Új privát üzeneted érkezett!

Princzike!
Én kb 1 hónapja láttam meg rajta, hogy terhes. Én akkor úgy gondoltam, hogy most kezd rajt meglátszani. És 1 hónap alatt nem sokat nőtt. Kb 2 hete mondták, hogy az anyja azt mondta, még 2 hét van a szülésig :shock: :shock: :shock: . Mondtam is pont anyukámnak, hogy ezek hülyék, biztos azt hiszik egy nő is addig terhes, mint egy kutya. Erre ma látom, hogy tényleg megszült :shock: :shock: :shock: .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Nem védekezés :arrow: felőlem szüljön,amennyi csak jön, de akkor nevelje is fel őket tisztességben, ne nekünk kelljen őket eltartani. Csak általánosságban sajnos nem ez van. Tisztelet a kivételnek. Öelőttük viszont le a kalappal.

Eldugultam :D :D :D

Kép

Kép
ranita1979
 
 


általánosságban ez van

Kép

Kép
ranita1979
 
 

 
 

Bárcsak megtehetném, hogy rábizom a természetre! De ezért ehhez sajnos a rohadt anyagiak is kellenek. Pedig jó nagy családot szeretnék. Persze egyenlőre annak is örülnék, ha egy kis manó beköltözne a pocakba.

Princzike, szerintem teljesen jó a görbe. És maradjon csak 36,8. Az jó. Lefelé semmiképpen ne ingadozzon. Persze kicsikéket lehet. Úgyhogy így tovább, hajrá! :)

Kép

Kép
luli
 
 


Nincs ma túl nagy forgalom. Sajnos ma is pecsételtem már.

-na itt egy cikk az aspirinről, úgyis többeket érdekelt:

Az Aspirin terhességi rátát növelő hatásáról

Az Aspirin hatóanyagát képező acetilszalicilsavat 1897-ben szintetizálták. A gyógyszer a „napi” rutin terápiában, mint gyulladásgátló, fájdalomcsillapító és lázcsökkentő szer alkalmazott. Az acetilszalicilsavnak a prosztaglandinok (a szervezet szinte valamennyi életfontos működésében szerepet játszó anyag) szintézisében játszott szerepének felfedezése után, a 70-es évek elején felismerték a véralvadásra gyakorolt hatását is. Így nem véletlen, hogy ettől a pillanattól kezdve előszeretettel alkalmazták (és alkalmazzák ma is) a szív- és keringési rendszer megbetegedéseinek kezelésében is.

A szülészeti hasznosíthatóságát régóta ismerjük: növeli az újszülött súlyát azokban az esetekben, amikor a magzat elmaradt fejlődése (un. méhen belüli retardáció) a lepény csökkent keringése következtében jön létre. Tudott dolog az is, hogy használata kimutathatóan csökkenti az ismétlődő vetélések gyakoriságát is.

Egy közelmúltban megjelent tanulmányban arról adnak hírt, hogy kis dózisú Aspirint a lombikbébi program során alkalmazták és azt találták, hogy közel kétszeresére növekedtek a teherbeesés esélyei az acetilszalicilsavval is kezelt csoportban. A fejfájás elleni gyógyszer azonnal komoly „főtörést” is okozott: vajon véletlen-e a hatás, milyen lépéseken keresztül képes segíteni a gyógyszer az embriók beágyazódásai arányát, hogyan képes csökkenteni a korai veszteséget?

