Új privát üzeneted érkezett!

kata :d

Az őszit Babcsi írta, hogy nem ehet...nekem már Árpinál is nagyon hatásos volt
Szerencsére nekünk sztem nincs szorulásos gondunk, én nem látom, hogy erőlködne, nagyon hasznosítja a tejet... a csokit magam miatt kerülöm egyelőre...ez a gátseb kicsit lassabban gyógyul...

Nem a méhem, sajna, hanem a két oldalon, és ha nem tudnám, hogy 1 vakbelem van, akkor azt mondanám az fáj, de ugye vándorolni nem tud...
nem tudok a lábamon állni sokáig, mert annyira fáj
pedig még nagyon messze van a nov 21..a 6hetes kontroll

lehet megint gyógyteázni fogok

köszi a köldököst, megnyugodtam, én is ezt teszem..meddig vérzett?

Kép
ticsimû
 
 


Ticsi :D
köszi a tippet...holnap veszek...

a köldökhöz nem tudok okosat mondani..szerintem mindenképpen kérdezd meg a dokit.....nekünk még mindig nem esett le :shock: állítólag lehet, hogy hetek kellenek hozzá?...

Nati :D
semmi baj! :D

Kata :D
köszi a tippeket!


Haga :D
mi is ezt esszük...valszeg nem vagyunk egyformák..egyik ismerősöm 3 tápot váltott mire nem volt sem székrekedés sem hasmenés...mondjuk eléggé kimerítő....ez a lázmérőzés tényleg nem valami humánus dolog...nem is fogom szerintem többet csinálni...


....végre sikerült a kaki! jajj, de jó! lehet, hogy a kamilla tea volt? ennyire még nem örültem kakinak! :D

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Vicuska
Milyen szépen nődögél már a pocid! :D

Dike
Sajnálom... :( Nálatok mi is a helyzet?Csak spontánoztok azt látom.
Legközelebb több sikert!!!

Megvolt ma az első fél szuri. Fájt..de azért jó volt. :? Mármint a tudat, hogy miért is szúrjuk.
A Kaáliban találkoztam tegnap egy új nővérkével, augusztus óta van ott és elbeszélgettünk mindenféléről és azt mondta, hogy mióta ott van több utolsó szalmaszálban bízó párt látott, akik a beavatkozások előtt végüls spontán terhesek lettek és így elmarat a beavatkozás. :D Én még lehetek a következő. :D Ezt a hónapot sem adom fel, jövő hét pénteken nem kellene megjönnie. :lol:
vizkriszisback
 
 

 
 

Babcsi :d

Erre mondta az uncsitesó a múlt héten, hogy minden szarnak örülünk! :D
Nekem a magzatszurok volt ilyen dilemma! Árpinak 4 nap kellett hozzá, Ádám már aznap kipakolt! :D Persze köszönhető annak, hogy rögtön cicre tettem szülés után...meg is érezte a méhem! A kis porszívóját!

Kép
ticsimû
 
 


Babcsi ez a köldök téma nekem nagyon kényes...Árpinak tök hama leesett, Ádinak meg talán vasárnap...de akkora göböt hagytak, tök dörzsölte szegénynek a hasát...azt se értettem, hogy miért vették le a szorítót már másnap róla! Árpinak sztem a hazajöveteles vizitnél szedték le, és meg is kaptuk ajándékba..ezek meg! fujjjj

Kép
ticsimû
 
 


Sziasztok!

Ó Ticsi, köszi, hogy helyzetjelentesz! Basszus te szegény! Nem semmi mennyire repedtél! Nekem is ez a félelmem! Meg minden egyéb!

Vicuska!

Azta, de látszik már! Te sem kis pocakmérettel fogsz zárni! Nagyon csini vagy! :wink:

Babcsi!

Szegény pici fiad! Teljesen átérzem a helyzetet, mi is így jártunk és néha még most is vannak gondok a nagy dologgal, pedig már nagy a kölök! Nekünk semmi nem jött be csak a pocak simi ( azt már nem tom, hogy melyik irányba kelle körkörösen óvatosan masszirozni, de szerintem a védőnő ebben tud tanácsot adni) és a lábacska emelgetése a pocak irányába!

Nagyjából ennyire vagyok képben. :oops: Nincs türelmem visszaolvasni, lusta is vagyok! Eddig azért feküdtem, mert muszáj volt, most meg azért, mert már nincs erőm felkelni, közben pedig televagyok energiával, úgy tennék vennék és még annyi apró dolgot meg kell venni! Pl cumisüvegre még nem gondoltam csak most, hogy Babcsi írta a hozzátáplálást! Amúgy asszem jól vagyunk, cukrom tökéletes éhgyomri 3,4 terheléses 4,3! Pedig most azt eszek amit megkívánok és tartalmas, mert még mindig csak csipegetek, mint a kismadár! Fogyás megállt, de nem is híztam, így pont annyi vagyok, mint amennyivel indultam! De ránézésre minimum 10 kiló rajtam van! :roll:

Nem tom mikor jövök legközelebb, ne haragudjatok, hogy önző voltam megint, de olyan semmihez és senkihez nincs türelmem időszakom van! Azért igyekszem benézni és írni is!

