Új privát üzeneted érkezett!

Tegnap az lh teszem még negatív volt, nagyon halvány.
Úgyhogy még növekszik a tüszőcském.
Te mikor mész Csucsu, UH ra??

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Csucsu.
Van még Closit-d??
Voltak még valami tüneteid tőle?

Olvastam lehet tőle barnázni, az akkor amikor megreped a tüsző.
kiváncsi vagyok :oops: :shock:

picimami

Pici: Pont most írtam a clostis topicba, hoyg tegnap barnáztam kicsit. De még nekem nem repedhet meg a tűsszőm.
Tegnap szedtem be az utolsó clostyt.
Uh -ra be kéne jelentkeznem lassan. Bár nekem azt mondta a doki a félidőben menjek. Mert akkor látják, hogy megrepedtek már vagy csak foganak még repedni.
Addig LH -zak és kétnaponta szex.

Kép
csucsu05

Hát pocak nem annyira van,én inkább a mellemre hízok :D :D :D
Ami van az meg még egy kis" hi" :D

Most már arra koncentrálok,hogy ne is lógjon ki ami eddig még nem lógott....szóval egy kiscsajnak nagyon nagyon örülnék.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Oh.
Csucsu!
Én nem barnáztam.
Nekem 11-12 napon mondta hogy menjek.
És én is lh zok.
És nekünk is kétnaponta szex. :oops: :oops:
Most még nagyon halvány az lh-m.
De még pár nap és megreped (remélem) :D

picimami

Törpiri!!
Biztos van már pocak..
Mi nagyon kiváncsiak vagyunk ám!! :oops: :oops:

Kislányt szeretnétek?

picimami

Törpiri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én is koncentrálok Kép :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Pici: Mondjuk a barnázás miatt nem aggódok hisz csak egy hormon gyógyszer ez.
Na meg nem volt sok a mennyiség csak nekem még sosoem volt.
Amúgy már én kezdem érezni a hasam alul. Nen fáj de érzem, hogy valami ott történik. Na leirni ezt nem tudom mit érzek.

Kép
csucsu05

Én is érzem szúr, néha nagyon.
És egyik éjjel olyan meleg érzés volt bal oldalt.
Neked milyen az lh teszted?

picimami

Gabi!!
Mikor tesztelsz újra??

picimami

Pici: Nem Lh -zok még korai lenne. Majd a 12naptól illetve ha lesz tojcsim.

Kép
csucsu05

Háááááááááááááááááát reggel :roll: :wink: talán (de most egy kicsit görcsölök :oops: :cry:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!
Neeeeeeeeeeee
Piri tünés Gabitól :!: :!: :!: :!:

picimami

Gabi: görcs jó is lehet. Hisz terhességkor van mensi szerű görcs:)

Kép
csucsu05

"Azért mert szerettek jöttem a világra, s lettem új fény, csillag, szülők boldogsága! Szeressetek mindig igaz szeretettel. A kincsetek vagyok, pici kincs, de Ember..."

picimami

Még mindig nem otthonról, de azért rátok néztem :wink:
Délután indulunk, úgyhogy lehet, hogy este már nem lesz időm benézni, most is csak azért, hogy ne aggódjatok.
Gabi, szurkolok!!!
Törpiri, bizony, én is március 20-ra.

Úgy döntöttem, hogy ha holnap kérik az afp eredményt, akkor nagyon határozottan el fogom mondani a dokinőmnek jövő hét pénteken a véleményemet, hogy pl. erről is elfelejtett értesíteni... :?
De remélem, csak helyi szokás, és nálunk nem kérik (asiye szült ott, ha jól tudom, vagy csak a barátnője fog most? :shock: )

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nekem párom tudja hogy nagyjából mikor van pém mert olyankor többet elkapom mint általában :oops: :oops: de nem foglalkozik vele annyit mint én :):):):):

nika70
Salgótarján

Szia Nemlajos!
Hogy érzed magad a szüleidnél??
Készülnek a pocakfotók?
Párod, nem hiányol nagyon??

picimami

Nika!
Neked is most lesz pé-d!!!
Nekem elírja a napokat. Mert 11 én jött meg a piri. Mégis 13 napnál jár.
Pedig csak 12. :shock: :shock: :shock:

picimami

Gabi ne gondolj arra,hogy azért görcsölgetsz..lehet az a terhességtől is...

POZITÍVAN gondolkodj.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

jaja hiuvatalosan csütörtökön kéne lennie ma is elkapom apát tegnapelőtt elkaptam most kétnaponta akciózunk megbeszéltem magammal :D:D:D

nika70
Salgótarján

sziasztok! A suliból írok, most van lyukasórám, gyorsna bekukkoltam.

Gabi, egy naaaaagy birodalmi csillagrombolónyival drukkolok Neked. Darth Vader űzze el a pirid!

