Trundi nekem Mózes 38 hétre született totál tök egészséges,ne izgulj,ha előbb jön,mostmár rendben lenne.
Tegnap este majdnem én is azt hittem menni kell,jó kis fájásaim jöttek,de ledőltem és bekaptam egy marék magnéziumot,ma meg már tök jól vagyok.
Este a tus alól kimászva észrevettem az egyik mellbimbómon pár csepp tejcit,annnnnyira örültem neki!Mindkét lurkómat sokáig szoptattam,úúúúúgy szeretném őt is!Olyan jó!
Mi is voltunk ezzel a babával már 2 szer 4d-én,tényleg fantasztikus élmény.De igy hogy már minden héten uhoznak,és elég jó a kórházi gép,így többet már nem megyünk el.És a nemét is tudjuk 100 százalékosra.Első kettőnél nem voltunk,annyira akkor még nem volt "divat"!Meg a két terhességemmel összesen nem volt ennyi nyavajám mint most ezzel az eggyel.
De már nem sokára babázhatok.
Az érzelmeim nagyon vegyesek.Várom a picit nagyon,de állatira aggaszt hogy a két nagyobbra kicsit kevesebb időm marad.Főleg eleinte mikor állandóan csak szopik,kakál,szopik,kakál...
Mózesnek lehet reggel egy kicsit a lelkébe gázoltam,ez az eset azóta is itt motoszkál a fejemben.Felöltöztettem és mondtam neki indulás előtt hogy amig én felveszem a cipőmet addig legyen szives csukja be a kutyát,mert ahogy állok ki a kocsival,kiszalad.Kiment szegény segiteni akart de belelépett a kutyakakiba...na én meg jól lecsesztem érte,hogy most mostam ki a hétvégén a cipöt stb.De pedig a kutya a barom mert össze vissza elpotyogtatva teszi le a csomagjait nem lehet nem-bele lépni!Szegényt én meg leszidtam,csak nézett rám a boci szemeivel.na mindegy majd délután megbeszélem vele.Tudom hogy ő már rég elfelejtette,de én olyan hülye lelkis vagyok ha róluk van szó.csak úgy kikeltem magamból olyan hülye vok!