Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Zsuzsu: Bocs de sztem mindent csinál ez a gyerek csak nem éhezik :D :D :D Nagyon kis husiiiii :D

Csajok bocs az offért tudtok valakit aki kéménybéleléssel foglalkozik???????? Tudjátok ha cirkót akarunk csináltatni akkor ki kell béleltetni a kéményt hozzá.....
Köszike

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Karmen: Orsinak nagyon boldog névnapot!

Zsuzsu: Szerintem se éhezős ez a rádhasonlítós kicsifiú :)
Nem jöttetek vasárnap?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Enikő!
Szerintem a Kéményseprőipari Vállalat vagy Kft. foglalkozik ilyennel.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Karmen, én most kívánok Orsinak boldog névnapot! :D Jó, hogy meggyógyult a kicsi fiú, drukkolok, hogy holnap túllegyetek a szurin!
Mami lábadozik, nagyon fáj neki, ahogy anyu elmondta, vaslemez és szegecsek is vannak a kezében, az ideget nem kellett varrni, nem szakadt el hál istennek, de nagyon nagy a vágása. Hétvégén meglátogatjuk.

Zitus, van, hogy egész nap bent vagyunk a városban, tegnap is voltunk sokat bent, holnap is reggel megyünk (10-től zh-zok), utána be akarok menni a munkahelyemre (Aradi vértanúk tere), apához ebédelni, ide-oda, elintézni ezt-azt, délutánig biztos bent leszünk. Ha Lali tud aludni a babakocsiban, és nem lesz nyűgös, talán ringatóra is elmegyünk késő délután.

Enikő, jó látni ezt a pörgést, hogy elfoglalod magad és nem a béka feneke alatt siránkozol. :wink: Szuper csaj vagy! :D Apróságok jól vannak?

Bibi, Barniszájat tehetnél! :D

Vettünk babakocsit, hosszas vívódás után egy Pierre Cardin mellett döntöttünk, játszott még egy ABC Design is. Vaterás, kíváncsi vagyok, mikor érkezik meg. (ez az, csak kékben)
http://www.vatera.hu/uj_pierre_cardin_2 ... 05658.html

Kép
szilcsi

Köszi Karmen, te jó ég, hogy ti már az iskolában gondolkodtok... :P
A Máv nekem is tetszett, cskhát 14000 HUF???? :roll:

De a Gyertyámos is szimpatikus volt. És a fülével minden rendben a kicsilánynak? A Pickről hallottad, hogy jó?

Kép
káti

Hja hízás: a mi régi védőnőnk - akiről nem tudok szépet és jót mondani - szerint a minimum hízás heti 10 deka, vagyis havi 40 deka. :shock: Kicsit se paráztam, mikor Lalinak esze ágában se volt ennyiket hízni... :roll:

Kép
szilcsi

Karmen :)
Na igen, a lényeg az, hogy egészséges, kiegyensúlyozott legyen a bébi, tényleg hülyeség paráztatni a mamákat..
Én speciel megnyugodtam a havi 15 deka minimum hallatán, mert azt már én is elég kevésnek találtam. :oops:
De Orsinak olyan az alkata gondolom, mint a Tiéd. Sose fog elhízni! :wink:
Boldog névnapot a nagylánynak!! :D :D

Enikő :)
Sztem is a Kéményseprők csinálják a béléscsövezést....
Várom ám, hogy mesélj!!! :wink: :D

Szilcsi :)
Holnapra nagykalappal! :D :D
Nem tudom a héten milyen idő lesz, talán csütörtökön vagy pénteken még bemegyünk csavarogni egyet, meg a dm-be vásárolni. Szerdán mi nem megyünk, mert anyukám jön unokázni! :D

Kép
Kép
zituska28

Zsuzsi! Neked is köszönjük a köszöntést, te voltál az első, de Szilcsit irtam, nagyon bocsi!!:)