Puszilok mindenkit és mindenkinek drukkolok és sokat gondolok rátok!

Kép

Kép
gröni
 
 


lányok!!

nagyon elvagyok keseredve, annyit sirtam a páromnak!!! pedig megprobáltam nem beleélni magam, de tudjátok a remény hal meg utoljára!!! miért nem sikerül???miért??? annyira jó lenne tudni! mi van ha van peteérésem csak nem reped meg a tüsző???kiakarom csikarni a dokimból h nézzen ebbe a ciklusba uh-val- de lányok egy ilyen uhuzás 5000ft :( milyen egy babásgörbe ha nem olyan mint az enyém? nem hiszem már el! az is idegesit, h a páromat nem is zavarja h nem jött össze...annyit mondott h jól van majd legközelebb.
hétfőn lesz matyivizsgálat, de ő ma el akart menni szülinapozni. sok haver, sok szülinap. de mondtam neki h nem kéne alkoholizálni, mert biztos nincs jó hatással a spermáira. össze is vesztünk rajta, de már megbékült.kéne vennem lh tesztet is, mert én csak azzal a mikroszkoppal nézegetem magam, de azzal is csak közép időbe.

krisz
spontázok, de szedek bromot, a maga prolaktinra.majd köv menses 3 napján megyek kontrolra.

vicuska! szép a pocid :)

KépKép
dike
 
 


Vicuska!
Megvagyok, de csak olvasóban. Nem nagon tudok a témához hozzászólni! :roll:
Nagyon szép a pocid!
:lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Dike!
Még csak most kezdted el szedni a bromot! Nyugi, kell egy kis idő, hogy hasson! A férjedet meg ne ba..gasd a buli miatt, az én uramnak akkor volt a legjobb eredménye, mikor előtte 3 hétig egyfolytában buliztunk. :wink: :lol:

Gröni!
Most már nincs sok hátra!!! :lol: :wink:

KépKép
zsófikukac
 
 


Vicuska!!!
Húúú, már itt tartasz?????

Babcsi!
Mi is indiántáncot jártunk besz@rás után :roll: :roll: :roll: !!

Gröni!!!
Ittttt a finishhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


a matyivizsgálatért kell fizetni??tudja vki? ha igen kb mennyit?

KépKép
dike
 
 


Ha magánrendelésre mész akkor biztos, ha nem akkor szerintem nem kell!
Vendég
 


Dike
Mi minden elsődleges vizsgálatokat az sztkban csináltattunk meg:lásd hormontükör, uh, spermavizsg, aztán hsg. Ingyen voltak.Ezek nem olyan nagy volumenű vizsgálatok, hogy érdekeljen ki csinálja.Aztán amikor már a sima nőgyógyi nem tudott mit tenni, továbbléptünk.
vizkriszisback
 
 


Sziasztok csajszik! :wink:

Elveszett bárányka jelentkezik. :wink: Sok a dolgom mostanság, minden délutánra beszerveztem valamit, aztán este már nem győzök aludni. :D Ma délután bepótoltam, aludtam 2,5 órát. :oops: :wink:

Ezt az oldalt olvastam végig.

Krisz :D Látom nekiugrottatok a következő lombiknak! :wink: Hajrááá, nagyon-nagyon drukkolok Nektek! :wink:

Dike :D Hát nálunk az alkohol nem jött be. Első inszem (hétfő) előtti szombaton esküvőn voltunk, párom meg jól bepiált.... Fele annyi lett a kiskatonája mint előtte a kontrollon. A másodiknál no alkohol, megint kétszeres mennyiség. :wink: Meg asszem Princzikééknél is ugyanez volt. :roll: Fel a fejjel, nemsoká mész kontroll vérvételre! 5000 egy sima uh, elég sok... :oops: Asszem a meddőségiben 3e volt.

