Új privát üzeneted érkezett!

Ditke! Igen, fönt jön a 6. Bár csak már kint lenne... :roll:

Erika! Ha egyszerre jön egy csomó, akkor legalább nem húzódik el tán annyira a fogzás... Kitartást nektek is!

Na elfelejtettem venni gélt fogzásra... A francba! :x :( :roll: Ilyen Szenilla már nem lehetek... :oops: Holnap veszek Bilobilt vagy mit.

Dorka! Neked még jó a memóriád! :lol: Bizti nem nálad van!

Judit! Akkor jó! láttam vmi 70-75 forintos áron, az egyik online hobby boltban.
szilbee

Dorkának Sok Boldog Szülinapot!!!!!!

Anikó!
7hónapos kortól adható!

Dorka!
Csizmiről képet!!!!!!!!!

Olga!
Hát az én gyerekemtől nyugodtan elmehetnék akárhová,nem vették még észre rajta hogy hiányolna,ő sem egy bújós tipus,szerintem gyereke válogatja,merthát mi is kettecskén vagyunk egész nap!

Kép

Kép
katlina

Köszönjük a további köszöntéseket.

Most csak egy ilyen volt- ilyen lett kép, aztán holnap jövök.

Kép

Kép

Niki

Kép
Kép
csni

Haller :)

Egyelőre gyorsan, mert kipurcanni készül a laptopunk, megy a mentegetés ezerrel :? Ha műxik még, jövök írni is, addig meg megpróbálok olvasni :)

Dorka nagylánynak Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk! :D

Jaimee, neked most akkor ide :oops: A mai nap ugrott :oops: , csütörtökön délelőtt ugornánk be az almáért. Hívlak majd előtte...vagy jó lesz nektek, vagy nem :wink:

Bakker, nem is tudom mi lesz velem, meg a netfüggőségemmel, ha most pár napig nem férek ide :shock: :oops: Namindegy, hátha...

Olvasok vissza...

Judit
Kép

Kép
balwin

Noh, még vagyok :mrgreen:

Köszi a nasivines megnyugtatásokat :oops: :) Úgy tűnik, nem írtottam ki a nyálkahártyáját...

Kata, hm... legközelebbi terhességnél én is rákérdezek a magnéziumra akkor, mert a harmadik harmadban rohadtul görcsöltek reggel a vádlijaim (illetve inkább csak az egyik...csakmánasztnemtom mellik). Vagy majd elviselem valahogy, ha újra lesz :?
MuszáJJJJJJJ :lol: Én a nyavaly(j?)ával nem vagyok tisztában :roll:

Kitten, köszi, az Ikeát néztem legelőször :lol: De onnan most nem lesz...vagy színben nem jó, vagy árban :( Ami nagyjából okés lenne (de az sem az igazi), az nyócvanakárhányezer...én max. 20-25-re gondoltam :D Lehet SK barkácsolás lesz belőle... pár éve úgyis lesokkoltam Apát azzal, hogy jó lenne kitanulni az asztalos szakmát :mrgreen: Mán nekem.
Ódeédes lehet Lara, ahogy próbálkozik a hangokkal :D

Szilbee, gratu Dávidnak a szavakhoz :D

Dorka, csimmát én még nem néztem, csak a Brendon honlapján, tájékozódásképpen :) Pedig egyszer már beázott a harmatos fűtől Hunci cipellője :? Fajin Szabi pocsolyázós munkásnacija :D
Svala nekünk is van, sztem nagyon jó cucc! Bár mi még nem "rendeltetésszerűen" használjuk :) (Judit, én meg világoszöldre akartam pácolni - menne a narancssárga-sárga szobába -, de maaaaaajd :lol: )

Judit, akkor a Zurainknak egy az ízlése alma terén? :wink: Apa se szeresse a kásás fajtát... bár ha már jó régi az (akármilyen) alma, akkor elporladósak leszenk...

Ditke, jobban, köszi :) Láz azóta sincs (még mindig kopp-kopp-kopp), még a nózi sűrűjével küzdünk, de egyre jobb (ezt is kopp-kopp-kopp) :)

Jaimee, ja, jó, most olvastam soraid :D Akkor csütörtök.

Kicsit helyzetjelentek Fannáékról, mer bexart a gépe, de meg lészen csinálva :) Nimi tegnap megint belázasodott, holnap eldől, mennek e újra dokihoz. Vagy bőcsibe. Szegénykénél nagyon elhúzódik ez a betegeskedés :(

Judit
Kép

Kép
balwin

annyit írtatok, hogy a felére sem emléxem, az meg hogy konkrétan ki mit... :roll: :oops:

Niki: Dorkának boldog szülinapot kívánnunk mi is! Még becsúsztunk a mai napba... :lol: Milyen nagy és sötét hajjal született Dorka! Honnan és milyen volt a süni torta?

Majd csinálok fényképeket a gyerekszobáról és felteszem.

Olga: csináltattuk a könyvespolc-szerű képződményt. Én mértem és terveztem meg: 250 cm magas, 59cm széles és 39cm mély, bükk színű bútorlapból, 7cm láb és 25cm-enként polcok (majd lefényképezem). Pálszabónééknál az ár 24.400Ft+áfa... ettől hirtelen hanyatt estem, a Mátrix bútorlapszabászatban (inkubátorház udvarán, Százados útról) 18.400Ft volt összesen, és sokkal kedvesebbek voltak. Örülök, hogy rendeződnek a dolgaik hugodéknak.

