Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csucsu, bár kicsit megkésve, de nagyon sok boldogságot a szülinapodra! És minél hamarabb egy egészséges kisbabát!!!!

Linácska, szorítok neked, hogy 2 hét múlva két csikos legyen a teszted!!!

Nita, veled mizu? Megjött már a piri??? Drukk!

Kép
szilvia80

Még azt szeretném mondani, hogy bizzatok a clostiban, meghozza az eredményt!
Nekünk legalábbis úgy néz ki sikerült!!!!
Ma teszteltem, 12. dpo, és +++++++++++++++++...
Tudom, még nagyon korai örülni, de én most bízom a babánkban!!!

Sok sok sikert nektek is!!!

Kép
szilvia80

Szilvi: De jó ez a hir:)
Ha már a 12 dpo-n mutattaja teszt akkor az szupi :)
Hányadik clostis hónapban sikerült akkor??És napi hány szemet szedtél most?
De jó úgy örülök:)

LInácska: Tök szupi, hogy a ciszta is megoldódótt és két hét múlva jöhetsz a zebrás teszttel:)

Kép
csucsu05

Csucsu, első clostis hónap volt. A vetélés utáni első éles hónap... Napi egy szemet szedtem be este!! Úgy emlékszem neked is csak egyet kell, ugye? Remélem ez szerencsét hoz neked is!! :wink:

Volt ünnep a szülinapon??
Te fent vagy az iwiw-en? bejelölhetlek??

Kép
szilvia80

Csucsu:Sok Boldog Szülinapot Kívánok!Mielőbb sikerüljön szíved vágya!

Szilvi:Gratulálok!Most biztosan nagyon boldogok lehettek! :wink:

KépKép
lyndee

Szilvi,
ez szuper, halkan gratulálok!!! Nekem sajnos a Closty sem volt eddig elég szurikkal együtt sem, na de majd most :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szilvi: igen nekem is 1szemet kell szednem. De nekem napi 2X fél szemet kell.
Igen fent vagyok persze jelölj be nyugodtan. Váradyné Szűcs Erika -Halásztelek :)
Amúgy ünnep nagyon nem volt. De nem is kaartam. Nekem az lesz az ünnep ha a tesztem pozítív lesz. Nem is kértem semmit erre csak a tesztet:)

Lyndee: Köszi ari vagy te is:)

Linácska: hidd el egyszerre leszünk babásak megint:)

Kép
csucsu05

Csucsu,
én benne vagyok, de akkor MOOOOOST!!!!!

Képzeljétek, reggel kaptam egy arany nyakláncot. Ma ismerjük öt éve egymást, és apa meglepett.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: Én is igy gondoltam . Most leszünk babásak. Pár nappal kéőbb leszek én hisz ma vagyok a 6. napomon. De azért egy napon tudunk szülni megint. És mi is 5éve ismerjük egymást. Na nem ezen a napon. De nagyon aranyos a férjed. :)

Kép
csucsu05

CSUCSU SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Kép

Aliz
amethiszt

szilvi gratulálok.!!!!!!!!!jó neked!!!!!
nekem nem jött még meg..szerintem tesztelek holnap vagy utána..hátha........legbelűl reménykedem.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Az nem baj ha reménykedsz. sose lehet tudni.

Kép
csucsu05

igaz csucsu!! :lol: .majd holnap lehet átmennék a tesztekért.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Oké bár ha jó idő van a játszóra megyünk mert ki kell használni az időt mig nem esik nem fúj.

Kép
csucsu05

csucsu megkaptad a privit?
ha mentek játszóra szolsz? :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csucsu, boldog szülinapot!Hajrá kistesó!

Lina, most biztos babásodsz!Mennek a drukkok!

Szilvia, de jó!
Halk gratula...

