Új privát üzeneted érkezett!

Hát még én :cry: :cry:

16 éve jártam hozzá..a fiam is nála született,meg a tesóim gyerekei is..de hát ilyen az élet. :cry:

Na...pozitívan....jó kezekben vagyok tudom :D

És Lilim lesz... :D :D :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Gabinak meg pozitiv tesztje.... :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nagyon szép név a Lili :D Hajrá Lili!

afra.h

Igen! Hajrá Gabi és a Pocaklakó!!

afra.h

Köszi Csajok arik vagytok!!!

Nekem is nagyon tetszik a Lili :lol:

Kép
Kép
minimano74

Hát már nagyon várom a poz. tesztet :lol: (De csajok most csináltam a munkahelyemen egy tesztet :oops: :roll: és nega lett, igaz dm-es ki tudja milyen nincs rajta az érzékenység :cry: :oops: )

NA DE AZÉRT NEM ADOM FEL ŐT VAN A PICUR A POCAKBA, BIZTI :wink: :roll:

Kép
Kép
minimano74

Úgy utálom, hogy nem tudják ráirni milyen érzékenységű :evil: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
minimano74

Jaj ne hergeld magad....

Türelem...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Mini: amig nincs piri addig van remény. Na meg reggeli pisiből kell csinálni. !! Irgum burgum tessék reggeli pisiből csinálni legközelebb.Hiába rá van irva, hogy a nap bármely szakában lehet.

Afra: Hú de nagyon izgalmas idpk elébe nézel. Kivánom, hogy találd meg az otthonod :) tetszette, hoyg azért is kell nyelvet tanulni, hoyg értsd ha mondják tolni kell:)

Cat: Lesz ám még ilyen ne izgulj. Ezen át kell esni mindegy gyereknek.
De majd össze szoknak és nem lesz ilyen.

Kép
csucsu05

Okszi :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Gabi: ma hányadik napon vagy?

Kép
csucsu05

Hát az a baj, hogy nem tudom mikor volt pém, de apával 5-én voltunk együtt tehát kb. szerintem a 9. napon. Ebben a ciklusban összesen kétszer voltunk együtt szept. 29. és okt. 5-én,ugyebár a 29. kilőve mert akkor már tuti mutatnia kellene a tesztnek, igy marad az 5-e, ha minden igaz :roll:

Kép
Kép
minimano74

Az is lehet, hogy csak a piri szórakozik velem :cry: :cry: :oops: akkor nagyon mérges leszek :evil: de most még bizakodom :wink:

Kép
Kép
minimano74

törpiri: szia drusza:):):):)sajnáloma dokidat de biztosan jó kezekben leszel az új dokinál is :) az amnió meg ha jók a leleteid tényleg semmi szükségh rá csak ijesztgetik az embert ma már más módon is elég jó bizonyosággal ki tudják mutatni hogy beteg e a baba vagy sem de sajna ez most még elég drága :(

én 170 cm vagyok :)

Gabi: fel a fejjel :):):)amig nincs piri addig bármi lehet és neked most a bármi az egy baba :):):):

nika70
Salgótarján

Na lányok elmentem haza.

Puszi

Kép
Kép
minimano74

Hazaértem nagyimtól.
Hát nincs jól a drága.
Már beszélni sem nagyon tud.
Nem is jöhet haza.
Elfekvőbe viszik.
Ő meg sír haza akr jönni, és papot akar.

Afra!
Nagyon édes vagy! Aranyos amit írtál. Még könnyeztem is tőle.
Köszönöm.

Törpiri!!
Én is 155 cm vagyok :D
És PiciMeli :D :oops: :oops:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Akkor ez a Törpirik gyülekezete....
Hát igen...jó dolgokból kicsit adnak :D :D :D

MEgyek lassan én is hazafelé...tanulás gyerkőccel... :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Afra!
Jó lett az új avatarod. Először azt hittem új lány csatlakozott hozzánk! :oops: :oops:
És a vonalzód is szupi :D

Jó pihenést neked is. És tanulást a gyerkőccel.
Nekem is tetszik a Lili név :D

picimami

Amikor Benivel kb. 6 hetes terhes voltam, és Horvátországban voltunk, azt álmodtam, hogy lányom lesz és Lilkinek fogják hívni. Pedig akkor még igazából csak sejtettem, mert majdenm két héttel később csináltam meg a tesztet.