Jaimee: Mg... tudom-tudom, de nem akarom, hogy 2 héten belül szülessen... így is keményedek most már rendesen... edzek a nagy napra ... meg 250mg csak nem árt :oops:

Ahogy ültem ma NST-n... olyan rossz érzés fogott el, mintha már nem jöhettem volna haza.. erre felhívtam itthon a fiúkat... Bence mondta, hogy anyuci gyere haza... hát teljesen kikészültem. Már így is bőgök egész nap... mi lesz még itt?!

Bocsi, nem emléxem, ki kérdezte... NST-re nincs időpont. Nekem Dinya mondta, hogy menjek 7-re, akkor vannak a legkevesebben. Hát igaza volt. Hárman voltak előttem hivatalosan... közbe ékelődött 2 protkós. Hihetetlen, hogy micsoda magánrendelések folynak bent. Szegény csóri magándoki nélküliek meg csak forgatják a szemüket, meg morgolódnak... teljesen jogosan. Mondjuk nem véletlen voltam hétfőre hívva doki bácsi által... soron kívül megnézte a görbénket és az uh-s páciensek előtt bevitt és levette a kenetet. Mondjuk csak azért nem szégyelltem magam a többiek előtt, mert a 7-re érkezettek közül már csak én voltam ott 9-kor. De akkor már ülőhely sincs a folyosón. Kriminális ami ott van.

Kitten: ja, anyatejed jó erősnek bizonyul. Bencének a füle is csupa pötty volt, nem csak az arca. Nem szabad kapirgálni, piszkálni és elmúlik magától. A friss levegő tényleg jót tesz neki. Eszembe jutván: na azért első szülött gyerkőccel 1-2-3 hónaposan én sem virgonckodtam ám. Kihasználtam minden pillanatot a pihenésre, csak tejem legyen, még sokszor kis sem mentem babakocsiztatni B.-t, hogy addig is pihenjek. Én egyébként is utáltam sétálni babakocsival, mert míg jobb esetben nem ordított, hanem aludt, én úgy elfáradtam, hogy alig vártam, hogy hazaérjünk, akkor ő felébredvén szórakoztatását várván vigyorgott... én meg... :roll:

no elküldöm, mielőtt elszállok...

Kép

Kép
szolkata

hát a Zuram nem most találta ki, hogy varrjak fel neki egy gombot...?!

Kép

Kép
szolkata

Ditke: ja-ja ugyanaz lesz a szülésznő... ami volt, nem az ő hibája... most viszont megmondtam neki, hogy esélye sincs 2 méternél messzebb távoznia tőlem, ha bemegyek. És B. is itthon erre a 3 napra. Hihetetlen számomra, de az orra még mindig be van dugulva kicsit. Doki nénivel beszéltem ma, gyógyszer-mentes hetet javasolt, hétfőn meglátjuk. Ha változatlan, akkor fül-orr-gégész. De a jövő héten egyébként is oviszünet van, így onnan meg nem fog hiányozni. Én naív azt hittem, hogy milyen nyugis 2 hónapom lesz gyerkőc nélkül itthon Marci előtt... A ház majd csilli-villi lesz, minden kimosva-vasalva... ja...

Jaimee: még vasalva nincsenek a ruhái, nem volt időm, amikor lett volna, akkor meg energiám... :oops: De igyexem :lol:

Ragaszkodás: B. is elvan bárhol bárkivel bármeddig (ami egy kicsit azért rosszul esik), de ha meglát, össze-vissza puszilgat, ölelget... én meg őt :lol:

Most meg lemerülök... folyt.köv. holnap jó éjt! Ja, ma!

Kép

Kép
szolkata

Ditke: míg el nem felejtem... a Zuram mondta, hogy olyan jól nézel ki, hogy meg sem ismert volna, ha nem szólok neki :lol:

Kép

Kép
szolkata

Hall!

Niki! Dorka már babának is csodaszép volt!!! :D A sünitorta pedig fantasztikus!!! Tennél egy képet róla, hogy milyen egészben?!

Fannáéknak Nimiéknek jobbulást!! :( Szegényke úgy van a bölcsis vírusokkal, mint Levente volt... :( :(

Kata! Én is azt hittem tavaly, hogy majd mindere lesz időm Dávid érkezése előtt, de a sok betegeskedés keresztül húzta a számításaimat. Remélem azért MArci érkezésére már mindenki makk egészséges lesz! Sőt már hamarabb is!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2008.10.21 08:59-kor.
szilbee

Balwin: Csütörtökön mikor? Majd egyeztetünk, délelőtt biztos itthon leszünk. Én a nyavaLYára szavazok.

Most csak ennyire futja....
jaimee1

Jó reggelt!
Elolvastam mindent.

Kata! vasaljál!!! nehoyg úgy járj mint én, hyog két fájás közben pakoltam a kórházas cuccom...

én is utáltam sétálni, én sem mentem. valahoyg céltalanul mászkálni nekem nem megy. boltba meg nem bírtam bemenni, a babakocsival.

