Új privát üzeneted érkezett!

Nem, szerintem nagyon jó árban van. Gyönyörű állapotban, felújításra semmit nem kell költeni. Egyedüli hibája, hogy 4. emeleti, de a mostani lakók is kisbabával élnek ott, meg lehet oldani a lépcsőzést, a babakocsinak meg van odalent nagy tároló. Minden szempontból megfelel az igényeinknek, van benne egy nagy nappali, egy kisebb háló és egy gyerekszoba, nagy konyha étkezővel. Csodaszép. Pláne miután eddig olyanokat láttunk, hogy a lángszóróval kellett volna kezdeni...Tulajdonképpen Papának sem lehet kifogása, de majd csak akkor leszek nyugodt, amikor már biztosan a miénk lesz. Mert a miénk lesz és kész :)

Kép

Kép
sildi83
 
 


Szép jó reggelt Kismamik!

Etti nekem is tetszik ez a kis összekucorodós hordozó, arra gondoltam, a babának is kényelmes lehet, ha majdnem olyan pozicióban van, mint odabent. a hordozókendőt is megfontolom, mert ha megtanulom hogy lehet megkötni, sokféle variációja lehetséges. Nem semmi lehet Patrik! Kenyérrel a halakat eteti :lol: :lol: most már jól szemmel kell tartanod a kislegényt mert biztos benne van mindenbe pillanatok alatt! :D :D

Ildi örülök, hogy beleszerettetek a lakásba! én is a nagypapám segitségét kértem, fel is utazott Szegedről, hogy mindig megnézze az aktuális lakást, (épitésztechnikus, meg épitőiparban is dolgozott, igy ért hozzá rendesen) és a végén engem is megnyugtatott, hogy neki is tetszett a mostani lakásom. bár nekem már a második emelet lift nélkül is magas, ennél feljebb semmi esetre nem mentem volna, de nagyon jól gondoljátok meg a 4. emeletet. viszont a lakásbeosztás nem lehet rossz, mindenkinek lesz helye, és még felújitani se kell! remélem a papának is tetszeni fog, de ha ő más véleményen lenne, szerintem jól gondoljátok meg a tanácsát, ő lehet hogy 'rózsaszin szemüveg' nélkül fog körülnézni. mikor fogja ő is megnézni???

Tisa semmi gond, kinyomoztam én a dolgokat, csak kicsit elakadt a lélegzetem, mikor az árakat számolgattam, a leányzó meg a vonalban sorolta az adatokat...kismamákban van a biznisz!!!

Lányok vigyázzatok magatokra ezekkel a virusokkal!!! Remélem senki nem fogja elkapni ezt a veszett influenzát!!! a gyerkőcöket meg a beteg(es...mint az enyém :lol: ) főnököket meg kerüljétek el :lol:

tegnap lehet hogy valami megmoccant...olvastam, feküdtem, mozartot hallgattunk, és egyszer csak ... letettem a könyvet, semmi...megint olvasok-olvasok, megint valami...megint odakoncentráltam, megint semmi.... :? :? :? :shock: :shock: hááát nem tom...de most már figyelgetek...lehet hogy mozartot jobban birja mint vivaldit :lol: meg az agatha christie könyveket...lehet hogy ő már tudja ki a gyilkos... :lol:

amúgy köszi a pocakdicséreteket, barátnőmmel tegnap este beszéltünk, azt mondta volt kolleganőnk miután kirugták a cégtől teherbe esett (irtó stresszes munkája volt, és a főnök aki kirúgta a bátyja...ő meg tudta az összes piszkos ügyét) és most már boldog, és kiköltöznek párjával új-zélandra. viszont barátnőm szerint neki sokkal nagyobb hasa van mint nekem..szerintem ez alkat kérdése is lehet...szóval ne aggódjatok, ha nektek még nem látszik, majd fog!!!! én már elkezdtem kenegetni, vettem a brendonban egy gélt, amire azt mondták, viszik nagyon...nem ragad annyira mint az olaj szokott este..lehet hogy igy is lesznek csikocskák, de legalább megtettem a magamét

Kép
tünemény
 
 


Ma fél8-ig aludtunk!!!!! 8)
Emma anyuval, ebéd nagyjából kész, szóval jövök ide!

Ildi: örülök, h megtaláltátok, amit kerestetek! Legyen benne sok örömötök! Azért a nagyapapád objektív véleményét tényleg kérjétek ki!
Poci miatt ne aggódj, nekem sincsen. Legfejjebb kisebb pocit kell cipelnünk 5-6 hónap múlva is majd! :lol:
Jó nászutazást!!!!!!!! Öcsédet meg kerüld el jól!!!

Tasin: ki ment haza végül?

Etti: 2200g-os bébi? Jó pici lehet, de ha ilyen simán hazaengedték őket, az nagyon jó hír!!!
A hordozózkendőket én olyan kényelmetlennek érzem. Persze lehet, h szeretnek olyan pózban lenni a babák, mint a pocakban, de nekem akkor is szimpibb a babakocsi! Van kengurunk, de csak egyetlenegyszer használtuk azt is!

Annaszuszi: elvileg az a babakocsi jó újszülöttkortól, amiben teljesen vízstintesre lehet tenni a támláját. Ami csak max. 150fokig dönthető azt csak 6 hónaptól ajánlják. Mi csak 8 hósan váltottunk az aria-ra, akkor már biztosan ült a kisasszony!

Leo: és nem is mutatta meg magát picúr? Kár!

Tünemény: nem semmi pocid van, nem is látszott múlt héten még!

Kikocska: a madarász utcában nem Baby Sense típusú légzésfigyelőt használnak? Nekem úgy rémlik.
Nekem is ariam van, tudod, de csak akkor tettem át bele Emmát, amikor már ült. Sztem felesleges hamarabb terhelni a gerincét! Te miért tetted át abba 3 hósan? :shock:

Zsu
svs
 
 

 
 

Tünemény: Papa a hétvégén nézi meg. A 4. emelttől eltekintve tényleg kifogástalan a lakás, nagyon jó helyen van, nagyon jó állapotban és nagyon jó áron. Ami meg az emeleteket illeti, 12 éven át laktunk a 4-en, most pedig olyan családi házban lakunk, ahol 3 emelet van és persze az én szobám van a tetőtérben és itt azért napi szinten rengetegszer kell le-fel mennem. Szóval engem ez nem zavar, annak is megvan a maga előnye, ha senki nem dübörög az ember feje felett. Arra gondoltam, hogy majd veszek egy kengurut és abban viszem fel-le a babát, úgy a kezeim is szabadon maradnak a szatyroknak, lent pedig babakocsira váltunk :)
Én is nagyon figyelem a mocorgást, de még mindig semmi...

