebben a korban van!
Miért a 11 éves korral együtt jár hogy bunkó legyen a gyerek? Én nem emléxem, hogy ebben a korban ilyen vagy hozzá hasonló lettem volna!
Az a baj, hogy én ezt már mind végignéztem a nővéremék családjában, és tudom, hogy a nővérem is megéri a pénzét, de nem kívánom senkinek azt amiken egy mostohaanya keresztülmegy! A saját gyerekednek azt is meg tudod bocsájtani ha belédrúg. Tudom, mert én is tettem anno rossz dolgokat, amivel anyut megbántottam, de mindent megbocsájtott nekem, no és persze én is bocsánatot kértem tőle, amikor rájöttem, hogy tényleg hülye voltam, de egy ilyen kapcsolatban ez nem fordul elő! Csak gyűlnek-gyűlnek az indulatok és csak egyre rosszabb minden..............

Kisnémó hogy - hogy tegnap bulizott??? A szombat esti láz ma van! :lol: :lol: :lol:
MEgy a MEgasztár is lehet ropni a pocakban a jó kis zenére! :lol: :lol: :lol:

Ja tényleg Linácska elfelejtettem mondani, hogy remélem Lili megérzései jók! :wink: :lol: Fantasztikusak ezek a kis törpicsekek, Évi Dóriján azóta is ki vok akadva! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Dita,
ebben az egészben az a szép, hogy én még tudom mondani, hogy nincs még 3 éves, és nem érthet meg mindent a lányom (bár jelzem, azért annyit felfoghatott volna, hogy a fehér pacin más ül, hisz látta is, meg hogy milyen nagy, a pici lábaival szerintem max. spárgában tudott volna rajta ülni, olyan széles volt), na de egy 11 éves már tuti mindent megért, max. szarik rá.
A megérzés meg szerintem nem az igazi, bár remélem, hogy baba tényleg van, de most ebben a hónapban kicsit többet beszéltünk előtte a kistesóról, és ő is többet kérdezősködik alapból róla.
Szerdán is megkérdezte az apját a kocsiban, hogy apa, mikor lesz nekem kislány testvérem? De nagy!

Kata,
Lili nagyon menős, szeret kirándulni, hegyet mászni, csütörtökön is Bécset szó nélkül reggel 7-től este fél 11-ig végigcsináta. Aludt egy nagyot a babakocsiban délután, pedig már alig fér bele. És tényleg, a kívánságai főleg arról szólnak, hogy menjünk el valahova, vagy pacizzunk, vagy menjünk a kis barátnőjéhez, most a legújabb, hogy pecázzunk, pedig azt nem szoktunk egyátalán, hogy honnan szedte. Most azt várom, mikor akar már végre barlangba menni :lol: Csak még nőni kell, hogy a sisak jó legyen rá.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Némóka,
köszi, eredetileg mozognának a kiscicák, de az átméretezésnél ez kiesett :?

Dita,
azért a mostohák sem mindig a legjobbak (persze most nem rád gondolok!). Apummal pont egy hete beszéltem arról, hogy olyan rossz, amikor kimegyünk hozzájuk, mert a felesége nem tud mit kezdeni velünk, mindig olyan, mint aki karótnyelt és azt várja, mikor húzunk már el. Iszonyú és ezt apum is érzi, de úgy látszik így jártunk. Csak gondolom így apumnak sem kellemes, hogy anyuékhoz minden hétvégén megyünk, hozzájuk meg 2 havont. Persze ennel sűrűbben találkozunk, csak nem megyünk ki hozzájuk.

Linácska,
én tényleg csak csodálni tudlak titeket, hogy ennyi mindenre van energiátok. Aztán lehet, hogy a végén mi is ilyenek leszünk, még bármi megtörténhet :lol:

i.kata
 
 


Ditus én annyira megértelek. Kismilliószor éreztem azt hogy a gyermek engem elüldöz a saját lakásomból. Sőt bevallom volt olyan is, hogy tudtam hogy elmennek otthonról vhova és este jöttem haza a munkából és láttam hogy ég a villany megálltam a kocsimmal két házzal előbb és ott lestem ülve mikor mennek el hogy ne kelljen találkozni a gyermekkel. Képes voltam akár órákat is ülni a kocsiba és nem felmenni csak lestem mikor lesz tiszta a kép. Na talán ez volt a vég. Nem lennék a helyedben. CSak nálunk már ez a gyermek 19 éves.

Linácska, mi is tervezzük hogy kimegyünk Ausztriába vásárolni, de lehet hogy mivel az euro az egekben nem igazán fogja megérni már.