Fannáéknak jobbulsát, ez gondolom minden gyereknél így megy, a közösségbe érve.. hazahozza amivel eddig nem talizott.

Mi is gépet cserélünk, lehet lesz oylan nap, hyog nem jövök, még erről nem szólt a fáma. monitor is talán..de nem kiabálom el.

Judit!
na meg a gömbölyded formák... :wink: :lol:

asztalosnak? ez az ötlet honnan jött?

Olga!
Hol vagy elveszve?

Szilbee!
ma mentek kirándulni Leventéék?

Na vettél dekorgumit?

ja és azt le kell írnom (apa mondta) hoyg a vízbázisú festék, ami az én elképzeléseim szerint alakította volna az asztalkát, és a székeket. majdnem a duplája volt, mint maga a cucc. pácra nem is gondoltam. nem is rossz ez a zöld sem... így még keressük az igazit.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Évi!
megvan a szajré! pucc!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Igen, mentek! Bemennek az vadasparkba is... Kivi vagyok mit mesél majd!
Ja és gumit nem vettem... még! Nem jutottam odáig, hogy rendeljek is. Tegnap esete értünk haza, most meg nem alszik a kiskölök.. nem tudok böngészni, se vasalni... Majd ha lesz egy nyugis órám. Sok minden kéne még...

Na! Pelenkacsere...
szilbee

Szió!

Kaja-ügyben köszi a válaszokat! Allergiás nincs a családban, de azért várok még kicsit, aztán mehet a kóstizás. :wink:

Niki! Jaj, de szép Dorka! Olyan gyönyörű tekintete van! Babaként is édes volt! Képeket a buliról, a tortáról, meg Katáról is régen tettél már! :wink:

Kata! NST-t én először élveztem, aztán a 3.-4. -nél már fárasztott a várakozás. :? Akkor ezek szerint a 6.-on minden változatlan... Az a folyosó, mikor teli van, hát borzasztó, sehol egy ablak, semmi levegő... :evil:

Niminek jobbulást!

Lányok, már napok óta akarom: Dorka négykézlábra áll, hintázik, ill. lök magán olyanokat, hogy csak na! A szobát körbehempergi-kússza, vmelyik nap Apa cd-it pakolgatta. :wink:

donkoaniko

De hülye ez a vonalzó. :evil: Már csak egy nap van Apa-szülinapig.

donkoaniko

sziótok,

előbb elszálltunk, Szabi megtalálta a gép kapcsolóját.... :?

Katlina, kb. ilyen a bakancs:
Kép

Anikó, nagyon ügyesen fejlődik Doroti baba!!! Apa örült a rámolásnak?
Tényleg, lesz ünneplés, torta, ilyesmi?

Anna, Niminek mi is gyors gyógyulást kívánunk, reméljük túlestek ezen az időszakon mielőbb! Te hogy viseled?

Kata, NST-s emlékek... hmmm, nem mondom, hogy várom, hogy ott legyünk mi is...Illetve azt igen, hogy már csak egy hónap legyen hátra, de a kórházi tivornyákat már kevésbé...
Vigyázz magatokra!

Niki, csodaszép volt Dorka aprónak is, de most is!!!
Tortát te csináltad? Hogy telt a köszöntés?
Képek?

Virág, nem semmi, milyen tempót diktál Védike :)

Szilbee, vadaspark: Hallottam ma a játszóbölcsiben, hogy lesz oroszlánsimogatás Abonyban, meg vizilóbébi is talán (?)
Leventéék a Nefagra mentek, ugye?

Judit, Annalucus hogy érzi magát? orrszívás?
Úgy látom, ez a szék-asztal bejött mindenkinek! :)
Asztalosság: nem lenne hülyeség... Csak azért ez férfimeló a javából, nem?

Rólunk: Szabi épp garázdálkodik, tegnap óta nem találjuk Apa óráját (valahová tuti elrejtette :)), délután pedig elviszik Tatáék estig, mi meg pihizünk majd Apával egyet... (döglünk inkább, újabban megint éjszakázunk)

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Niki, tényleg milyen nagy haja volt Dorkának! Most meg egy csodaszép nagylány. Ezt a tortát csináltad Te?

Judit, Grétinek milyen tortája lesz? Mit próbáltál tegnap a Pelikánban?(melyik üzletben?)

Balwin, szupi, hogy Annaluci a gyógyulás útjára lépett!

Jaimee, kocogtasd meg kiskanállal, hát lehet, hogy, már kijött?!
Nekem is a Tiszap-G-ben van a tanfolyás péntekenként, azért láttam. (a babás matrica meg a hordozó miatt lett gyanús. )Tényleg, autós ülés témát egyelőre pihentetitek?

Kata, hát ez a Pisti...köszi, jól esett :oops:
Hátha kilábal már Bence, főleg, hogy jövő héten sem megy oviba. Hát igen, ez az utsó pár hét már csak ilyen, sírós.
Mikor mész legközelebb nst-re?

Nekem sikerült a játszóbölcsiben vennem egy Superfit téli cipőt Zsófinak, 6 e Ft-ért. :P Örülök, mint majom a farkának.

