Sziasztok
Még egyben vagyok én is
Képzeljétek, azt hittem lehidalok és ilyen nincs
2 ujjnyira voltam nyitva,már csak 1-re
azt mondta a dokim h a méhszájam is vaskos lett,tehát őszerinte nem szülök egyhamar
Na tessék, ezért fenyegettek koraszüléssel
Pedig már a nyákdugóm is megy el napok óta folyamatosan ás fájdogálok is egyre erősebben,de mindíg elmúlik .
Na mindegy,majd kibujik a királylány amikor akar, de én azért türelmetlenül várom már
Szerdán megyek be a kórházba ,vinnem kell a kórházi cuccaimat is,:? akkor lessz ügyeletes a dokim és látni akar . Ami nem baj,csak félek nehogy bennt fogjon,mert azt mondta nem biztos,h akkor kienged majd
csak azt nem értem miért kéne bennt maradnom szülésig ,amikor az NST jó, igaz elkezdtem vizesedni,de nincs fehérje a vizeletemben,vérnyomim nem magas, csak az általános bajaim vannak,hogy már szétszakadok ugy fáj mindenem és menni is alig tudok.
Én hülye meg azon morfondírozok,lehet h ő sejt valamit vagy valami ,,baj" csak nekem nem mondta meg?:roll:
Vagy gondoljátok,h ilyen ,,virágnyelven" közölte velem h szerdán rásegítene a szülésre? csak én nem vettem a lapot? Nem tudom.....
De most ezen agyalok és idegesít nagyon.......
Anyukának mégegyszer szívből gratulálok! Jó egészséget , gyors felépülést, és sok-sok tejcsit kívánok!
Kislányom is megint beteg, valami vírusos nyavaját kapott el szegény
Meg szerintem én is,mert megint fájdogál a torkom,napok óta megy a hasam
Olvastalak ám benneteket,csak a netem is szarakszik
Kislányom is beteg, és ugye most kezdődött az őszi szünet is
ugy örülök neki,hogy együtt tudunk lenni a gyerekekkel még szülés elött egy kicsit többet
cseriviola
Jujj de jó volt akkor nektek Pesten!
Jók lettek a képek is!
Szilvia
Elolvastam
Nem is tudok mondani semmit,mert erre nincs szó
Van egy kisfiu a 2008 nyári babák topicban is, ő is beteg és sok műtét vár rá
De van egy csodálatos , erős anyukája és családja,akik segítik azt a piciny fiut. Én is szorítok nekik,h sikerüljenek a műtétek .
Gyerekeid tündériek!!
gabrielldaniell
Megértelek, én is nagyon kínlódok már így a végére,ugy szégyellem magam, h ugy nyögök mint egy 80 éves öregasszony amikor felveszem a cipőmet és kész tortúra már megfordulni vagy felkelni az ágyból is
Timi
Hogy vagytok?
Lola
Én láttam képet rólad, és szerintem nem volt kicsi hasad, hanem pont tökéletes volt!
tgabi80
Az aranyér nem jó dolog
Körömvirág kenőcsöt próbáltad már?
Gábor igazi kis pasi
tünemény
Na most gyors elküldöm,mert elszáll megint amit írtam