Sziasztok!
Már régóta készülök írni, de mostanában kicsit besűrűsödtek a programok...
Sajna annyira le vagyok itt maradva, hogy próbáltam visszaolvasni, de alig tudtam egy-két dolgot megjegyezni...
Eszti!
Sajnálom, hogy ilyen tortúrában volt részetek, ez nagyon rossz, amikor az ember gyerekével történik vagy történhet valami rossz, azt nagyon nehéz elviselni. Nagyon örülök, hogy jól végződött a dolog
Ágnes27, Anettoo!
Az én kisfiam is csak forog, eddig azt is csak külön-külön csinálta, egy-két napja kötötte össze az előre-hátra pörgést, viszont azóta pillanatok alatt változtatja a helyét, úgyhogy ma körbe kellett őt bástyáznom még a földön is, mert ki tudja hová vándorol...
Én azt olvastam, hogy kb. 6 hós korában egy gyereknek forogni kell, illetve lassan elkezdeni kúszni. Minden mást későbbre írnak. Szerintem ez így teljesen rendben van.
Marcianya!
HOgyan szoktattad be Marcit az ágyába? Írtad, hogy Szösszenet tanácsai alapján. Na és mik voltak ezek? Az az igazság, hogy nem találom, hol van leírva.
Valaki írta ( bocs, de elfelejtettem ki
), hogy lehet kapni babáknak poharat, Medelát. Hol lehet kapni? Én kerestem bababoltokban, de nem találtam.
Gumimaci!
Ti hogy álltok a hozzátáplálással? Mi elkezdtük, eddig alma, őszibarack, illetve burgonyás alma volt, mind bejött
Keveset nem tudok adni belőlük, mert a kisfiam reklamál
De ő ezt csak desszertnek gondolja, mert ugyanannyit szopizik, mint eddig
Hu, egyelőre gyorsan ennyi, majd próbálom még követni az eseményeket.
Ja, naggyon- nagyon aranyosak a babák!!! És mindenkinek boldog hó - és félévfordulót!!! Sajnos mostanában esélyem sincs, hogy ezt személyenként végigkövessem ( remélem nem haragszotok...)