Viszont az előbb kicsit ideges lettem...kapunk kb. 1000 vagyis EGYEZER Ft-nyi gázártámogatást havonta(vagyis mikor fűtünk), és most jött egy levél a Kincstártól, hogy egy évre visszamenőleg nyújtsuk be a kereseti igazolásokat, amivel igazoljuk, hogy mi erre rászorulunk. Na menjenek a p-ba!! :twisted: :twisted: :twisted: Majd a végén még meg is büntetnek. Komolyan, kár is volt igényelni. Adják inkább azt is a c-knak.

Kép

Kép
ditke2007

Lemaradt:

Anikó, grat. Dorkának! Nagyon ügyi!

Niminek jobbulást!

Dorka, marha jó ez a bakancs!!!
(Zsófi si dugdos ezerrel :? :lol: )

Kép

Kép
ditke2007

Sziasztok!

Dícséreteket köszönjük.

Balwin Judit, Kata: Köszi Nektek is a köszöntést.

Buli nem nagyon volt, megköszöntötték anyósomék délután, mi meg este 4-en vágtuk fel a tortát. Dorka szeretett volna sünitortát, de egy falatot sem evett belőle.
Amúgy a barátnőmmel csináltuk, megszenvedtünk vele. Mondtuk is, hogy reméljük jövőre nem zsiráfos tortát rendel a kisasszony. :D

Olga: Órülök, hogy tesódéknál jól alakulnak a dolgok.

Szilbee: Nagyon ügyes Dávid. Mindjárt szülinap Neki is.

Anikó: Én a tejtermékkel 1 éves korig vártam, de nálunk apa allergiája miatt így javasolták. Gratula Dorkának a négykézlábhoz és a hintázáshoz!

Jaimee: Popi nagyon ügyes, hogy már brekekézik.

Dorka: Kaptál talphosszmérőt? Kiskönyved megvan?

Fannáéknak gyógypuszik! Hát igen, a közösségbe kerüléskor sajna általában ez szokott lenni. Most megyek, mert Kata mindjárt kel és még ezer dolgom van.

Este teszek fel képeket a tortáról és a tortaevésről is (amit inkább csak Kata produkált).

Olyan furcsa látni Dorka vonalzójánál a 5-t. Még csak most született.

Niki

Kép
Kép
csni

Hali!

Dorka! Ünneplés nem nagyon lesz, a hagyományos eszterházy-torta viszont már a hűtőben lapul, ( csak mára vettek fel rendelést, holnap este meg már nem lenne olyan friss, ha a cukiban hagyom :? ), úgyhogy ma lesz a meglepi Apának, ha hazaér. :) Antiallergén-ágyneműt szeretne, még nem találtunk, úgyhogy az ajándéka késni fog. Dorka pakolászásán egyelőre mosolygunk, meg rácsodálkozunk, hogy "jéééé, de megnőtt!" Aztán biztos lesz, mikor már kicsit zavarni fog, hogy mindent pakolni kell előle... :oops:

Ditke! Cipőről csinálsz képet? Igen, ez dühít engem is, hogy aki dolgozik, adót , tb-t, számlákat fizet, az semmire se szorul rá, aki meg ingyenélő, senkiházi, az minden támogatást megkap, csak mert létezik, a világon van!!! :evil: :x Nesze neked gazdasági válság meg államcsőd! Hát mikor jönnek már rá, hogy egy megoldás létezik: az összes "hátrányos helyzetűt" mocskos cigányt fel kell cuccolni, átkísérni az országhatáron, oszt sohaviszontnemlátásra!!
:twisted: Hozzáteszem, szoc.szférában dolgoztam, de ilyen már nincs, ami ebben az országban megy!

Niki! Ti csináltátok a tortát? :shock: Azta, csúcs ügyesek vagytok!!!

donkoaniko

Jaimee! Kocogtatás megvolt?

donkoaniko

Sziasztok!

Bocsi, de a teljes behavazás állapotában vagyok...

Niki, isten éltesse a nagylány Dorkát sokáig! Mekkora haja volt! És olyan gyönyörű szemei vannak! Jaj a fiúknak! A torta nagyon szupi!

BBJ, jó olvasást!

Ditke, bocsi, hogy tegnap úgy rohantunk, de Csongit vittem (hurcoltam) fodrászhoz, és éppen a hisztéria jeleit kezdtem megfigyelni nála. Nem akart jönni, alig tudtam rábeszélni.... de jó lett a frizkója! Merre jártatok mifelénk???

Ja, gázártámogatás...tavaly én is végigcsináltam az ellenőrzést. Teljesen rendben volt, de mire minden hülye papírt beszereztem...áhhh, ebben az évben már nem is próbálkoztam!
Én is mérges vagyok, de én meg az APEH-re. Április 8-án leadtam a vállalkozóimat, beadtam a változásbejelentőt az apehnak. Tegnap kaptam egy levelet, hogy nem jól van kitöltve a nyomtatvány, így nem tudják feldolgozni. 3 NAPON belül javítsam
:shock: És vajon ők mit csináltak FÉL ÉVIG? :evil:

Kata, Fanna, hát sajna ezeket a közösségi betegségeket a többség gyermek nem ússza meg. Mindegy, hogy bölcsivel kezdenek, vagy ovival, túl kell rajta esni...
Remélem azért Bence meggyógyul, mire a kistesója megszületik!

Hm, ilyen káosz van az NST-n is? Csak tudnám miért fizetünk annyi járulékot...