Miután a keringésben betöltött jótékony szerepe közismert volt, erről az oldaláról volt kézenfekvő a kérdést megközelíteni. A petefészek gyógyszeres kezelése, a petefészek stimuláció számos tüsző (follikulus) érését segíti elő, ami a petefészken belül csak új erek létrejöttével valósulhat meg, magának a petefészek keringésének is jelentős mértékben fokozódni kell a többszörös tüszőérés optimális létrejöttéhez. Ezzel párhuzamosan a méhnyálkahártya is fejlődésnek indul, vastagszik, és alkalmassá válik a megtermékenyített petesejt, a préembrió befogadására. A kutatók megvizsgáltak az említett szervek vérellátását és megállapították, hogy az Aspirinnel kezelt csoportban fokozódott a méh, a méhnyálkahártya és a petefészek keringése. Mindez lehetővé tette, hogy a kezelések hatására több tüsző érjen meg, így szignifikásan több petesejtet szívhassanak le a follikulusok ultrahangvezérelt punkciója során. Az már logikusan következik az előbbiekből, hogy így több préembrió fejlődését lehetett megindítani, a visszaültetés előtt nagyobb volt a választási lehetőség, a létszámfeletti embriók mélyhűtve tárolásával és későbbi ciklusokban történő felhasználásával pedig az un. kumulatív terhességi rátát lehetett tovább javítani. Áramlásvizsgálatokkal azt is meg lehetett mérni, hogy a méhnyálkahártya alatt futó piciny artériák és vénák keringése is fokozódott, ami a megtermékenyített petesejtek beágyazódásának egyértelműen elősegíti.

A keringés fokozásán kívül számos, egyéb jótékony hatást is tulajdonítnak az Aspirinnek. A bevezetőben említett prosztaglandinok szintézisének gátlásán keresztül csökkenti a méhösszehúzódások számát, így az embrió-visszaültetések utáni kilökődések valószínűségét is csökkenti. Miután a prosztaglandinok a lokális gyulladásos reakció mediálásában is komoly szereppel bírnak, ennek meggátlása a beágyazódási rátát szignifikánsan növelheti.

Nem lenne okos dolog azonban azt hinnünk, hogy a válogatás nélküli Aspirin terápia minden meddő házaspár gyermekhez jutását megoldja, itt a panácea. Számos tanulmánynak kell még elkészülni, hogy a hatás minden részletét tisztázni lehessen. Azt mindenestre megállapíthatjuk, hogy autoimmun megbetegedésekkel szövődött meddőségekben, ismétlődő vetélésekkel terhelt gyermektelenségek esetén, illetve azon pároknál, ahol családi anamnézisként trombózissal szövődött megbetegedések fordulnak elő, a megfelelő ideig és dózisban alkalmazott acetilszalicilsav terápia jótékony hatású lehet a meddőség elleni kezelésben, a terhesség létrejöttében.

Kép

Kép
luli
 
 


Uh annyit írtatok elég volt visszaolvasni, ami persze korántsem baj. Kicsit az utóbbi talán egy hétről.

Aki a rosszulléteket reggelinek minősíti, azt fejbe tudnám csapni :P Én este hat után kibírhatatlan vagyok, szó szerint haldoklom és bizony szegény klotyómanó már rég megfulladt volna. Alig bírok enni, ha jön az ideje már a gondolattól rámjön az émelygés. Egyébként bármely napszakban képes vagyok bármilyen szimptómát produkálni. :) A főzés mondanom sem kell, hogy milyen nehézségek árán megy.

Mellméret. Sajnos?? bögyügyileg mindig jól el voltam eresztve. Eddig D kosaras voltam, de egy hete bevásárlóútra indultam egy mérettel nagyobbért. Hát hülyének néznek. :( Valami eldugott kis boltban találtam amolyan öregasszonyos E kosarasat, csakhát már ez is kezd szorítani. Baromira fájnak, és nagyon érzékenyek. Nálam már a sárgadinnye is lassan enyhe kifejezés lesz. A párom aggódik, mert a hátam már most fáj a súlytól.

Egyébként tegnap megkívántam egy nagy hamburgert, a férjem ugrott és rögtön hozott. Olyan csámcsogással faltam, hogy csak röhögött rajtam. :D De azért minden este dumál a hasamnak, hiába mondom neki, hogy Pocok még nem hallja.