Nita, szorítok!!!!
Vendég

Amethiszt, szia!!!! :lol:
Vendég

Jajaj, laptető...
Vendég

gratula a laptetőhöz!!!!
köszi a drukkot!
hogy vagy mostanába??? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Tavirózsa: Köszi a drukkot. :)

Nita: Igen most olcastam. Nem is néztem van e privim. Még jó, hoyg írtad.
Oké szólok.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Szilviiiiiiiiiiiiiiii!!!!! Milyen jó, hogy benéztem! Gratulálok. Júliusi baba lesz. :lol: :lol: :lol: Ez szuper hír!!!!

Többieknek drukkolok továbbra is.

Ma voltunk étteremben, s Laura olyan volt, mint egy kisangyal. Ült a helyén, evett, diszkréten sikítozott :), nagyon jó volt. Büszkék voltunk rá. Szép nap volt, csak kár, hogy még most is van mit csinálnom, amikor már rég aludni kéne... :twisted: :roll:
Jó éjszakát Nektek!

Kép
Kép
ggica

Sziasztok!

De rég jártam felétek4 És mire jövök????
Szikvi!
Gratula!

Lina!
Neked is drukkolok!

Nita!
Teszt

Én halálomon vagyok, tegnap annyira beteg voltam, hogy csak na. Fájt a fejem, folyik az orrom és köhögök. Iszom a mézes citromos teát és fekszek.
encike 2

encike mielőbbi gyógyulást kívánok neked!!!!!!!!!
ma már tuti nem tesztelek de talán holnap vagy utána meglátom..félek nagyon..az van bennem hogy tuti nem mert a doki azt mondta nem érnek meg a petéim mire kellene ezt ugye a 12.napon mondta,hogy nagyon kicsik. :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Nita, megprobálok még ma pihizni.
Neked addig is drukkolok
encike 2

köszi ari vagy!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nagyon szépen köszi mindenkinek a drukkot... Bízom, hogy júliusban tényleg egészséges kisbabánk születik...
Képzeljétek, akartam ma a háziorvostól hcg-s vérvételt kérni, de ők nem irhatnak ilyet, csak nőgyógyász.. Ti tudtátok? Szinte mindent kivettek a kezükből...

Nita, nagyon drukkolok neked holnapra!! Reggel tuti megnézem a gépet... Nekem erős a gyanúm, hogy kétcsikos lesz... Valamelyik nap írtad, hogy szurkált a hasad, ugye?? Ez elég jó jel...
Tanfolyammal hogy állsz? Lélekben készülsz rá? Meg tudjátok oldani a Mátéra vigyázást??

GGica, köszi a gratulát. Ti hogy vagytok??? Vigyázz magatokra!! Szegényke, ennyi dogod van hogy még éjjel is virasztasz?? Ejnye, várandós hölgynek pihenni kell ám!!!! :)

Encike, mielőbbi gyors gyógyulást!!! Sok sok mézes citromos tea.... Lázad nincs ugye??? Fene vigye ezt a sok bacit, ami idén kerget minket!!!

Kép
szilvia80

Szilvi: Igen már mindenre csak a nőgyógyász adhat beutalót. Hormon vizsgálat, HCG stb.
Jól megkavarták az biztos.

Kép
csucsu05

Nincs lázam. De igy is aggaszt, hogy odabent hogy van prücök. Remélem ezzel nem ártok neki.
encike 2

szilvi gen szurkált a hasam 4 napig és néha még most is..
a tanfolyam kezdete csúszik így nem okt 26-án hanem nov 16-án kezdődik.. :? :wink: készülök rá..várom nagyon de félek is illetve izgulok inkább.. Mátéra ha a párom ithon lesz akkor ő vigyáz ha nem akkor az anyukámék ha őkse akkor a dédnagyija..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, szorítok holnapra. Milyen érzékenységű a teszted??

Enci, szerintem a sima megfázás nem árthat a bébinek... Mikor kell menned dokihoz? Esteleg felhívhatod..