Nemone, nekem is tegnap Oroszlán parádézott a pocimban. Ma pedig alig mocorog. Pedig ma annyira jó kedvem volt este, hogy nekiálltam rákóczi túróst sütni :P isteni lett és a megasztár elején még táncoltam is ütemre a megasztárban. Picit megtáncoltattam Oroszlán, és közben azon röhögtem ha valaki látni azt hinni medvetáncot járok :lol: :lol: :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Bocsi nem a megasztárban táncoltam hanem a megasztárra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok,

ma este értünk haza, de közben vendégeink jöttek, nemrég mentek el.

Szóval:

Viki mami,

nagyon jó volt nálatok, Lackó fickó imádnivaló kiskrapek, a párod is nagyon kedves, te pedig nagyon-nagyon jól nézel ki!
Jó volt látni, hogy milyen kiegyensúlyozott boldogságban éltek!
Fotót én is várom. :wink:
A páromnak is nagyon szimpik vagytok, végre kezdi belátni, hogy a babanetezés során jó barátokra is akad az ember :wink:

Kata,

nagyon ügyi szuri beadó vagy! :wink: És holnap találkozol ismét a pároddal! Milyen gyorsan eltelt az egy hét (bár gondolom neked nem annyira...).

Zsuzska,

gyönyörű a pocakod, nagyon csinos kismami vagy. :wink: Privit hamarosan megírom neked!

Szezso,

gratulálok a két beültetett gyönyörűséghez, nagyon drukkolok és várom a nov. 4-i + tesztet! :wink:

Nemone,

tegnap Danika nekem is táncolt a pocakomban este 10től hajnalig, ma pedig csak egyszer-kétszer moccant meg.

Dita,

:cry: :cry: :cry: :cry: Ha a te házadban laknak, te főzöl a gyerekre, ruházod, gondoskodsz róla, akkor annyi tiszteletet adhatna, hogy legalább köszön. :!: :evil:
Remélem anyukádnál kipihented magad idegileg egy kicsit.

Linácska,

sajnálom, hogy Lilire haragudnod kellett, remélem, hogy ő is előre jelzi neked a kistesót ahogy Évinek Dórika a 2 tojást :wink:

Timejka,

igenis hiányzol! :wink:

Nekem az utóbbi két nap nagyon szuper volt, kezdve ott, hogy Lackó fickót nemcsak láttam hanem a kezembe is foghattam, és a fényképeken is nagyon aranyos, de élőben egyenesen elbűvölő! :lol:
A barátnőméknél pedig jól kipletykáztk magunkat, neki is szép kerek pocakja van, január elején fog szülni és ő is kisfiút vár. Van már egy 4 évs kisfiuk, aki nagyon kedves és aranyos, pl első éjszaka megágyazott magának az ágyam mellé, hogy ő ott alszik a földön és vigyázni fog rám éjszaka. :lol: :lol: Végül megvártuk, hogy elaludjon az őrhelyén és a szülei visszaszállították az ágyába :lol:
Visszafelé Pesten megálltunk babakocsit nézni, a noteszemben egy oldalt teleírtam azokkal amik tetszenek, nehéz lesz a választás :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jó reggelt!

Monic,
már a múltkor is kinéztél egy babakocsit, ugye? Véletlenül nem azt a magas Stokkét?
Örülök, hogy jól sikerült a hosszú hétvégétek :lol:

Én már megfőztem az ebédet, még tanulok egy kicsit, aztán 11-körül elindulok a páromért. :lol:

i.kata
 
 


Jó reggelt,

Kata,

Peg Perego SKATE, halvány zöld és kék, az ára nagyon sok: 157.990.- és hozzá a hordozó ami szintén a kocsira szerelhető 39.990.-. Ez az ár a Brendon ára, megnézzük, hogy máshol hátha olcsóbb. Kipróbáltam, tologattam és egy álom tolni. Persze mostanában nem vesszük meg, még van időnk keresgélni.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Móóóóórning!

KATA
Igen tudom te és Linácska a másik oldalról nézitek a dolgot, sőt azt sem tagadom, hogy vannak rossz mostohák, hajajj de még mennyire hogy vannak. Én nem vagyok elfogult, mert a saját nővéremet sem tartom jó mostohának (pedig a saját édestestvére gyerekeit neveli, bár a kedves apuka itt is nagy szerepet játszott abban, hogy a nővérem elveszítse a renoméját) :twisted: :twisted: :twisted:
Arra is rájöttem, hogy nem mindig a gyerekkel van a baj, leginkább a szülőkkel, mert minden meg van engedve, csak ne zavarja őket, ne kelljen vele sokat foglalkozni!
Persze kisfiam menjél csak a játszótérre, ráérsz este 9kor hazajönni (gondolja addig is nyugtom van) persze menjél csak biciklizni (addig se zavarsz) nyugodtan gépezzél, internetezzél estig (addig is csöndben vagy)
Most is itt van már 5 napja de egy grammot nem tanult, egy sort nem olvasott el pedig 5.-es létére nyökög csak, szövegértésről meg ne is beszéljünk!
Ha másra nem is, arra jó volt a felfedezés, hogy én így biztosan nem fogom a gyerekemet nevelni. Ti itt mindannyian és sok társunk akiknek nem úgy pottyan(t) az ölébe a gyermekáldás biztosan nem fogunk soha így cselekedni, én legalábbis biztos egy percet sem tudnék elképzelni a gyerekem nélkül, nemhogy a szentestét, meg heteket úgy hogy rá sem telefonálok.