Most a Lili név valahogy eszünkbe sem jutott. Ráadásul a barátnőm kislányát, aki múlt héten született Lillinek hívják. :D Így ki is esett volna a lehetőségek közül.

Lánynév nekünk csak a Zoé van jelenleg. A fiúnál pedig Apa múlt héten kijelentette, hogy neki egyre jobban tetszik a Márton. :shock: Kislány korom óta az volt a tervem, hogy ha fiam lesz Márton lesz a neve... Eddig állandóan tiltakozott ellene.
Vendég

Beni csak negyed öt felé aludt el. Háromnegyed kettőtől... :shock:
Akkor is csak azért, mert elvettem a kutyáját és azt mondtam., hogy most már odaadom a kukás bácsinak. :evil:
Vendég

Pici!

Sajnálom a nagymamádat!
Nem lehet könnyű...
Vendég

Picike sajnálom nagyidat :(:(:(

nika70
Salgótarján

Köszi csajok. Nem egyszerű.
És anyukámnak lesz a legnehezebb. Tudjátok ő gondozonő, idősek otthonában. Az az igazi, segítőkész, csupa szeretet.
És most az édesanyja is oda kerül.
A nagypapám is beteg lett nagyimmal együtt.
Neki a májával vannak gondot. Őt majd csapolni kell.
Nem irigylem most az anyukámat. :( :( :(

picimami

Cat!
Jó későn teszteltél Beninél,
Bezzeg most?! 8) 8) :lol: :lol:

Akkor érezted már? Vagy csak sejtetted mert késett?

picimami

Igazából teszteltem egyet nagyon korán, amikor még nem is mutathatta ki, csak kb. 4-5 nappal később. De akkor meg már nem akartam, mert elegem volt a negatív tesztekből. Sokat dolgoztam, aztán elutaztunk Horvátországba... Bár én akkor már "tudtam", csak nem volt bizonyítékként egy pozitív tesztem. Aztán amikor hazaértünk megcsináltam. Nem is hittem el először, hogy valóban pozitív. :D
Bementem dolgozni, de pár óra múlva hazajöttem, mert nem volt erőm koncentrálni és nem is éreztem jól magam. A többiek is mondták, hpogy biztosan elkaptam valamit, úgy néztem ki. Én pedig csak bólogattam, mert már tudtam miről van szó. :D Ez volt az utolsó munkanapom. :D :D :D
Vendég

Szép kis vírust kaptál el!! :lol: :o :) :D

remélem az én vírusommal is ilyen szép kis csomag érkezik majd.
Na megyek ágybabújok.
Nem vagyok jól.
Fáj a torkom, és a fejem. :shock:
puszi nektek

picimami

Ma a háziorvosom lebeszélt az influenza elleni oltásról. Nem tartott sokáig, hogy meggyőzzön. :roll:
Vendég

én úgy vagyok ezzel az influ elleni oltással hogy van három törzs ami ellen védett vagy és a többi? tuti van még több törzs ami ellen meg nincs oltás akkor meg semmi értelme bár egy idős ember adassa be de mi könnyebben átvészeljük igaz szigorú ágyfekvés sok folyadék c vitamin más gyógyi nincs ellen persze ha inluról van szó de a nátha ugyanez csak az influval láz is jár

nika70
Salgótarján

Pici! Nagyon sajnálom nagymamádat! Anyukádnak sok-sok türelmet, kitartást, erőt, s főleg lelki erőt...szüksége lesz rá most, azt hiszem!

Lányok! Azt hiszem, most elbúcsúzom tőletek egy időre, lehet, h már nem nagyon tudok internet közelben lenni. Remélhetőleg hamarosan Gironából jelentkezem :wink:
Vigyázzatok nagyon magatokra, a Picúrkákra és a petécskékre!

Asiye! Te tudod a telcsiszámom. Majd dobj egy mesaj-t, ha valakivel van valami, lütfen!