Kép
szilvia80

sziasztok..most kaptam egy hcg 10-es tesztet az negatív lett.. :(
de reggel megprobálok még 1-et.aztán ugyis megyek dokihoz a clostiért... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

encike:pihizz sokat.A nátha nem árhtat a babónak csak a láz.Ha lázas vagy azonnal gyógyszer és hideg borogatás.Sajnos én is 2 hete voltam benne,átérzem az aggódásod,de nekem lázam is volt.
Nekem sokat segített a Hohes C narancslé-100%-kos.Minden nap megittam egy dobozzal és 3 nap alatt helyrejöttem.

Engem ma meglátogatott vuk :shock:
Mostanában egyre rosszabbul vagyok,mintha jönne vissza a hányinger.Nem akaroooommmmm :evil:

KépKép
lyndee

Mimiékről tud valaki valamit?Olyan régen volt már :roll:

KépKép
lyndee

nita:írok privit!majd nézd meg! :wink:

KépKép
lyndee

lyndee megkaptam és válaszoltam is!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lyndee: valóban nemjellemző, hogy hányinger vissza jöjjön. De kitartás.

Kép
csucsu05

jó éjt mindenkinek!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na én meg jó reggelt kivánok:)

Kép
csucsu05

Na csak egy gyors hozzászólás, hogy Szabina és Lili megint egymás alá kerüljön, olyan jól mutat a vonalzójuk :lol:

Nita,
teszteltél ma???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nita nagyon eltüntél!! Mi a helyzet?? remélem a családdal ünnepled a pozi tezstedet!!

Kép
szilvia80

Lina , Szilvi: Nita ma már biztos jön. Tegnap elment dokihoz és a nagyijához azt hiszem. Az egész napos elfoglaltság neki igy ma már biztos lesz.

Linácska: tényleg jól mutat együtt a két gyerek vonalzója :)

Kép
csucsu05

sziasztok..negatív a teszt..a dokim várni akar míg megjön nem adott norculutot...én viszont nem akarok várni így fel fogom hívni a szülésznőm hogy csináljunk uh-ot..ez nem állapot!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
azért olyan régóta nem késik még, nem? Ha tényleg nem volt peteérésed, akkor azért kicsit tovább tart, még leválik a nyálkahártya.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska ez a 3.nap hogy késik.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
nekem volt egy hónap, amikor nem volt pé, mert a tüszőrepesztőtől nem megrepedt, hanem ciszta lett belőle, akkor azt hiszem 39 napra jöt meg. Szerintem várj még egy kicsit. A norculutot is kellene 5 napig szedned, és utána még várni akár 5-öt, hogy megjöjjön, addigra lehet, hogy magától is rendeződik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

kértem is norculutot de nem adottmondván várjunk! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

@Szilvi: szivbol gartulalok Nektek!!!Mikor hanyadik napon teszteltel?

@Nitacska: en meg mindig szurkolok :D

@Nekem holnap kellene megjonnie, de nagyon nem varom!!!Raadasul nem birtam ki, mert dupla tesztem volt a csomagban es ma reggel csinaltam, termeszetesen nem elso pisivel, mert akkor meg nem vettem meg a tesztet. Ez a teszt negativ lett. Szerintetek ha holnap nem jon meg probalkozzak az elso pisinel, vagy varak meg 2-3 napot???

Kép
zsozsoo

Zsozsó,
szerintem még várj néhány napot. Főleg, ha 25-ös erősségű teszted van. 10-zessel már érdemes próbálkozni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Zsozso: Én is várnék pár napot. Az a biztos.

Nita:A doki ilyenkor még nem ad gyógyzsert hisz ez a Norcolut nagyon erős gyógyszer. feleslegesen kár a szervezetedet terhelni. Ha a jövő héten sem jön meg akkor persze megint keresd fel.

Kép
csucsu05

Nita!

Nem azt mondta a doki az uh-n, hogy nagyon kicsik a tüszők?

Mikor volt az uh? Ha mondjuk azóta beértek, akkor
lehetsz terhes
lehet még csak a luteális fázis elején vagy
lehet tényleg nem értek be a tüszők, később lesz mensid

akármelyik van, kijelenthetjük, hogy az uh semmit nem fog mutatni.

tjuca

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?