Koszi Csucsu ari vgy,hogy biztatsz...de most nem csak a babatemarol van itt szo...itt van ugye apa is a hosszu utazasaval,anyumra is kicsit haragszom es rossz neven vettem valamit,plusz a suli es babatlansag...de legalabb az eselyem tudod ha meglenne...de meg most az sem adatik meg...
Na mentem suliba
Jah amugy tegnap voltam dokinal...levettek 5cso vert...faca...nem ereztem valami fenyesen utana magam
De ngyon orultem mer ha 3ember volt talan elottem azaz max 20percet ha vartam es mar soron is voltam...bementem eloszor is beszelgetes a dokival
mondtam neki,hogy a menzim nyar ota miota volt a nagy verzesem 3naposra csokkent
es,hogy ez aggaszt
a masik meg ez az ejszakai izzadas
Hetfon ugye megjott...aznap ejszaka 2szer kellett haloinget cserelnem
kedden 3szor
marha jo hajnal fel 4utan csere,fel 5kor csere es fel 8kor csere
Persze szerintem tobbszor is cserelnek ha mondjuk nem lennek lusta...mert neha erzem tiszta viz vgyok de egyszeruen az agyam aludni int szal van,hogy fel orat huzom a dolgot...tudatalatt
de mindig azon vgyok hogy nehogy tudogyuszit kapjak a nagy vizem haloingben szal mar alapbol magam melle keszitem a cserecuccot
Arrol nem is beszelve elkezdek aludni a bal oldalan az agynak...elso izzadas utan viztocsa...megyek a ruha csere utan a jobb oldalra...ott az ujabb izzadas utan megyek kozepre...a paplant is forgatom ossze vissza....tegnap pl ugy leizzadtam meg a hajam is mintha hajat mostam volna....szal ez mar turhetetlen es nem normalis
Ezzel is jol felhuztam magam
Ma csak 1szer csereltem de mar mulik el.
Szal mondtam neki,hogy ez is van es csak mikor megvan vgy peteereskor...szinte jelez,hogy na majd most jon.
Azt mondta ezek ngyon fontos informaciok es majd most megnezi az FSH-emet es majd meglatjuk.
Azt mondta ha 18-19koruli lenne se hinne,hogy akkora a baj
De annyi NEM LESZ!!!!
Aztan megmutatta a bacieredmenyem
semi baci na jo 2 de az egyik az egy jo baci azt mondja annak ott kell lenni a masik meg semmi...szal sehun semmi...persze a ureoplazmat nem tudtak megnezni ugyhogy azert majd megyek penteken a regihez a szukahoz ugyis megyek Patival a nogyogyihoz mert elkiserem en ajanlottam neki a regi nogyogyim
szal egyszerre azt is letudom
Szal nincs baci,levette a vert es jovohet szerdan megyek amikor is petit nezunk
meg lehet vervetel is lesz nem emlexem
Szal ngyon faja volt a dokim
De ott ulni es megint bamulni a bebik fotojaval telerakott falat
meg jott ki egy csaj aki tuszorepit kapott epp...a masik a popsijaba szal rossz volt nezni hogy ok mennyivel elobbre jarnak nalam