Adieu (ahogy katalánul mondják...asszem :roll: )

afra.h

Afra: szia . És amint tudsz gyere. Addig is sok puszi:)

Cat: A tesóm kislánya Zoé és nagyon illik rá:)
Amúgy a Lili most elég felkapott név lett. A szomszédunk ma jött haza apicivel 18-án pont a szülinapomon születt és Lili a neve. Bár nagyon szép: Bársony Lili.
És van egy barátnőm akinek a 3hónapos kiláyna Lili. Amúgy tényleg egy tündéri név:)

Kép
csucsu05

Hehe, nekem ugye a párom tiltakozik a Döme név ellen, mert hogy milyen már, erre most beindult a Bonifácra :shock: :lol: :lol: :lol:
Egy biztos, ennek a gyeröknek esélye sincs normális, hétköznapi nevet kapni :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos :D:D:D:D

Afra: jó utata és vigyázzatok magatokra és amint lehet gyere

nika70
Salgótarján

Jó Reggelt Lányok! (Már akinek jó)

Ma reggeli tesztem is ---- lett :oops: :cry: Lányok azt hiszem most feladom egy időre nem fogok tesztelni, talán jövőhéten ha addig piri sincs. :cry: Aztán majd meglátjuk mi lesz.

Kép
Kép
minimano74

Jó reggelt lányok!
Jó reggelt neked is Gabi!

Nyugi, ne add fel. Emlékezz én is így voltam.
És ha késői péd volt, akkor még nem jöhet piri és pozitív teszt sem.
Kérlek, menj el egy dokihoz!!!

picimami

Nekem bedurrant a torkom. Egész éjjel nem aludtam. Mézet ettem és hársfa teát.
Nem akarok semmi gyógyszert.
Hisz most nem lenne jó.
Lázam nincs. Remélem ez nem tesz rosszat a megtermékenyülésnek.
:oops: :oops: :?

picimami

Gabi!

Sajnálom! :(
Akkor most már jó lenne tudni az okát.

Afra!

Jó utat!

Nemlajos!

Egyre érdekesebb neveket adnak a szülők ma a gyerekeknek. Legalábbis ahhoz képest ahogy minket hívtak. A bölcsiben van Soma, Samu, Lola...

A Bonifác szerintem jó. :D
Vendég

Pici!

Állítólag egy kis betegség kifejezetten jót tesz. Ha nincs láz.

Homeogene9-et vehetsz be. Homeopátiás, és jó a torokgyulladásra.
Vendég

Szia Picimami :lol:

Sajnálom a nagyidat, most olvastam :cry: Szegénykém az nem jó ha fáj a torkod. Szerintem nem baj csak olyan gyógyszit szedj ami nem árthat a bébinek.

A dokihoz csak jövőhéten vagy utána megyek. Mert ha tényleg későn fogant akkor még ő sem tudja kitapintani (szerintem). Majd meglátjuk. De most nem akarok már többet tesztelni egy darabig.

Kép
Kép
minimano74

Tegnap este és ma reggel is hányingerem volt. :shock:
A 16. héten? Meg is ijedtem, mert a hasam is görcsölt egy kicsit.
De hiába beszéltem ennek a gyereknek, nem akart úgy mozogni, hogy én is érezzem. Pedig megnyugtató lett volna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.22 06:35-kor.
Vendég

Szia Cat :lol:

Kép
Kép
minimano74

Lányok eddig így néz ki a hónapom:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 33600_.png

Nem értem a vonalzóm, miért számol egyel több ciklusnapot :shock: :? :twisted:

De ez legyen a legkevesebb.

picimami

Szia Gabi!

Még kb. 20 percig leszek, azán zuhanyzás, és irány a bölcsi. :D
Vendég

Cat!
Megyek majd a dokihoz. És ír föl valami homeós cuccot.
Remélem jót tesz nekem, ez a kis betegség.
Bár izgi lesz most Szegedre vezetni. :shock: :shock:

Gabi!
Köszönöm, az együttérzést.

Tudom mit érzel most, velem is ez volt augban.
De egy hcg vérvétel, és egy uh segítene szerintem.
Én elmennék.
De mindenki maga érzi.

Puszillak
És szorítok neked

picimami

Palástfű-tea (150 Ft )

A palástfű segít menstruációs zavarok, fehérfolyás, alhasi panaszok, hormonzavar és a klimaxos rosszullétek esetén, a kezdődő pubertás időszakában kedvezően hat a női szervezetre, cickafarkkal együtt alkalmazva. Hogyha fiatal lányoknál a menstruáció orvosi gyógyszerelésre sem áll be a havi rendszerességre, cickafarkkal keverve a palástfű (egyforma mennyiséget véve mindkettőből) egyenesbe hozza a dolgot. A palástfűnek összehúzó hatása van, igen gyorsan gyógyít, ugyanakkor használják vízhajtóként és szíverősítő szerként is, sebláz, gennyező sebek és elhanyagolt fekélyek esetén is. A női nemi szerveket, mindenekelőtt a méhet erősíti, így az anyaságra való felkészülés, valamint szülés előtt és után alkalmazható haszonnal.

Szülés utáni sérülések, nehezen szülő nőknél alhasi petyhüdtség esetén, koraszülésre hajlamos nőknél terhesség megtartásában, a méhszalagok megerősítésében igen sokat segít a palástfű. A harmadik hónaptól palástfűteát kellene fogyasztania minden olyan nőnek, akiknek ilyesfajta problémái vannak.

Vetélés: A vetélés megelőzésére a terhes nő az első trimeszterben igyon palástfű teát, így megelőzhető az embrió kilökődése.

Az ezüstös palástfű különösen elhízás ellen jó. Naponta 1-2 csészével elég meginni, hogy kedvező hatását kifejtse.

Teaként: 1 teáskanál palástfüvet leforrázunk 2-3 dl vízzel, 1-2 percig állni hagyjuk, majd kortyonként fogyasztjuk. Napi 2-3 csésze ajánlott.

Fürdő: 0,5 liter vízben forraljunk fel 4 evőkanálnyi palástfű levelet, majd szűrjük le, és a főzetet adjuk a fürdővízhez. Fehérfolyás, menstruációs fájdalmak, változókori panaszok esetén ajánlható.

Jó tudni: naponta 2 csészénél több palástfű-teát ne fogyasszunk, mert károsíthatja a májat! Lázzal vagy vérzéssel kísért hasmenés esetén forduljunk orvoshoz.

Mit szóltok lányok, ez elkezdtem inni. :oops:

picimami

Jó reggelt lányok:)

Pici: Hú ennyi mindenre jó apalástfú tea? Nem is tudtam.

Gabi: Amig nincs piri van esély:)

Kép
csucsu05

Pici!

Igen tudom én is szeretném ha megnéznék de az én dokim nem csinál uh-t :cry: (lehet nem is csinálhat) a maszek rendelőjébe meg nem igazán szeretnék menni :cry: . De lehet hogy ma majd felhivom és megkérdzem mikor menjek hozzá, vagy mit csináljak, de nekem az a gyanum hogy azt fogja mondani még várjunk. :cry:

Kép
Kép
minimano74

Pici!

Ez a palástfű tea nagyon jól hangzik :lol: Én is gondolkodtam hogy kéne inni a cickafarfű+palástfű teát de a csomagoláson nincs rajta, hogy terhesség előtt és közben is jó. :roll: és nem mertem megvenni.

Kép
Kép
minimano74

Gabi: Ha a későbbi együttléttet nézzük akkor hány napos lehetsz most?

Kép
csucsu05

Gabi türelem : amig nincs piri bármi lehet tudod :wink:

Picike? vigyázzatok magatokra szegedre meg vissza :)

Cat: most már nem lehet semi baj még szreintem kicsit korai hogy érezd a babát :):):)

nika70
Salgótarján

Csucsu tegnap megirtam :oops: , hogy kb. 10. napon vagyok ma ha a hetet levonom a beágyazodás miatt. (október 5-én voltunk együtt de lehet hogy pém is csak utána volt 1-2nap múlva :roll: )NEM ÉRTEK ÉN EZEKHEZ A DOLGOKHOZ. Azért gondoltam hogy még várok a dokihoz menettel is. :roll: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?