Kukac :D Mindjárt eltelik ez a pár nap! :wink:

Vicus :D Nagyon szépen nő a pocakod! :wink: Az enyém kb most ekkora. :oops: :roll: Remélem minden OK odabent... :oops: Beszélek is Bogyókához, hogy nőjjön szépen egészségesen! :wink: Amúgy hogy érzed magad? :wink:

Csajok, én is gondoltam az elmúlt pár napban Mamira, hogy mi lehet velük. De ezek szerint ide sem írt... :oops: :roll: Majd megnézem iwiw-en járt-e. :roll:

Babcsi, Ticsi, Tündi :D Olvasgatom a szopis/evős/kakilós írásaitokat, tanulok már most belőlük! :wink:

Grönike :D Nagyon szuper, már a 35. hétben vagy! :wink: Így kell ezt csinálni. :D Vedd meg még gyorsan ami kell, aztán mehet tovább a pihi! :D

Csok mindenkinek és további szép estét! :wink:
fenci
 
 


de édesek vagytoooooooooooooook :lol: :lol: :lol:

élek élek és élek és egyben vagyunj



de már mindenem rettenetesen fáj ülni aludni menni állni hát ez mán avégeee :wink: :lol:

Ticsike bocsi hogy nem válaszoltam, fogooooooooooook :wink: :wink: :wink:


Szóvasl mindenkinek ezer csók ha egy kiicst több időm lesz reagálokkkk és irok többet ígérem...

Ölelés mindenkinek
Vendég
 


sziasztok! :D

Gröni, Mami, kitartás!!!! Most már tényleg a célegyenesben vagytok, mindjárt Ti is a szülésről fogtok mesélni, meg a szopizásról :wink: :D

Vicuska, szép a pocid! :D Toxo: Neked nem 2 értéket néztek? Toxo IgM és Toxo IgG: magas IgM alacsony IgG-vel nem régi fertőzésre utal, alacsony IgM magas IgG-vel régi fertőzésre utal. Én anno nem értettem és a labtestonline-n túrtam ezt ki, nem magamtól vagyok ilyen okos :lol:

Krisz, nagy drukk, sikerülnie KELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dike, sajnálom pirit :evil: Hová megy Apa spermavizsire? Mi voltunk egy párszor és mindenütt fizettünk érte, 10-12 ezer körül volt. Nálunk egyébként Apjukkal volt a gáz főleg, folyton cseszegettem, hogy szedje a vitamint, ne üljön forró vízbe, ne igyon alkoholt, colát stb. és Manó egy olyan hónapban jött, amikor már nagyon elegünk volt és újra csinált minden "tiltott" dolgot...Szerintem nem a bulin múlik, meg ha rossz lesz, úgyis kérnek ismétlést, egy alkalomból nem tudnak diagnózist mondani.

Ticsi, sajnálom a brutál gátrepedést...A legutóbbi szülésfelkészítőn volt szó a gátmetszésről, még az ollót is körbeadták, hát nem mondom, hogy megnyugodtam...

Babcsi, kitartás a szopihoz, a lényeg, hogy szépen hízik Gergely bébi :wink:

Tünde, szedted végül a homeos bogyókat? Többiek? Szerinted segítettek a homeos bogyók, hogy gyors szülésed volt most?

Kolibri, mi az, hogy ex??? :shock: mégsem békültetek ki?

Ditke, sajnálom a rossz időszakot, remélem most már tényleg egy hatalmas hullámhegy jön az életedben a hullámvölgy után!

Köszönjük a szobadicséretet :lol:

Gaby, a képeket nem mi festettük, készen vettük a matricákat (www.wallies.hu) :lol:

Tündi, hogy sikerült a hétvége kettesben?

Gyugyi, jó elhajlást 8) ! Mulass helyettünk is :lol:

Fenci, csak ne terheld túl magad, nagyon helyes, hogy aludtál délután! :D Grat a 17. héthez :lol:

Susy, az eredményem így emelt gyogyival sem sokat javult, még mindig határérték fölötti (asszem 5,1). Doki most nem emelt, mert még nem telt el annyi idő. Remélem legközelebb már legalább határértéken belül leszünk... :roll: Cukrod azóta hogy áll? Mindent megvettetek már Vinzentnek? :D

Pussz

Kép
vickybabe
 
 


vicky!! apa fhérvárra megy a korház andrológiai osztályára ha jól tudom. a dokim asszisztensénél kértem időpontot, mivel a dokim(magán) mondta. én is szólok neki mindenért, de már nem sokáig, mert nem akarok ezen veszekedni.

KépKép
dike
 
 


sziasztok!

babcsi!
gyönyörű a kicsi manókád!!!!

ticsi!
na milyen két fiúval???

mami, gröni!
kitartás!!!!!!!!!!!!!!

viky!
szuper volt nagyon élveztük és nagyon jól éreztük magunkat!!
és ti hogy vagytok??
gyönyörű a szoba!!!!

nekünk ma nagy nap volt a mai mivel a kicsi fiunk Balázs 1 éve lett!!!!! volt torta meg minde és nagyon élvezte a drágám!!!!
majd rakok képeket csak most nagyon fáradt vagyok!!!!!!

millió puszi meg ölelés mindenkinek!!!!!
majd jövök csak közben már dolgozom is ezért vagyok elveszve!!!!

sziasztok!!!!
tündi23
 
 


Tündi
Tényleg! Nagyon Boldog 1. Szülinapot Balázsnak!!