Nah más, ma voltam kontrollon. Ez a doki pikkel rám, de teszek rá. Szerinte kövér vagyok és fogyókúráznom kéne. (Marha terhesség alatt? Így is tavasz óta lenyomtam 8 kilót) Szvsz csak ijesztegetni akar, merthogy a baba nagy: szerinte. 7 hét 1 nap

Pocok méretei : 26 mm petezsák
2,6 mm szikhólyag
11 mm ülőmagasság
164/min szívműködés és élénk

Anyám tudtam, hogy hallani fogom, de bizony mondom néktek elbőgtem magam mint egy szűzlány mikor megesett. :oops: A tesóm volt velem, kinn volt és azt mondta kinn lehetett hallani.

Persze veszélyeztetett vagyok, ami várható volt, de erős kis jószág, és hülye lennék nem vigyázni. Bocsánat, hogy csak magamról és Pocokról vagyok képes beszélni, de hát most madarat lehetne fogatni velem. :D

A táblázathoz az új adatok
Várható szülés: 2009.06.09
Következő vizsgálat: 2008.11.10
Vendég
 


Halihó!

Én is itt vagyok, csak rohanás volt a napom! Pedig ma nem is dolgoztam, de úgy elment az idő, vettem az unokaöcsémnek két icuri-picuri sapkát, meg egy kicipőt! Annyira falat volt, nem tudtam otthagyni!

Irdab, Nita!
:cry: Remélem, piri csak "beijeszt", aztán elhúz a sunyiba! :wink:

Anuk!
A férjem is 06.09-én született. A júniusiak aranyemberek! A kisbabátok is az lesz! Sok mindenben hasonlítunk. pl. bögyügyileg. Nekem is D, de ki tudja, merre halad. És én is este émelygek, de nálam csak enyhe. Viszont ha megérzek valami büdöset, na akkor erősen felkavarodok. Ja és én is 8-10 kilót dobtam le magamról, de még illett volna vagy 5-öt. Hülye ez a doki? Terhesség alatt koplaljál, meg kondizzál? Jópofa!! látszik, hogy sose volt terhes!!!

Nnna, végül ma én is elmentem dokihoz, ne tudjátok meg, egész éjszaka nem aludtam, zabszem nem fért a s....be. És, és megerősítette a pozi tesztet!!! Tehát ott a babó! :D
15,9 mm-es a petezsák, azt mondta 2 hét múlva menjek vissza szívhangot nézni. Persze ha nem kérdeztem volna, akkor meg se mukkant volna. :roll: Meg mondta, hogy szedjek folsavat. Na köszi mondom, ezzel sokat segítettél, már rég szedem.
Amúgy kiderült, hogy a körzetben nem 1, hanem 4 doki van. Nem volt se túl kedves, se goromba, csak közönyös! De nem érdekel!!!
Annyira örülünk! Api is nagyon boldog, holnap ünneplünk, elviszem vacsizni. :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon-nagyon szorítok mindenkinek! bizonyított tény, hogy ősszel termékenyebb az ember :wink:
Puszi és nagy ölelés mindenkinek!
ácica
 
 


Kismamik!!! Nagyon sok szeretettel gratulalok a kicsikekhez!!! Anuk en megertem hogy elbogted magad, en is elbogtem volna :) . Acica, lenyeg hogy nem volt bunko a doki es nem szolt be, sajnos ennek is orulni kell...

Ranita, Jucc, mar fel 5-kor fent voltam, nem tudom mi utott belem :shock: .

Princzike nagyon szep a gorbed!!!

Euo jo a hordozokendo, sokkal jobb mint tudod az a nagy vazas.

Irdab, Nita, Luli piri uldozes kovetkezik
:twisted: :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: :twisted: :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
Vendég
 


Fu de sokat irtatok tegnap este ota :shock: :lol:
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek :)

Anuk
Nem semmi méretek - mármind pocoké :) Annyira jó hallani, hogy párod ennyi re lelkes :)

Loulou
Hát remélem is, hogy így marad, csak azt nem tudom, hogy ez magától ennyi vagy a gyógyszer amit adoki adott az tartja-e fönt ennyire a hőt.

