Új privát üzeneted érkezett!

Jaj,Annus:Most nézem a babádról a szupi kis fotót!Nagyon édi! :D
Gondolom,milyen jó érzés lehetett látni,ahogy ficánkolt!
Nekem Réka 17.héten mozdult meg vagyis akkor éreztem először a mozgását!Olyan volt mintha egy kis ebihal lenne a pocimba!

Szerintetek az Lh tesztezést hanyadik naptól kezdjem el?

Kép

Kép
syl100
 
 


Syl: Neme a dokim a 12. napot mondta. De ez attól függ hány napos a ciklusod.
Ha 28 akkro valószinű 14. napon van PÉ-d. Persze ez egyéni. Igy előtte 2nappal elég elkezdeni.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok

Annus olyan édes a babócád, és tök jól látszik már az arca. A nem szerintem még korai, ilyenkor még a kislányoknak olyan nagy a csiklójuk hogy könnyen lehet fiúnak nézni, nálam is ez volt mikor Rékával voltam uh-on, ugyan ennyi idős voltam mint te most és azt mondták hogy fiú, én meg valahogy éreztem hogy kislány, aztán utána a 26. hétig nem láttuk mert mindig úgy feküdt de végül megmutatta magát hogy kislány.
Gratulálok a 12. héthez:)

Syl örülök hogy a cisták eltűntek:) Lh tesztet a peteérés előtt két nappal érdemes elkezdeni, de ez függ attól hogy mikor szokott lenni

Tegnap este már legszivesebben 7-kor lefeküdtem volna annyira álmos voltam, alig bírtam nyitvatartani a szemem, de hát ugye nem lehet mert akkor indul nálunk a fürdés, fektetés. Gyerekeknek még nem mondtam el, de elég nehéz magamban tartani.

Szerintetek ha hétfőn megyek a dokihoz már látni fogja?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 

 
 

Gabi: Hétfőn mennyiidős leszel a mensi alapján?
nekem a lányomat pont 5hetes voltam és szépen látta már a doki. A szivhangot persze később hallják, látják.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu 4+6 , azaz 5 hetes, ha jól számolom.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Hát nem tudom Gabi, hogy látják e már. A petezsákot szerintem mindenképpen. Ugye az attól is függ hogy mikor fogant a babóca. Én drukkolok neked, hogy lássd már a babócát.
Nekem ma is fájdogál a hasam. Hát nem tudom. Iszom a teát ezerrel, bár nem tudom hogy használ e. Kicsit elbizonytalanodtam, mert ma reggel fürdésnél úgy érzetem, hogy fel van puhulva egy kicsit a hüvelyem környéke és ilyen akkor szokott lenni amikor menzi előtt vagyok. Hát nem tudom. Olyan rossz a várakozás és annyira félek a csódástól. Valahogy annyira bíztunk és bízunk benne, hogy vetélés után első hónapban sikerül. Lehet hogy holnap reggel megcsinlom a tesztet, két nappal menzi előtt, nem tudom mennyire van értelme.

KépKép
csige-bige
 
 


Szerintem Gabi akkor látni fogja már a petezsákot szépen.

KépKép
csige-bige
 
 


csige köszi, nekem menszi előtt 4 nappal már mutatta, úgy hogy ha gondolod nyugodtan megcsinálhatod.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


köszi Gabi, akkor holnap reggel megcsinálom. Ha esetleg pozitív, akkor a gyógyszerrel én is bajban leszek.

KépKép
csige-bige
 
 


Hozok egy táblit is...próbáltam aktuaizálni :roll:
Kép

annus11
 
 


kiművelődtem, a tesztem 20-as erősségű, az egyik amit vettem. Ezek szerint lehet érzékenyebbet venni a gyógyszertárban mint 25-ös. Holnap reggel meg is csinálom, de sajnos nagyon olyan érzésem van, hogy ez a hónapn nem jött össze.

KépKép
csige-bige
 
 


annus először is tündéri a babód!!!!!!!!!
nekem a tegnapi teszt is csont negatív..
a dikinak mondtam hogy megint nem jön meg kaphatok e norculutot ..azt mondta nem még várjunk.de meddig kérdem énnnn???? :cry:
a clostit+utrot kiváltotam tegnap... :roll:
délután beszélek a szülésznőmmel hogy csináljunk uh-ot..mert azért nekem az nem tetszik hogy néha már eléggé fáj mindkét oldalon..a hasam.... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Annus: édes a babád! milyen szépen látszik már!! Növeszd továbbra is szép nagyra!!!

Syl: örülök, h eltűntek a ciszták, remélem szép nagy tüszőid lesznek, legalább kettő! ;)

Nita: sajnálom a - tesztet, de hátha még csak korai volt..hisz még nem jött meg.