Évi és
Kép
csongianya

Jó estét!

Na, itt vannak az ígért képek. Töltöm az oldalt egy kicsit.

Kép
A megrendelt sünitorta még tüskék nélkül

Kép
Dorka tüskézi a sünit

Kép
A kész torta

Kép
Dorka és Kata eszik (inkább csak Kata)

Kép
Kata rácuppant a sütire

Kép
Dorka medvét etet Veresegyházán

Niki

Kép
Kép
csni

Jó reggelt!

Anikó!
Apának boldog szülinapot!

asszem ennyi.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Niki: nagyon jók a képek. Az a torta szuperül néz ki. Mennyit nőttek a gyerekek a tali óta.

Anikó: fincsi lett a torta?Tiramisu még múlt héten?
Rámolás: csak arra vigyázz, hogy legyél következetes. Ha egyszer vagy többször odaengeded valamihez, pl. egy fiókhoz, nem fogja érteni, hogy egy idő után, amikor már pakol ezerrel és repülnek a cuccok világgá...hirtelen miért lesz "nemszabad" a dologból. :D

Dorka: óra meglett?

BBJ: Ennemvótsok.... :(

Ditke: Autósülés valszleg Concord lesz...vagy Maxi Cosi. De az tuti, hogy 9-18-as kategória! A Brendonban most pont akciós a Concord. Ti is 4-8-ig vagytok? Fárasztó lehet....Főleg pénteken.

Nem kell már a kanál teszt, trallala trallala....kibújt az első fogacskánk! Trallala. :P

Szép 4 napot mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.11.01 23:47-kor.
jaimee1

:?: Csajok! Pénteken nyitva lesznek a bótok? (Elsősorban a Pelikán érdekelne...)
szilbee

Niki! Naggyon király lett ez a süni torta! :mrgreen: Dorka egyre jobban hasonlít rád!! :D

Olga! Te végül megcsináltad a sünit a csibéknek?

Anikó! Boldog Születésnapot Apjuknak! :D 8)
szilbee

Drága Popika! Sok szeretettel gratulálunk az első fogacskádhoz!!

Jaimee: tudom, persze, már most próbálunk következetesek lenni, vannak tabu-dolgok már most, lehet más korainak tartaná, de van, amit nem szabad, és kész. Nem vagyok egy diktátor a gyereknevelésben, de jobb már bizonyos szabályokat most lefektetni, így könnyebb lesz később gyereknek-szülőnek. Aztán lehet, hogy mégis megpróbálja pl. kiszedni a halakat az akváriumból... :wink:
Ja, tiramisu nagyon jó lett, ma megint csinálok, mert holnap vendégeink is lesznek. Tortát mi ezt szeretjük a legjobban ( bár ez az egyik legdrágább... :oops: ).

Niki! Tök jó képek! Ismét megállapítottam, mennyire különböznek a lányok! A két szépség! A tüskék miből vannak?

donkoaniko

S.O.S.!
Bocsi lányok, de megint panaszkodni és kérdezni jövök! :oops:

Nem olvastam vissza, viszont nagyon ramatyul vagyok és teljesen kikészültem. Mikor lesz már vége nálunk ennek a pechsorozatnak??????!!!!!!!!!!

Tegnap óta megy a hasam. Tegnap még Istenes volt, csak kétszer háromszor, de hajnal óta semmi nem marad meg bennem!!!! Még a víz sem! Mit csináljak???? Ilyenkor lehet egyáltalán szoptatni?

Már hívtam a védőnőt, háziorvost.... A Smecta-t javasolta meg B6 vitamint, illetve ásványvizet kortyonként. Ilyenkor nem vihetem át Babucira? (mert tuti vmi vírus)
Reggel meg este még meg tudom szoptatni, de így, hogy teljesen kimegy belőlem minden nem tudom mi lesz...... :cry: :cry: :cry:

Ha ez még nem lenne elég, hajnalban (nem hittem a digitáli lázmérőnek és meg akartam mérni hagyományossal a lázam) eltörtem a lázmérőt a fürdőszobában. Nem lesz bajom a higanytól?????
(na, asszem ehhez mást nem is fűznék)

Ha kilábalok ebből a nyavalyából megpróbálok jönni!

KépKép
kitten13

Kitten,

nyugi, ezek a vírusok gyorsan múlnak, és ha tudod legalább párszor szoptatni Larát, az nagyon jó, mert ellenanyagok vannak benne!
A folyadék miattad is és a tejcsi miatt is jó, ha lemegy, tényleg sűrűn, keveset, hátha... Esetleg nagyon híg, gyenge tea?Vagy szopogass jégkockát.
Van segítséged mára?

Higany: azért gondolom, nem nyelted le a kis golyócskákat, nem?
Ha csak szétgurultak, és hozzáértél esetleg, attól nem hinném, hogy bajod lenne, de hát ez csak laikus vélemény!
Asszem a másik topikban (lakóhely szerint, újra szolnoki kismamik) van egy orvos fiatal anyuka, esetleg írj oda is egy üzit, hátha sokkal jobb tanácsokkal lát el!