Vicky
Igen, szedtem a homeos bogyókat, meg ittam a málnalevél teát. Lehet, hogy ezek is hatottak. Nem tudom. Mindenesetre ártani nem ártottak. :)

Na, túl vagyunk egy kiadós ordítós-síráson. Asszem túlette magát, mert elég kemény volt a pocija. Kicsit tornáztattam a lábát, jött nagy puki, jó sok. Aztán még mindig sírt, de Apánál megnyugodott. Kicsit ki vagyok, de majd csak lesz jobb is.

Gröni
Na, milyen szépen kihúztad eddig is. Ugye?! Én megmondtam! :)

Mami
Hú, hát Neked sem lehet már könnyű! Örülök, hogy a gyógyszer hatott és nem kellett megszülni idő előtt a törpéket.
gtünde
 
 


Jó reggelt :D

Dike, szerintem akkor nem kell fizetnie, ha a kórházban csinálják. Kérdezted a múltkor, lesz-e hátulról benyúlós vizsi is, az én páromnak asszem 1-szer volt, amikor kimondottan andrológusnál voltunk, meg akkor még uhu is volt. A meddőségikben a spermavizsg.-nál nem nyúlkáltak :wink: :D

Tündi, nagyon sok boldog szülinapot Balázsnak! Hihetetlen, hogy telik az idő :D Várjuk a képeket!

Tünde, az utolsó hónapban szedted, ugye? Réka hogy viszonyul a tesóhoz?

Kép
vickybabe
 
 


TÜndi, köszi a kérdésed, jól vagyunk! Lecseréltem a párnámat, azóta sokkal jobban alszom, nem fáj olyan brutál a derekam, mint a régivel :wink: :lol:

Kép
vickybabe
 
 


Vicuska, mikor mentek a down-szűrésre? Bocsi, ha írtad és elbambáskodtam :oops:

Kép
vickybabe
 
 


Jó reggelt csajszik! :wink:

Mamikám :D Örülök, hogy bejelentkeztél! :wink: Szuper, hogy még mindig egyben. Hogy állnak a babóid kilóban? Asszem azt mondta 36. hét után kétezernemtomhány gramm után kiveszik őket, ugyi? Tudod már mikor lesz a nagy nap? :roll: :wink:

Vicky :D Te cukrod hogy van most? :roll: :wink: Mindjárt visszanézem Levi szobácskáját! :wink:

Tündi :D Gratula Balázs születésnapjához! Hihetetlen, hogy hogy telik az idő! :wink: Balázs meg Bencét hova teszed míg dolgozol? :roll: Bölcsi/ovi?

Tünde :D Gyönyörűek ezek a gyerekek a képeken! :wink:

Megyek reggelizni. :wink:

Csok mindenkinek!
fenci
 
 


Ja, még egy kérdés. Szent Imrében fog szülni/szült már valaki? :roll: :wink:
fenci
 
 


Szép jó reggelt!

Ma nem keltem szokásos időben csak fél 8 kor mert 1 körül feküdtünk.Így a hőm is magasabb volt:37,2. Nem aludtam vissza, pedig nem ártott volna, ilyenek a szemeim: :shock:
10-től tanítok, eg még 2x a nap folyamán...majd jövök még...
vizkriszisback
 
 


Viki!
Tiltott dolog! :lol: Ezen jót nevettem. Mi mind csináljuk őket! :lol:

Fenci!
Néha azérttessék ám pihenni is!!! Pocifotó?

Vicus!
Telefonáltam T-ra. Aszisztensnőnek mondom, hogy nem jó a 3-a. Erre ő: mire jön decapeptyl felírásra? Ha most tudja, akkor a múltkor miért kellett felidegesítenie, hogy itt egy hétig rágjam magam, hogy akkor most hogy lesz. Na mindegy, a lényeg, hogy csütörtökön mehetek. :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Csajok :D

az normális, hogy 2 és fél hetesen 160 eszik és rá 3 órára már 80-at leküld :shock: ...mennyi ilyenkor a szokásos adag ?

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Kép

Hazajöttünk tegnap este.... :? :?
Ott volt egy másik társaság és ..... szóval kriptahangulat volt. Így jártunk. :?

Babcsi :)
Én igény szerint szoptattam mind a két kölkömet. Soha nem mértem őket. Akkor ettek, amikor kértek. Andi másfél évig, Gábor 10 hónapig. Nem stresszeltem magam, hogy van-e elég tejem, mennyit evett, mikor, meddig, ...stb. Nyugi. :wink: :)
(Három órát soha egyik sem bírt ki. Gábor néha, mert jó alvókája volt. Na de a leányzó! :shock: :shock: Akár felszikszalagozhattam volna a mellkasomra! :lol: :lol: )

KépKép
zapáné
 
 


Sziasztok

Itt vagyok ám, csak olvaslak benneteket.
De ha már "ennyire" hiányoltatok leírom nektek mi történt velem.
Szóval, múlt ciklusban a 30.cn annyira fájt a hasam, hogy be kellett mennünk a nőgyógyászatra. És egyből ott fogtak, hogy biztos méhenkivüli terhes vagyok :shock: aztán persze kiderült, hogy nincsen baba "sehol" . Aztán elkezdtek kutakodni, hogy akkor mért fájhat ennyire a hasam. Voltunk uh-ahol közölte az orvosom, hogy eltűntek a policisztás cisztáim, azaz normálisak a pf-im. Másfél évig meg ott vírítottak a ciszták.
De ő úgy láttja, hogy a napokban lehetett pé-m :shock:
NA, fasza pé-m volt és annyira fájt a hasam, meg a cisztáim fakadtak ki. Utóbbinak nagyon örültem.
Aztán mivel gyulladást is találtak, tele nyomtak Augmentinnel arra meg alergiás lehettem, mert sokat hánytam :cry:
Aztán kaptam másik gyógyszert, attól jobb lett és a gyulladás is megszűnt, és haza engedtek.
Orvosom felírta a norculotot, hogy szedjem be de én nem szedtem be, gondoltam ha elmúlt a cisztám, és volt pé-m akkor meg is fög jönni magától a mensim. És meg is jött :D

Úgye megjött mentünk is a 3.cn vérvételre a BMC-be.
Levették a vért, majd most november 4én kell mennem a 20.cn vérvételre illetve páromat is akkor szúrják meg, meg lesz spermavizsgálat is. Ja, meg nekem uh.
Aztán jön a 24.cn vérvétel meg a nőgyógyászati vizsgálat.
Aztán az okosok össze ülnek, és majd behívnak a 2. konzitra, hogy hogyan tovább. AMi közelebb visz a tesóbabához.

A mostani ciklus az utolsó spontán valszeg, de nem vagyok ideges...nyugi van....
9cn vagyok...ma 15cn-tól nem lehetünk együtt a katonaszámlálás miatt.
Bízom benne, hogy megint lesz spontán pém, és mensim is. Bár ez jobb lenne ha már békén hagyna.

JA, mondta a doki, ha minden eredmény jó lesz, és nem kell lapar,
akkor már november közepe vége inszem.

na, de ne siessünk ennyire előre

bocsi, hosszú lettem de azt hiszem pótoltam a lemaradást. :oops:

Kép

Kép
edinka
 
 


ja és fogytam 10 kilót, amire nagyon büszke vagyok :lol: :lol: :lol:
lehet a fogyás is közre játszott abban, hogy eltüntek a cisztáim :shock: :roll:

Kép

Kép
edinka
 
 


Edinka :)
Na végre! :) Olvastalak én is a szomszédban. :wink:
Akkor ezek jó hírek! Már látszik az alagút vége! Egyre közelebb értek a tesóbabához! :)

KépKép
zapáné
 
 


babcsi
abbol indulj ki, hogy te is másképp eszel, vmikor többet, vmikor kevesebbet. lehet, hogy az elözö 160 g-ban higabb volt a tej, ez attol is függ gondolom, te mit eszel. különben nincs "rossz" tej, vagy nem lekteto tej, az mindig a baba igényei szerint alakul. normális adag sztem nincs, felnöötek étvágya is más, még ugyanannak az embernek is más lehet egyik nap mint másnap. tényleg a nyugalom a legfonotsabb, a szopttaás egy tök természetes folyamat, azon se izgulunk, ,mennyit járunk pisilni.
ha ráhangolodsz a babára, menni fog minde. márpedig te ráhangolodtál, már 6 éve hangolodsz:)))
a lényeg, hogy hizza meg a minimumot. ja, és nem a születési sulyt kell ilyenkor viszonyitási alapnak venni, mert ugye fogynak a babák, hanem a legkisebb sulyt, vagy amivel hazajöttetek. bár Gergö sokat volt bent, a legkisebb sulyt ha tudod, akkor ahhoz viszonyitsd a hizást.
Vendég
 


napot!

Edinka!

Cijjjjaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

Örülök, hogy írtál! Na ezen túl, nem hagylak ám békén! Ha sokáig nem leszel, minden hozzászólás elején pirossal virítani fog a neved!:D

Dike!

Üres szavakat lehet írni az érzésre. Nekünk itt nem kell mondanod...próbálj erőt meríteni valahonnan...munka, hobby, család...próbálj kikapcsolni. Nem tom miről szól ez a titok című könyv, de az egyik barátném olvassa, és folyton leint, ha vmi olyat írok, amit nem kéne...azt mondta a szülésem is azért volt olyan amilyen, mert folyton azon paráztam, hogy hogyan lesz...hát majdnem minden bejött a félelmeim közül!

Gröni

Én asszem nem reagáltam az smsre...vhogy nem vagyok 100as mostanában...vagy soha nem is voltam?
Örülök, hogy egyben, és jól vagytok, postán nem tucc rendelni hiányzó dolgokat?
mikor szabadítanak meg a varratoktól?
Mekkorák vagytok már?
na lehet ezeket a kérdéseket se ide kéne írni, hanem smsben...:D
na de majd az iccaka, úgyse tok micsi...aludni má nem megy...hol au egyik jön, hogy anya comjas vok, meg hadd bújjak, hol a másik, hogy oáááááá tej!

majd alszom 3 év múlva...elmennek oviba, és bepótolom a napokat!

Mami!

:D

Zapáné!

Bonts vmi erőset! Ez a karis vonalzó sokkoló!!!!!!!!!!!


Tündi

Két fiú? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Van itt 3 is! De ha jól számolom rengeteg az ördög! Egyelőre nagyon jó, Ádám egy tündér! De majd 1 év múlva! :twisted:
Boldog szülinapot Balázsnak!

Tüncsi

Sorstárs! Lehet visszakapjuk a bagolykodásunkat! Gondolják a manók, ha a pocakban ilyen jól viháncoltak itt esténként, most is legyenek talpon! :D

Kép
ticsimû
 
 


Kata!

Nagyon tapasztalt nyugodt anyuka lehetsz! Az első gyereknél én is aggódtam, mértem, fejtem, amit fejtem, még odaadtam...most már nem érdekel, eszik, amennyi jól esik neki, csak mérnem kell, mert a kórház kikötötte...van, hogy 70et eszik, van, hogy 130at...és olyna is, hogy 5 órát durmol, meg olyan, is, hogy 1et...hát ez van, mikor hogy emészt...igazad van, nem szabad ezen aggódni, a nyugalom, a baba a legfontosabb!

Babcsi!

Tényleg semmin ne aggódj...és a súly is igaz, mi 3800grmal születtünk, de 3340grmal jöttünk haza...azt mondják, 4 hetes korára kell visszanyernie az eredeti súlyát...mármint a születésit, Árpi éppen visszanyerte, kicsit csaltam is! Ádi simán megvan, mert nem azon aggódtam mikor mennyit eszik, sztem ti már meg is haladtátok, no para!

Ja és jó a tejnek a szénhidrát minden mennyiségben, lehet tőle hízni, mint a disznó, de vastag lesz a tejed! Amúgy érdemes nézni, hogy mit eszel, amikor úgy érzed több a tej...és akkor arra reagálsz jó tejelőnek...nekem a csasziszali, kenyér a dústej menü :D
Az ára a plusszkiló!

Kép
ticsimû
 
 


Hahó! :lol:

hű, most meg mennyit írtatok! :shock: :D

Gröni!
örülök h még 2 in 1 vagytok! :D

Ticsi, Tünde, Babcsi!
örömteli babázást :D

Gyugyi!
kriptahangulat?az nem jó :?

Kukac!
hajrá decapeptyl! :wink: :wink:
most már a Jó Isten se ment meg attól h babás légy!hányat akartok viszakapni? :roll: (gyorsan idd+cigizd ki magad előre pár évre! :D )

Krisz!
tecc a hőd!lehet mégse kell lombik? :lol:

Dike!
ha a fvári kórházba mész az andrológiára akkor az én dokim fogja megvizsgálni apjukodat, mert ő andrológus is.nem kell fizetni.és ő a férjemnek hátulról is benyúlt :oops: , de ha az én para férjem kibírta, a tiéd is kifogja, azóta csak röhög rajta ha szóba kerül.de ne mondd meg neki,. 8)
meg az összes vizsg.a meddőségin ingyen van, csak hát sokat kell várni ha nem magánban mész....
a dokidat hogy hívják? :roll:

Edinka!
szija 8) , felpörögtek az események, hajrá :P

Mamika!!!!!!!!!!!!!!!!
én azt hittem már kibújtak a kis ördögfiókák!most már a célegyenesben vagy, kitartás++++++++++ :lol:

Vicky!
a down -nak 1 hét múlva lesz eredménye, kombinált vérvételen voltam. 8)

Fenci!
hát igen....az én pocim fele a hájacska.... :oops: :shock: :lol:

megjött a postán a kismamahastánc dvd-m, mindjárt be is rakom :wink:
Vendég
 


SZiasztok!

Edinka,hajrá,csak így tovább!

Gröni, Mami, kitartás!!!!

Halak: már nem esznek, mert hideget mondanak, az meg nem jó, ha tele hassal nem mozognak...
Ha éhesek, keressenek maguknak valamit, biztos találnak...
Vendég
 


Sziaasztok!
Mami
Látom szépen alakulnak a dolgok...tényleg úgy entűntél, azt hittük már megindultak a picik.De látom még jól tartjátok magatok. :D

Edinka
Tök jó, hogy eltűntek a ciszták!!! :D Babára fel!!!

Vicus
Remélem, hogy nem.Még mindig bízok a csodákban! :D
2 órával később kb 2 tizeddel mutat többet hőmérő...tehát korán reggel 37 lett volna sztem...na majd holnap meglátjuk...megint korán kelek apjukkal. :)

Kukakc
Ezt jól elintézted! :wink: Akkor lehet követsz a long protokollal, majd kiderül.Nekem még az nem volt...ezt is ki kell próbálni...perzse csak 1X. :lol:

Nekünk megvolt a 2. szuri.Fájt :D ...a deca rosszabb mint a gonal...van már két kis piros pötty a hasimon.

Majd még jövök....pusz
vizkriszisback
 
 


ticsimű :) ok kikapcsolok. különben is csak akkor vok depis ha megjön, kb 1 napig. de ok nem panaszkodok.

vicuska!! de izgulok h ugyan az e a dokink. nekem rublicky levente.neked? ha ugyan az akkor tuti benyul a páromnak, te ur isten mit fogok én kapni tőle 8)

KépKép
dike
 
 


Vicky
Igen, a 36. héttől szedtem. Maradt is meg egy csomó. Ha gondolod, és Te is szeretnéd szedni, elküldöm Neked jó áron megszámítva. :)

Ticsi
Hát, az éjszakázás még hagyján. Akkor nem zavarna annyira, ha nem ordítaná végig. :?
De ma egész jól viselkedik. Na, de még csak kora este van. :) Ja, és vettem sört. :wink:

Babcsi
Szerintem se parázz a szopin. Dóri pl. tegnap szinte egész nap a cicin lógott. Már tök üresek voltak a cicik. Hajnalban meg, ha leszedtem róla, mert csak cuclizott, ment az ordítás. De hát az én cicim sincs gumiból. Este 9től hajnali 4ig küzdöttünk, akkor aludt el.
A kórházban nekünk azt mondták, hogy 20%-ot veszthet a baba a születési súlyából, az még normális. És tényleg ne a születési súlyhoz mérd a hízást, hanem a minimumhoz. Amúgy Dóri már 6 naposan visszanyerte a születési súlyát. De csak 150-et fogyott amúgy is.
Nekünk meg lehet, h. növekedési ugrásunk volt, azért szopott ennyiszer Dóri.

Na, ezt találtam Neked, hogy megnyugodj:
A baba hízásának az alábbiak szerint kell alakulnia:

Az első 3 hónapban: 100-227g/hét
3-6 hó között: 85-142g/hét
6-12 hó között: 42-85g/hét

Nagyon fontos, hogy a heti hízási értékek átlagot jelentenek, a havi hízásmennyiség a lényeges, tehát az első 3 hónapban havonta legalább 400 grammot kell híznia a babának, ebben lehetnek olyan hetek, amikor 100 grammnál kevesebbet hízott, viszont a következő héten “bepótolja” a lemaradást, ezért káros mindössze egyetlen hét alapján megítélni a kicsi hízásának mértékét.

Ja, és nincs szokásos adag. Réka anno pl. teljesen összevissza szopizott. Neki a max. mennyiség 90 volt. 100 fölött csak egyszer szopizott, de akkor ki is bukta. Én nem is az egyes szopik mennyiségét néztem anno, hanem a napi mennyiséget. Annak asszem a baba súlya kg-ban szorozva 150 grammal. Ha jól emlékszem. Dórit meg nem is mérem mennyit eszik. Rékánál kellett, mert koraszülött volt.

Krisz
Örülök, hogy nekikezdtetek a következő (és egyben utolsó, sikeres) lombiknak!

Edinka
Nektek is szurkolok. Örülök, hogy a ciszták eltűntek. Fogyáshoz gratula!

Gyugyi
Hú, akkor megnyugodtam. Tegnap nekem is jól jött volna egy tekersz szigszalag. :)

Vicus
Szép pocak! És szerintem nem is nagy!!

Dike
Sajnálom a rühest! :evil: De csak pozitívan és optimistán!!
gtünde
 
 


Tünde, szívesen átveszem a bogyóidat! :lol: Még van egy bő hónapunk, hogy lebonyolítsuk a bizniszt :wink: :lol: Te megbeszélted a dokiddal vagy a szülésznővel? Mi van, ha ők homeo-ellenesek, vagy nem kell az orrukra kötni? :lol:

Fenci, a cukromat azóta nem nézték. Pont határon volt, megkérdeztem a nődokit, a házidokit és a védőnőt is, hogy nem kellene-e megismételni, de egybehangzóan azt mondták, hogy nem. Ne zabáljak sok édességet, de ennyi...azért próbálok figyelni a napi 5x étkezésre, és minimális cukor, édesség, szénhidrát...

Vicuska, akkor 1 hét múlva eredmény, plusz 16. héten még egy szűrés lesz, és úgy lesz végleges eredmény?

Kép
vickybabe
 
 


Csajok :D
igazából én inkább azon aggódtam, hogy túl sokat eszik-e... mert nem tudom, hogy van-e max. amit ehet..és ő tápból eszik most többet mert cicivel nem tom követni...ha nincs cicibe ideges lesz és rángatja...szóval ha nem lakik jól hiszti van...nem egyszerű :shock:

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Babcsi
Szerintem nem eszik túl sokat. Ha nem lenne éhes, úgysem enne. Gondolom én.

Vicky
OK! Majd küldöm a leírást is, hogy hogy kell szedni. Nem beszéltem én meg senkivel. :) Ja, és megnézem, mennyibe kerültek, mert halvány lilám sincs róla, és nem akarlak átverni. :) Majd leprivizzük, ok??
gtünde
 
 


Rakok pár képet, ha nem gond.

Réka:
Kép

Babfejtés:
Kép

Réka és Dóri meg a tokás anyjuk:
Kép

"Szegény" apa:
Kép

Dóri:
Kép
Kép
Kép

Ticsi
Nem kaptad meg a priviket???
gtünde
 
 


Tünde
De édesek vagytok minannyian!!! :D

Nekünk jól alakult az este! :lol: Rekordbevétel volt a héten...így jó lesz a párom fizuja! :D Kell is a lombikra meg minden! Továbbá ha már lementem hozzá zárás előtt, 7 után, ott megvacsiztunk, hogy ne este 9kor vacsizzunk, zárás után meg jól éreztük egymást még ott lenn. :oops: :lol: Aztán a jó pénz örömére még elrohantunk a Tescoba mert akciós volt a pendrive és a drágám vett magának egy 4 gigásat, narancssárgát, vmi gümiszerű külseje van és kajak narancs illata. :D Meg én is bevásárolhattam a boltnak, nem zavarta. :D Most már hulla vagyok, megyek is csucsulni, 6 előtt kelés.
Szép jó éjt!
vizkriszisback
 
 


Krisz!
nem azt olvastam h 6 előtt kelés, hanem h 6 előtt ke..lés :oops: :lol:

Dike!
nekem is ő! :wink: :wink:
Vendég
 


Tünde!
szép kis család :P

Kép
Vendég
 


Szép jó reggelt! :D
Végre sikerült megcsinálnom a hőgörbém! :lol:
Megvolt a korai kelés, a ke lés nem. :lol:
Ma párom egésznapos a boltba, de majd megyek leváltom én is, hogy bele ne dögöljön.Erre azért van szükség mert holnapra a Mátrába kirándulunk ha szép idő lesz.
Kellemes hétvégét mindenkinek!!!
Kép
vizkriszisback
 
 


Jó reggelt! :lol:

Krisz!
Szép a görbéd, remélem, hogy csak a long elejét próbálod ki, mert most babás vagy!!! :lol:

Vicuska!
Hihiihi, én mindent megteszek, előre. Tegnap Szigligeten voltunk Süllőfesztiválon. Az uram vezetett, én meg a barátnőmmel jól bepálinkáztam+forraltboroztam. :lol: Mikor délután hazaértünk le kellett feküdnöm. :lol:

Ja és nem is ettünk fogast. 1 fogas 3000.- Ft volt. :shock: Kb. 30 dkg. Ettünk 4 zsíroskenyeret 1600 ért. :shock: Szóval enyhén lehúzás volt a dolog. :roll:

Edinka!
Biztos azért fájt a hasad, mert akkor durrantak el a ciszták! Ügyes vagy, hogy fogytál!!! :lol: Már nincs messze a tesóbaba! :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


vicusak!! de jóóó :) tök örülök. te mióta jársz hozzá? te miota probálkoztatok mire összejött és milyen vizsgálatokat csinált nálad mire összejött?

krisz!! nagyon szép a hőd nagyon szoritok h sikerüljön!!!!! tuti fog!!!!!!!!

KépKép
dike
 
 


Köszi a bókokat a görbém nevében is! :D
De hát azzal sose volt baj úgy a 27. cn.ig eddig se. :roll: :D

Edinka
Tényleg a fogyáshoz is gratula! :D

Zsófi
Látom kihasználod az utolsó ciklusodat! :wink:
vizkriszisback
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?