Visszatérve a nővérem gyerekeire. 3-5 évesek voltak a gyerekek amikor a nővérem meghalt (ha jól emlékszem) és persze rögtön nem, mert anya meg a mamám látta el őket, de egy idő után a sógorom összejött nőkkel, de egyik sem bizonyult jó pótmamának. Volt egy csaj aki egész nap videozott fekve, csak tejbegrízt csinált és ha nem ették meg a kulimászt délutánig a spejzban voltak bezárva amig a sógorom haza nem jött a munkából. A másik nő mindent megvett magának, meg a saját gyerekének, a kis árváknak semmit.
A nővéremmel már jobban jártak, de addigra már elvadultak voltak, így pokol volt ott is kamaszkor időszaka, meg még most is hogy felnőttek!
El is meséltem még régebben a férjem fiának, hogy milyen mostohaanyukák vannak, hátha jobban fogja értékelni, hogy a feneke ki van nyalva általam, de nem sokat ért a szentbeszéd. Pedig látjátok én semmit nem sajnálok tőle, még egy inszememet is elcseszerintettem miatta mert nem tudtam megvenni az iskolakezdés miatt azt a gyogyit amivel több tüszőm van, akkor sem hisztiztem, mert tudtam, hogy az iskolakezdés nem két fillér, és ez egy olyan dolog ami KELL! Ez van! Na jó mindegy hosszú vagyok már megint ......

LINACSKA
Milyen okos a kislányod, tudja, hogy neki egyből nagy lánytesó kell, mivel az újszülöttel még nem sokra megy! :lol: :lol: :lol:
Édes pofa! :lol:

ZSUZSKA
Épp elgondolkoztam, hogy nem figyeltem este elég jól a megasztárt, mert nem láttalak benne, de aztán javítottál! :lol: :lol: :lol:

MONIC
Kafa, hogy jól sikerültek a Nagy Találkozások Viki családjával és a barátnődével. Nagyon irigykedem a Lackó Fickó karbanfogás miatt! :oops: :roll:
Az én páromat is össze kéne hozni egyikőtök férjével........... melyikük szeret pecázni??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja tegnap nagyban csucsuzok anyuéknál az emeleten erre megszólal a telefonom olyan 7 óra körül, hogy szeretem-e a halat, mert már két nagyot fogtak! Végül még fogtak kárászt meg még egy pontyot, szóval végre nem üres kézzel jöttek haza!

Úgy látom a babanet nem nagyon veszi figyelembe az óraátállítást! :roll:

dita75
 
 


Dita,

nagyon nehéz helyzet a tiéd, először is a párodnak kellene változtatni a hozzáállásán. Csak őrajta múlik, hogy a fia tisztel-e téged. Pl ha nem köszön akkor rá kellene keményen szólni a fiúra, és persze nem neked hanem a párodnak.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Nem volt ott a párom! De lehet, hogy az sem számított volna ha ott van!

Nemrég összebarátkozott a gyerek azzal a kisfiúval aki a hármasikreknek a testvére. Már meséltem nektek róluk, lombikból lett 3 baba, Tapolcára jártak.
A csajnak más apától már van ez a tízéves kisfia. Gondolhatjátok mennyit kell foglalkozni 3 csecsemővel, és mégis van ideje a kiscsávóra is, nem engedi el egész napra csavarogni, csak a környéken lóghat és óránként be kell jelentkeznie, még a boltba sem mehet egyedül.
Itthon volt szinte végig az anyukájával az ünnepek alatt, az édesapja elvitte egy fél napos programra, de késő délután hazavitte az anyjához. Mondtam is a páromnak, hogy ehhez a pasihoz kellett volna feleségül mennem! Az az apuka is hetente találkozik a gyerekkel, elviszi a moziba, meg utána egy mekibe mondjuk kicsit sétálnak, beszélgetnek aztán hazaviszi az édesanyjához.
Itt nálunk hiába van napokat, talán 5 mondatot nem beszélnek értelmeset egymással. A gyerek ül a gép előtt mint aki se lát se hall dömötör aztán szólni se lehet hozzá. Ezt otthon is tudja csinálni!