Kép

Kép
sildi83
 
 


Ildi! Tényleg klassz lehet a lakás,így ahogy leírtad jónak tűnik az elrendezése. Örülök az örömödnek! De legyetek óvatosak, sok szélhámosról lehet hallani.

Tünemény! Hát igen, jó húzós az ára. Mint mindennek. Keresek vmi olcsóbbat, ha eredményre jutottam szóljak?

Képzeljétek!
Tegnap elmentünk a Párommal a dokibácsimhoz. Azt mondta, hogy jó az AFP eredményem, meg is írta egyből jövő keddre a beutalót a genetikai vizsgálatra. Aztán tudtunk kicsit mozizni is, de látszik hogy ki a Főnök. Már most Ő (a Babóm) a Főnök. Alig akart megmozdulni a drága, csak feküdt hanyatt és emelgette a kezét. Megmutatta, hogy már mekkora bicepsze van és kiintegetett. A lábait meg jól maga alá húzta törökülésbe, hogy véletlenül se lássunk semmit. :wink: Viszont láttuk, hogy milyen szép formás lábfeje van! Az Uram kicsit csalódott volt :evil: , mert nagyon rákészült, hogy most aztán mindenét megmutatja! Aztán a doki gondolt egyet, jól megnevettetett, a gyerek előbb mint egy torziós rugó mozgott velem, aztán amikor én már lenyugodtam, akkor ő mozgásba lendült. Persze nem éreztem belőle semmmiiiiit, csak láttam, és így egy kicsit a doki még mindig kislánynak nézte. Több se kellett a Páromnak. :lol: Madarat lehetett vele fogatni. Kaptam is meglepit Tőle este.
Szóval a lényeg, hogy hatalmasat nőtt a Mazsolám, már alig fért bele a képernyőbe, és minden a legnagyobb rendben. Kaptam is egy képet, felteszem. Nem sok látszódik, mert ez éppen akkor készült amikor nagyságos asszonykát( :?: )játszott, és meg se mozdult. De azért megmutatom milyenek vagyunk:

Kép

Kép
Kép
tisa
 
 


Ildi akkor jó, ha végülis titeket nem zavar, mondjuk én is a másodikon lakom, és ez a legfelső, és tényleg jó, hogy te düböröghetsz, és nem feletted csinálja ugyanezt valaki :lol: és milyen jó lesz a babónak már az új helyre megszületni! és érezzétek nagyon jól magatokat a nászhétvégéteken!

Leo én is ettem egy kis csokit előtte meg mondta a recepciós hogy igyak egy kis colát, ki is öntöttem, (gondolom az ő nagy örömére) mert ki akartam rázni egy kicsit a szénsavat...persze ment az mindenfele, főleg apa fehér nadrágjára! :lol: de mocorgott azért! majd legközelebb, és akkor lehet ti is megtudjátok ki lakik odabent!!!

ma lehet kiveszek egy fél napot és összepakolok, hogy útra készek legyünk estére, mert negyed kilencre megyünk csontkovácshoz szegedre, és már nagyon várom! hátha elmulasztja a nyakfájásomat és fejfájásokat, meg lesz egy kis talpmasszázs is! és csak 3-4000ft a 45perc! itt pesten ez jóval több lenne!

jók legyetek és szép hosszú pocinövesztő hétvégét nektek!!!

Kép
tünemény
 
 


Tisa: Jaaaj, nagyon szép a Kisbabátok, úgy szeretem ezeket a képeket :)
Igen, sajnos tényleg vannak szélhámosok, jobb óvatosnak lenni.

Nem is meséltem: tegnap voltunk Anyával vásárolni és egy tündéri kiskabátot kapott a Babóca :)

Jaa, tudom már mit is szerettem volna még kérdezni: manapság már nem divat az az újszülöttekre adható ruci, ami hátul kötős? Talán rékli ( :?: ) a neve. Mert Anya szerint elég macerás egy újszülött fején áthuzigálni ezeket a bodykat. Mondjuk tegnap találtunk olyat, amit így rá kell hajtogatni és úgy patentolni. Abból is vettünk :)

Kép

Kép
sildi83
 
 


JAJJJ Tisa de aranyos! és milyen jó fej babád van :lol: :lol: szóval apuka is örül a picilánynak, bár ő a fiúnak is örülni fog, ha mégis kukis lesz legközelebbi uh-nál :lol: de aranyosak tudnak lenni a papák :lol: és szép kis formás baba!! vigyázzatok magatokra!!!

Kép
tünemény
 
 


Cat – szerintem ez tök egyéni, hogy kinek milyen hordozóeszköz jön be, én is gondolkodom a kendőn, de még sosem próbáltam, lehet, h nekem sem jön be :-)

Zsu – sajna nem láttuk, de nov. elején megyünk genetikai UH-ra majd akkor.

Tisa – cuki a babó :-)

Tünemény – neked lehet tudni, h fiú v. lány? Vagy csak én nem figyeltem?

Kép
leo50
 
 


Tünemény! Szeged?!? Jaaajj, de imádom azt a várost, gyönyörű! És micsoda éveket töltöttem ott.... :D Khhmmm... :lol: Egyetem. :wink:
Csak nem oda valósi vagy? Nektek is jó pihenést és Ti is vigyázzatok az úton.
És köszönjük a bókokat!
És megvan már a gyilkos? Melyik A.C.-t olvasod! Egyik kedvenc írónőm. Én is csak úgy falom a könyveit. Igaz én Mozart/Vivaldi nélkül... :D

Ildi! Fel tudod tenni a képet a kabátkáról? Szerintem nem az a lényeg, hogy mi divatos/nem divatos. Te döntsd el, hogy neked és a babának kényedmes-e. Rövid időn belül úgyis rájössz melyik a praktikus darab! :lol: Meg úgyis a legegyszerűbb darabok/dolgok a legjobbak és legpraktikusabbak - általában. De úgyis megvesszük a szebbnél szebb cuccokat, mert ki tudja otthatgyni őket! :lol:

Mi is vettünk tegnap neki vmit, de azt majd később teszem fel, mert lassan megyek sütögetni. Ránott husit csinálok rizsel. Vmelyik nap ezt kívánta meg a drága Férjem. Meg mást is... :wink: De azt már megkapta! Hihi :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
tisa
 
 


Ildi: nekünk nem volt ilyesmink, de nekem bonyolultnak tűnik a feladása. Először elölről belebújtatod a kezét, aztán hasra teszed és megkötöd vagy hogy? :roll: Persze lehet, h nem jól képzelem el a réklit.
Mi olyan body-kat vettünk, amelyiknek patentos a nyaka, így könnyű volt feladni.
Igazából menet közben fog kiderülni, h melyik típus jön majd be neked. Úgysem kell túl sokat venni a kis méretből, aztán már tudsz majd célirányosan vásárolni! :wink:

Tünemény: nektek is jó utat, meg jó masszázst! Remélem hasznos is lesz az út, meg persze kellemes!! :wink:
És mikor jöttök vissza?