Euo
(bocsi, de Louloutől eltanultam - bocsi Loulou
Megnéztem a hordozót és tényleg nagyon ötletes. Biztos, hogy kényelmesebb egy gyereket az embernek a hátán hordani, mint (már láttam így is kismamákat) elől pocinál. :)
Viszont a nagyfiad nagyon bátor. Én ennyi idős koromban biztos kifutaottam volna a világból. már csak a tidat ,oatt os. jpgy a dplo tűvel közeledik :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Ácica
Nagyon örülök neked :) És így van tessék megünnepelni.

Ó kérlek két hét múlva lányok, kik most elkényeztettetek minket pozi tesztekkel... nekem is hozzátok meg a szerencsémet :) :!:

Kép

Kép
princzike
 
 


hello csajok!
Kész vagyok! Most értünk haza, anyósomék disznót vágtak, kettőt.
hát nem álmaim netovábbja szó se róla.
Annyi biztos, hogy egy hétig nem kell kézkrémet használnom. :lol:
Anuk örülök, hogy jól van a kis pocok, pocaksimi!
Jah és minden kis pocakosnak simi, simi!
Most megyek lehelek egy kis életet magamba, már ha menni fog....

Kép
kissedi
 
 


Edi
Ahogy elolvasgatom, akkor ez a hétvége most a disznóvágásoké. Barátnőmék is ma vágtak 2 disznót :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Sziasztok!

Húúú, elég nagy a pangás itt!

Biztos mindenki elutazott valahová. Bezzeg mi, itthon dekkolunk az egész 4 napban.
Na de azért nem panaszkodom. Most pl. jól megérdemelt pihenésemet töltöm. Anyós kényezteti ma du. Barnusomat, aki már jól van, csak még kicsit taknyos. Így én aludtam egyet, olvasgattam és teát iszogattam, tévéztem kicsit (semmi sincs benne) és most itt ülök. :D Ilyen sok kélyelmes dolgot már rég csináltam egyszerre. :lol:

Anuk és Ácica nagyon örülök, hogy minden rendben van veletek és a kis pocak lakókkal. :lol:
Ácica jó vacsizást nektek mára :lol:
Anuk miért is vagy veszélyeztetett? Bocsi biztos tudnom kéne de valahogy nem emlékszem.
Melltartó méret terén csatlakoznom kell hozzátok. Én is mindig "jól el voltam látva" ezen a téren, de a szülés óta nagyobbat hordok. És mindig olyan cikinek érzem kérni a boltban főleg, amikor egy 40 kilós eladótól kérem, aki 70-es melltartóban néz rám.

Kissedi én tuti nem bírnék ki egy disznó vágást :roll: nem sajnáltad szegény malacot?? Na jó ez nagyon szőke és városi lányos kérdés volt.

Drukk mindenkinek, aki teszt közelben van.

Puszi

Kép
nyanya77
 
 


Ranita
Hanna most már jól van?

Nyanya
Barnával minden ok?

Én sajnos a mai nappal kapcsolatban semmi izgivel nem tudok előállni, ha csak az nem hogy reggel óta most sikerült egy csöpp levegővételhez jutnom. Néha kifejezettem utálom a takaritást főzéssel kombinálni :evil: Olyan jó lenne, ha lenne egy jótündér és egy hónap csak egyszer megcsinálná helyettem, hogy én is tudjak lustizni. De remélem most már a hosszúhétvégén már nem kell semmi ilyet csinálnom és a kaja is kitart :).

Kép

Kép
princzike
 
 


sziasztok!nekem ha nem baba van a pocimba akkor küldjétek a pirit...... :roll: :(
reggel is teszteltem az is negatív..szóval már nem reménykedem egyáltalán!!!!!! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Edi en is kerek szepen pocaksimit! :roll: Hatha jot tesz babasodasra is.... es akkor Princzikenek is kernek meg mindenkinek, jo?