Ha meg nem a gép előtt ül akkor kint van egy sáros terepen ahonnan úgy jön haza, hogy égnek áll a hajam, mint egy disznó, szakadt a ruhája és a feje búbjáig sáros, persze mindezt csakis vadonatúj ruhákban tudja művelni, a régiek erre az állatkodásra nem megfelelőek!

Na szóval ezért ellenkeztem sokáig a fiúgyerek miatt!

Remélem Lackó, Zsigi, Dani, Mákszemke és Oroszlán nem lesznek soha ilyen rossz fiúk! Ilyen nagyszerű anyukák mellett kétlem! :wink: :lol:

NEMONE
Nem sokára kezdődik a Smallville új részekkel, nézed??? :wink:
Én is fogom, a lakás hadd szaladjon .......... majd a manók kitakarítják a koszt amit a két fiú összehozott itt a pár nap alatt! :roll: :roll: :roll:

dita75
 
 


Gyorsan beköszönök én is. Nem jó ez a sok ünnep, mármint abból a szempontból, hogy alig jutok net elé, mindig csavargunk valahol. Reggel a férjecském felkeltett, hogy akarok-e mekiben reggelizni, utána meg menjünk el ülőgarnitúrát nézni. 3 éve lakunk a lakásban de olyanunk még nincs. Hát annyira néztünk, hogy meg is rendeltünk egyet 4-6 hét múlva kész is lesz. Aztán be akartunk vásárolni, persze a bolt ajtajában találkoztunk Lili nagypapájával, aki ezt elmondta anyunak, és persze hozzá is el kellett menni egy kávéra, dél volt, mire hazajöttünk.
Most meg készülődünk lassan, megyünk este színházba. Anyuék tegnap látták, amit mi ma fogunk, állítólag nagyon jó, egy olyan bűnügyi játék, hogy a második felvonásban az első felvonás alatt hallott infók alapján a nézőknek kell kiválasztani, hogy ki a gyilkos, kérdezni lehet, írásban is szóban is a szünetben, az előadás alatt..., és a végén azt tartóztatják le, akit a közönség megszavaz. Hát kíváncsi vagyok...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Ditus!
Én ezt a gyereket már elküldtem volna a jó édes anyjába! Bocsi, de ez már nagyon bennem volt!

A te házadban él, te eteted, glancolod a seggét!

Moncsi!

Jajjjjjjjj, ne fényezz már! Örülök h tetszett Lacus.

Nézzetek be a Brendon outlet-be, ott sokkal olcsóbban kaphatók a dolgok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2008.10.26 15:16-kor.
20150601134430
 
 


Moncsi!
Amúgy Lacus be is aludt mire felértem a parkolóból. Képet hamarosan rakok, csak még levarázsolom a vasalóállványt a széléről. :roll:
20150601134430
 
 


Dita,

Vikivel egyezik a véleményünk.

Viki,

köszi a tippet, megnézzük ott is. :wink:
Jó varázsolást :wink:

Linácska,

nagyon érdekes darab lehet ami megnéztek. Kecskeméten játszák? Majd meséld el, hogy milyen volt és akkor lehet én is rábeszélem a páromat.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,
tesóméknál is ez van. Lili egész nap a tv előtt ül és nézi valamelyik dvd-t. Katasztrófa! Most, hogy velük voltam pár napot, a Lili többször kérte valamire az anyjátés tesóm persze mindig azt mondta neki, hogy "majd a Kata"... vagy "kérd meg a Katát..." Már a t..köm tele volt ezzel, állandóan csak én foglalkozom vele, ha ottvagyok a közelben. És persze ha én valamit nem engedek meg, akkor egyből hisztizik, pedig már6 éves nagylány. Jó, most biztos érzékenyebb, mert érzi, hogy zűrök vannak a szülei között, de pont ezért kellene tesómnak jobban figyelnie rá.

Viki,
hagyd rajta a vasalódeszkát, legalább kapunk egy kis ízelítőt, milyen a lakás, ha mármegvan a gyerek :wink:

Monic,
megnéztem neten, jól néz ki a babakocsi :lol: Én itt a Brendonnál néztem egyszer a Brevi kocsit, annak van hordozója, mózeskosara, meg még egy, de annak nem tudom a nevét.

Linácska,
jó szórakozást estére!

Némóka,
jelentem, mára már a pecsételő vérzés is beköszöntött. :?

Lombikos kismamik,
Tudom, hogy már 100x kérdeztem, és fel is írtam, csak a cetlim nincs meg: mit szedtetek a stimu előtt és a stimu alatt?

i.kata
 
 


Kata,

a stimu alatt én Gravidát, C vitamint, Magne B6ot, és Aspirin Protectet kellett szednem.
Szerintem folsavat nyugodtan szedj, az tuti nem árt.
Viszont nekem short protokolom volt, Nemone és Denika is biztos leírja, hogy nekik mit kellett szedniük.
Párod hazaért már?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Kata,
Az nem baj, hogy megjön, sőt, kell is neki.
Nekem az injekciókon kívül csak gravidát kellett szednem, de én még kiegészítettem folsavval, és méhpempővel. Magne B6-ot pedig a transzef után szedtem.