Tisa: nagyon jó a kép Lénáról! Lehet, h most láttátok utoljára egyben, mert legközelebb már talán bele sem fér majd a képernyőbe!?
:lol:

Zsu
svs
 
 


Leo nálunk is az volt, hogy az első 5-10percben mutatta a néni, hogy na ez már kislány, ugye látjuk? :D hááááát....a mi szemünk észre nem vette volna :lol: erre 5perc múlva már megállitja a képet és mutatja, hogy mintha ott lenne egy 'csücsök'...szóval igy 50-50%még mindig, hogy picilány vagy kisfiú lesz :D de attól mi még mindig Lucának hivjuk...hátha belebeszéljük hogy mi legyen :D

Tisa szegedi vagyok amúgy, én is nagyon szeretem. nagyimék még mindig ott élnek, bár gondolkodtak azon,hogy felköltöznek ők is. nekünk is jó sok egyetemista albérlőnk volt :) rántott hús rizzsel...hűűű de ennék már most! de az a jó, hogy 1től szabad vagyok, gyorsan mosok, meg felkapcsolom a radiátorokat, megszáradnak a cuccok és már megyünk is a vonathoz!

most épp angolul olvasom a Sittafordi rejtélyt, és még nincs gyilkos... :D de nehéz olyan könyvet találni Christietől amit még nem olvastam, de őt mindig szerettem. meg a harry pottereket is, de abból már nem lesz több :D

ti már kipróbáltatok olyan otthonra való bébiszivhang hallgatót? láttam a brendonban, de dobozolt volt, és nem tudtam kipróbálni...lehet hogy felesleges pénzkidobás, de úgy meghallgattam volna, meg talán apácska is jobban felveszi vele a kapcsolatot

Kép
tünemény
 
 


Tisa: a divatosat nem szó szerint értettem, hanem hogy lehet-e még egyáltalán kapni olyat valahol? Vagy hogy a már kisgyerekes Anyukák használtak-e olyat?

Készítek képet a kabátkáról, aztán felvarázsolom :)

Tünemény: Jó utat :) Én még sosem voltam Szegeden, de nagyon szívesen ellátogatnék egyszer oda.

Kép

Kép
sildi83
 
 


Jaa, úgy tűnik megvan a két nevünk: Janka vagy Balázs. (legalábbis most, aztán ki tudja merre változik még a dolog :) )

Kép

Kép
sildi83
 
 


Na, rákerestem a neten erre a rékli nevű ruhadarabra, bocsánat, mégsem hátul megkötős, hanem elöl. Íme egy kép róla:

Kép

Kép

Kép
sildi83
 
 


Na, az elöl megkötős az viszont tényleg ügyes!
:)

Zsu
svs
 
 


Ildi! Feladhatod rá fordítva is, hogy hátul legyen megkötös, csak akkor már úgy néz ki mint egy kényszerzubbony! :lol: :lol: :lol:
Bár amikor eljön a polcról lepakolós időszak, lehet, hogy nem ártana :lol: :lol: , csak akkor meg kicsi lesz már rá! :wink:

Kép
Kép
tisa
 
 


Sziasztok!

Először is boldog babavárást mindenkinek!

Ha vkit érdekelne:

Kép


Retrus Fire Exclusive Babakocsi Eladó ! ! !

Használt, de nagyon szép újszerű
állapotban lévő babakocsi
eladó! Ár: 30 000 Ft
Tel: 06 70 60 25 40 5


vagy persze priv üzit is irhattok.
tudok több képet is küldeni.

Bolti ára : 69 990 Ft

Újszülött kortól 15 kg-ig használható

3 funkciós, sportkocsivá alakítható

Fő tartozék: textilmózes

Tartozék: lábzsák, tető, kosár, karfa, 5 pontos biztonsági öv, esővédő

Ülőrész jellemzői: vízszintesre dönthető, több fokozatban dönthető

Textilmózes jellemzői: oldalsó és alsó műanyag merevítőlap, textil hordozófül, levehető lábzsákrész

Tető jellemzői: kupolás, kupolásból nyári tetővé alakítható, ablakos, zsebes

Esővédő jellemzői: gumis szélű, szellőző lyukakkal ellátott

Lábtartó jellemzői: állítható 2 fokozatban

Huzat anyaga: pamut es poliészter

Váz anyaga: acél

Váz jellemzői: teleszkópos rugózás

Kerekek tulajdonságai: nagy méretű, 4db, fékezhető, gumi futófelület, felfújható

Pelenkázótáska nélkül.
Vendég
 


Sziasztok!
Megint itt vagyok,remélem senkit nem zavarok...
Nagyon sok mindent szerettem volna irni,de annyira szita az agyam,hogy sorra kipotyognak a dolgok belöle :oops:
kicsit megzavart ez a nagy gazdasági válság,nem tudom,hogy lesz nekünk most igy kis házikónk :cry: ,ez nálunk most a folyamatos téma,oszunk-szorzunk és ellkeseredünk...DE VALAHOGY MEGOLDJUK,mert meg kell hogy oldjuk!
Na bocs a kis sirámért,gondolkodjunk pozitivan!!! :roll:
Rékli: az anyukám mindig azt szokta mondani,hogy kevés okosabb ember született a földre,mint aki a bodyt kitalálta!szerintem is kényelmesebb a babának,mert nem csúszik fel a derekánál,nem gyürödik fel,és szerintem ráadni sem sokkal bonyolultabb.nem is tudom,hogy lehet-e még kapni réklit.Én mostanában nem találkoztam vele...
Hordozóeszköz:nálunk a kendö nagyon bevált,igaz,csak onnan mikortól már tudta magát tartani,de ö feküdni karban sem szeretett,vagy ágyon,pléden,babakocsiban,vagy,ha fogtuk,akkor vállon...gondolom én az ingerek miatt.Viszont ahogy nagyobb lett,már rengeteget használtuk a kendöt,keresztkötéssel,beleült és nézte a világot.ha jól van megkötve,nagyon kényelmes,és szerintem a babát is jobban tartja mint a kenguru.De ez persze az én véleményem...viszont olyat is hallottam már,hogy a baba nem szerette...
Most,hogy megint okoskodtam egy kicsit,megyek is a dolgomra.
Mindenkinek,aki elutazik,nagyon jó utat kivánok,többieknedk meg jó pihenést a hosszú hétvégére!
gizu
 
 


Sziasztok!

Most fedeztelek fel benneteket és szívesen csatlakoznék! :lol: 2009.04.15-re várom a pici babámat :lol: :lol:

Kicsit visszaolvasok, hogy be tudjak kapcsolódni a beszélgetésbe...

Vigyázzatok magatokra és a pocaklakókra :lol: :lol:

Kép
padri75
 
 


Sziasztok!

Elnézést, hogy ismeretlenül zavarok, de szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy barátnőm honlapját, aki szopopárnákat készít:
http://www.szoptatosparna.atw.hu/

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Sildi!

Merre van a lakás? Panel vagy tégla? Távfűtés vagy egyedi?

Réklit mi nem használtunk, de nem is akartam. A body valóban nagyon praktikus, mert nem csúszik fel, és nem nehéz ráadni. Legalábbis én soha nem éreztem úgy.

Ma mi is elmentünk UH-ra a Kleopátra házba.
Már most egyértelmű, hogy ez a baba is fiú lesz. :D
Úgyhogy mi a harmadiknak tervezzük a kislányt. :D

Mó!

Színezheted kékre a soromat és a nevet módosítsd, kérlek, Mártonra!
Vendég
 


Cat - szerintem nekem is fiú, de 2 hét és kiderül és akkor hajthatunk együtt a következő kislányra :-)

Én most eltűnök és csak a jövő héten kerülök elő, elmegyünk kicsit pihenni, mindenkinek jó pihenést a 4 napra.

Kép
leo50
 
 


Leo!

Jó pihenést Nektek!
Ha a harmadik a lány, az azért jó, mert két báyja is lesz aki kényezteti és vigyáz rá. :D
Vendég
 


Jó reggelt!

Cat-gratula a kicsifiadhoz! Resszkessetek csajok jön Marci! :lol: :lol:
Akkor jól érezted az elején, hogy helyet cseréltek! :D Hidd el a kislány is jelentkezni fog amikor eljön az Ő ideje! :wink:

Eddig a fiúk tábora az erősebb!

A hányingered elmúlt? Vagy még mindig szenvedsz vele?

Kép
Kép
tisa
 
 


Tisa!

Ha nem lesz egészségügyi akadálya, akkor pár év múlva jön majd a kislány is. :D

Reggel megint volt egy kis hányinger, de csak pár percig. Nem vészes.

Egyébként ha a bátyjára fog hasonlítani, akkor Marci is a lányok kedvence lesz. :D
Íme a "prototípus":

Kép Kép
Vendég
 


Cat! Nagyon szép fiad van! Ugye ilyen kis korban még lehet azt mondani egy fiúra, hogy szép? Írtó vagányul néz ki, és a szemei....
Hát ezzel aztán tényleg lehet majd csajozni. No és azok a szempillák se semmik! :D
Egyszó mint száz, jó a "prototípus", biztos, hogy Márton is ilyen belevaló lesz!
Apropó! Hogyhogy a Márton név mellett döntöttetek?


Üdv. Padri! Olvass gyorsan, aztán gyere csatlakozz hozzánk csacsogni.

Mindenkinek nagyon nagyon jó pihit kívánok a hosszú hétvégére!

Kép
Kép
tisa
 
 


Tisa!

Köszönöm Beni dícsértét!
Szerintem is nagyon szép, de én elfogult vagyok. :D

Gyerekkoro óta úgy gondltam, hogyha fiaim lesznek, akkor Botond és Márton lesz a nevük.
De apának eyik sem tetszett. Ezért is lett az első Benjámin. Azt Ő válaszotta. (Én akkor Oberont akartam, ha már nem lehetett az eredeti terv szerint.)

Most csak a lánynévben voltunk biztosak.
de kb. két hete egyszer csak azzal jött haza, hogy milyen jó név a Márton. :shock: Mondanom sem kell, én csak örültem neki. :D
Így most már 99%, hogy Marci lesz.

De most ezek voltak a lehetőségek:
Ámon, Botond, Koppány, Marcell, Márk, Milán, Noé, Patrik, Zalán, Zoárd, MÁRTON, Hunor, Mátyás, Ábel, Móric

A Noé tetszik még nagyon, de az egyik barátnőm kisfiát is így hívják, ezért mi már nem akarjuk...
Vendég
 


sziasztok.

cat:

grat a kis kukishoz.szép nevet választottatok.és hát a te fiad is nagy szoknyapecér lessz az tuti.nagyon helyes kiskrapek.

hát csajok olyan kis picike az a kislány akit mondtam tegnap........akkora a buksija mint a tenyerem.de milyen hangja van :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: és nagyon szépen szopizik.
nagyon nagy mázlijuk volt hogy haza engedték őket.nem is értem,van aki időre született babával többet van benn.
jövőhéten áttmegyek és akkor majd csinálok pár képet és megmutizom.
nem gondoltam volna hogy ilyen pici babát én valaha is fogok kórházon kívül látni.

az AFP-m jó lett.már pénteken megvolt az eredmény,ha ezt tudom tegnap elmegyek érte.na de majd hétfőn.ja a védőnőm nézte meg csak nem hozhatja el,és mondta hogy tökéletes.
és a vérnyomim is 100/60 lett.ez már elfogathatóbb.
jó biztos közre játszott hogy előtte órákig le sem tettem a fenekem és megittam reggel egy kávét+addigra 1,5 littyó teát és még tesóm energia löttyéből is kunyertam pár kortyot.
a súlyom még mindig 65.ja nem 65,2 tehát 20 dekát híztam 1 hónap alatt :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

réklit mi is kaptunk Patriknak de soha nem értettem miért jó az.én mindig bady-t használtam és tesónál is azt fogok.

Kép
Kép
ettike
 
 


Nálunk most dolgozik az asztalos, így száműzve vagyunk Anyumékhoz.
Főzni sem tudok, mert a konyhát is bevette! Azért reggelire még csináltam francia pirítóst, nagy sikere volt! 8)

Cat: gratula Marcihoz!! Remélem nem gondolja meg magát a bébi, és marad Marci, ha már így beleéltétek magatokat! :wink:
Beni nagyon édes kiskölök, huncut szemei vannak!

Legbelül azért mi is fiút szeretnénk :oops: (a családban van 4,5 lány, 0 fiú), de egy kislánnyal sem leszünk csalódottak, csak egészséges legyen!!!!!! :D

Ettike: neked is gratula a jó Afp eredményhez!

Ez a rékli sztem olyan, mint egy kis kardigán, body vagy akár rugi fölé is jó lehet!

Padri: szia, gyere bátran!

Gizu, fel a fejjel, a pozitív hozzáállás biztosan segít. És minden rendben lesz a házikótokkal! Merrefelé szeretnétek menni?

Leo, jó pihenést a hétvégére!

A többieknek is kellemes pihenést, azt hiszem én is csak jövő 7en jövök!!

Pusz

Zsu
svs
 
 


Zsu!

A képen ugyan nem látszi annyira, de az Uh-on elég egyértelmű volt, hogy fiú. Az már nem húzódik vissza neki... :D

Mi most szerettünk volna lányt, de legbelül mindketten tudtuk, hogy Ő is fiú lesz. És én nagyon örülök neki! :D :D :D
Valahogy még jobban is, mintha lány lett volna. Az majd a harmadik...

Ettike!

Köszi!
nekünk azért is tetszik a Marci, ert felnőttként a Márton a olyan "tiszteletteljes". És ha az apukája foglalkozását válaszja ő is, akkor ez jól fog jönni.
Vendég
 


Sziasztok!

Nagyon jó volt visszaolvasni benneteket :lol: Mi 4 évet vártunk a pici babára és 4 inszem után lombikkal sikerült. Nagyon örülönk neki és igyekszem vigyázni magamra. A legutóbbi uh-on szégyenlősen eltakargatta magát :lol: ezért még nem tudjuk kisfiú vagy kislány lesz-e? Igazából az egészség a legfontosabb, de mosolygok amikor a párom odahajol a pocimhoz és halkan suttogja " növesz fügyit légyszi" :lol: :lol: :lol:

Semmilyen rosszullétem nem volt, de a napokban nagyon fáj a gyomrom. Lehet,hogy a savam sok? :?

Ne haragudjtatok, hogy neveket nem írok most :oops: még bele kell jönnöm, minden hozzászólást elolvastam és most káosz van a fejemben, h ki és mit írt. :roll:

Szóval mi most a 4. emeleten lakunk és szerintem is megoldható egy babával. Mi is úgy tervezzük,h a babakocsi lent lesz a tárolóban és akkor nem kell cipelnem minden nap. Én nagyon szívesen kipróbálnám a kengurut vagy babahordózót, illetve nagyon tetszet nekem is az a béléses babahordozó vagy mi? :oops: :oops:

33 éves vagyok és a baráti társaságban már szinte utolsóként várom az első babámat. Eddig ezt néha nehezen viselmtem, de most kiderült milyen óriási szerencsém van, mert annyi felajánlást kaptam babarukákra és minden egyébre, hogy elég a vásárlást az utolsó hónapkra halogatnom és akkor csak a hiányzó dolgokat kell megvennünk :lol: :lol:

Igyekszem bekapcsolodni a csevegésbe :lol:
Vigyázzatok magatokra és a pocaklakókra!!

Kép
padri75
 
 


Padri!

Örülök, hogy végre nektek is összejött a baba! biztosan nagyon nagy öröm volt az első pozitív teszt. (Persze gondolom azért féltél is egy kicsit.)

Vigyázz nagyon magatokra! Pihenj sokat, később már úgysem akkor tudsz amikor akarsz.
És a kistesó majd gyorsan jöün magától is, ha szeretnétek. Sok ilyet hallottam már.
Vendég
 


Sziasztok!!
Padri! Jó időtöltést itt közöttünk!!! És persze gratulálok én is, hogy a várakozásotoknak eredménye lett!! :D :D :D
Cat! Beni miatt biztos sok lány fog sírni!! :D :D :D :D :D :D
Tegnap voltunk UH-on, minden rendben, de nem mutatta magát, így még várunk egy kicsit, hogy megtudjuk a nemét! Afp-re a vérvételt kedden levették, 4-én lesz meg az eredmény! Azért izgulok, hogy minden rendben legyen.
Úgy tervezzük, hogy 1-2 hét múlva 4-re elmegyünk!! :D :D
A pihizős kismamiknak nyugodt hétvégét!!!

Kép

Kép
eda7
 
 


szép jó napot mindenkinek!
De jó , hogy elkezdtünk bővülni!
Lassan, már mindenkinek kiderül, hogy fia lesz-e vagy lány!



Kép
gabka7926
 
 


Sziasztok!

Ezer éve nem írtam. Valahogy elvesztem a ködben. :) Köszi az oltással kapcsolatos hsz.eket.
Bocsi de most csak nagyvonalakban tudtam átolvasni a sok irományt. :) Úgyhogy most nem sokra tudok reagálni. De igyekszem többet jönni :)

Tisa: szépen növöget a pocakod :) Az enyém még szinte sehol, bár van már egy kis púpocska.
Szuper az afp eredményed! Nagyon klassz az uh-s kép.

Zsu: nekem a védőnőm ajánlotta, hogy adassam be a Kendének, mert most valami durva influenza vírus lesz. Én csak azért gondoltam neki, hogy ne hozzon haza nyavalyát és én ne kapjam el. Bár a játszón én is elkaphatom akárkitől.
Nekünk egyik kötelező oltástól se lett semmi baja Kendének, úgyhogy nem tudom ez miatt vannak-e nálatok az éjszakai nyűgösség. Bár előfordulhat.
De lehet a fogától is. Akkor nem szoktak enni.

Cat: nagyon szép a fiad!!! Annyira helyes az arca!!! És grat az öcsihez!
Nekem azt mondta a védőnő, hogy magamnak semmiképp ne adassam be, mert nem szabad.

Ettike: elhűlve olvasom milyen kis „édes” a barátnőd. No commet hozzá.
Sajnálom, hogy apa megy karikor melózni. Sajna nálunk is minden évben így van. A 3 napból kettőt mennie kell.
Hordozókendőnk nem volt. Passz. Nem tudok mit írni rá.
Szuper, hogy jó lett az afp-d.

Kikocska: nagyon édik a gyerekeid!

Tünemény: nem semmi a húgod története sem. Sajnálom, hogy beszélni sem hajlandó veletek.
Nem lesz korai a nov.5-i afp-s dátum?
Hű milyen szép pocid van már neked is!

Annaszuszi: köszi a választ. Nekem is a dokim kapja meg majd az eredményt. Egyébként a mávba egy tök ari szülésznő csinálja ezt a vizsgálatot. :)

Tasin: helyes a babukép. És grat a kislányhoz. Mikor is mész aminóra?
Te mindig külön teszed be a vonalzód????? Be lehet a profilba állítani, hogy a gép saját maga tegye be minden hsz-hez. Ha kell segítség szólj!
Az hogy hátul tapadt a méhlepény az jó. Sőt az a legjobb helye. ;)

Gabka: neked grat a fiúcskához. Jó az uh-s kép! Én annó a fiammal a 16-17. hét körül éreztem az első megmozdulást. Most még semmit nem éreztem.