Piri CSAK abban az esetben menjel Nitacskahoz ha nincs baba a pocijaban. Hogy uj ciklust kezdhessen uj remenyekkel. Persze jobb lenne ha nem mennel. Szabad bizni meg Nitacska... :roll: ? Azt tudod mikor lett volna a peteeres kb? Szoval hogy mar eltelt e mondjuk 18-20 nap azota (nekem a ferty regen azt mondta akkor teszteljek)?
Vendég
 


Bszus kozeleg a hetvege :twisted: es felek a mensitol :( .
Vendég
 


loulou a doki szerint nem volt pé... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Loulou neked is simi, meg aki kér annak is: SOK SZERETETTEL!!!!!
Nitacska jó kétségek között hagyott most téged akkor a piri. főleg erre a hosszú hétvégére. Beszéltél a szülésnőddel? drukkolok, hogy hamar forduljon valamerre a helyzet. ( remélem a baby oldalára :wink: )
Na megyek megmaszírozom apit :roll: , mert szenved itt a derekára.Jó éjt nektek!

Kép
kissedi
 
 


Irdab,
fenébe a pirivel! :? De jó a hozzáállásod, ez nagyon klassz! Hajrá új ciklus! :D

Luli,
itt még akármi lehet, ez a hő nagyon jó! Drukk, hogy a vér a beágyazódástól legyen!

Nitácska,
jaj, ennyi negatív teszt! :? De nem biztos ám, hogy tényleg az, egyszer már írtam, hogy a barátnőm valami 5-6 tesztet is csinált két-három hét alatt, a piri csak nem jött, elment dokihoz, és 7 hetes terhes volt. :)

Ranita,
hogy van a szemed?
Az álom tényleg jó lehetett, én szülésről szoktam álmodni néha, és utána olyan jól érzem magam mindig! :)

Mimilee,
nem tudom a Jónás napot, én is ártani nem árthat alapon össze akartam bújni apával, erre nem korábban jött a piri, meghiúsítva ezzel az összebújást (tudom, hogy vannak, akik akkor is teszik, én valahogy inkább nem). Szóval hajrá!

Princzike,
én biztosan nem vállalnám, hogy egyáltalán nem védekezünk, mert nekem azért van egy határ, aminél többet nem bírok, sem testileg, sem lelkileg... És azért anyagilag is bírni kell.
A hátihordozás meg tényleg szuper, csak hozzá kell szokni (meg a megjegyzésekhez is...)!

Anuk,
olyan jó ilyen várandós panaszokat olvasni (bocs! :wink: ), remélem, nemsokára mi is hasonlókról számolunk be!
Melltartó: menj el egy kismamaboltba, és vegyél terhesmelltartót, az Anitának G-s méretig vannak melltartói! Nem olcsók, de szerintem megéri, ha tényleg kényelmes!
És persze, hogy elsírtad magad, vicces, de a sokadik terhességnél is ugyanolyan torokszorító érzés! :D
Miért vagy veszélyeztetett???

Ácica,
éljen a doki által is megerősített kisbaba! :D

Loulou,
jaja, én nagy hordozómán vagyok, kendőm is van, kötős kengurum is, meg csatos hordozóm is (nem vázas, és elöl, csípőn és háton is lehet hordozni vele). Szóval amikor nemsokára mindenki odajut, hogy a kezében tarthatja a babáját, lehet bátran kérdezni! :wink:
Drukkolok, hogy a mensi távol maradjon!

Nyanya,
jó kis pihenős nap, biztosan nagyon jólesett! :D

Disznóvágás: gyerekkoromban voltam, de már nem bírnám...

Edi,
remélem, segített apin a masszázs! :)

Minden szomorkódónak és izgulónak: Kép

Jó hétvégét! :)

E.
euonymus
 
 


Jó reggelt Mindenkinek! :)

Edi
Api dereka jobban van? Segített a masszázs?

Euo
Hogy-hogy? Milyen megjegyzéseket szoktál kapni miatta?

Loulou
Ne félj semmit. Csak pozitívan! Meglesz az a plusszos teszt. :) Én bízok benned :)

Nita
Szerintem is lehet ott még baba. Ne keseredj el.

Amilyen meg az én formám.... úgy néz ki, hogy lehet felfáztam. De hogy hogyan vagy hol , arra még ötletem sincs. :( De ügyeletre semmi kedvem sincs bemenni. Úgy sem tud mit csinálni vleem. Hiába is adnék vizeletmintát. Gyógyszert meg nem akarok egyenlőre, mert mi van, ha van már odabent valaki én meg jól mérgezem :(.