Monic,
Te aztán valami hiper-szuper babakocsit néztél ki, ha ennyibe kerül... :shock:

Dita,
Szerintem a 11 éves kor még nem az a kor, amikor így viselkednek a gyerekek. Az én mostohalányom 10 éves múlt amikor mi összejöttünk a párommal, és az elején igaz volt pár hét amikor nagyon féltékeny volt, de utána egy tündér volt, egészen 16 éves koráig. Mondjuk akkor sem viselkedett így, mint a párod fia, csak soha semmihez nem volt kedve, és már nem lehetett vele beszélgetni, illetve a nagymamájához volt pár bunkó beszólása. De 2 éve ennek is vége már, most megint teljesen normálisan lehet vele beszélni, de nagy bánatomra fényképezni még most sem engedi magát. Szóval, szerintem ez a helyzet nálatok elsősorban a szülők hibája, nekik kellen a srácot megnevelni.
Felvettem a Smallvillet, minjárt leülök és meg is nézem! :lol:

Linácska,
Jó szórakozást a színházba!

Látom kismamik, akkor valami front lehetett, hogy a bébik így buliztak a pocinkban! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Monic,
igen, Kecskeméten játszák, Hajmeresztő a címe. Majd elmesélem milyen volt, és ha rá tudod beszélni a párodat, intézek nektek jegyet, hogy azért ne kelljen átjönni, és akkor nem csak Lackót, hanem Lilit is megnézheted :lol: Azt nem mondom, hogy őt tartsd a kezedben, mert a 14,5 kiló már lehet, hogy nem szerencsés... :lol:

Kata, Némoka,
köszönöm, remélem ez a közönség is jó lesz, olyan, mint a tegnapi és és jól fogunk mi is szórakozni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Amikor megírtam a hozzászólást lecsuktam a laptopot és elkezdtem takarítani a fiúk után, közben egyfolytában járt az agyam!
Valahol a szívem mélyén tudtam mindig is, de főleg most világosodott meg valahogy bennem, hogy ez mindig így lesz, és azzal hogy lesz egy közös gyerekünk nemhogy jobb de inkább rosszabb lesz minden. Kértem a párom, hogy legalább ebéd után menjen haza a gyerek, azt mondta oké, de miben menjen haza szegény hisz vizes a cipője. Van még itt cipője, de persze lerohadna a lába, ha nem márkásat vehet fel. Kibekkelte míg elmegy a busza, és utána érdekes módon fel tudta venni a másik cipőt is, majd kiment bicajozni.
Addigra én már kitakarítottam a fürdőszobát, és amikor láttam, hogy még a fél 4-es busszal sem megy haza a gyerek kifakadtam, hogy egy rohadt vasárnap délutánunk sem lehet, és hogy majd megint úgy jön haza mint a disznó és végigjárja a lakást, meg 2 órán át fürdik és tiszta sár, meg mocsok lesz a fürdőszoba megint.... kezdhetem előlről a takarítást! A párom visszavágott, hgoy minek mentem haza két napra anyuékhoz, bőven ráértem volna ganézni.
Én meg vissza, hgoy mi értelme van ganéznom ha itt ez a kölök és folyamatosan hajolgatok pakolok utána, mert semmit nem tesz a helyére, és amikor útban van neki könnyebb lelökni a földre. A konyhán át lehet kimenni az udvarra és nem hazudok direkt tettem oda egy cipősszekrényt, meg egy fogast (szépen néz ki a konyhában) hogy ne az étkezőre meg a konyha pultjára vágja le a dzsekijét, a cipője meg a konyha kellős közepén, az ember úgy bukik fel benne. A vadonatúj cuccai a koszban a földön hemperegnek, és én hajolgassak állandóan érte mikor már lóg a belem! Nagyon elegem lett, hogy az én kívánságom semmit sem ér, és hogy a gyerek az orránál fogva vezeti az apját, és teljesen ellenem fordítja.
Látnotok kéne azt az elégedett vigyort az arcán amikor velem szemben megnyer egy csatát az apjánál. Kész, vége nekem ebből elegem van, hogy egy taknyos kis bunkó kölök tönkretegye az életemet. Megmondtam a páromnak, hogy elegem van belőle is, mert minden hisztijét elviseli, és egy semmirekellő embernek neveli. Nekónk Bogyóval nem kell ilyen apa, ha létezik, ha nem!
Valszeg azért nem is akart eddig beköltözni a pocimba, mert neki sem kell ilyen testvér és ilyen apa!
Megmondtam a páromnak, hgoy nálam nevelésből csúnyán megbukott, és a szerelem amit iránta éreztem igencsak elhalványult már az évek során ahogy egyetlen hétvégét, ünnepet, szentestét, szilvesztert vagy nyaralást nem tudtunk nyugodtan békében kettesben eltölteni, és amikor itt van ez a kölök totál kifordul ő is önmagából és mintha két ellenséggel kéne egyszerre megküzdenem. Én nem akarok harcolni, egy normális családot akartam, de úgy néz ki hogy ez velük már sohasem fog létrejönni, úgyhogy részemről vége!
Eddig bírtam! Én nem akarom sem a nővérem, sem az anyám életét élni, végignéztem, részese is voltam, és köszönöm nem kérek olyan életből.
Tegnap is hazajöttem anyuéktól a párom egy puszit nem adott és kérdeztem tőle, hogy puszi nincs? Azt mondta elfogyott. Kérdeztem, hogy miért kire pazarolta, ő meg nagy viccelve, hgoy a gyerekre! Oké vicc volt, de ez is azt bizonyítja, hogy ha ő itt van akkor számomra nem jut semmi, még egy nyamvadt puszi sem! Hát akkor éljenek ketten boldogan, mert nem hinném, hogy ezt akármilyen nő is hosszútávon elviselné!