A tűszőrepit váróknak is drukkolok, remélem, összejön mindenkinek ebben a hónapban, mert már elég rég volt zebrás tesztünk.

MI egy hét múlva már a lakásunkban leszünk, épp átaádson! A november elsejei hétvégén pedig költözünk!!!November elején nem nagyon lesz netem, majd a suliból rátoknézek :P

Cat, büszke lehetsz Benire, ügyesek csinálja a bölcsit. Nika, hűha, hamar elmegy ez a pár hónap, és költözhettek!

Afra, jó utat Nektek, meglásd, úgy leköt majd most az új hely, hogy észre sem veszed, nem fogsz agyalni a babón, hanem egyszercsak zebrád lesz!
arwen***

Nika!!
Akkor hajrá hajrá
Cél a zebrás teszt!!
Most már hárman hozzuk majd. :D :D :oops:

De előbb Zsuzska jön !!!
Drukkolok neki is

Szia Arwen!
Jó, hogy jelentkeztél.
Hogy vagy???

Minden rendben veled?

picimami

szia Pici, igen, minden, lelkileg jól vagyok, nagyon szerelmes vagyok, a babára most konkrétan nem nagyon gondolok, amikor jönni akar hozzánk, akkor jön, szeretettel várjuk.
arwen***

Köszi Arwen! Ari vagy meg a többiek is én is drukkolok magamnak ezerrel. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!

Most épp pihinap van, úgyhogy szusszanok köztetek kicsit :)

Gabi! Nagyon-nagyon drukkolok neked! Pocilakó, mutasd meg magad Anyucikádnak :wink: :lol:

Pici! Neked is megy a drukk egy jó naaagy kalappal! Össze fog jönni meglásd hamarosan a babó. Annyira megérdemelnéd már! Nekem olyan anyukásnak tűnsz, egészen biztos, h nagyon jól fog veled, illetve veletek járni a Picúrkátok :wink: Szóval Picúr! Ne várasd már sokat az Anyukádat!

Nika! Most esett le, h ti is költöztök hamarosan? Bocsi, kicsit figyelmetlen voltam :oops: Hova? Akkor te most igazán átérzed, milyen izgalmakkal jár ez :roll:

Nemlajos, Törpiri! Lehet, h a babótok egyszerre lesz szülcsinapos? Majd egyszerre zsúrozhattok :D :D

Arwen! Nektek is jó költözködést, és hajrá babóügyben is!

Cat és a többi pocakos! Fotóóót!

afra.h

Arwen! Ez tök jó hozzáállás és meg is értelek! Ne is görcsölj! Lazíts! Sokszor pont ilyenkor kopogtat a gólya! :D

afra.h

És köszi mindenkinek a bíztatást! Én is remélem, h észre se veszem és egyszer csak ott a zebrás teszt...most tényleg sok lesz az elfoglaltság! Tervbe van véve, h kint elmegyek egy katalán nyelvtanfolyamra (tudjátok! Hogy értsem majd, h mikor nyomjak és mikor vegyek levegőt :wink: :lol: )...

afra.h

No, látom jól elírkálok magamban...bocs, nem teszem tele magammal az oldalt...bár az igaz, h a kis rózsaszín kapucnis babuci nagyon cuki ott a képecskémnél :wink:

afra.h

Pici, már a párom szüleinél vagyunk szombat óta, ma indulunk haza.
Amikor a párom meglátott, csak ennyit mondott: Hát, kisebb nem lettél... :lol: :lol: :lol:
És megölelt.
Valóban, 3cm-t nőtt a pocakom az utóbbi mérés óta, most 104cm...
Fotó holnap készül, és teszem fel, remélhetőleg jó hírekkel az uh-ról!!! :wink:

Arwen
, örülök, hogy minden rendben! Ne tűnj el!!! És sok sikert a költözéshez, egy hónap múlva követünk, remélhetőleg!!!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Afra!

Nyugodtan ird tele az oldalt, mi azt szeretjük.
Már akartam irni nagyon jó a kiscsajszi :wink: :lol: :lol:

Már bizti nagyon izgulsz :roll: :roll: Majd azért tudsz jelentkezni, ugye???

Kép
Kép
minimano74

Hát jó lenne ha csajszi lenne....Már a fiam is annak készült,de neki kilógott.... :D :D

Most ugye azt mondta az orvos,hogy egyenlőre ugy látja nem lóg semmi,ugyhogy a remény még megvan :wink:
Fiú nevet nem is tudunk....

A lényeg persze,hogy egészséges legyen...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nemlajos! Hihi, ez nagyon tetszett ("kisebb nem lettél!") :lol: :lol: :lol:

Gabi! Ne is mondd! Már benne van a zabszem a hátsómban elég rendesen...eléggé izgulok! :) Remélem majd tudok jelentkezni. Az ámítógép csak később jön utánunk, de a férjem épp tegnap vett egy laptopot, és azon szerintem lesz majd net.

afra.h

Törpiri! Hajrá nektek, h lánykátok legyen! Engem annak idején fiúnak szerettek volna, de nem az lettem...azt mondta Apa a kórházban: " Azért megtartjuk!" (persze viccesen)...mondanom se kell, h jobban örültek utána, mintha fiú lettem volna :wink:
Amúgy én meg úgy vagyok, h ha választani kéne, inkább fiút szeretnék, de pl fiúnevet nem nagyon tudnék kitalálni, inkább lánynevet :roll: :)

afra.h

afra: igen hát nekünk még kicsit arrébb van januárban vagy februárban de izgi lesz :):):) kicsit át tudom érezni de nem annyira hiszen te már a finisben vagy igaz én már költöztem egy nagyot 2005-ben pestről ide starjánba vagyis tudom miylen új környezetben lakni új emberek új város drukk hogy jó legyen Jánossomorjára az osztrák határ mellé mert gabi ausztriában fog dolgozni

Arwen akkor nektek is milyen jó lesz saját lakás stb majd tegyél fel képet róla :9 és ki tudja a nagy költözködésbe még a gólya is becsenget hozzátok :)

nika70
Salgótarján

Én is fiúnak készültem,mert van már elöttem 2 lány...aputól meg is kérdezték,hogy megtartanak-e :D

Én Zolika lettem volna....
Én meg egy Lilit szeretnék :)

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

én is fiúnak lettem várva csak hát 70-ben még nem volt ennyire előrehaladott az orvostudomány :9 azt hiszem akkor még nem nagyon volt uh :):):): mikor megszülettem anyukám altatva lett fél órára akérdezték tőle hogy kislánya van hogy nevezi el anyu meg mondta hogy gyuri hol vagy? (apukáma gyuri) másodszorra is megkérdezték tőle csak hajtogatta hogy gyuri gyuri :D:D:D erre azt mondta s zülésznő milyen nevet adna ha lánya lenne? erre azt mondta Mónika de gyuriiiii hol vagy?

:D:D:D:D:D:D:

nika70
Salgótarján

törpiri a kersztnevedet elárulod? vagy titok?

nika70
Salgótarján

Én meg Balázs lettem volna...
Nálunk is szinte csak lányok vannak...nővérem, neki 2 lánya, Apának nővére, neki két lánya...még a macskánk is nőstény :lol: :lol:

afra.h

Nika! Hihi :lol: :lol: nem rossz!

afra.h

Mónika :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

De engem majdnem mindenki törpirinek hív....155 cm magas (mély)vagyok :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri! Akkor én Törpiri 2 vagyok, mivel 156 cm magas vagyok

afra.h

Oxy... :D :D :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

ja és azt hiszem, magasságban Picimami is a fejmagasságunkban van :)

afra.h

Sziasztok!

Beni ismét élvezte a bölcsit. :D
Igaz, most összeveszett egy kisfiúval egy autón. De nagyon. Volt sírás, hiszti és még a lapáttal is odavágott. :shock: Ilyet még soha nem láttam tőle.

Holnap már egy órára egyedül hagyom. Szerintem jól fogja bírni.

Én nem vagyok kicsi. és nem is voltam soha. Már ovodában is kb egy fejjel magasabb voltam a többieknél. Most már nem olyan súlyos a helyzet, 176 cm vagyok. bezzeg a súlyom... De ez már volt téma.

Nemlajos!

Kérjük azt a pocakfotót.
Én azért nem teszek, mert nem változott semmi. a fuffadás most kezd eltűnni, és hamarosan már a baba miatt fog nőni. majd akkor kaptok újat.

Zsuzska!

Mi volt veled? Jól vagy?

Pici!

Maradjon az egy-két naponta szex. Többször értelmetlen és hatástalan.

Törpiri!

Az orvosod okos és tapasztalt. Nem kell az amnio.

Gabi!

Holnap kérjük azt a pozitív tesztet!
Vendég

Afra!

Mikor indultok holnapután?

Csucsu!

Nem lehetett korábban péd?
Bár a barnázás lehet valóban a hormonoktól is.

Nika!

Mikor kezdtek el házat keresni?
Vendég

Ehhez a dokihoz most kezdtem el járni,az enyém sajnos 2 hete meghalt...de legalább jó kollégához irányitott még életében.
Benne is megbízom és tudom,hogy profi...de mégis más :cry:

Szerintem a lapátos verekedésnél lesz még durvább is...csak Te nem fogod látni :D :D
A lényeg ,hogy jól érzi magát....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat! Igen, 2 nap múlva repülünk...még mindig nem tudom igazán felfogni...

afra.h

Törpiri! Sajnálom az orvosodat :cry: de biztos jó kezekben vagy most is

afra.h

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?