Kép

Kép
princzike
 
 


Hello Mindenkinek!

Tényleg pangtunk egy kicsit tegnap este és ma reggel között...
Remélem, mindenki api alatt volt! :oops: :wink:
Örülök, hogy Ti is ennyire örültök a kisbabánknak! :D Annyira jólesik! Köszönöm!
Úgy gondolom, hogy ennyire önzetlen és kedves embereket, mint Ti, mihamarabb megtalál a gólya! Bízzatok benne!
Nita!
Szerintem, amíg piri nincs, van remény! Ne add fel!
Loulou!
Szorítok a hétvégére. Küldök egy piririasztó ördögöt! :twisted:
Princzike!
Vigyázz magadra felfázásügyileg! És menj orvoshoz, ha úgy érzed. Én is elhanyagoltam, így lett belőle gyulladás és P3-as citoeredmény! Nem akarlak megijeszteni, csak törődj magaddal!
Luli!
Remélem, csak azért volt pici vérzés, mert beágyazódás történt!

Én most azon gondolkodám, hogy a bicajozás árthat-e a babónak. Tudjátok, ez nekem nem hobbi, hanem közlekedési eszköz. 5 km-re van a munkahelyem. A körzeti azt mondta, ne járjak vele, a nődoki szerint nyugodtan lehet. Rubint Réka szerint kerülni kell a rázkódó mozgást az első trimeszterben... :shock: Na akkor most mit gondoljak? Szerintetek?
ácica
 
 


Sziasztok Lányok?

Merre jártok, egy kis életjelet adjatok már :D .
Mi tegnap nem voltunk itthon, ma meg végignyaltam picit a lakást.
Hanna meggyógyult, egy picit még köhög. Azt még én is sajna. Szemem jobb, még a héten kell csöppögetnem, aztán hétfőtől fokozatosan kezdhetem újra használni a lencsét :D .

Anuk!
Örülök, hogy minden ok, dokival ne törődj, bár azt látom egyre jobban rámennek erre a súlydologra, meg hogy ki mennyit hízik. Mellesleg :P :P :P irigyellek. Nekem mindig is picike volt (75B) és ezen a terhesség se változtatott. Mondjuk én ki vagyok vele békülve :D .

Ácica!
Neked is Gratulálok akkor immár hivatalosan is.

Euo (akkor már én is :P )!
Nekem most nem volt se kengurum, se semmim, de ha lesz még egy babó, akkor tuti lesz, ezt már eldöntöttem.

Princzike!
A megfázással nem szabad játszani :!: :!: :!: Igyál sok folyadékot :!:

Nita, Loulou, Lilu :arrow: ki fog meglepni minket egy pozitív teszttel :?: :?:
Más nincs tesztközelbe ugye? Ha kihagytam volna, akkor ez Őneki is szól :D .

Nálam pé-nek semmi jele :x :x :x .

Kép

Kép
ranita1979
 
 



Kép

Kép
ranita1979
 
 


Ezt a számot mindenkinek küldöm, hallgassátok meg (a klipp nem az). Én nagyon szeretem. És lehet szentimentális kis hülyének néztek :P , de én ebből már sokszor merítettem erőt.
Majd mondjátok meg, hogy tetszett.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Koszi Ranita! Szep volt nagyon!!
Puszi mindenkinek!
Vendég
 


Ranita!

Köszi a számot is meg a gratulációt! Tényleg szép ez a szám!
ácica
 
 


ranita nekem már nem lesz pozi tesztem..negatív mind..... :cry:
köszönöm mindenkinek a bíztatást....sajna egyre nehezebb..érzem.. :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

ANuk! Dokival ne törődj! Majd szüés után fogyózol! Ilyenkor nem szabad fogyózni, csak egy picit odafigyel az ember lánya.

Ácica! Neked is hatalmas gratula!

Most aztán irigykedem mindkettőtökre!