Bocsi az őszinte szavakért, meg hogy ezt rátok zúdítottam, de nem akartam magyarázat nélkül lelépni a színről....... ugyanis búcsúzni jöttem, mivel a döntésem végérvényes..... így nálam a babatéma már nem aktuális...... hacsak a szentlélek meg nem száll.... bár ennek elég kicsi az esélye :lol: :lol: :lol: :lol: ugyanis minden vagyok már csak nem szűz!

Természetesen továbbra is követni fogom, hogy kivel mi történik, de nem fogok ilyen sűrűn jönni mint eddig!
Nagyon sajnálom, hogy gyakorlatilag 10 évem a semmibe ment, itt állok 33 évesen, megvan mindenem, de mégsincs semmim! :cry:
Lehet, hogy nagyon rosszul döntöttem annak idején, akkor lehet, hgoy még mindig albiban élnék a gyerekemmel, de legalább lenne, és nem egyedül kéne tengetnem az életemet. Érdekes, hgoy egy korábbi jó vagy rossz döntésed mennyire tudja befolyásolni az egész életedet........... :roll:

Anyukáknak, kismamiknak nagyon sok boldogságot kívánok, akiknek még nem sikerült sok szerencsét és mihamarabbi gyermekáldást............mindenkinek minden jót!

csókol mindnyájatokat
Dituli

dita75
 
 


Jaj drága Dituli, látom besokaltál. Akár csak a saját életem olvastam volna vissza. Csúnya dolog azt mondanom hogy nekem ebben a nagy rakás szarban egy szerencsém volt. Az idő. Hogy kitudtam várni amire már nem 11 éves gyereket kell patronálnom aki neveletlen és minősithetetlen. Megfelelni minden hétvégén mások kénye kedve szerint. Tudom neked már erre nincs időd, hogy megvárd hogy a gyermek a saját életét élje addigra már réges-régen a te gyermeked kéne még ennél is nagyon energiával nevelni. Bár elárulom hogy ez a gyermek örökké ott lesz a sarkadban még akkor is ha már a pocakodban lesz a sajátod. Én még hallani is utálok a párom gyermekéről mert hasonló kedves gyerek mint a tiétek. Egy évben kétszer látom és azt is hónapokig heverem. Lassan hat hónaposan ha még hallok róla is, megáll bennem az ütő, pedig már nekem nem szabad ezzel foglalkoznom. Megértem a döntésed, elfáradtál. Nagyon sajnálom hogy nem jössz gyakran, mert te volt a csapat motorja, nagyon fogsz hiányozni bár úgy érzem úgysem fogod kibirni. Annyira együtt érzek veled és annyira de annyira megértelek. Én már le sem merem irni hogy akkor annak idején mennyire tönkrevágta az életem, még majdnem az egészségem is ráment. Volt hogy már csak gyógyszerekkel és mondok durvábbat alkohollal birtam. Gyűlöltem az akkori életem és ennek okozója az a gyermek volt. Nagyon nagyon sok erőt kivánok neked és gondold át százszor mi légyen, az a fontos hogy Te Boldog légy!!!!

