Sziasztok!
pindi:jó, h jöttél!
hajrá a lakáshoz!!!!azt mondják még egy ideig talán szép idő lesz napközben, legalább nem kell cidriben költözködni. Már 6 kg?!
nem semmi! gondolom a derekad is érzi....
aida: az oldaladdal kapcsoltaba: ha gondolod, szívesen megírom majd a szüléstörit, meg infokat a kórházról, hátha vkinek hasznos, aki ugyanott fog szülni.(SoteI)
ettike: légyszi küld el privibe a számod! és írnok majd ha történés van!
a többiekét is elmentettem, úgyhogy mindenkinek jelzek majd! bár már ott lennénk....
timi: ezt most nem értem...pénteken azért kell befeküdnöd, mert a doki szerint már nagyon várható a baba, vagy a toxémia-gyanú miatt????? a vizeleted és a vérnyomid rendbe volt? hát így én is bepánikolnék...
reni: nekm folyamat ezt csinálja ctg-n, mindig elmozog, és a gép hirtelen nem halja a szívhangját....vagy alszik...
annus: hol volt 29e???? te jó ég! azért a 16 se semmi...a kis szégyenlős..
múlik már a hányingered? mert már lassan a 2. trimeszterbe vagy!!!!
remélem igazad van és lehűlés jön, meg front...hátha beindulnak a dolgok..
zsuzsi: örülök az eredményeknek!
helyes! a vizes lábakkal nem szabad viccelni!!!!!
akkor elkezdődtek intenzíven a jóslófájások???
rennye: mindenképp!!!!!
ti hogy vagytok?
nyuszitappancs: én is úgy tudtam, h 60 napnál nem régebbi kell.....nem tudom mennyire vagy jóba a védőnéniddel, de érdemes őt megkérdezni....ilyesmibe elég naprakészek!
alexa: na igen, teljesen igazad van! akkor jönnek, amikor ők akarnak!
te nem akarsz vonalzót csinálni?
ma voltam ctg-n: hát 3. nekifutásra se lett fényes...
mindig elmozgott...
még mindig tök zárt vagyok...semmi fájás...
szombattól naponta kell mennem ctgre, mert onnantól túlhordós vagyok.....pedig rimánkodtam a lányomnak, h ne legyen skorpió....de nem akar mérleg lenni...
én már teljesen kész vagyok, még a holnapi napba reménykedek....meg a frontba....
bocsi ha vkit kihagytam,megyek, mert éhes vagyok....