Bea, Szilcsi! Nektek is köszi! Egész nap ezt mondogatta mindenkinek hogy neki ma van a névnapja, olyan izgatott volt, Sellős tortát választott, majd képeket is teszek valamikor

Szilcsi! Szegény mama, jol megjárta, remélem szépen gyógyul majd a keze! Milyen ZH, mit tanulsz? Bocs nem rémlik :oops:
Babakocsit én is tölük vettem, csak a boltot hivtam fel, Vaterán a jutalék miatt drágábban adnak mindent, mint az üzletben. Kár elöbb nem mutattad hogy tölük akarsz venni :(

Káti! Suli még messze, de még igen gondolkodunk rajta:)
A füle a kiscsifiúnak volt beteg, nem a lánynak:) De köszi, igen minden rendben van. Igen, a MÁV nekem is tul drága:( Hát a Pick-et itt Angi szidta, ö kivette onnan a gyerekeket. Nekem az van a melo mellett, régen nagyon jo volt, ha mégsem válik be majd elviszem, de kezdetnek megprobáljuk mégis. A szomszédom oda hordja be, most kezdték ök szeretik.
Nekem még a Boross J. tetszett de az kicsit messzebb van.

Enikö! Sogorom ahol dolgozik, azok csinálnak bélelést is, majd megirom MSN-ben kit keress. Még vizszigetelést is csinálnak.

Oriflame itt senki?? :oops: :oops:

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!!

Köszi a dicsiket, nagyon örvendetes valamennyi számomra!!

Az igazság az, h Konstantin szopizik, majd elnézeget 30-60 percet aztán követeli a cicit. Olyankor kiszívja a másikat is, majd durmol 3-4 órát. Tudom itt a hiba, de ha nem kapja meg a másik cict, képes egy órán át ordítani....

Mit csináljak????????? ( tiszta gyagyának érzem magam, pedig ő már a második gyermekem...)

Bibi!

Ábel örül, de még mindig nem beszél, csak mutogat :evil: :evil: :evil: Azért védeni is kell a kicsit, mert Ábel szeleburdi energiabomba...

Ja és Ábelnek 27 es a lába.... :o :)

Zituska!

Akkor szedem az elevitet, maradt még 30db.... A dokink sem aggódik, de látott egy pici nyelvlenővést, lehet, h ez okozza a kevés hízást....

Bea!

Ezer bocsi, diliház van nálunk........voltunk vasárnap, de Konsti ordít a kocsiban, folyton cicizne.........örültem, h az SOS dolgokat elintéztem. Ma is voltunk erre-arra, de ordított sokat.....

Ha lesz erőm holnap postára adom !!!!!!!!

Csajok!!!!

Aki járt már Tornyos Szabolcs magánrendelésén légyszi irjon meg mindent !!!!!!! Elvinném a fiukat hozzá. (inkább magánba, mint órákat várjak a Klinikán egy pár hetes babával)

Minden érdekel, hol rendel, mikor, telcsiszám, mibe kerül, mennyire vagy elégedett.........

Ha jól emlékszem Anett volt nála és Kármen??!!!

Köszi!!!!!

A többiektől bocsi, de még bele kell rázódnom a kétgyermekes létbe...

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsi! Nagyon kedves volt, de... Orsinak azt mondta a gyógycipő nagyon drága lenne, kb. 9e ft, igy inkább a cipő talpára ir fel neki emelést. Ez nem vált be neki több okbol sem. Azután másik orvoshoz mentünk, kiderült gyereknek ingyenes a tb. alapon felirt gyógycipő is, amit méretre készitenek. Igy azt hordjuk és tényleg sokkal jobb is. Szoval nekem csak emiatt nem tetszik, hogy már elsőre is lehetett volna cipőnk. Felnöttnek valóban olyan drága, de gyereknek nem

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen! Oriflame?? Én!!!! :D :D Mit szeretnél??