Kép
Kép
dorkáék

Jaimee, gartulálunk első Popifoghoz!!!!
Apa órája? hmmm, a fürdődszobai kukában találtuk meg... :oops:

Anikó, a kedves Párodnak mi is boldog szülinapot kívánunk!
Az esterházi milyen ízű? Én nem igazán ettem még....
Tiramisu? Hmm, egyik nagy kedvencem!!! ide is, ha marad!
:lol: (vagy eleve 15 adaggal többet is csinálhatsz, sztem mindenki örülne neki :lol: :lol: :lol: )
A következetesség fontos, és bizony Szabocsnak is volt "nemszabad" már 7 hónaposan! neki is jobb, ha megszokja, hol vannak a határok (amiket lehet feszegetni :D )

Niki, végül nem jöttetek Ringatóra, ugye nincs gond?
Andiék otthon már?

Szilbee, a sima CBA pl. nyitva lesz, sztem csak csütörtökön zárnak be.
DE én is után akarok nézni, mert ha jó idő lenne, pénteken elmennénk kirándulni a Pest környéki hegyekbe, és visszafelé bemennénk az Ikeába, ha nyitva lesznek.

Tényleg!!! Nincs jó tippetek, merre lehetne kirándulni egyet? Mi Dobogókőre gondoltunk...

Judit, nagyon szűkszavú voltál ma reggel....

ja, kiskönyv: majd csütörtökön kapom meg, a TG-ben
:? nem volt idő mindent kitölteni benne, aztán úgyis ideje az első látogatásomnak kedvenc SZTK-s helyemen....

Kép
Kép
dorkáék

Kitten! Nyugi! Remélhetőleg ez egy 1-2 napos vírus, és túl leszel rajta. Nem tudom, talán van olyan hasfogó, amit lehet szedni szopi alatt! Hánysz is?
A folyadékot próbáld meg pótolni... Normaflore jutott még eszembe, illetve én ilyen esetben Csonginak SODIORAL nevű port adtam, pótolja az ásványi anyagokat.
A szopit ne hagyd abba, az anyatej tele ellenanyaggal (ahogy Dorka is írta) hátha nem kapja el. Fog ott elég tej termelődni! Nyugi!!!!
A másik topicban Linda a gyerekorvos, keresd meg nyugodtan!!!!

Évi és
Kép
csongianya

Kitten! Patikában vegyél AKTÍV SZENET!!!! Szoptatni is lehet! Sőt!

Mikor elkaptam a fofós-hányóst akkor nekem ezt javasolták, mert még a smekatát is kirókáztam (bocsi). A szén pedig nagyon hatásos volt!! Már aznap javult a hasmenésem... vagyis már nem volt!

És ha hánysz is, akkor cukor és mézmentes borsmenta tea megnyugtathatja a gyomrod, de csak kicsi kortyokban idd, amennyi épp lecsúszik!
szilbee

Droka! Én a Pelikánba tervezek shoppingolni... kéne cipe és csimma magamnak. Az is nyitva lesz? Tényleg van egyáltalán az Pelikán üzletközpontak honlapja?
szilbee

Droka! Mi majd Martonvásárra megyünk pár 7 múlva... Leventével már voltunk ott. Csudaszép hely! :D
szilbee

Sziasztok!

Anikó! Boldog szülinapot a párodnak!
(c. témában a szíbemből szóltál, tetszett)
Csinálok majd képet, igen!

Jaimee, na végre-végre! Gratulálunk akkor az első fogacskához!
Autósülés biztis jó lesz. Zsófi is majdnem 1 éves volt, mire vettünk neki, de már nagyon kellett, nem csípte ő sem a fekve utazást.
Nekem 2-6-ig van a fejtágítás.

Évi, semmi gond, azt hittem edzésre mentek, csodálkoztam is, hogy miért nem akar menni Csongi?
Sétáltunk épp, és felhívtam Apát, hogy ott szálljon le a buszról és még sétáljunk együtt egy kicsit, azért voltunk ott.
Na jó fej ez az apeh is akkor. :twisted:

Niki, de jók a képek! Mikor voltatok Veresegyházán? Tényleg, miért nem jöttetek délelőtt?

Kitten! Jobbulást..sajnos nem tudok egyebet hozzáfűzni a témához, de remélem, a többiek tudtak segíteni.

Kép

Kép
ditke2007

Szilvi: Tuti nyitva lesz pénteken. Mindig csak az ünnepnap zárnak be ezek a központok, multik...1 napnál tovább nem bírják.

Kitten: A higany csak akkor ártalmas, ha ott hagyod pl. a padlón és napokon át párolog. Alapos takarítás és nem lesz gond. :wink:
Jobbulást hasmenés ügyben. (((( ))))

Dorka, Niki: melyik Ringatóra jártok? A Hemosba?
jaimee1

Áve.

Jaimee, gratula az első fogacskához! :D
Csütörtök délelőtt...11 körülfelé...pontosan nem tudom megmondani, mert minden attól függ, mikor tudunk elindulni itthonról :oops: Délután nekünk sem jó. Popi mikor alszik? Vagy almaátadás megy alváidőben is? :)
A Hemo-sba mi járunk :) Bár ma sem voltunk, bár már inkább kint vagyunk a takonyból, mint bent, de nem akartam bacikat terjeszteni.