Csige: neked megy a drukk ezerrel!

Gabi: elméletileg én is 5 hetes voltam mikor mentem a nődokihoz, bár lehet 5+1, 5+2...és látta a petezsákot, sztem neked is fogja.

Én legközelebb ha terhes leszek tuti, h csak a 6-7. körül fogok elmenni..idegőrlő ez a várakozás, h most ugye látott petezsákot, holnap meg fog-e fejlődést látni, lesz-e szívhangja...
Vendég
 


jaj,
picimami: üdvözöllek itt!!!
Vendég
 


Nitacska: sajnálom a - tesztet, hátha csak későn fogant.
Puszedli: most otthon vagy táppénzen? Azért kérdezem, mert nekem azt mondta a doki, hogy azonnal otthon kell majd maradnom ha ismét terhes leszek. Ezzel nincs is gond, de én attól félek, hogy otthon maradok és mi van ha nem lát fejlődést és nem alakul ki a szívhagn. Akkor ugrik a melóhely. Félre ne értsd, nagyon drukkolok neked és minden okés lesz, hisz sokat pihizel, kapod a gyógyszert, amit én annak idején nem kaptam. Csak nekem van ez a parám. Úgy irigylem azokat, akik kismamaként élik a megszokott életüket és csak annyit vesznek észre az egészből, hogy kerekednek. Nekem tuti, hogy necces lesz az első 12 hét.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok,

Annus: szép a Baba nagyon, milyen szépenlátszik már az arca!! Nem is gondoltam, hogy ilyen hamar ennyire fejlett...

Csige: én most rendeltem 10-es érzékenységű teszteket Esthajnalcsillagtól...elvileg jövő héten már meg is érkeznek. Nekem a 25-ös érzékenységű teszt a szerencsétlen kimenetelű terhességemet csak a 21.dpo-n mutatta ki!!! És az már nagyon késő jelen helyzetemben!! Előtte a 17.dpo-n is csináltam és teljesen negatív lett!!
kexi
 
 


Csige: én sem tudom mi lesz, lehet visszamehetek dolgozik, mondjuk 4 órában, lehet a 12. hétig nem is enged...az már csak 6 hét.

A munkahelyem: Tavaly már azt hittem kirúgnak, mikor hirtelen táppénzre kellett mennem (akkor is:) ), mert visszarendeltek a tüdőgondozóba, először tüdőgyulladás, majd kórházi kivizsgálás..két hónapot voltam táppénzen, de túléltük, aztán minden ment a maga útján tovább. Most meg ez..
Ha nem fejlődne, és el kellene venni, akkor sem lenne több két hét táppénzél, csak így már tudják, h babát szeretnénk, és remélem elég humánusak, hogy tolerálják, és kivárják az időt, ha esetleg a legrosszabb történne...
Lehet, csak jót tennének, ha kirúgnának :lol: ! Leeht lenne egy jobb munkahelyem.
Csak ugye a magyaroknál az állásinterjún minidg megkérdezik, h babát mikor akarnak? :(
Vendég
 


kexi: a 25-ös? a 21. napon?
Nekem asszem 20-as volt és a 15. dpon, du. simán kétcsíkos lett.
Vendég
 


Sztem csige a baba a lényeg, a munkahely csak másodlagos. Igaz, az is kell a boldoguláshoz. De baba sztem mindent megér, főleg, ha valakinek ilyen sokat kell rávárni.

És csige: hidd el a 2. babád sokkal erősebb lesz!!! Rendben lesz vele minden.

A főnököm arcára kiült rendesen a döbbenet, először, mert táppénzre kellett mennem, aztán mondtam, h miért:), de rendes volt azért. Tegnap is felhívott, és kérdi, ugye nincs már semmi? mondom két napja nincs :X.
Vendég
 


Puszedli: De jó látod a pihenés jót tett:)
Mikor mész dokihoz a jövő héten ugye??

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu: holnap megyünk. Remélem tényleg benn lesz a doktornőm:).
Vendég
 


Csucsu: Lehet hogy butus vagyok, de mit jelent a 15.dpon? Azt jelenti hogy a 15. napon? Nekem is 20-as érzékenységű az egyik tesztem. Akkor holnap reggel már tuti, hogy megcsinálom.
Örülök, hogy használ a pihizés neked és nagyon-nagyon drukkolok neked holnapra hogy szép kis babókát lássatok.

KépKép
csige-bige
 
 


tudom, h nem tőlem kérdezted, de válaszolok.

a dpo a pé utáni napok, tehát a 13. dpo, az 13 nappal van pé után, a 20. dpo, a 20. nappal utána.

A luteális szakasz ami pé után van, hossza elm. állandó 14 Nap plusz-mínusz 1-2 nap.
Vendég
 


csige: te dolgozol most? mi a foglalkozásod?

Sztem a többieket sem tudom, csak Annust, h suliba jár.

Megírjátok nekem?

Én egy irodában dolgozok, hirdetéseket veszek fel, számlákat iktatok, írok stb. Oan ügyfeles-adminisztrátor-féle.
Vendég
 


Puszedli: Hő akkor holnap várlak a jó hírekkel. De izgalmas. Alig fogsz éjjel aludni biztos annyira fogsz izgulni. De hidd el nincs már baj hiszpihentál kaptál gyógyzsert. holnap a doktornéni meg fog nyugtatni. Persze utána sem szebad mondjuk nagytakarítást csinálni!!!!

Kép
csucsu05
 
 


Köszi Puszedli, most megokosodatam :oops: erre tippeltem, de bizti akartam lenni benne. Hát akkor nekem nem érdemes még tesztet csinálni, mert én ma vagyok a 11. dpo-n és szerintem nekem később volt a pém, legalább is a hasfájás arra utalt. Szóval csoda lenne, ha kimutatná a teszt. Ma vagyok a 25. napon, szóval lehet hogy várok, bár vesztenivalólm nincs. Az a bibi, hogy nekem is minél hamarabb kellene dokihoz mennem gyógyszerért.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige!

Akkor várj még 1-2 napot!A lényeg h ne várj h 2 hetet késsen!Ha csak aznap csinálod meg a tesztet amikorra várod a pirit még az is jó!Inkább azért érdemes mégelöbb h a dokinál is kapj időpontot!Akkor azt tudod h kbmikor lehetett a péd?Hány nappal vagy utána?

annus11
 
 


Annus: hát szerintem én most vagyok a 6. dpo-n +/- 1 nap. Legalább is a hasam akkor fájt.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige!

Télleg???Akkor ez a 29 nap lehet h hosszabb?Lehet h várnod kéne legalább a 10.dpoig!

annus11
 
 


Sziasztok,

igen, a 25-ös érzékenység csak a 21.dpo-n mutatta ki. Bár, lehet ám, hogy nem volt egészséges a terhesség eleve, azt olvastam, hogy a kóros embriót később mutatja ki...ezzel vígasztalom magam, hogy jobb így, mintha beteg Babánk születne. Ezze a 10-es érzékenységüvel majd megpróbálom a 10.napon...de hát addig még sok dolgunk van a Férjelmmel. :D
kexi
 
 


Holnap reggel megpróbálom Annus, veszteni valóm nincs, legfeljebb negatív lesz a teszt. Majd kiderül. Már el is határoztam. Reggel jövök a hírekkel, bár nem hiszem hogy pozitívat tesztelnék.
Kexi: akkor jó munkát, hajtsatok rá az uraddal. Megy a drukk ezerrel.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige:Drukk reggelre!Aztán csíkosat pisilj!!!!! :wink:

Csajok!
Az Lh tesztnél ha már pozitív,akkor lehet több napig is pozitív vagy csak 1 napig?Mert az ismimnek már 2.napja pozitív!Lehetséges ez?

Kép

Kép
syl100
 
 


syl nekem mindig 2 napig volt pozitív, a második nap minidg úgy csináltam hogy reggel egyet, már az is pozitív volt, aztán egyet dél körül, még az is, és aztán egyet este az már jóval világosabb volt, így igazán lehet követni hogy megrepedt e a tüsző, még olyankor másnap is csinálok egyet de az már nem pozitív.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi:Értem!Köszi!Megmondom akkor neki!

Kép

Kép
syl100
 
 


Csige!!!
Na teszteltél végül????Várunk a hírekkel!!!!!
Kismamiknak pihi,a többieknek apára fel! :lol:

annus11
 
 


Csige: Teszteltél végül?

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok lányok, teszteltem, de csont negatív. Szerintem nem vagyok babás, vagy csak korán teszteltem. Majd szombat reggel is tesztelek egyet. Az a baj, hogy belül érzem, hogy nem sikerült ez a hónap, de azért próbálom meggyőzni magam, de de.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige: Nyugalom. Várj akkor és szombaton tesztelj.
Amig nincs piri nem adjuk fel!!

Kép
csucsu05
 
 


Kép

Sziasztok!

megvan:), 3,5 mm és dobogott a ki szíve!!!

Mehetek dolgozni, mindent csinálhatok, csak ne emeljek, és ha elfáradtam fküdjek le, ne fürödjek forró vízben stb.

De boldogok vagyunk!!!
Vendég
 


Csige. sajnálom a - tesztet, de sztem korai volt az még!!
Vendég
 


Puszedli!
Gratulálok.
Csoda szép a kis picurkád, és már dobog a szívecskéje is.
Nagyon nagy öröm ez!
Tessék pihenni sokat.
És küldeni nekünk a babaragacsokat :D

Már kezd erősödni az lh-m.
Remélem a 10 . napi 19 és 17 mm tüszőcskéim, már nőttek sokat, és szépen kipattanak majd.

Szorítsatok nekem!!

Csucsu!
Ugye már lassan te is izgulhatsz?
Szorítok!

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami
 
 


Jaj Puszedli látod a sok pihenés meghozta a gyümölcsét. Nagy-nagy gratula neked. Azt elhiszem hogy boldogok vagytok. Vigyázz magatokra és ha úgy érzed, hogy le kell egy kicsit dőlni akkor ne habozz, pihizz.
Picimami: drukkolok neked, hogy a tüszőcskék szépen megérjenek. Neked követik uh-val a ciklusodat ezek szerint? Ha nekünk nem sikerül most a baba, akkor én is azt akarom, hogy kövesse a doki.
Köszönöm a biztatást, lehet hogy valóban korai volt. Eléggé elkeseredtem, de úgy vagyok vele, hogy igazából még csak egy éve próbálkozunk és vannak nálunk rosszabb helyzetben lévő párok is. Ha nem sikerült, akkor megyek a dokimhoz, hogy uh-val kövessük a ciklusomat és ha úgy látom, hogy nem igazán működik együtt, akkor irány egy másik doki. Mindenki azt mondja, hogy legyek türelmes, de nagyon nehéz. Beköltöztünk a nagy házba és itt a szép nagy gyerekszoba és olyan jó lenne már ha lenne lakója. Igazából nekünk mág van mit csinálni a házon kívülről, mert csak belül lett szépen kész, de az tényleg olyan amilyet megálmodtunk. Próbálok nem elkeseredni és amég dolgozok jön a pénz és szépítjük kívülről is a házat.
Szombat reggel ismét tesztelek.
Csucsu: igazad van, amég nincs menzi addig van remény. Meg alaposabban megnéztem magam és még csak barnázásom sincs. Pedig ilyenkor nekem legtöbbszőr már van. Szóval most várakozom.

KépKép
csige-bige
 
 


Puszedli: hány hetes is vagy pontosan? Az tök jó hogy már dobog a kicsi szíve.

KépKép
csige-bige
 
 


Kedves Csiga Bige!!
Igazad van, kérd tőle. Hisz fontos dolog, és én úgy tudom kell is Closty közben, mert ha nem tud kipattani a tüsző, ciszta lesz belőle.

Nekem 10. napon nézték meg, és majd újra megnézik a 20. napon.
Van ahol minden másnap nézik.
De szerintem, ha elfogadod a véleményem, menj máshoz, ha nem egyezzik bele.
Hisz az idő telik felettünk.
Nem vagyunk elkésve igaz.
De ha van segítség, minél előbb legyünk babásak.
Ismerek olyan nőt, aki igen csak kifutott az időből, mert nem elég jó helyen volt.

Én most vagyok a 3. dokinál. Aki végre tesz valamit. A többi csak azt mondta várjak türelmesen.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami
 
 


asszem megpróbálom a vonalzót.

Picimami: jó, h LH-tesztelsz! Szorítok, h meglegyen a nagy találkozás!

Csige: sztem is nézesd meg UH-gal, ártani sosenem árt.
Vendég
 


Sziasztok!

Mennyit írtatok!

Syl, örülök hogy nincs cisztád!! De akko rmiért kell a lapar?

Csige, nagyon korai volt a teszt! Nekem a 10-es erősségűvel a 12. dpo-n alig észrevehető két csík volt..

Puszedli, tök jó hogy minden oké!!! És gratula a dobogó szivecskéhez! Vigyázz magatokra! Hányadik héten vagy most??

Csucsu, lehet hogy előrébb hozza a closti a peteérést.. Nekem mondjuk az ideélis 14. napra tette.

Drukk mindenkinek, és pihenjetek az ünnep alatt!

Kép
szilvia80
 
 


Jé, sikerült:).
Vendég
 


Bocsi
Csige-Bige :oops: :oops: :oops:
Rosszul írtam a nevedet.
Ne haragudj.
Remélem nem voltam túl sok :oops: :oops: :shock:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami
 
 


Szia Szilvia, köszönöm neked is a gratulációt, meg hogy szorítottatok nekünk!

Most már tudjátok követni hol járok.

Nekem a clostival a 23. nap körül sikerült a pé.
Vendég
 


Puszedli!
Nagyon szép lett a vonalzód!!

Köszi a drukkot. Bízom a sikeres találkozásban.
:D

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?