Zsuzsu! Ki mondta, hogy éhezik ez a kis husigombóc??? :lol:
Zöld kaki lehet sok vagy kevés kajától is, szerintem Konsti nem az utóbbiba tartozik. :)

Káti! Enyim nagylány a Gyertyámosban nagycsoportos. :D Kérdezz!!! :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zsuzsu! Én azt is hallottam, hogy a zöld kaki lehet attól, hogy sok előtejet eszik. vagyis amikor a másik cicit kapja nem zsírosabb tejet kap, hanem előtejet megint.próbáld meg, hogy mielőtt a másik cicire rakod fejd ki az elejét, hogy kevesebb előtejet kapjon.

Amúgy ez a pici fiúcska tényleg nem hiszem hogy nagyon éhezne. Nagyon édi baba.

Kép

Kép
sznanna

Zita!Karmen!
Privi ment. :wink:
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok!
Mi is megjöttünk,jó volt szép volt.
Zsuzsu!Írtam privit.
Visszolvasni nincs időm,Málna kavar ezerrel és ott kell lenni mögötte,ha meginog elkapja a kezem.
Vitaminokról: mi Eskimo Kids-et eszünk,fini az illata,tutti-fruttis ízű omega 3,omega6 D és E vitamin,teljesen tiszta természetes alapanyagokból.
És 2 kép:
Önálló joghurtevés
Kép

fenyőfaellenőrzés
Kép
20140113113746

Anett!
Üdv itthon!

Zsuzsu!
Hová hízzon már a kis Konstantin?? :shock:
Nagyon jól néz ki.. :wink:

Zita!
Hűtőben tartottad a Sinlacot v. simán polcon?
Hűtőben tovább eláll.Akkor még jó lehet,de gyorsan el kell fogyasztani.
Én asszem megszagolnám van-e vmi gyanús szaga..
ha igen,kiönteném.Ha nincs akkor felfalnám én.. :lol: :lol: :lol:
De ez csak magánvélemény volt.. :lol:

Edit

szilde
Szeged

Karmen!
Dénes tavaly is szedett Broncho-Vaxomot, idén is szed, ő is úgy kapja, hogy az első doboz lemegy egyhuzamban, tehát 30 napig szedi, aztán 30 nap szünet, a 2. doboz pedig 10 nap gyógyszer 30 nap szünetenként megy le.

Bibi! Dininek is 26-os lába van. :) Ez a 3 prücsök Ábellel együtt jó nagy lábon él! :)

Diniszáj:
Kapott egy Túró Rudit uzsi után. A csoki kicsit meg volt rajta repedezve. Nézegeti, aztán szemrehányóan megszólal:
-Anya, ennek össze van töredezve a lakkozása!
:):)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

sZIASZTOK!!

Én is látom, h szép kerek a kicsi fiam, de az a fránya mérleg........ Most 3800-3900g között van a tiszta súlya. (3770g született, haza 3600 jöttünk)

Anna!
Igazad lehet, így most a szopi , játék után az előzőleg szopizott cicit kapja vissza. Ha tetszik, ha nem :) Dolgozzon....

Melinda!
Van könnymentes gyermeksamponja az oriflame nek???

Anett!
Köszi a pü-t! Igazság szerint több dolog miatt is vinni akarom mindkettőt. Még nincs döntés, h magán vagy Klinika, de NAGYON KÖSZI!

Málna olyan nagy már!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

K.L Zsuzsi!
Diniszáj... :lol: :lol: :lol:

Bea, A.T.Zita!
Feladtam postán a kuponokat ma!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu!
Köszi!

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok! :)

Noncsinak még mindig több füle van, mint foga, de már csak 1-el!!! :lol: :lol: :lol:
...és csak most vettem, észre, mikor már áttört... :oops: lehet fujjogni, meg írigykedni :lol: :lol:

Zsuzsu :)
Mit csimálnak a nyelvlenövéssel, ha az miatt nem hízik?? :oops:

Anett :)
Málnus olyan szééép...még mindig :D :D

Bocs, bocs! Most csak ennyi voltam, romeltakarítás még ezután jön...