Remélem nem haragszik majd meg érte, de már régóta akarom megírni: kisherczegéknél (régen írt ide) is kopogtat a gólya, februárra várják Véda kisöccsét :)

Kitten, a többiek már elmondtak mindent, ami eselleg nekem is eszembe juthatott :wink: A higanyos lázmérőről nem is régen olvastam, hogy az a mennyiség, ami abban van, nem ártalmas az egészségre. De persze azé benyelni nem szabad :wink:

Kata, akkor végülis hol csinálták a könyvespolcot? Pálszabónéná, vagy a Mátrixbae?... Nem semmi árkülönbség :? Hja, és mennyi időre???

Szilbee, van honlapjuk (majd kikeresem, fejből nemtom), csak "...az oldal még nem töltődött fel a szerverünkre." Hát magától nem is fog :lol:

Akartam még valamit.... :?

Judit
Kép

Kép
balwin

Niki, nagyon tuti volt a sünitorta! :D Dorka miért nem evett belőle?

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Elszállt, amit írtam. Irgum-burgum.

Kitten: Én tavaly Protexin balance-t vettem, amikor ment a hasam (még szoptattam). Jó volt, csak húzós az ára.

Jaimee: Gratula a fogacskához! Én már voltam mindkét helyen Ringatón, de azt hiszem a Mátyásra fogok járni 9-re, mert az az időpont jobb nekünk.

Anikó: Apát Isten éltesse! A sünitüskék csokis ropik.

Ditke: Kb. 1 hónapja voltunk a Medveparkban, amikor Dorka mindig sírva ment oviba. Valaki (azt hiszem Évi) itt azt javasolta, hogy menjünk el Vele valahová hármasban. Szóval csak Őt vittük. Jó volt, csak hideg volt.

Dorka: Állítólag ma jöhettek haza Andiék, de nem beszéltem még Vele, szóval semmi biztosat nem tudok.

Mennyien voltatok ringani? Jó volt? A polgármesteri hivatalba mentem a kismama bérletet intézni, azért nem voltunk.

Balwin Judit: Nem tudom, miért nem evett belőle Dorcsi. Elég szeszélyes mostanában. Nehéz korszakban van: nagyon hamar megsértődik, nehéz kiengesztelni, nem lehet Neki örömet okozni, mert semmi nem elég jó. (Azt hiszem el van kényeztetve.)

Na, elküldöm, mielőtt megint elszáll.

Niki

Kép
Kép
csni

Na itt.

szétmegy a fejem, de a hangulatom sem az igazi... kezdődik a húzz bele, mingyá vizsgaidőszak...

Kitten!
Jaj!!!! gyógyulj meg, szedj valamit, és szoptass!!!! a higanytól semmi bajod nem lesz!

Szilbee!
Misi is menni akar be, anyósommal, sztem nyitva lesz.

Popinak gratu az első fogacskájához!!!!

Anikó!
Tényleg milyen is az az eszterházy torta?

Én is megrendeltem szombatra sajnos napocskát nem csinálnak, így marad a standard hercegnős, belül csokis, kívül rózsaszín szoknyás.

Leti taknyos, szívom az orrát, más baja nincs. Gréti is fújkálja, de nem vészes. az oviba az egyik barátnője nem is jött ma oviba, bizti onnan hozta, merthoyg ma reggel látom, hyog a barátnőknek reggeli puszi... hát nem nagyon örültem neki...mint a tinik.

Kisherceget, és Védát Niki mutatta a babaruhabörzén, és láttuk, hyog kismama! pussz nekik, meg asszem Niki tudni is vélte. Hol szül?

na megyünk Grétiért az oviba, aztán fitness. tegnap 2 percet volt néptáncon, aztán jöhettünk is haza.... nem volt kedve, még jövőhéten bepróbálkozunk, ha nem, hát nem. (valahoyg nem is bánom, kezdtem fáradni ettől a sok programtól.)

Dorka!
Tecc a csizmi! vagány!
Ditke! mutizod a tiéteket? és az angyon jó ár, el is hiszem, hoyg megörültél neki!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Köszöntéseket köszönjük, tolmácsolom Apának! Dorkától is kap egy levelet. :wink:

Torta: diós tészta, diós-tejszínes krém, kívülről is diós... Apa imádja a diós sütiket. :D
Így néz ki, csak amit mi szoktunk, kívülről diódarabos ( ez nem a miénk, mi zsúrtortát szoktunk csak egymásnak ). Kép

Judit! Jobbulást! Puszi-puszi oviban? :roll: Aranyosak lehetnek, de én se nagyon díjaznám... Bár nálunk az ovi is egy külön történet ugyebár... :(

A Pelikán honlapja elég kezdetleges...

Kitten! Már mindent leírtak előttem, NYUGI, és jobbulást!!

donkoaniko

Most kezdtem el visszaolvasni. Egész pontosan csak az első hozzászólásig jutottam.
Szilbee! Félreértettél, vagy én voltam félreérthető. Balázsnak is vannak olyan napjai hogy hol anyásabb-bújósabb-keresősebb, hol kevésbé.
Direkt a kapcsolat szót használtam és nem a kötődést. Egyetértek férjeddel, hogy Levente azért volt olyan, amilyen, mert kiegyensúlyozott kisfiú és mert biztos a kötődés.

Na a többivel még jövök, ha végigolvastam.

Olga

Kép
juhaszolga

Anikó: Esterházy nyammnyam...ilyen volt az egyik keresztelős tortánk. Nagyon örültem, hogy majdnem a fele megmaradt. Muszáj volt minden nap vagy 2-3 szeletet megenni, míg el ne fogyott. nehogy már megromoljon. :lol: :lol:

Olga: AKkor messzire jutottál.

Judit: Puszi-puszi oviban? :shock: :shock: :shock: :lol:
Aszta Gréti mindjárt 4 éves...Nagy buli lesz?

Balwin: Jó a 11 tájéka. Réka dél tájban szokott aludni. Vagy inkább, amikor eszébe jut. De ettől függetlenül, mindentől függetlenül az alma elvihető. Apa is itthon lesz.
jaimee1

HAHA!
Most végeztem!

Drága Dorka!
Így megkésve és persze én utoljára, nagyon boldog születésnapot kívánok neked!

Anikó! Drága férjednek is boldog szülinapot kívánok!

Kitten! Jobbulást! (Én úgy tudom, hogy ha higanyt nyel valaki, mennyiségtől függően hasmenést okoz.)

Jaimee! Gratula a fogacskához! :D

Húh, hirtelen annyi volt az info, hogy nálam is kiesett.

Dorka! Bocs, ha figyelmetlen voltam, akkor ezt az Elefantent vettétek meg, amit felraktál, vagy csak ahhoz hasonlót? Én babónak siesta bakancsot vettem.

Szilbee! Láttam hétfőn uradat meg Leventét, nézték az ovi-bölcsi átjáróból a kukásautót! :lol: Mi meg az ablakra voltunk rátapadva, ugyanazon okból. :roll: Ma meg téged láttalak a fiúkkal, a Dobó utca felé mentetek, csak megállatatok markolót nézni, ahogy mi is. Épp átjöttünk a Bajtárs úti kereszteződésen. Lengettem a kezem, de nem vettél észre... 8) Végül nem csináltam meg a süniket, így is fél 9kor kezdtem hozzá a kókuszgolyókhoz...kölcsön kókusszal...

Niki! Nagyon ügyik voltatok barátnőddel süni torta ügyileg! Dorkán azért már látszik, hogy olyan nagylányos! 4 év! Hát nem semmi, hogy hogy nőnek!

Judit! Köszi a hiányolást... el vagyok havazva... letelt a gyakorlat, de az adminisztrációs rész még hátra... az még napok. De hétfőig nem foglalkozom vele! És köszi a segítséget, Marika egy angyal! Nem semmi nő, a stílusa nagyon bejön! :wink:

Fanna! Niminek jobbulást!

Olga

Kép
juhaszolga

Jaimee! Ja, muszály volt gyorsan reagálnom, mert a vérnyomásom felszökött... tuti, hogy élő kommunikálás közben kevesebb lenne a félreértés...

Olga

Kép
juhaszolga

Köszi lányok a sok tanácsot, nagyon aranyosak vagytok.
Egy kicsivel jobban vagyok, de a mai "menüm" elég szegényes volt.

Szilbee!
Én is a szénnel próbálkoztam először, de nekem az nem hatott. Te mennyit vettél be belőle egy nap/egyszerre?
A Smecta nekem is felkavarta a gyomrom, de lehet, hogy az fog hatni.

szerencsére hányni nem hányok, de elég rossz a gyomrom. Teára rá se bírok nézni, csak az ásványvíz...(valamennyi)
Sajna így a tej is kevés.

A higanyt természetesen nem nyeltem le :wink: , csak gurult szanaszét...

KépKép
kitten13

Olga!
Marika: én si imádom! behalok neki, kár hoyg csak ritkán talizunk! de csúcs egy nő!!!!

Kitten!
Lehet hülyén hangzik, de én egyzser tutira eltörök egy hőmérőt, csakhoyg nézhessem, hyog gurulnak a higanyszemek... ez olyan érdekes, meg amikor a nátrium szalad ezerrel a víz tetején, meg sok minden na...

Anikó!
Jól néz ki, de én nem szeressem a diósat. a diót szeretem de a diósakat nem nagyon. a tetejére emlékeztem, hyog ilyen húzott, de hoyg milyen a krém az nem jött be.

Jaimee!
Nem lesz nagy buli, csak a kis barátnők jönnek birthday partyra. tízen talán. Vittünk meghívókat, gyártom a dekorgumi alakzatokat, hogy kis képeket tudjunk csinálni. torta, süniszendvics. másra nem gondoltam, versenyezni kevesen is lennének, meg még csak kicsik.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Helló!

Kitten! Jó, hogy kicsit jobban, remélhetőleg amilyen gyorsan jött a kór, olyan gyorsan megy is!

Olga! Nem a férjem... :oops: n ( Bár 9 év alatt az is lehetne már... ) Az eljegyzésig eljutottunk, aztán csókolom... De jó így, már beletörődtem, hogy nem leszek menyasszonyka. :)

Én a szülőszobán törtem el a lázmérőt, mielőtt leballagtam a gyerekágyra... :oops: Az egyik szülésznő- hallgató odaadta, én meg letettem a törülközőre, amit aztán felemeltem nagy lendülettel. :oops: De asszondták, no problemo. :D

donkoaniko

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?