Mó: nem baj, hogy átírtad a szülés időpontját. Igazából 04.24-re vagyok kiírva, csak mivel nem 28 naposak a ciklusaim, így jött ki a 22-23-a. De lényegében jó a 24-e is.

Ledit: bakker nem semmi volt a kedves hölgy a váróba. Nem hiszem el, hogy vannak ilyenek, de hát vannak.

Padri: üdv a pocakosok körében. Boldog babavárást neked!

Ildi: grat az álmaitok lakásához. Mi is a 4-en lakunk. És gyalogolni kell. Néha nehéz, de én szeretem, hogy felettem már nem zajong senki. Hihi. Én is vettem Kengurut, hogy szabad maradjon a kezem, míg felhozom-leviszem. Khm.. egyszer sem használtam. :)
A kérdéseidre a következőtket írom:
-a porszívóra csatlakoztatható orrszívó erőssebben szív. A kézi max utazáskor/nyraláskor használatos (nem kell porszívót is vinni).
- Nekem kézi mellszívóm volt a sógornőmtől kaptam kölcsön. Nekem bevált. De a ő nem tudta használni ő kézzel fejt.
- Használt pelustartó: szerintem felesleges. Vegyél egy kis szemetest neki és tegyél bele kukazsákot. Amíg szopizik a baba addig a kakijának nincs szaga. És amúgy is naponta kivinnéd a kukát. Mikor már szaga van a kakinak akkor én vettem uzsonnazacsit és szépen beletettem, bekötöttem a száját és ment a nagykukába. Ennyi.
- Fülhőmérő: hasznos, de én jobb szeretem a sima digitálist. Popsiba pontosabb eredményt kapsz. Én a fülhőmérőt abban szeretem, hogy mikor alszik a gyerek akkor is nagyjából ellenőrizni tudom hogy mennyi a láza.
- A kiskádba én nem használtam ilyen fürdető fotelt. Alátettem a kezem és kész. Mikor nagyobb volt és a nagykádba fürdött akkor volt neki fürdető széke, hogy önállóan tudjon ülni a kádba. (kb. 2 hétig használtuk)
- Rékli: én nem használtam, mert nekem nem tetszett, hogy kicsúszhat belőle a baba hasa, háta. Én body hívő vagyok, szerintem nem nehéz rájuk adni és nem lóg ki semmijük belőle. A rékli meg össze is gyűrődik, mert ugye adsz arra is még valamit, és akkor kényelmetlen is lehet a babának.

Légzésfigyelő: nekünk is volt és megnyugtatott. Bár a legelső éjszaka kiborított, mert 3 percenként beriasztott. (rosszul volt beállítva)

Minden betegeskedőnek jobbulást! Bár már lehet mindenki meggyógyul mire ezt írom :)

Na ennyi mára. Felkelt a fiam.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Köszi Kisvirág!
Beillesztettem!!!

Nov.4-én megyek aminóra...... :cry:

De minden rendben lesz!!!!! Megtanultam a pozítiv hozzááállást!!! :lol:

Amúgy tegnap elkaptam egy mocorgást a kezemmel is....eddig is volt gyanús mozgás, de ezt már éppen a kezemmel is éreztem!
Nagyon jó volt! :lol:

Mindenkinek kellemes hétvégét és jó pihenést!

Kép


Kép
tasin
 
 


Tisa!
Elfelejtettem írni, ha egyszer majd családlátogatásra mégy ugorj be hozzánk! :lol:

Kép


Kép
tasin
 
 


SZiasztok, megjöttünk! Nem volt felhőtlen a hét, de azért hiányzott már. Anyuéknál sosem egyszerű az élet :) Viszont nándi nagyon elkezdett beszélni, szörnyen büszkék vagyunk rá, 5-6 új szót mond naponta, szóval ügyi, na! Rékával teljes válság, holnap nekilátok szakirodalmat keresni :( Azt hittem, teljesen ki vagyok képezve dackorszakból, és tök jó eszközeim vannak, de ketten kétféleképpen nyomják, és ez elég kemény.

Ildi, hát, csudajó, mikor megtaláljátok álmaitok lakását! Ha mégsem tudjátok megvenni, mégsem a tietek, de hátha minden stimmelni fog :) Én képtelen lennék a 4re felmászni minden nap, nekem a második is sok volt pocakosan, mikor még a belvárosban laktunk... Minden tiszteletem!!!
És én teljesen felidegesítettem magam az anyukám féle réklin, és borzasztó rossz volt, hogy mindig kilógott a dereka, nyakába csúszott, nagyon nehéz volt tűrögetni, szóval bodyra szavazok. És bodyn, hálózsákon és rugin kívül én 56-62-ből nem is veszek már semmit. Ezt réka után fogadtam meg. Ha már 68-ast hord, akkor kap nadrágot, szoknyát, pulcsit, ilyesmit, addig borzasztóan nehéz öltöztetni őket. hétvége jól sikerült?

Ettike, ez elég jópofa hordozónak tűnik. Ez a premaxx?

És ha már hordozók, hát... szóval én és a csemetéim nagyon szerettük a kendőt. És szeretjük most is, csak most hinta. Nándi persze sokkal többet babakocsizott, mert nyugodt gyerek volt. Szívesen tanítok kötést, biztonsággal csak a háti és a keresztkötést tudom, a többi nem vált be, és kiesett, de van egy abszolút fanatikus barátnőm, aki továbbképezni is tud :) De pl. ha a minimanóban vesz valaki kendőt, ahhoz jár tanfolyam is, legalábbis régen így volt. És a legjobb - ha nem 20-30ezer forintost akar venni valaki, a Nandu kendő (többet próbáltam), a legjobban oszlik el a súly, és 2-3 óra hordozást sem sínylettem/sínylettünk meg 10-12 kilós gyerekkel - szemben a kismamás, illetve a házi készítésű kendőkkel.
A kenguru véleményem szerint nem igazán jó kicsi babának, és nem csodálom, ha sokan nem szeretik. Nekem szinte fáj, mikor látom benne lógni a piciket, de biztos vannak stabil, jó kenguruk is, de a legtöbben a súly a baba popsiján van, és nem támasztja kellően a hátát, így terheli a gerincét, lába, keze lóg... jaj.
Én eddig egy babaval találkoztam, aki sírt a kendőben, de mikor hozzáértő segített felkötni, tehát teljesen helyes volt a kötés, akkor ő is nagyon jól érezte magát. Szóval sok múlik azon is, hogy hogyan sikerül felkötni magára az anyukának a babót.
Egyébként én azt szeretem legjobban a kendőben, hogy pont ott a feje állandóan az állam alatt, és akármikor lehet puszilgatni, szagolgatni, odabújni :)
Persze mindenkinek más a fontos, meg más tetszik, sokan ellenzik, meg sokkal egyszerűbb egy kengurut felvenni pl az utcán, meg melegit, ami nyáron nem az igazi, mert jól összeizzad az ember a csemetével, szóval hátrányai is vannak, de nekem nagyon bejött.