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

A kimenőnk éjszakáján (ami egyébként szerintem is jól sikerült!) volt dolga nálunk is apának, mikor hazaértem, ébren találtam, már vagy 5x volt bent Marcsinál, és Dórit is vissza kellett altatnia 2x (ő ritkán kel) :( . Én is berekedtem, a náthás nyavalyám is rosszabb lett, nagyon makacs takonykórt szedtünk össze családilag, majdnem 2 hétig tartott, az antibiotikumot megúsztuk szerencsére. Hétfőn Marcsi ment oviba, délután a pocakját fájlalta, este már hányt, tegnap nem, ma reggel és délelőtt megint. Remek. :cry:

dittke: Marcsi a Gedóiba (Temető u.), több fórumgyerekkel egyetemben.

indababa: milyen csoportba jár? Engem is érdekelnek a részletek, akár priviben.

Szilcsi: méghogy gyengénfejlett! Azakimongya! :lol:

Karmen: jó, hogy jobban vagytok! Írtam privit a képek ügyében.

toncsi: tényleg szép! :wink:

A.T.Zita: nekünk is van ilyen rugós hintánk, Marcsi imádta, kétévesen leszakadt alatta, akkor leszedtük. :lol: Dóri is beleül néha még, a mienk Mothercare, ülni nem tudó babát is bele lehet tenni, mert úgy lóg benne, mint egy kenguruban. A bontott Sinlacot nehogy kiöntsd! Én tuti felhasználnám, akármilyen lassan fogy el.

Prevenar: Zita, K.I. doktornőhöz jártok ti is? Én hivatkoztam neki azt az infót, amit ide is belinkeltem a 790. oldal tájékán, azt mondta, ne higgyek el minden hülyeséget a netről. Viszem neki a cikkeket legközelebb, kikerestem azóta. Ezt valahogy nem szeretem a dokikban (általános tapasztalat), hogy olyasmit állítanak biztosan, amiről nincsen teljes körű tudomásuk. Egyébként Marcsinak NEM javasolta a doktornő, csak Dórinak! Nyilatkozatot nekünk is kell kitölteni, csak annak rendelik meg, aki kitölti, aláírja.

jégvirág: teljesen el vagyok bizonytalanodva Prevenar-ügyben. A cikkek, amiket az előbb említettem, ellene beszélnek, azok is, amiket te írtál, meg még ezer más, és nyilván másik ezer meg mellette... :roll:

Súlygyarapodás: szerintem annyira nem kell kétségbe esni 150 g alatt sem. :wink: Nem számokban mérjük… Én bármikor, ha aggódó hsz-t írtam (a hurkás, ideodadagadó) Dóri elégtelen (150 g alatti) gyarapodásáról, mindig azt a választ kaptam (tőletek is), hogy kár ezen ennyit számolgatni. Sokkal fontosabb, hogy eleget pisil –e, hogy hogy néz ki, stb. Zituska: Na de ezen mi már túl vagyunk! :wink:

:?: A buliképek miért nem lehetnek publikusak?

káti: szia rokonanyuka! :wink: A vonalzód igazat mond? :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Anett: pontosan milyen vitamin ez? Ki gyártja, mi a neve, hol kapható és mennyiért?Kösziiiii :lol:

Kép
gyanixi

Íme néhány kép. :wink:

Kép

Klóntanulmány:
Kép Kép Kép
A harmadik képen Marcsi van, 2006 októberében.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Niki!
Pontosan ez a neve,amit ideírtam : ESKIMO KIDS étrendkiegészítő gyerekeknek,Svédországból jön,az import céget már nem írom ide,gondolom annyira nem fontos,5000 ft 105 ml ,aptikában rendelnek ha kéred,de lehet van simán is. www.eskimokids.hu oldalon mindent megtalálsz róla!
20140113113746

Jó reggelt!
Mire visszaolvastam, elfelejtettem mindent! :oops:
Konstantin nagyon szép! Kis kerek pofija van. :)
Zitacicu! Ilyen ágya van Biankának is! Nekem nagyon tetszik.
Nóra! Mennyire hasonlítanak! De szép szemük van!
Málna nagyon ügyes! Jó a kép. :wink:
Norbi édi! A kis rosszcsont! :D

Megkezdődött az őszi szünet! Arról szokott szólni a szünet, hogy 4-fele szaladgálok. Mindég akar valaki valamit! :lol:
Iza a kiságyába alszik el esténként, és nem kell vele sétálni!

Kép
dittke

Anett! Te fém kanállal etetsz? Mióta? :o

Zituska! Ha le van növe a nyelve (kicsit Norbinak is volt) akkor felvágják, ambuláns mütét. Ö utána nem sokkal szopizott, szoval szerintem nem fáj a helye

Nóri! Elküldtem a fotókat!:) Gyógyuljatok! Tényleg klónok!! :lol: Én sem értem miért ellenkeznek a többiek a képek ellen :o :o Söt, én itt is benne lettem volna a Délmagyaros fotózásban, de Toncsi nagyon gyorsan elhessentette a srácot :oops:

Mi tegnap megkaptuk a pneumo szurit is a kötelezövel. Nekem elég volt csak aláirni hogy tudomásul vettem milyen oltás ez stb. De ezt is elég volt az oltáskor aláirni. Előre nem töltöttem ki semmit, elég volt megbeszélni hogy kérem majd a szurit.

Káti! A Gyertyámost az idén én is meg fogom nézni, jó hogy emlitetted! Ott nem jártam annak idején, de tetszik az udvara. Valahogy nem jutott eszembe ott is van ovi.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bea!
Ti melyik gyerekdokihoz jártok és hova???
Jöhet priviben.

Edit

szilde
Szeged

Kármen!
Több hónapja már,miért mi baj a fém kanállal??Én dokit is kérdeztem,lehet fém kanállal enni,így mi Hello Kitty kanál,villa,tányér ,pohárkollekciót használunk :D
20140113113746

Norus :)
Nagyon szépek a klón-bébik! :lol: :lol:
Igen, mi túl vagyunk már ezen az eleget eszik-e mizérián, de Zsuzsu még nem, őt kell nyugtatni! :D :wink:
Nem tudom, melyik Zitától kérdezted, de mi Dr. Kovács Mariannához járunk. :)

Karmen :)
Nyelvfelvágás elég rémisztően hangzik, még szwerencse akkor, hogy nem olyan rossz a babának!
Tényleg, mi a baj a fém kanállal?? :shock:

Kép
Kép
zituska28

Zitus, mi is oda járunk.

Kép
dittke

Zituska!
Hol rendel a Dr,nő?

Anett!
Én is csodálkoztam a fémkanálon mert anno-lehet,hogy nem emlkészel-de te vetetted fel a témát,hogy csak műanyag kanállal szabad etetni,és hogy te azzal etetsz majd akkor(igaz a férjed hülyeségnek tartotta)
Egész kis vita volt belőle a fórumon.
Így beugrik?:)

E.

szilde
Szeged

Sziasztok,

élünk mi is (csak kissé zaklatottan). :?

SzNAnnának szeretnék nagyon boldog szülinapot kívánni! :D

Zitus, gratula az első fogacskához, jó neked, hogy csak most vetted észre, ezek szerint nem viselte meg Noémit (irigyirigy) :D
Mi most éjjel is 11-kor óriási üvöltésre rohantunk be Lalihoz, hát csukott szemmel tök kómásan gyűrte befelé mindkét kezét a szájába, bekentem-masszíroztam kicsit és vissza is aludt. :) Szegénykémet ez a 7-8. fogacska nagyon megviseli.

Csajok, mikor lesz a következő tali??? Asszem, életmentő lenne... Jövő héten valamikor?

Bocsi, egyedül vagyunk a törpével (már megint, holnap is, jó, hogy hosszú hétvége van...) :roll: :cry:

Kép
szilcsi

Én is emlékszem hogy téma volt nemrég itt a fém kanál, de hogy ki miket szolt hozzá már igy nem emlékszem név szerint. Én mindenesetre nem emlékszem ahol régen olvastam, hogy miért csak a müa. lehetett, nálam sokáig nem ettek igy fémmel. De valahogy nekem is ugy rémlett most hogy Anett müa. párti volt:)

Szilcsi! Sajnálom hogy Lalinak a fogacska sem jön könnyen! Olyan sokat szenved ez a kislegény.:(

Nekünk is höemelkedésünk van most az oltás után.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ja, arra a műanyag vagy fém kanál sztorira emlékszem!
De nekem úgy rémlik, hogy pont a műanyag kanál "ártalmairól" volt szó!
Hogy rákkeltő a műanyag kanál.. Asszem, pont Anett írta, hogy ezt hallotta. (jól emlékszem Anett?)
Amúgy meg sztem tök mindegy...Noémi műanyaggal eszik, Boti meg fémmel...

Talit én szorgalmazom! :wink:

Kép
Kép
zituska28

Norus!
Holnap reggel elutazom és csak jövő szombaton jövök haza. Ezután tudok csak privit írni a gedói oviról. Én két csoportot ismerek, azokat merem ajánlani, de tényleg csak priviben.
Üdv mindenkinek, kellemes őszi napokat! :lol:
indababa

Igazatok van! :D Pontosan így volt: Gira látta az egyik képen,hogy Málna műanyag kanállal eszik,és akkor írta,hogy olvasta,hogy a Nestlé-s műa.kanál mérgező,na erre én beparáztam,és azóta fémmel eszünk,addig műa. párti voltam igen!És Szilde jól emlékszel,a férjem hülyeségnek tartotta :D mondván,hogy minden műanyag mérgező és így akkor a játékokat is vegyem el tőle meg mindent,ami műanyag! :D
20140113113746

Sziasztok!

Ha valakit érdekelne Leg magic,akkor szóljon.Van pár darab ami még nem kelt el :-)

Ára : 14.000.-Ft

Kép

Mindannyian tudjuk, hogy az edzés fontos a jó alak eléréséhez. A
legtöbb esetben éppen a jó alak elérésének vágya az, amiért
elkezdünk edzeni. De nem ez az edzés egyetlen pozitív hatása. A
súlyfölösleg leadása mellett más előnyökkel is számolhatunk.
1. Jó közérzet

Szeretne jó hangulatú és optimista lenni? Az edzés azzal, hogy
erősebbé, kitartóbbá, rugalmasabbá és jobb megjelenésűvé teszi,
visszaadja önbizalmát is.
2. Jobb alvás

Mivel az edzés következtében izmai kevésbé lesznek feszültek,
könnyebben ellazul alvás közben is. Észre fogja venni, hogy
gyorsabban elalszik, mélyebben alszik és reggel frissebben ébred.
3. Jótékony hatás az emésztőrendszerre

Az edzés pozitív hatással van az emésztőrendszerre is: a belek
stimulálása, a puffadás enyhítése és az izzadás révén megszünteti
a szorulást.
6. Nagyobb függetlenség az idősebb korosztálynak

A rendszeres testedzés javítja az izmok, az ízületek és az
immunrendszer állapotát. Így az idősebbek tovább megőrizhetik
önállóságukat, hiszen nem szorulnak mások segítségére a
mindennapok során, ami szellemi kondíciójukra is pozitív hatással
van.
7. A fiatalság megőrzése

Minden évben hatalmas összegeket költünk egészséget és
megfiatalodást ígérő termékekre. Pedig az öregedési folyamatok
lelassításához az is elég, ha rendszeresen edzünk.
8. A fizikai és mentális stressz csökkentése

Az edzés segít megbirkózni a fizikai és mentális stressz
hatásaival, és csökkenti a pánikrohamok előfordulásának
valószínűségét.
9. Gerincfájdalmak enyhítése

A nyújtógyakorlatok, az úszás, a Pilates-torna és a hátizmot
erősítő gyakorlatok erősebbé teszik a hátat, és enyhítik vagy
megszüntetik a gerincfájdalmakat vagy a szimpla hátfájást.
10. Nagyobb rugalmasság

A nyújtógyakorlatok javítják a rugalmasságot, a rendszeres aerob
edzés pedig hosszabbá teszi az izmokat.
11. Pozitív hatás a szellemi képességekre

Az edzésnek hatásait munkahelyén is tapasztalni fogja: frissebben
és koncentráltabban nézhet szembe a napi feladatok kihívásaival.
12. Magasabb fájdalomküszöb

Az edzés növeli a természetes fájdalomcsillapítóként ható
endorfinok mennyiségét. Így a nők könnyebben megbirkóznak a
premenstruációs fájdalmakkal és a menstruációs görcsökkel is.
Emellett ha az edzés alatt mélyen lélegzik, több oxigén jut a
vérbe, ami ellazítja a méhet.
13. Kiegyensúlyozott vércukorszint

A testedzés segít a vérglukóz szintjének kiegyensúlyozásában, ami
különösen fontos a cukorbetegek és a cukorbetegségre hajlamosak
számára.
14. Egészségesebb bőr
A magasabb oxigénszintnek és a jobb vérkeringésnek köszönhetően a
bőr rugalmasabbá válik, és a pattanások kialakulásának esélye is
csökken.
15. Erősebb és egészségesebb csontok

Az edzés javítja a vérkeringést és a tápanyagok csontokba
áramlását, ami csökkenti a törések és csontritkulás kockázatát.
16. Koleszterinszint szabályozása

Az edzés növeli a „jó” koleszterin szintjét a „rossz”
koleszterinnel szemben, és a trigliceridek számát is csökkenti.

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

ha valaki babakocsit akarna venni láttam a Veresács és a Kálvária sarkán egy angol minden félét árulós boltban egy vadiúj Aria-t 18e Ftért

csomó olcsó cuccuk van, babaholmi, meg műszaki dolgok, fogalmam sincs hogy csinálják, hogy ennyiért adják, de tény, hogy olcsó.....
Vendég

Prevenar:
látom téma volt, én beadatom Boldinak, sztem több az előnye, mint a mellékhatása

ismerek egy kislányt, aki nél nagyon súlyos volt a betegség, sztem most, hogy 2 év alatt ingyenes, kár veszni hagyni (nekem sajna nem ingyenes, mert Boldizsár 2 felett van)
Vendég

Dancsi! Azta, 3. vonalzó!!! :) Gondtalan babavárást kívánok!! :) és egy kislányt Melóhelyen tudják már?

Zsuzsu! Van szemkímélő sampon és tusfürdőjük, de mi még nem használtuk, nem ismerem.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda,
köszi :) aranyos vagy!

tudják, mert táppénzen vagyok, van egy haematómám és kicsit necces a terhesség megmaradása :?

eleve 2 hétig nem találták a babát, azt hitték, hogy méhen kívüli, aztán az uccsó határidőn előkerült, aztán a hegvonalon látták, ami szintén nem jó...

következő hétre feljebb került

most meg ez a vérzés, azért reménykedem...
Vendég

Anett!
Ja,figyelek ám. :wink:
Csupa szem és fül vagyok... :lol: :lol: :lol:

Dancsi!
Vaoooo!
Jön a 3. trónörökös?Gratulálok!
Hogy vagy?
Fiúk tudják már?