Kép
pgsuska
 
 


Dita,

:cry: :cry: :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,
Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Monic,
Közben megnéztem a babakocsit. Tényleg nagyon szép, de nekem pl. az árát is beleértve az a legfontosabb, hogy könnyű legyen, és ez üresen is 15 kg. Sajnos, nekem arra is gondolnom kell, hogy itt Pesten ha el kell mennem valahova, akkor lépcsőn le-, felcipelni kell, és hát nem túl udvariasak az emberek. :?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Dita,
:cry: ez végleges? Pároddal már beszéltetk róla? :cry:

Monic,
nézd meg a Brevi-t, szerintem hasonló, sok tartozéka van és a váz csak 9kg.

i.kata
 
 


Sziasztok :cry:

Dituli
megszakad a szívem érted..ha bármire szükséged van....

megértem az érzéseidet,én eddig sem bírtam volna... azért remélem van csoda....és párod felébred :roll: :cry:


Monic eredetileg én is ezt néztem ki, de rájöttem hogy felesleges a drága babakocsi, abból veszek mást

mi végül a Bergon babakocsi mellett döntöttünk, ami 41000Ft ez a PEg Pérego Pliko 3 koppintása..Imádjuk! könnyű könnyen irányítható a zöld színű... és most már hordozóval együtt is lehet kapni..

http://www.bergon.hu/index.php?oldal=te ... ar=&maxar=
Vendég
 


Dita: Én a helyedben már rég ezt tettem volna. Hogy jönnek emberek ahhoz, hogy tönkretegyék a másik életét. Lehet, hogy a párod egy kicsit megijed és észhez tér. Az én párom is más volt rég, aztán volt egy komoly cirkusz és akkor majdnem szakítottunk. Aztán átbeszéltük a dolgokat és ahhoz képest egy kisangyal, akivel élek. Lehet, hogy a te párod is elgondolkozik. Nem így kéne bánnia veled, nem ezt érdemled. Legyél erős és azért gyere, mert már most hiányzol.



vicky79
 
 


Dituli, nagyon sajnálom:-((((( Szörnyű, hogy egy ilyen szemtelen 10 éves kissrác ennyire el tudja szúrni a papája boldogságát! Remélem, hogy ez nem végleges és le tudtok ülni megbeszélni az érzéseidet és minden rendbejön majd.

Ha belegondolok, akkor már 30 év fölött szinte csak elvált férfiakkal lehet ismerkedni és lehet, hogy van egy ilyen undok gyerekük és vele kellene kijönni. Ez elég ijesztő!
Vendég
 


Kata,

a Brevi is szerepel a listán azok között amik tetszenek, de a Peg Perego még jobban tetszik :wink: A Peg Perego váza 9,5 kg, csak fél kg-mal nehezebb mint a Brevi.

Nemone,

nekem a súly és a cipelhetőség nem igazán szempont, max a terasz néhány lépcsőjén kell levinnem és az nem akkora gond.
Mindenkinek más az elvárása, mivel az életünk sem egyforma :wink:

Boni mami,

megnéztem a babakocsikat, nagyon szépek, felírom ezt is a listámra. Szerencsére még nem sürget az idő minket még nagy bevásárlás kezdetéig van több mint 2 hónapunk.

Twist,

sajnos manapság nagyon sok az elvált ember, az én férjem is elvált, de neki szerencsére lánya van akivel sokkal könnyebb az életem, egy kamasz fiúval nem igazán tudnék mit kezdeni. Viszont a férjem is tud néha olyan fafej lenni mint Ditáé. :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
én abba a Brevibe már1éve beleszerettem, de szerintem mire szükségünk lesz rá, addigra márjócskán kifutó modell lesz. Nem baj, legalább lejjebb megy az ára. Nekem amúgy azért is tetszik, mert sok tartozéka van. A legtöbbhözmindent külön kell megvenni.

Némóka,
rendesen kell megjönnie a mensinek, ugye? Nekem ma csak egy kis pecsételés van/volt.

Na húzok aludni...holnap megint zh.

Jó éjt!

i.kata
 
 


Dita
:cry: :cry: :cry: ... és kitartást, és azért gyere!!!

Monic,
megvolt a színház, tényleg tök jó volt, bár így, hogy anyuék tegnap látták, és egy-két dolgot megbeszéltünk előtte is utána is, így mi tudtuk, hogy van benne egy-két irányított, beépített dolog, poén, de azért egy ilyen darabot egyszer át kell élni. Igencsak újszerű, nem megszokott, és már ezért is jó,.nameg egyébként tök sokat nevettünk rajta.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Dita,

hogy vagy?

Kata,

drukk a zh-hoz+++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Linácska,

örülök, hogy tetszett a darab, majd mondom a férjemnek és jelzem ha kell jegy.Előre is köszi :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jó reggelt!

Kata!

Nagy drukk a mai Uh-hoz!