Tisa, tünemény, én is Agatha Christie olvasó vagyok :) és nekem is már csak a nagyon ritkák nincsenek meg :(

Cat! Éljen Marci!!! És gyönyörű a "nagyfiad" is, nem vagy elfogult!!!! és ők is együtt szülinapoznak majd, úgy nézem :)

Padri, üdv! Az élet utat tör magának! :) nem lehetett könnyű nektek, most már biztos minden rendben lesz!

Zsu, Emmával mi a helyzet? Hogy vannak az éjszakák? már tök rég akarom kérdezni, hgoy megoldódott-e a teliholddal :)
Az ariát meg persze nem ülve használtuk, hanem teljesen ledöntve. És kb 4-5 hónapos kortól, meg jó magasra tettem, hogy a feneke is nagyjából egy síkban legyen a hátával. Azért lehet, mert ilyenkor már valamennyire tartja magát, nem csúszik össze benne, nyeklik nyaklik jobbra balra, hiszen talán 150-160 fokos, majdnem vízszintes - legalábbis a mienk az volt. A hordozónak sokkal nagyobb a dőlésszöge. Így is volt a papíron, hogy 3 vagy 4 hónapos kortól lehet használni, nem emlékszem pontosan.

Na, valakit tuti kihagytam, aki kérdezett valamit, bocsánat érte.
Holnap nekem is leveszik az afp-t, már nagyon várom, hog y legyen uh, és nálunk is gondolkozhassunk neveken. Egyenlőre szóba sem nagyon merem hozni, mert apa azonnal jön a tomor, tömör, és adolf nevekkel...
jó éjt!

kikocska
 
 


Sziasztok :)

Hazatértünk Debrecenből, attól eltekintve, hogy gyötört ez a megfázásos valami, nagyon jó volt! Most épp a köhögős szakasznál tartok, ami elég rossz, mert szegény Babának nem lehet valami jó ez a rendszeres rázkódás. Az egyik este olyan volt, mintha nemtetszésének hangot is adott volna, éreztem két határozott rúgásféleséget, de lehet, hogy nem az volt, fogalmam sincs :? Minden esetre gyanús a dolog :)

Cat: Gyönyörű a kisfiad és gratulálok Marcihoz! Az én öcsémet is Mártonnak hívják, nagyon szeretem ezt a nevet :)
Ééééés, úgy tűnik, hogy sínen van a lakás, a jövő hét elején lefoglalózzuk és megkötjük a szerződést :D Az Érsek kert környékén van, nem panel és egyedi fűtésű (cirkós). Annyira örülünk neki 8)

Indulnom kell a hematológiára :(

Kép

Kép
sildi83
 
 


Sziasztok Csajocskák!

Újra itt, jó hosszú volt ez a hétvége, vagyis, igencsak rövid, mert megjártuk Szegedet, Nyíregyházát, a párom faluját, és tegnap este értünk haza hullafáradtan, a vonatozás nagyon betett, egy kivételével minden fánál megállt a tegnapi vonat!!! de legalább fűtés volt rajta!

úgy néz ki, mennem kell majd nekem is amniora, mert a családfákat összeirtuk, de sajnos, elég sok a kérdőjeles rész, leletek meg nincsenek. Igy szerintem a genetikus biztos ezt fogja javasolni. kicsit féltem tőle, de hát 35éven felül már majdnem mindenkinek megcsinálják, igy akkora baj csak nem lehet. és legalább tudom, hogy a babácska rendben van. Tasin neked is szoritok majd, hogy minden rendben legyen!!!

nov. 5-én kell menni AFPre, de ha tudok, még a héten szeretnék a genetikussal találkozni, hogy mondjon valamit.

Üdv Padri közöttünk! Szép babavárást kivánok Neked is!

Cat, szép név a Marci, unokatesómnak is ez a neve, és most már elég Mártonos! :D Majd jól eljátszik Benivel! Irtó huncut kis szemei vannak :D

Kikocska, annyira bele fogsz jönni a hisztikezelésbe, hogy pár év múlva már a te suttogó könyvedet fogjuk olvasni :D :D legalább mire a kicsi odér, a nagyok már kinőttek belőle! igy már csak egy hisztivel kell boldogulnod, az meg már laza dolog lesz ehhez képest! :lol:

Sildi! Nagyon örülök, hogy sikerül a lakás! a lényeg, hogy nektek pont megfelel, nem kell minden nap arra hazamennetek, hogy mit kell még csinálni a lakáson, hanem csak élvezni a jó meleg kuckót, és gondolkodni a gyerekszobán! És még a nászhétvégétek is jól sikerült! Vigyázz nagyon magatokra!

Eda, még mindig rejtegette magát a pici? :D Remélem én is, hogy majd pár hét múlva mikor újra megyünk, már láthatjuk hogy Lucánk lesz-e...de lehet hogy megint keresztbe fogja tenni a lábait!

Etti gratula a jó AFP-hez! ilyenkor előtte sokat kell majd innom?? vagy félreértettem?? :shock: mert akkor én is beteázom előtte

Kép
tünemény
 
 


Sziasztok, hát nincs ma nagy mozgás...de majdcsak irtok valamit!

Zsu most jött meg a teszt eredmény sms, azt irja, hogy szürővizsgálat eredménye negativ, kockázat a down kór előfordulására, 1:21000 és kockázat a 18-as triszómia (edwards kor) előfordulására: kevesebb mint 1:50000

ez akkor most azért jó ugye??

még mindig nem sikerült reggel óta elérni a MÁV kh genetikai tanácsadóját időpontegyeztetésre...lehet hogy munka után elmegyek személyesen, és talán úgy gyorsabban megy :roll: :roll: :roll:

Kép
tünemény
 
 


Hellóbelló!

Én is előkerültem. Ahogy elnézem, hétvégén elég gyér volt a termés, de hát gondolom mindenki kihasználta ezt a hosszú hétvégét.

A kirándulósoknak hogy sikerült a hétvége? Szerencsésen haza ért mindenki?

Ildi! Milyen volt a nászút? Csak pihiztetek vagy volt városlátogatás is? Romantikus vacsi? A babót nem kérdezem, mert őt már vittétek magatokkal! :lol:

Tünemény! A sok rokonlátogatás közepette, milyen volt a masszázs?