Szilcsi!
Sajnálom Lalikát,és együttérzek veletek...Kitartás.
Idejét sem tudom mikor aludtam egy jót.Kevin újabban vagy 8-10 szer is kel..Mosott rongynak érzem magam..

Zituska!
Kovács Drnő hol rendel?

Bea!
Ti kihez jártok?( gyerekdoki)

Edit

szilde
Szeged

Pár kérdésem lenne.:)
Fagyi meggyet felengedés után héjastól turmixoljátok és leszűritek,v. a meggyet forró vizbe dobva is lejön a héja?
Kevinnek nagyon ízlik a meggy,csak marad benne kis héjdarab azt utálja.Nyávog miatta.(megértem,tényleg zavaró)
Leszűrés után sokkal jobb a helyzet,de kicsi mindig marad benne..

Másik.
Bronco Waxom.Ez vmi homeopátiás cucc,v. sima gyerekorvos is felírja?
Ez csepp, v. por?
Hallom sokba kerül.Akkor már nagyobb gyerekek jobb ha Prevenárt kapják meg ennyi pénzért???

Edit

szilde
Szeged

Dancsi :)
Gratula!!! :D :D :D
Kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen! Boldog babavárást!! :D
Prevenarról ugyanezt gondolom... ezért megkapja Boti is, nem csak a kicsi.

Edit :)
A MiniKliniken rendel. Kell az elérhetősége?
A meggyet én hélyastól turmixolom, de előtte megrottyantom forróvízben. Nekünk sikerül elég homogénre turmixolni.

Csajok!!
Tali???? Mi Szilcsivel már tuti megyünk!

Kép
Kép
zituska28

Dancsi!
Kivánom, hogy minden rendben legyen!
:wink: Jozsónál is volt ilyen, ugye? :cry:

Szilde!
A Bronco-t orvos irja fel. immunerősitő por, vagy kapszula.
Nem ugyanaz mint a Pneumo szuri.
A Kovács Marianna dr.nőhőz rövid ideig mi is jártunk, nagyon jó alapos orvos, nekem a stilusa volt kicsit nyers.De szakmailag szuper. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita!
Tudom,hogy nem ugyanaz a kettő. :oops:
Csak vmilyen szinten mindkettő az immunrendszerre hat,és felvértez a betegségekkel szemben.Akkor már a Prevenar tovább hat,nem?Még ha nem is egy életen át.

Ha választani kell,úgy értettem.Nem túlzás mindkettő??

Na nekem a nyers stilusu dokikból elegem van.Én olyat keresek aki kedves,jófej,és nagytudású.Remélem nem kivánok lehetetlent..
Dr.Kovács Ildikót ismeri vki?

E.

szilde
Szeged

Csajok,ez a tali engem is nagyon érdekelne!!!!!!!!!!!!!!!!
Kedd,Szerda nem jó,a többi az igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dancsi,örülök hogy jelentkeztél!!!
Gratulálok ,és szívből remélem,hogy semmi gond nem lesz veletek!!!!!!!!!!!

Kép
bibi226

Szilde!
lehet, hogy csak én voltam érzékeny, mikor márk megszületett, azért tünt nyersnek a dr.-nő. zituskáék, anették, timiék is hozzá járnak, inkább rájuk hallgass szerintem vele kapcsolatban. :wink:
bocs a kisbetűkért, szandi a kezemben. :lol:
nem is újságoltam, ma belővettük a fülét. kicsit sirt, de olyan aranyos. ez most az a kis sima gömb gyógyfülbevaló, ennek meddig kell bent lenni.?mert van szép csajos rózsaszin köves fülbevalónk is. :D

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Kép
bibi226

Kép
bibi226

Kép
bibi226

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?