Hello Csajok!
Túl vagyok a vizsgán!!!!JUHEJJJ! Nemtom hányas lett, mert végeztem, és leléptem, majd az osztálytársak felhívnak. A szakdoli dícséretes 5-ös. A többi majd kiderül. Nem vagyok maximalista, de örülök, hogy jó lett.
Kösz, hogy gondoltatok rám! Jól jött!
Trundi:
Nagyon nagyon nagy gratuláció Biankához. Nagyon sok-sok-sok boldogságot nektek, sok tejcit, és sok puszit küldünk persze Barnikának is! Várunk a képekkel, beszámolóval. (Sejtettem,hogy ezek a 10 percesek nem jóslófájások)
Sarmon, Gégéé: kitartás nemsokára ti jöttök, de előbb Zsófi!
Ja, lehet még a végén egyszerre szültök.
Zsula: Krisztián nagyon ügyes. 1 hónaposan ilyet csinál???? Jó erős kis pasi! Az én lányomat meg nem lehet hasra tenni, mert utálja. Beleveri a fejét az ágyba, meg ordít, kifeszíti magát. Pedig mikor kisebb volt imádott hason aludni.
Lara: sajnálom a cisztát, reméljük hamar elmúlik. Nekem is volt, csak nekem felnőtt koromban. Nekem fájt, remélem nekik nem! Sokat szenvedtem vele. De tényleg a hormonok rendbeteszik. Engem műtött is a dokibácsi vele, de szülés óta eltűntek. ( a hormonok tudják a dolgukat)
Winchi: Gratula a kiskukishoz! Várjuk a képeket, aztán majd választunk mi is vőlegényt!
Anyany: remélem minden ok lesz Zsófival.
Mi is holnap megyünk Szekszárdra egy átfogó UH-ra. 5000 Ft-ot kérnek, mert nem körzetben vagyunk, de letojom, legalább megnyugszom, hogy minden ok. ( A barátnőm kislánya Luca most 7 hetes, és itt derült ki, hogy az egyik veséje kisebb,mint a másik.)
Fehérváron miért csak a csípőficamot nézik?? Itt megnézik a szívét, a hasát a fejét, mindenét a 6. hetes kontrollon. ÁÁÁ, egészségügy...
Néha én is úgy érzem, hogy lennék még pocakos, és szívesen átélném mégegyszer a szülést, mármint nem a fájdalmat, csak az érzést, hogy kibújik, és ott van. Jajj lányok ez a legnagyobb csoda az életben. És ezt tényleg már csak akkor tudja az ember,ha anyává válik. Sarmon te már 3-szorosan. Csudajó anyának lenni! Persze néha fárasztó is.....
Na, majd még jelentkezem, de a leányzó épp most trottyantott itt nekem olyanokat, hogy muszáj lesz kicserélni!