Tasin! Köszi a meghívást, aranyos vagy, lehet hogy még élni fogok vele!De azt majd priviben egyeztetjük, ok?

Mindenkinek gratula a jó orvosi eredményekhez (AFP, kombinált teszt..)!
Én holnap megyek a Máv-ba a 2. genetikai ultrahangra. Állítólag itt már egy csomó mindent néznek... :shock:

Kép
Kép
tisa
 
 


sziasztok!

Tünemény,nekem is most jött meg az eredmény,azt írja negatív és Down -kór előfordulása 1:34000 és a 18-as triszómiára1:3100.

Most nézegetek utána a neten mit jelent ez.De barátnőm szerint akit a rossz AFP eredménye miatt küldtek genetikai tanácsadásra azt mondta,hogy neki ott azt mondták a lényeg,hogy negatív a többi csak statisztikai adat,kor,súly stb alapján

KépKép
l.edit
 
 


szia Tisa! WOW már 18hetes múltál! biztos jó lesz a mostani uh, már jóval többet fogtok látni a picurból és biztos már formásabb is!

köszi, a csontkovács végül nagyon jól esett, bár sokkal light-osabban csinálták, mint barátnőmnek, mert neki persze nem volt semmi 'befolyásoló tényezője' :D jól kireccsent a nyakam, és másnap olyan volt, mintha kékre-zöldre verte volna valaki a nyakam és vállaim, de ma már megint elkezdődött a fájdogálás...pedig olyan jól éreztem magam utána! egyébként a 45perces masszázs+talpmasszázs 2500ba került! ha tudtok valakit itt pesten ennyiért, már megyek is hozzá! :D pénteken is mondta volna, hogy mehetek, de akkor még mindig nagyon érzékeny lett volna a nyakam és vállam, igy azt kihagytam.

a mamáék is meg a párom családja is mind megnézték a babavideót, jót mosolyogtak rajta, hogy néha nem tudták, hol is van, meg mit is kell nézni, de nagyon örültek!párom anyukájával estig beszélgettünk, és olyan jó volt, hogy ilyen jól megvoltunk/vagyunk. bár, nem is járunk haza, csak talán 4szer egy évben...

Kép
tünemény
 
 


Ildi! De jó, de jó! :D Szóval a nagypapádnak is tetszett álmaitok otthona? Mit mondott? És miért vártok a foglalózással jövő hét elejéig? Gondolom, most nagy az öröm nálatok?! :D

Tünemény! Én ugyan nem értek ezekhez a kombinált tesztes dolgokhoz (mivel én nem voltam), de szerintem nyugodj meg ezek a számok tuti jók! Örülök neki.
Lehet, hogy nekem sem ártott volna csináltatni egy ilyet a kormból adódóan?? De eddig úgy tűnik semmi probléma sincs! :D Szerintetek?

Pocakosak! Képeket szeretnénk! :shock: :shock:

Mindenkit nagyon-nagyon irigylek, akinek már van sok-sok mocorgás! :oops: :lol: :lol: Szerintem a gyerekem vmi balett lépéseket csinálhat,mert még mindig semmmmiiiii!!!4 :cry: :lol:

Na ezt figyeljétek, milyen világjáró tutyikat vettünk a Mazsolánknak!
Kép
Hát nem tündéri?

Most telefonált a Kedvesem, nemsokára hazajön, és végre ehetünk. Már farkas éhes vatgyok. Töltött paprikát csináltam főtt krumplival. Ezt nagyon imádja. És nem tudja, hogy ez lesz az ebéd! Meglepi! :D :lol:

Kép
Kép
tisa
 
 


Szia Edit! Köszi, akkor ha találsz olyan oldalt, ahol van valami leletmagyarázó, majd belinkelheted ide is! a lényeg, hogy ez negativ lett...jó, hogy a tied is!! engem még nem a rossz afp eredmény miatt küldött az orvos, mert oda csak jövö héten megyek, hanem mert van down kóros a családban, meg dédimamámék unokatestvérek voltak a férjével, meg anyukámnak és testvéreimnek szellemi fogyatékossága van, igy szerintem kell majd az amnio is. de ezt majd a genetikus megmondja...

Kép
tünemény
 
 


Tisa! Jó étvágyat nektek!!! Nagyon édes kis "balerina cipőt" vettetek neki!!!!
Edit, Tünemény! Biztos hogy jó az eredményetek, bár nagyon nem értek hozzá!!
Tünemény! Sajnos ennyiért itt Pesten biztos nem találsz masszőrt... :( :( :(
Mivel nem mutatta magát a múltkor, úgy döntöttünk, hogy elmegyünk egy 4D-re. A Kleopátra házba megyünk 4-re. Persze nem a neme miatt, hanem hogy megnézzék, hogy minden rendben-e, és esetleg hátha látná azt, hogy talán lány... :lol: :lol: :lol:
:wink: :wink: :wink: :wink:
Ma voltam védőnőnél, és meghallgatta a szívhangját. Végig rugdosott közben, a hölgy is mondta, hogy nagyon mozgékony a kicsike...
Én már nagyon érzem, hogy mozog, sőt, még Marci (a fiam) is érezte valamelyik este a kezével. Pont kifogtuk, hogy ott lehettek a tappancsai!!! :oops: :oops:

Ildi! Én is most kicsit megfáztam, nekem még most kezd fájni a torkom. (a párom kezdte múlt hét közepén, Ő is a köhögésnél jár, mint Te!)
Szedsz valamit? Én a homeopátiás Homeogene 9-et szopogatom.
Itthon teljesen kifogyott a házi patikánk, azt most délután feltöltjük!!! :? :? :?

Kép

Kép
eda7
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek érzem a babót. Olyan kis buborékpukkanásokat. :) Tök jó, úgy örülök. :)

Kikocska: kitartást a dacoló gyerekekhez. Nehéz lehet nagyon. :( Nándinak meg grat az új szavakhoz. Mi ma volt a dokinál?

Tünemény: szerintem első ránézésre nagyon tuti az eredményed! Azért drukk, hogy ne kelljen aminó.

Tisa: hűha, már a 18. heti genetikára mész, hogy megy az idő! Édik ezek a kis topánkák. :lol:

Ildi és Eda: jobbulást nektek!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


http://www.downszures.hu/kombinalt_index.php#lap6


igazából ezt találtam csak eddig,Tünemény!
Biztos minden rendben lessz,ne aggódj!

Tisa!Ennivaló az a kis cipőke!Mi még a babakocsin kívül nem vettünk semmit,de majd ezután következik .Azt mondják a kismamáknál az utolsó trimeszterben előjön a "fészekrakási" ösztön és akkor senki sem állíhat meg babaszoba berendezésben :P [/url]

KépKép
l.edit
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: