Új privát üzeneted érkezett!

Pici: Én a Szabinánál szedtem az Augmentint. Az kifejezetten adható kismmamáknak is. Szóval nyugalom és inkább szedd be nehogy baj legyen .

Andy: csini vagy:)

Kép
csucsu05

Na lányok, a türelem pocakfotót terem 8) Kép Kép

Ha valakit érdekel, ilyen egy fiús pocak... :oops: :roll: 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Uh képet nem kértem, nem kaptam.

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Még egy utolsó bekukkra van időm, mert többek között marha kíváncsi vagyok, h Nemlajosnak mik a hírei...és most látom, h fia lesz! :D :D :D Nagy gratuláció!!

Valamint még Asiye üzent nektek,h ne haragudjatok,h nem jelentkezik, de szervízben van az ámítógépük és most pár napig nem tud jönni! Jól van már hála Istennek, növekszik a babókája :) És mindenkit üdvözöl.

Sziasztok, hamarosan Gironából jelentkezem.

afra.h

Nemlajos!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon szép a FIÚS POCID (formás)

Kép
Kép
minimano74

Afra!

Jó utat és vigyázz magadra.

Puszi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

nemlajos azta micsoda gyönyörű fiús poci:):):):)

örülsz neki hogy fiú?

Afra mégegyszer vogyázzatok magatokra útközben és amint lehet gyere jelentkezz

Asiye várunk téged is :)

nika70
Salgótarján

Örülök hát!!! :lol: :lol: :lol:
Már csak a nevéért kell harcolni :wink:
Afra, jó utat!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!
Hatalmas gratula a fiúcskához és ehez a csodás pocakhoz! 18 heteshez képest nagy és nagyon szép formás!!! :wink: :D

Afra!
Jó utat és jelentkezz, ha kint vagytok és egy kicsit összeszedted magad! :wink:

Kép
oriandy

Sziasztok!

Elnézést, hogy ismeretlenül zavarok, de szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy barátnőm honlapját, aki szopopárnákat készít:
http://www.szoptatosparna.atw.hu/

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Nemlajos: Gratula kisfiadhoz:)
Szép formás pocid van:)

Afra: Jó utat és várunk vissza:)

Kép
csucsu05

Nemlajos!

Gratulálok a fiúhoz!
És a pocid is nagyon szép!
Szerintem kérj majd mikulásra vagy karácsonyra egy 4D UH-ot ajándékba! És ott adnak majd képet. Állítólag a 28-30. hét környékén lehet a legjobb képeket csinálni.

A kleopátra házban lévőt nagyon tudom ajánlani.

Mi ma voltunk, mert a tegnap esti és ma reggeli hányingertől kicsit megijedtem. Persze tudom, hogy túlreagáltam, de már 3 hete nem láttam, és a nemére is kiváncsi voltam.
És Beninek kisöccse lesz. :D
Űgy látszik nekünk valóban csak a harmadik lesz lány. :D

Képeket holnap teszek fel, mert ma már nincs kedvem szkennelni. És igazából nem is lettek túl jók.
Vendég

Afra!

Jó utata, és várunk vissza!

Pici!

szedd be az Augmentint. Én szoptatás alatt szedtem. Attól nem lesz semmi baja a babának. Nekem is azt írta volna fel a doki, ha fáj a fogam a húzás után, mert azt lehet.
És a gyulladás rosszabb, mint a megfelelő antibiotikum.
Vendég

Andy!

Jó, hogy újra vagy. Pihenj is néha egy kicsit!
Itt ma nagyon jó idő volt.
És Beni ma is élvezte a bölcsit. Bár a bölcsődevezető szerint lesz ez még másképp is. És ez a természetes. Egyenlőre még nem tudom elképzelni.

Zsuzska!

Feküdj le korán, hogy elmúljon a fejfájásod!

Nika! Csucsu!

Mit csináltatok ma?
Vendég

Cat megnéztem, most jelentős kedvezmény van a Kleopátra házban, összvissz képpel nincs 10E Ft
Jó volna tudni, hogy ez az akció (őszinek mondják) meddig tart, mert ez a honlapon nincs fent.
Most biztos nem megyünk, előbb tényleg meg kell várnom, hogy alakul a táppénzem.
Meg hogy találok-e valami (engem) kisegítő munkát :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ma viszont a gyomorégésé a főszerep, a Maalox sem segít :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Csak egy gyors bekukk, mert most mentek el a vendégek...

Mit látok!!??
Cat!
Gratula Beni kisöcsijéhez!!! Férfi uralom lesz?? :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
oriandy

Jó reggelt...már Miskolcról jelentkezem...

Nemlajos, Catm szívből gratulálok a pocakkisfiúkhoz!!Catm Nektek van már fiúnevetek?

Nemlajos, a Páromat amúgy sokan Dömének hívják, a Demeter vezetéknév miatt, abszolút nem fura név, és ő is szereti...

Én most vasárnapig egyedül leszek, Dömém :D versenyt megy rendezni Aggtelekre...majd felnézek egy nap hozzá...amúgy meg pihenés ezerrel...

Gabi, továbbra is megy az Endor bolygónyi drukk Neked, Boba Fett üzze el a piridet!!!

Afra, nagyon jó utat Nektek!
arwen***

Jó reggelt lányok!

Gratulálok a kisfiús anyukáknak :!: :!: :!:

Tegnap valami rémálom volt szegedre menni. Nagyon rosszul voltam. Azt hittem meghalok. Este 20-ra értünk haza.
Apának úgy néz ki már mos sokat javult a szeme, sőt a látása is jobb. Igaz még fáj neki, és ödémás, de már javul a helyzet.

Nem szedem az augmentinit. Képzeljétek el, vettem Coldrex forró italport, strepsils, és 1000 mg C vitamin.
Este még fülgyertyával apa kitisztított, mert a fülem is fájt.
És kamillával gőzöltem az arcom.

Sokkal jobban vagyok.
Úgyhogy fölösleges lenne szednem.

Ma apukámat viszem majd dokihoz.. Igaz ünnep van, de ma ő az ügyeletes.
Megmondom őszintén semmi kedvem..
Csak a fiúk elmentek maszekba :twisted: :twisted: :twisted:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Arwen!
MIlyen versenyt néz a párod?
És te hogy hogy ilyen korán ébren vagy?

picimami

Afra!
Jó utat nektek. És majd jelentkezz amilyen hamar csak tudsz!
Vigyázz magadra!

Asiye!
Nagyon hiányzol. Remélem hamar jó lesz a számítógépetek.

picimami

Pici!

Én úgy tudom, hogy oldrexet és Strepsilst nem lehet szedni terhesség alatt.
Én inkább az Augmentin-ra szavaznék!
Az előzőek ugyanis enyhíthetnek a tüneteken, de nem biztos, hogy a gyulladást teljesen megszüntetik, és az nem jó a babának!

Próbálj meg pihenni is! Az nagyon fontos.
Vendég

Arwen!

Jó hétvégét Nektek!

A jelenlegi befutó fiúnév a Márton. :D
Gyerekkoromban úgy képzeltem, hogyha fiaim lesznek, akkor Botond és Márton lesz a nevük. Apa ezt eddig erősen ellenezte. Ez abból is látszik, hogy a nagyobb fiam Benjámin. Ő választotta.
Erre kb 2 hete azt mondja nekem, hogy a Márton milyen jó név. :shock: Kb. így nézhettem rá.
De én csak örülök neki. Igaz, Márton sok van, de akkor is nagyon tetszik. Gondolkodtam azon is, hogy a nemzetközi változatát adjuk-e, ami a Martin, de nem hiszem. Van egy német barátunk akit Martinnak hívnak, és így nem szívesen.
Vendég

Cat!
A háziorvosom hívott föl, hogy ha nincs lázam. Elég ha azt szedem.
Inkább ne kockáztassak.
Amúgy sem bírja a gyomrom az augmentint
Pihenek sokat, és a kamilla is jót tesz.
Hársfa és kamilla teát iszom.

picimami

Szép név a Márton.
Nagyon jó.
Nekem még mindíg a Zádor a befutó. :D
Apának nem tetszik. De majd hozzá szokik :twisted: :twisted:

picimami

Andy!

Én más szemszögből közelítem meg a dolgot.
Nem férfiuralom lesz, hanem az egész csalá engem kényeztet és imád majd. :D

Szegény Apa kicsit csalódott most. Ugyanúgy járt, mint Beninél. Elhitte nekem az utóbbi hetekben, hogy kislány lesz, beleélte magát... Most át kell állnia. De Benit is imádja és az öccsét is imádni fogja. :D :D :D

Egyébként Beninél sem aratott osztatlan sikert, hogy öccse lesz.
Mondtam neki amikor kijöttünk az UH-ról, és azt mondta hogy nem, lány! És megsimogatta a hasamat, hogy tesó lány...
De szerintem Ő is hamar hozzá fog szokni.
Vendég

Pici!

OK. Az Orvos jobban tudja.

De a strepsils helyett inkább Homeogene9-et szedj! Ugyanarra való, csak homeopátiás.
A Coldrex helyett pedig inkább én az Oscillococcinumot szoktam használni. szintén homeopátiás.
Vendég

Cat!
Köszönöm.
Venni fogok ma. Hisz megyek majd a városba.
Csak tegnap már anyira rosszul voltam, alig vártam hazaérjünk.
Messze van Szeged 300 km. :twisted: :evil: :evil: :shock: :shock:

picimami

Pici!

Nekem Szeged mindig messzinek tűnik. Pedig Pesthez sokkal közelebb van, mint Egerhez.
Mi jártunk oda Apával. Amikor tárgyalása volt mentünk vele mi is. Addig Benivel a belvárosban sétáltunk, amikor végzett akkor ebédeltünk együtt, megettünk egy-két rétest a Hatos rétesben, séta együtt. Nagyon jó napok voltak. :D
Egyszer még Ópusztaszerre is bementünk hazafelé. :D

Magyarország legjobb réteét egyébként Szegeden a Hatos rétesben sütik. Ha valaki arra jár ne hagyja ki! Ott van a főtéren a kisvirág cukrászda mellett.
Vendég

Cat!
Az a baj, hogy nagyon rosszak az utak.
Ha M3 Bp felé és M0 majd M5 az sokkal messzebb van.
És ha M0 beáll, akkor kész.
Kecskemét felé iszonyúak az utak.
Szolnok Hódmezővásárhely a legrövidebb, de most ott is utat építenek és lezárások vannak.
Bárhogy is sietek, és taposom. 3 óra minimum kell hogy odaérjünk, bármerre megyünk is.

A rétest mi is kipróbáltuk.
Tetszik Szeged, sokan sétálnak és bringáznak.
Nekem nagyon szipmi város.

picimami

Mikor teszed föl az Uh képeket?

picimami

Nekem már szépen erősödik az lh tesztem. Még nem full erős. De alakul. És szúr az oldalam. Szóval ma is el kapom apát. :oops: :oops: :oops: Ő tegnap édesen próbálkozott, de olyan beteg voltam.. hogy elaludtam :cry: :cry: :cry:
A vonalzóm nem jól számol.
Ma 13. napon vagyok, ahogy a kis petesejtes mutatja.

picimami

Na, meg is reggeliztem...

Pici, tájfutó versenyt rendez, jóvőre itt lesz Magyarországon a vb, ez az agteleki verseny az előválogatója, meg a rendezőknek is egy főpróba...ő ilyenkor a számítógépeket kezeli...

Én meg felébredtem fél7kor...ami ugyan elég korai,de végre nem a mobilra ébredtem, hanem magamtól...és így más...amúgy meg sokszor kukorékolok...a nagyim is meg anyum is ilyenek, úgyhogy örököltem...

Márton...szééép...és becézni a Marcival fogjátok?
A Martinról Steve Martin jut eszembe...:-))))

A család eddigi férfitagjai meg rögvest megszokják majd, hogy újabb férfitag érkezik majd, ne aggódj...

Pici, örülök, hogy a Párod javul...
arwen***

Arwen!
Én is korán kelő vagyok.
Szeretek korán feküdni, és korán kelni.
Bár néha fáj a szívem jó lenne délig ágyban. De mindíg jár az agyam, és megyek, teszek veszek.
Nagyon jó lehet , szeretem azt a sportot-
Imádok futni.

Nincs már vonalzód??

picimami

Pici, nincs ,mert ezzel jobban stresszelném magam...és most tényleg a Sorsra szeretnénk bízni a dolgot...(oké, azért egy naptárban néztem a babás napokat, meg tudom, hogy kb. mikor kellene megjönnie majd...de ennyi)
arwen***

Értelek.
Megértem nagyon is.
Sajnos én most nem tehetem.
Hisz, ha már szedtem a Closit. Nem akarom fölöslegesen terhelni magam hormonokkal.
És figyelek dolgokat.
De már én sem olyan görcsösen, mint régen.
Nagyon bízom ebben a ciklusban.

Túl vagyok egy méregtelenítésen, szedem a folsavat, kaptam egy Gynevac kúrát. Ja és most a Closti is.
Mindent megtettem már amit csak tudtam.

picimami

Pici, ez a jó, hogy ilyen pozitív vagy!!!!

Mondjuk engem most a lakás is lefoglal, így könnyebb...:-)))
arwen***

Pici!

Meglesz az eredménye, nyugi! hamarosan már a Te UH képeidet fojuk követelni. :D

Én még mindig az ágyban fekszem.
Beni nézi mellettem a tévét és Apa is itt van. :D

Ha egyszer sikerül felkelnem, akkor beszkennelem.

Arwen!

Marcinak fogjuk hívni. Nagyon tetszik nekem. :D
Vendég

Arwen!

Akkor jön legkönnyebben a baba, ha mással vagy elfoglalva. Ez a költözés szerintem nagyon jó lesz. :)
Vendég

Cat!
Én is ágyban vagyok még, apa laptopjával..
De lassan mennem kell apukámat vinni dokihoz.
Néha utálom hogy van jogsim.. Most nincs kedv menni.
Még megyünk nagyimhoz is.

Remélem meg lesz az eredménye.
És karácsonyra szép dobogó szívű kis picurkám, vagy picurkáim lesznek.

Nálunk is van a családban Marci!! :wink:

picimami

Ja és most már jó a vonalzóm.
Észhez tért. :D

picimami

picike: én is úgy tudom hogy a strepsilst meg a coldrexet sem szabad szedni terhesség alatt én még a neocitránt sem szedhettem az augmentinnel jobban jártál volna mégha homloküreggyulladásod van akkor is hiszen ezek a szerek nem a gyulladást húzzák le és lehete sokkal rosszabbat teszel mégha a doki is azt mondja hiszen csak rád hagyta szerintem mert látta hogy nem akarsz antibigyót szedni de egy ilyen nem vicc ezeket komolyan kell venni mert később komolyabb gondok lehetnek

Cat: majd a harmadik lány lesz :):):) A Márton nekem is tettszik :)

nika70
Salgótarján

szia Nika, jó reggelt...na akkor jó is,hogy Te jöttél, mert nekem mennem kell, készítem a Zuram,nemsokára indul, és én is megyek le a szüleimhez, végre egy hónap után megint látom a kutyikámat is:-)

sziasztok, szép napot Nektek![/img]
arwen***

Arwen!

Szép napot neked!

Nika!

Jó reggelt Neked is!

A Márton azért is jó, mert áprilisban lesz a szülinapja, a névnapja pedig novemberben. Nem túl közel a karácsonyhoz sem. :)

Ti már gondolkodtatok neveken?
Vendég

Pici!

Én is Apa laptopját használom. :D
Két éve kapta tőlem szülinapjára, de én többet használom. :oops:

Azért jó, hogy van, mert ha Egerbe megyünk a nagyszülőkhöz, akkor ott is tud dolgozni. A mobilomról van internet is hozzá, eléri az irodai hálózatot.
Sok szerződéskötésnél segített már.
Vendég

Jó reggelt lányok:)

Cat: Gratula a kis Mártonhoz. Nagyon aranyos ez a név. Érdekes mert eddig nem is gondolkodtam rajta illetve nem is izlelgettem de tényleg jól hangzó név. Lehet becézni de felnőtt korában is megállja majd ezzel a névvel a helyét.
Mert én azokat a naveket szeretem amik szépen csengenek majd mondjuk 30évesen is.
Sok ismerősőm elég komyoltalan neveket ad a gyereknek mert aranyos kicsinek. De pl: ha ügyvéd lezs mint nálatok az apuka akkor azért egy vicces aranyos névvel nem biztos , hoyg sikeres lesz.
Tehát szerintem ezért is jó a névválasztás.
ÉS tényleg majd a 3. lány lesz. Bár én úgy éreztem lányod lesz de sebaj mert majd a 3 az lesz:)

Pici: A múlt hónapban volt egy Czeizler műsor. Illetve ő volt a vendég. És arról beszélt , hogy butaság azért nem beszedni egy gyógszert mert sokan babát szeretnének és még a teszt nem is mutatta ki a terhességet de nem szedik be. Mert többet árthatunk ezzel. Illetve azt mondta semmiköze a kettőnek egymáshoz.
Csak mindenre ráirják már, hogy kismamák ne szedjék mert félnek egy esetleges magzatkárosodásról. na meg azt is irta, hoyg túl lihegik ezt a gyógyszergyárak. 42olyan góygszer van amit kismama valóban nems zedhet. Fel is sorolta mik ezek. Antibiotikomok amik erősek de az Augmentit kifejezetten mondta azt szedheti kismama és várandós anyuka is. Illetve epilepsziás gyógyszerek voltak. Meg volt egy harmadik fajta de az is mind valami komoly betegség gyógyzserei voltak.
De ha a dokid azt mondta ne szedd be akkor nem kell balóban.
CSak azért irtam le mert sok kismama fél bármit is beszedni pedig lehet többet árt vele a babának .

Kép
csucsu05

csucsu ezt ondtam én is de ha homloküreggyullaldása van azért az nem játék kell rá az antibigyó mert sokkal komolyabb baj lehet belőle de picike te tudod a te döntésed eszemben sincs beleszólni én csak a véleményemet írtam le én tuti beszedtem volna az augmentint:):):):):))

nika70
Salgótarján

Sziasztok!!!!

Szép napot mindenkinek, én is itt vagyok most már :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Andy!
Ahol voltam, ott kilóra mérik. Az egyik vékonyabb nacimat 800 Ft-ért, a kordnacimért 1200 Ft-ot fizettem. A Bébirucik meg 1500 Ft voltak együtt.

Nagyon csini a szoknyád :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nemlajos!
Nagyon szép a fiús pocakod, tessék szépen növeszteni :wink: :lol: :wink: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Afra!
Nagyon jó utat és költözködést nektek!!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?