A 75B-vel én is kiegyeznék. :oops: Én alapból 85B vagyok, a terhesség alatt sokat nőttek...

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Nita! NAgyon sajnáom a tesztet! Majd a következő hónapban! Persze mint mindenkinek akinek most nem jött össze.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


én 90-es meltartot hordok de az az érzésem csrélnem kell nagyobbra! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska oriasi nagy joejt-olelest kuldok...
Kép
Vendég
 


jóéjt loulou......
:lol:
pruci köszi! :wink: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jó éjszakát mindenkinek! Megyek, megpróbálom becserkészni apát (hátha sikerül elcsábítani a Halálos fegyver mellől :oops: :lol:)

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok lányok!

Ácica én azt hallottam hogy a három sport amit űzni lehet a terhesség alatt a bicaj, a séta és az úszás. Mind a hármat addig hogy még ne fáradj ki. (Pont a biciklinél mondták hogy olyan fokozaton és gyorsasággal, hogy nyugodt ritmusban tudj még beszélni, ne lihegve :P :P :P . Szóval én nekivágnék, max az 5 km 5 órába telne :lol: .

Nagy a pangás, remélem hétfőre mindenki hazatér.

Puszi
Vendég
 


Nem értem a vonalzómat, a 28 napos ciklus az ugye az hogy a mensi első napjától a következő mensi előtti napig? Szóval nekem a ciklus vége vasárnap este, 28. ciklusnap. Hétfő a 29. nap úgyhogy akkor kell hogy megjöjjön. Miért akarja a vonalzóm hogy holnap teszteljek amikor csak hétfőn jönne meg... :roll: ? A beállításnál kérte hogy írjam be hány napos a ciklusom, és oda írtam a 28at.

Én egy hét késésnél előbb sajnos nem mernék tesztelni :roll: mert volt hogy 3 vagy 4 napot késett (bár ritkán) rohantam tesztért és persze feleslegesen... mint tudjuk a terhesség nem a teszttől lesz :roll: Úgyhogy előre bocsi csajok ha nem tesztelek rögtön... (egyébként sajnos nem látom sok esélyét, úgyhogy november doki :( )

Abbahagyom az elmélkedést, még főzés közben benézek (hortobágyi húsos palacsinta). Sima csirkepaprikás apróra vágva, sós palcsiba töltve, tűzálló tálba tejföllel összekevert szósszal leöntve.
Vendég
 


Ranita, Ácica
Köszönöm az aggódást. Tegnap délután mégis úgy döntöttem, hogy elmegyek ügyeletre. Ki tudja, háthta másnapra még rosszabb lesz. Mondom is dokinak. Szerintem felfáztam. Végigkérdezte a szokásos dolgokat, jól megnyomkodta a hasamat és tájékát, majd közölte, hogy ír föl antibiotikumot. Erre mondom neki, hogy biztos, hogy jó lesz ez a gyógyi, ha nekem hétfőn inszemem volt? Hát persze. EGy ki s antibiotikum, ne aggüdjak. elmentem kiváltottam a gyógyit, majd még mielőtt bevettem volna itthon., mondom magamnak, azért én mégis csak elolvasom azt a betegtájékoztatót rajta. És ha nem mondtam volna adokinak :evil: :evil: mi van árírva természetesen vastaggal :?: , na mi :?: Aki terhes vagy szpptat, annak tilos beszedni. gondoltam magamban, köszi doki jó voltál. Szerintem lövése sem volt az ügyeletes dokinak, hogy mit próbálok neki magyarázni. Így maradtak a gyógyfüvek, mint kamiilla és csalánlevél.
De hál istennek mára már jól vagyok.
Viszont nem tudom, hogy mi volt tegnap, mert a doki állítása szerint én voltam legalább a tizedik olyan csajszi, aki ilyen felfázásos panasszal ment hozzá.

Ranita
Köszönjük szépen. Tényleg nagyon szép :D És szerintem is egy jó ötlet, hogy ebből merítesz magadnak erőt.

Loulou
Szerintem ne idegesítsd magad a vonalzó miatt. Én azzal kűzdök éppen, hogy nekem miért nem írja ki, hogy kb mikor kellene tesztelni és miért csak az ovulációkat számolja itt hetekben és nem ciklusokat követi az ominózus 30 nappal.
viszont az fincsi amit főztél. Én nem is tudom mikor ettem utoljára hortobágyi húsos palacsintát.
Mondjuk én nem voltam ennyire konyhatündér. Fogtam magam és tojásos nokedlit cisnáltam, rántott hüsit szezámmagos, tökmagos panírban meg eg kis gombalevest :).

Viszont ahogy elolvasgatom itt mindenki jól el van eresztve mell ügyileg :oops: Az az igazság, hogy ez rám is jellemző (C80). Az egyetlen egy félelmem, hogy szülés után még nagyobb lesz.
Ez tényleg igaz???

Nita
Ne keseredj el! Most mi lesz? Elmész dokihoz jövő héten?

Kép

Kép
princzike
 
 


loulou most nagyon megéheztem ..isteni ételt készítesz!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nálunk ma töltött káposzta lesz!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Princzike tartsd magad jo melegen! Tekerj egy pulcsit vagy takarot a derekadra! Es ne jarkalj mezitlab! Meg jo hogy nem szedted be a gyogyszert!!! Doki :twisted:

Ti is tok jot foztok, jo otlet ez a magos panir, a toltott kaposztat meg imadom, tejfollel!

Ja, en is 80C :lol: 8)
Vendég
 


Csajok!

Szerintetek nekem kellene már valamit éreznem a hétfői inszem óta?
Mondjuk cicifeszülést vagy ilyesmit? Vagy feszülést majd csak a menis környékén? Ez hogy megy?
Amit egyenlőre érzek (a múlt két napi felfázáson kívül) az, hogy néha szurkál a méhem magasságában, hol bal oldalt hol jobb oldalt. Ez normális?
Ti mit szoktatok ilyenkor érezni? :oops: Bocs, hogy ilyet kérdezek.
A hőm úgy néz ki eddig kitart, mert 36,8 és 37 között ingadozik.

Kép

Kép
princzike
 
 


princzike még nem voltam fölfázva szóval ebe nem tudok segíteni mit érez ilyenkor az ember.... :roll:
loulou ha gondolod küldök majd neked töltöt káposztát tejfőllel!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bocsi.... :oops: félreérthető voltam. Nem a fölfázásra gondoltam, hanem a babásodásra. :roll:

Kép

Kép
princzike
 
 


akkor bocsi én se figyeltem.. :? :oops:
szerintem még nem nagyon kell érezz valamit ha hétfőn volt az inszem..bár nem tudom hogy jol mondom e mert még nem volt részem bene... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, ok! :lol:

Princzi nekem egy terhességem volt (sajnos nem maradt meg) és a legelső tünetem az elmaradt mensi volt. Utána rá egy héttel vagy talán kettővel is jött a cicifeszülés meg a fáradtság.
Vendég
 


Köszönöm csajok a bíztatást. Már tiszta para vagyok... :roll:

De azért az jól hangzik, hogy még nem kell érezni semmit. :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Princzike! én sajna elég sokat voltam felfázva. ismerős a fájdalom.
jól tetted hogy nem szedted be a gyógyszert, ez a doki :roll: ..... :twisted:

Bocs mindenkitől, de egy kicsit visszavonulok.
Pihentetjük egy kicsit az egész dolgot. mert már állandó a feszültség a babaprojekt miatt. egy tv műsoron összeveszünk... :oops: :lol:
úgyhogy puszi mindenkinek.
azért olvasgatlak titeket, és várom a pozi tesztet!!!

Kép
kissedi
 
 


Jaaaj Edi sajnalom nagyon :( de megértelek... Vigyázz magadra és gondolni fogok rád!!! Aztan jelentkezz ám ha van valami :D !!!
Vendég
 


kissedi remélem kipihenitek magatokat..és amikor visszajössz már baba lesz a pocakodba!!!!!!!!
hiányozni fogsz!!!! :wink: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Na még egy
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?