Szóval a képek:

Kép

Kép

(bocsi a vasalóállvány miatt, előtte meg ott a mózes a játszószőnyeggel és a szopipárnával)
20150601134430
 
 


Viki mami,

nagyon jók a képek, Lackó fickó nem nagyon akart a kamerába nézni :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Már fáradt Muci volt. :D
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Kata,
Drukk a ZH-hoz! Kép Kép
Hát, a pecsételésnél több lesz, de nem biztos, hogy olyan lesz, mint máskor a mensid. Mindenkinél más lehet. :roll:

Boni,
Nagyon jó babakocsik vannak ezen az oldalon! Elmentettem, és szerintem elmegyünk majd körbenézni ide. :)

Monic,
Igen, tudom, hogy mindenkinek más az igénye, azért is írtam, hogy nekem pl. a súly az egyik legfontosabb szempont.

Viki,
Nagyon jók a képek! :D

Linácska,
Örülök, hogy tetszett az előadás! :)

A négy nap alatt tök jól kipihentem magamat, erre a tegnapi óraátállítás miatt ma olyan vagyok mint a hulla. Rendes időben ébredtem fel, de megnéztem egy filmet a tv-ben, ami 11-ig tartott, vagyis éjfélkor feküdtem le a régi idő szerint. :? Na, majdcsak sikerül bepótolnom azt az 1 órát... Csak az bosszant, hogy a végén nem is volt olyan nagy szám az a Hulk. :x

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Jó reggelt!

Viki jó képek! vasalódeszka monnyon le :lol:

Nemone MOnic nekünk a BBY grip&go van a sógor választotta és örülök,hogy ez mellett döntött :lol: mindig megállítanak az utcán,hol vettük a babakocsit..és elkerekedik a szemük,amikor megmondjuk az árát, hogy csak 41000F volt..persze nekünk hordozó nincs hozzá mert azt azóta újították be! és érdemes a márkaboltban vásárolni...

ZSigmondomat is megviselte az átállítás

:roll:
Vendég
 


sziasztok lányok,

sikerült visszaolvasnom 2 oldalt.

Zsuzska: nagyon szép a pocakod!

Monic: de jó, h voltatok Vikimaminál!!! nagyon csinosak vagytok!!!

Vikimami: csinosak vagytok, Lackó meg továbbra is gyönyörűséges, és szépen nő!!

Kata: szupi, h kezdődött a lombik és jó volt a vv eredményed előtte!!!+++++++++++!!!!!!!!!!

Linácska: +++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!

Némóka: köszi !!! majd akkor bemondom amit kell a boltban , köszi!!! bár most már le kell állnom rucivásárlásokkal, mert már sok a rucink és fogy a pínz!! már csak babakocsit akarok venni, meg egy pelenkázószivacsot a komódra. fejvédőt meg én akarok varrni a kiságyba!

Ditulika: a szívem szakad meg!!! az oldalt olvasva, pont az jutott eszembe, h szarnod kéne a gyerekre!! már bocsi!! de tényleg! én tuti nem vennék neki se ruhát, se tancuccot, semmit!! főznék rá, ha kell mosnék rá , amikor ott van, aztán ennyi. utána megtanulná értékelni a dolgokat, amiket kap! gondolom a párod fizet tartásdíjat, meg vegyen ő dolgokat, ha úgy gondolja, h megérdemli a kölök. ez már mindennek a teteje.
erre a lap aljára érek, és azt olvasom , h itthagysz most minket. hát el sem tudom mondani, h mennyire , de mennyire sajnálom!
de az tuti, h a kissrác miatt nincs még közös babátok, mert tuti gátló tényező. 1: állandóan idegeskedsz miatta, h milyen rendetlen, hálátlan, neveletlen...., 2: állandóan ott van, nincs egy nyugodt napotok a pároddal, 3: rettegsz, h olyan fiatok lesz , mint ő, 4 : rettegsz, h a párod nem fog foglalkozni rendessen a közös gyereketekkel sem, nem veszi ki a részét a nevelésből.
legalábbis én így érzem!
rettenetesen sajnálom, és együttérzek veled!!!
kitartást!!
Zsuzskának is nehéz időszakban költözött be Oroszlán, és nagy változáson ment keresztül a férje, remélem, h te is így jársz most!!!
+++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!
küldök egy kis poz csít!!!!!!!!!!! és egy hatalmas ölelést!!!
nagyon nagy űrt hagysz itt magad után , ha elmész!! kellenek ide a vidám, poz, kedves csajok, mint te!!

mi jól vagyunk! hízok (16 kg-nál tartok), vizesedek, fáj - zsibbad a kezem, egyre lassulok. Mákszem Nándi viszont szépen fickándozik, nagyon aktív, remélem sportos kissrác lesz, mint apukája!!!
ma megyek uh-ra, kiderül, h mekkora Nándi!
holnap csinálunk pocakfotót és majd szerdán felrakom.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: